7 най-добри доставчици на евтини споделени хостинг през 2020 г.

Уебсайтовете с бюджетен бюджет са нещо от миналото – и също така се плаща премия за качествен уеб хостинг. Тези дни всеки може да хоства собствен уебсайт, без да нарушава банката – и ние’отново тук, за да ви покажа как.


И така, вие’успяхте да създадете уебсайт – добра работа! Сега ти’ще трябва да го домакин. Ти не’нямаш ли пари пари – кой прави? – но еднакво, вие го правите’не бихте искали да бъдете променени за кратко и да се заяждате с доставчик на под-номинална стойност.

Е, не се страхувай.

най-добрите евтини уеб хостинг доставчици

Споделеният хостинг е чудесен начин да изпратите уебсайта си в онлайн света. То’е евтин, лесен за настройване и може да работи за почти всеки личен или с малък размер уебсайт.

ние’отново познаете, че следващият ви въпрос е ‘как мога да намеря подходящия доставчик?’ В края на краищата, на пръв поглед има безкрайни опции, всяка предлагаща сделки по-объркваща от последната.

Че’s, където влизаме.

Тук, на уебсайта на Builder Expert, знаем нещо или две за излизането онлайн. Дали’Създаване на уебсайт, хостинг на него или съвети как да бъдем успешни онлайн, ние’покрих те. Нашият експертен изследователски екип е работил усилено, тествайки и преглеждайки цял набор от… добре, домакини!

ние’сега сте в перфектна позиция, за да ви сдвоите с перфектния доставчик. Така че, нека’Разгледайте набързо кои услуги за споделен хостинг са най-добрите в бизнеса.

Contents

Най-евтини доставчици на споделен хостинг

 1. DreamHost – Начална цена: $ 4,95 / месец
 2. HostGator – Начална цена: 5,95 долара / месец
 3. В движение – Начална цена: 7,99 долара / месец
 4. A2 хостинг – Начална цена: 7,99 долара / месец
 5. Bluehost – Начална цена: 7,99 долара / месец
 6. Hostinger – Начална цена: 7,99 долара / месец
 7. Ipage – Начална цена: $ 9,99 / месец

Най-евтиният споделен хостинг план започва от $ 4,95 на месец с Dreamhost, който заема първо място. HostGator е горещ по петите си с начална цена от 5,95 долара на месец. InMotion, A2 хостинг, Bluehost и хостингер всички таксуват $ 7,99 на месец, а дори iPage, извеждайки задната част, идва под $ 10 за споделения си хостинг.

То’Важно е да знаете, че това са всички недисконтирани начални цени. Възможно е да спестите още повече пари, ако се регистрирате за дългосрочна сделка, която ние’Ще обсъдим по-късно.

В тази статия ние’Ще прегледам всеки един от горепосочените доставчици, ще ви кажа техните споделени силни и слаби страни за хостинг и ще ги сравня всички главатарят.

Споделеният хостинг е идеален за лични уебсайтове или малки фирми. Ако ти’интересувате се от различен тип уеб хостинг, разгледайте някои от другите ни статии по-долу:

Кои са най-добрите евтини споделени хостинг доставчици?

DreamHost е отличен хостинг доставчик, който предлага едни от най-евтините споделени хостинг на всяка услуга ($ 4.95 на месец). Ако ти’Готови сте да платите малко повече, но най-високото качество идва от InMotion ($ 7.99 / месец) или HostGator ($ 6.95 / месец).

За разлика от много статии’Ще намеря онлайн, това не е’т само нашето мнение – то’е подкрепено от подробни експертни изследвания. Позволявам’s погледнете по-отблизо как най-добрите евтини споделени хостинг доставчици сравняват функция за функция.

Евтини споделени хостинг доставчици: сравнение между главата

Хостинг доставчикЦена (месечно) Лимит за посетители (месечно)Количество включени сайтовеМясто за съхранениеБезплатни архиви / домейниSSL сигурностUptimeDreamHost

HostGator

В движение

$ 4.95неограничен150GB&# 10004;&# 10004;99,95%
$ 5.952400001неограниченх&# 10004;99,99%
$ 7.993600002неограничен&# 10004;&# 10004;99,97%

Ако ти’не сте свързани с технически условия за хостинг, дон’не се тревожете. Тук’е няколко бързи обяснения на това, което са тези характеристики:

 • Ограничение за посетители – Броят на достъпа и преглеждането на уебсайта Ви на месец.
 • Включени сайтове – Колко уебсайтове можете да хоствате за показаната цена.
 • Място за съхранение – Колко файлово пространство имате за съдържание и медии на вашия уебсайт.
 • Резервни копия / домейни – Възможността за възстановяване на предишна версия на вашия уебсайт / URL адреса на вашия сайт, напр. websitebuilderexpert.com
 • SSL сигурност – Сертификат, който защитава посетителите ви’ данни и информация. Символизира се под формата на малко катинарче до вашия URL адрес.
 • Време за изпълнение – Колко редовно вашият уебсайт работи онлайн. Например 99,97% време за продължаване е еквивалентно на това, че сайтът ви намалява само за два часа и половина всяка година.

По-долу ние’Ще разгледам по-подробно тези доставчици поотделно. ние’Ще прегледам и още няколко – общо седем -, за да ви дам изчерпателна представа кои доставчици наистина предлагат най-добрия евтин споделен хостинг.

# 1 DreamHost

Най-доброто за евтин споделен хостинг

Вижте основните извлечения от нашите изследвания по-долу, с оценки за звезди за всяка отделна зона на споделен хостинг:

Плюсове и минуси на DreamHost

ПрофесионалистиПротив
 • По-евтин споделен хостинг от всеки доставчик
 • Неограничени ограничения за посетители
 • Без 24/7 или лична поддръжка
 • Няма отраслов стандарт cPanel

Разбивка на ценовите хостинг на DreamHost

Ако цената е вашата основна грижа, тогава DreamHost е за вас. Планът му за споделен стартер започва от едва 2,59 долара на месец, въпреки че ще трябва да се ангажирате с тригодишен срок, за да получите тази цена.

Годишните цени струват $ 3,95 / месец, докато месечните цени са $ 4,95. Можете също да надстроите до неговия Shared Unlimited план, който струва $ 10,95 на месец.

Функции за споделен хостинг на DreamHost

Най-примамливата функция е може би тази, която DreamHost не прави’не поставяйте ограничение за това колко хора могат да посещават сайта ви всеки месец. Въпреки че повечето малки уебсайтове спечелиха’не привлича стотици хиляди посетители, то’Приятно ми е да знам, че не’не трябва да се притеснявате по какъвто и да е начин.

Недостатъците са скромният ѝ времетраене и липсата на 24/7 поддръжка. Въпреки това клиентите все още могат да имат достъп до DreamHost’s помощен център и изпратете билети за поддръжка.

Безплатните архиви и домейни са още две големи продажби, докато SSL сертификат и създател на уебсайт са приятни щрихи. Основната разлика между DreamHost и неговите конкуренти е, че DreamHost няма’t използвайте cPanel – стандартно табло за управление. Той обаче има свое собствено табло, което е доста лесно да се захванете.

№2 HostGator

Най-добро за Uptime

Влизайки с оценка 4,5 от 5 за споделен хостинг, малцина могат да съперничат на HostGator в ключовите области:

Плюсове и минуси на HostGator

ПрофесионалистиПротив
 • Отлично 99,99% продължаване
 • Незадължително създаване на уебсайт
 • Без свободни архиви или домейни
 • Може да хоства само един уебсайт на най-евтиния му план

Разбивка на ценовите хостинг на HostGator

HostGator отшумява в своята конкуренция от години и сега се разглежда като водещ в хранителната верига на уеб хостинг. Неговата споделена хостинг услуга може да ви струва едва $ 2,75 / месец при тригодишна сделка, но годишните цени започват от $ 5,95 / месец.

Общо има три споделени хостинг плана, всеки предлага до 60% отстъпка при дългосрочни регистрации. HostGator обикновено се слави с посветен хостинг, но неговата услуга за споделен хостинг все още е една от най-добрите на пазара.

Функции за споделен хостинг на HostGator

Поглеждайки покрай ясния недостатък, че няма безплатни архиви или домейни, HostGator’S предложенията се конкурират почти за всеки’с. Получаването на неограничени имейл акаунти е голям плюс, както и 24 -7 специална поддръжка. Истинският жребий обаче е HostGator’s uptime – при 99,99%, то’най-доброто там.

Възможно е да можете да хоствате само един сайт в HostGator’s План за люпене, но надграждане до споделените хостинг пакети за бебето или бизнеса и светът е вашата стрида, с неограничен хостинг на уебсайтове. Там’също е много щедра гаранция за връщане на парите от 45 дни, така че вие’няма какво да губиш, като опитваш HostGator.

# 3 InMotion

Най-добро съотношение цена / качество

InMotion излезе от нашите изследвания със страхотни 4,7 за споделената си хостинг услуга – най-добрият резултат от всеки доставчик:

Плюсове и минуси на InMotion

ПрофесионалистиПротив
 • Най-пълният набор от функции, предлагани от всеки доставчик
 • Може да хоства два уебсайта на най-евтиния си план
 • Разрешени са само 25 поддомейни в най-евтиния му план
 • Мога’t домакин на онлайн магазини на най-евтиния си план

Разбивка на ценовите хостинг в InMotion

InMotion стартира нещата с оферта от 3,99 долара на месец за срок от две години. Това се увеличава до $ 4,99 за годишна регистрация, докато месечната цена отново се повишава до $ 7,99 / месец.

Има три споделени хостинг планове, от които можете да избирате – Launch, Power и Pro – най-скъпият от които се продава на цена от $ 17.99 / месец. Въпреки че е леко увеличение на разходите от DreamHost и HostGator, InMotion наистина е толкова добър, колкото се получава за споделен уеб хостинг.

Функции за споделен хостинг в InMotion

Първо, InMotion е един от едва няколко доставчици, който ви позволява да хоствате множество уебсайтове в най-основния си споделен хостинг план. Не само това, той почти покрива всички основи, когато става дума за функции.

Безплатни архиви, домейни и SSL сигурност се предлагат стандартно, както и неограничени имейл акаунти, услуга за създаване на уебсайтове и 24/7 специализирана поддръжка. Има ограничение за месечните посетители (360 000), въпреки че го има’е много малко вероятно вие’ще надхвърля лимита. Накратко, InMotion дава ръце на най-добрия споделен хостинг доставчик, и си струва допълнителните пари или два на месец, ако можете да опънете.

# 4 Хостинг на A2

Най-доброто за обслужване на клиенти

Влизайки с споделен хостинг резултат от 4,4, A2 хостинг има своето собствено място сред елитната компания. Вижте разбивка за оценка тук:

Плюсове и минуси на A2

ПрофесионалистиПротив
 • Гаранция за връщане на парите по всяко време
 • 24/7 лична помощ и подкрепа
 • Без безплатни архиви или домейни в най-евтиния си план
 • Лоша продължителност на 99.95%

Разбивка в ценовите цени на A2

Както при повечето споделени хостинг доставчици, A2 предлага три нива на планове. Най-евтиният му план е Lite, който се таксува на 7,99 долара на месец – това каза, можете да спестите 10%, ако се регистрирате годишно, и 20%, ако се регистрирате за две години.

Най-скъпият му споделен хостинг план е Turbo, който ще ви върне $ 18.99 / месец. То’Важно е да се отбележи, че това са всички цени за хостинг сървър на Linux, който се използва по-често. Цените за хостинг на Windows са малко по-скъпи.

Характеристики за споделен хостинг A2

Едно нещо, което забелязвате веднага с A2, е нивото на знанията, които притежава неговият поддържащ персонал. Провел продължително обучение, A2 има най-добрият екип за поддръжка от нас’попадам. Има безплатни резервни копия (само в плана на Turbo), но там’няма безплатен домейн.

Продължителността на работа’Не е фантастично, но получавате неограничено пространство за съхранение, 25 имейл акаунта и SSL сертификат за сигурност. И ако ти’не сте напълно спечелени от A2’s услугата, след като я опитате, можете да получите гаранция за връщане на парите по всяко време.

# 5 Bluehost

Характеристики за най-добро качество

Въпреки че е на пето място, Bluehost все пак спечели общо 4,1 звезди от нашите споделени хостинг изследвания и се представи отлично в ключовите области:

Плюсове и минуси на Bluehost

ПрофесионалистиПротив
 • Безплатни архиви и домейни
 • Отлично 99,98% ъптайм
 • Само 50 GB място за съхранение в най-евтиния му план
 • Ограничение от 32 000 посетители на месец месечно

Разделяне на цените на хостинг Bluehost

Подобно на останалите доставчици в тази статия, можете да вземете споделен хостинг план с Bluehost само за $ 2,95 на месец. Въпреки това ще бъдете обвързани с тригодишен план.

Тази цена скача до $ 4,95 / месец при годишни планове или 7,99 USD / месец, когато се плаща месечно. Има четири споделени хостинг планове да избирате, най-скъпият от които се продава на цена от $ 23,99 на месец.

Функции за споделен хостинг на Bluehost

Bluehost е по-известен с хостинг на WordPress и там има по-евтини споделени хостинг доставчици. Това каза, компанията наистина поставя премия за качество. Освен блестящите актуализации и безплатни архиви / домейни, там’s също 24/7 поддръжка, плюс включен SSL сертификат за сигурност.

Основното ограничение е съхранението. Вие’се ограничава до 50GB на Bluehost’s Основен план, така че’s не се препоръчва за тежки уебсайтове. Надстройте до всеки друг споделен хостинг план и получавате неограничено пространство за съхранение. Доливането на нещата е пълна услуга за уеб дизайн и маркетинг, въпреки че вие’Ще трябва да резервирате консултация и първо да получите оферта.

# 6 Хостингер

Най-добро за разнообразие на функции

Докато Bluehost взема тортата за най-качествени функции, Hostinger все още предлага впечатляващ набор от функции на еднакво достъпна цена.

Плюсове и минуси на хостингер

ПрофесионалистиПротив
 • Силен опит в борда за WordPress планове
 • Многоезична поддръжка на клиенти
 • Без поддръжка по телефона
 • Нисък процент на ъптайм

Разбивка на ценовите хостинги за споделяне на хостинг

Hostinger’s споделени планове варира от $ 7.99 до $ 15.95 / месец, и като повечето от доставчиците в този списък, Хостингер предлага три различни споделени планове да избирате. Всеки план става по-евтин, тъй като отделяте повече време за него. Всъщност хостингерът е най-евтиният доставчик, когато цените за подновяване се вземат предвид – планът за единично споделяне е само $ 0,80 / месец, ако се регистрирате за четири години.

Подобно на повечето доставчици, Хостингер предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. Но по-рядко се среща Хостингер’s отстъпка за студентите, която може да ви спести 15% от плана ви, ако вие’отговарят на условията!

Хастинг функции на споделен хостинг

Всеки споделен план на Hostinger идва с поне един имейл акаунт и 100 GB честотна лента. За да получите неограничени имейл акаунти и честотна лента, вие’Ще трябва да надстроите от единния споделен план до планове Premium или Business Shared.

В Premium и Business Shared плановете получавате също безплатен домейн и Secure Shell (SSH) достъп. Хостингер обаче няма добър процент на ъптайм – 99,90%, на Хостингер’s обещанието е доста зад това на конкурентите му. И въпреки че съществуващите клиентски услуги, от чат на живо до многоезични опции, бяха посрещнати с възторжени отзиви, Hostinger изостава от времето, в което неотворено’в момента предлагат телефонна поддръжка.

# 7 iPage

Най-добро за дисково пространство

iPage има някои ясни недостатъци, но въпреки това се представя като цяло като споделен хостинг доставчик. Тук’Погледнете по-отблизо своите силни и слаби страни:

плюсове и минуси на iPage

ПрофесионалистиПротив
 • 24/7 лична помощ и подкрепа
 • Неограничени имейл акаунти и поддомейни
 • Само един план за избор
 • Лошо време за работа от 99,94%

Разделяне на цените на хостинг за iPage

Месечната му цена от 9,99 долара може да е най-скъпата в този списък, но iPage става много евтин, когато се регистрирате за тригодишен план ($ 1.99 / месец).

iPage предлага само един план, така че за да надстроите, вие’ще трябва да смените доставчика или вида на хостинга, който използвате. И все пак, с годишни планове, идващи от $ 2,99 / месец, iPage със сигурност не е така’не трябва да се пренебрегва.

Функции за споделен хостинг на iPage

iPage е малко нагоре и надолу с предлаганите от него функции. Продължението е лошо, но има’s 24/7 поддръжка. Получавате неограничено пространство за съхранение, но трябва да платите 100 долара за архивиране. В крайна сметка обаче има повече позитиви, отколкото негативи.

Нейният лимит от 500 000 посетители трябва да бъде изобилен и освен неограничен имейл акаунт получавате и SSL сертификат. Ако някога трябва да хоствате само един уебсайт – и не’не виждате как се разширява отвъд половин милион посетители месечно – тогава iPage е повече от подходящ.

Най-добрите евтини споделени хостинг доставчици: обобщение

Имате го – задълбочен поглед към нашите най-високо оценени евтини споделени хостинг доставчици. Има и други, които предлагат споделен хостинг на подобни цени, но не’Не се подреждайте до тази група, когато ги пуснете през крачките си.

За да обобщите, ето’s сметаната на споделената реколта за хостинг.

Евтини споделени хостинг доставчици: Резюме

 1. DreamHost – Начална цена: $ 4,95 / месец
 2. HostGator – Начална цена: 5,95 долара / месец
 3. В движение – Начална цена: 7,99 долара / месец
 4. A2 хостинг – Начална цена: 7,99 долара / месец
 5. Bluehost – Начална цена: 7,99 долара / месец
 6. Hostinger – Начална цена: 7,99 долара / месец
 7. Ipage – Начална цена: $ 9,99 / месец

За нас InMotion е най-добрият доставчик на споделен хостинг. DreamHost е очевидният избор, ако се нуждаете от надеждна услуга на изгодна цена, докато HostGator седи някъде по скалата на качество-цена.

Там’е само един начин да знаете със сигурност дали доставчикът е най-подходящ за вашия сайт, обаче, и това’s като го изпробвате. Всичките седем от тези доставчици предлагат минимум 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че винаги можете да дадете един вихър, за да видите какво правите от него.

Излезте там и намерете подходящия хост, който да споделите уебсайта си със света.

Често задавани въпроси

Кой предлага най-евтиния споделен хостинг?

Повечето хостинг доставчици рекламират намалени цени – някои за по-малко долара на месец, но що се отнася до цените, които не са намалени, DreamHost предлага най-ниските месечни цени. За своя най-основен споделен хостинг план, DreamHost таксува $ 4,95 на месец.

Има ли други споделени хостинг доставчици?

Да, много! Тази статия се фокусира само върху най-добрите евтини доставчици на споделен хостинг, но можете да намерите други – например 1&1 IONOS, SiteGround и GoDaddy – всички предлагат евтин споделен хостинг. Ако ти’отново след най-добрите домакини, преминете към нашата сравнителна таблица.

Споделен хостинг е подходящ за малки фирми?

Повечето уебсайтове за малък бизнес ще открият, че споделеният хостинг е подходящ за тях. Други могат да го надраснат и да изберат VPS хостинг, което обикновено се счита за следващата стъпка. Ако ти’търсите да хоствате уебсайт за малък бизнес, вижте нашето ръководство за най-добрите домакини за малък бизнес тук.

Какво’s разликата между споделен, VPS и посветен хостинг?

Споделен хостинг е мястото, където вашият уебсайт споделя сървърно пространство и ресурси с други уебсайтове. Виртуалният хостинг сървър (VPS) е мястото, където вашият сайт се хоства на виртуален споделен сървър, но имате повече гъвкавост по отношение на сигурността и ресурсите. Специализиран хостинг е, когато имате собствен личен сървър.

Хостингът в облак е по-добър от споделения хостинг?

Облачният хостинг е по-модерна форма на евтин уеб хостинг, който набира популярност през последните години. Едното не е по-добро от другото, но в зависимост от вашите нужди може да има ясен победител. Научете повече за най-добрите доставчици на хостинг услуги в облака тук.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me