MIGRACIJA – Top 8 Alati za izgradnju web stranica Preuzimanje

Top 8 (besplatnih ili prljavih) alata za izradu web stranica

Dragi prijatelju,

Zahvaljujemo što ste se prijavili za naš poseban Vodič za resurse.


Kako smo izgubili vrijeme…

Kad smo moja supruga (Connie) i ja prvi put započeli s učenjem izrade web stranica prije nekoliko godina, izgubili smo toliko dragocjenog vremena da se više nikad nećemo vratiti.

ja’Ne govorim o ulaganju vremena u učenje kako graditi web stranice, ja’Razgovaram o svim ostalim aktivnostima koje dolaze zajedno sa izradom web stranica.

Stvari kao što su pronalaženje slika, uređivanje slika, snimka zaslona, ​​pronalaženje profesionalne e-pošte, pronalaženje dobrih izvora dizajnera, izrada sigurnosne kopije važnih datoteka itd.. Svi ovi “male stvari” odvojite vrijeme i postane prilično ludo kada im sve dodate!

Glavni razlog zašto sam napisao ovaj vodič je taj što smo osobno prošli kroz iste borbe koje vjerojatno sada doživljavate (ili uskoro doživite!) Kad smo prvi put započeli. Pitali smo se – “Koji su neki alati koji ne samo da će mi pomoći u izradi web stranica, već će mi uštedjeti i vrijeme.”

Vrijeme je vjerojatno jedna od najcjenjenijih i ograničenih sredstava koju imate. Jednom to’s otišao – to’je otišao.

Vodič za uštedu vremena…

Ovaj će vam vodič gotovo sigurno uštedjeti nekoliko sati u istraživačkom vremenu koje biste mogli’sam proveo pronalaženje ovih alata.

Što je još važnije, može vam uštedjeti i stotine sati u budućnosti, jer će se ovi alati zaustaviti lajkati oko uređivanja slika, nereda sa snimkama zaslona i ručno izrađivati ​​sigurnosne kopije datoteka svaki tjedan itd..

Volio bih da je netko napisao ovaj vodič prije nekoliko godina kad sam prvi put započeo – preuzeo bih ga otkucajem srca!

U ovom ćemo vodiču pregledati 8 alata koji će vas pokrenuti. Za 1 alat, I’uključio sam kratki video uvod kako bih vas mogao provesti kroz svoja razmišljanja i podijeliti sa vama svoja iskustva korištenja (veza je unutar Vodiča).

Ove alate koristimo svakodnevno i iz dana u dan. Ne bih’ne bih im preporučio da nismo’Zapravo ih sami koristimo.

Postoji još nekoliko naprednih alata koji su korisni za određena druga područja vašeg trenutnog i budućeg web mjesta, ali oni’ponovno malo složenije. ja’Predstavit ću vam ih kasnije.

U međuvremenu, ovdje’s Top 8 alata za početak!

Kliknite sljedeću vezu i spremite Vodič u svoje računalo.
Ako je datoteka pobijedila’ne otvorite, desnom tipkom miša kliknite i spremite izravno u svoje računalo:

Nadam se da će vam naš vodič uštedjeti tonu vremena!

Jeremy & Connie | Osnivači WBE-a

palac goreDok ti’ponovno čekate, možete pomoći drugima (i Connie pomoći) & ja!) dijeljenjem znanja na ovoj web stranici samo klikom na gumbe za dijeljenje u nastavku.

Mi’dostizanje 4.900 Facebook dijeli, 700 Google+’s i koliko god Tweets koliko je moguće! Pomozi nam da stignemo tamo!

Najveći kompliment koji možemo dobiti od vas je Share!

Nikad ne znate tko bi drugi mogao imati koristi od naših pregleda i rasprava! Uz to, morate prikupiti nevjerojatne karmanske bodove ?

Još dobrih stvari koje dolaze…

[Fivecol_one] # 1 [/ Fivecol_one] [Fivecol_four_last] Samo za prijavu,’Šaljem vam nekoliko ekskluzivnih, službenih kodova za popust za nekoliko graditelja web stranica. Tako ćete uštedjeti nešto novca ako se ikad odlučite nadograditi na njihove premijske planove! Želite li pratiti one? [/ Fivecol_four_last]

[Fivecol_one] # 2 [/ fivecol_one] [Fivecol_four_last]

Poslat ću vam više korisnih savjeta koji će vam pomoći kasnije u izradi web stranica. U osnovi samo dijeljenje nekih alata koji koristimo koji su nam pomogli na putu, a također i dijeljenja nekih naših uspjeha i neuspjeha..

ja’Nadam se da ćete provjeriti neke alate jer vam mogu pomoći u ubrzavanju napretka na izgradnji vaše web stranice i smanjenju izgubljenog vremena.

Stvarno bih želio da je tamo netko sastavio ovakav bilten prije nekoliko godina kada smo Connie i ja prvi započeli. Ako čak možete pokupiti 1 ili 2 korisna savjeta, to će zaista donijeti veliku razliku.

[/ Fivecol_four_last]

[Fivecol_one] # 3 [/ Fivecol_one] [Fivecol_four_last]

ja’Savjetove ću vam slati izravno u primljenu poštu, pa nemojte’ne zaboravim provjerite vašu filtrijsku ili prljavu kutiju za slučaj da ih je vaš davatelj e-pošte filtrirao.

Korisni savjet je da “Popis dopuštenih” ili “safelist” naša adresa e-pošte – Podaci o [u] websitebuilderexpert.com – ili bi vaš sustav e-pošte mogao filtrirati ili čak izbrisati naše poruke e-pošte kao neželjenu poštu prije nego što ih vidite. Jedan od načina da to učinite je da jednostavno dodate našu adresu e-pošte (info [at] websitebuilderexpert.com) u vaš adresar e-pošte..

[/ Fivecol_four_last]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map