5 най-добри уебсайта за строители на резюмета 2020: Създайте онлайн резюме на убиец

най-добрите онлайн резюме строители представен образТази статия ще ви покаже най-добрите създатели на уебсайтове за вашето онлайн резюме, като ви помага да изберете най-добрата платформа, за да започнете кариерата си.


ние’всички бях там – търсенето на работа, разпечатването на 50 автобиографии и предприемането на бизнес с учтива усмивка и безмълвна молитва. Но тези дни бързо изостават зад нас.

С онлайн създателите на уебсайтове вече можете да трансформирате автобиографията си в професионален уебсайт, който показва вашите умения и постижения по много по-креативен начин от една страна на A4. Работодателите могат просто да търсят вашето име или набор от умения и да намерят вашето онлайн резюме. Те идват при вас, значи вие’не трябва. Това ви спестява време, усилия и стрес!

Contents

5 от уебсайтовете за най-добър резюме за строители

ние’направихте проучването и можем да ви кажем, че петте най-добри уебсайта за създаване на резюме са:

 1. Squarespace
 2. Wix
 3. Weebly
 4. GoDaddy
 5. поразително

Тези пет компании се издигнаха на върха на нашите тестове в шест различни категории – лекота на използване, предлагани функции, връзката на цената с предоставената стойност, качество на предлаганите дизайни на уебсайтове, включен екип за поддръжка и отзиви на клиентите. След това добавихме всичките шест оценки за всеки създател на уебсайт, за да разберем кой е най-добрият като цяло. Squarespace победи всеки друг сайт, но Wix, Weebly, GoDaddy и Strikingly всички се представиха добре, в този ред:

Има много уебсайтове за автобиографични резюмета, от които да избирате. Но тези пет са най-добрите от най-добрите, независимо дали вие’отново фотограф, собственик на бизнес, завършил или смяна на кариерата.

Можете да разберете повече за тези пет най-добри уебсайтове за създаване на резюме по-долу. ние’Ще разгледам подробно техните шаблони, функции, цени и други.

Как провеждаме проучванията си за създаване на уебсайтове – за по-подробен преглед как съставихме този списък.

Уебсайтове за най-добро резюме на строителите

Веднъж специалистите се нуждаеха от уеб програмист, за да създадат собствено онлайн присъствие. Сега единственият онлайн инструмент – създателят на уебсайт – е всичко, от което се нуждаят.

Строителите на уебсайтове отнемат всички сложни технически изисквания за създаване на уебсайт – като кодиране, организиране на уеб хостинг и закупуване на сертификати за сигурност – което позволява на всеки да се свърже онлайн. Вие’Просто ще трябва да влезете, да изберете шаблон и да го персонализирате с помощта на прост интерфейс за плъзгане и пускане. Накратко – бърз половин час’Работете със строител на уебсайтове и всеки може да създаде модерното онлайн резюме, от което се нуждае!

Най-добрите автори на резюме на уебсайтовете са:

 1. Squarespace – най-доброто цялостно възобновяване на уебсайта
 2. Wix – най-добрият цялостен уебсайт строител
 3. Weebly – най-добре за портфейли
 4. GoDaddy – най-бърз за изграждане
 5. поразително – най-добрата цена / качество

Използването на създател на уебсайт за вашето резюме може наистина да помогне на вашето CV да се открои от тълпата.

Не само това, създателите на уебсайтове са супер лесни за използване, така че можете да персонализирате, актуализирате или напълно да пренапишете автобиографията си без суетене, когато пожелаете.

дон’не забравяйте всеки конструктор на уебсайтове или предлага безплатен план или безплатна пробна версия, така че можете да изпробвате всяка платформа, преди да харчите долар.

Squarespace

Най-доброто резюме на строителя на уебсайтове и най-доброто за творчество

Квадратура: Какво ни харесва# 1# 2# 3
Широка гама от качествени функции
Огромен набор от дизайнерски шаблони
Високо ниво на творчески контрол
Квадратно пространство: Какво правим’t харесвам# 1# 2
Някои шаблони попадат в капана на стила заради лекотата на използване
В началото е трудно да се захванете

Ако ти’търсите висококачествени дизайни и професионални шаблони, Squarespace е най-добрият избор. В нашето изследване той има най-качествените функции като добавяне на видеоклипове, галерии и аудио колекции. Можете също така да синхронизирате с Dropbox и да интегрирате акаунти в социални медии като LinkedIn.

Squarespace има най-гъвкавите, добре проектирани шаблони на всеки строител. Можете да персонализирате всеки от тях, за да отговаря на вашите нужди. Но ако искате по-бърз процес, тогава Squarespace ви покрива.

Има вече изложени шаблони, които са идеални за резюмета. Ние препоръчваме ‘персонален & CV’ категория, която разполага с 8 висококачествени шаблона, готови да създадете онлайн резюме с.

Но ако публикувате вашия сайт и след това промените мнението си, дон’не се притеснявайте! Можете да превключвате между шаблони, след като сайтът ви е на живо. Ако искате да промените дизайна на онлайн резюмето си, с други създатели на уебсайтове, вие’Често ще трябва да го изграждате от нулата, което може да отнеме много време.

онлайн шаблони за възобновяване на квадратните пространстваSquarespace разполага с широка гама от висококачествени шаблони в различни стилове, които можете да използвате за създаване, актуализиране и персонализиране на вашето онлайн резюме, докато се развива..

Ако ти’отново сте начинаещ или търсите бързо да възобновите онлайн, обаче, Squarespace isn’t най-добрият избор за вас Въпреки че потребителите обичат размера на творческия контрол, който този създател на уебсайтове предлага, хората с по-малко технически умения могат да се затруднят да се справят. Това е добре, ако сте’отново сте щастливи да се ориентирате, но за супер бърз и лесен за използване онлайн създател на резюме вижте Wix или GoDaddy.

Квадратното пространство е идеално, ако имате’все пак търсиш да огънеш творческите си мускули. Една от радостите на онлайн резюметата е колко лесно можете да вложите своята личност в тях.

С Squarespace можете да покажете своя блог или фотография непосредствено до автобиографията си. Можете да добавите страхотни функции за блогове като социално споделяне, гъвкави опции за показване на публикации и подкасти.

Или се възползвайте от Squarespace’s видео фонове, интерактивни графики и диаграми, библиотека с шрифтове, елементи на аудио и изображения и други!

И така, колко струва Squarespace? За разлика от много други създатели на уебсайтове не прави’не предлагам безплатен план. Squarespace’s Най-евтиният личен план започва само от 12 долара на месец, таксува се годишно. Това ви дава прост, стилен онлайн резюме на уебсайт с функции като неограничена честотна лента, удобни за мобилни страници и безплатен персонализиран домейн (персонализиран адрес на уебсайта, който може да направи вашето възобновяване толкова по-запомнящо се).

ценови планове за квадратна площSquarespace’s най-евтиният план е личният план за 12 долара на месец и има всички функции, от които бихте могли да се нуждаете при създаването на онлайн резюмето си.

Можете да изпробвате всеки план изцяло на a 14-дневен безплатен пробен период, и ние имаме ексклузивен код на купон Squarespace за нашите читатели, който ще спестявам ви 10% за цената на всеки план. Всичко, което трябва да направите, е да въведете кода WBE на касата.

Докато Squarespace isn’t най-евтиният строител на уебсайтове там, за да създадете онлайн резюме, ако сте’търсите елегантни дизайни и пакети от творчески контрол, то’е наистина достойна инвестиция. Със своите водещи и гъвкави шаблони в индустрията, солидни функции и високо ниво на творчески контрол, той’s най-добрият вариант за всеки, който иска да създаде атрактивна и професионална онлайн резюме.

Wix

Най-добрият създател на уебсайтове

Wix: Какво ни харесва# 1# 2# 3# 4
19 дизайнерски възобнови шаблони, от които да избирате
Изключително лесен за използване
Голяма стойност за парите
Wix ADI създава персонализиран сайт за вас бързо и лесно
Wix: Какво правим’t харесвам# 1# 2
Мога’t превключвайте шаблони, след като сайтът е на живо
Количеството избор може да бъде непосилно в началото

Wix е популярен създател на уебсайтове, който използва прост дизайн за плъзгане и пускане.

Можете да избирате от над 500 шаблона, но има 19 резюме-специфични шаблона, от които да избирате, и общо 43 под Wix’s категория “Портфолио & CV”. Всеки един от тях е висококачествен и напълно адаптивен – там’е причина над 132 милиона души използват Wix по целия свят! Уверете се, че избирате внимателно, както веднъж’реших, че можеш’t променете шаблона си, освен ако не искате да започнете от нулата.

Wix’Простият онлайн редактор ви позволява да избирате елементи като текстови полета, изображения, формуляри и карти, да ги влачите до мястото, където искате на страницата, и да ги пускате там. Веднъж ти’ако ги поставите на страницата си, все още можете да ги преместите до където искате, да ги преоразмерите или да ги изтриете напълно.

wix възобновете шаблоните на уебсайтовете за строителствоWix’s шаблоните ви дават предварително оформено оформление, което да следвате, независимо от вас’отново модел или учен, което улеснява бързото създаване на професионална онлайн резюме.

Ако ти’търсите нещо дори по-лесно от това, погледнете Wix ADI. Това означава Artificial Design Intelligence. Той ви задава въпроси за уебсайта, който искате да изградите. След това създава изцяло персонализиран и предварително оформен уебсайт пред очите ви.

Wix има множество функции, за да раздели автобиографията ви, включително:

 • над 500 професионално проектирани мобилни шаблона
 • над 100 шрифта, от които да избирате
 • формуляри за контакт и кутии за препоръки
 • визуализации като изображения и видео фонове, галерии и различни ефекти на превъртане
 • приложения за интегриране на съответните социални медии като LinkedIn

Както и тези, Wix улеснява интегрирането на вашия блог или портфолио в онлайн резюмето ви. Можете лесно да добавяте галерии, банери и слайдшоу, плюс солидна гама от функции за блогове от категории до социално споделяне.

И така, какво струва всичко това? Wix има безплатен план, така че отговорът е нищо! Но ако искате да премахнете рекламите от Wix и имате персонализиран домейн, който да направи вашето възобновяване да изглежда професионално, тогава го направете’определено си струва да надстроите до платен план.

Най-евтиният план да направите и двете неща е Комбо план за само 13 долара на месец, таксува се ежегодно. Това ви дава неограничен брой страници за показване на вашите умения, 3 GB място за съхранение, безплатен домейн, без реклами от Wix и още.

Има по-скъпи планове, предлагащи повече функции като имейл кампании и използване на по-модерното приложение за формуляр на формуляр. Всички планове предлагат a 14-дневен безплатен пробен период така че можете да го тествате, преди да се ангажирате. Прочетете нашите Преглед на цените на Wix за пълна разбивка на Wix’s ценови планове и кое е най-доброто съотношение цена / качество за вас.

Като цяло Wix предлага всестранни решения за създаване на вашето онлайн резюме. То’е лесен за използване, има високо ниво на творчески контрол и е с голяма цена / качество. Получавате множество полезни функции, от които да избирате, както и стилни шаблони с адаптирани дизайни за възобновяване.

Weebly

Най-добро за портфейли

Weebly: Какво ни харесва# 1# 2# 3
Евтино за премахване на реклами и свързване на потребителски домейн
Голяма стойност за парите
Широка гама от функции и има гъвкави шаблони
Weebly: Какво правим’t харесвам# 1# 2# 3
Мога’t възстановете сами уебсайта, ако се обърка – трябва да разчитате на помощ и подкрепа
Премиум плановете започват да стават все по-скъпи, колкото повече движите нагоре
Може да бъде сложно да се използва в началото

Weebly е друг изключително популярен конструктор на уебсайтове за влачене и пускане над 45 милиона души, които го използват по целия свят.

Weebly също има специфичен фокус върху изграждането на онлайн резюмета. Вие’Ще намеря “Как да” статии и ръководства за това какво да включите във вашето онлайн портфолио. Предлагат се и предложения за приложения като Accordion, което позволява на потребителите да създават разширяемо, кликващо меню за по-бърза навигация.

Weebly е наистина силен избор за изграждане на вашето онлайн резюме, особено ако имате каталог на работа, който искате да покажете (например фотография, видеоклипове).

Weebly има ръководства и статии, за да направи живота ви възможно най-лесен. Но’Заслужава да се отбележи, че въпреки редактора за плъзгане и пускане, Weebly не е толкова лесен за използване като Wix. Просто отнема малко повече време, за да свикнеш. Така че, ако искате вашето резюме онлайн наистина бързо, то’не е най-добрият ви вариант.

Освен че поддържа вашата онлайн резюме, Weebly има функции и шаблони за разрастване на вашия блог или онлайн портфолио, ако това е нещо, което искате да популяризирате заедно или да интегрирате в автобиографията си..

Въпреки че Weebly има по-малък набор от шаблони за възобновяване от Wix, те все още обхващат редица индустрии и стилове.

Можете да видите някои от Weebly’е стилно портфолио, удобно за мобилни устройства и възобновете уебсайтовете в примерите по-долу:

оживено възобновете шаблоните на уебсайтовеWeebly’фокусът върху предприемачите може да се види в тези шаблони за автобиографии, портфейли и лични марки.

Подобно на Squarespace, можете да превключвате вашия уебсайт’s шаблон на Weebly по всяко време, без да се налага да започвате от нулата. Това е чудесна функция за дългосрочния успех на вашия резюме уебсайт. Ако имате промяна в кариерата или решите да следвате различен стил, това’е важно да имаме тази гъвкавост.

Един недостатък на Weebly е, че няма възможност за възстановяване в случай, че уебсайтът ви се срине. Въпреки че това е малко вероятно да се случи, това може да доведе до някои истински главоболия по линията, ако нещо се обърка. Weebly’Помощта и поддръжката е доста задълбочена, но е по-скоро за общи проблеми, така че намирането на подходяща подкрепа за по-важни проблеми може да бъде смущаващо.

Като цяло обаче Weebly е солиден избор за изграждане на онлайн резюмето си и ще направи цялото нещо приятен процес. Weebly има a безплатен план, но показва Weebly реклами на вашия уебсайт и не’не ви позволяват да имате свой собствен домейн.

Ако ти’готови сте да платите, запишете се до най-евтиното стартов план за 8 долара на месец (таксува се годишно), за да започнете. Това ви предоставя безплатен домейн, премахва тези непрофесионални реклами в Weebly, отключва неограничено място за съхранение и проследява вашия сайт’Успех чрез напреднали статистически данни за сайта.

Ако ти’щастлив влагайки малко време и усилия, Weebly е чудесен всеобхватен. То’е евтино за премахване на реклами от вашето онлайн резюме и има множество полезни функции за поддръжка на уебсайта ви, като HD видео и аудио и функция за търсене в сайта.

Weebly’Широката гама от персонализирани шаблони за възобновяване и богат магазин за приложения означава, че вашият уебсайт за онлайн резюме ще бъде уникален и ще има всички функции, които бихте могли да пожелаете. Плюс техните полезни ръководства, съвети и трикове са полезен начин да започнете!

GoDaddy

Най-бързо да се изгради

GoDaddy: Какво ни харесва# 1# 2# 3
ADI прави получаването на вашето резюме онлайн супер бързо и лесно
Наистина лесен за използване
Много евтино за премахване на онлайн реклами от автобиографията ви
GoDaddy: Какво правим’t харесвам# 1# 2
Малък обхват от теми
Липса на творчески контрол

GoDaddy използва ADI (или изкуствена дизайнерска интелигентност), за да заработи и заработи вашия уеб сайт за няколко минути. Всичко, което прави, е да ви зададе някои въпроси за това какъв тип уебсайт искате да направите и кои дизайни предпочитате, а след това създава напълно персонализиран и функциониращ сайт за вас.

То’s също една от най-евтините опции, ако искате да премахнете реклами от вашия резюме уебсайт – ключ за това да изглежда професионално. GoDaddy’Най-евтиният план започва от само 5,99 долара на месец, таксува се годишно, което включва галерии с изображения и добавяне на видео и аудио към вашата автобиография. Всеки план има a едномесечен безплатен пробен период така че можете да го изпробвате, както и бързо изпълнение на зареждането на страниците, така че вашите посетители да спечелят’няма да чакате, за да се зарежда автобиографията ви.

GoDaddy не’t доста пламна напред, когато стана дума за творчески контрол. Само с 13 теми за избор и ограничена творческа свобода, GoDaddy не успя’не го направете отпред на опаковката. Но ако искате прост и бърз строител на възобновяване, GoDaddy е този за вас.

поразително

Най-добра цена / качество

Поразително: Какво ни харесва# 1# 2# 3
Много просто, прави го начинаещ приятелски
Гъвкави шаблони, които могат да се превключват по всяко време
Може да създаде онлайн резюме за 15 минути
Поразително: Какво правим’t харесвам# 1# 2# 3
Скъпо за премахване на реклами
Много основни функции и ограничен творчески контрол
Може да създаде само една страница за възобновяване на уебсайтове

Поразително е поредният уебсайт за автобиографични резюмета, който заслужава да бъде споменат. Ако ти’Ако сте начинаещ или искате да включите блог с онлайн резюмето си, поразително има това, от което се нуждаете. Супер проста и с безплатна версия, Strikingly е насочена към получаване на вашето възобновяване онлайн, технически умения или не.

Имате избор от шаблони, които можете да превключвате по всяко време. Дизайните не са’t до същия стандарт като Squarespace, но тази гъвкавост все още е чудесна функция за създаване на онлайн резюме, защото можете да актуализирате вашия сайт’стила по всяко време. Можете да получите вашето онлайн възобновяване за по-малко от ден с Strikingly’прост редактор.

Тази простота го прави чудесен за начинаещи, които искат стилни шаблони за възобновяване бързо да редактират и публикуват. Недостатъкът е, че има недостатъци, ако искате да бъдете по-приключенски и наистина да персонализирате дизайна. Безплатната версия има набор от функции, които можете да добавите към вашия сайт, като добавяне на галерия, формуляри за контакти и бутони, които посетителите ви могат да използват за изтегляне на съдържание от вашия резюме на уебсайта.

Но, докато поразително’Безплатният план предлага страхотна стойност за парите, то’s скъпо да се отървете от рекламите и да свържете персонализиран домейн, термин, който се отнася до вашия собствен персонализиран адрес на уебсайт – www.websitebuilderexpert.com е нашият персонализиран домейн.

То’е важно да го имате, защото той дава на автобиографията ви надеждна, професионална и ясна идентичност (и то’е по-лесно да се запомни)! Въпреки че можете да свържете персонализиран домейн с Strikingly’s ограничен план на $ 8 на месец, трябва да надстроите до $ 16 на месец професионален план, за да премахнете действително брандирането и рекламите от автобиографията си.

Поразително има много основни функции, което може да не е проблем, ако просто искате основно онлайн възобновяване, но може да бъде ограничаващо, ако искате повече творчески контрол.

Други онлайн строители на резюмета

Ние обичаме създателите на уебсайтове и вярваме, че те наистина са чудесен избор за създаване на вашето онлайн резюме, но те’не сте единствената възможност. Ако ти’търсите нещо малко по-основно, има някои специализирани създатели на онлайн резюме, като Resume Build и Zety.

И така, как са различни?

Онлайн строителите на автобиографии като Resume Build са просто инструменти за проектиране, които използват основни шаблони за изграждане на автобиографията във формат А4, който след това изтегляте, за да изпратите на работодатели. Така че те правят’не ви позволява да създадете потребителски уебсайт за възобновяване.

Тези строители са най-подходящи за хора, които искат да създадат традиционна автобиография. Така че, ако сте искали възобновяване на хартия или PDF, без да го проектирате сами, за да извадите нещо бързо и лесно, онлайн строителите на автобиографии са полезен инструмент.

Пет популярни онлайн производители на резюме са:

 • Възобновете изграждането
 • Resume.com
 • Zety
 • Възобновете Genius
 • Моят перфектен резюме

С тези онлайн производители на автобиографии, които предлагаме, защо ви предлагаме да използвате конструктор на уебсайтове, за да създадете онлайн резюмето си? Защото, използвайки конструктор на уебсайтове като Wix или Squarespace, можете да покажете своята индивидуалност много повече, отколкото в традиционна автобиография.

Това ги прави идеални за хора от определени индустрии като фотографи, художници, писатели и др. Високото ниво на творчески контрол и възможността да имат много уеб страници означава, че рекламните послания наистина могат да покажат своите умения, както и всъщност да бъдат намерени онлайн от работодатели и клиенти.

Когато използвате онлайн производител на автобиография като тези, изброени по-горе, имате много малък творчески контрол. Можете да персонализирате шаблона, за да съответства на вашите данни, но може дори да не успеете да изберете свой собствен шрифт.

Сравнете това с нивото на творческа свобода, което имате със създателите на уебсайтове, и с възможността да поддържате онлайн портфолио заедно с автобиографията си. То’е ясно, което ще ви постави над тълпата. Можете да имате няколко страници, да покажете работата си и да свържете към своите онлайн профили като LinkedIn. Въпреки че това количество информация ще бъде претрупано и затрупващо в традиционна автобиография, на уебсайт тя е ангажираща и уместна.

Можете дори да имате страница, която представя вашето традиционно резюме. Някои хора препращат към PDF копие, което работодателят може да разпечата или запази за преглед по-късно. Значи ти’не поемате никакви рискове, като използвате уебсайт, тъй като можете да ги комбинирате, за да си осигурите най-доброто покритие.

Създателите на уебсайтове също имат вградени инструменти за SEO (оптимизация за търсачки). Това помага на уебсайта Ви да се класира в Google. Потенциалният работодател може просто да напише вашето име в Google и ей престон там’s вашия уеб сайт за възобновяване.

Как да изберете резюме на уебсайта?

Как да се покажете на бъдещите работодатели е важно решение. И така, какво трябва да помислите, когато избирате уебсайт за резюме на строителя? ние’Ще разгледам основните съображения по-долу:

Колко струва да направите онлайн резюмето си възможно най-професионално?

Може да е малко на глас, но това е наистина важен въпрос. Искате да наемат служители, за да разгледат уебсайта ви за онлайн резюме и да бъдат впечатлени. Тя трябва да бъде ясна, надеждна и професионална. И това просто не е така’не е възможно с изскачащи реклами или име на домейн като www.your-name.wixsite.com.

Вашият резюме уебсайт определено си струва да инвестирате, за да го направите възможно най-успешен. Но не бива’не ти струва земята! Така че разгледайте кой план трябва да премахнете рекламите и да свържете персонализиран домейн и преценете колко сте’сте готови да похарчите. По този начин вие’Ще има чист, стилен сайт, без да изпразвате джобовете си всеки месец.

Какви са шаблоните?

дон’просто изберете първия шаблон за възобновяване, който поставите очи. Забавлявайте се – разгледайте предлаганите шаблони и теми, за да намерите нещо, което ви харесва, което ви позволява да покажете работния си опит възможно най-добре..

Ако ти’отново художник, например страница в академичен стил’няма да покажете творчеството си. Възобновете уебсайтовете за програмисти като Squarespace, Wix и Weebly, всички имат дизайнерски шаблони. Така че можете просто да изберете такъв, който да отговаря на вашите нужди, без да се притеснявате за качеството.

Какви допълнителни материали могат да помогнат за вашето възобновяване?

Онлайн резюме може лесно да включва мултимедийни опции, от връзки към вашата онлайн работа, социални медии или блог, до видеоклипове и фото галерии, които могат да покажат вашите способности в действие. Помислете какви медии или изтегляния ще подобрят вашето възобновяване и се уверете, че избраният от вас създател на онлайн резюме ги поддържа. Все пак, дон’не отидете зад борда: Простият често е по-добър.

Каква е подходящата дължина за онлайн резюме?

Както при физическото възобновяване, там’s няма твърдо и бързо правило, определящо продължителността на онлайн резюме. дон’няма да се изкуша да го удължа, само защото създателят на уебсайта ви го позволява! Вие’Ще искам автобиографията ви да бъде еквивалентна на една страница, ако току-що започвате в кариерата си, и тя може да нарасне заедно с вашия опит: Резюмето на две страници за кариера, продължила десетилетие, има смисъл. Ако то’шест страници, ти’отидох твърде далеч!

Колко лесно се използват уебсайтове за автобиографични резюмета?

Това зависи от вашето ниво на ноу-хау и увереност в технологиите. Но дали вие’отново за начинаещ или технически разумен гуру, все още трябва да изберете автобиографичен резюме на уебсайт, който отговаря на вашите възможности.

Например, ако искате нещо много бързо с минимален вход, Wix’s ADI системата е чудесна опция, създавайки персонализиран сайт за възобновяване само от няколко прости въпроса.

Ако ти’Вие сте начинаещ, но искате повече творчески контрол, Wix е най-добрият вариант с интуитивния си редактор. Weebly също е добър за начинаещи, но има възможност за кодиране, ако искате. Ти не’не искам да прекарват часове в измисляне как да преместите текстово поле – провеждаме тестове за лекота на използване за всички създатели на уебсайтове, които преглеждаме, така че защо да не погледнем преди да вземете своето решение?

Уебсайтове за най-добро резюме на строителите: Резюме

Със сигурност има много положителни резултати за използване на онлайн конструктор на резюме, и то’определено е добра идея да комбинирате резюме за отпечатване на вашия резюме уебсайт.

Но наличието на индивидуален, лесно адаптивен, силно персонализиран уебсайт не само ви отличава от останалата част от тълпата, но и това’е чудесен начин да покажете вашите умения.

Дали сте’творчески ли сте или не, самият акт на онлайн и свързване през вашия собствен уебсайт е привлекателен за много работодатели. Плюс това прави целия опит от лов на работа много по-забавен!

5 от най-добрите автори на резюме на уебсайтовете

Петте най-добри уебсайтове за създаване на резюме са:

 1. Квадратна зона – най-доброто за творчески автобиографии
 2. Wix – най-добро за начинаещи
 3. Weebly – най-добре за портфейли
 4. GoDaddy – най-доброто за бързото онлайн
 5. Поразително – най-добрата цена / качество

Разбира се, има и други начини за създаване на резюме онлайн, като например сайтове за шаблони за възобновяване, като Zety и Resume Build. Тези сайтове спечелиха’t домакин на резюме онлайн; те’Просто ще ви позволя да създадете стандартна автобиография на А4, която вие’Ще трябва сами да изтеглите PDF файл, за да го изпратите до потенциални работодатели. С един от най-добрите създатели на резюмета, изброени по-горе, вие’Ще се уверя, че вашето резюме е ‘Googleable’ и може да покаже допълнителни видео и снимки за зареждане.

ние’d препоръчвам да изпробвате най-високата услуга, Squarespace, използвайки своя $ 12 на месец план, но не’не поемайте думата си за това: Възползвайте се от 14-дневния му безплатен пробен период, за да го изпробвате.

Така че, няма да се съчетавате с традиционните автобиографии или да се опитвате да натъпчете цялата си работна история, личност и постижения от едната страна на A4. Независимо дали предпочитате Wix, Weebly или Squarespace, пригответе се да влезете в прекрасния свят на резюмето на изграждането на уебсайт. То’е време да започнете да се наслаждавате на този лов на работа.

Най-добрите уебсайтове за създаване на резюме в сайта: често задавани въпроси

Какво е онлайн резюме?

То’s личен уебсайт, който казва на работодателите всичко, което трябва да знаят за вас и вашата история на работа, включително вашия опит, умения и интереси. То’е чудесен начин да се популяризирате и да се откроите от хилядите други кандидати, всички кандидатстващи за същата мечтана работа като вас.

Безплатни ли са уебсайтовете за резюме на строителите?

Wix и Weebly имат безплатни планове, но автобиографията ви ще има реклами навсякъде и вие спечелихте’не може да свързва потребителски домейн. Това може да постави под въпрос професионализма на вашето онлайн резюме, така че’определено си заслужава да се надгради.

Кои са най-евтините ценови планове за резюме на строителя?

Wix’s комбо планът е един от най-евтините със само 10 долара на месец, Weebly има план за влизане, струващ само 8 долара, докато Squarespace няма’нямате безплатен план, но това означава, че го правите’не трябва да се притеснявате, че във вашата автобиография ще има реклами. Squarespace’Цените започват от $ 12 на месец.

Имам ли нужда от технически умения, за да използвам уебсайт за възобновяване на строителите?

Повечето уебсайтове за създаване на резюме са насочени към хора, които го правят’не знам как да кодирам или да има степен на уеб дизайн. Squarespace има невероятно висококачествени дизайни и ви дава много творческа свобода. Wix и Weebly имат редактори за плъзгане и пускане, които са удобни за начинаещи, но все пак създават стилни автобиографии.

Как да направя своя резюме уебсайт с помощта на съставител на уебсайтове?

Разгледайте шаблоните му и изберете дизайн, който харесвате. След това можете да персонализирате шаблона, за да покажете вашите умения, опит и интереси и да добавите различни функции като социални връзки. Тогава просто натиснете публикуването и то ще бъде готово за набиране на персонал в мрежата.

Трябва ли да използвам потребителски домейн за моя резюме уебсайт?

Ти не’не трябва, но горещо го препоръчваме. Без персонализиран домейн, URL адресът ви ще бъде дълъг и сложен, комбиниран с съставителя на уебсайтове’s адрес. Например: www.your-name-here.wixsite.com/your-resume-we website. Това затруднява запомнянето и работодателите може да не вземат сериозно уебсайта Ви.

Трябва ли да използвам Squarespace или Wix за онлайн резюмето си?

Squarespace е най-добрият общ избор за вашето онлайн резюме, защото ви дава най-креативна свобода и разполага с най-елегантните шаблони. Wix обаче е много по-лесен за използване от Squarespace, защото използва по-интуитивна функция за плъзгане и пускане, което го прави по-подходящ за начинаещи на технологии.

За Люси Карни

Люси Карни

Вие’не си сам! Изграждането на уебсайт може да бъде страшно, особено ако сте’приличаш на мен без предишен опит в кодирането. С помощта на нашите експерти аз’м тук като приятелски глас, който да ви помогне да ви насоча във вълнуващия свят на изграждането на уебсайтове. Ако мога да го направя, може и вие!

Вижте всички публикации от Lucy Carney →

Подобни публикации

 • Преглед на цените на Wix
 • CPC Тестова страница за настройка
 • Промо код Wix 2020
 • Wix срещу Squarespace Wix срещу Squarespace 2020 | 9 разлики, които трябва да знаете
 • smugmug лого за преглед на уебсайт Smugmug Review 2020 – 10 въпроса, които трябва да зададете

1 коментар

Отказ на отговора Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани * Коментар * Име: * Имейл адрес: *

 • bhuvan преди 2 години добър сайт за всички търсещи работа, те могат да намерят информация на този сайт, благодаря за даването на такава информация. Отговор

Зареди още Тест за създаване на уебсайтове

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map