12 най-добрите уебсайтове за художници: по-голямата картина

Най-добър създател на уебсайтове на художници


То’Не е тайна, че изследването на техни неща като строителите на уебсайтове могат да се чувстват като гледат боята да изсъхне. Но ние’направихте проучването и намерихте най-добрите платформи за художници, така че да можете да преминете към добрата част – да вземете решение за най-добрия конструктор на уебсайтове за вашата работа.

Не сте напълно сигурни какво представляват създателите на уебсайтове? Без притеснения – ние’Ще направя бърза скица. Тези платформи ви помагат да създавате уебсайтове само за няколко часа, без да използвате код.

Създателите на уебсайтове са идеални за художници, защото те’Ще се погрижите за техническите неща, като същевременно се съсредоточите върху това да осигурите на работата си прожекторите, които заслужава. Не само това, но повечето строители на уебсайтове също могат да ви помогнат да превърнете вашите дизайни в долари.

След като проучихме най-добрите създатели на уебсайтове за художници, ние’решихме да ги класираме в две отделни категории – тези, които са най-добри за да покажем, вашето изкуство и тези, които са най-добри за продажна вашето изкуство.

Тези класирания са различни от нашите общи класирания на уебсайтове, защото ние’Имате допълнителна тежест към факторите, които са най-важни за художниците. ние’говорих с истински художници, които са преминали през процеса на стартиране онлайн и ние заедно’стигнахме до извода, че достъпността, дизайна и SEO са полето’Основни приоритети.

Contents

Най-добрите създатели на уебсайтове за показно изкуство са:

 1. Squarespace – Най-добрият създател на уебсайтове за художници
 2. Weebly – Най-доброто за достъпност
 3. Wix – Най-добро за SEO поддръжка
 4. Дуда – Най-добре проектирани шаблони
 5. GoDaddy – Най-бърз начин за изграждане на уебсайт
 6. поразително – Най-доброто за помощ и подкрепа
 7. WordPress.com – Най-доброто за творческа свобода и персонализиране

Най-добрите създатели на уебсайтове за продажба на изкуство са:

 1. Shopify – Най-добрата цялостна платформа за електронна търговия
 2. Wix Електронна търговия – Най-добрият конструктор на уебсайтове с функционалност за електронна търговия
 3. BigCommerce – Най-добрите вградени функции
 4. Електронна търговия на квадрат – Най-добър дизайн
 5. Weebly Електронна търговия – Най-добра цена / качество

Списъкът, който е по-важен за вас, ще зависи от това, което цените повече: сайт, който визуално подчертава вашата упорита работа, или сайт, който улеснява процеса на покупка. И двете са достойни цели – прочетете, за да разберете как да ги постигнете!

Но първо, ако сте’вече мислите, че Squarespace може да е подходящата платформа за вас, следващата стъпка е намирането на правилния план. Използвайте нашата Селектор на план за квадрат на пространството по-долу, за да видите кой от тях ще ви подхожда най-добре:

Най-добрите строители на уебсайтове за художници: да покажат вашето изкуство

№1 Квадратно пространство

Най-добрият създател на уебсайтове за художници

Пространства на квадратите ProsSquarespace минуси
 • Шаблоните на квадратните пространства се считат за най-добрите от най-добрите за дизайн, което е предимство за художествените уебсайтове в частност
 • Естеството на плъзгане и пускане на шаблони на Squarespace ги прави невероятно лесни за форматиране
 • Недостатъкът на Squarespace’s природата на плъзгане и пускане има ограничен контрол върху вашия сайт’s дизайн – ще бъде зашеметяващо, но спечели’не бъдете лични
 • Squarespace има безплатна пробна версия, така че можете да изпробвате интерфейса, но той няма свободен план. Вие’Ще трябва да надстроите до платен план след две седмици, за да извлечете всички предимства на тази платформа

Squarespace е най-известен със своите зашеметяващи шаблони, елегантен дизайн и лекота на използване. С други думи, всички основни приоритети за един художник, който иска да акцентира върху работата си.

Squarespace е конструктор на уебсайтове с влачене и пускане, което прави лесен дизайн. Но за разлика от някои други строители, можете’просто плъзнете нещо навсякъде. Шаблоните на квадратното пространство са по-базирани на секции, което отнема малко повече време, за да се чувствате удобно.

Моделът с плъзгане и пускане означава, че го правите’нямате толкова контрол върху крайните резултати, колкото бихте направили при по-напредналите платформи. Но ние не’t пребройте това спрямо Squarespace, тъй като шаблоните, които предлага са едни от най-добрите наоколо. Можеш’наистина не съм лош избор, тъй като всеки оригинален шаблон е зашеметяващ – но ние се доверяваме на вашето артистично око да знае това!

Квадратното пространство не’нямате безплатен план, но той предлага 14-дневна безплатна пробна версия, за да решите точно кой план’ще имам нужда. Ако искате нашите две стотинки, личният план ($ 12 / месец) е чудесен избор за по-малки лични сайтове и се предлага с персонализиран домейн и 24/7 поддръжка. Че’s всичко необходимо, за да слезете от земята и винаги можете да надстроите по-късно!

квадратното пространство най-доброто за пример на художнициSquarespace има най-добре проектираните шаблони, които наистина могат да помогнат на вашето произведение на изкуството да се открои от тълпата

# 2 Weebly

Най-доброто за достъпност

Weebly ProsWeebly Cons
 • Weebly е супер достъпен създател на уебсайтове, което го прави идеално място за започване на работа в мрежата
 • Weebly е много лесен за използване – отново идеален за начинаещи
 • Weebly има силни SEO функции, които ще помогнат на вашия сайт да се класира в търсачките и в крайна сметка да получите повече посетители
 • Weebly’s дизайн на сайтове aren’не толкова впечатляващ, колкото конкурентите си’ шаблони. Определено може’не задържайте свещ към Squarespace’s опции за дизайн
 • Weebly има безплатен план, но вие’Ще трябва да надстроите до платен план, за да можете да направите много с вашия сайт

Weebly е на второ място за показване на изкуство поради силните си функции за оптимизация на търсачки (SEO). Тези инструменти позволяват на повече хора да намерят вашия уебсайт, като помагат на вашия сайт да се класира по-високо в търсачки като Google. Това означава повече възхитителни погледи върху работата ви!

За достъп до по-мощни инструменти, като страници, защитени с парола и неограничено място за съхранение, препоръчваме да надстроите до професионалния план само за 12 долара на месец.

Въпреки че Weebly’s най-евтиният платен план струва $ 6 на месец, препоръчваме да надстроите до $ 12 / month Professional план, защото това е най-евтиният план за премахване на реклами от вашия уебсайт. Това е жизненоважно, за да се вземете сериозно онлайн – особено ако сте’покажете работа на потенциални клиенти!

Weebly’s дизайни aren’не толкова впечатляващо, колкото харесва Squarespace или Duda (което ние’Ще дойда скоро), но е супер лесен за използване и предлага безплатен план.

За просто показване на вашето изкуство можете да използвате безплатния Weebly план, но като цяло ние го правим’не препоръчвам да останете на него твърде дълго поради това колко ограничени са неговите функции.

жизнени темиWeebly е безплатен и лесен за използване, което го прави идеален за художници при строг бюджет и времеви диапазон

# 3 Wix

Най-добро за SEO поддръжка

Wix ProsWix минуси
 • Wix предлага същата лекота на плъзгане и пускане като Squarespace и Weebly
 • Wix Art Store е незадължително допълнение към вашия сайт, което осигурява красиво оформление и лесни продажни функции за вашата работа
 • Wix предлага доста стабилни безплатни планове
 • Можеш’Не превключвайте шаблони на Wix, така че след като решите дизайн, е там’няма връщане назад
 • Wix ви предоставя много възможности за избор и функции за вашия сайт и може да ви отнеме повече време, за да получите онлайн, отколкото с някои по-прости строители на уебсайтове като GoDaddy

На трето място е още един лесен за използване, създаване на уебсайт с влачене и пускане. Този път, то’с… Wix!

Wix’лекотата на използване го прави много подходящ за повечето уебсайтове, но го’е чудесно за художници, по-специално заради Wix Art Store. Wix Art Store е добавка, която ви позволява да продавате произведения на изкуството на вашия сайт на Wix, без никоя от бизнес проблемите..

Може би се чудите защо ние’не го запазвате за “продажна” списък по-късно. Че’s, защото Wix Art Store подчертава вашите произведения на изкуството също толкова, колкото подчертава продажбите. Това означава, че получавате най-високо качество на изображението, удобно гледане и художествени шаблони – или с други думи, уебсайт със сърце.

Wix предлага безплатни планове, така че можете да изградите зашеметяваща художествена галерия без разходи. Wix обаче има три платени плана, които предлагат повече хранилище и неограничен брой страници. Препоръчваме ви да започнете от Комбо план, който струва само $ 13 / месец – можете лесно да надстроите по-късно, ако искате да започнете да продавате отстрани.

wix най-добрият уебсайт строител за художнициWix е най-добрият създател на уебсайтове, който показва вашето изкуство; то’е лесен за използване и осигурява зашеметяващи шаблони

# 4 Дуда

Най-добре проектирани шаблони

Duda ProsDuda Cons
 • Дуда е създадена, за да бъде креативна платформа и това показва в красивите си шаблони
 • Предлага се с множество приложения и джунджурии, за да поддържате вашия сайт свеж и привлекателен
 • Дуда’Процесът на проектиране е много лесен за използване
 • Дуда е скъпа. След 14-дневния безплатен пробен период вие’Ще трябва да се уредим по план от поне 14 долара на месец
 • Дуда не знае’не предлагам много SEO насоки

Да се ​​бориш с художествени блокове? Дуда ще ти помогне да пробиеш през стената. Това е платформа, предназначена за тези, които притежават артистичен талант, но им липсва известно вдъхновение. Ако ти’отново остана за идеи, Duda идва с вградени приложения и джаджи, за да насърчи алтернативни решения.

Дуда има и няколко прекрасни шаблона, и то’е наистина лесен за използване. Той беше най-добрият ни голмайстор по отношение на гъвкавостта на дизайна, като отбеляза впечатляващите 4.9 / 5. Всичко това обаче идва на доста висока цена – Duda е почти два пъти по-скъп от Wix средно, с ценови планове варират от $ 14 до $ 74 на месец. Дуда има 14-дневен безплатен пробен период, но след вас’ще трябва да се обстрелвам.

начална страница на ДудаDuda има множество вградени подкани, които да ви помогнат да преодолеете креативните блокове при проектирането на уебсайта си

# 5 GoDaddy

Най-бърз начин за изграждане на уебсайт

GoDaddy ProsGoDaddy Против
 • GoDaddy е изключително лесен за използване, което не само ви спестява главоболие, но също така ви позволява да се свържете бързо с интернет
 • Осигурява 24/7 поддръжка на клиенти – така и вие’двойно безопасен от главоболие!
 • Не може да се конкурира с харесванията на Squarespace или Duda, що се отнася до дизайна
 • GoDaddy’s функции вършат работата, но те’не сте толкова лъскави и нови, колкото приложенията и джунджуриите, които конкурентите му могат да предоставят

Повечето от нас се обръщат към създателите на уебсайтове, защото идеята да прекарват часове (или, нека’бъдем честни – дни) да се трудим над техническите неща, които сме сами. Ако спестяването на време е приоритет номер едно, тогава GoDaddy е толкова добър, колкото получава. То’е супер лесен за използване, така че има’няма време да инвестирате, за да го разберете, и можете да получите онлайн за няколко минути.

GoDaddy също е сравнително евтин, но това, което печелите във времето и парите, губите от креативността. Тъй като създаването на сайт с GoDaddy е толкова бърз и лесен процес, нали’няма да кажа толкова много в дизайна. Това означава, че сте спечелили’не можете да персонализирате вашия сайт, за да съответства на вашите произведения на изкуството, и рискувате да се свържете с изглеждащ сайт “обикновен” в сравнение с други.

GoDaddy не’не предлагам всякакви безплатни планове за създаване на уебсайтове, но има едномесечна безплатна пробна версия. Ако харесвате това, което харесвате’видяхме след месец, препоръчваме да започнете с GoDaddy’с Стандартен план на $ 15 / месец. То’s не е най-евтиният (това би бил основният план при 10 $ на месец), но включва SEO функции, които основният план няма – което означава, че произведенията ви на изкуството имат много по-голям шанс да бъдат намерени онлайн!

godaddy най-добрият пример за страница на художнициШаблоните на GoDaddy правят бързо и лесно създаването на атрактивен уебсайт

# 6 поразително

Най-добро за помощ и подкрепа

Поразително ProsStrikingly минуси
 • Отлична помощ и подкрепа
 • Вградена блог платформа, която е чудесен начин да поддържате посетителите на вашия сайт ангажирани и в цикъла
 • Много ограничена гъвкавост на дизайна
 • Не е толкова мащабируем, колкото по-големите строители на уебсайтове, като Squarespace и Wix. Ако ти’търсите да разширите сайта си в бъдеще, тогава поразително не е за вас

Поразително е друга платформа, която дава приоритет на скоростта пред задълбоченото редактиране, така че вие ​​спечелихте’нямам много контрол върху крайния резултат и шаблонът може да се почувства малко неприятен. Но ей, поне твоите произведения на изкуството ще откраднат шоуто.

Поразително се отличава с лекотата на използване и поддръжката на клиентите, които са едновременно ценни предимства. По отношение на дизайна и мащабируемостта може’не се конкурирайте с по-големите имена като Squarespace и Wix, но ако искате’търсите бърз, достъпен и лесен начин да получите онлайн, тогава го’е добър избор.

Поразително има безплатен план, така че можете да тествате водите с функции като блогове, страница за контакти и социална емисия. Ако надраснете безплатния план, препоръчваме да надстроите до ограничения план само за $ 8 / месец, което включва име на домейн, което ще даде на вашия сайт много по-професионално усещане.

поразително пример за страница с най-добрите изпълнителиПоразително екипът за поддръжка на клиенти ще ви помогне да създадете сайт, който … познахте, поразително!

# 7 WordPress.com

Най-доброто за творческа свобода и персонализиране

Противопоказания на WordPress.com ProsWordPress.com
 • Предлага невероятно практическо ниво на персонализиране на дизайна
 • Има безплатен план, с който да започнете
 • Можеш’не се възползвайте от предимствата на WordPress.com’персонализиране на дизайна, освен ако не знаете как да кодирате – го’е по-напреднала платформа от останалите наши най-добри избори
 • WordPress.com не е най-бързият начин да получите онлайн. Ако ти’търсите бързина и лекота на използване, вие’по-добре с Strikingly или GoDaddy

Като платформа за изграждане на уебсайтове WordPress.com се отличава с персонализирането, което е основен плюс за дизайнерите, ориентирани към дизайна. Въпреки това’е нещо противоположно на Strikingly и GoDaddy в това’е чудесен за дизайн, но слаб за бързина и лесна употреба.

Основната част от WordPress’ персонализирането на дизайна изисква известно познаване на кода, което отнема време в най-добрия случай и трудно в най-лошия. Все пак, ако сте сте желаещи да се задълбочим в техническата страна, получената персонализация на дизайна е голяма награда!

Ако ти’отново до предизвикателството, WordPress има безплатен план за стартиране. Ако се чувствате комфортно с WordPress след използване на безплатния план, препоръчваме да надстроите до Личния план за $ 4 / месец, таксувани годишно. Той се предлага с персонализиран домейн и достъп до поддръжка 24/7 – което ще бъде полезно при използване на такава усъвършенствана платформа!

пример за страница с най-добрите изпълнители на wordpress comАко сте готови за предизвикателството да използвате WordPress, тогава ви очакват невероятни възможности за дизайн

Най-добрите уебсайтове за художници: да продадете вашето изкуство

Сега ти’имаш онлайн галерия за твоите произведения на изкуството, защо да не направиш допълнителни пари от кръвта, потта и сълзите си? Добре, това може да е леко драматично, но има’Не е лошо да получите заплащане, за да правите това, което обичате.

Вие’вероятно съм чувал за онлайн пазари като Etsy. Те са чудесни за извеждане на вашите произведения на изкуството там, но вие ще се състезавате с толкова много други художници’ работа. Освен това, с онлайн пазарите, артистите, започващи в кариерата си, могат да бъдат шокирани от високите комисионни, които могат да достигнат до 40% на продажба.

Въпреки това, със създател на уебсайт, всеки чифт очи е единствено върху работата ви. По отношение на разходите можете да плащате такси за транзакциите, но те обикновено са само около 2% – нищо’ще направи твърде много вдлъбнатина в бюджета си.

Именно тук влизат строителите на уебсайтове за електронна търговия. Те са там специално, за да ви помогнат да продавате артикули онлайн и да направите целия процес прост, като предоставите всички необходими инструменти на едно място.

Платформи като Shopify и BigCommerce са подходящи за амбициозни собственици на бизнес, които искат бързо мащабиране. междувременно, Wix и Squarespace са по-подходящи за малки магазини, продаващи няколко произведения на изкуството, защото те се фокусират повече върху това, да направят вашия сайт да изглежда добре, отколкото да помагат на бизнеса ви да расте.

Сега, нека’Ще разгледаме повече подробности за всеки създател на електронна търговия…

# 1 Shopify

Най-добрата цялостна платформа за електронна търговия

Shopify ProsShopify минуси
 • Многоканална продажба във Facebook и Instagram
 • Блестяща система за инвентаризация
 • Ограничен пробен период
 • Увеличава таксите за транзакции за алтернативни шлюзи за плащания

Shopify е за сериозни продавачи. То’е чудесен избор, ако имате много продукти за продажба, и искате целият процес на продажба да е максимално гладък. Накратко, то’е мощен и лесен за използване.

Имате достъп и до изключителни 24/7 поддръжка на клиенти, така че ако някога се наложи да направите някои промени – или да се окажете в затруднение – можете лесно да поправите нещата.

с Shopify’s мобилно приложение, можете да приемате плащания и да управлявате вашата онлайн галерия, докато сте’отново си в движение – идеален за съвременния художник.

Да продадете работата си в Shopify е наистина лесно, а най-ниският й ценови план – струва 29,99 долара на месец – биха отговаряли на повечето артистични амбиции.

shopify най-добрият уебсайт за електронна търговия за художнициShopify е най-добрата платформа за електронна търговия, защото тя’е лесен за използване и има превъзходни инструменти за продажби

# 2 Wix Електронна търговия

Най-добрият конструктор на уебсайтове с функционалност за електронна търговия

Wix Електронна търговия ProsWix Електронна търговия минуси
 • Много лесен за използване
 • Добавете видеоклипове за продукти
 • Няма изоставена функция за възстановяване на количката
 • Без многоканална продажба

Ние обичаме Wix, защото го’е толкова гъвкав и лесен за използване, а функциите за електронна търговия Wix не се различават. Освен това има много отлични ‘творчески изкуства’ шаблони за избор, които могат да ви помогнат да представите вашите произведения на изкуството в най-добрата възможна светлина.

Както споменахме по-рано Wix Art Store е пакет всичко в едно за показване и продажба на вашето изкуство. Той идва с интеграцията на социалните медии, която позволява на клиентите да виждат вашите артикули по канали като Facebook и Pinterest и изпраща известия по имейл, за да можете да останете на върха на поръчките си, където и да сте..

# 3 BigCommerce

Най-добрите вградени функции

Професионалисти на BigCommerce ProsBigCommerce
 • Фантастични функции на SEO
 • Многоканална продажба във Facebook, Instagram и Pinterest
 • Интерфейсът за редактиране е трудно да се използва в началото

BigCommerce е за супер сериозно продавачи. Тази платформа се фокусира върху помагайки на големите предприятия да растат още повече, и може да ви помогне да проектирате художествена империя благодарение на впечатляващата си гама от вградени функции.

Някои от най-добрите функции за художниците включват многоканална продажба, което означава, че можете да печелите пари от канали като Facebook или Pinterest. Можете да управлявате процеса на доставка наистина лесно, докато BigCommerce наскоро подобри всичките си шаблони, за да направи дизайна още по-привлекателен.

При подобни ценови планове на Shopify препоръчваме да започнете от най-ниския премиен план, който струва $ 27.95 на месец.

начална страница на bigcommerceBigCommerce може да помогне на галерията ви да прерасне в арт магазин, благодарение на своите вградени функции

# 4 Електронна търговия на квадрат

Най-подходящ за дизайн

Пространства на квадратите ProsSquarespace минуси
 • Висококачествени функции
 • Най-добре проектирани шаблони
 • Липсват множество възможности за плащане
 • Няма магазин за приложения

Квадратното пространство има реално качество в своите функции. Както обаче казахме по-рано, то’е най-подходящ за артисти, които искат да продадат няколко предмета. Ако ти’търсите да продадете повече от това, вие’по-добре с Shopify или BigCommerce.

Без пазар на приложения, всички инструменти за продажба, които са ви необходими за продажба на произведения на изкуството, са вградени и готови за стартиране. Това означава, че дон’не трябва да се забърквате в търсенето и инсталирането на добавки на трети страни, което може да се хареса на някои потребители. Ако ти’търсите да управлявате вашата онлайн галерия на едно място, докато се борите с натоварен график, Squarespace е добро решение.

Една от най-добрите функции на Squarespace ви дава контрол върху варианти на продукта. Това означава, че можете да продавате различни цветове или варианти на артикули, които са с различни размери, което ви осигурява много гъвкавост.

# 5 Weebly Електронна търговия

Най-добра цена / качество

Weebly ProsWeebly Cons
 • Лесен за използване
 • Най-добра цена / качество
 • Не може да се актуализират нивата на запасите
 • Без многоканална продажба

Ти знаеш Weebly е един от най-лесните за създаване на уебсайтове, но как се справя в света на електронната търговия? Получава се, а, добре. Всъщност Weebly ви позволява да продавате на безплатния му план, за което си струва да викате – него’е доста рядко!

Това каза, ние не’t препоръчвам да се придържате към безплатния план твърде дълго (помислете за това повече като дълго изпитание вместо дългосрочно решение за продажба). Можете да продавате на всички Weebly’s планове, но този, който препоръчваме да започнете, е професионалният план за 12 долара на месец, което е най-подходящо за много малки магазини.

Ако ти’сериозно се занимавате с продажбата и искате да разширите магазина си, трябва да изберете план за изпълнение на $ 26 / месец – има най-добрите функции за електронна търговия, включително отстъпки за доставка, прегледи на артикули и възможност за приемане на плащания чрез PayPal.

Weebly влиза като ‘най-добрата цена / качество’ на базата на нашето изследване, което подхожда на паричните артисти сред нас!

ние’вече споменах мощни SEO инструменти получавате с Weebly, но как те помагат на вашата онлайн галерия?

Най-добрата практика за SEO е добра за вашия уеб сайт, защото то’е като да имате наистина атрактивен, убедителен и лесен за четене знак, разположен надолу по пътя от вашия магазин. Грабва хората’вниманието и предизвиква любопитството им – особено ако те’търсих художествена галерия.

Как да изберем Builder на уебсайтове

Има някои неща, които трябва да имате предвид при избора на създател на уебсайт. За щастие за теб, ние’имам няколко полезни съвета по-долу…

 • Има ли много гъвкавост на дизайна и лесно ли се правят промени?
 • Можете ли да добавите нови произведения на изкуството?
 • Дали шаблоните наистина оставят вашите предмети да блестят?
 • Дали ценовите планове отговарят на вашия бюджет?
 • Достатъчно изчерпателна ли е поддръжката на клиенти?

дон’не забравяйте, че всяка платформа предлага безплатен план или безплатна пробна версия’няма нужда да се притеснявате за ангажименти с кредитни карти.

9 най-добрите уебсайтове за художници: Заключение

Ясно е, че създателите на уебсайтове са улеснили от всякога да показват и продават изкуство по цифров начин. Но нито един създател на уебсайт не е джак на всички сделки, така че вие’Все още ще трябва да изберете такава въз основа на приоритетите: платформи като Wix и Squarespace отлично показват вашите произведения на изкуството, докато специфичните за електронната търговия платформи като Shopfiy и BigCommerce са по-добри в действителност да ги продадете. Помня:

Най-добрите създатели на уебсайтове за показно изкуство са:

 • Squarespace – Най-добрият създател на уебсайтове за художници
 • Weebly – Най-доброто за достъпност
 • Wix – Най-добро за SEO поддръжка
 • Дуда – Най-добре проектирани шаблони
 • GoDaddy – Най-бърз начин за изграждане на уебсайт
 • поразително – Най-доброто за помощ и подкрепа
 • WordPress.com – Най-доброто за творческа свобода и персонализиране

Най-добрите създатели на уебсайтове за продажба на изкуство са:

 • Shopify – Най-добрата цялостна платформа за електронна търговия
 • Wix Електронна търговия – Най-добрият конструктор на уебсайтове с функционалност за електронна търговия
 • BigCommerce – Най-добрите вградени функции
 • Електронна търговия на квадрат – Най-добър дизайн
 • Weebly Електронна търговия – Най-добра цена / качество

Там’е много да избирате, но повечето от тези платформи предлагат безплатни планове (и всички те предлагат безплатни изпитания), така че има много опции за тестване от първа ръка, без да плащате нито цент. Вие’вече сте на няколко стъпки по-близо до споделянето на изкуството си със света – в идеалния сайт за Вие.

Напред…

Веднъж ти’намерихме перфектния създател на уебсайтове за показване и дори продажба на вашето изкуство, вижте нашето ръководство за 9 стъпки Как да направите онлайн портфолио за някои експертни съвети за създаване на уебсайт за професионално портфолио.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map