Hibu pregled 2020

Trebate li koristiti Hibu za dizajn vaše web stranice?

Hibu je tvrtka s mnogim žicama do pramca. U ovom pregledu smo’Uključit ću se u njegovu uslugu web dizajna, tako da možete odlučiti hoćete li’pravo za tebe.


Hibu je agencija za digitalni marketing čiji je glavni fokus vaš internetski uspjeh. Nudi pomoć u svemu; od marketinga društvenih medija i SEO, do prikazivanja oglasa i digitalnih unosa. U ovom pregledu smo’Usredotočit ću se posebno na Hibu’s uslugom web dizajna.

U stručnjaku za izradu web stranica, volimo ići iznad i izvan toga, isporučujući doista izvanredne recenzije i informativne članke. Postoje brojne druge Hibu recenzije, ali nitko ne istražuje dizajn njezine web stranice. Mi’ovdje si da to promijeniš.

Da bismo bolje razumjeli što Hibu može učiniti za vas, željeli smo iskusiti uslugu iz prve ruke. Da’Zato smo proveli tajnu trgovinu, skrivajući se kako bismo otkrili koliko je Hibu uistinu dobar.

Za one koji nisu upoznati s onim što je tajanstvena trgovina’s. kad kažete tvrtki koju’U skoroj budućnosti nastupit ćete kao kupac, ali bez da točno znate tko je to’Hoću li biti ili kada. To je značilo da moramo doživjeti Hibu’uslugu iz prve ruke, i sada vam može reći sve o tome.

Dakle, ovdje’kratki pregled načina slaganja Hibu-a:

Ispod smo’Idemo u detalje o onome što smo otkrili: prednosti i nedostaci korištenja Hibu, kako usluga funkcionira, je li bilo dobro, je li web mjesto koje smo primili bilo očekivano i koliko je sve koštalo. Dakle, bez daljnjeg divljanja’s kopati.

1

Hibu prednosti i nedostaci

Hibu Pros

TOP 3 HIBU PROS# 1# 2# 3
Minimalno vremena i truda za vas.

Hibu su stručnjaci za ono što rade. U prosjeku, tvrtka se okreće po web stranicama u roku od 7-10 dana. Dakle, jednom kad’dogovorili smo vrstu web stranice koju želite, to’vrijeme je za povratak i opuštanje. Za manje od 2 tjedna’Imat ću vašu vlastitu web stranicu.

Izvrsna komunikacija i sveukupna usluga koja vas čini lakoćom.

Od trenutka kada prvi put stupite u kontakt s Hibuom, poznajete vas’ponovno u sigurnim rukama. Njegovo dobro osoblje i pristup prema kupcima olakšali su nam stalnu podršku tijekom i nakon izrade naše web stranice

Moderne značajke web stranice koje su u skladu s najnovijim trendovima.

Hibu koristi stručnjaci, industrijski standardni softver za dizajn svih svojih web stranica, a dolazi s modernim i modernim značajkama.

Hibu kontra

TOP 3 HIBU CONS# 1# 2# 3
Nije pogodno za internetske trgovine.

Iako Hibu dizajnira web stranice za e-trgovinu, to možete’ne mogu prodati više od 10 proizvoda putem njih. Hibu također može’t ‘upaliti’ svoju funkcionalnost e-trgovine, tako da i vi’Nakon što primite gotovu web stranicu, stvari kao što je košarica u pozadini morate sami postaviti.

Veća avansna uplata (u usporedbi s graditeljima web lokacija).

Ako imate malo vremena i osnovnog poznavanja računala, korištenje alata za izradu web stranica je daleko isplativije. Sigurno je da morate sami dizajnirati i održavati web mjesto, ali također izbjegavate troškove postavljanja i uživate u jeftinijim mjesečnim cijenama.

Osnovni izgled dizajna i ograničena prilagodba.

Ako ti’očekujući potpuno jedinstveni i nadahnjujući dizajn, Hibu možda nije za vas. Iako je vaš sadržaj i marke označen vlastitim izgledom, izgled može izgledati slično kao i druge web stranice koje je Hibu dizajnirao.

2

Tko je Hibu pravi?

Prvo, to’Važno je razumjeti što je usluga web dizajna. Za razliku od korištenja majstora za izradu web stranica, Hibu kažete što želite, a tvrtka oživljava vaš dizajn. Jednostavno predajte svoje specifikacije Hibu-u i, zdravo, web stranica je stvorena za vas.

Dobra web stranica pruža vam pristup mrežnom tržištu na koje prethodno niste imali načina da dođete. Pored toga što čini vašu tvrtku vjerodostojnijom, to i čini’također način interakcije s novim i postojećim kupcima.

Otkrili smo da je Hibu savršen za vlasnike malih poduzeća koji žele vlastito prisustvo na mreži.

Hibu ne’Ne specijalizirati se za izradu web lokacija za e-trgovinu za ljude koji se žele prodavati na mreži, ali to bi moglo imati koristi od gotovo bilo koje druge vrste web stranica. Posebno ga preporučujemo onima kojima je potrebna jednostavna web lokacija koja ne’Ne želim da ga sami napravimo.

Nakon vlastitog istraživanja o preprekama za uspostavljanje interneta, to smo ustanovili gotovo svaki peti čovjek ne’nemam vremena za stvaranje vlastite web stranice.

Dakle, ako radite u industriji utemeljenoj na uslugama – vrsti web mjesta Hibu se posebno specijalizirala za stvaranje – ili doista trebate osobnu stranicu i imate novac za ulaganje, Hibu bi mogao biti rješenje za vas’uvijek sam tražio.

Jedna stvar na koju morate biti svjesni je vaša web stranica’s održavanje. Jednom kad ti’pregledali smo konačni dizajn i potpisali ga’Bit ću zadužen za njegovo održavanje (većim dijelom). Ovo, međutim, nikako nije loše.

Hibu može i hoće učiniti promjene koje su vam potrebne ako želite’d radije – samo provjerite koliko promjena mjesečno uključuje vaš plan. Ako želite izvršiti vlastite promjene, nadzorna ploča / uređivač je vrlo korisna i olakšava vam upravljanje web stranicom nakon nje’s prešao preko.

Ukratko, Hibu odgovara onima s proračunom za izradu profesionalne web stranice, ali koji nemaju dovoljno vještina ili vremena potrebnog da to stvore za sebe.

3

Kako djeluje Hibu?

Najbolji način da objasnim kako Hibu’Usluga web dizajna funkcionira tako da korak po korak prođemo kroz postupak. Ukupno je sedam koraka:

 1. Telefonski poziv s Hibuom’Prodajni tim
 2. Primite ponudu i sklopite usmeni dogovor
 3. Detaljno o tome što vam je potrebno s aspekta dizajna
 4. Hibu gradi web stranicu
 5. Sedmodnevno razdoblje pregleda
 6. Dostava web stranica
 7. Buduća podrška i održavanje

Ispod smo’Detaljno ćemo raspravljati o svakom koraku i što možete očekivati ​​u svakoj fazi:

Telefonski poziv s Hibuom’Prodajni tim

Ovo je vaša prva kontaktna točka s Hibuom, koja se obavlja preko telefona. Vas’Razgovarat ću s prodajnim timom i objasnite malo o vrsti web stranice koju želite, funkcijama koje su vam potrebne i vašoj web lokaciji’s namjenom.

Odatle će prodajni tim imati dobru predstavu o tome što vam Hibu može ponuditi. Oni’Proći ćemo kroz popis usluga od kojih biste mogli imati koristi: na primjer, Hibu nas je pitao jesmo’Također bih volio stvoriti Facebook poslovnu stranicu ili baner oglase koji pomažu u prometu na web mjestu. Ovaj se osjećaj manje prodavao, a više naklonjen prijateljskim savjetima, pa je to bio ugodan dodir.

Primite ponudu

Nakon njega’jasno je što želiš od Hibua’Dat će mi se dva zasebna navodnika. Prvi se odnosi na prvobitni, jednokratni trošak za početni dizajn web stranice, a drugi na mjesečnu naknadu za stvari poput održavanja, hostinga i sigurnosti.

Pojedinosti o tome što trebate s aspekta dizajna

Kad troškovi budu jasni, vi’stavi se u Hibu’s digitalnim prodajnim savjetnicima. Ovi momci odgovorni su za specifičnosti vaše web stranice.

Oni’Morat ćete znati vaše dizajnerske preferencije, vrstu sadržaja koji vam je potreban (možete osigurati vlastiti primjerak, slike i videozapise ili Hibu to može napisati za vas) i za što vam treba web mjesto.

Hibu gradi vašu web stranicu

Ovaj je korak prilično razumljiv – Hibu gradi vašu web stranicu! Izrada prosječnog web mjesta treba između 7 i 10 dana, u kojem trenutku možete podići noge. Stručnjaci su naporni u radu, tako da možete biti sigurni u spoznaju da vam je vlastito profesionalno mjesto na putu.

Sedmodnevno razdoblje pregleda

To’je trenutak kad’čekao sam: veliko otkrivanje! Jednom spreman, vas’Dobit ću sedam dana za pregled vaše web stranice prije nje’predali smo vam i objavili na mreži. To vam daje priliku da stupite u kontakt s Hibuom i predložite promjene ili sami napravite neke izmjene.

Ako Hibu nije’Ne čujem se od tebe’pretpostavljam da’ponovno si zadovoljan sa stranicom, tako je’Postavit ću se uživo putem interneta. Zapamtite, što ste jasniji u početnim sastancima, to je manja vjerojatnost da ste vi’Morat ću se vraćati naprijed i natrag tijekom ovog tjedna.

Dostava web stranica

Pojedinosti su dovršeni, upiti su upitani i tu ste ih imali: svoju vrlo vlastitu web stranicu. Vas’Nabavit ćemo uzde i predstaviti vašu stranicu’a ‘pozadina’. Ovo je nadzorna ploča koju samo vi možete vidjeti, gdje upravljate svojom web stranicom.

Hibu koristi sličan softver za izradu web stranica, tako da je podloga nevjerojatno jednostavna. Mijenjanje prilagođavanja je jednostavno – većina sadržaja može se jednostavno povući i ponovno postaviti u uređivač – a Hibu vam je uvijek pri ruci ako imate pitanja o daljnjem praćenju..

Buduća podrška i održavanje

Završna faza je slična životu prvi put izvan vaše obitelji; vas’odgovorni ste, ali ne sasvim sami. Hibu je i dalje tu da vas podrži sa bilo kakvim problemima i izvršite promjene. Količina ga mijenja’Izrađivat ću svaki mjesec, ovisno o planu cijena kojeg planirate’ponovo.

Hibu ‘Pomoći’ je vaša go-to usluga na kojoj možete vršiti izmjene i dobiti podršku, primati osvježenje web mjesta svake dvije godine i dobiti do četiri nove stranice dodane na vašu web lokaciju bez dodatnih troškova.

4

Koliko je dobra bila služba za korisnike koju smo dobili?

Prvo pitanje koje smo si morali postaviti je: ‘Kako zapravo ocjenjujete usluge kupcima?’ Pitali smo naš interni istraživački tim… i došli su do odgovora.

Skupili smo raznoliku gomilu ljudi i pitali ih na kojoj su razini usluge’Očekujem od agencije za web dizajn. Zatim smo ih primili da razgovaraju s Hibuom i, nakon toga, pitali ih je li usluga koju su čuli ispunila njihova početna očekivanja.

Sveukupno, rezultati su pokazali Hibu je nadmašio naša očekivanja. Mi’Čuo sam i čitao nekoliko miješanih recenzija u prošlosti, ali nakon što sam doživio Hibu’Iz prve ruke, briga o kupcima, ostali smo u malo sumnje u njegovu kvalitetu.

Skupina je bila posebno impresionirana kako Hibu’s osobljem išlo je iznad i dalje kada su razgovarali o korisnim dodacima.

Ovdje’je primjer citata iz Hibua, gdje su mi preporučili da izgradimo poslovnu Facebook stranicu:

“Nekoliko preporuka, očito izvan web mjesta, bilo bi dobivanje poslovne Facebook stranice – samo radi pomoći u stvaranju svijesti o robnoj marki u vašem području. Facebook stranica pomoći će vam da dobijete još veći lokalni promet, pogotovo ako želite web mjesto za e-trgovinu.”

Naravno, morate uzeti u obzir da Hibu nudi marketing na društvenim medijima, tako je’je u svom interesu da vam napravi poslovnu Facebook stranicu. Utoliko rečeno, nije bilo pritiska na nas da se prijavimo za njegovu službu – naišao je samo na prijateljske, brižne savjete.

Jedini problem koji smo nakon toga pronašli je bio da potjeramo Hibu da vidi kako se naša web stranica razvija. Uvjerili smo se da nije’to se obično ne događa, ali tako je’vrijedi imati na umu u slučaju da se s njima morate povremeno prijavljivati.

5

Koliko je dobra bila web stranica koju smo dobili?

Jer tamo’Mnogo moramo uzeti u obzir pri analizi web stranica, mi’raščlanila sam ga u četiri ključna odjeljka, ocjenjujući svoje zadovoljstvo Hibuom za svaki.

Za kontekst smo izmislili zamišljenu maloprodajnu sportsku tvrtku NC Sports. Uz dizajn i izradu čitave stranice, Hibu nam je također dizajnirao logotip i kreirao sadržaj za našu web stranicu. No, je li ispunila naša očekivanja? pustiti’vidi…

Isporuka onoga što smo tražili – A

Možeš’Neću ovdje Hibu. Sve što smo tražili bilo je postavljeno na web stranicu, sve do zadnjeg razdoblja. Na svakoj smo stranici web stranice odredili što želimo, a Hibu je isporučio upravo to.

Naša jedina zamjerka bila je dodavanje košarice sami kako bismo napravili prodaju putem web stranice.

Izgled – C

Ovo nam je bio najmanje omiljeni aspekt web stranice. Iako su daleko od ružnih, osjećali smo da im konačni dizajn nedostaje originalnosti i kreativnog osjećaja. To’I nije samo naša stranica – pregledavši druge dizajne koje je Hibu sastavio, svi imaju sličan, osnovni osjećaj.

igra

Ako ti’Imate vremena, alat za izradu web stranica poput Squarespace-a omogućava vam da dizajnirate svoju web stranicu putem bilo kojeg sjajnog predloška. Potrebno je malo napora s vaše strane, ali dizajni govore sami za sebe.

Čak imamo stručnjaka za marke koji treba pregledati Squarespace’s predlošcima, a ovdje’s što su imali reći:

“Jako mi se sviđa Squarespace jer njegovi predlošci slijede najbolje dizajnerske prakse. Tamo’s puno mjesta, oni’čisti i svježi, a oni’jednostavan je za korištenje. Mislim da Squarespace provodi puno vremena ispravljajući svoje predloške.”

Značajke – B

Značajke su jedne od Hibua’s glavnim snagama. Svaka značajka koju smo tražili ugrađena je bez prestanka, a sve su bile jednostavne za korištenje na našoj web stranici’s posjetiteljima. Hibu je upravo propustio A na čisto zbog ograničenja e-trgovine.

Funkcionalnost – A

Još jedno područje koje je Hibu prikovao bila je funkcionalnost. To se svodilo na dva ključna čimbenika: SEO (optimizacija za tražilice) i mobilni odziv.

Ako ne’nemate vlastiti sadržaj, Hibu će ga stvoriti za vas na temelju vašeg brenda i optimizirati ga ključnim riječima. Slike također imaju alt oznake (koje tražilicama govore ono što prikazuju), a za sve se brinu svi meta naslovi / opisi (tekst koji se pojavljuje u rezultatima pretraživanja)..

igra

Web stranica – kao što možete vidjeti gore – također je u potpunosti mobilna i tabletno prilagodljiva. Umjesto da se automatski prilagođavate, to je zaseban dizajn za radnu površinu i mobilne uređaje, što znači da će se svako uređivanje potrebno izvršiti na obje verzije vaše web stranice..

6

Koliko Hibu naplaćuje web dizajn?

Kada gledate Hibu web dizajn, prvo što treba znati je da postoje dva odvojena plaćanja: jednokratni unaprijed trošak i tekući mjesečni račun.

Jednokratni, unaprijed trošak je za profesionalnu izradu vaše web stranice i dolazi u obliku pojedinačne ponude, koja se može kretati od 99 do 449 dolara. Ova je cijena za izgradnju vaše web stranice i razlikuje se ovisno o stvarima kao što su:

 • Količina web stranica koje želite
 • Količina potrebnih značajki (npr. Sustavi za rezervaciju, kontaktni obrasci itd.)
 • Bez obzira želite li prodavati na mreži ili ne
 • Ako se prijavite na bilo koji Hibu’s dodatnim uslugama

Kad je posljednja točka, što se više usluga prijavite, to će vam biti jednokratni, visoki troškovi.

Hibu nudi dodatne usluge koje nadopunjuju vašu web stranicu – poput marketinga na društvenim mrežama i prikaznih oglasa – koje možete platiti kao dio mjesečne naknade. Kao svojevrsna nagrada za vjernost, Hibu naknadno snižava cijenu.

Mjesečna naknada kreće se od 99 USD mjesečno do 159 USD mjesečno. Vas’To ćete platiti za pokrivanje vaše web stranice’sigurnost i hosting, pristup Hibuu’s osobljem za podršku i moći podnositi zahtjeve za održavanje.

To’važno je to razumjeti iako se prijavila na Hibu’s dodatnim uslugama, uštedjet ćete novac u kratkom roku, to bi moglo dugoročno biti skuplje.

Neki će korisnici možda pokušati otkazati Hibu’s dodatnim uslugama, ali upozorite – to nije daleko od lakoće. Jednom kada usmeno pristanete na prvih 12 mjeseci, vi’prilično ste vezani. Možete prelaziti na mjesečni ugovor nakon što godina nestane, ali obavezno se obavezajte samo ako’ponovno si siguran.

Da bismo vam bolje zamislili cijene, citirani su nam jednokratni, prvi troškovi od 449 USD, a mjesečna naknada od 129 USD. Morali smo platiti maksimum za svoj početni dizajn, kao što i nismo’ne uzeti dodatne usluge. A mjesečna naknada bila je nešto iznad minimalne vrijednosti od 99 USD zbog činjenice da želimo web mjesto za e-trgovinu.

Većina web lokacija bez e-trgovine naplaćuje se 99 USD mjesečno. Osim ako ti’se prodaje na Hibu’Ostale ponude, mi’d preporučam da uzmete pogodak i platite premiju za prvi trošak – uostalom, i to’s jeftinijom opcijom tijekom godine dana. To’Također je vrlo konkurentna cijena u odnosu na druge agencije za web dizajn.

7

Koje druge usluge nudi Hibu?

Hibu je puno više od agencije za web dizajn. Kao i mi’Rečeno je da se može nositi s cijelom vašom mrežnom prisutnošću. Ako već imate web mjesto i želite znati kako vam Hibu može pomoći – ili ga nemate’Nisam razmišljao o drugim načinima na koje možete poboljšati svoju internetsku prisutnost – ovdje’kratak pregled nekih drugih usluga:

 • Marketing društvenih medija – Hibu postavlja vašu poslovnu stranicu na Facebooku i izrađuje ciljane oglase radi održavanja vaše web stranice’posjetitelji koji se vraćaju po još.
 • Kupci pregledavaju upravljanje – Hibu vam olakšava prikupljanje i dijeljenje recenzija kupaca s drugima, potičući ih da ostave ocjene i detaljne povratne informacije.
 • Upravljanje unosima – Hibu ažurira vaše popise tvrtki na mreži na tražilicama, olakšavajući ljudima da vas pronađu dok koriste radne površine, mobitele ili čak glasovno pretraživanje..
 • Prikazni i video oglasi – Hibu će kreirati oglase za vašu tvrtku i prikazati ih na raznim web lokacijama s velikim imenima kako bi potaknuo interes za vaše poslovanje.

8

Preporučujemo li Hibu?

Ako ti’ponovno ste vlasnik tvrtke bez web stranice – ili je čak imate, a samo vam je potrebna pomoć u vezi s vašim mrežnim marketingom – Hibu bi mogao biti savršena opcija.

To’posebno je dobro za sve usluge temeljene na uslugama – bilo tko od trgovca do osobnog trenera, šminkera ili marketinškog savjetnika mogao bi imati koristi.

Cijela usluga od početka do kraja vrlo je profesionalna, a za Hibu možemo osobno jamčiti’S prijateljskim i stručnim osobljem. Tamo’ne bježi od činjenice’je skupo u usporedbi s majstorima za izradu web stranica, ali obzirom da web programeri obično naplaćuju oko 7000 USD, Hibu se zapravo čini razumnim.

Hibu sjedi u onom sredinom između DIY graditelja web stranica i potpuno razvijenog web programera. Služba za korisnike je fantastična – znatno nadmašuje naša očekivanja – a ono što primate je dobro funkcionirajuća web lokacija spremna za upotrebu.

Međutim, sama web stranica izgleda pomalo datirano, a mi to osjećamo’Na platformi poput Squarespace ili Wix moguće je dizajnirati nešto slično (ako ne i bolje) za manje. Ovi graditelji web stranica više odgovaraju vama ako trebate osobno web mjesto ili vi’posao iz proračuna.

Ako ti’Zanima vas upotreba alata za izradu web stranica, preporučujemo vam da pogledate našu usporednu shemu za izradu web lokacija, gdje možete usporediti najbolje platforme. Alternativno, prijeđite na stranicu naših najboljih web stranica za izradu web stranica za potpuni pregled opcija s najviše ocjena na današnjem tržištu.

Vraćajući nam pozornost Hibu, mnoge prigovore imamo’vidio sam online centar oko činjenice da ne’ne mogu sve učiniti za tebe. To’Važno je razumjeti da će Hibu izgraditi i optimizirati vaše web mjesto, ali u konačnici i vi’odgovorni nakon toga.

Drugi se prigovori usredotočuju na nemogućnost izlaska iz Hibua’verbalnog sporazuma (koriste se glasovnom autorizacijom nakon što vam pročitaju odredbe i uvjete). Dakle, opet, samo ako se slažete’ponovno 100% siguran. Po našem mišljenju, Hibu je vrijedan troškova, ako vi’ponovno posvećen. Sjećam te se’To je dio vašeg budućeg uspjeha koliko je Hibu.

9

Hibu često postavljana pitanja

Koliko košta Hibu?

Hibu naplaćuje dvije odvojene naknade: jednokratni unaprijed trošak i mjesečnu naknadu za kotrljanje. Plaćeni troškovi pokrivaju stvarni dizajn vaše web stranice, a citiraju se između 99 i 449 USD. Mjesečna naknada varira od 99 USD mjesečno do 159 USD mjesečno.

Vrijedi li Hibu novac?

U smislu Hibua’usluga web dizajna, mi’kažem to’vrijedi novca ako’ponovno ste vlasnik male tvrtke kojoj treba internetska prisutnost. Hibu ipak najbolje radi u uslugama temeljenim na uslugama’Ne vrijedi ako to’ponovno nakon mrežne trgovine za e-trgovinu.

Morate li potpisati ugovor s Hibuom?

Imate verbalni, 12-mjesečni dogovor – napravljen telefonom – za Hibu’Usluga web dizajna, s mjesečnim valjanim ugovorom nakon prve godine. Možete otkazati ugovor u bilo kojem trenutku nakon prvih 12 mjeseci, ali to’teško je prije toga.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map