Konstant kontakt Nettstedets byggherreanmeldelse 2020 | Verdt hypen?

Til tross for at han var bedre kjent som en e-postmarkedsføringstjeneste, konstant kontakt hevder å ha opprettet ‘industri’s beste nettsted bygging og e-handel plattform’.


Her på Website Builder Expert, vi tar naturligvis disse påstandene med en klype salt. Bruke våre egne robust forskningsmetode, Vi var opptatt av å sette Constant Contact nettstedbyggeren gjennom tempoene og finne ut av det hvordan det sammenlignet med de 50+ andre nettstedbyggere vi’har testet.

Kort sagt, vi var det’t blåst bort – men byggherren har noen forløsende kvaliteter, inkludert god valuta for pengene. Og mens det’s absolutt ikke øverst på listen vår, det kan være det perfekte alternativet for noen mennesker – spesielt hvis du’ønsker å utføre tung e-postmarkedsføring, og ønsker å integrere seg med Constant Contact e-postmarkedsføringstjenesten.

Vi’Jeg vil ta en grundig titt på funksjoner, priser, brukervennlighet, hjelp og støtte og mer for å gi deg vår ultimate gjennomgang av denne nettstedsbyggeren. La’s dykk rett i:

Fordeler og ulemper

Pros

 • ADI gjør det enkelt å få et arbeidssted sammen, og det gjør du ikke’t føler meg overveldet med alternativer
 • Generøs gratis plan
 • Analyser som er enkle å forstå

Ulemper

 • Backend er utsatt for feil
 • Funksjoner er’t veldig avansert
 • Overveldende design

Hvor enkel er konstant kontakt å bruke?

Konstant kontakt, som mange utbyggere i dag, fungerer ved å automatisk generere et nettsted for deg ved å bruke AI (Artificial Intelligence) som du deretter kan redigere etterpå.

Innledende oppsett var ganske enkelt, åpnet med et veldig bredt spørsmål: ‘Hva handler nettstedet ditt om?’

Etter å ha skrevet inn brevet ‘P’, vi bestemte oss for å gå for ‘pizza’, fordi… Vel, lunsj var allerede på hodet.

Deretter velger du en tittel for nettstedet ditt, og legger deretter til et hovedbilde. Du kan også legge til en logo, hvis du har en – hvis ikke, kan du bygge en senere. Deretter velger du et fargeskjema, en fontparring og en navigasjonsstil, og deretter legger du til kontaktinformasjon… og hei presto! Et nettsted bygget for deg på få minutter.

Vi likte fremdriftslinjen som oppdaterte seg når vi gikk gjennom hvert trinn, og gjorde det enkelt å se hvor langt vi hadde igjen å gå. Det gjorde vi ikke’Jeg føler meg overveldet med for mange valg – noe som kan skje med en nettstedsbygger som Wix – og hele prosessen hadde vært ganske jevn seiling så langt.

Du’deretter tatt til Constant Contact-redaktøren, der du kan gjøre designjusteringer og legge til ditt eget innhold. Du har muligheten til ‘Ta en rask tur’ på dette punktet, noe som var nyttig for å påpeke hvor alle viktige elementer var:

Konstant kontaktredaktør tur

Hvor vi fikk problemer, var når vi prøvde å tilpasse dette nettstedet – noe vi’Jeg dekker mer detaljert i neste avsnitt.

Maldesign og tilpasning

Etter å ha gått gjennom den første prosessen ovenfor, du’Jeg vil bli presentert et nettsted som er for alle formål klar til å gå. Alle dere’d trenger å gjøre er å bytte ut standardinnholdet for ditt eget – det betyr å legge til din egen informasjon og bilder, hvis du har dem.

Tilpass ditt design

Hvis du vil endre den tildelte designen, har Constant Contact en ganske fin måte å hjelpe deg med å bytte opp hver seksjon:

Du kan velge mellom 3–5 forskjellige formater for hvert ‘blokkere’ på siden, i tillegg til å ekskludere elementer du ikke har’trenger ikke, som en CTA (Call to Action) -knapp eller en undertittel. Dette gir deg noen valg angående oppsettet, uten risiko for å avvike fra design beste praksis.

Som vi så ofte sier i våre anmeldelser, kan dette være en person’drømmen, men en annen person’s mareritt; Hvis du vil ha full kontroll over hvert element på nettstedet ditt, er Constant Contact ganske enkelt ikke’t byggmesteren for deg.

Mobil lydhørhet

Når du forhåndsviser forhåndsvisning av Constant Contact-siden, har du muligheten til å se det fra synspunkt på mobil og nettbrett, så vel som på skrivebordet. Dette er et viktig trinn for å sørge for at nettstedet ditt formateres riktig i forskjellige skjermstørrelser, og tilbyr den beste brukeropplevelsen til alle.

Fra det vi testet, konstant kontakt’maler var generelt mobile responsive, selv om det noen ganger var fnise. For eksempel, legg merke til hvordan tittelen på nettstedet mitt i mobilversjonen nedenfor endte opp med å se for sammensveiset på toppen av skjermen?

Konstant kontakt hjemmesideKonstant kontaktmobil

Designkvalitet

Til syvende og sist gjorde ikke Constant Contact’Jeg imponerer oss virkelig i designavdelingen, og får bare 2,9 / 5 for designfleksibilitet i forskningen vår. Foreslåtte fargepaletter gjorde det ikke’Det samsvarer virkelig med bransjens normer, og designene i seg selv er bare ‘greit’; de’er teknisk greit, men ikke alltid veldig visuelt tiltalende. Noen sider så imponerende og moderne ut, men noen – som vår auto-genererte Om oss-side – så litt ut ‘DIY’ for vår smak:

Konstant kontakt Om oss formatering

Hvis god design er toppen av agendaen din, er vi det’Jeg anbefaler absolutt å sjekke ut Duda eller Squarespace, som fikk henholdsvis 4,7 / 5 og 4,6 / 5 for design. Hvis du’er kreativ og vil like muligheten til å bygge noe helt tilpassbar, vi’d anbefaler å se på Wix, som tilbyr over 500 maler eller muligheten til å begynne å bygge fra bunnen av.

Hvor gode er Constant Kontakts funksjoner?

Det er noen virkelig sofistikerte nettstedbyggere der ute i dag. For å imponere oss i funksjonsavdelingen, trenger en nettstedsbygger ikke bare spikre det grunnleggende, men gå utover dem. Så hvordan kom Constant Contact opp?

Den første tingen å vite er at i motsetning til de fleste utbyggere i dag, gjør ikke Constant Contact’t har sin egen app-butikk fullpakket med tredjeparts plugins. Dette er ikke’t iboende en dårlig ting – Squarespace bygger alle funksjonene i huset, og de’det er desto bedre for det – men i dette tilfellet var det litt av en blandet pose.

På overflaten tilbyr Constant Contact mye – spesielt gitt det lave prispunktet, som vi’Jeg kommer nærmere inn på det neste avsnitt. Men grave litt dypere, og funksjonene ble’t alltid så robust eller avansert som vi skulle ønske. I vår forskning scoret byggherren bare 2,6 / 5 på dette området.

blogging

Ta for eksempel blogging. Constant Contact-bloggen er bare tilgjengelig i et RSS-feedformat, noe som betyr at innlegg alltid vil vises med det siste elementet først. Du kan’t legge innlegg til kategorier, kan du’arkiver dem, og det kan du’t aktiver brukerkommentarer. Kort sagt, hvis bloggen din var noe du virkelig ønsket å lage noe av, ville Constant Contact ikke’t har verktøyene for å la deg.

SEO

Der’er heller ingen reell støtte rundt SEO (Search Engine Optimization), noe som er viktig hvis du vil finne i søkeresultatene. Igjen, dette var et kunnskapsgap som mer erfarne byggherrer oppdaget for lenge siden, og de har nå virkelig gode løsninger – ta for eksempel Wix SEO Wiz. Dette er bare et annet område der det føles som om Constant Contact spiller opp.

E-handel

Når det er sagt, ble vi hyggelig overrasket av Constant Contact’e-handelsfunksjoner, ikke minst fordi du faktisk kan selge tre varer med gratisplanen (igjen, mer om dette på bare et sekund).

Constant Contact tar på seg vanskelige oppgaver, som beregning av autoskatter, integrert frakt og sporing. Der’er også et veldig kult, brukervennlig analysedashboard som gir et øyeblikksbilde av ytelsen fra år til år på flere områder:

Hvor mye koster konstant kontakt?

På tide å komme til messing: hvor mye koster Constant Contact, og er det god valuta for pengene?

Constant Contact tilbyr tre planer: gratisplanen, startplanen for $ 10 / måned og Business Plus-planen for $ 20 / måned (begge faktureres årlig).

Gratisplanen, som vi nevnte tidligere, er ganske sjenerøs med tanke på funksjoner. Faktisk alt vi’Jeg har diskutert så langt er inkludert gratis, noe som definitivt er imponerende. Her er imidlertid noen ting du vant’t får med gratisplanen:

 • Du kan’t koble til et tilpasset domenenavn – i stedet, jeg’d må bruke autogenerert ‘www.hannah-s-pizza.constantcontact.com for dette nettstedet, uten mulighet til å redigere
 • Nettstedet ditt vant’t være annonsefri – nettstedet ditt vil vise (ikke-så-subtil) Constant Contact-blå banneret og registrere deg CTA ved foten av nettstedet ditt
 • Du vant’t få betalt annonsekreditt – til verdien av $ 100 for Google-annonser og $ 100 for Bing-annonser. Hvis du’Når du planlegger å kjøre betalte annonser, betaler en premiumplan raskt for seg selv
 • Du kan bare selge 3 produkter * – du kan selge opptil 10 produkter med Starter-planen, og et ubegrenset antall med Business Plus-planen
 • Du vant’t få telefonstøtte – hjelp og støtte vil være via e-post eller live chat (hvis det er det’er tilgjengelig i ditt land)

* Det’er verdt å merke seg at du’Jeg må betale et transaksjonsgebyr på 3% for alt du selger gjennom gratis- og startplanene.

Mangelen på tilpasset domenenavn og inkludering av nettstedbyggeren’egne annonser er typiske ulemper med gratis plan.

For et profesjonelt nettsted, bør du absolutt oppgradere til Starter-planen. Den’er vanskelig å ta en virksomhet på alvor når nettstedet ser ut ‘billig’. Hvis du’Jeg er absolutt opptatt av å få et gratis nettsted, sjekk ut vårt sammendrag av de beste gratis nettstedbyggere for å finne en med mer subtil annonsering.

Hvis salg kommer til å være hovedfokuset på nettstedet ditt, kan du gå for Business Plus-planen. Du’Jeg kan selge ubegrensede produkter, låse opp kraftigere analyser, og – avgjørende – bli kvitt transaksjonsgebyret på 3% som blir pålagt alt du selger gjennom gratis og startplanene..

Hvor god er Constant Kontakts hjelp og støtte?

Når det gjelder hjelp og støtte, lever Constant Contact virkelig opp til navnet sitt?

Constant Contact tilbyr hjelp og support via telefon og e-post, og gir også et kunnskapssenter. Live chat er også tilgjengelig i noen land, inkludert Storbritannia, men dessverre’er ikke et alternativ i USA ennå.

Kunnskapssenter

Konstant kontakt har sitt ‘kunnskapsbase’, som inneholder guider for å utføre forskjellige oppgaver gjennom nettstedbyggeren.

Vi’d sier at innholdet i disse artiklene er ganske nyttig – det er kommenterte skjermbilder og videoer – men formateringen er ikke’t spesielt vennlig. Bilder er ganske små og vanskelig å se, og artiklene er’t gruppert på en spesielt logisk måte, som gjør det vanskelig å finne det du trenger. Der’er heller ikke noe forum – noe du’d finne på mer etablerte utbyggere. Kort sagt, det’er en god start, men det blekner i forhold til kunnskapssentrene som tilbys av utbyggere som Wix og Squarespace.

Telefon og e-post

Konstant kontakt vil svare på e-post om 24–48 timer. Samtaler til både USAs-spesifikke og verdensomspennende numre bør være gratis. Telefonstøtte er ikke tilgjengelig for brukere på gratisplanen.

Hvis du har en gratis konto, du’Du vil også ha tilgang til disse støttealternativene. Imidlertid spesifiserer konstant kontakt:

‘Våre rådgivere er her for å tilby teknisk support og kontorådgivning til alle brukere. Imidlertid prioriteres lånetakerne med oppgraderte kontoer som trenger teknisk assistanse.’

En ting vi fant uvanlig var mengden vi forventet å gjøre før vi faktisk kom i kontakt. I følge nettstedet Constant Contact skal brukerne gjøre alt av følgende før de tar kontakt via telefon eller e-post:

 • Tillat 24–48 timer etter publisering for propagering.
 • Tøm nettleserens hurtigbuffer & kjeks.
 • Test om en annen datamaskin fra et annet nettverk hvis mulig.
 • Tilbakestill internettruteren (koble fra i 30 sekunder).

Dette kan absolutt være en indikasjon på et litt glitchy oppsett, og virker som en høy rekkefølge for de som er med’t så teknisk selvsikker. Den’s absolutt ikke noe vi ser andre byggherrer spør om.

Live chat (ikke-amerikansk)

Da vi fikk problemer med vår egen frustrerende redigeringsfeil, slo vi til ‘?’ -knappen øverst til høyre, og velg deretter alternativet ‘Chat med en webrådgiver’. Den’Det er verdt å merke seg på dette tidspunktet at støtten til live chat ikke er’Det er ennå ikke tilgjengelig i USA, men da vi fulgte det fra London, tenkte vi at vi like gjerne kunne gi den et skudd.

Konstant Kontakt hjelp og støtte

Vi oppsummerte saken kort og ventet på å bli koblet til en agent, som endte opp med å være ganske mye øyeblikkelig. Ved å sende over en bekreftelseskode via e-post, kunne webrådgiveren logge inn på kontoen vår og se på problemet.

Uhjelpsomt fungerte det aktuelle elementet fint for dem, noe som gjorde samtalen litt vanskelig. Likevel hadde vi definitivt en følelse av at en ekte person var klar for støtte – noe som’det er absolutt ikke gitt i byggebransjen.

Konstant kontakt gjennomgang av nettstedets byggherre: endelige tanker

Så det’s lowdown på Constant Contact – en nettstedsbygger som’s sikkert på oppover, men ikke helt utfordrende topputøverne ennå.

Her’er en oversikt over de seksjonene nok en gang:

Områdestestet score (/ 5) Kort oversikt
Brukervennlighet 3.8 Nettstedet ditt er opprinnelig bygget ved hjelp av ADI, som er en veldig enkel og sømløs prosess.
Design og tilpasning 2.9 Design er teknisk lyd, men overveldende; spesifikk tilpasning er vanskelig. Nettstedet kan være ganske glitchy.
Funksjoner 2.6 Anstendig utvalg av funksjoner, men de gjør det ikke’t tilbyr samme kvalitet som andre byggherrer.
Valuta for pengene 4.0 Veldig sjenerøs gratis plan (inkludert muligheten til å selge opptil 3 produkter); betalte planer er også rimelig.
Hjelp og støtte 3,5 Bedre jo mer du betaler, men lydhør i vår erfaring.
Alt i alt 3.6 En anstendig, enkel nettstedbygger – men ennå ikke en flott en.

Vi’Jeg vil definitivt følge med på konstant kontakt for å se hvordan den forbedrer seg og utvikler seg. I mellomtiden, hvis du’Vi har hatt noen erfaring med å bygge et nettsted med Constant Contact, la oss få vite hva du mener ved å legge igjen en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map