8-те най-добри доставчици на облачен хостинг

Най-добри доставчици на облачен хостинг


Искате ли да знаете повече за облачния хостинг и да прочетете отзиви на най-добрите доставчици? Вие’идвам на точното място.

Уеб хостингът е невижданата основа на интернет.

Всеки сайт, който посещавате, се хоства някъде. Вашият сайт също ще се нуждае от хостинг, а една от най-добрите налични опции е облачният хостинг.

Вместо да бъде обвързан с един сървър, облачният хостинг изтегля ресурсите си от различни източници, за да създаде вместо това виртуален сървър.

При споделен хостинг, ако сървърът ви се понижи, сайтът ви се понижава. Ако облачният сървър се понижи, други сървъри в мрежата поемат слабостта. Облачният хостинг ви дава отличен баланс между достъпна цена и мощност.

Contents

Какво е облачен хостинг?

Облачният хостинг е мястото, където вашият сайт се съхранява на множество сървъри, което ви позволява да изтегляте ресурси от най-различни места. Това прави облачният хостинг много мащабируем, надежден и гъвкав тип хостинг, идеален за сайтове, които изживяват походи и потапяне в неща като трафик.

Облачният хостинг е чудесен за всеки, който се нуждае от гъвкавост. Мислете за плана си като мобилен телефон с плащане: решавате лимитите си за собствени ресурси всеки месец и съответно плащате.

Ако ви предстои голяма маркетингова кампания, например облачният хостинг ви позволява да се подготвите за еднократен натоварен месец.

Има десетки – ако не и стотици – хостинг доставчици, от които да избирате, и намирането на подходящия може да бъде обезсърчаваща перспектива. Че’е защо ние’предприехме часове на проучване, за да намерите най-добрите облачни хостове в бизнеса.

Най-добри облачни хостинг услуги

ние’анализирах всичко – от функции и надеждност до поддръжка и съотношение цена / качество. Така че, без забавяне, ето ги осем най-добри доставчици за облачен хостинг:

 1. A2 хостинг: Най-добър като цяло за облачен хостинг.
 2. Cloudways: Близка подгласничка.
 3. Kamatera: Най-добро за персонализиране.
 4. SiteGround: Най-добри характеристики.
 5. Hostwinds: Най-добро за тези с бюджет.
 6. В движение: Най-добра помощ & поддържа.
 7. HostGator: Неметрирано съхранение.
 8. DreamHost: Най-евтин хостинг за облаци.

Позволявам’s бърз поглед към първите три от нашия списък. A2 хостингът заема първо място с впечатляващи функции и гаранция за връщане на парите по всяко време. Cloudways печели второто място за своите гъвкави възможности за центрове за данни, докато Kamatera заема третото място с отлични възможности за персонализиране.

Можете да разгледате по-отблизо тези три най-добри доставчици, като сравните техните звездни оценки по-долу.

Прочетете за пълна разбивка на нашите оценки. ние’Ще покрием кои доставчици са подходящи за нуждите, ще разгледаме ценообразуването и ще включим и няколко уважаеми спомена. Сега нека’отивам!

Сравняване на хостинг странични странични облаци

Хостинг доставчикМакс. RAMМаксимални процесориМакс. Честотна лентаКорен достъпМакс място за съхранениеUptimeНай-евтина ценаРейтинг на WBE (/ 5)A2 хостингCloudwaysKamateraSiteGroundHostwindsВ движениеHostGatorDreamHost
32GB129TB&# 10003;250GB99,95%5 $ / месец4.2
384GB9620TB&# 10007;3840GB99,99%$ 10 / месец4
524GB104V40GB&# 10003;1000GB99,95%$ 4 / мес3.8
10GB85TB&# 10007;120GB99,98%$ 80 / месец3.7
96GB169TB&# 10003;750GB99,97%$ 4.99 / месец3.6
8GBUnmetered86TB&# 10003;260GB99,97%$ 34.99 / месец3.2
6GB6Unmetered&# 10007;Unmetered99,99%$ 12.95 / месец3
16 ГИГАБАЙТА8Unmetered&# 10003;100GB99,95%$ 4.50 / месец3

Ако някои от тези термини ви звучат като натоварване от технически жаргон, дон’не се тревожете. По-долу ние’Ще прегледам какво означават и защо те’важното е:

Памет с произволен достъп (RAM) е вид дигитална мозъчна сила. Тя осигурява съхранението на данни, необходимо на компютрите за изпълнение на задачи. Колкото повече RAM има вашият сайт, толкова повече работа може да се справи. За повечето уебсайтове гигабайт (GB) или два трябва да ви покрият.

Компютърни процесори (CPU) са ядрата на вашия сървър. Те действат като мозък, обработвайки информация. Естествено, колкото повече разполагате, толкова по-ефективен става вашият сайт.

Bandwidth е количеството данни, което може да протича между сървъри (т.е. вашия сайт), интернет и потребители. Честотната лента диктува колко информация може да пътува по нейните връзки, както и колко бързо. Хостингът с добра честотна лента позволява на вашия сайт да се справи с високия трафик.

Корен достъп ви дава възможност да персонализирате вашия сървър’s среда. Можете да инсталирате специализиран софтуер, като допълнителна сигурност и да правите промени в хардуерните настройки. Това добавя допълнителен слой гъвкавост към вашия хостинг и ви дава по-голям контрол.

Uptime буквално се отнася за времето, през което уебсайтът ви е онлайн. То’s е невъзможно да се постигне 100% ъптайм, но целта е да се доближим максимално до това. В крайна сметка, ако сайтът ви се понижи, никой няма достъп до него.

1. Хостинг на A2

Най-добър като цяло за облачен хостинг

Ценообразуване Bandwidth съхранение Безплатни архиви? Безплатно име на домейн? Корен достъп? Гарантирано връщане на парите?
$ 5 – $ 371
2TB – 9TB
20GB – 250GB
да
Не
да
Да – по всяко време

Какво харесваме при A2 хостинг

Когато става дума за облачен хостинг, A2 хостинг може’да не бият. Той беше в началото на нашите изследвания за функции, а също така има гаранция за връщане на парите по всяко време – нещо, което не се предлага от никой друг доставчик.

То’също не е твърде скъпо, като облачните планове започват от $ 5 на месец; докато ъптаймът не е’t най-доброто с 99.95%, вие получавате богатство от отлични функции.

Тези функции включват до 250 GB памет, 12 процесорни ядра и 32 GB RAM. О, и можете да хоствате неограничен брой уебсайтове – нещо, което другите облачни хостинг доставчици правят’не предлагам.

Какво би могло да се подобри

Трябва да платите за SSL сертификат като добавка е малко досадно – тъй като не получавате безплатен домейн – но за начална цена от $ 5 можете да’няма да се обърка.

2. Облачни пътища

Близка подгласничка

Ценообразуване Bandwidth съхранение Безплатни архиви? Безплатно име на домейн? Корен достъп? Гарантирано връщане на парите?
$ 10 – $ 1290,04
1TB – 10TB
25GB – 3840GB
Не
Не
Не
Не

Какво харесваме в Cloudways

Cloudways е силен вариант на второ място и може да бъде номер едно в зависимост от това, което сте’търся. Тази платформа ви позволява да разгърнете вашите облачни сървъри от едно от над 25 глобални места и можете сами да изберете региона и града.

Това означава, че вие’Никога няма да бъдете твърде далеч от сървърите си, което е чудесно за скоростта на сайта. Това също означава, че Cloudways’ плановете са по-гъвкави от тези на неговите конкуренти. Цените зависят от избрания от вас център за данни, но също така можете да избирате между месечни или почасови пакети за ценообразуване, в зависимост от това кое е най-подходящо за вашия уеб сайт.

Например, можете да плащате 10 долара на месец за основния план с център за данни на Digital Ocean в Ню Йорк, Сан Франциско, Лондон и няколко други градове. Или, ако цените голяма гъвкавост, можете да получите същия план и център за данни за цена на изплащане от $ 0,0139 / час.

Какво би могло да се подобри

Cloudways предлага много впечатляваща поддръжка на клиенти във всичките си планове, включително 24/7 чат на живо и лесна система за издаване на билети. Обаче ти’Ще трябва да се запишете до един от два платени планове за поддръжка, ако сте’ще харесвам повече от тези основни характеристики. За $ 100 / месец планът за напреднала поддръжка включва проактивен мониторинг и проучвания на сайта, както и помощ при персонализиране. Ако искате денонощна поддръжка по телефона, вие’Ще трябва да достигнете план за поддръжка на Premium, който е 500 долара на месец.

3. Каматера

Най-добро за персонализиране

Ценообразуване Bandwidth съхранение Безплатни архиви? Безплатно име на домейн? Корен достъп? Гарантирано връщане на парите?
$ 4 – $ 3700
1GB – 40GB
20GB – 1000GB
Не
Не
да
Не

Какво харесваме в Каматера

Kamatera е единственото решение за хостинг, което ви дава пълен контрол върху вашия хостинг в облак, независимо дали задачата е да решите кой да получи root достъп до вашите сървъри или да изберете вашия IP разпределение.

Kamatera предлага също много гъвкавост, когато става въпрос за мащабиране на ресурси нагоре или надолу. Капацитетът на сървъра може да се увеличи или намали за минути и елементи като CPU, RAM, пространство за съхранение и дори защитни стени могат да се добавят или отнемат с едно щракване в края ви.

Накратко, Каматера е чудесен, ако искате напълно персонализиран хостинг план.

Какво би могло да се подобри

Ако цените продължаване на времето над персонализиране, имайте предвид, че Kamatera може да гарантира само 99,95% продължаване. Като цяло това все още е голям процент и възлиза само на около 4,5 часа престой в годината. Но в сравнение с 99,99% гаранции на HostGator и Cloudways, Каматера’s uptime не спада малко.

4. Siteground

Най-добри характеристики

Ценообразуване Bandwidth съхранение Безплатни архиви? Безплатно име на домейн? Корен достъп? Гарантирано връщане на парите?
80 долара – 240 долара
5TB
40GB – 120GB
да
Не
Не
Да – предлага се за 15 дни

Какво харесваме в SiteGround

С отлична помощ и поддръжка, предлагани (чрез телефон, чат на живо и имейл), както и много силна гаранция за ъптайм от 99,98% и страхотни функции, можете да’няма да се обърка твърде много с SiteGround. Нашето хостинг проучване установи, че това е изключително надежден доставчик с общ резултат 3,7 / 5.

Какво би могло да се подобри

Има няколко места, където SiteGround загуби точки. Първо, не става’не предлагам безплатно име на домейн с неговите планове. Ако не’все още нямате име на домейн, получаването на безплатно безплатно е удобен бонус и е нещо, което много други доставчици предлагат. Второ, началната цена от 80 долара е много по-висока, отколкото при други доставчици – ако имате’идвайки от споделен план, това ще се почувства като доста стъпка нагоре.

Това каза, че SiteGround като цяло постига добри резултати в цялата област, а комбинацията от голяма продължителност на работа, страхотна поддръжка и 5TB честотна лента го правят отлично за функции.

5. Домакински ветрове

Най-добро за тези с бюджет

Ценообразуване Bandwidth съхранение Безплатни архиви? Безплатно име на домейн? Корен достъп? Гарантирано връщане на парите?
$ 4,99 – $ 328,99
1TB – 9TB
30GB – 750GB
Не
Не
да
Да – 60 дни

Какво харесваме в Hostwinds

Hostwinds предлага прилично количество съхранение, честотна лента и RAM в плановете си в облака, плюс опции за инсталиране с едно щракване за повечето приложения.

Най-добрата част от плана на Hostwinds е часовата разбивка на цените. Например, най-основният му план за хостинг на облак излиза $ 0,006931 / час, докато най-модерният облачен план струва $ 0,456931 / час. Това съответно е $ 4,99 и $ 328,99 / месец, а всеки план на Hostwind между тях е евтин в сравнение с конкурентите (въпреки че вие’Ще спестите повече пари с DreamHost). Най-доброто от всичко, този доставчик’s 60 дневна гаранция за връщане на парите трае по-дълго от повечето.

Какво би могло да се подобри

Hostwinds е евтино, и вие’Ще получите прилична стойност за парите си. Това каза, ти спечели’нямате достъп до същата дълбочина и широчина на функциите, които вие’ще получите с по-скъп доставчик. Безплатни архиви, безплатни домейни и сървър за персонализиране aren’t включен с този доставчик.

6. InMotion

Най-добра помощ & поддържа

Ценообразуване Bandwidth съхранение Безплатни архиви? Безплатно име на домейн? Корен достъп? Гарантирано връщане на парите?
34,99 долара – 114,99 долара
4TB – 86TB
75GB – 260GB
да
Да – за всички 6 и 12-месечни планове
да
Да – 30 дни (но само за 6+ месечни планове)

Какво харесваме в InMotion

InMotion е по-известен със своя споделен и VPS хостинг, но това не го прави’нямам предвид’няма какво да предложи тук. Основната му търговска точка е обслужването на клиентите – предлага 24/7 чат на живо и поддръжка по телефона, помощни билети и цялостен център за знания, ако имате проблеми.

Той също е добър за функции. Безплатни домейни и архивиране, неограничени имейл акаунти и уебсайтове, неметрирани ядра на процесора и root достъп са само част от функциите, които можете да очаквате. Помощта, която се предлага, също е доста силна от нашия опит, което винаги помага.

Какво би могло да се подобри

В сравнение с други доставчици в този списък, InMotion’s RAM е доста ниска, ограничена до 8GB. Широчината на честотната лента също е малко ограничена, което може да ви остави кратък, ако сайтът ви изпита внезапни скокове на трафик.

7. HostGator

Неметрирано съхранение

Ценообразуване Bandwidth съхранение Безплатни архиви? Безплатно име на домейн? Корен достъп? Гарантирано връщане на парите?
12,95 долара – 19,95 долара
Unmetered
Unmetered
да
Не
Не
Да – 45 дни

Какво харесваме в HostGator

HostGator оглави нашата класация за изследвания като най-добрият хостинг доставчик. Макар и по-известен със своите специални хостинг пакети, HostGator’s 99,99% ъптайм пренася всеки тип хостинг, който предлага. Ако имате голям уебсайт – или по отношение на обема на уеб страниците или висококачествено съдържание като изображения – HostGator’s немерно съхранение ще ви стои добре. Немерната честотна лента също ще ви помогне да обслужвате колебания трафик.

HostGator има три плана за хостинг в облак, всички от които са между много разумна ценова група от $ 12.95 и $ 19.95 / месец. Вие’Също така ще получите неограничени имейл акаунти и щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Какво би могло да се подобри

Поради ниските разходи, ресурсите ви са малко ограничени. Там’s без безплатен домейн, без безплатно архивиране и без root достъп, така че помислете дали тези функции ще бъдат прекъсвач на сделки за вас.

8. DreamHost

Най-евтин хостов хостинг

Ценообразуване Bandwidth съхранение Безплатни архиви? Безплатно име на домейн? Корен достъп? Гарантирано връщане на парите?
4,50 долара – 96 долара
Unmetered
100GB
Да (за WordPress сайтове)
Не
да
Не

Какво харесваме в DreamHost

Доставчикът може да има най-добрите хостинг функции в света, но ако ценообразуването му е извън бюджета ви, той печели’не мога да ти помогна. За щастие, DreamHost прави облачния хостинг достъпен за всеки. Плановете започват от едва 4,50 долара, а дори и най-скъпият му идва под $ 100. Вие’Ще бъде и на почасова ставка, а не на фиксирана. Там’s също нерегламентирана честотна лента, до 16 GB RAM, 4 ядра на процесора и безплатен SSL сертификат за сигурност.

Какво би могло да се подобри

Но има някои доста важни недостатъци: без безплатен домейн, без чат на живо и поддръжка по телефона и без гаранция за връщане на парите (добре, ако’отново на най-евтиния план, но се притеснявате, ако се регистрирате на неговия план за $ 96 / месец!). Вие’също така сте ограничени до 100 GB на съхранение, ограничавайки потенциала ви наистина да разраствате уебсайта си в облачен план за хостинг на DreamHost.

Как да изберете правилния хостинг доставчик?

Има няколко ключови фактора, които трябва да вземете предвид при избора на доставчик на облачен хостинг. ние’опитах се да се погрижа за тях тук. Само вие можете да знаете точно от какво се нуждаете; всичко, което можем да направим, е да ви насочим в правилната посока.

Няколко ключови неща, които препоръчваме да приоритизираме, са:

Вашият бюджет е голям. Колко сте готови да похарчите за хостинг?

Поддръжка на клиенти може да бъде богиня, ако вие’нов за целия този уеб хостинг malarkey. Не само ще ви подкрепи чрез хостинг, но и вие’Ще науча как работи.

Гаранции за връщане на пари уверете се, че не’не се захващате за 18-месечен договор за услуга, която правите’не искам или имам нужда. Дава ви време да видите доставчик в действие.

Uptime е една от най-важните характеристики, които трябва да се вземат предвид. Ако уебсайтът ви се спуска редовно, това се превръща в кошмар за всички участващи, така че намирането на доставчик, който предлага почти перфектно време за работа, е основен плюс.

Корен достъп може да бъде полезен и за по-техния народ там. Имате повече контрол върху вашия сървър’s среда означава, че можете да инсталирате допълнителен софтуер, който ще бъде от полза конкретно за вашия сайт.

Най-добрите доставчици на облачен хостинг: Заключение

Облачният хостинг е модерна, надеждна форма на хостинг – той’нищо чудно да не си’интересувам се от него!

От нашите изследвания има осем доставчици на облачни хостинг доставчици. Всеки носи нещо малко по-различно на масата, така е’важно е да знаеш какво си’търся.

За да обобщим, нека’Проведете се през най-добрите доставчици и за какво са специализирани.

8-те най-добри доставчици на облачен хостинг: Обзорът

 1. A2 хостинг: Най-добър като цяло за облачен хостинг.
 2. Cloudways: Близка подгласничка.
 3. Kamatera: Най-добро за персонализиране.
 4. SiteGround: Най-добри характеристики.
 5. Hostwinds: Най-добро за тези с бюджет.
 6. В движение: Най-добра помощ & поддържа.
 7. HostGator: Неметрирано съхранение.
 8. DreamHost: Най-евтин хостов хостинг.

Ако ти’търсите критерия на облачния хостинг, A2 хостингът е начинът да продължите. Той има по-добри характеристики от всички свои конкуренти и печели’не ви струва ръка и крак.

Ако ти’отново няма пари в брой, на хостинг доставчика ние’d препоръчвам е DreamHost. Той предлага най-доброто съотношение на цена, като облачният хостинг струва от едва 4,50 долара на месец.

Освен цената, функциите са основното нещо, което трябва да разгледате. Определете какво’най-важното за вас – съхранение, RAM, ъптайм и т.н. – и работете от там. Ако се нуждаете от по-подробно сравняване, разгледайте таблицата за сравнение на нашите уеб хостинг доставчици.

Най-добрите доставчици на облачен хостинг: Често задавани въпроси

Какво’s разликата между споделен хостинг и облачен хостинг?

Споделеният хостинг включва множество сайтове, споделящи един и същ сървър. Облачният хостинг включва множество сайтове, споделящи ресурсите на множество сървъри. Облачен хостинг’t обвързана с едно място и следователно е по-малко предразположена към прекъсвания – ако един сървър се спусне, друг може да вземе слабата.

Колко струва облачния хостинг?

Облачният хостинг е много гъвкав, така че цената, която плащате зависи от количеството ресурс, който използвате. Най-общо казано, облачният хостинг започва от около $ 5 и може да стигне до стотиците (или понякога дори хиляди). Повечето сайтове обаче ще трябва да плащат само между 5 и 50 долара.

Мога ли да променя между хостинг доставчиците?

Да. То’като преместване на къща онлайн – регистрирате се при нов доставчик, премествате цифровите си вещи в новия си дом и след това анулирате споразумението със стария доставчик. Това може да звучи фино, но вие’Ще се изненадате колко е просто. Някои доставчици – като HostGator – дори предлагат да направят ход за вас.

Мога ли сам да хоствам уебсайт?

То’е възможно, но ние не’не го препоръчвам. В основата му добрият хостинг е свързан с достъпността – всеки, навсякъде трябва да има достъп до уебсайт по всяко време. Настройката на вашия собствен сървър изисква много технически ноу-хау, а шансовете са вие’Ще свършим повече разходи за по-малко надежден сървър.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map