Kako zgraditi blagovno znamko na spletu

Ustvarjanje blagovne znamke v 11 preprostih korakih

kako sestaviti podobo blagovne znamke na spletuSe sprašujete, kako zgraditi blagovno znamko? To je’je pametno vprašanje – če že’danes bomo izstopali’s hrupnim trgom, ti’Potreboval bom jasno sporočilo. Slaba blagovna znamka lahko osiromaši podjetje, dobra blagovna znamka pa opazi naraščanje prodaje.


Naš vodič vas bo popeljal skozi faze ustvarjanja lastne identitete blagovne znamke in vam postavil, da izstopate iz vseh pravih razlogov.

Vsaka blagovna znamka, posameznik in podjetje je drugačno, zato se lahko vaša pot razlikuje od soseda’s – ampak 11 spodaj naj bi vseeno veljalo, ne glede na vas’ponovno Instagram vplivnik ali operacija v stari šoli.

1

Povzemite, kaj ste’ve imam

Preden skočite z nogami najprej v gradnjo vaše blagovne znamke, vzemite trenutek in se ozrite okoli tega, kar že imate. Začnete povsem iz nič? Ali imate podjetje, ki ga želite razširiti, vendar brez spletne prisotnosti? Morda že imate blagovno znamko, ki jo želite prenoviti?

Zdaj’je čas, da se usedete in predstavite ključne vrednote, cilje in načela, za katera želite, da se vaša blagovna znamka odraža. Kaj’Je v središču vašega podjetja? Kako želite, da vaše stranke vidijo, razmišljajo in sodelujejo z vami?

misija blagovne znamke googleTo je Google’s poslanstvom, ki je v središču njegovega poslovanja. Enkrat ti’Ste se odločili za svoje temeljne vrednote, jih morate odražati v vseh vidikih vaše blagovne znamke.

Če ne’še nimam posla, to’je v redu! Pravzaprav je lahko veliko bolje začeti z vašo blagovno znamko in jo uporabiti kot močno osnovo za gradnjo vašega podjetja. Pomeni, da je vaša blagovna znamka v središču vašega podjetja, ne pa da vas to čaka po premisleku.

Če že imate podjetje ali blagovno znamko, lahko uporabite anonimne ankete, če želite izvedeti, kaj ljubi vaše občinstvo, in ugotoviti, kaj pustiti za seboj, ko se premikate naprej.

2

Ali raziskave

Enkrat ti’sem natančno določil, kje si’prihajate od kod in kamor želite iti, to’čas, da ugotovimo svojo pot. Na srečo obstajajo drugi, ki so pot že opravili, iz katerih se lahko naučite nekaj dragocenih lekcij.

To’s prav – mi’govorim o dobrem staromodnem vohunjenju (znano tudi kot konkurenčno raziskovanje), in toplo priporočamo. To so blagovne znamke, ki so to naredile – oni’sem bil tam, kjer si, in to prav. Zdaj pa vam lahko (čeprav nehote) pomagajo tudi vi prav.

Don’tja le usmerite se k največjim znamkam, ki si jih lahko omislite – tam’Če nimate smisla kanalizirati Coca-Cole, če želite’vodi neodvisno lepotno trgovino. Naj bo to niša in se osredotočite na blagovne znamke, ki jih občudujete, ki so uspešne v vaši panogi, ali utelešajte podobne vrednosti kot svoje.

Ob tem vznemirljivem potapljanju se skrivajo, razumeti morate tudi enega najpomembnejših delov vaše blagovne znamke – vašo ciljno publiko.

Ti lahko’t prosim vse – to’je življenjsko dejstvo. To pomeni, da morate zožiti občinstvo – koga skušate doseči? Kako jih boste angažirali? Zakaj bi izbrali vašo blagovno znamko pred vašimi konkurenti’?

To je’Vse to zelo dobro rečem, ampak kako raziskujete svoje bodoče občinstvo? Tu je nekaj načinov za začetek:

 • Pogovorite se z ljudmi – vprašajte jih o njihovih nakupnih navadah: katere blagovne znamke so njihove najljubše? Zakaj? Kaj’s v tej kategoriji manjkajo?
 • Daj se v njihove čevlje – če ti’ponovno uporabljate spletno trgovino in nakupujte. Če ti’V podjetju, ki temelji na storitvah, zahtevajte ponudbe. Če ti’ustvarite osebno blagovno znamko, spremljajte bloge ali ustrezne Instagram račune. Kaj lahko ponudite uporabnikom, ki jih te blagovne znamke lahko’t?
 • Naj vas zadenejo – usmerite se k svojim tekmecem’ spletna mesta in naredite nekaj kopanja. Oglejte si razdelke o ocenah ali komentarjih in pojdite tudi do njihovih računov v družbenih medijih. Kaj so njihovi kupci zadovoljni ali se pritožujejo nad njimi?

3

Naložite v svojo blagovno znamko

Glavni namen tega koraka je poudariti, da boste verjetno morali porabiti nekaj denarja, da se vaša nova blagovna znamka odpravi od tal. Da, verjetno obstajajo načini ustvarjanja blagovne znamke, ki so brezplačni – ampak resnica je, če želite profesionalno blagovno znamko, bodite pripravljeni vlagati vanj.

Nekaj ​​osnovnih stvari je’je vedno vredno plačati, vključno z:

 • Vaš logotip – nič ne piše senčno kot čuden, zrnat ali naravnost grd logotip. To je’splača se dobiti nekoga, ki ga pravilno oblikuje! Ne drži’tudi bom moral plačati bombo, če boš za oblikovanje svojega logotipa uporabil spletno mesto, kot je Fiverr.
 • Vaša spletna stran – ne glede na to, ali plačate razvijalca ali zgradite svoje s pomočjo graditelja spletnih strani, je v vaše spletno mesto vredno vlagati.
 • Profesionalna orodja – z nadgradnjo na vrhunska spletna orodja lahko prihranite na tone časa in stresa.

Ne pozabite, vaša blagovna znamka je vaše podjetje’s osebnost – to’s kako ljudje razmišljajo o svojih podjetjih in sodelujejo z njimi. Imenovanje logotipa ali spletnega mesta je podobno poslovnemu sestanku v nogavicah in sandalah.

Toda moja blagovna znamka bo hladna in hladna! To’je v redu – vaša znamka ne’ne bi smeli upodabljati obleke in vezati vrste vibe, vendar bi to moralo biti zanesljivo. In to’s kam vložite nekaj denarja v resnici pomaga – chill doesn’Konec koncev ne smem pomeniti poceni.

nepopolno proizvaja blagovno znamko instagramImperfect Produce je podjetje, ki ponuja ‘winky’ sadje in zelenjava za rezanje živilskih odpadkov – iz njegovih objav na Instagramu lahko vidite, da to’zabavno, vendar profesionalno.

Nadaljne informacije

 • Vlaganje v vašo blagovno znamko ne’ne bi smeli biti dragi! Preberite naš pregled Najboljši poceni gradbeniki spletnih strani da ugotovite, kako nizki bi lahko bili vaši stroški.

4

Oblikujte svoje podjetje

To je res zabaven del in tudi ključni korak pri ustvarjanju vaše blagovne znamke. To je’je čas, da se odločite za pisave, barve in logotip!

Naš zgornji nasvet je, da je preprosto. To je’Z lahkoto se odnesete s celotnim spektrom barv in stotine pisav na dosegu roke.

Barve

Trik pri izbiri vaših barv ni v tem, da bi bili nežni, ampak tudi ne, da bi vanj vrgli vsak odtenek mavrice. Poskusite izbrati osnovno barvo in brezplačno sekundarno barvo.

Na primer, Coca-Cola kot osnovno barvo uporablja rdečo barvo, drugo vlogo pa bela. McDonald’s slovi po zlatih lokih, poleg svojih rdečih in belih znamenj.

Primer blagovne znamke logotipa coca coleSvet’Najbolj znane blagovne znamke, kot je Coca-Cola, uporabljajo svoje barvne sheme in logotipe kot osrednji del svojega poslovanja, trženja in izdelkov.

Ko ti’ponovno izbirate svojo barvno shemo’splača se potopiti v čuden in čudovit svet barvne psihologije. Določene barve v nas povzročajo določene reakcije – na primer modra pomirja in vzbuja občutek zaupanja, rdeča pa je močna in energična, lahko pa tudi ljudi vznemirja.

Pisave

Tudi pisave lahko ustvarijo ali zlomijo vašo blagovno znamko. Ne’za vse se ne bom treba držati ene same pisave, vendar ne’ne grem preveč čez krov. Izberite enega za naslove in drugega za kopijo telesa in se prepričajte, da ne’t spopad. In karkoli že počneš, ne’ne izbirajte stripovskih stripov – na to ste bili opozorjeni.

Logotipi

Hiter zapis o izbiri vašega logotipa – vseeno’ne bi smeli biti ekstravagantni ali zapleteni! Ko pomislite na najbolj znane logotipe, so ponavadi zelo preprosti in jih je enostavno zapomniti.

Če ti’v logotip vključite tudi simbol in ime vašega podjetja’splača se tudi oblikovati samo simbol, saj je to lahko koristno na družbenih medijih ali za cementiranje vaše blagovne znamke.

wbe blagovne znamke celoten logotipTukaj’je naš celoten logotip s simbolom WBE poleg polnega imena Expert Builder Website. wbe logotip socialni medijiTukaj uporabljamo samo simbolni del našega logotipa, saj je na družbenih medijih videti veliko bolj čist.

Nadaljne informacije

 • Niste prepričani, katere barve izbrati za vašo blagovno znamko ali spletno mesto? Oglejte si naš priročnik Kako izbrati dobro barvno shemo.
 • Preberite naš vodnik na Kako narediti logotip za nekaj navdiha, kako svojo oblikovalsko idejo spremeniti v resničnost.
 • Pisave so lahko zapletene – izogibajte se pasti z vodnikom naprej Kako izbrati popoln dizajn pisave za vaše spletno mesto.

5

Poišči svoj glas

Zadnji korak pred dejansko uvedbo blagovne znamke je iskanje vašega glasu. To nastavi ton vaše blagovne znamke, in bo v središču vsega, kar vaša blagovna znamka proizvaja – od kopiranja na kraju samem do e-poštnih sporočil, oglasov in kampanj v družabnih medijih.

Vaš ton, glas in vrednote morajo biti dosleden in pregleden v celotni znamki. To je’Ne uporabljajte prijaznega, neuradnega glasu na svojih družbenih medijih, ampak suh, resen glas na vašem spletnem mestu.

Odličen primer blagovne znamke z močnim tonom glasu je Innocent, podjetje smoothie. Njegova skladnost je impresivna – vse od pomanjkanja velikih črk do preprostega, neformalnega jezika. Ton njenih blogov, e-poštnih sporočil in založb deluje skupaj, da ustvari jasno podobo blagovne znamke.

nedolžen ton blagovne znamkeInnocent je odličen primer, kako pomemben je skladen ton glasu za blagovno znamko’s sliko.

Razigrana, prijazna, trajnostna. To je le nekaj stvari, ki jih Innocent želi, da se povežete z njegovo blagovno znamko, in to ji uspe z dosledno uporabo glasu. Katere so tri besede, ki bi želele odražati vašo blagovno znamko?

Zgornji nasvet! Če ti’Imela bom ekipo ljudi, ki piše za vašo blagovno znamko, sestavila vodnik za slog, s pomočjo katerega bo ton glasu dosleden na vseh vaših platformah. To lahko daje smernice glede tona – na primer, “samozavestni in prijazni” – kot tudi slovnične stvari, na primer, kako napisati številke ali kje z velikimi črkami. 6

Pridružite se spletu

Zdaj pa ti’sem postavil temelje za izgradnjo vaše blagovne znamke, to je’s časom za izgradnjo (ali izboljšanje) vaše spletne prisotnosti – in kakšen boljši način za začetek kot z ustvarjanjem lastnega spletnega mesta?

97% potrošnikov gre na splet in išče in raziskuje lokalna podjetja – jih boste tam čakali z odprtimi rokami in čudovito spletno stranjo? Da, da. Obstajata dva glavna načina za izdelavo spletnega mesta:

 • Najem spletnega oblikovalca: Če imate velikodušen proračun in aren’Ne mudi se, zato bi bila prava izbira najem spletnega oblikovalca, ki bo izdelal vaše spletno mesto. Ti’Ustvariti boste morali oblikovalsko predstavitev in sodelovati z oblikovalcem, da boste zagotovili spletno mesto, ki ga lahko enostavno upravljate in ki ustreza viziji vaše blagovne znamke.
 • Za izdelavo spletnega mesta uporabite graditelja spletnih mest: Če se odločite za uporabo spletnega mesta, lahko preprosto sestavite spletno mesto profesionalnega videza, ne da bi potrebovali nobene tehnične spretnosti. To je hiter, proračunu prijazen način ustvarjanja spletnega mesta, vendar to ne drži’t pomeni, da žrtvujete kakovost – poglejte si spodnje primere!

Primer spletne strani blagovne znamke wix, čajna zgodbaTea Story je za izdelavo svojega spletnega mesta uporabil graditelj spletnih mest Wix’je čist in profesionalen ter vključuje blog in spletno trgovino.

Pri postavitvi spletnega mesta morate biti prepričani, da je to’je optimiziran za mobilne naprave – to je nujno, saj približno 57% vsega internetnega prometa prihaja iz mobilnih naprav. Zaradi tega Google uvršča mesta, optimizirana za mobilne naprave, višje od spletnih mest, ki niso’t mobilno prijazen.

Druga pomembna lastnost je integracija socialnih medijev. Mi’Kmalu se preidemo na zabavno stran socialnih medijev, toda za zdaj se prepričajte, ali se bo vaše spletno mesto vključilo v različne račune socialnih medijev. Tako bodo obiskovalci olajšali nadaljnje spremljanje, povezovanje in interakcijo z vami!

Ne glede na izbrano metodo, je vaše spletno mesto odlična priložnost, da svoje skrbno izbrane barve, pisave in logotipe blagovne znamke uveljavite v praksi. Prepričajte se, da je vsa kopija v skladu z vašim ljubeče oblikovanim tonom in da vaše spletno mesto odraža tudi vašo blagovno znamko.

Zdaj je tudi pravi čas, da nastavite račune za svoje družbene medije – ampak najprej morate deliti nekaj vsebine…

Nadaljne informacije

 • Razmišljate o uporabi graditelja spletnih strani? Oglejte si naše Primerjava grafikona spletnega mesta za podrobnosti o najboljših znamkah na trgu.
 • Se pripravljate na najem spletnega oblikovalca? Preberite naše Nasveti za delo s spletnim oblikovalcem da se prepričate, da ste svoje spletno mesto postavili za uspeh.

7

Ustvari svojo vsebino

Zdaj imate svojo lepo spletno stran, potrebujete nekaj vsebine!

Ne glede na to, ali gre za vsebino za zapolnitev vašega spletnega mesta, nove bleščeče objave na spletnem dnevniku, bele knjige, videoposnetke ali intervjuje’s ubijalsko vsebino, ki bo pritegnila vaše obiskovalce (in Google vam bo jedel iz rok!)

Ne pozabite, da bo vsa vsebina usklajena s svojim tonom glasu. To vključuje vse ustvarjene videoposnetke ali grafiko, ki jo oblikujete – ne’Ne dovolite, da se spopadejo s tonom vaše vsebine. Zabavajte se, da pokažete svetu, za kaj gre vaša blagovna znamka.

Zgoraj nasvet! Če ti’ponovno zaženete blog, to’dobro je, da vnaprej napišete nekaj različnih objav – vi’Verjetno se boste znašli precej zaposleni, ko bo vaša blagovna znamka slekla, vi pa ne’ne bi smel tvegati, da bo novih stvari objavilo.

Nadaljne informacije

 • Če ti’Na vašem spletnem mestu boste uporabljali veliko videoposnetkov, preberite naš vodnik o Kako uporabljati video ozadja za nekaj dodatnega navdiha.
 • Začete blog? Izbira prave platforme, na kateri boste lahko zgradili svoje spletno mesto, lahko vse spremeni – za več informacij si oglejte spodaj vire:
  • Preberite naš pregled Najboljše platforme za bloganje primerjati najboljše blagovne znamke na trgu
  • WordPress ima neverjetne funkcije za bloganje – preberite naše WordPress.org pregled da bi ugotovili, če je’prav zate

8

Objemite socialne medije

Sprejemanje družbenih medijev je naslednji korak pri oblikovanju vaše blagovne znamke. Ne’ne želite mu dati hladno ramo, vendar se tudi ne izogibajte življenju iz tega – namesto tega si prizadevajte za sredino s trdnim, a ljubečim objemom.

Naš zgornji nasvet bi bil don’ne pričakujte preveč od sebe.

Najprej, ne’t širi se preveč tanko. Izberite nekaj socialnih kanalov, ki bodo všeč vaši ciljni publiki in ki vam bodo obvladljivi. Tako lahko na primer izberete Twitter in Instagram’si prizadevate za mlajšo demografsko kategorijo ali celo Snapchat, če se vaša blagovna znamka počuti zabavno in avanturistično.

Drugič, poskušajte redno objavljati, vendar ne’ne izčrpajte se – ali svojih virov. V nasprotju s splošnim prepričanjem, ne’Vsak tri ure ali celo vsak dan ne smete nekaj objaviti.

smrt želja kave blagovne znamke twitterDeath Wish Coffee se je začel kot majhno podjetje, ki je od leta 2011 zraslo in pridobilo 96,4K sledilcev na Twitterju – neuradni tvitovi ustrezajo identiteti blagovne znamke in pritegnejo njegovo občinstvo.

Ključnega pomena je ohranjanje ustreznosti – lahko se zabavate, če se nanaša na vašo blagovno znamko. Zdaj je čas, da svoje družabne medije vključite v svoje spletno mesto – delite novo vsebino na svojih družbenih kanalih in na spletno mesto postavite skupne rabe, všečke in sledite gumbom..

Še en nasvet je, da ne boste preveč prodajni na svojih računih v družbenih medijih. Družbeni mediji so tam, kjer se ljudje sprostijo, oddaljujejo med potovanjem in se povežejo z drugimi – ne’nočem, da bi jih prodaja potiskala z vseh zornih kotov.

Komunicirajte s svojimi sledilci, objavljajte zanimive vsebine, uporabljajte ustrezne trende in jih ohranjajte dokaj redno, zato bi morali videti pozitivne rezultate.

Nadaljne informacije

 • Socialni mediji ne’t mora biti samo zabavno – lahko je tudi posel. Ugotovite Kako zaslužiti na Instagramu v našem poglobljenem vodniku.

9

Promocija vaše blagovne znamke

Isn’t to isto kot korak osmi? No, ja, ampak tudi, ne čisto. Socialni mediji so vsekakor eden glavnih načinov promocije vaše blagovne znamke – navsezadnje je dobil svoj del! Ampak je’ni edini način.

Moč trženja zajema nešteto taktik, nasvetov in trikov, da bi vaše podjetje videlo čim več ljudi. Ampak lahko’t samo tekajte po ulicah in letate letake v zrak – kot smo izvedeli že prej, morate s svojim trženjem pritegniti ciljno publiko.

Tu je le nekaj glavnih načinov promocije blagovne znamke:

 • Trženje po e-pošti: To’je velik – 92% odraslih v ZDA uporablja e-pošto, kar je velik trg, ki ga lahko kar najbolje izkoristimo. Oblikovalci spletnih mest, kot sta Wix in Squarespace, imajo vgrajene funkcije za e-poštne oglaševalske akcije, kar je odličen način za zagotavljanje, da bodo vaše oglaševalske akcije ostale v blagovni znamki..
 • Blogging: Bloganje lahko za vašo blagovno znamko naredi čudeže. Ne samo da vam daje nekaj, o čemer redno kričite na družbenih medijih in v e-poštnih sporočilih, ljudem (in Googlu) tudi pokaže, da v resnici veste, kaj’govorim o tem. Poleg tega privlači široko paleto demografskih podatkov!
 • Dogodki: Ste lokalno podjetje? Oglejte si, če lahko sponzorirate lokalni dogodek, da povečate svojo zavest o svoji blagovni znamki ali celo sami priredite dogodek, da se povežete s svojim občinstvom na ravni skupnosti.
 • Zaznami in vplivniki: Vsi radi poslušamo, kaj imajo radi naše najljubše zvezdnice. Za skromne zagone morda ne bo dosegljiv, vendar lahko kakršni koli podpori na ljudi zelo pozitivno vplivajo’sliko vaše blagovne znamke. Poskusite lahko tudi z bližajočimi se vplivi (če menite, da bi se vaša ciljna publika povezala z njimi).

Izvedi več

Poskrbite, da bodo vaše tržne metode učinkovite za vaše ciljno občinstvo! Naučite se Kako uporabiti spletne recenzije za trženje različnih generacij v naši priročni infografiki.

10

Don’t Zanemarite svoj SEO

Uh, kaj? SEO pomeni optimizacijo iskalnih iskalnikov in to je tisto, kar vam pomaga, da se vaše spletno mesto uvrsti v Google’s rezultati iskanja. Brez tega bo vaša lepo premišljena, izdelana in promovirana blagovna znamka sedela virtualni prah na strani 10.

Če ti’za izdelavo spletnega mesta ste uporabili kakovostnega ustvarjalca spletnih strani’znova sreča – vaše spletno mesto bo že optimizirano za vrhunske stvari, ostalo pa bo preprosto priti – tudi za začetnike!

Če ti’Če uporabljate WordPress, vsekakor priporočamo, da namestite vtičnik Yoast SEO kot tak’Pomagal vam bom pri upravljanju SEO in olajšal življenje.

Kakor koli že, zmagal je vaš SEO’t čarobno poskrbite zase – tukaj je nekaj osnovnih stvari, s katerimi si lahko pomagate pri vzponu do teh Googlovih lestvic…

Pridobite varnost SSL

To je pomembno – za svojo spletno stran potrebujete varnost SSL, ne glede na vse. SSL pomeni sloj varnih vtičnic in šifrira podatke, ki potekajo skozi vaše spletno mesto – vključno s podatki o kartici in varnimi prijavami.

Če ne’ne boste imeli varnosti SSL, Google bo vaše obiskovalce opozoril in jih vprašal, če želijo nadaljevati – lahko stavite, da bo večina ljudi povedala veliko ‘ne hvala’ in pojdi drugam.

Na srečo večina graditeljev spletnih mest vključuje SSL brezplačno ali pa ga sami dobite pri programu Let’s Šifrirajte brez dodatnih stroškov.

Varnost blagovne znamke omogoča šifriranjeSvoj SSL certifikat lahko dobite za brezplačni obrazec Let’s Encrypt, ki je bil ustvarjen z namenom, da bi internet postal bolj varno mesto za vse

Stisnite slike

Slike, videoposnetki in drugi mediji lahko resno vplivajo na hitrost nalaganja vašega spletnega mesta. In to’ne samo nestrpni obiskovalci, ki ne’ne maram počasnega nalaganja spletnih mest – tudi Google jih sovraži.

Kljub temu pa se lahko izognete strašnim počasnim hitrostim spletnega mesta, če najprej stisnete datoteke – pred nalaganjem slik uporabite brezplačno orodje, kot je Kraken.io.

kraken za optimizacijo slikKraken.io je le ena od številnih brezplačnih in enostavnih spletnih platform, s katerimi lahko optimizirate svoje slike.

Uporabite naslove

Google ljubi strukturo in tako tudi vaši bralci! Tako kot v Googlovem dokumentu lahko tudi vi uporabljate različne naslove – H1 za glavni naslov, H2 za glavne naslove in H3 in H4 za majhne podštevilke (kot je zgornja!)

Seznam dejavnikov SEO se nadaljuje (naprej jih je več kot 200), zato tudi mi’Ustavil se bom tam – toda dobil si idejo. Don’t zanemarite svoj SEO, ali bo Google zanemaril vaše spletno mesto!

Nadaljne informacije

 • Ugotovite pomen varnosti SSL v našem poglobljenem priročniku Zakaj vaše spletno mesto potrebuje HTTPS
 • Se vam zdi zataknjeno za slike? Naš vodič naprej Kje najti profesionalne slike za vaše spletno mesto vam bo pomagal.
 • Novo v SEO? Oglejte si naše koristne nasvete in trike o:
  • Besedilo sidra
  • Povratne povezave
  • Arhitektura spletnih strani

11

Don’t Ustavite zdaj!

To je šele začetek vaše blagovne znamke. Samo zato, ker ti’zaključil sem vse naše korake, ne’t pomeni, da je vaša blagovna znamka zdaj povsem dokončana. Zadnji korak je nadaljevanje – svojo blagovno znamko bi morali nenehno razvijati, rasti in izboljševati.

Orodja, kot je Google Analytics, so odlična za sledenje vašemu spletnemu mestu’s meritvami, na primer koliko časa ljudje porabijo na vašem spletnem mestu in kje’ponovno obiskujete in katere strani so najbolj priljubljene.

Toda samo vaša publika vam lahko pove, kako uspešna je vaša blagovna znamka – ne pozabite, vaša blagovna znamka resnično razmišlja o vašem podjetju. Lahko nadzorujete svojo stran tega, vendar to’je pomembno, da se prepričate’sprejeli na način, kot ste upali!

Enkrat ti’lansirali ste svojo blagovno znamko, zbirajte povratne informacije in si oglejte, kako se ljudje odzivajo. Don’t sedi in se sprosti – razmisli, kaj lahko izboljšaš, kaj’s kakovostnim delom in kako lahko ta uspeh razširite na vse vidike vaše blagovne znamke.

Kako sestaviti blagovno znamko: Končne misli

Ta članek vas je popeljal skozi faze izgradnje vaše blagovne znamke. Ali ti’Če boste ponovno vzpostavili podjetje, ustvarili osebno blagovno znamko ali prenovili obstoječo blagovno znamko, vas bodo ti koraki usmerili na pot do odličnosti blagovne znamke.

Tukaj’s kratkim pregledom naših 11 preprostih korakov za oblikovanje blagovne znamke:

 1. Oceni, kar si’imam
 2. Naredite raziskavo
 3. Naložite v svojo blagovno znamko
 4. Oblikujte svoje podjetje
 5. Poišči svoj glas
 6. Pridružite se spletu
 7. Ustvari svojo vsebino
 8. Objemite socialne medije
 9. Promocija vaše blagovne znamke
 10. Don’t zanemarite svoj SEO
 11. Don’nehaj se zdaj!

Ti’Brez dvoma boste našli nekaj dodatnih korakov, ko se boste lezli’to dejansko naredite sami, ker je vsaka znamka drugačna – to’s veseljem do tega. Toda teh 11 korakov vas bo videlo skozi ustvarjanje lastne identitete blagovne znamke in upam, da boste dobili navdih za začetek še danes!

Ste uspešno zgradili blagovno znamko? Imate nekaj najboljših nasvetov za skupno rabo? Sporočite nam v komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map