Najboljše predloge spletnega mesta za nepremičnine | Poiščite pravi načrt za svojo agencijo

“Uporaba predloge spletnega mesta za nepremičnine je odličen način, da prihranite čas in denar. Zamislite si to kot bližnjico do spletnega mesta, ki vam pomaga narediti močan prvi vtis, zgraditi svojo blagovno znamko in osvojiti potencialne nove stranke.”


Toda izbira prave predloge spletnega mesta za nepremičnine je morda nekoliko težja, kot si mislite.

Ti’imam toliko izbire, da lahko izbiram iz tega, kar je nekoliko presenetljivo vedeti, kje začeti…

Predvajaj

Vidite? In to’je samo degustator!

Zdaj bi lahko spustili predloge zaslonskih posnetkov zaslona spodaj, toda kakšna je korist, če nimate ideje o tem, kaj želite? Namesto tega želimo, da vas Opolnomočimo za najboljšo možno odločitev za vaše poslovanje z nepremičninami.

To’zakaj mi’naredil sem to vodilo!

Spodaj smo’Pokazali vam bomo najboljše predloge spletnih strani za nepremičnine na trgu. Mi’Pregledali bomo tudi ključne funkcije, ki jih mora vaša predloga pomagati rasti vašega podjetja, hkrati pa prihranite čas, trud in denar.

Na podlagi naše raziskave, vi’Našli boste najboljše predloge spletnih strani za nepremičnine:

 • Kvadratni prostor
 • Wix
 • Weebly
 • Placester

Preden začnemo, si oglejte naš hitri povzetek najboljših ustvarjalcev spletnih strani:

Na koncu tega vodnika, vi’Vedela bom ključne stvari, ki jih je treba iskati v nepremičninskem predlogu. Ti’Videli bomo tudi nekaj najbolj navdihujočih predlog za nepremičnine. To vam pomaga do boljše odločitve za vaše podjetje.

PREGLED PREGLEDA

Kliknite naslednje povezave, da preberete posamezne razdelke:

 1. Ključne stvari Najboljše nepremičninske predloge
 2. Najboljše nepremičnine predloge spletnega mesta
  • Kvadratni prostor
  • Wix
  • Weebly
  • Placester
 3. Zaključek: Najboljša predloga spletnega mesta za nepremičnine za vas

KLJUČNE stvari imajo NAJBOLJŠE TEMPLATE NA SPLETNI STRANI NEPREMIČNIN

“Morda že veste, kako želite videti vaše spletno mesto z nepremičninami – vendar je vaše spletno mesto več kot brošura! To je’je orodje za rast vašega podjetja. Zato je nujno, da vaša nepremičninska predloga vsebuje določene ključne lastnosti.”

Namesto da bi porabili tisoče dolarjev za najem spletnega razvijalca, zakaj ne bi izkoristili funkcionalnosti out of the box, ki jo ponuja nepremičninska spletna predloga?

Naše priporočene predloge spodaj so privlačne in profesionalno oblikovane. Opremljeni so tudi z vsemi zvončki, ki jih potrebujete za posel na naslednjo raven!

Najboljše predloge spletnega mesta za nepremičnine bodo:

 1. Bodite prijazni do mobilnih naprav
 2. Pokažite svoje vnose (pretekli + sedanji)
 3. Zgradite svojo blagovno znamko + zaupanje strank
 4. Pomagajo vam ustvariti nove potencialne stranke
 5. Pomagajo vam razložiti postopek nakupa + prodaje

1. Bodite prijazni do mobilnih naprav

“To je’Pomembno je, da je predloga spletnega mesta z nepremičninami mobilno odzivna ali vsaj mobilna. Če je vaše spletno mesto z nepremičninami videti super v kateri koli napravi, potem vas’manj verjetno je, da boste zamudili prodajo.”

Več kot 70% Američanov zdaj raje brska po internetu po svojem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku, tako je’Nikoli ni bilo bolj pomembno, da vaše spletno mesto za nepremičnine izgleda odlično na različnih napravah.

V idealnem primeru si’Izbral bom predlogo spletnega mesta za nepremičnine, ki bo odzivna za mobilne naprave, ki bo vašemu spletnemu mestu omogočila spreminjanje velikosti in optimizacijo za zaslon.’gledano naprej.

Če vaša predloga ni’t odziven, potem bi moral biti vsaj prijazen za mobilne naprave. To vam omogoča, da svoje spletno mesto prilagodite manjšim zaslonom v svojem ustvarjalcu’s urednik.

Zagotavljanje, da je predloga spletnega mesta za vaše nepremičnine videti odlično v kateri koli napravi, omogoča enostavno brskanje kadarkoli in kjer koli. To lahko pripomore k zmagi nad potencialnimi novimi potencialnimi strankami in vodi do več poizvedb.

2. Pokažite svoje lastnosti (pretekle in sedanje)

“Izbira predloge spletnega mesta za nepremičnine, ki prikazuje vaše vnose, je bistvena, če želite pritegniti pozornost kupcev. Prikaz preteklih vnosov tudi kaže, da lahko zaprete lastnosti in gradite zaupanje.”

To je’Pomembno je, da vaša nepremičninska predloga prikazuje vaše vnose in pritegne pogled. To ljudem resnično olajša hitro iskanje nepremičnin, ki jih želijo.

Ti’Prav tako želim pokazati svoje prejšnje vnose. Če ne’t, kako bodo potencialne stranke vedele, da ste vi’ste sklenili kakršne koli ponudbe ali vrste nepremičnin, ki jih lahko zaprete?

Naše priporočene predloge spodaj postavljajo vaše vnose spredaj in v sredino, gradijo pa zaupanje, tako da kupci ne’ne pogledam kam drugam.

Izberite predlogo spletnega mesta z nepremičninami, ki prikazuje vaše trenutne + prejšnje vnose na najboljši možni način. To pritegne pogled potencialnim kupcem in lahko pomaga graditi zaupanje.

3. Zgradite svojo blagovno znamko + zaupanje strank

“Vaša nepremičninska znamka je več kot prodaja nepremičnin. To je’na vas vpliva prvi vtis, znanje, ki ga izkažete in ali potencialne stranke kupujejo v vaši ponudbi. Izbira prave predloge za nepremičnine vam lahko prihrani čas, ko vam pomaga pri rasti blagovne znamke.”

V bistvu mora predloga spletnega mesta za nepremičnine imeti možnost prikazati logotip vaše blagovne znamke, barve vaše blagovne znamke in imeti prostor za številne čudovite posnetke nepremičnin. To takoj ugotovi, kdo ste potencialni potencialni kupci – kupci + prodajalci.

Ti’Prav tako želim predlogo, s katero se boste lahko predstavili svetu. Imeti ‘O nas’ stran na vaši predlogi vam prihrani čas, ko dodate eno in resnično lahko pomaga hitro graditi zaupanje.

Naj bodo oči odprte tudi za predloge z blogom. Ne’ne bi radi porabili časa za konfiguriranje + nastavitev spletnega dnevnika, če lahko preprosto izberete predlogo, ki že vključuje eno!

Pisanje bloga je odličen način za deljenje svojega strokovnega znanja in izboljšanje spletnega mesta’s SEO. Če redno pišete o neki temi, lahko to dejansko pomaga izboljšati vašo Googlovo uvrstitev in vaše podjetje postavi pred več ljudi.

Spodnje predloge nepremičnin lahko vse pomagajo pri rasti vaše blagovne znamke in izgradnji zaupanja strank. Na voljo so blogi in druge strani z bogatimi vsebinami, kar vam prihrani čas in trud, da jih dodate v sebe.

4. Pomagajo vam ustvariti nove potencialne stranke

“V našem digitalnem svetu lahko kupci in prodajalci’t vas lahko kontaktirajo preko vašega spletnega mesta, oni’Bom šel drugam. Izberite predlogo za nepremičnine s kontaktnim obrazcem, tako da vas bodo kupci lahko enostavno kontaktirali.”

Ti’imam na desetine konkurentov, ki poskušajo osvojiti enak tržni delež, zato morate stvari narediti čim bolj preproste. V nasprotnem primeru bodo možnosti videti drugje.

To pomeni, da bi morala vaša nepremičninska predloga omogočati, da vas ljudje kontaktirajo prek vaše spletne strani.

To ne samo da poenostavlja postopek poizvedovanja, ampak vam daje možnost ustvarjanja cen na domu od prvega dne.

Izbira predloge s kontaktnim obrazcem, ki je že na njem, je odličen način, da prihranite čas, ki bi ga lahko porabili za pomembnejše stvari – na primer sklepanje pogodb!

Vse naše priporočene predloge za nepremičnine imajo kontaktno stran ali obrazec, s čimer lahko kupci in prodajalci enostavno stopijo v stik. Dodaten bonus je, da to’Osvobodil bom dragocen čas’d drugače porabite za dodajanje enega na svoje spletno mesto.

5. Pomagajo vam razložiti postopek nakupa + prodaje

“Če razložite, kako stvari delujejo, bodo vaše stranke kupile vas. Poskusite se odločiti za predlogo za nepremičnine, ki ima prostor za to pomembno vsebino.”

Kot pri vsakem delovnem mestu, ki temelji na prodaji, je pridobitev zaupanja strank bistvenega pomena, če želite biti uspešni (za kar predvidevam, da to počnete tudi vi’preberite ta vodič!).

Eden najboljših načinov, kako pridobiti priložnost za nakup, je razjasniti njihov postopek’gremo skozi.

Vaše spletno mesto za nepremičnine bi moralo delovati kot digitalna različica predstavitev, ki jih posredujete lastnikom stanovanj in kupcem stanovanj v svoji resnični pisarni. Zamislite si to kot dejavnik zaupanja v spletu.

Tam’ni razloga, zakaj mora biti to tudi besedilo. Mogoče bi bilo bolje sporočiti video ali serijo slik? Ne glede na to, ali se odločite, lahko to ključno vsebino sporočite na izbrani predlogi nepremičnin.

Na svojem spletnem mestu obvestite potencialne, kako delujete. To je super za preglednost in pomaga tudi pri upravljanju pričakovanj. Spodnje predloge nepremičnin vam lahko pomagajo pri gradnji zaupanja z razlago vaših procesov potencialnim.

TEMPLATI NAJBOLJŠE NEPREMIČNINE

“Večina potencialnih bo našla nepremičninsko podjetje na spletu – zmagali so’t hodim skozi vrata. Potrebujete predlogo spletnega mesta z nepremičninami, ki naredi močan prvi vtis in vas vzpostavi kot stranke blagovne znamke’ lahko zaupate.”

Predloga nepremičnin, ki jo izberete, bo imela velik vpliv na vaš digitalni uspeh – torej izbira ene ost’t odločitev, ki bi jo morali sprejeti rahlo.

Da bi bilo življenje kar se da enostavno za vas, pod vami’Našli bomo našo izbiro najboljših predlog spletnega mesta za nepremičnine.

Vsaka spodnja predloga je ena od naših priporočenih graditeljev spletnih strani z nepremičninami. Imajo zgoraj naštete bistvene lastnosti in jih je enostavno urejati. Oni’si najboljši način, da narediš privlačen prvi vtis.

1) kvadrat kvadrat (1+ milijonov spletnih mest)

“Squarespace je dobra izbira za izdelavo spletnih strani za vaše spletno mesto z nepremičninami, če ste za vrhunskim, profesionalnim občutkom.”

Squarespace ponuja več kot 80 predlog, med katerimi lahko izbirate, vendar le nekaj namenskih predlog za nepremičnine.

Don’Ne pustite, da vas to odvrne, saj lahko prilagodite ves prostor Squarespace’predloge s svojim urejevalnikom, ki je enostaven za uporabo. Tako lahko preprosto dodate svojo blagovno znamko in vaše spletno mesto izstopa.

Kvadratni prostor’Predloge so čiste, elegantne in popolnoma kričijo profesionalnost. So odlična izbira za posrednike, ki želijo narediti močan prvi vtis in pridobiti zaupanje strank.

Pet predloga

Predvajaj

Predloga Pet nepremičnin je zelo privlačna in ima resnično vrhunski občutek. Združuje velike, privlačne posnetke z občutljivimi pisavami in veliko belega prostora, kar ustvarja eleganten videz, ki ga bodo potencialni lahko resnično kupili.

Navigacija na kraju samem je jasno označena, zaradi česar so stvari enostavne za vsakogar, ki brska. Kontaktni obrazec je idealen za neboleče generiranje svinca na kraju samem in ga je mogoče enostavno prilagoditi tako, da ustreza vašemu posredovanju.

Všeč mi je tudi dejstvo, da dobite blog takoj izven okvira’je odličen način, da začnete graditi svojo blagovno znamko, se povežite s strankami in pojasnite več o nakupu & postopek prodaje.

Ali je ta predloga mogoče brez škatle…Bodite optimizirani za različne zaslone?

Pokažite svoje vnose (pretekli + sedanji)?

Zgradite svojo blagovno znamko + zaupanje strank?

Pomagajo vam ustvariti nove potencialne stranke?

Pomagajo vam razložiti postopek nakupa + prodaje?

Svoboda prilagajanja te predloge? 7/10
Ja, tako je’je mobilni odziven
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(kontaktni obrazec + pričevanja)
&# 10008;
(enostavno dodajanje)

Predloga Bryant Hill

Predvajaj

Ocenjujem Squarespace’s nepremičninska predloga Bryant Hill kot eden najsodobnejših modelov v tem priročniku. Odličen je razred in vaši oglasi bodo zagotovo pritegnili pozornost potencialnih potencialnih strank zahvaljujoč pametnim videzom pisav, krepkim slikam in belim ozadjem.

Bryant Hill je zelo preprosta nepremičninska predloga, ki je privzeto usmerjena na najemni trg, vendar je’z lahkoto dodate dodatno vsebino ali dodatne strani, če želite.

Ali je ta predloga mogoče brez škatle…Bodite optimizirani za različne zaslone?

Pokažite svoje vnose (pretekli + sedanji)?

Zgradite svojo blagovno znamko + zaupanje strank?

Pomagajo vam ustvariti nove potencialne stranke?

Pomagajo vam razložiti postopek nakupa + prodaje?

Svoboda prilagajanja te predloge? 7/10
Ja, tako je’je mobilni odziven
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(kontaktna stran)
&# 10008;
(enostavno dodajanje)

Ustvarite spletno mesto Squarespace Real Estate zdaj

2) Wix (110+ milijonov spletnih mest)

“Wix je preprost uporabnik spletnega mesta, ki ponuja široko paleto privlačnih predlog, ki jih je mogoče enostavno prilagoditi.”

Wix ponuja več kot 500 predlog, ki pokrivajo vse vrste spletnih mest. Ima 12 namenskih predlog za nepremičnine, tako da za začetek dobite dostojno izbiro modelov.

To je’Opozoriti velja, da Wix’Predloge so mobilne in ne odzivne na mobilne naprave, zato morate v urejevalniku optimizirati videz in občutek, da bo vaše spletno mesto čim bolje izgledalo na drugih napravah.

Wix’Veliko prodajno mesto je njegova vsestranskost. Urejevalnik je preprost za uporabo, predlogo za nepremičnine pa lahko spremenite in prilagodite, kolikor želite, v resnici je odvisno od vas!

Predloga podjetja za nepremičnine

Predvajaj

Privlačen, funkcionalen in zelo profesionalno videti, Wix’s ‘Nepremičninska družba’ predloga morda ima splošen naslov, vendar ta zasnova še zdaleč ni običajna.

Če iščete predlogo za nepremičnine, ki jo lahko z minimalnim urejanjem uporabite neposredno iz polja, potem je to odlična izbira.

Seznami so pomembni, ti’na domači strani imam obrazec za stik in veliko prostora za dodajanje dodatne vsebine, da bi pojasnili svoje procese ali predstavili svoje posredovanje potencialnim.

Ali je ta predloga mogoče brez škatle…Bodite optimizirani za različne zaslone?

Pokažite svoje vnose (pretekli + sedanji)?

Zgradite svojo blagovno znamko + zaupanje strank?

Pomagajo vam ustvariti nove potencialne stranke?

Pomagajo vam razložiti postopek nakupa + prodaje?

Svoboda prilagajanja te predloge? 9/10
Ja, tako je’je mobilna prijazna
(lahko prilagodite v urejevalniku)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(enostavno dodajanje)

Predloga skupine lastnosti

Predvajaj

Če iščete preprosto, a funkcionalno predlogo za spletno mesto z nepremičninami, potem ‘Skupina nepremičnin’ bi lahko kdo pogledal.

Zelo mi je všeč preprostost te predloge, zaradi česar je odlična izbira za manjše, neodvisnejše posrednike. To je’s svojim uporabnikom prijaznim urejevalnikom Wix brez težav dodajte v svojo blagovno znamko ali dodatne strani.

The ‘Skupina nepremičnin’ predlogo lahko uporabite takoj, kar vam prihrani veliko časa. Toda z malo ljubezni in skrbi lahko to predlogo za nepremičnine resnično naredite po svoje.

Ali je ta predloga mogoče brez škatle…Bodite optimizirani za različne zaslone?

Pokažite svoje vnose (pretekli + sedanji)?

Zgradite svojo blagovno znamko + zaupanje strank?

Pomagajo vam ustvariti nove potencialne stranke?

Pomagajo vam razložiti postopek nakupa + prodaje?

Svoboda prilagajanja te predloge? 9/10
Ja, tako je’je mobilna prijazna
(lahko prilagodite v urejevalniku)
&# 10004;
&# 10004;
(dodati morate blog)
&# 10004;
(Kontaktni obrazec)
&# 10008;
(enostavno dodajanje)

Izdelajte spletno mesto Wix Real Estate

3) Weebly (40+ milijonov spletnih strani)

“Weebly je zelo enostaven za uporabo graditelja spletnih strani, ki se osredotoča na čim bolj prijazno uporabo.”

Ti’Ugotovili bomo, da Weebly ponuja več kot 50 tem (Weebly-speak for template), od katerih so vsi mobilni odzivni. Weebly ima samo eno temo, usmerjeno na spletna mesta o nepremičninah.

To se morda sliši omejeno, toda če veste, kakšno vsebino želite na spletnem mestu z nepremičninami, tam’s nič ne preprečuje urejanja katere koli od razpoložljivih tem.

Weebly’S urejevalnikom je zelo intuitiven za uporabo, kar odpravi vsako krivuljo učenja. Ti’Hitro si ga bom izbral in na noben način krenil v čudovito spletno mesto z nepremičninami!

Predloga Bayside Inn

Predvajaj

‘Gostišče Bayside’ je Weebly’je najbližja stvar predloge spletnega mesta za specializirane nepremičnine. Privzeto ga’je prilagojen najemu + najemnine, vendar je okostje zasnove enostavno prilagoditi vašim potrebam.

jaz’sem velik oboževalec horizontalnih slikovnih blokov, ki razčlenijo stran in ločijo vsebino – olajšajo branje stvari zaradi možnosti. Ti’imam tudi veliko prostora za posnetke, zato lahko svoje vnose pokažete, da boste resnično povečali zanimanje in si ustvarili zaupanje.

Ali je ta predloga mogoče brez škatle…Bodite optimizirani za različne zaslone?

Pokažite svoje vnose (pretekli + sedanji)?

Zgradite svojo blagovno znamko + zaupanje strank?

Pomagajo vam ustvariti nove potencialne stranke?

Pomagajo vam razložiti postopek nakupa + prodaje?

Svoboda prilagajanja te predloge? 8/10
Ja, tako je’je mobilni odziven
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(v obstoječi kontaktni obrazec morate dodati več polj)
&# 10004;
(po potrebi lahko dodate več strani za dodatno vsebino)

Ustvarite svoje spletno mesto Weebly Real Estate

4) Placester

“Placester je specializirana nepremičninska platforma, s katere lahko upravljate celotno podjetje. Manj vsestranski je od več vsestranskih gradbenikov, kot sta Wix in Squarespace – zato specializacija prihaja kot rahel kompromis ustvarjalni svobodi.”

Placester ponuja številne predloge spletnega mesta, vendar vam ne ponuja nikjer toliko ustvarjalne svobode kot Wix, Squarespace in Weebly.

Ti’Boste si prizadevali najti predlogo, ki je lepa kot vsaka, ki jo ponuja Squarespace, in zmagali ste’ne morem narediti nekaj privlačnega, kot bi lahko z Wixom.

Torej jaz’d priporočam Placester’Predloge za nepremičnine za tiste posrednike, ki potrebujejo funkcionalno spletno mesto, ki izgleda profesionalno.

Phoenix Nepremičnine

Predvajaj

The ‘Phoenix Nepremičnine’ predloga ni nikjer tako lepa in privlačna kot Wix’s ‘Nepremičninska družba’ predloga, vendar je na voljo veliko več zunanjih funkcij.

Takoj lahko poveš, da Placester pozna igro z nepremičninami, ker imajo njihove predloge vse zvonove in piščalke, ki jih morda potrebuješ. Včasih se lahko celo počuti nekoliko pretirano kot tam’s prav toliko na vsaki predlogi.

Dobite blog za oblikovanje blagovne znamke + trženje vsebin, kontaktni obrazci so na večini strani narisani po vsem dizajnu in veliko je prostora za izmenjavo informacij o vaši agenciji – kar je dolgo v izgradnji zaupanja strank.

Ali je ta predloga mogoče brez škatle…Bodite optimizirani za različne zaslone?

Pokažite svoje vnose (pretekli + sedanji)?

Zgradite svojo blagovno znamko + zaupanje strank?

Pomagajo vam ustvariti nove potencialne stranke?

Pomagajo vam razložiti postopek nakupa + prodaje?

Svoboda prilagajanja te predloge? 4/10
Ja, tako je’je mobilni odziven
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(kontaktni obrazci na večini strani)
&# 10004;

Fremont Nepremičnine

Predvajaj

Mislim, da imam to raje ‘Fremont’ predloga k ‘Phoenix’ Zasnova zgoraj.

Barvne palete so mehkejše – čeprav je to enostavno urediti glede na barve lastne blagovne znamke – in postavitve strani se zdijo nekoliko bolj urejene in bolj prostorne. To je’je manj utesnjen, to’s zagotovo.

Dodatni prostor pomaga, da se vsebina zdi manj v oči, kar je pomembno, ker ne’ne želim, da se bodo potencialni in spletni obiskovalci počutili, kot da nanje pritiskate.

To je dobra predloga za krepitev zaupanja strank, hkrati pa je izjemno praktična za vaše poslovne potrebe.

Ali je ta predloga mogoče brez škatle…Bodite optimizirani za različne zaslone?

Pokažite svoje vnose (pretekli + sedanji)?

Zgradite svojo blagovno znamko + zaupanje strank?

Pomagajo vam ustvariti nove potencialne stranke?

Pomagajo vam razložiti postopek nakupa + prodaje?

Svoboda prilagajanja te predloge? 4/10
Ja, tako je’je mobilni odziven
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(kontaktni obrazci na večini strani)
&# 10004;

NAJBOLJŠE TEMPLATE ZA VAS NAJBOLJŠE NEKRETNINE

Ta članek je koristen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me