4 най-добрите строители на уебсайтове за недвижими имоти | Кое ще помогне за отглеждането на вашата марка?

най-добрите строители на уебсайтове за недвижими имотиТази статия ще разкрие и сравни четирите най-добри строители на уебсайтове за недвижими имоти, като ви помогне да изберете правилната платформа.


За да продавате имоти, се нуждаете от клиенти….

Но за да спечелите клиенти, се нуждаете от видима и надеждна марка….

Но за да изградите марка, трябва да продавате имоти…

То’е сложен, нали?’t it?

Само какъв е най-добрият начин за установяване на присъствие онлайн, в което бъдещите клиенти купуват и се доверяват?

Едно от най-големите предизвикателства за всеки брокер, който се удари сам или някой, който се опитва да създаде утвърдена агенция, е да се откроиш.

Изграждането на уебсайт за вашето посредничество с недвижими имоти е отличен начин за разрастване на вашата марка, показване на свойства и генериране на нови клиенти.

Създателите на уебсайтове правят целия този процес много по-лесен. Тези платформи ви спестяват не само време за проектиране на уеб сайт от нулата с код, но и ви спестяват пари от уеб дизайнер. Като цяло, създателите на уебсайтове могат да помогнат за стартирането и функционирането на вашата онлайн марка за нула време.

Но как да разберете кой конструктор на уебсайтове е най-подходящ за вас? За да ви спестим караницата, ние’направихме нашите изследвания и знаем точно в коя платформа е най-добре, така че вие’Ще мога да взема информирано решение, след като прочетете тази статия.

Четирите най-добри строители на уебсайтове за недвижими имоти са:

 1. Squarespace
 2. Wix
 3. Weebly
 4. Placester

Но с толкова много строители на уебсайтове за недвижими имоти да се подредят, може да бъде истинско предизвикателство да разберете откъде да започнете.

И така, как да ви осигуря’отново изберете правилната платформа, на която да създадете своя собствена цифрова недвижима собственост?

Тази дискусия ще обхване основните неща, които трябва да следите, когато пазарувате прозорци за строител на уебсайтове за недвижими имоти, след което ще включите в списъка нашите най-добри препоръки, за да разгледате дали искате наистина зашеметяващ уебсайт.

За да ви помогна, ние’прегледахме това, което смятаме за едно от най-добрите строители на уебсайтове за недвижими имоти наоколо, разгледайте ги в тази обобщена таблица по-долу:

Contents

НАЙ-ДОБРИТЕ СЪСТАВНИЦИ НА САЙТА НА ИМОТИТЕ ИМОТИ

Използването на строител на уебсайтове е интелигентният начин да накарате вашия брокер онлайн и да разширите бизнеса си – оставете уебсайта да свърши тежката работа, за да можете да се съсредоточите върху нещата, които са най-важни – като затваряне на сделки!

Решението дали да имате уебсайт за вашия бизнес с недвижими имоти е доста лесно решение – аз’Сигурен съм, че всички можем да се съгласим по този въпрос.

На пазара има десетки страхотни създатели на уебсайтове, така че може да бъде доста дразнещо да се опитате да разберете откъде да започнете.

Едно от основните съображения, което вие’Ще трябва да направите, независимо дали избирате мощната гъвкавост на всестранния създател на уебсайтове или за високо специализирана, но по-ограничена платформа, която прави само уебсайтове за недвижими имоти?

Строителите на уебсайтове разполагат с всички инструменти, необходими за създаването на уебсайт за недвижими имоти на едно място. Wix и Weebly са супер лесни за използване, осигурявайки интуитивни дизайни с плъзгане и пускане, позволяващи ви да персонализирате всяка страница, без да докосвате ред код. Squarespace също е проста за игра, но предоставя по-сложни творчески възможности от Wix или Weebly, което позволява на уебсайта ви за недвижими имоти наистина да изпъква..

Най-добрите строители на уебсайтове за недвижими имоти са:

 1. Squarespace – най-подходящ за дизайн
 2. Wix – най-добрият цялостен уебсайт строител
 3. Weebly – най-доброто за малкия бизнес
 4. Placester – евтин за основни уебсайтове

Ако ти’притесняваш се за разходите, не би трябвало’не бъда. Всички Wix, Weebly и Placester предлагат безплатни планове, докато Squarespace предлага 14-дневна безплатна пробна версия, за да можете да изпробвате своите възхитителни дизайнерски инструменти без заплащане, преди да надстроите.

ПРЕГЛЕД НА МЕТОДА

Кликнете върху следните връзки, за да прочетете конкретните раздели:

 1. Как да изберем най-добрия строител на уебсайтове за недвижими имоти
 2. Четирите най-добри строители на уебсайтове за недвижими имоти
  • Squarespace
  • Wix
  • Weebly
  • Placester
 3. Нашите съображения за вас

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯТ СТРОИТЕЛ НА САЙТА НА ИМОТИТЕ ИМОТИ

1.Help изграждане на вашата марка

Наличието на собствен уебсайт за недвижими имоти е чудесен начин да развиете своя брокер и да изградите уважавана марка.

Единственият недостатък е, че всеки брокер и агент от Ню Йорк до L.A. е имал една и съща идея – така как да изпъкнеш?

Най-добрите създатели на уебсайтове за недвижими имоти ще ви предложат селекция от професионално проектирани шаблони, които можете да използвате като точка за прескачане, за да създадете свой собствен сайт на върха, или като вдъхновение, за да помогнете на вашите творчески сокове да текат.

Така или иначе, създателят на уебсайт ще бъде масивна помощ, за да ви помогне да установите ясна марка в своя уебсайт. Не можеше’не може да бъде по-просто да промените цвета на фона, рамките, менютата или шрифта, размера и цвета на текста.

Използвайте нашето полезно ръководство, за да определите най-добрите цветове за вашия уебсайт и след това наблюдавайте колко бързо можете да завъртите бизнеса си’ брандиране в целия Ви сайт.

2. Помогнете да намерите онлайн от правилните клиенти

Да имате уебсайт за вашия бизнес с недвижими имоти’няма да бъде много полезна, ако можете’не може да бъде намерен…

Най-добрите строители на уебсайтове за недвижими имоти могат да ви помогнат да бъдете чути чрез онлайн статиката!

Има много погрешни схващания за това какво представлява SEO (оптимизация за търсачки) и как работи. За щастие’не е толкова сложно да се разбере, колкото много хора биха ви накарали да повярвате.

Asa правило, фокусът ви трябва да е върху създаването на съдържание, което публиката ви иска да чете. Ключовите думи са все още важни, но те са по-скоро ръководна ръка, а не „всички и крайни“, както беше преди, за SEO.

В наши дни съдържанието е кралско – затова е от съществено значение за уебсайта ви за недвижими имоти да има блог, на който можете да публикувате редовно. Не само можете да покажете най-новите свойства, но можете да споделите и вашите индустриални мисли и опит.

Това помага да се покаже на Google, че уебсайтът ви редовно се актуализира със свежо съдържание (важна част от SEO!), Че е подходящо съдържание за вашата ниша, а също така има допълнителен бонус за изграждане на вашата марка и за установяване на вас като експерт.

Най-добрите създатели на уебсайтове правят лесно добавянето на блог към вашия уебсайт. Повечето ще предлагат и функции за SEO оптимизация, които ще ви помогнат да приспособите уебсайта си към вашия целеви пазар.

3. Дайте възможност за достъп до обявите на IDX + MLS

Ако ти’отново в играта с недвижими имоти, тогава вече знаете колко е важно да имате достъп до IDX, както и да можете да сключвате сделки чрез MLS.

Ако нямате IDX обяви на вашия сайт, би било като да отидете в пекарна, само за да откриете, че ги правят’t склад хляб!

Имайки това предвид, наистина е важно уебсайтът ви да има достъп до IDX, за да помогне на бизнеса ви да расте.

За щастие, нарастващ брой строители на уебсайтове за недвижими имоти оборудват своите платформи с възможност за включване на списъци от IDX – макар и в различна степен.

И ако няма’t родно решение, достъпно веднага, след това – още веднъж – то’струва си да разгледате наличните приложения и плъгини от разработчици на трети страни, които ще позволят това на вашия уебсайт. Бъдете наясно’Повече от вероятно ще трябва да плащате за тези приложения IDX / MLS – но след като започнете да затваряте сделки, те’ще плащам за себе си.

4.Показвайте имоти на купувачите

Купувачите не са’не се интересувам от неща, които могат’не виждате, така че осигуряването на вашите имоти да изглеждат възможно най-страхотни, когато са публикувани онлайн, е съществено нещо, на което трябва да внимавате, когато пазарувате около строителите на уебсайтове за недвижими имоти..

wix строител уебсайт за недвижими имотиWix има голям избор от шаблони за недвижими имоти – като този по-горе – които осигуряват бърз и лесен начин за проектиране на професионално изглеждащ уебсайт!

Най-добрите от тях ще ви предложат широк спектър от методи за популяризиране на вашите списъци, от слайдшоу на изображения до автоматизирани въртележки (напр. Набори от изображения, които преминават през автоматично), от изскачащи лайтбокси до видеоклипове – искате колкото се може повече опции.

Може да не използвате всичко, което се предлага, но го’определено е по-добре да го имаш, отколкото да минеш без.

Вземете смартфона в джоба си – вероятно го правите’не използвам всяко приложение всеки ден, нали? Но те’все още е полезно да имате, когато имате нужда от тях!

То’Вашият бизнес е на линия, така че вземайте всяко решение и отделете време, за да изпробвате безплатни пробни периоди на строителите на уебсайтове за недвижими имоти. Открийте какви дизайнерски функции предлагат, изпробвайте ги и след това преценете дали са за вас.

5. Генерирайте нови клиенти

Вашият уебсайт е важен инструмент за вашия бизнес, така че възможността за видно показване на вашата информация за контакт или дори вграждане на формуляр за попълване и изпращане на заинтересованите страни може да бъде безценна.

Най-добрите създатели на уебсайтове ще ви позволят или да добавяте формуляри и текстови полета (за да залепите своите данни за контакт в!) Директно върху уеб страниците си – просто го плъзнете наоколо, докато изглежда добре и след това го пуснете, просто.

Подхранването на потенциални клиенти чрез уебсайта Ви е чудесен начин за затопляне на перспективите и подсилване на вашия тръбопровод от имоти!

За загряване на потенциалните клиенти можете да използвате вградени маркетингови инструменти, като например Wix Shout, което ви позволява да създавате и изпращате имейл кампании до списък на абонати – идеален за насърчаване на търгове.

За по-приключенски потребители се насочете към избрания от вас магазин / пазар на приложения за строители на уебсайтове и се заемете.

Най-добрите платформи ще ви предложат множество полезни приложения и функции плъгини, които можете да добавите към уебсайта си, за да помогнете за генериране на нови потенциални клиенти и бизнес перспективи.

6.Помогнете да управлявате бизнеса си по-ефективно

Най-големите и най-добрите създатели на уебсайтове имат магазин за приложения или пазар, подобен на този на вашия смартфон, където можете да намерите всякакви функции и функции на трети страни, които да ви помогнат да управлявате бизнеса си много по-ефективно.

Колко по-опростен би бил животът ти, ако можеше организирайте прегледи директно през уебсайта си и след това се актуализира автоматично, когато е резервиран слот?

Какво ще кажете за включване на a динамична карта така че перспективите да могат да начертаят маршрути до имоти?

Какво относно добавяне на блог за споделяне на вашия опит, изграждане на доверие и потенциално повишаване на класацията ви в Google, което води до повече трафик на уебсайтове и впоследствие повече нови клиенти?

Аз го правя’не знам за вас, но това ми звучи невероятно ефективно – и всичко, което би било необходимо, за да постигнете, е бърз преглед в магазина за приложения за създаване на уебсайтове, за да намерите подходящите приложения за работата!

Squarespace

Най-подходящ за дизайн

Пространства на квадратите ProsSquarespace минуси
 • Най-добре проектирани шаблони
 • Най-добро качество на функциите на всеки строител
 • Ограниченият брой на ценовите планове може да ограничи растежа на уебсайта
 • Трудно да се захванеш

Squarespace е създател на уебсайтове, известен с създаването на зашеметяващи, мобилни отзивчиви уебсайтове. Благодарение на своите красиви шаблони и усещане от висок клас, Squarespace е чудесен избор на платформа, за да разширите марката си и е способен на интеграция в търсене на MLS, така че да’не пропускайте всякакви продажби.

Направете силно впечатление е от съществено значение в света на бизнеса и още повече в недвижимите имоти, където се нуждаете от купувачи и продавачи, които да ви доверят.

Squarespace’Изборът на шаблони в никакъв случай не е най-големият, но предлага редица красиви, професионално изглеждащи шаблони за недвижими имоти, включително ‘пет’ и ‘Брайънт’ – и двете са идеални, за да се отличите от конкурентите си и да утвърдите марката си като човек, на когото да се доверите.

Използването на шаблон е чудесен начин да спестите време и усилия, защото по същество се прави за вас! Всичко, което трябва да направите, е да актуализирате изображенията и текста и вие’добре е да отида.

Вие’Ще открием също, че Squarespace поставя голям акцент върху изображенията в своите шаблони, което го прави идеална платформа за показване на свойства и привличане на окото на бъдещите купувачи.

squarespace най-добрият строител на уебсайтове за недвижими имотиШаблони като ‘Брайънт’ (по-горе) са страхотни в показването на свойства + може да ви помогне да запазите посетителите на вашия сайт!

То’s не само първи впечатления, но’s за запазване на старите живи също!

За щастие, Squarespace може да ви помогне да затоплите нуждите си, без да е необходимо нито едно студено повикване – защото всички знаем колко хора мразят да получават студени обаждания!

Squarespace предлага редица маркетингови интеграции, които действат като приложения на вашия смартфон и добавят допълнителни функции към вашия уебсайт.

Интеграциите с платформи като MailChimp могат да ви помогнат да създадете списъци с абонати и да изработите специализирани маркетингови кампании, които могат да затоплят студени клиенти и дори да генерират нови.

Има дори интеграции, които да ви помогнат да популяризирате марката си по социалните канали – идеална за нарастващия хилядолетен пазар.

Едно от основните притеснения за всеки уебсайт за недвижими имоти всъщност се намира онлайн. Squarespace предоставя подробни статии за помощ, които ви насочват към най-добрите практики за оптимизация на SEO (Search Engine Optimization), така че можете да си осигурите възможно най-големия шанс за класиране.

Ако ти’готови сте да се напънете малко, можете да използвате неофициалните интеграции на Squarespace, за да развиете бизнеса си, като добавите SEO мениджър или дори блог, който, както споменахме по-рано, може да бъде безценен при подпомагането на вашите SEO усилия и изграждането на марка..

Можете дори да добавите функции на трети страни, като добавите малки парчета HTML код към уеб страниците си, което е идеално за добавяне на търсене на собственост в MLS (услуга за множество списъци) към вашия сайт.

Сега знам, че HTML звучи страшно – но го обещавам’не е.

Squarespace са подготвили блестящо и задълбочено ръководство, което подробно описва всяка стъпка. То’е доста проста и включва добавяне на ‘код код’, което е вид текстово поле, което ви позволява да добавяте персонализиран HTML към страниците си. Кодът ти’Ще трябва да бъде осигурена от вашата услуга IDX по избор.

И ако се задържите, Squarespace предоставя впечатляващо задълбочени ръководства за помощ за почти всеки проблем, който можете да си представите, както и потребителски форуми и изскачащи прозорци в редактора, които могат да ви опростят и направят през процеса на проектиране..

Можете също да се свържете със Squarespace’екип за поддръжка чрез имейл (24/7) или чат на живо (4 am-8am EST).

WIX

Най-добрият създател на уебсайтове

Wix ProsWix минуси
 • Най-добрият създател на уебсайтове
 • Много лесен за използване
 • Темите не могат да превключват след публикуване
 • Свободата може да се почувства непосилна

Wix е лесен за използване и универсален създател на уебсайтове. Той предлага огромен избор от професионално проектирани шаблони, от които можете да изберете да работите, широк пазар на приложения за добавяне на допълнителни функции и функции към вашия уебсайт, както и един от най-лесните за използване редактори на пазара – реална спестяване на време за нетехнически хора в моя опит!

Wix предлага над 500 професионално проектирани шаблона, с около 10, посветени изцяло на уебсайтове за недвижими имоти. Тези шаблони включват някои страхотни функции като формуляри за контакт, динамични карти и дори онлайн формуляри за резервации, които клиентите могат да използват за подреждане на огледи – удобни и спестяващи време за двете страни!

Защо да харчите хиляди долари на поръчан уебсайт за недвижими имоти, когато можете да изградите такъв за цената на гевреци в Wix?

Създаване на привличащ вниманието уебсайт, който също помага да се правят на бъдещите клиенти’ животът е по-лесен е чудесен начин да се откроите на препълнен пазар. Всъщност, там’наистина няма нужда да редактирате шаблоните изобщо – те’готови сте да използвате извън кутията! Най-доброто нещо е това, което правите’не е необходимо да знаете дори HTML – страхотни новини!

Всичко, което трябва да направите, е да актуализирате изображенията с марката и свойствата си, да ощипвате текста и вие’добре е да отида – не може’няма да бъдете по-бързи или по-лесни, за да подготвите вашия сайт за публикуване онлайн.

wix най-добрият строител на уебсайтове за недвижими имотиИзползване на Wix’интуитивният редактор прави много лесно да се създаде уебсайт за недвижими имоти и да се публикува в мрежата за нула време!

То’не е само Wix’s шаблони, които са чудесни за изпъкване на вашата марка. Пазарът на Wix App е дом на стотици полезни приложения, които бихте могли да използвате, за да разширите наистина обхвата си и да уловите нови клиенти.

Дали’s добавяне на динамични форми за приемане на резервации в движение, интегриран блог (за ценно публикуване на съдържание, стимулиращ SEO) или дори помощна програма като ‘Препоръка строител’ което позволява на клиентите да предоставят препоръки за показване на вашия сайт – чудесен начин за изграждане на доверие – То’Определено си струва да се огледаш, за да видиш какво се появяваш!

Wix също предлага впечатляващо голям избор от статии, които да ви помогнат да оптимизирате уебсайта си за SEO и да го класирате в търсачките.

Те варират от съвети относно най-добрите практики (например персонализиране на заглавия на страниците) до спускане на най-добрите им приложения за повишаване на SEO, които включват приложения като ‘Усилвател на сайта’ това може да ви помогне да издигнете класацията – перфектният инструмент, който ви помага да забележите марката си и бизнеса да се разраства.

Има и голям избор от маркетингови и социални приложения, които могат да ви помогнат да съставите списъци с контакти, да създадете персонализирани маркетингови кампании по имейл и дори да ви помогнат да изградите присъствие в социалните медии.

Използването на приложения на Wix е интелигентен (и спестяващ време) начин за свързване на потенциални клиенти във всяка пазарна ниша, така че да’не пропускайте всякакви продажби.

Wix също предлага широка гама поддръжка, за да ви гарантира’не се забивам Ако съвет на инструментите в редактора не’t изяснете нещата, след което се насочете към огромния помощен център на Wix, където има стотици полезни статии, които решават най-често срещаните проблеми.

Можете дори да организирате обратно обаждане от Wix в удобно за вас време – супер полезно, ако вече имате натоварена сутрин с гледания.

Единственият недостатък е, че може да бъде малко трудно да добавите списъци с IDX / ML директно към вашия сайт, тъй като към момента няма официален плъгин. Въпреки това, след като прегледате редица уебсайтове за брокери на IDX, изглежда, че е възможно да създадете джаджа (като приложение за персонализирани функции) и да добавите това към вашия Wix сайт, което би било много удобно решение.

Weebly

Най-доброто за малкия бизнес

Weebly ProsWeebly Cons
 • Най-доброто за малкия бизнес
 • Много лесен за използване
 • Не можете сами да възстановите уебсайтовете
 • Сравнително объркващ интерфейс

Weebly е един от най-лесните за създаване на уебсайтове и е чудесен, ако търсите лесно опит в изграждането на уебсайт. Той предоставя прост и ефективен редактор, голям избор от шаблони, които могат да бъдат лесно редактирани и е в състояние да интегрира IDX списъци директно във вашия уебсайт.

Докато ги няма’t толкова много шаблони, колкото Wix, Weebly притежава богата селекция от професионално изглеждащи тематични дизайни, за да работите директно извън кутията. Weebly не’не предоставя конкретни теми за недвижими имоти, но предлага някои страхотни възможности за работа.

Теми като ‘път’ и ‘Inn Bayside’ са чудесна отправна точка за вашия уебсайт, тъй като чистият им, прост дизайн улеснява тяхното по-добро привеждане в съответствие с вашата марка. И двете предлагат страхотни начини за показване на снимката на собствеността ви в различни слайдшоу, галерии и рамки, които могат да ви помогнат да покажете свойства и да привлечете погледа на бъдещите купувачи.

weebly най-добрият строител на уебсайтове за недвижими имотиИзползването на шаблон може да ви спести много време – всичко, което трябва да направите, е да добавите вашата марка и да актуализирате текста + изображения! лесно!

Редактиране на един от Weebly’s шаблоните е чудесен начин да си дадем начален старт в процеса на проектиране и може да се окаже, че е реална икономия на време, тъй като може да не е необходимо да променяте твърде много освен текст и изображения. То’е наистина удобен начин на работа и ви освобождава да се съсредоточите върху генерирането на потенциални клиенти и продажбата на имоти – истинското месо и кости на вашия бизнес.

За щастие, Weebly’s редакторът е изключително лесен за използване, просто плъзнете елемента (текст / изображение / слайдшоу / и т.н.) и го пуснете където искате. Това го прави чудесен вариант за нетехнически агенти и брокери, които искат да проектират уеб сайт бързо и лесно, да го публикуват в интернет и да започнат класирането възможно най-скоро..

Weebly е много солидна платформа за изграждане на вашата марка и увеличаване на репутацията ви, тъй като е подкрепена от някои страхотни SEO поддръжка. Блоговете на персонала ви насочват към принципите за най-добри практики за SEO за редактора на Weebly, включително актуализиране на заглавия, заглавия, описания на страници и много други.

То’също е лесно да добавите блог, за да можете да продължите да добавяте свежо съдържание към уебсайта си и да подобрите потенциала си за класиране.

И ако се нуждаете от допълнителен тласък, можете да се регистрирате в премиум план и да се възползвате от множество приложения, фокусирани върху SEO, които са предназначени да подобрят допълнително класирането на търсачките ви – както винаги, прочетете отзивите и намерете приложението, най-подходящо за решаване вашите нужди.

Weebly има три премиум плана, вариращи от $ 6 до $ 36 на месец (таксува се годишно). То’Заслужава да се отбележи, че можете да продавате чрез Weebly’безплатен план, но ограничените му характеристики го правят неподходящ за дългосрочна употреба.

Вместо това препоръчваме Професионалния план за 12 долара на месец за уебсайтове за недвижими имоти. Че’s, защото го’s най-евтиният план за премахване на рекламите Weebly от вашия сайт и отключва разширени функции като неограничено съхранение, безплатен домейн и защита на паролата. Той също така включва персонализирани формуляри за улавяне на олово, които можете да използвате на сайта си.

Накратко, Професионалният план е идеален за малки фирми и фрийлансъри, които искат да създадат марков уебсайт, за да популяризират своите услуги онлайн.

Ако ти’стартирате нещо малко по-голямо и се нуждаете от разширен пакет за електронна търговия или приоритетна поддръжка за разрастване на вашия бизнес, след това разгледайте плана за ефективност, който струва $ 26 на месец.

Поддръжката, която Weebly осигурява за повишаване на вашето присъствие, е много впечатляваща и изключително удобна, ако вие’не сме запознати със SEO и какво води до това – със сигурност ни помогна, когато стартирахме на Weebly!

Доброто класиране в търсачки като Google е от съществено значение, ако искате уебсайтът ви за недвижими имоти да бъде намерен, но там’няма смисъл да бъдете намерени, ако можете’не популяризирайте свойствата, които вие’опитваш се да продадеш. Без витрина на имоти на вашия уебсайт, защо посетителите – дори и да са намерили вашия сайт на страница 1 от Google – да резервират преглед или да направят запитване?

Отговор: Те не биха’T!

За щастие, App Center Weebly съдържа приложения, които могат да интегрират IDX емисии директно в уебсайта ви за недвижими имоти – основно конкурентно предимство!

Можете също да използвате един от Weebly’s много маркетингови инструменти за насърчаване на посетителите да се регистрират в списъци с абонати или дори да създадат персонализирани имейл маркетингови кампании, за да генерират потенциални клиенти, да затоплят стари перспективи и дори да покажат оферти за собственост. Това е много удобен начин за поддържане на връзка с клиентите, без да е необходимо да прекарвате часове по телефона, които да викат студено.

PLACESTER

Евтин за основни уебсайтове

Placester ProsPlacester Против
 • Визуално приятни шаблони
 • Лесен за използване
 • Лошо обслужване на клиентите
 • Не могат да се добавят добавки на трети страни

Placester е единственият специализиран строител на уебсайтове за недвижими имоти в нашия списък. Тази специализация помогна да се утвърди Placester като една от водещите платформи в нишата на недвижимите имоти, благодарение на редица страхотни функции, които наистина могат да направят вашия сайт да изпъкне на много претъпкан пазар.

Placester разбира защо агентите и брокерите на недвижими имоти имат нужда от собствено присъствие в мрежата..

Уебсайтовете на Placester са създадени да ви помогнат да продавате повече къщи и затова изборът им на шаблони е чист, сбит и отзивчив за мобилни устройства – важно за агентите, които трябва да пътуват много. Те постигат това чрез иновации като видео фонове за наистина изявен външен вид – само си представете колко въздействащо може да бъде гледането на видео обиколка на бъдещата ви къща за един от бъдещите ви клиенти!

строител на недвижими имотиPlacester е специализиран да ви помогне да създадете въздействащи върху бизнеса уебсайтове за недвижими имоти

Налични са редица изключително полезни приложения, като динамично търсене на карта за подчертаване на маршрути до имоти, възможности за блогове и инструменти за оценка на дома, но те са достъпни само чрез определени платени премиум планове – значи вие’Ще трябва да се изкашля, ако наистина искате да използвате максимално Placester’s платформа.

За съжаление, това се случва с премия, тъй като Placester е много по-скъпа платформа от която и да е от Wix, Squarespace или Weebly. Placester започва от $ 99 на месец, освен ако не сте член на NAR, като в този случай той е безплатен за използване. Вие’Ще отговарям и за такса за настройка, която варира от 99 до 199 долара, което се чувства малко стръмно.

Placester не’не предлагайте открита безплатна пробна версия, за да може да се почувства като голяма крачка в неизвестното, ако се ангажирате с платен премиен план.

Наистина, вие получавате много поддръжка на Placester, на което бихте се надявали с цената, която ви е’плащате отново. Таксата за настройка осигурява поддръжка за настройка на IDX Integration, както и останалата част от вашия уебсайт, така че е полезна, но с допълнителни месечни разходи, свързани с неща като допълнителни шаблони, тогава можете лесно да видите спирала на разходите с Placester – подкопавайки един от ключовите причини за избора на създател на уебсайт, то’s ползи за намаляване на разходите!

Към това добавете факта, че трябва да кандидатствате и да чакате да бъдете одобрени, за да използвате Placester, и добре за потребителите, които търсят бърз и лесен начин за изграждане на онлайн присъствието си, тогава Placester вероятно не е така’t платформата за вас. Все пак, ако сте’Имате повече време и пари за инвестиране, тогава Placester определено си заслужава да се обмисли!

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯТ СТРОИТЕЛ НА САЙТА НА ИМОТИТЕ ИМОТИ

Когато ти’да си част от разрастваща се агенция или да се опитваш да я направиш самостоятелно като брокер, да имаш привлекателен уебсайт за недвижими имоти не е разумно – нали?

В крайна сметка, красивият уебсайт не само ви кара да се откроявате от тълпата, но може да ви помогне да управлявате и да развивате бизнеса си също.

Искате уебсайт, който привлича вниманието на потенциалните купувачи и продавачи, помага за изграждането на вашата марка и най-важното, помага ви да намерите сред цялата конкуренция онлайн…

Така че защо да не го изградите сами?

Използването на създател на уебсайт е най-добрият начин да създадете професионално изглеждащ уебсайт за недвижими имоти, който може да помогне на бизнеса ви да достигне потенциала си, без да нарушава банката.

Когато ти’проучваме платформите за изграждане на уебсайтове, то’струва си да си спомним, че най-добрите строители на недвижими имоти ще:

 • Помогнете на изграждането на вашата марка
 • Помогнете да бъдете намерени от клиенти онлайн
 • Активирайте достъпа до списъците на IDX
 • Покажете имоти на купувачите
 • Генерирайте нови клиенти
 • Помогнете да управлявате бизнеса си по-ефективно

wix строител уебсайт за недвижими имотиНаличието на уебсайт за недвижими имоти може да бъде мощен и печеливш актив за вашия бизнес.

Най-добрите строители на уебсайтове за недвижими имоти: Обобщение

Най-добрите строители на уебсайтове за недвижими имоти: често задавани въпроси

Колко струва изграждането на уебсайт за недвижими имоти?

Зависи от това как изграждате уебсайта си. Строителите на уебсайтове Ви спестяват да харчите стотици долари за уеб дизайнер, защото с платформи като Wix или Weebly можете лесно и без никакви разходи да създадете професионално изглеждащ уебсайт за недвижими имоти. Повечето други платформи също се предлагат с безплатен пробен период.

Кой строител на уебсайтове е най-лесният за използване?

Wix излезе начело по теста за лекота на използване, благодарение на своя дизайн за плъзгане и пускане, заедно с най-пълната поддръжка на клиенти на всяка платформа. Weebly е лесен за използване също, но има по-сложен интерфейс от Wix, докато Squarespace изисква най-креативните умения.

Кой е най-добрият строител на уебсайтове за недвижими имоти?

Squarespace е най-добрата платформа за създаване на вашите изображения на недвижими имоти наистина отлично на пазара. Той има най-модерните, елегантни шаблони, които са лесни за персонализиране (без да използвате код). Той има 14-дневен безплатен пробен период, така че можете да опитате брилянтните му инструменти, преди да харчите долар.

Тази статия е полезна?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me