5 най-добри хостинг доставчици на риселъри през 2020 г.

черта на изображението най-добър продавач хостинг доставчициМожете да си купите уеб хостинг за почти всичко – от лични блогове на WordPress, витрини за малки и средни бизнес, чак до сайтове за предприятия. Можете дори да купите достатъчно мощност на сървъра, за да стартирате своя собствена уеб хостинг услуга.


Това е известно като дистрибутор хостинг. То’не е нещо, което предлагат всички доставчици на хостинг услуги – и дори когато намерите такова, което го прави, как да го знаете’е някаква стока?

За да отговорим на този въпрос, ние’поставих всички основни доставчици, предлагащи хостинг на дистрибутори чрез нашия обширен изследователски процес. ние’вече много години пишем за влизането в интернет, а ние’бях събиране на прозрения от нашите потребители за какво’е важно за тях. Тази статия е продукт на тези два процеса: обширни изследвания и обратна връзка на потребителите.

Така че сега можем да кажем с пълна увереност, че това са петте най-добри доставчици на хостинг доставчици на пазара днес. До края на тази статия, вие’От своя страна ще бъдете напълно уверени в това кое е най-доброто за вас.

Contents

Но първо, какво е хостинг на дистрибутор?

Реселър хостинг ви позволява да продавате хостинг на други, така че всъщност можете да стартирате своя собствена уеб хостинг компания по този начин! Вие плащате за хостинг план и след това продавате този хостинг на някой друг, който се нуждае от него. Най-добро за тези, които’Ще управлявам 10 или повече сайта, хостинг на дистрибутори често се използва от уеб дизайнери или фирми, които трябва да предоставят хостинг на клиенти.

5 най-добри хостинг услуги за риселър

Според нашето обширно изследване това са пет най-добри хостове на дистрибутори:

 1. В движение – най-добрата цена / качество
 2. HostGator – най-добре за функции
 3. GoDaddy – най-доброто за неограничен ресурс
 4. A2 хостинг – най-доброто за поддръжка
 5. HostPapa – най-доброто за начинаещи дистрибутори

Най-добрите доставчици на хостинг доставчици са InMotion, HostGator, GoDaddy, A2 хостинг и HostPapa, въз основа на фактори като продължителност, функции, помощ и поддръжка, ценообразуване и други:

Всички доставчици ние’представени:

 • Използвайте табло за управление на cPanel – това е стандартът за индустрията (улеснява се захващането и прехвърлянето на друг доставчик, ако е необходимо)
 • Нека създадете панел за маркови клиенти – така клиентите виждат вашето лого и марка, а не вашия доставчик’с
 • Дават ви неограничени домейни – така че можете да настроите вашите клиенти със собствен домейн, без допълнителни разходи

Но всеки идва със своите силни и слаби страни, които ние’Ще разгледаме подробно по-долу.

Бърза дума за ценообразуването

Ако ние’научих едно нещо в нашите (много) години анализиране на хостинг доставчици, то’s, че цените им се променят по-бързо, отколкото можете да кажете ‘Плановете започват от…’. Те също могат да бъдат малко подъл, предлагайки ниски въвеждащи цени (с по-високи разходи за подновяване) и отстъпки за по-дълго време, когато се регистрирате. ние’направихме всичко възможно, за да гарантираме, че тези цени са и точни, и пряко сравнение, но това е така’s винаги си струва двойно да проверите директно от доставчика’s ценова страница (която ние’ще препращам към цените).

1

В движение

Най-добра цена / качество

Ценообразуване Клиентски акаунти Дисково пространство Bandwidth Актуално изпълнение Безплатни архиви Гарантирано връщане на парите Нашият резултат
29,99 долара – 94,99 долара на месец
25 – Неограничен, в зависимост от плана
80GB – 260GB
800GB – 6TB
99,7%
да
Предлага се за 90 дни
4.6 / 5

Какво’добре за InMotion’хостинг на дистрибутор?

Когато проведохме собствено проучване на хора, които търсят хостинг доставчик, 55% посочват, че цената е най-важният фактор при тяхното решение – толкова са шансовете, същото ще бъде и за клиентите, идващи при вас за техните хостинг планове.

Че’е голяма причина, поради която InMotion излезе отгоре – не става’не предлагат най-евтиния план, но той предлага най-добрата цена / качество, с най-високо дисково пространство и много високи нива на честотна лента. Тази стойност ще се превърне в по-евтини, по-привлекателни планове за вашите клиенти.

InMotion също предлага a безплатна сметка за дистрибутор на домейни с всички планове за хостинг на дистрибутори, значи вие’имаш опция за допълнителен доход там, ако имаш нужда. Той има най-голям брой планове, което го прави най-мащабируем вариант – лесно можете да започнете от най-евтиния план и да надграждате лесно, както трябва.

InMotion предлага наистина силна поддръжка на клиенти с 24/7 чат на живо и поддръжка по телефона, заедно със система за електронна поща и билети. Стойността на качествената помощ и подкрепа не бива’не бива да се пренебрегва – като хостинг риселър, ако имате проблем със своя акаунт, има вероятност всички ваши клиенти да имат проблем с техния, а вие’Ще искам да взема някой по случая. InMotion предлага и най-дългия гаранционен срок за връщане на парите от 90 дни, което ви осигурява лесно ‘от’ ако не’не се занимавам с нищо.

Какво би могло да се подобри?

Докато InMotion предлага голяма стойност (погледнете още дисковото пространство и честотната лента на оферта), той предлага сравнително малко клиентски сметки по по-евтините му планове. Планът му за влизане на ниво RS000S струва $ 29,99 / месец и ви дава до 25 клиентски акаунта. Сравнете това с HostGator, предлагащ неограничени клиентски акаунти за $ 5 / месец по-малко, и можете да видите, че това е малко компромис.

В движение’с гаранция за ъптайм също не е’t най-високият в този списък, на второ място след HostGator. Вярно е, че прогнозираният период на престой възлиза само на няколко часа – но за пореден път приложите това към всички свои клиенти и можете да започнете да виждате стойността на допълнителните 0.01% време за продължаване.

2

HostGator

Най-добро за функции

Ценообразуване Клиентски акаунти Дисково пространство Bandwidth Актуално изпълнение Безплатни архиви Гарантирано връщане на парите Нашият резултат
24,95 долара – 99,99 долара на месец
неограничен
60GB – 250GB
600GB – 2500GB
99,98%
Не, струва допълнително
Предлага се за 45 дни
4.1 / 5

Какво’добре за HostGator’хостинг на дистрибутор?

HostGator има най-добрата гаранция за продължаване на всеки доставчик на хостинг доставчик в този списък. Отново, тези допълнителни 0,01% може да не изглеждат много, но дори и час престой за вашите клиенти ще ви създаде голям стрес, така че това е огромен професионал.

HostGator също предлага неограничен клиентски акаунти, въпреки че разбира се вие’в крайна сметка са ограничени от дисковото пространство и ограниченията на честотната лента. Това каза, ти’Ще получите огромна стойност от акаунта на HostGator, ако имате’изграждате много малки, до голяма степен статични сайтове – или продавате акаунти на тези, които са. С много ниско взискателни уебсайтове тези ресурси могат да изминат дълъг път.

Подобно на InMotion, HostGator предлага a безплатен акаунт за дистрибутор на домейн с всеки хостинг план за дистрибутори – приятно, естествено допълнение към вашия хостинг доход. HostGator също има силна поддръжка на клиенти, с помощта на оферта денонощно по телефона или чат на живо.

HostGator е един от зелени хостинг доставчици, компенсиране на въглеродните емисии с 130%.

Какво би могло да се подобри?

HostGator го избива от парка, когато става въпрос за функции и време за работа, но това е така’s все още надолу на второ място. Какво дава?

Е, основната причина е нейната по-малко от проста политика за архивиране. Три от пет доставчици в този списък предлагат безплатни архиви, но с HostGator го’не е толкова прям; то създава ‘седмично архивиране на акаунти под 20 GB и 100 000 inode’, или можете да направите това по ваше желание, за 25 долара наведнъж. То’не е краят на света, но потенциално може да се добави доста бързо.

3

GoDaddy хостинг

Най-доброто за неограничен ресурс

Ценообразуване Клиентски акаунти Дисково пространство Bandwidth Актуално изпълнение Безплатни архиви Гарантирано връщане на парите Нашият резултат
39,99 долара – 89,99 долара на месец
До 250
90GB – 240GB
Unmetered
99,97%
да
Предлага се за 30 дни (освен ако не плащате месечно, в този случай това’s 48 часа)
4/5

Какво’добре за GoDaddy’хостинг на дистрибутор?

Когато анкетирахме читатели, използващи нашия сайт, за да намерим хостинг доставчик, GoDaddy беше марката, за която най-вероятно са чували. То’е добре познато име в света на света, а хубаво богатство да препродаде хостинг на GoDaddy е това можете да продавате и на основните му продукти, включително имена на домейни, SSL сертификати и GoDaddy’s строител на уебсайтове.

Но когато става дума за хостинг на дистрибутор, GoDaddy има ключова точка за продажба; непромерена честотна лента. Това го прави страхотен пакет, ако имате’предоставяте хостинг на сайтове с променливи нужди за трафик – помислете за магазини за електронна търговия, които провеждат дигитални маркетингови кампании, провеждат флаш продажби или имат сезонно търсене. Немерната честотна лента минимизира вероятността тези сайтове да се сринат в периоди на натоварване.

негов гаранцията за ъптайм е обвързана на второ място с InMotion на разумни 99,97%.

Какво би могло да се подобри?

Но въпреки че GoDaddy може да оглави класациите за разпознаване на марката, нашето изследване го постави на трето място за хостинг на дистрибутори, като го класира като цяло 4/5 звезди. Имаше няколко места, където пускаше точки.

Първо, GoDaddy неотворено’не предлагам помощ и поддръжка чрез 24/7 чат на живо. Той все още има денонощна поддръжка по телефона, така че това може да изглежда придирчиво от наша страна – но това е нещо, което 3/5 доставчици в този списък предлагат, така че го отличава по грешни причини.

Второ, гаранцията му за връщане на парите е малко повече ‘придирчив’ отколкото при други доставчици. Ако плащате месец на месец, имате само два дни, за да си върнете парите – вместо 30 дни, които се рекламират на видно място.

4

A2 хостинг

Най-добро за поддръжка

Ценообразуване Клиентски акаунти Дисково пространство Bandwidth Актуално изпълнение Безплатни архиви Гарантирано връщане на парите Нашият резултат
$ 19,99 – $ 61,99 на месец
40-100
30GB – 200GB
400 GB – 2000 GB
99,95%
да
Предлага се за 30 дни
3.3 / 5

Какво’е добър за A2 хостинг’хостинг на дистрибутор?

A2 маркуч’с пакетите за дистрибутори са достъпни, като цените започват около $ 19.99.

Там’с отлична помощ и поддръжка при предлагане по телефона, чат на живо и имейл с опции 24/7. ние’проверен съм A2 хостинг’чат на живо и може да потвърди, че е и бърз и полезен – точно от това, от което се нуждаете от вашия уеб хост.

Какво би могло да се подобри?

A2 хостингът също има съвместна гаранция за най-лошо време, така ще ви дадем – поне на теория – най-много време за престой на всеки доставчик’присъствах тук (въпреки че имайте предвид, че това е само a ‘по-лош сценарий’).

A2 хостингът е и най-малко мащабируемият доставчик в този списък, с най-ниска честотна лента и капацитет на дисковото пространство. Ако имате стремежи наистина да разраствате бизнеса си, независимо дали’Вие сте дизайнер или хостинг риселър, вие’Ще намеря там’е ограничение на това, което можете да постигнете в сравнение с други доставчици.

5

HostPapa

Най-добро за хостинг на дребномащабни дистрибутори

Ценообразуване Клиентски акаунти Дисково пространство Bandwidth Актуално изпълнение Безплатни архиви Гарантирано връщане на парите Нашият резултат
29,99 долара – 119,99 долара на месец
20-60
50GB – 250GB
500 GB – 2,5 TB
99,95%
За ограничен брой домейни
Предлага се за 30 дни
3.2 / 5

Какво’добре за HostPapa’хостинг на дистрибутор?

HostPapa е включен в този списък, защото нашето проучване установи, че е петият най-добър доставчик на хостинг услуги. Въпреки че е добре, в сравнение с останалите четири доставчици, там’s наистина не е много, прави се по-добре – и справедливо нещо, което прави по-лошо.

Какво би могло да се подобри?

Първо, тя има ставата най-лош резултат за ъптайм (обвързано с A2 хостинг). ние’Вече говорихме достатъчно за това, защо наистина трябва да съкращавате номера за ъптайм, когато търсите акаунт на дистрибутор, така че спечелихме’отново не навлизам в твърде много подробности.

HostPapa неотворено’не предлагам 24/7 поддръжка по телефон или чат на живо. Това е огромен удар в очите ни; по наш опит, проблеми с хостинг не’t удобно да се впише в работно време – това’затова мислим там’Реалната стойност в денонощната поддръжка.

Четиримата най-добри доставчици в този списък предлагат и софтуер за фактуриране с техните планове, така че можете лесно да таксувате клиенти чрез собствения си акаунт. Докато HostPapa предлага това с трите си най-скъпи плана (Gold, Platinum и Titanium), той неотворено’не влизайте с по-евтините две – истински удар за вашата логистика, ако планирате да продавате хостинга, а не само да го раздавате на клиенти.

И накрая, HostPapa предлага само безплатни архиви на определен брой имена на домейни, което го отделя от трите от петимата доставчици, които предлагат безплатни резервни копия през дъската, като стандарт.

5 най-добри доставчици на хостинг услуги на риселъри: заключение

И това’е обвивка! Отново, 5-те най-добри доставчици на хостинг доставчици, според нашето проучване са:

 1. В движение – най-добрата цена / качество
 2. HostGator – най-добре за функции
 3. GoDaddy – най-доброто за неограничен ресурс
 4. A2 хостинг – най-доброто за поддръжка
 5. HostPapa – най-доброто за начинаещи дистрибутори

Дали сте’отново уеб дизайнер, който иска да настрои няколко клиентски акаунта или хостинг дистрибутор, който иска да продаде стотици, надяваме се’намерих доставчик, който ще работи за вас. И не забравяйте, че всички те предлагат гаранция за връщане на парите’няма какво да губиш, като си дадеш едно.

Ако искате да отидете с нашата препоръка, не’няма нужда да търсите по-далеч от HostGator. Като цяло’s нашата най-високо оценена хостинг компания, както и най-високо оценените за хостинг продавачи.

Често задавани въпроси

Същите ли са всички хостинг акаунти на дистрибутори?

Не, както ние’Видяхме при този поглед към нашите 5-те най-добри хости на дистрибутори, които можете да свършите с много различни видове акаунти. Обичайният модел е да закупите дисково пространство и честотна лента в насипно състояние и след това да се обърнете и да продадете това, както сметнете за добре. Тогава има модели като Siteground’s, където основно препродавате компанията’s StartUp споделен хостинг план.

Колко важни са ограниченията за домейна или клиента?

Много. Ако планирате само използването на уеб хостинг като добавка за други услуги, тогава наличието на ограничен брой клиентски акаунти може да няма значение. Но ако вашият план е да растете колкото се може повече, тогава тези граници ще възпрепятстват растежа ви в определен момент.

Важна ли е услугата с бял етикет?

То’е по-професионален, за да можете да добавите собствена марка, въпреки че това означава, че сте вие’Ще трябва да създадете собствено атрактивно лого. И все пак’е чудесен начин да помогнете да внушите доверие на вашите клиенти.

Важно ли е да имате опции на Windows за хостинг на дистрибутори?

Вероятно не. По-голямата част от уеб сървърите работят на Linux, докато Windows е по-скоро специалност. Ако има’Ясна нужда от един от вашите клиенти да управлява Windows сървъри, тогава може да си струва. В противен случай се придържайте към Linux.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map