Най-добър хостинг за посветен сървър: Сравнете топ 8 доставчици

най-добре посветен хостинг на сървърТази статия ще сравнява и сравнява първите осем специализирани хостинг доставчици и ще ви помогне да изберете този, който е най-подходящ за вашия уебсайт.


Но първо, какво точно е посветен хостинг? И изобщо имате ли нужда от това? Позволявам’s резюме.

Хостингът е като наемане на виртуален парцел от интернет пространство за вашия уебсайт. В най-евтиния край сте споделили хостинг. Мислете за това като да имате стая в споделен апартамент: добре за известно време, достъпно и може би дори забавление, но спечели’не траят вечно. Скоро, ти’Ще пожелаеш собственото си пространство и ще си вземеш собствен апартамент – или може би в крайна сметка собствена самостоятелна къща.

Че’s еквивалент на посветен хостинг – собственост да се обадите на ваше собствено, и цялото пространство, което е възможно да се нуждаете. То’просто ще ви струва малко повече. Че’е защо’не е за всички.

Нашият сайт, websitebuilderexpert.com, получава много хиляди посещения всяка седмица от хора като вас. Имаме нужда от специализирана хостинг услуга, за да ви дадем най-доброто възможно преживяване – сайт, който се зарежда бързо, без съобщения за грешки. Ако ти’отново по-малък сайт, ти’Засега ще бъдем по-добри на VPS хостинг – винаги можете да надстроите по-късно!

Веднъж ти’реших те’готови сте да направите скока към специализиран хостинг на сървъри’s към следващия въпрос – кой доставчик трябва да изберете?

Contents

Най-добрите специализирани хостинг доставчици на сървъри

ние’проведох обширни хостинг проучвания, за да открием първите осем специализирани хостинг доставчици на сървъри за сайтове, като вашите. ние’много старателно се препращате към статистика за време на работа, процесорни ядра, честотна лента, оперативна памет, цени и помощ и поддръжка, за да намерите най-доброто в хостинг бизнеса.

Резултатите са в, това са най-добрите специализирани сървъри:

 1. HostGator – Най-добрият като цяло за хостинг за посветен сървър.
 2. Bluehost – Най-добра цена / качество.
 3. В движение – Най-доброто за технически тежки уебсайтове.
 4. A2 хостинг – Най-доброто обслужване на клиентите.
 5. SiteGround – Най-доброто за много големи сайтове.
 6. iPage – Най-добре за нищо, но добре на всичко.
 7. GoDaddy хостинг – Най-добра честотна лента.
 8. DreamHost – Най-добро място за съхранение.

Начело на нашия списък е HostGator. То’Най-добрият хостинг доставчик и най-добрият избор за посветен хостинг – оценките по-долу говорят сами за себе си. Bluehost е солидна втора възможност, с най-добри стойностни планове. InMotion е скъп, но мощен, което го прави идеален за технически тежки сайтове.

Позволявам’s погледнете по-отблизо всеки от тях, след което отговорете на вашите общи специализирани въпроси за хостинг на сървър.

Най-добър хостинг за посветен сървър

HostGator излезе начело в нашите изследвания. То’s голям всеобщ хостинг доставчик, който се отличава в много различни области.

HostGator е сигурна двойка ръце за всеки уебсайт, но други доставчици все още имат какво да предложат в избраните от тях ниши.

Ето как сравняват подобно:

Сравняване на хостинг страничен страничен сървър

Хостинг доставчикCPU ядраRAM BandwidthМестоположение на сървъраЦенови плановеHostGator

Bluehost

В движение

A2 хостинг

SiteGround

Ipage

GoDaddy хостинг

DreamHost

4-88-30 GBUnmetered2 (САЩ)118,99 долара – 149,00 долара
44-16 GB5-15 TB1 (САЩ)79,99 долара – 119,99 долара
4-164-64 GB4-64 TB2 (САЩ)105,69 долара – 519,59 долара
2-8+8-16 GB10-20 TB4 (САЩ, Европа, Азия-Тихоокеански регион)141,09 долара – 290,49 долара
4-1216-64 GB10 TB3 (САЩ, Европа, Азия-Тихоокеански регион)$ 269 – $ 729
2-44-16 GB5-15 TB1 (САЩ)119,99 долара – 191,99 долара
44-32 GBUnmetered7 (САЩ, Европа, Азиатско-Тихоокеанският регион)95,98 долара – 175,98 долара
4-124-64 GBUnmetered2 (САЩ)$ 169 – $ 399

* Имайте предвид, че с изключение на SiteGround и DreamHost, това са всички промоционални цени за нови клиенти. Хостинг доставчиците обаче са доста щедри – често можете да задържите цените ниски в продължение на година или повече.

Можем да видим, че Bluehost има най-евтиния ценови диапазон, докато GoDaddy предлага най-много сървърни места досега. Таблицата също показва разнообразие в честотната лента между хостинг доставчиците и макар че ниският край на повечето резултати на процесора е подобен, високият край варира много в зависимост от доставчика.

Добре, че’е страхотно, но RAM? Bandwidth…? CPU ядра…? Какво всъщност означава всичко за вас?

CPU ядра – CPU означава Централен процесор. Те’като мозъците зад физическия сървър, на който се хоства сайтът ви. Те отговарят за обработката на информация и колкото повече има, толкова по-добре.

Помислете за това като да се опитате да излезете от супермаркет – заявките трябва да се редят на опашка, а процесорите са касиерите. Колкото повече процесори, толкова по-бързо се движи линията.

RAM – RAM обозначава памет с произволен достъп и е вашият сървър’Основен магазин за памет. Като вас’d очаквам, това’е важно там’е достатъчно за това, за да обиколи!

Bandwidth – Широчината на честотната лента основно се отнася до количеството на трансфер на данни, който вашият сайт може да се справи – или с други думи, колко трафик може да побере. дон’t не продадете необходимата сума тук – последното нещо, от което се нуждаете, е вашият сайт да се срине след голяма маркетингова кампания изпраща клиенти, които се стичат до вашия сайт.

Местоположение на сървъра – Тук се базират физическите сървъри, хостващи вашия сайт. Колкото по-близо са те до потребителите си, толкова по-добре. Те’Ще получите по-бърза връзка и вашият сайт ще се класира по-добре в замяна. Win win.

HostGator

Най-добър като цяло за хостинг на специален сървър

ние’вече пеех HostGator’с похвали и с основателна причина. Неговата комбинация от висока честотна лента (всъщност немерен), обилни CPU ядра и изобилна RAM означава, че е постигнал по-висок резултат от всеки друг доставчик за специални хоствани функции (4.6 от 5).

HostGator’Цените не са’t най-евтиното, но със сигурност получавате много бретон за вашия долар. Там’s масив от опции за помощ и поддръжка (включително телефон и чат на живо), плюс 99,99% гаранция за продължаване.

Недостатъкът? И двата сървъра са разположени в САЩ, така че може да не е най-добрият вариант за сайтове с голяма международна аудитория.

Домакин: плюсове и минуси

Плюсове на HostGatorПротивопоказатели на HostGator
 • Страхотна гаранция за ъптайм от 99,99%
 • Много начини за получаване на помощ и подкрепа
 • Плановете предлагат добра цена / качество
 • Промоционалните цени са много щедри
 • И двете сървъри, разположени в САЩ

Цени за хостинг, посветени на хостинга

С HostGator имате три специални опции за план: Value Server, Power Server и Enterprise Server. Всички те са с непромерена честотна лента, което е огромен плюс. Планът за захранващ сървър е средната опция и е този, който HostGator препоръчва. Но честно казано, за допълнителните $ 10 на месец, можете също да отидете с Enterprise пакета и да се насладите на двойно повече от RAM.

HostGator посветен на хостинг цениЦените на HostGator не са’t най-евтиното, но със сигурност получавате много бретон за вашия долар.

Bluehost

Най-добра стойност за хостинг на специален сървър

Докато Bluehost’Специализираните хостинг планове са сред най-евтините от всичките девет доставчици, това не е така’не означава, че е направил компромиси с качеството.

Всъщност Bluehost предлага някои от най-добрата помощ и поддръжка на всеки доставчик, който тествахме. Той също така повече от притежава своите, когато става дума за функции, дори предлага безплатни архиви, което е рядкост.

Недостатъкът на Bluehost? По-малко ядра на процесора от повечето доставчици и само един сървър, базиран в Юта. Ако ти’отново много голям уебсайт с международна аудитория, Bluehost може да не е за вас. В противен случай може да бъде точно това, което вие’търся.

Bluehost: плюсове и минуси

Плюсове на BluehostПротивопоказания на Bluehost
 • Добра гаранция за ъптайм от 99,98% (втора само за HostGator)
 • Плановете предлагат най-добрата стойност на всеки специализиран хостинг доставчик
 • Безплатни резервни копия са включени като стандарт
 • Само един сървър и със седалище в САЩ
 • Само четири ядра на процесора с всички планове

Цени за хостинг, посветени на Bluehost

Bluehost предлага три специализирани сървърни плана: Standard, Enhanced и Premium. Там’s разлика в цената от 20 долара между всеки, и всички те идват с гаранция за връщане на парите, 24/7 поддръжка и четири ядра на процесора.

Новите клиенти могат да получат посветен хостинг от $ 79.99 / месец с Bluehost (обикновено $ 119.99)

И така, какво получавате за $ 79,99 / месец?

 • Безплатен домейн на уебсайт за 1 година
 • Безплатен SSL сертификат
 • 4 ядра на процесора & 4 GB RAM
 • 5TB на честотна лента & 500 GB памет
 • 24/7 поддръжка по телефона & чат на живо

Всички от Bluehost’е посветен хостинг планове идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че ако вие’не сте напълно доволни от услугата, която получавате, вие’Ще получите пълно възстановяване.

Колкото по-скъп е планът, толкова повече съхранение, RAM и честотна лента има. На баланс ние’Ще кажа, че подобреният план е най-добрата стойност, тъй като предлага същото съхранение като по-скъпия Premium план. Вижте нашия преглед на цените на Bluehost за по-подробна разбивка.

Bluehost посветен хостинг цениНа баланс ние’Ще кажа, че подобреният план е най-добрата стойност, тъй като предлага същото съхранение като по-скъпия Premium план.

В движение

Най-добрият специализиран сървър за технически тежки уебсайтове

В движение’Специализираните хостинг планове изглеждат средно средно, с изключение на случаите, когато става въпрос за броя на ядрата на процесора, които се предлагат. С най-скъпата от InMotion специализирани хостинг планове – и със $ 519 на месец, сигурно е скъпо – получавате огромни 16 CPUS.

Какво означава това за вас? Е, ако имате технологично тежък уебсайт, го’Ще помогна да запазите скоростта на сайта и да попречите на потребителите да не отскачат от вашия сайт. Какво’е повече, то’Ще насърча Google да класира вашия сайт по-високо. Да не се киха!

InMotion: плюсове и минуси

Плюсове на InMotionInMotion Cons
 • Огромен брой процесори (16), налични в основния план
 • Добра помощ и подкрепа
 • Средни характеристики, различни от броя на процесорите

Цени за хостинг, посветени на InMotion

InMotion предлага шест различни специализирани хостинг планове. Основният план е най-евтин със 105,69 долара на месец, докато планът CC-2000 влиза в онези огромни $ 519,49 / месец, които споменахме по-рано. Там’е доста равномерно разпределение на цените между тях, така че ако централните процесори са приоритет за вас или имате много тежък технологичен уебсайт, тогава има вероятност да сте’Ще намерите план на InMotion на сравнително разумна цена.

InMotion посветен на хостинг цениВ движение’Хостинг плановете изглеждат доста средно за целия план, с изключение на случаите, когато става въпрос за броя на CPU ядра в офертата.

A2 хостинг

Най-добрият хостинг доставчик за обслужване на клиенти

Какво’е едно по-лошо от вашия сайт се спуска? Вашият сайт се спуска и не може да се захване с вашия хостинг доставчик. A2 хостингът предлага най-доброто обслужване на клиентите на всеки тестван от нас доставчик, така че можете да се захванете с тях почти по всякакъв начин и по всяко време.

A2 хостинг: плюсове и минуси

А2 хостинг плюсовеA2 хостинг минуси
 • Отличен клиент обслужване
 • Не се предлагат безплатни резервни копия
 • Цена в сравнение с конкурентите
 • Сравнително ниско време на работа от 99.95%

A2 Хостинг Специализирани цени за хостинг

A2 хостинг предлага три управлявани специализирани хостинг пакети за сървър: Sprint, Excess и Mach.

Там’е сериозен скок на цената между трите, като Sprint струва $ 141.09, а Mach струва $ 290.49 на месец. Това е отражение на скок в съхранението и RAM паметта, но в крайна сметка A2 хостингът е скъп вариант в сравнение с конкурентите. Това каза, с безплатен трансфер и гаранция за връщане на парите при оферта’няма какво да губят, като им дадеш да отида.

A2 Хостинг, посветен на хостинг цениA2 хостингът предлага най-доброто обслужване на клиентите на всеки тестван от нас доставчик, така че можете да се захванете с тях почти по всякакъв начин и по всяко време.

SiteGround

Най-добрият специализиран сървър за големи сайтове

SiteGround не’не предлагате промоционални цени, което прави плана му да изглежда още по-стръмен в сравнение с конкурентите му.

Това каза, вие получавате доста малко за парите си с SiteGround. Той оценява добре в дъската за функции, и по-специално що се отнася до паметта. Гаранцията за ъптайм също е доста силна – 99,98%.

SiteGround: плюсове и минуси

Плюсове на SiteGroundSiteGround минуси
 • Добра гаранция за ъптайм от 99,98%
 • Плановете са много скъпи, без промоционални цени
 • Не се предлагат безплатни резервни копия
 • Сравнително ниска честотна лента във всички планове

Цени за хостинг на специални сайтове

SiteGround предлага три различни плана: Entry Server, Power Server и Super Power Server. Първите два плана не’наистина предлагам много по-различни от харесванията на HostGator и Bluehost и струват значително повече. Планът на Super Power Server предлага огромен обем памет и разполага с много процесори, което го прави идеален за наистина големи уебсайтове. Това каза, че широчината на лентата е ниска в целия борд, което може да повлияе на скоростта на натоварване на сайта.

Цени за хостинг, посветени на сайтаПланът на Super Power Server предлага огромен обем памет и разполага с много процесори, което го прави идеален за наистина големи уебсайтове.

Ipage

Най-добро за нищо, но добре на всичко

ние’Ще бъда честен – това’е трудно да знам какво да кажа за хостинг на сървъри, посветен на iPage. Истината е, че iPage е добре на всичко, но не’t наистина превъзхожда в една конкретна област.

Характеристиките са доста добри, но не по-добри от харесванията на HostGator и Bluehost. Цените са доста по средата на пътя. То’s направи добре, за да победи много конкуренти за шесто място в нашето изследване, но в крайна сметка, ако вие’обмисляте iPage, вие’ще бъде по-добре с един от плановете, представени по-горе.

iPage: плюсове и минуси

Плюсове на iPageiPage минуси
 • Оценява сравнително добре в дъската за функции
 • Включени са безплатни резервни копия
 • Само предлаган доставчик да не включва безплатен SSL сертификат

Цени за хостинг, посветени на iPage

iPage предлага три специализирани хостинг плана: Startup, Professional и Enterprise. Всеки план е подходящо наречен – Startup предлага 4 GB RAM и 5TB честотна лента (идеален за малък бизнес), докато Enterprise предлага 16 GB RAM и 15TB от честотна лента (идеален за големи операции).

Цени за хостинг, посветен на iPageЦените на iPage, подобно на представянето му, са нещо като средата на пътя.

GoDaddy хостинг

Най-добрият посветен сървър за честотна лента

Освен платформата за създаване на уебсайтове, GoDaddy е един от водещите доставчици на имена на домейни в света. Но що се отнася до техните хостинг планове? За да бъда честен, те’не сме нито тук, нито там.

И така, защо да отидете за GoDaddy? За пълно бизнес опит. GoDaddy предлага онлайн маркетинг и инструменти за уеб сигурност’определено има какво да се каже, за да ги държи под един покрив.

GoDaddy хостинг: плюсове и минуси

Плюсове на GoDaddyGoDaddy Cons
 • Внесете всички бизнес нужди под един покрив
 • Безмерна честотна лента за всички планове
 • Сървъри в цяла Европа, САЩ и Азиатско-Тихоокеанския регион
 • Помощта и поддръжката могат да бъдат по-добри
 • Не най-добрите стойностни планове

Цени за хостинг, посветени на GoDaddy

Позволявам’погледнете по-отблизо GoDaddy’s хостинг планове: най-евтината е икономиката, идваща от $ 169,99 на месец, последвана от Ultimate с $ 349,99 на месец. Всички планове идват с три специални IP адреса и непроменена честотна лента, докато паметта и паметта се увеличават с движението нагоре.

GoDaddy посвети цените на хостингаВсички планове за хостинг, посветени на GoDaddy, идват с три специални IP адреса и непроменена честотна лента.

DreamHost

Най-добрият доставчик на хостинг за място за съхранение

DreamHost ISN’t лош доставчик на хостинг – там има просто много по-добри. Въпреки това, той се отличава с място за съхранение с планове до 64 GB RAM.

Липсва помощ и поддръжка, без възможности за телефон или чат на живо. Това, съчетано със сравнително ниска гаранция за продължителност от 99,95%, не’не вдъхновете огромни доверие.

DreamHost: плюсове и минуси

Плюсове на GoDaddyGoDaddy Cons
 • Внесете всички бизнес нужди под един покрив
 • Безмерна честотна лента за всички планове
 • Сървъри в цяла Европа, САЩ и Азиатско-Тихоокеанския регион
 • Помощта и поддръжката могат да бъдат по-добри
 • Не най-добрите стойностни планове

Специализирани цени за хостинг на DreamHost

Там’малко информация за DreamHost’s планове онлайн, но можем да потвърдим, че предлагат два плана; една за 169 долара на месец и една за 399 долара.

Цените на DreamHost започват от $ 169, без промоционални оферти.

Как да изберете специален хостинг доставчик на сървър?

Като вас’видях от тази статия, там’е достатъчно да разгледа кога’избирате хостинг доставчик. Това включва:

 • памет
 • Bandwidth
 • Местоположение на сървърите
 • Брой процесори
 • Съотношение качество-цена
 • Гарантирана продължителност на работа
 • Помощ и подкрепа

То’Заслужава да се отбележи тук, че стойността на парите няма’не означава най-ниски цени – най-добрата стойностна посветен хостинг доставчик е Bluehost, тъй като те пакетират най-много в своите планове.

Най-добър хостинг за посветен сървър: Обобщение

Тази статия ви отведе на турне със свирка на най-добрите специализирани хостинг доставчици, както е определено от нашите обширни независими изследвания. Сега нека’s резюме.

Най-добри специализирани сървъри:

  1. HostGator – Най-добрият като цяло за хостинг за посветен сървър.
  2. Bluehost – Най-добра цена / качество.
  3. В движение – Най-доброто за технически тежки уебсайтове.
  4. A2 хостинг – Най-доброто за обслужване на клиенти.
  5. SiteGround – Най-доброто за много големи сайтове.
  6. iPage – най-доброто за нищо, но добре на всичко.
  7. GoDaddy хостинг – Най-добра честотна лента.
  8. DreamHost – Най-добро място за съхранение.

В края на деня’е за решаването на какво’най-важно за вас и това да бъде ваш приоритет. И не забравяйте, че нашето независимо проучване установи, че HostGator е най-добрият всеобщ доставчик, което го прави безопасен избор някой търсят специализиран хостинг доставчик за своя уебсайт.

Най-добрите специализирани хостинг доставчици: често задавани въпроси

Който се нуждае от посветен хостинг?

Специализираният хостинг има своите предимства, но това е така’не е за всички. Ако вашият уебсайт получава хиляди посещения всяка седмица или имате магазин за електронна търговия с над 30 продукта, наистина трябва да инвестирате в специален хостинг. В противен случай вие’Вероятно ще се оправи с VPS хостинг или облачен хостинг план вместо това.

Колко струва посветен хостинг?

Специализирани хостинг планове струват някъде между $ 50 и $ 500 + на месец. Ако цената е основна грижа, разгледайте нашия списък с най-евтините уеб хостинг доставчици.

Какви други видове хостинг има?

Освен посветен хостинг, вашите основни хостинг опции са споделени и VPS. Вижте нашето ръководство за разликата между двете.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me