6 най-добри доставчици на зелени уеб хостинг услуги

Ако ти’стигнахте до тази страница, има вероятност да сте’вече знаете колко лошо индустрията за уеб хостинг влияе на околната среда и на вас’желаете да хоствате уебсайта си с компания, която се интересува от това да постави това право. слава!


Ако това е нова информация за вас, нека да обобщим проблема. ние’често описвам уеб хостинга като ‘наемане на виртуален парцел от интернет земя’, и дон’не ни разбирайте погрешно, така е – но всеки уебсайт’s данните също се съхраняват на физическо място (т.е. център за данни).

Там’в тези центрове за данни се случва много, както можете да си представите, и хардуерът става много горещ – много като стар лаптоп с отворени твърде много раздели. Ако ти’някога сте оставили iPhone на слънце, вие’Няма да е странно факта, че топлината и технологиите са лоша комбинация.

И какво’е решението? Aircon, и то много. Това е невероятно енергоемко и е причината, поради която уеб хостинг сметките 2% от света’s въглеродни емисии – същото количество като авиокомпанията. Смята се, че хостингът на уебсайт генерира приблизително един и същ въглероден отпечатък на 10 000 посетители, както и пътуването на 5000 мили в нов автомобил. Олеле!

За щастие, много големи хостинг компании седят, обръщайки внимание и – най-важното – да сложат парите си там, където е устата им, когато става въпрос за намаляване на тяхното въздействие върху околната среда. Много от тях инвестират в схеми за компенсиране на въглеродните емисии, където инвестират във възобновяема енергия, за да противодействат ефективно на енергията, която те използват’използвали са се; някои работят само върху възобновяемата енергия, докато много от тях предприемат стъпки, за да станат по-ефективни като цяло.

Но’Без полза от еко-съзнателен, но в крайна сметка безполезен хостинг доставчик – трябва да постигнете баланс. ние’проведохме обширни изследвания, за да гарантираме, че доставчиците ние’препоръчваме се тук, предлагат продукти, които са чудесни сами по себе си, както и зелено. Прочетете, за да разберете кой излезе отгоре.

Contents

Най-добрите зелени уеб хостинг доставчици

 1. GreenGeeks
 2. HostGator
 3. В движение
 4. A2 хостинг
 5. Ipage
 6. DreamHost

Кои са най-добрите зелени уеб хостинг доставчици?

Тук’Промъкнете се как се сравняват нашите най-добри доставчици на зелени хостинг:

Хостинг доставчикПрепоръчва се за Начална цена *Готини функцииGreenGeeksHostGatorВ движениеA2 хостингIpageDreamHost
Повечето екосъзнателни хостинг доставчици$ 2.95Компенсира въглеродния отпечатък с 300%
Безплатни ежедневни архиви
Най-добрият зелен хостинг за големи уебсайтове$ 2.75Най-добър посветен хостинг
Страхотни 99,9% ъптайм
Най-добрият зелен хостинг за малки уебсайтове$ 6.39Най-добър споделен и VPS хостинг
Безплатни архиви
Най-доброто за обслужване на клиенти$ 3.92Гаранция за връщане на парите по всяко време
Отлична помощ и подкрепа
Най-добрият евтин зелен хостинг$ 1.99Евтини цени в целия борд
Компенсира въглеродния отпечатък с 200%
Най-подходящ за съхранение$ 2.59Налични товари за съхранение

* Някои от тези цени са промоционални цени, които са валидни само за първия мандат.

Сега нека’s погледнете по-отблизо всеки от тях.

1. GreenGeeks

Повечето екосъзнателни хостинг доставчици

С GreenGeeks, вие’реално компенсирайте въглеродния си отпечатък с коефициент три.

ПрофесионалистиПротив
 • Компенсира въглеродния отпечатък с 300%
 • Клиентите хвалят отзивчивия екип за помощ и поддръжка
 • Планът за споделен хостинг предлага голяма полза (ако се ангажирате за три години)
 • Безплатни ежедневни архиви
 • Гарантирана продължителност на 99,9% (най-високото възможно ниво)
 • Ограничен брой планове на оферта
 • Трябва да се регистрирате за три години, за да се насладите на рекламираните цени

Колко зелено е GreenGeeks?

Когато става въпрос за уеб хостинг, не става’няма да станете по-зелени от GreenGeeks. Освен че оптимизира процесите си за постигане на максимална ефективност (фраза, която наистина е обвързана от няколко доставчици), компанията също върви с една крачка напред – със собствените си думи, “за всеки ампераж, който дърпа от мрежата, той инвестира три пъти под формата на възобновяема енергия чрез Bonneville Environmental Foundation.” Това означава с GreenGeeks, вие’реално компенсирайте въглеродния си отпечатък с коефициент три. Хубава работа, GreenGeeks!

Колко добри са хостинг плановете GreenGeeks?

Хостинг плановете му обаче не са най-сложните. Има само три плана за избор; Екозитен стартер, Ecosite Pro и Ecosite Premium, предлагайки съответно споделен, VPS и посветен хостинг.

Всички планове са ‘WordPress-оптимизирана’, но ние смятаме, че стартерният план е най-големият удар. С начална цена от само $ 2.95 / месец (ако се ангажирате с три години), получавате много за парите си – неограничени домейни, неограничен имейл акаунт и неограничен трафик и съхранение, за да назовете няколко основни функции.

GreenGeeks предлага и отлична 24/7 поддръжка чрез телефон, имейл и чат на живо. То’е рядкост за доставчик, който предлага толкова много възможности за помощ и поддръжка с такъв план за ниски разходи и е доказателство за GreenGeeks’ ангажимент да бъде повече от просто ‘зелен’. Компанията предлага и безплатни ежедневни резервни копия с всички планове – огромен бонус – и гарантира продължаване на 99,9% (възможно най-високо ниво).

GreenGeeks също предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите, плюс безплатна миграция на уебсайтове, ако имате’вече сте хоствани някъде другаде, така че лесно можете да вземете техните услуги за безрисково тестово шофиране.

2. HostGator

Най-добрият доставчик на зелен хостинг за големи уебсайтове

Ако имате сайт с висок трафик, HostGator предлага страхотно посветен хостинг на оферта. Само вижте колко добре се представи в нашите независими изследвания:

ПрофесионалистиПротив
 • Компенсира въглеродния отпечатък с 130%
 • Най-добрият като цяло посветен хостинг доставчик
 • Най-евтин споделен хостинг (без промоционалната цена за първия мандат)
 • Отлична помощ и подкрепа
 • Гарантирана продължителност на 99,9% (най-високото възможно ниво)
 • Без свободни архиви

Колко зелен е HostGator?

Нашите задълбочени проучвания установиха, че Hostgator е най-добрият цялостен доставчик на хостинг услуги, но компанията също така се ангажира да сведе до минимум своето въздействие върху околната среда. За начало HostGator използва сървъри, които са с 36% по-ефективни от средните. След това компенсира въздействието на използваната енергия чрез закупуване на кредити за възобновяема енергия, захранвайки своите сървъри с вятърна енергия, генерирана в Тексас, където се намира компанията. Всъщност HostGator купува 130% повече кредити от използваната енергия. Това означава, че – като GreenGeeks, но в по-малка степен – HostGator’Влиянието върху околната среда намалява въглерода, а не само неутрализира въглерода.

Колко добри са хостинг плановете на HostGator?

Подобно на GreenGeeks, HostGator гарантира продължителност от 99,9%, което означава, че уебсайтът ви ще бъде готов и ‘на живо’ за максимално възможното време. Това е най-добрата гаранция за ъптайм на всеки доставчик – чудесно начало.

Специалните възможности за хостинг също са чудесни. Всъщност те’отново сме непобедими – HostGator излезе топ за специализиран хостинг в нашите изследвания. Плановете предлагат страхотен баланс на мощност и цена, като цените варират от $ 189 / месец до $ 289 / месец.

Когато премахнете обратно промоционалните цени, предлагани от всички домакини за първия мандат, Hostgator’s споделени хостинг планове са сред най-евтините, започвайки само от $ 6,95 на месец. Плановете не само са евтини, но и те’добра стойност също с неограничено пространство на диска, неограничено имейл акаунти и неограничен поддомейни. С споделените планове за бебето и бизнеса можете дори да хоствате неограничени уебсайтове, което ги прави чудесен вариант за уеб дизайнери. То’s не е най-добрият споделен хостинг доставчик – това ще бъде InMotion, точно отдолу – но това’s близка секунда, а безплатното използване на нейния уебсайт за създаване на уебсайт е чудесно, ако искате’Предстои ви да изградите вашия сайт.

Недостатък на HostGator? Без безплатни резервни копия! Но помощта и поддръжката са отлични (чат на живо, телефон и имейл са налични с всички видове хостинг) и там’винаги е налична гаранция за връщане на парите, ако промените решението си. Имайте предвид обаче, че тази гаранция трае само 48 часа за посветен хостинг, освен ако не’посветен на година или повече.

Ако ти’след посветен хостинг, HostGator предлага неповторима комбинация от етика и качество. Все пак, ако сте’търсите споделено или VPS, то’струва си да проверите InMotion.

3. InMotion

Най-добрият доставчик на зелен хостинг за малки уебсайтове

Ако имате по-малък сайт, InMotion е печеливша опция. Той има най-добрите споделени и VPS хостинг планове на всеки доставчик ние’проверен съм:

ПрофесионалистиПротив
 • Най-добрият споделен и VPS хостинг доставчик на всеки, който сме тествали
 • Безплатни архиви
 • Зелени усилия не са’t като количествено измерими или съществени като другите доставчици

Колко зелено е InMotion?

Докато GreenGeeks и HostGator фокусират зеленото си внимание върху компенсирането, InMotion вижда повече полза в намаляването на първоначалната си консумация на енергия. Зеленият център за данни в Ел Ей използва техника за охлаждане на въздуха, която циркулира извън въздуха, а не разчита само на климатик. Това помогна на InMotion да намали производството на въглерод с над 2000 тона годишно. Впечатляващи неща, да – но не е така ‘поставяйки парите си там, където е устата му’ до същата степен като GreenGeeks и HostGator.

Колко добри са хостинг плановете InMotion?

InMotion предлага набор от различни видове хостинг, но ние’Ще се съсредоточим единствено върху своите VPS и споделени планове тук, тъй като те са най-силните му продукти – наистина InMotion излезе начело и за двете ни в нашите независими изследвания!

Позволявам’започнете с споделените хостинг планове. InMotion предлага три от тях, вариращи от $ 7,99 / месец до $ 15,99 / месец (без да се включват промоционални оферти). Планът за стартиране е най-евтиният, но ние’d препоръчвам да похарчите малко повече, за да получите план за захранване за $ 9,99 / месец. По този начин, вие’Ще получите всички еднакви отлични функции – неограничена честотна лента, неограничено пространство на диска, безплатен SSL сертификат, безплатни архиви, безплатно име на домейн – плюс удвояване на мощността (т.е. повече ядра на процесора), така че посетителите ви никога не продължават да чакат.

InMotion превъзхожда и VPS хостинга. Той отбеляза 95% за функции в нашето тестване, благодарение на неограничените ядра на процесора, безплатни архиви, root права и един от най-високите капацитети за съхранение и честотна лента на всеки VPS план. Казано по-просто, ние вярваме, че това е най-добре управлявания VPS план на пазара. Плановете варират от $ 39,99 / месец до $ 144,99 / месец, но InMotion винаги предлага някои много щедри оферти за нови клиенти, където бихте могли да спестите над 55% от тази цена.

Подобно на доставчиците по-горе, InMotion’Помощта и поддръжката е страхотна. Единствената област, в която попада надолу, е продължителност, гарантираща само 99,97%. То’Заслужава си да запомните, че това е само минимална гаранция и работи само като няколко часа всяка година. Така или иначе, най-добрият ви залог е да опитате InMotion, след което да се възползвате от щедрата гаранция за връщане на парите (30 дни за VPS хостинг, 90 дни за споделен хостинг), ако се сблъскате с някакви проблеми с производителността на времето.

4. A2 хостинг

Най-доброто за обслужване на клиенти

A2 хостинг не’нямам най-добрите функции, но той предлага отлична помощ и поддръжка:

ПрофесионалистиПротив
 • Въглеродна неутрална компания
 • Гаранция за връщане на парите по всяко време
 • Отлична помощ и подкрепа
 • Сравнително ниска гаранция за продължителност от 99,95%

Колко зелен е A2 хостинг?

A2 хостингът използва схема за компенсиране на енергията, за да остане ефективно неутрална върху въглеродните емисии от 2007 г. Освен това насърчава служителите на телекомуникациите да намалят емисиите от трафика и използва повторно стария хардуер. То’s не е толкова впечатляващ, колкото схеми от харесванията на GreenGeeks, HostGator и iPage (вижте по-долу), но това’s повече от стъпка в правилната посока.

Колко добри са хостинг плановете на A2?

A2 хостингът е чудесен всеобхват. Това не стана’няма да излезе най-напред в нашите изследвания за всеки конкретен тип хостинг, но той се класира добре в рамките на целия борд.

По отношение на цената, A2 хостинг’Цените на споделения хостинг варират от $ 7,99 / месец до $ 18,99 / месец – разумно, но не и най-евтиното. Хостингът му за VPS варира от $ 49,99 / месец до $ 99,99 – отново, доста по средата на пътя – докато неговите специални хостинг планове варират от $169,99 / месец до $ 349,99 / месец, поставяйки ги в ценовия край на спектъра. При 99.95% гаранцията за продължаване на времето е една от най-ниските.

Така че защо да ходите с A2 хостинг? То’s е компания, която предлага изключителна помощ и подкрепа, наред с надеждни и сравнително мощни планове. Получавате безплатна миграция на сайтове, когато се присъедините, достъп до приятелска помощ и поддръжка 24/7 и най-доброто от всичко – гаранция за връщане на парите по всяко време.. Че’s право – A2 хостинг е толкова сигурен’Ще обичам продуктите му, че ще ви върне сумата във всеки един момент, ако сте’отново нещастен. Вие’трябва да се възхищавам на компания с увереност!

5. iPage

Най-добрият доставчик на евтин хостинг

iPage компенсира въглеродния си отпечатък с 200%. Плановете са достъпни, но функциите не са силен момент:

ПрофесионалистиПротив
 • Компенсира въглеродния отпечатък с 200%
 • Много евтини хостинг планове (особено промоционални цени)
 • В плановете липсва мощност и скорост на други доставчици
 • Най-ниска гаранция за продължителност от 99,94%

Колко зелено е iPage?

За хостинг доставчик, който’и често са етикетирани малко ‘евтини и весели’, бяхме наистина впечатлени от стъпките, които iPage предприе, за да сведе до минимум, а след това да противодейства на неговото въздействие върху околната среда. За начало iPage се захранва изцяло от вятърна енергия – ако хоствате уебсайта си с тях, можете дори да получите значка за собствения си уебсайт, който го казва’с ‘Домакин от 100% вятърна енергия’.

Но iPage отнема нещата още повече, купувайки достатъчно сертификати за възобновяема енергия (RECs), за да не само да докаже, че използва изключително вятърна енергия като източник на енергия, но и всъщност да компенсира използването на енергия с 200%.

Колко добри са плановете за хостинг на iPage?

iPage плановете са супер достъпни. Компанията предлага и големи промоционални отстъпки, което означава, че можете да вземете споделен план за само $ 1,99 / месец или VPS план за $ 19,99 / месец. Там’също е посветен хостинг в оферта, но това не е така’т толкова конкурентни цени.

Но както ние’горе намекна, iPage’Достъпността е с цена, а цената е бързина. При всички видове хостинг, iPage също така постоянно оценява лошо за функции в сравнение с конкурентните планове. Освен това, тя има най-ниската продължителност на работа от всеки доставчик, който ние’тестван съм, гарантирайки само 99,94%.

На iPage просто липсва сила и надеждност, за да поддържа напълно значим уебсайт. Въпреки това’е добър вариант, ако сте’имам малък, личен сайт, който трябва да хоствате евтино и по екологичен начин.

6. DreamHost

Най-добро за място за съхранение

Както можете да видите, бяхме’не се издуха от DreamHost. Това каза, че неговото съхранение е много щедро:

ПрофесионалистиПротив
 • Най-евтиният споделен хостинг план, започващ от едва 2,59 долара на месец (ако се ангажирате с три години)
 • Голям капацитет за съхранение
 • Сравнително ниска гаранция за продължителност от 99,95%
 • Не предприемайте толкова стъпки, за да бъдете екологични като другите доставчици в този списък. Всички твърдения са доста неясни

Колко зелено е DreamHost?

DreamHost предприема редица стъпки, за да бъде екологичен, като например партньорство с енергийна компания, която използва много възобновяеми методи, и използване на регенерирана вода в своите охладителни системи. Страхотни неща, да – но по отношение на количествено измеримо положително въздействие върху околната среда, DreamHost няма’не съвпада с други хостове в този списък.

Колко добри са хостинг плановете на DreamHost?

DreamHost’s хостинг планове, като A2 хостинг’s, са доста по средата на пътя. За разлика от A2 хостинг, DreamHost не’не идват със същото ниво на посветена поддръжка.

Плановете му са с добро съотношение качество / цена, като най-евтиният споделен план в действителност работи като един от най-евтините $ 2,59 / месец (ако се ангажирате с три години). VPS и специализираните планове са подобно достъпни.

Но защо да изберете DreamHost над друг доставчик по-високо в този списък? Отговорът се крие в количеството пространство за съхранение, което DreamHost предлага, по-специално за своите специални планове. На любопитно и закачливо наречен ‘Лятна Луна SSD 64’ план, получавате достъп до масивна 64 GB RAM, 24 CPU конци и 12 процесорни ядра – по принцип, много мощност и съхранение.

Тъй като DreamHost има толкова много посветени планове, от които да избирате’е наистина лесно да започнете от най-ниския план ($ 169 / месец), след това постепенно надграждане, така че вие’никога не плащате повече, отколкото трябва. Поради тази причина ние’d препоръчвам DreamHost на екосъзнателни, тежки за медиите сайтове, които просто търсят да направят първата си стъпка в посветен хостинг.

Най-добрите зелени уеб хостинг доставчици: финални мисли

Така че има го: нашия списък с най-добрите зелени уеб хостинг доставчици, класирани и прегледани. Не можахме’t не давайте първо място на GreenGeeks; зеленият уеб хостинг е много ясно ‘нещо’, и то’имам приличен продукт, който да съвпадне.

Най-добрите зелени уеб-домакини: Recap

Позволявам’Да си припомним кои други доставчици правят страхотни, зелени неща в света на уеб хостинга:

 1. GreenGeeks – Повечето екосъзнателни хостинг доставчици.
 2. HostGator – Най-добрият зелен хостинг за големи уебсайтове.
 3. В движение – Най-добрият зелен хостинг за малки уебсайтове.
 4. A2 хостинг – Най-доброто за обслужване на клиенти.
 5. Ipage – Най-добрият евтин зелен хостинг.
 6. DreamHost – Най-подходящ за съхранение.

В края на деня, с всички доставчици, предлагащи някаква гаранция за връщане на парите, най-добрият ви залог е да отидете, след което просто да превключите, ако не го направите’не се захващай.

И ако ти’все още не сте сигурни от какъв тип хостинг се нуждаете, проверете нашето ръководство за разликата между споделен и VPS хостинг или нашето ръководство за най-добрите специализирани хостинг доставчици.

Открийте повече

Сега, след като знаете най-добрите зелени уеб хости, проверете нашето ръководство за 3 начина да направите уебсайта си по-екологичен и да научите как да изградите (и използвате) уебсайт по-екологично!

Често задавани въпроси

Какво’s най-добрият зелен хостинг за нестопански организации?

DreamHost! DreamHost не само предприема важни стъпки за противодействие на въздействието върху околната среда, но предлага и безплатен уеб хостинг за нестопански организации. Че’правилно, DreamHost ще бъде домакин на вашата благотворителна организация’уебсайт с напълно безплатно. Хубаво става, DreamHost!

Вижте нашето ръководство за най-добрите уеб хостове за организации с нестопанска цел, за да разберете кои други хостове предлагат много за нестопански.

Какво означава, когато фирма ‘компенсира въглеродния си отпечатък’?

Казано по-просто, това означава, че компанията използва енергията като нормална, но след това инвестира в схеми за възобновяема енергия, за да плати за еквивалентната (или повече) енергия, която ще бъде доставена чрез възобновяеми средства. Вижте това ръководство за сертификатите за възобновяема енергия (наричани също ‘Кредити’) за повече информация.

Помогне! Какъв вид хостинг дори ми трябва за моя уебсайт?

Ей, чуваме те! Хостинг индустрията е толкова объркваща, колкото и замърсяваща. Но дон’тревожи се – ние’Разгледахме всички различни видове в нашето ръководство за уеб хостинг, така че продължете напред и проверете това, преди да решите план.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map