9 най-добри Linux доставчици на хостинг услуги

Linux хостинг е терминът, даден на всеки хостинг доставчик, който използва операционната система Linux на своя сървър. Добрата новина? Че’е почти всеки доставчик!


И още по-добрите новини? ние’прекарахме много часове за сравняване и контрастиране на какво’s на оферта от всеки от тези доставчици. След като внимателно анализираме огромно разнообразие от фактори, от поддръжка и поддържане на чат на живо, до честотна лента и досадни добавки, ние’можем да ви представим нашите ръководени от проучвания препоръки за най-добрия Linux хостинг доставчик, съобразен с типа хостинг на вас’търся:

Contents

9 най-добри Linux доставчици на хостинг услуги

 1. Bluehost – Най-добрият хостинг доставчик на Linux
 2. HostGator – Най-добро за ъптайм
 3. В движение – Най-доброто за споделени и VPS хостинг планове
 4. A2 хостинг – Най-добро за облачен хостинг
 5. SiteGround – Надежден, с добра помощ и подкрепа
 6. GoDaddy – Изобилие от допълнителни предимства и функции
 7. Ipage – Евтини планове, но за сметка на скоростта
 8. DreamHost – товари на място за съхранение; чудесно за тежки за медии сайтове
 9. Hostinger – Опции за връщане назад, но евтини намалени цени

ние’Ще проуча основните силни и слаби страни на всеки доставчик по-долу, както и ще покрие плановете и цените на офертата. Това означава, че това спечели’не бъде кратка статия – там’има доста доставчици, за да преминете, в края на краищата – но ако вече знаете какъв тип хостинг се нуждаете, препоръчваме ви да скочите направо надолу към тази опция.

Задръж! Трябва ли определено да използвам Linux хостинг?

Вероятно! Ако ти’ще трябва да използвате MS-SQL бази данни, ASP.NET или .NET Core на вашия уебсайт, вие’Вместо това ще ви трябва хостинг на Windows. Но ако не (или ако вие’всъщност не сте сигурни какво означават тези условия), Linux хостингът ще работи чудесно за вас. То’s като цяло се счита за по-лесен за използване от Windows хостинг, то’е по-универсален и ви предоставя по-голям избор от доставчици.

Също така помислете за проверка:

Сравнителна диаграма на уеб хостинг – За поглед отстрани на най-добрите уеб хостове на пазара днес.

Нашата викторина за хостинг на мачове – да бъде насочена към вашия идеален хостинг доставчик въз основа на вашите отговори на няколко бързи въпроса.

Как да хостваме уебсайт – Нашето ръководство за безсмислици за успешно реализиране на вашия сайт на живо.

1. Bluehost

Най-добрият хостинг доставчик на Linux

Bluehost е чудесен хостинг доставчик и особено краде шоуто, когато става въпрос за хостинг на уебсайтове на WordPress. Проверете неговите силни и слаби страни, според нашето изследване:

Начална месечна цена

Гаранция за ненавременна работа

Основни функции

Включено име на домейн?

Гарантирано връщане на парите?

Безплатни архиви?

24/7 Помощ и поддръжка?

$ 3.95
99,98%
WordPress инсталира с едно щракване, автоматични актуализации на софтуера
да
30 дни
Безплатни с някои планове, могат да се добавят към други срещу $ 2,99 / месец
Да, по телефона и чат на живо

Какво харесваме в Bluehost

Ето основните плюсове при избора на Bluehost:

 1. Много от специфичните за WordPress функции. Инсталирайте WordPress само с едно щракване и автоматизирайте актуализациите на приставките / софтуера.
 2. Силна гаранция за продължаване на времето. Той държи себе си срещу харесванията на HostGator.
 3. Ниски цени. Не е най-евтиният в този списък, но някои от най-добрата стойност.
 4. WordPress-препоръчително. Bluehost изрично се препоръчва от WordPress и е от 2005 г. Наистина висока оценка!
 5. Отлична помощ и подкрепа чрез чат на живо, телефон и имейл. Някой’е на ръка 24/7 и можем да потвърдим, че всъщност знаят нещата си.

Какво би могло да се подобри

Къде Bluehost загуби точки?

 1. Необходимо е да се регистрирате минимум една година. Това изглежда като доста ангажимент, когато повечето доставчици разрешават валидни месечни договори, но вие’все още имам предпазната мрежа на гаранция за връщане на парите за 30 дни.
 2. Безплатен SSL се предлага само с план Pro и по-горе. Повечето доставчици включват това безплатно като стандарт.
 3. Нежелани екстри на касата. Внимавайте да премахнете отметката от всички нежелани екстри, когато се регистрирате в Bluehost, както и вие’автоматично ще бъдете включени в някои, които може да не се нуждаете.
 4. Безплатен трансфер на сайт. Там’s подробно ръководство за това сами да направите това в центъра на знанията на Bluehost, или в противен случай можете да платите 149,99 долара за Bluehost, за да го преместите за вас.

2. HostGator

Най-добро за ъптайм

HostGator е качествен доставчик на хостинг услуги, който гарантира най-доброто актуализиране на всеки на пазара. Вижте колко добре се е класирал в целия борд:

Начална месечна цена

Гаранция за ненавременна работа

Основни функции

Включено име на домейн?

Гарантирано връщане на парите?

Безплатни архиви?

24/7 Помощ и поддръжка?

$ 2.75
99,99%
SSL сертификат, неограничен трафик, софтуер за имейл маркетинг
Да, за една година с всеки годишен план
45 дни
Не
Да, по телефона и чат на живо

Какво харесваме в HostGator

Там’s много харесваме за HostGator – той отбеляза 4,6 / 5 в нашето изследване с причина!

 1. Голямо разнообразие от типове и планове за хостинг на Linux. Тъй като вашият уебсайт се променя и развива, той се развива’добре е да знаете, че имате много място за отглеждане.
 2. Гаранция за най-добра актуализация на всеки доставчик, обещаваща 99,99%. Това означава – поне на теория – сайтът, хостван чрез HostGator, да бъде готов и работещ за максимално възможното време (никой доставчик не може да гарантира 100% време на работа). Ако HostGator не изпълни това обещание, го направете’ще ви дам един месец безплатно.
 3. Безплатни SSL сертификати (от съществено значение за защитата на вашия сайт) и безплатно име на домейн с годишни планове – перфектно, ако сте’рестартирате нов сайт. Бяхме особено впечатлени от богатството от функции, налични в HostGator’s споделени планове.
 4. Отлична поддръжка, с помощ на ръка 24/7 чрез чат на живо и телефон. Базата знания на HostGator е също много полезен и лесно търсещ ресурс, което означава, че често можете да отговорите на собствените си въпроси.
 5. Безплатен трансфер на сайт – въпреки че’s заслужава да се провери двойно това се отнася за плана, който вие’отново се регистрирате с.
 6. Най-добрите специализирани хостинг планове. Ако вече имате голям сайт, който изисква посветен хостинг, HostGator е най-добрият избор, според нашето проучване.
 7. Най-зеленият хостинг доставчик в този списък. Уеб хостингът е една от най-лошите замърсяващи индустрии, но HostGator се ангажира да намали въздействието върху околната среда, компенсирайки въглеродния си отпечатък със 130%.

Какво би могло да се подобри

Какво попречи на HostGator да спечели перфектните 5/5?

 1. Прозрачност на цените. HostGator isn’t супер прозрачен за това колко ще струва планът ви след приключване на първоначалния период на промоция. Повечето доставчици предлагат първи стимул за ниска цена като стимул, но повечето са по-ясни за това, което можете да очаквате да платите след като го направите’s свърши.
 2. Планове не са’t най-евтиното, въпреки че ние ги считаме за добра стойност поради всичко, което идва включено.

3. InMotion

Най-добро за споделен и VPS хостинг

Докато HostGator взе титлата за най-добър цялостен хостинг доставчик на Linux, InMotion наистина ни впечатли със своите споделени и VPS Linux хостинг планове. То’е чудесен вариант за сравнително малки или нови уебсайтове:

Начална месечна цена

Гаранция за ненавременна работа

Основни функции

Включено име на домейн?

Гарантирано връщане на парите?

Безплатни архиви?

24/7 Помощ и поддръжка?

$ 2.95
99,97%
Щедри споделени / VPS хостинг планове, безплатен SSL сертификат
да
90 дни
да
Да, по телефона и чат на живо

Какво харесваме в InMotion

В движение’s споделени и VPS хостинг планове са богати на функции и достъпни. Ето основните моменти:

 1. Неограничено дисково пространство и честотна лента, дори и при най-евтиния споделен план. Това е супер щедро и не е нещо, което много доставчици предлагат.
 2. Експертен персонал. Всеки член на екипа за поддръжка на InMotion получава 160 часа обучение, така че могат да се справят с по-сложни заявки.
 3. Безплатни архиви, безплатен SSL и безплатен домейн с всички планове. Отново това са няколко супер щедри планове и ще поддържат допълнително разходите ви наистина ниски.
 4. 90 дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да изпробвате InMotion за приличен период от време, без да се притеснявате, че ще бъдете заключени с доставчик, който не’не ти подхожда.
 5. Безплатни трансфери на сайта. Преместете сайта си в InMotion безплатно.

Какво би могло да се подобри

Има ли InMotion някакви основни недостатъци?

 1. Средна гаранция за ъптайм. При 99,97%, то’е трудно лошо – само по-ниско от другите топ доставчици.
 2. Специализирани планове са скъпи. Това не’няма проблем, ако сте’все още не търсите този вид хостинг, но нещо, за което да мислите за бъдещето.

4. A2 хостинг

Най-добро за облачен хостинг

Докато A2 хостингът ни впечатли с облачните си хостинг планове и опции за поддръжка, той главно се понижи на цена / качество:

Начална месечна цена

Гаранция за ненавременна работа

Основни функции

Включено име на домейн?

Гарантирано връщане на парите?

Безплатни архиви?

24/7 Помощ и поддръжка?

$ 5.99
99,97%
Безплатен имейл на Office 365, безплатно име на домейн, безплатен SSL сертификат
Не
Не се предлага
да
Да, само по телефона

Какво харесваме при A2 хостинг

A2 хостингът може да е на четвърто място, но той има ясна специалност: облачен Linux хостинг.

 1. Най-добър доставчик на облачен хостинг. A2 има печеливша комбинация от облачен хостинг, с по-висока максимална RAM и повече процесори от следващите четири доставчици, както и root достъп и достъпни начални цени (от $ 5 / месец). A2 хостинг’облачните планове са идеални за мащабиране на вашия сайт.
 2. Гаранция за връщане на парите по всяко време. A2 хостингът е толкова уверен в услугата’предлагайки, че ви позволява да поискате обратно пропорционална сума пари по всяко време. То’е единственият доставчик, който предлага това!
 3. Безплатен трансфер на сайт. A2 хостинг ще мигрира вашия сайт към неговата система от тази на сегашния ви доставчик безплатно – огромен плюс, ако имате’търсите да превключите.

Какво би могло да се подобри

A2 хостинг го изважда от парка, когато става въпрос за обслужване на клиенти и функции и има полезната безплатна трансфер на сайтове. И така, защо не е така?’t по-нагоре в списъка?

 1. Ниска гаранция за продължителност. 99.95% е по-нисък от почти всеки друг доставчик в този списък, а A2 не’няма да ви предложат начин да измервате собственото си време за работа. Тя обаче ще ви възстанови 5% от месечната си такса за всеки час, през който вашият сайт е намален.
 2. Не е включено име на домейн. Не е проблем, ако вече имате такъв, разбира се, но това означава, че плащате за име на домейн, ако не го направите’T. Очаквайте това да е между 10 и 20 долара годишно.

5. SiteGround

Надежден Linux хостинг, с добра помощ и поддръжка

SiteGround е сигурна двойка ръце в света на уеб хостинга, но не и висока класа. Вижте как се представи в нашите изследвания:

Начална месечна цена

Гаранция за ненавременна работа

Основни функции

Включено име на домейн?

Гарантирано връщане на парите?

Безплатни архиви?

24/7 Помощ и поддръжка?

$ 3.95
99,98%
Нека да шифроваме и безплатен SSL сертификат за допълнителна сигурност
Не
30 дни
да
Да, по телефона и чат на живо

Какво харесваме в SiteGround

Ето основните предимства на избора на SiteGround:

 1. SiteGround е голям по отношение на сигурността. Сигурността е приоритет за всички доставчици на хостинг услуги, но SiteGround наистина извежда това на следващото ниво; Вие’Ще получите безплатно автоматично подновяване на SSL сертификат и Let’s Интеграция с шифроване, плюс SiteGround ще следи сървъра ви постоянно (на всеки 0,5 секунди), за да вдигне злонамерени атаки.
 2. Тонове удобни за WordPress функции. Те включват Smart WordPress Staging за тестване на разработките на сайтове, плъгин за WordPress Starter за начинаещи, приставка за мигратор на SiteGround за лесен трансфер на сайтове и автоматични актуализации на софтуера като стандарт.
 3. Безплатни автоматични ежедневни архиви, допълнете с бутон в контролния панел, за да възстановите по-старите версии на вашия сайт само с едно щракване.

Какво би могло да се подобри

SiteGround има много плюсове и един основен недостатък:

 1. SiteGround е скъп вариант. Докато цената на стартера по-горе е само леко стъпка от по-евтините планове наоколо, можете да видите от таблицата по-долу, че това бързо се повишава. Проучихме нашите читатели относно техните най-важни съображения при избора на хостинг доставчик и огромните 55% казаха ценообразуването – така че това е доста голям удар за иначе добър доставчик.

6. GoDaddy

Изобилие от допълнителни предимства и функции

GoDaddy е онлайн джак на всички сделки и е хостинг доставчик, за който нашите читатели най-вероятно са чували. Но как се представи под микроскопа на WBE?

Начална месечна цена

Гаранция за ненавременна работа

Основни функции

Включено име на домейн?

Гарантирано връщане на парите?

Безплатни архиви?

24/7 Помощ и поддръжка?

$ 5.99
99,97%
Безплатен имейл на Office 365, безплатно име на домейн, безплатен SSL сертификат
Не
Не се предлага
да
Да, само по телефона

Какво харесваме в GoDaddy

GoDaddy’Размерът и присъствието носи някои ключови предимства:

 1. Много полезни безплатни. Тъй като GoDaddy има много онлайн услуги под чадъра си, то’е в отлична позиция да хвърляте удобни безплатни харесвания, като безплатен имейл в Office 365 и SSL сертификат (и двете за първата ви година), безплатни архиви и безплатно име на домейн.
 2. Той има страхотен създател на уебсайтове. Това означава, че можете да преминете към използване на това, ако маршрутът за самостоятелно хостинг се окаже твърде отнемащ време.

Какво би могло да се подобри

Там’определено има място за подобрение. Ето две области, които ние’идентифициран съм:

 1. Без гаранция за връщане на парите. GoDaddy е единственият доставчик, който не предлага това като стандарт в продължение на поне няколко дни.
 2. Не 24/7 чат на живо. Това е достъпно през деня, но не и извън работното време. Нашите читатели ни казаха, че чатът на живо бил любимият им начин да се свържат с доставчик, така че това е малко удар.

7. iPage

Евтини Linux планове, но за сметка на скоростта

Ipage’евтините планове имат очевидна привлекателност. Нашето изследване обаче установи, че макар да са добри като цена, те попадат в няколко ключови области:

Начална месечна цена

Гаранция за ненавременна работа

Основни функции

Включено име на домейн?

Гарантирано връщане на парите?

Безплатни архиви?

24/7 Помощ и поддръжка?

$ 1.99
99,94%
Проста структура на цените, добра поддръжка
да
30 дни
Няма – 100 долара всеки път
Да, по телефона и чат на живо

Какво харесваме в iPage

iPage има някои наистина убедителни предимства.

 1. Ниски цени! Като, наистина ниска. Ако обичате сделка, не търсете повече.
 2. Силна подкрепа. Не бихте’не очаквам денонощна поддръжка на клиенти по телефона и чат на живо на тези цени, но iPage доставя.
 3. Добро качество на споделен хостинг. Там’е само един споделен план – но той започва от $ 1,99, подновява се от $ 7,99 и може да поддържа до 500 000 посещения на месец. приятен!

Какво би могло да се подобри

Вие’Ще направя компромиси с няколко фактора с iPage – колко това ще бъде фазата ще зависи от личните ви нужди.

 1. Ниска гаранция за продължителност. Така на теория сайт, хостван с iPage, ще преживее най-много време на престой на всеки доставчик. Отново това все пак се свежда само до няколко часа в годината – дали това е направено или прекъснато за вашия сайт ще зависи от вашата област.
 2. Архивирането ще ви струва – много! 100 долара всеки път, за да бъдем точни.
 3. Бавни скорости. Ipage’планове не са’t много мощен, което ще доведе до по-ниски скорости на зареждане на страниците (и потенциално отрицателно въздействие върху класирането).

8. DreamHost

Натоварване на място за съхранение – чудесно за тежки медийни сайтове

DreamHost’s плановете са щедри за съхранение, но като доставчик, той попада в няколко ключови области – а именно помощ и поддръжка:

Начална месечна цена

Гаранция за ненавременна работа

Основни функции

Включено име на домейн?

Гарантирано връщане на парите?

Безплатни архиви?

24/7 Помощ и поддръжка?

$ 2.59
99,95%
Постоянно ниски цени, много място за съхранение
да
97 дни
да
Не се предлага

Какво харесваме в DreamHost

Ето основните моменти на DreamHost’s хостинг на Linux.

 1. Най-евтино подновяване споделена хостинг цена. Докато някои доставчици’ цените наистина се покачват’излизате от периода на промоция, DreamHost’Най-евтиният споделен план се увеличава само до $ 4,95 / месец – най-ниският от всички предлагани тук доставчици.
 2. Щедро съхранение. При всички видове хостинг, DreamHost’s плановете редовно предлагат най-много място за съхранение.

Какво би могло да се подобри

И сега, светлините.

 1. Никаква помощ и поддръжка по телефона или чат на живо. Можете да поискате поддръжка чрез билетна система, но в противен случай се оставяте да се грижите за себе си – не нещо, което ние’d препоръчвам, особено за тези, които са нови за хостинг.
 2. DreamHost не’t използвайте cPanel. cPanel е стандартното за индустрията хостинг табло и е лесно да се захванете. DreamHost използва собствен панел, което ще означава там’s лека крива на обучение, ако се присъедините, след като преди това сте хоствали сайта си другаде.

9. Хостингер

Възможности за връщане назад, но много евтини намалени цени

Хостингерът е класически пример за доставчик, където сте ‘вземете това, което плащате’. Да, цената, която плащате е много ниска – но услугата, която вие’получаването е доста съблечено назад, което спечели’не е за всички:

Начална месечна цена

Гаранция за ненавременна работа

Основни функции

Включено име на домейн?

Гарантирано връщане на парите?

Безплатни архиви?

24/7 Помощ и поддръжка?

$ 1.95
99,91%
Постоянно ниски цени, много място за съхранение
С някои планове
30 дни
да
Не се предлага

Какво харесваме в Хостингер

Ето Хостингер’Основни плюсове:

 1. Много ниски промоционални цени. Хостингер предлага най-евтиният начин да хоствате вашия уебсайт, с промоционални цени с най-ниско ниво. То’Заслужава да се отбележи обаче, че най-евтиният план се подновява на същата цена като еквивалентните планове GoDaddy, Bluehost и InMotion ($ 7.99), след като промоцията приключи..
 2. Безплатни архиви. Ежедневно за плановете Premium и Business (и по-горе), а седмично по друг начин.

Какво би могло да се подобри

Има няколко основни области, на които Hostinger трябва да се справи, за да се конкурира за първото място:

 1. Без помощ и поддръжка чрез чат на живо или по телефона. Подобно на DreamHost, системата за издаване на билети е единствената ви възможност.
 2. Най-лоша гаранция за продължаване. Обещавайки само 99,91%, това е най-ниското гарантирано от всеки доставчик, въпреки че предлага 5% възстановяване на месечната Ви сметка, ако продължителността на работното време е под 99,9%.
 3. Без специални хостинг планове. Това означава, че има’е стъклен таван за вашия сайт’s растеж чрез Хостингер.

Най-добрите Linux хостинг доставчици: обобщение

Благодарим, че се присъединихте към нас, докато прегледахме най-добрите Linux уеб хостинг доставчици! Дали сте’отново начинаещ, който търси по-голяма поддръжка, или опитен хостинг професионалист, който търси нещо богато на функции, надяваме се’намерихте вашия идеален доставчик. Позволявам’Резюмираме нашите най-добри решения още веднъж:

9 най-добри Linux доставчици на хостинг услуги

 1. Bluehost – Най-добрият хостинг доставчик на Linux
 2. HostGator – Най-добро за ъптайм
 3. В движение – Най-доброто за споделени и VPS хостинг планове
 4. A2 хостинг – Най-добро за облачен хостинг
 5. SiteGround – Надежден, с добра помощ и подкрепа
 6. GoDaddy – Изобилие от допълнителни предимства и функции
 7. Ipage – Евтини планове, но за сметка на скоростта
 8. DreamHost – товари на място за съхранение; чудесно за тежки за медии сайтове
 9. Hostinger – Опции за връщане назад, но евтини намалени цени

Bluehost е най-добрият цялостен хостинг доставчик на Linux, с голям избор от планове за всички видове хостинг. Ако се съмнявате, опитайте Bluehost.

Ако ти’хостинг на малък сайт или вече знаете, че имате нужда от споделен или VPS хостинг, отидете с InMotion. Вие’Ще получите много поддръжка, безплатен трансфер на сайт (ако е необходимо) и като цяло услуга с голяма стойност.

Ако ти’поддържането на сайт с голям трафик и поддържането на максимално висока продължителност на вашето време е, погледнете HostGator.

Ако основната ви грижа е да поддържате разходите възможно най-ниски, потърсете iPage, DreamHost и Hostinger – макар че често са заложени само един долар или така, ние не бихме искали’t препоръчвам да скочите направо за тези доставчици, без първо да проверявате първите три.

И ако има’е нещо, което имаме’t покрити, или ти’бихте искали да помогнем с лична препоръка, моля, уведомете ни в коментарите – ние’ще обичам да чуя от вас!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me