Pregled blagovnih znamk: Je to najboljši proizvajalec logotipov za vas?


Pregled blagovnih znamk

Pregled blagovnih znamk


Ocena

5 od 5 zvezdic

Glej blagovne znamke po meri

 • Enostavna platforma za blagovno znamko, ki vam omogoča oblikovanje logotipa v samo nekaj minutah
 • Eden najbolj prodajanih logotipov na trgu
 • Celotna paleta naprednih orodij za blagovno znamko, ki so na voljo na premium načrtu

Obzornik Fred Isaac

Nazadnje posodobljeno 10. junija 2019

Krojaške blagovne znamke si prizadevajo pomagati običajnim ljudem pri oblikovanju izjemnih blagovnih znamk na spletu.

Bolje kot lahko svojo blagovno znamko naredite videz, tem bolje’nastopila.

Ljudje bodo pogosteje uporabljali vaše storitve, kupovali vaše izdelke ali samo obiskali vaše spletno mesto, če imate blagovno znamko profesionalnega videza. Ne’ne bi smel biti večnacionalni velikan, kot je McDonald’s ali Nike, da imajo odličen logotip.

Kako torej ustvarite eleganten logotip za svoje spletno mesto, ne da bi vložili veliko časa in denarja?

Stopite naprej po meri blagovnih znamk.

Tailor Brands je orodje za strojno učenje, ki podjetnikom in lastnikom spletnih strani pomaga oblikovati močne blagovne znamke. Ne’ne potrebuješ velikega oblikovalskega proračuna in tega ne’Za pridobitev logotipa blagovnih znamk Tailor ne potrebujete nobene tehnične spretnosti.

To je’je eden najboljših proizvajalcev logotipov na spletu in je pomagal več kot trem milijonom strank.

Po navedbah podjetja se novi logotip oblikuje vsako sekundo. Torej mora biti nekaj pravilno!

V tem pregledu blagovnih znamk Tailor’Bom pogledal:

 • Cenitev
 • Pomoč strankam
 • Kakovost oblikovanja
 • Dodatni izdelki blagovne znamke Tailor…
 • In veliko več!

Odločite se lahko, ali so blagovne znamke Tailor pravo orodje za ustvarjanje vašega logotipa. Najboljša stvar je: oblikovanje logotipa blagovnih znamk Tailor je brezplačno. Najprej lahko vidite, kako izgleda, preden se odločite za nakup.

1

Pregled blagovnih znamk: Pros & Slabosti

Prednosti, slabosti

Najboljše tri blagovne znamke krojačev# 1# 2# 3
Enostavnost uporabe
To je prva stvar, ki jo je treba izpostaviti v pregledu blagovnih znamk Tailor. Platforma je zelo enostavna in pridobitev logotipa je neverjetno neboleča. Predstavitev vašega končnega izdelka je tudi vrhunska.
Izdelki z dodatki
Od vizitk Tailor Brands do elektronske podpise in pomoči v socialnih medijih, celotna ponudba izdelkov presega logotipe. Tailor Brands želi biti veliko več kot vaš proizvajalec logotipov; želi biti popolna rešitev za vaše potrebe po blagovni znamki.
Dobra vrednost za denar
Širok spekter dodatnih izdelkov in storitev pomeni, da so blagovne znamke Tailor dobra vrednost za denar. Cene (več o tem pozneje) so jasno določene na spletnem mestu in vsak načrt kot standard ponuja solidne lastnosti. Kaj’še več, lahko dobite paleto logotipov, zasnovanih brezplačno – kaj’je boljša vrednost za denar kot to?
Top dve blagovni znamki krojačev# 1# 2
Brez telefonske podpore
Kot boste vedeli vsi, ki ste ustvarili spletno mesto, je lahko velika pomoč pri pogovoru z nekom. Zato’je malo slabosti, kot ga Tailor Brands nima’ne nudim telefonske podpore. Kljub temu je e-poštna podpora hitra in koristna, spletno mesto pa je polno poglobljenih vodnikov.
Omejena prilagoditev
Tailor Brands ne ponuja osebnega svetovanja pri oblikovalcu za dostavo edinstveno prilagojenega logotipa. Ampak je’Pomembno si je zapomniti, da logotipi krojaških blagovnih znamk niso vnaprej izdelani in lahko spreminjate, na primer glede na pisave in barvne sheme. Logotipi se oblikujejo na kraju samem na podlagi informacij, ki ste jih dali podjetju.

2

Kako uporabljate blagovne znamke & Kaj dobite

“Manj kot 10 minut je trajalo, da so mi blagovne znamke Tailor podelile celostno podobo.”

Za pregled naših blagovnih znamk smo se odločili, da to ponudbo postavimo na podjetje’s domačo stran do testa.

Če želite dobiti logotip blagovnih znamk Tailor, morate odgovoriti na kratek vprašalnik o vašem podjetju in preferencah blagovne znamke. To vključuje vrsto pisav, ki so vam všeč in kakšno je vaše podjetje’s ime je.

Za našo vožnjo po lutkah smo ustanovili podjetje za izdelavo avtomobilov…

Ustvarjanje logotipa blagovnih znamk 1. korakObvestite blagovne znamke Tailor o svoji blagovni znamki in oblikoval vam bo eleganten logotip.

Vrstica vam pove, koliko postopka morate dokončati.

Ustvarjanje logotipa blagovnih znamk 4. korakPrilagodljive blagovne znamke bodo vaš logotip temeljile na tem, kakšen stil boste povedali, da mu želite.

Izberete lahko, ali želite logotip zasnovati na ikoni, imenu ali začetnici in lahko eksperimentirate z različnimi slogi pisave.

Zgoraj nasvet: Da bi kar najbolje izkoristili blagovne znamke Tailor, premislite o svojem podjetju, preden začnete. Je to formalno ali zabavno? Izdelek ali storitev? Lokalni ali državni? Izdelava vašega podjetja’S identiteto najprej bomo pomagali znamkam Tailor ustvariti pravi logotip za vas.

Enkrat ti’končal, blagovne znamke krojačev’ algoritem bo na podlagi vaših odgovorov ustvaril številne možnosti logotipa. Lahko vidite, kako bi vsak izgledal na stvari, kot so vizitke, torbe in majice.

Tukaj’je naš izbrani logotip na domači strani spletnega mesta, na primer:

Logotip zaključenih logotipovS pomočjo blagovnih znamk Tailor lahko vidite, da bodo vaše sanje o blagovnih znamkah postale resničnost pred vašimi očmi.

Na splošno smo našli blagovne znamke Tailor’ sistem gladek, dinamičen in celo zabaven! Všeč nam je bilo dejstvo, da se lahko vrneš na prejšnjo stran, če že’sem naredil napako, ne da bi začel znova.

Skrbi, da se Tailor Brands sliši preveč robotsko?

Don’ne biti. Seveda, Tailor Brands je avtomatiziran, vendar ne’t samo naključno loči logotipe. Rezultati so zelo personalizirani, ker so’temelji na podatkih, ki jih posredujete. To je’s to redkost je mogoče videti to stopnjo individualnosti v cenovno dostopnem generatorju logotipov.

To je’je všeč sodelovati z oblikovalcem, ne da bi na koncu spodbudil račun! Seveda ste zmagali’ne dobim popolnoma enake ustvarjalnosti kot delo s polnim delovnim časom oblikovalcem. Če pa ti’delaš na proračunu, don’ne vem, kje začeti, ali ne’t želite skenirati na tisoče grafik, Tailor Brands je odlična možnost.

3

Je Tailor Brands enostaven za uporabo?

Enostavnost je blagovne znamke po meri’ edinstveno prodajno mesto. To je’je orodje, ki ga imamo radi, ker demokratizira spletno oblikovanje – nenadoma lahko kdo dobi odličen logotip za svojo blagovno znamko!

Pustiti’kopaj malo globlje.

Tradicionalno, da bi dobili eleganten logotip’d bi moral sodelovati s profesionalnim oblikovalcem. To vključuje predhodne stroške in veliko razprav o naprej in nazaj. Na koncu provizije morda ne boste končali niti z logotipom, ki vam je všeč!

Če pa želite ustvariti odličen logotip blagovnih znamk Tailor, morate biti sposobni samo:

 • Točka
 • Kliknite
 • Vtipkajte

To je’res tako enostavno.

Tukaj’Je primer postopka krojenja blagovnih znamk:

Ustvarjanje logotipa blagovnih znamk 2. korakPodjetje Tailor Brands uporablja podatke, ki jih o svojih podjetjih navedete za ustvarjanje svojega logotipa

Ker je orodje tako preprosto, da se ga lotimo’je mogoče poskusiti večkrat, dokler ne najdete najboljšega logotipa za vas.

Enkrat ti’Odkrili smo, da je vaš dizajn prilagodljiv novim pisavam ali barvam zelo intuitiven. Ta prilagoditev se lahko zdi malo omejena, če imate v mislih zelo jasen logotip, ki ga želite. Toda za večino ljudi bodo dizajni več kot dovolj. Tam’Prav tako vas nič ne ustavi, da vzamete svoj logotip in uporabite orodje, kot je Adobe, da ga še bolj zasidrate.

Prilagoditve blagovnih znamk omogočajo tudi enostavno predogled, kako bo izgledal vaš logotip, preden se odločite za nakup.

Logotip lahko prenesete kot PNG z visoko ločljivostjo ali JPEG za spletno uporabo ali kot tiskano datoteko Vector EPS (samo na premijskem načrtu – več o načrtih kasneje).

Če želite izvedeti, kako preprosta je uporaba blagovnih znamk krojačev, pojdite na spodnji gumb…

4

Oblikovanje: Kako dobri so logotipi blagovnih znamk?

Torej krojaške blagovne znamke’ Logotipi so enostavni za izdelavo, a so sploh dobri?

Pomembno je povedati, da so blagovne znamke Tailor zelo pregledne. Ne glede na to, ali menite, da je logotip dober, slab ali grd’ni skritih presenečenj. Na zaslonu boste videli, kako bo izgledal vaš logotip.

Kakovost logotipov Tailor Brands je visoka, saj so logotipi in pisave, ki jih uporabljajo, zelo polirani.

Tailor Brands ustvari najbolj edinstven dizajn v primerjavi s svojimi konkurenti. Svoje slike dobiva od ponudnika drugih ponudnikov, imenovanega Noun Project, ki skrbi za vse licence slike’s ustvarjalec.

Noun Project’S knjižnico ikon je ogromno, spekcij pa zelo veliko. Zato Tailor Brands izstopa med proizvajalci logotipov z majhnimi napori na trgu.

Strogo gledano, tam’Ne jamčimo, da bo vaš dizajn edinstven za vas. To’Seveda velja tudi za sodelovanje s katerim koli oblikovalcem ali agencijo! Toda Tailor Brands ustvari več kot milijon različnih možnosti logotipov za vsako naročilo, tako je’je zelo malo verjetno, da je vaš logotip osvojil’naj vam bo osebno.

Prilagodljive blagovne znamke segajo med preprostostjo in cenovno ugodnostjo ter kakovostjo modelov. To je’s zakaj’je zelo dobra možnost, če si’ste brezplačni lastnik, lastnik majhnega podjetja ali podjetnik, nekdo, ki želi prvič ustvariti blagovno znamko v spletu ali samo če’delate na proračun, vendar ne’ne želim popolnoma ogrožati kakovosti.

Samo zato, ker ne’nimam žepov tako globokih kot McDonald’s ne’t pomeni, da bi se morali sprijazniti z motenim logotipom?

Ali lahko zaščitim svoj logotip znamke Tailor Brands?

To je pogosto vprašanje kupcev, zato smo ga postavili po meri blagovnih znamk.

Podjetje nam je povedalo, da lahko kljub temu, da uporabljate svoj logotip za nekomercialne ali komercialne načine, če ga želite zaščititi z blagovno znamko’Moral bi govoriti z odvetnikom.

To je zato, ker se zakoni o blagovnih znamkah razlikujejo od kraja do kraja. Krojaške blagovne znamke je “ni sposoben dajati pravnih nasvetov” (in niti mi nismo).

5

Podpora strankam blagovnih znamk

Tudi z najlažjimi orodji na svetu’s spodbudno vedeti pomoč je na voljo, če se zataknete. In zdaj’je čas za pregled naših blagovnih znamk, da spregovorimo o podpori strankam.

Če obstaja’je ena od slabih strani blagovne znamke Tailor’s da ne’ne nudim telefonske podpore.

Iz gradnje spletnih mest vemo, da je telefonska podpora pri tapanju neprecenljiv vir. Tam’ni nič drugega kot to, da človeku razložite svojo težavo.

Po tem, Tailor Brands’ spletna stran ima trden odsek s pogostimi vprašanji, ki je poln poglobljenih vodnikov za odgovore na najbolj pereča vprašanja.

Podpora strankam je na voljo prek spletnega obrazca ali prek e-pošte na spletnem mestu. Po naših izkušnjah so odzivi hitri, previdni in koristni. Tailor Brands pravi, da se želi odzvati v 24-48 urah. V tem oknu smo dobili ugoden odgovor na našo poizvedbo.

Del ponujene podpore je seveda tudi to, kako enostavne so blagovne znamke Tailor. Veliko truda je bilo vloženega v to, da je postopek ustvarjanja logotipa čim bolj enostaven za uporabo.

Mi’so oblikovali na tone testnih logotipov s pomočjo blagovnih znamk Tailor in nikoli niso potrebovali pomoči.

6

Cene blagovnih znamk: koliko stanejo krojne blagovne znamke?

Koliko vse to stane? Noben pregled blagovnih znamk kroja ne bi bil popoln brez pogleda na cene.

Naročena sta dva naročniška načrta:

 • Dinamični logotip – 9,99 USD / mesec ali 2,99 USD / mesec, če plačujete za celo leto
 • Premium – 49,99 USD / mesec ali 10,99 USD / mesec, če plačujete za leto

Tam’s tudi dodatni popust, če se spotaknete za dvoletno naročnino.

In ne pozabite, da’s BREZPLAČNO za igranje z orodjem in ustvarjanje logotipa.

Oba načrta vam omogočata:

 • Logotip visoke ločljivosti
 • Prosojna datoteka PNG
 • Licenca za komercialno uporabo
 • Perki, vključno z analitiko blagovnih znamk in posebnimi sezonskimi logotipi (za čas vašega načrta).

To je’Pomembno je upoštevati, da lahko kadar koli prekličete in vas’Še vedno boste dobili vaš logotip in komercialne pravice. Ti’Izgubili bomo stalne kupce krojaških blagovnih znamk.

Torej, če želite samo dobiti svoj logotip in don’ne želite tekočih stroškov, priporočamo, da plačate en mesec na načrtu Dynamic Logo. Če pa ti’Po dolgoročnejši naložbi v vašo blagovno znamko in z ustreznim proračunom si morate ogledati letni načrt Premium..

To je zato, ker je velika razlika med obema načrtoma ta, da je možnost Premium popolna rešitev blagovne znamke. Prilagodljive blagovne znamke so zaradi dodatnih funkcij, vključenih v načrt Premium, po ugodnih cenah.

Stroški so približno enaki tržnim tekmecem.

Krojaške blagovne znamke so že na poti, da postanejo veliko več kot proizvajalec logotipov. To je’s sistemom na enem mestu za veliko vaših potreb po blagovni znamki. Če želite spremeniti svoj logotip, vi’Morate biti na Premium planu.

Kar nas vodi k…

7

Prilagodljive blagovne znamke: Dodatne storitve & Izdelki

Prijavite se na Premium načrt s pomočjo blagovnih znamk Tailor in vi’Dobili boste dostop do impresivne vrste izdelkov in storitev.

To vključuje:

 • Orodje za spreminjanje velikosti logotipa
 • Nasveti za strategijo blagovne znamke
 • Orodje za oblikovanje vizitk
 • Podpora za družbene medije (vključno s Facebook objavami in oglasi ter orodja za oblikovanje socialnih ovitkov)
 • Smernice spletnih blagovnih znamk
 • Predstavitve blagovnih znamk
 • Blagovna znamka podjetja
 • Orodje z vodnimi žigi z blagovno znamko (popolno, če ste’si umetnik, ki prodaja slike na spletu)

Zmagali smo’t ne bi šel skozi vse tukaj (to je pregled blagovnih znamk, ne prodajna točka), ampak mi’Bom dal prebavljivo analizo. Za celoten seznam obiščite blagovne znamke Tailor.

Krojaške blagovne znamke’ dodatne storitve so še posebej dobre, če so družbeni mediji velik del vaše blagovne znamke’s prisotnostjo na spletu. Pomagali boste pri ustvarjanju objav na Twitterju, Facebooku in Instagramu ter ustvarili logotipe in slike popolne velikosti za vsako od teh platform.

Za podporo lahko dodate svoj logotip e-poštnemu podpisu. To so takšne naloge, ki vam lahko zaužijejo čas, še posebej, če ste’niste izkušeni z oblikovanjem. Obstajajo pa tudi naloge, ki jih, če ne’t če pravilno naredite, lahko vaša znamka izgleda ljubiteljsko.

Tam’Brez dvoma vam bodo dodatna orodja pomagala sestaviti zmogljivo spletno blagovno znamko. Dobro razvita blagovna znamka bo prinesla več prihodkov, zato se vam bodo mesečni stroški na dolgi rok izplačali.

Vendar, če ste’Če iščete, da bodo stvari preproste, so morda le nepotreben zaplet (da ne omenjam stroškov!)

Primer poslovne vizitke blagovnih znamkPri znamkah Tailor lahko svoj logotip vidite v resničnih situacijah, kot so vizitke! 8

Pregled blagovnih znamk: zaključek

Prilagodljive blagovne znamke so odlična možnost, če ste’iščete hiter in stroškovno učinkovit način ustvarjanja logotipa.

Če ne’nimate časa ali denarja za vlaganje v profesionalno zasnovan logotip ali vi’ste zaskrbljeni, da so vaše tehnične sposobnosti’t vse do prask, bodo krojaške blagovne znamke morda le odgovor.

Lastnikom malih podjetij in spletnim trgovcem z enim moškim ponuja priložnost, da v areni blagovne znamke napnejo nad svojo težo in tekmujejo z velikimi fanti.

Nekateri od vas se morda šele začenjajo na poti do svoje blagovne znamke. Morda niste prepričani, kaj želite ali česa’je na voljo. Tailor Brands je dobra prva postaja za odkrivanje logotipov, ki lahko pomagajo pri ustvarjanju vaše blagovne znamke’s sliko.

Bolj izkušeni uporabniki lahko najdejo možnosti prilagajanja nekoliko omejene ali pa jih odložijo vnaprej izdelane ikone.

Toda zahvaljujoč funkcijam, ki so na voljo v načrtu Premium, lahko blagovne znamke Tailor ponujajo tudi dolgoročnejšo storitev. Lahko je vaše avtomatsko svetovanje glede blagovne znamke.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map