Експерт за създаване на уебсайтове и редакционен код на rsquo;

Много благодаря, че отделихте време да прочетете нашия редакционен код. ние’наистина сме горди от това, което ние’изградена съм тук, и то’е страхотно, че можем да споделим как ние’работих за поставяне на ‘Експерт’ в ‘Експерт за създаване на уебсайтове’ през седемте години ние’бях онлайн.


Много време и усилия са насочени към това да Ви осигурим информация, която е и двете точен и балансиран, и имаме множество процеси, за да го поддържаме по този начин:

  1. на първо място, никога не преглеждаме създател на уебсайт или платформа за електронна търговия, без първо да го използваме сами. Както никога. Ние всъщност не’дори не разбирам как можехте!
  2. Ние работим в тясно сътрудничество с квалифициран изследовател (магистър по социални изследвания, член на MRS) за разработване на справедлив и количествен процес за оценка и класиране на продуктите, които преглеждаме – и ние се придържаме към него. Всяка статия, написана за сайта, се проверява два пъти за да се гарантира, че той е като цяло точен и отразяващ нашите резултати от изследванията. Всички най-добрите създатели на уебсайтове и платформи за електронна търговия преминават през нашия пълен изследователски процес.
  3. Важна част от този изследователски процес е тестването на потребителите. Предоставяме на петима души със смесени технически възможности на час, за да създадат уебсайт за фиктивен бизнес с помощта на строител. След това се свързваме с тях, за да видим как са намерили преживяването и колко е вероятно да препоръчат този строител на приятел. По този начин всеки продукт не е така’Току-що оценявам колко добър ние намерете го – то’е за това колко добре хора като теб намери го. Винаги искаме да рисуваме пълната картина.
  4. Но историята няма’t край, когато се публикува статия. Светът онлайн е бързо развиващ се и всеки месец проверяваме за актуализации в цялата област. Докато продуктите се развиват, ние съответно променяме съдържанието и оценките на нашия сайт. Това каза, ако някога забележите нещо, което изглежда неправилно, моля, изпратете ни имейл () и ние’Ще скоча право върху него.
  5. Правим малко пари (или ‘партньорска комисия’) ако се регистрирате за определени продукти, след като посетите нашия сайт, но ние ще го направим винаги представляват продукт справедливо – ‘минуси’ и всичко. Не правете грешка: ние сме много избирателни с кого работим, редовно отказваме партньорства с компании, чиито продукти просто можем’не изоставам.
  6. Повечето от продуктите, за които пишем, идват с безплатна пробна версия, безплатен план или гаранция за връщане на парите. Просто казано, ако ти’не сме щастливи да се ангажираме с продукт, след като го изпробвахме, спечелихме’не правя стотинка. Наистина е в наш интерес да препоръчваме само продукти и услуги, за които можем истински да ваучим, и това’е точно това, което правим.
  7. Всяка партньорска комисионна, която печелим, идва директно от джоба на компанията зад продукта. Никога не ви струва, нашите читатели, стотинка повече, отколкото ако вие’d се подписах независимо – и ние’никога не го имам по друг начин. Компаниите имат специален бюджет за партньорски маркетинг, точно както те’d заделяте пари за всяка рекламна кампания.

Доказателството обаче е в пудинга. Можем да вложим много време, усилия и опит във всяка една статия на уебсайта на Builder Expert – но как да разберем, че ние’оправям се правилно?

  • През 2018 г. над 4,5 милиона души дойдоха на нашия сайт в търсене на помощ, съвети и препоръки за изграждане и хостинг на техните уебсайтове. ние’с удоволствие съобщавам, че този номер се увеличава само.
  • Редовно изпращаме собствени приятели и семейство на нашия сайт за съвет. От Хана’s доведена сестра, започваща бизнес с доставчици на сватба, на Люси’Мама, която търси да продаде ръчно изработения си сапун онлайн, с увереност изпращаме хора, които познаваме, на уебсайта на Builder Expert, знаейки, че’Ще намеря цялата информация, от която се нуждаете.
  • Как да разберем ние’отново си на правилния път? Кажете ни, че сме! Ние сме затрупани от броя на хората, които коментират нашите статии, които ни казват колко са полезни’намерих ги, и как те’вече успешно онлайн. Моля, продължете да идват – те наистина ни правят деня!

“Благодаря ти много Чарли за тази много информативна статия. Аз съм единственият собственик на малък стартъп и търсех достъпен начин да имам уебсайт. Интернет проучванията бяха завладяващи (да не говорим за умопомрачителни), докато не попаднах на вашата статия, която ми помогна да насоча моето решение… Благодаря!” – Ева

И това’е нас!

За повече информация как стартирахме, както и за нашия екип, моля, разгледайте нашата страница за нас. За подробен поглед върху това как оценяваме продуктите, които преглеждаме, прочетете в нашия изследователски процес. Или ако искате да знаете повече за това как правим пари, разгледайте нашето разкриване.

И ако има’s всичко друго ти’Искам да знам, моля, пуснете ни имейл на. ние’ще обичам да чуя от вас!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me