Hogyan adhatunk ékszereket online

10 egyszerű lépés a sikeres online ékszerüzlet létrehozásában

hogyan lehet eladni ékszereket online kiemelt képpelOtt’Soha nem volt jobb alkalom a globális ékszerpiac bemutatására. Ha akarod legyen része ennek a növekvő mozgalomnak – és egyidejűleg növelje bankszámla egyenlegét – akkor 10 egyszerű lépésünk segítséget nyújt Önnek a sikerhez.


Az ékszerek egy szép módja annak, hogy ruhájukat felszereljék. Kényelmes arany karóra, amely a ruha mandzsettaja alatt lóg, vagy egy gyémánt nyaklánc, amelyet ehhez a ruhahoz készítettek – ők’újra nagyon jó hegyeket.

Az ékszerek eladása ugyanakkor egy jó módszer a bankszámlaegyenleg növelésére és az e-kereskedelem világának megismerésére is. És függetlenül attól, hogy van már tégla- és habarcsüzlete, vagy éppen most kezdik el – az online áruház megléte kritikus fontosságú az ékszerüzlet számára.

Az indulás azonban nehéz lehet. Hogyan állítja be a szállítást? Mit’Ez a legjobb módja az üzleti vállalkozás értékesítésének? Előtte hogyan építhet még egy online áruházat?

Hogy’Itt jön be az egyszerű 10 lépéses útmutatónk, amely simán eljuttatja Önt az e-kereskedelem világába.

10 lépés az ékszer online értékesítéséhez

Íme a 10 lépés az ékszer online értékesítésének megkezdéséhez:

 1. Találja meg az Ön számára a megfelelő e-kereskedelmi webhely-készítőt.
 2. Iratkozzon fel egy prémium tervre.
 3. Válasszon egy domain nevet.
 4. Válasszon és testreszabjon egy témát.
 5. Adja hozzá ékszereit az online áruházához.
 6. Állítsa be a kifizetéseket.
 7. Válassza ki a szállítást.
 8. Online ékszerüzlet előnézete, tesztelése és indítása.
 9. Hirdesse ékszerét online.
 10. Kezelje készletét.

Ezek az egyszerű lépések megmutatják az online áruház felépítésének legjobb módját, és megmutatják a siker felé vezető úton. Mi’nem itt vagyunk, hogy gyors dolgok legyenek – mi’Itt áll, hogy segítsen valódi, hosszú távú jutalmak elérésében vállalkozása számára.

Tehát készülj fel arra, hogy üzletet készítsen a bijoux-ból, és készüljön fel az első lépésre a saját ékszer-birodalma felé!

Hol lehet online ékszereket eladni?

Az internet nagy hely, és tudjuk, hogy túlzottnak érzi magát, tudva, honnan kezdje. Ezért itt’Gyors tűz útmutató azokhoz a főbb helyekhez, ahol ékszereket árusíthat online, és melyik a legjobb az Ön számára…

Hogyan lehet online ékszereket eladni: Helyed megtalálása

 • Online piacok – például az Etsy, az eBay és az Amazon
 • Közösségi média – például a Facebook és az Instagram
 • Saját online áruház – olyan platformon keresztül építették, mint például a Shopify

Az ékszerek online megfelelő eladási helye az Ön igényeitől, céljaitól és közönségétől függ, tehát kezdje el gondolkodni ezen a három dologon, miközben végigvezetjük ezen fő piacok előnyeit és hátrányait..

# 1. Online piacterek

Az online piacokon a legjobb dolog az, hogy nem’Keményen kell dolgoznia annak érdekében, hogy termékei az ügyfelek elé kerüljenek – olyan platformok, mint az Amazon, az eBay és az Etsy, rendkívül népszerűek és napi forgalmat bonyolítanak le..

A hátránya az, hogy nincs ellenőrzése a márkajelzése felett, és ugyanakkor nagy versennyel kell szembenéznie más, ugyanazon a piacon értékesítő márkákkal. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nyertél’t sok hűséges vagy ismételt ügyfelet szerezhet, mint te’nem hoz létre emlékezetes márkát.

Egy másik szem előtt tartandó dolog, hogy a választott piactól függően lehet, hogy fizetnie kell a tőzsdei vagy tranzakciós díjakat – mindig regisztráció előtt ellenőrizze a szabályokat és a díjakat, mivel ez túllépheti a profitot, ha a díjak túl magasak..

# 2. Közösségi média

Ékszerek eladása a közösségi médiában lehetővé teszi, hogy nagy közönséget érjen el’Nagyon olcsó, nagyon gyors és egyszerűen beállítható!

Ha azonban elindulsz, az ékszerek eladása a közösségi médiában is rendkívül időigényes lehet, ha napi szinten kezeli. Előfordulhat, hogy hasonló problémák merülnek fel a márkázással, mint ahogy a piacokon, mert a márkajelzés és a formatervezés a profiloldal elrendezésére korlátozódik..

A szociális média ezt nem kellett volna’Nem szabad figyelmen kívül hagyni, mint a tökéletes módszert az ügyfelek felhívására és az üzleti vállalkozásuk felépítésére – mi csak nem vagyunk’Nem javasoljuk, hogy kizárólag erre támaszkodjon a termékek eladásakor.

# 3. Saját online áruház

Ékszerek eladása a saját online áruházán keresztül a legprofesszionálisabb módja az online üzleti vállalkozás felépítésének. Teljes birtoklása van az üzlet felett’Tervezés és márkaépítés – az összes termékét egy helyen jelenítheti meg, professzionális és következetes márkát hozhat létre, és ügyfelek számára zavartalan utazást biztosíthat az elejétől a végéig.

A legfontosabb dolog, ami elhárítja az embereket a saját online áruházuk felépítéséről, az a tény, hogy egy kicsit hosszabb időbe telik a telepítés, mint a termékek egyszerű feltöltése olyan piacra, mint az Amazon. Ennek ellenére’érdemes extra időt és erőfeszítést igényelni!

Online üzlet felépítése nem’nem kell időt venni. Valójában könnyedén felépítheti saját online áruházát – bármilyen technikai ismeretek nélkül – egy e-kereskedelmi weboldal készítőjének, például a Shopify vagy a BigCommerce használatával..

Miért érdemes e-kereskedelmi webhelykészítőt használni??

Az e-kereskedelem-készítő használatának egyik fő oka az, hogy mennyi időt takarít meg Önnek.

Miután beállította az online áruházat, a választott építőnek rendelkezésére állnak az eszközök az időigényes feladatok elvégzéséhez. A készletkövetéstől a valós idejű szállítási idézetekig az e-kereskedelem építője felszabadíthatja az idejét más fontos feladatok elvégzéséhez.

négyzet alakú ékszer online áruházA Squarespace egyesíti a lenyűgöző mintákat és a hatékony e-kereskedelmi eszközöket, így időt és energiát takaríthat meg az online áruház futtatásakor.

Amíg te’időmegtakarítás mellett az erőfeszítéseket is megtakaríthatja!

Felejtsd el a rendelések manuális nyomon követését vagy a kódvonalakon keresztül történő izzadságot – az e-kereskedelem építői megkönnyítik az online áruház felépítését és karbantartását, nincs szükség műszaki ismeretekre.

A legtöbb piaci platformmal ellentétben nem’Nem kell fizetnie tőzsdei jegyzési díjat az e-kereskedelem építőjével történő eladásért, és néhányan sem’még tranzakciós díjakat sem számíthat fel. Tehát nyertél’nem érzi az égést a zsebében, amikor az eladások gyors növekedést mutatnak – ehelyett leülhetnek, és kihasználhatják a kemény munkájának jutalmait!

Melyik értékesítési módszer az Ön számára?

A legtöbb eladó számára javasoljuk, hogy hozzon létre saját online áruházat. Csak a piacon vagy a közösségi médiában történő értékesítés rendben van a nagyon kis eladók számára, de ez elég gyorsan korlátozhatóvá válhat. Az a jó dolog, ha van egy online áruház, hogy integrálhatja azt több platformon.

Ez az integráció azt jelenti, hogy amíg a boltja központi értékesítésként működik “kerékagy” termékeit a piacon és a közösségi médiában is értékesítheti – így mind a két világ legjobbat kihozhatja!

2

Találja meg az Ön számára a megfelelő e-kereskedelmi webhely-készítőt

Ha a gyémánt lány’legjobb barátja, akkor egy ékszerüzlet egy e-kereskedelmi webhely’legjobb barátja!

Igen, eladhatja ékszereit olyan piacokon, mint az eBay, az Etsy vagy az ArtFire – ezek népszerű platformok, és talán Ön is’korábban velük vásárolt vagy eladott. Ők’re jó pénz a kezdésért, de az online árusítás legjobb módja az, ha van egy online áruház…

…és az online áruház felépítésének legjobb módja a e-kereskedelmi webhely-készítő!

Az e-kereskedelem weboldal készítője egy olyan online platform, amely segít felépíteni saját online áruházát. te’mindent ellenőrizhet, a formatervezéstől kezdve a webhely címéig és a felsorolt ​​termékekig. Csak internetkapcsolatra van szüksége – nincs szükség kódolásra vagy tech-ismeretekre.

shopify e-kereskedelem ékszer funkciókA Shopify e-kereskedelem építője, amely segít online áruház felépítésében. Az összes olyan eszközzel rendelkezik, amelyre az online ékszerüzletnek szüksége van a sikerhez.

Az Etsy-hez hasonló piacokon’Örülök a heves verseny a több millió millió eladó között, akik megosztják a helyet, és díjat számítanak fel a termékek felsorolása érdekében. Az e-kereskedelem építőjével létrehozhat saját márkát, és a sikerhez szükséges összes eszközzel elláthatja üzletét.

A legjobb e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalépítők az ékszerek online értékesítéséhez:

 • Shopify
 • Wix eCommerce
 • BigCommerce
 • Squarespace

Mi’ne csak ezt a listát húzza a vékony levegőből; mélyreható kutatást végezünk az általunk vizsgált összes építőkről. Mindegyik kipróbálása, tesztelése és elemzése után minden kétséget kizáróan elmondhatjuk, hogy ez a négy építő az ékszerek online értékesítésében a legjobb.

Itt’Rövid áttekintés arról, hogy pontozottak az értékeléseinkben:

Választhat egy e-kereskedelmi webhelykészítőt

Ez mind nagyon csábítónak hangzik, igaz? De hogyan választja meg az e-kereskedelmi webhely-készítőt? Mi teszi a jó építőt, és amit el kell kerülni?

Minden üzlet különbözik, így van’Fontos, hogy az Ön számára megfelelő építőt válasszon.

Íme öt dolog, amire gondolnia kell’az egyiket keresi:

 • Költségvetés és ár-érték arány – vessünk egy pillantást az építőre’az árakat és megnézheti, hogyan illeszkednek a költségvetéshez. Don’Csak nézd meg a kezdő árakat – győződjön meg arról, hogy a magasabb tervek is megfelelőek-e a frissítés idejére.
 • Egyszerű használat – ha te’A teljes tech-fób miatt győződjön meg arról, hogy építője barátságos kezdő! Áttekintéseink mindig feltárják a könnyű használatot, és regisztrálhat egy ingyenes próbaverzióra, hogy kipróbálhassa azt is.
 • Eszközök – alaposan áttekintheti az eszközöket és funkciókat, és ha megfelelnek az üzleti igényeinek. Blog funkciók? Beépített elemzés? Valós idejű szállítási idézetek? Adja meg üzletét, amire szüksége van a sikerhez.
 • Tervezés – Szüksége van üzletére, hogy olyan jól néz ki, mint a termékei’eladása. Hány sablon közül lehet választani? Mennyit tud megváltoztatni a formatervezés? Don’hagyja a tervezést mint utógondolatot – számítson bele!
 • Vevőszolgálat – ha a dolgok kissé rosszul mennek, akkor te’Segítő kézre lesz szükségem. Azt’érdemes megnézni’újra elégedett vagyok a kínált támogatási lehetőségekkel.

Mind a négy ajánlott építőnk a ingyenes próbaverzió, így kipróbálhatja őket, hogy megtudja, melyik tetszik a legjobban!

Az e-kereskedelem építője a legjobb módja az online értékesítésnek, lehetővé téve a saját online áruház egyszerű felépítését. Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Megvizsgálta a különféle e-kereskedelem-építőket, hogy megtalálja az ékszerüzletének legmegfelelőbbet – javasoljuk a Shopify, a Wix, a BigCommerce és a Squarespace szolgáltatásait, mivel ezek lenyűgöző eredményt adtak kutatásunkban
 • Legalább egy ingyenes próbaverzióra feliratkozott az e-kereskedelem építőjének kipróbálására
 • Kiválasztotta a vállalkozó számára a tökéletes építőt!

3

Iratkozzon fel egy prémium tervre

Legyen’gyémántokkal vagy e-kereskedelmi építőkkel, megkaphatja azt, amit fizet – és ahhoz, hogy vállalkozása számára a lehető legjobbat hozhassa ki, be kell jelentkeznie egy prémium tervre.

Összességében az árak havi 20 dollár körül kezdődnek, és sokkal nagyobb vállalkozások esetén havonta akár 300 dollárra is elérhetik. Hogy képet kapjunk a költségekről, az alábbiakban olvashatjuk az e-kereskedelem legfontosabb építőink árait:

 • Shopify: 29,95 – 224,95 dollár havonta
 • Wix eCommerce: 20–35 USD havonta (éves számlázás)
 • BigCommerce: 29,95 USD – 224,95 USD / hó (számlázva évente)
 • Squarespace: 26–40 USD havonta (évente számlázva)

Pénzt takaríthat meg, ha aláír egy éves (vagy akár kétéves) tervet. Minél magasabb a terv, annál több szolgáltatást tartalmaz.

Például a havi 29,95 dolláros BigCommerce Standard terv biztosítja az összes szükséges eszközt az áruház beállításához, ideértve a valós idejű szállítási árajánlatokat és a termékleírásokat. Amikor azonban a havi 71,95 dolláros Plusz tervre frissít, feloldja az összes fontos elhagyott kosárkímélőt.

Pssst! Csak azt akartuk tudatni, hogy a BigCommerce jelenleg akár három hónapot is kínál ingyenesen, amikor aláír egy új tervet. Menjen a BigCommerce webhelyre, hogy élőben megtekinthesse ezt az ajánlatot!

Itt’Gyors áttekintés az alapvető e-kereskedelmi tervvel kapható legfontosabb funkciókról, szemben a fejlettebb tervvel minden vezető építőnk számára.

Az Ön Builder funkciói Alapvető, haladó shopify logó kis weboldal készítő Próbálja ki ma Olvassa el a teljes véleményt Prémium támogatás Kosár helyreállítása Ingyenes SSL tanúsítvány Korlátlan sávszélesség Próbálja ki ma Olvassa el a teljes véleményt logo-wix-100x100 Próbálja ki ma Olvassa el a teljes véleményt Prémium támogatás Kosár helyreállítása Ingyenes SSL tanúsítvány Korlátlan sávszélesség Próbálja ki ma Olvassa el a teljes véleményt BigCommerce kvíz Próbálja ki ma Olvassa el a teljes véleményt Prémium támogatás Kosár helyreállítása Ingyenes SSL tanúsítvány Korlátlan sávszélesség Próbálja ki ma Olvassa el a teljes véleményt Squarespace-logo Próbálja ki ma Olvassa el a teljes véleményt Prémium támogatás Kosár helyreállítása Ingyenes SSL tanúsítvány Korlátlan sávszélesség Próbálja ki ma Olvassa el a teljes véleményt

enged’gyorsan lebontja ezeket a funkciókat, és ezzel elindul prémium támogatás. A Shopify, a Wix és a BigCommerce 24/7 támogatást kínál, valamint fejlett prémium támogatást kínál frissítéskor. Időközben a Squarespace 24 órás prémium támogatást kínál, függetlenül attól, hogy melyikiket tervezi’újra.

Elhagyott kocsi helyreállítás (vagy kosárkímélő) nélkülözhetetlen tulajdonsága minden olyan vállalkozásnak, amely komolyan veszi az online értékesítést. Amikor az ügyfél elhagyja megrendelését, helyreállítási e-mailt küldhet, hogy meggyőzze őket a visszatérésről és a vásárlás befejezéséről. A személyre szabás és az engedménykódokat is ideális módon lehet visszahozni.

SSL (Secure Sockets Layer) tanúsítvány titkosítja az Ön webhelyén feldolgozott információkat (például hitelkártya-adatokat). Alapvető fontosságú az online áruházak számára, ezért mind a négy tartalmazza a kezdetektől. A vásárlók és a keresőmotorok keresik a kis lakatot és “https” a domain név mellett, amelyek azt mutatják, hogy webhelye biztonságos.

Sávszélesség az, hogy mennyi adat továbbítható a webhelyén. A korlátlan sávszélesség azt jelenti, hogy webhelyének rengeteg hely van a növekedéshez; ha a forgalom fellendülését tapasztalja, az áruház bonyodalom helyett egyszerűen kezeli majd.

Az alapvető e-kereskedelmi tervek a legjobbak kis üzletekben vagy online üzletekben, akik csak most indulnak. A nagyobb üzleteknek vagy a növekedést előidéző ​​üzleti vállalkozásoknak fejlett eszközökre van szükségük, amelyek magasabb árszabással rendelkeznek.

A prémium csomag biztosítja az áruházának a legjobb tulajdonságait az online értékesítéshez. Kezdheti a legolcsóbb árat, majd bármikor frissíthet hatékonyabb eszközökre’újra kész. Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Ésszerű költségvetést dolgozott ki
 • Összehasonlítva az áralapú tervekkel, figyelembe véve a magasabb tervek költségeit a jövőbeli növekedés szempontjából
 • Döntött arról, hogy melyik szolgáltatásra van szüksége a vállalkozásnak most
 • Válassza ki a költségvetéshez és a jelenlegi üzleti igényekhez legmegfelelőbb prémium tervet

4

Válasszon egy domain nevet

A domain név az Ön webhelyének címe – például a www.websitebuilderexpert.com webhely. A domain nevek rendkívül fontosak: megadják az Ön webhelyének saját identitását, és segít megbízható, profi és felismerhető imázsának felépítésében vállalkozásának..

Don’Ne hagyja el weboldalát egyedülálló hölgyként – ha tetszik domain, tegyél rá egy gyűrűt! Vagy ebben az esetben regisztrálja’a tiéd. A lehető leghamarabb lépjen be a domain biztonságához – mindegyik egyedi, tehát egyszer csak’eltűnt’elment!

A domainek ára változó, de általában évente 10–60 dollárba kerül. Sok e-kereskedelem-építővel (beleértve a Squarespace és a Wix e-kereskedelmet is) egy éves ingyenes regisztrációval kapsz egy ingyenes domaint egy évre. Vagy vásárolhat egyet olyan speciális domain névregisztrátoroktól, mint például a Domain.com, és gyorsan és egyszerűen összekapcsolhatja online üzletépítőjével..

négyzet alakú e-kereskedelem ékszer domain A Squarespace megkönnyíti a tökéletes domain megtalálását. Keressen és vásároljon domainjét annak biztosítása érdekében – a Squarespace automatikusan összekapcsolja az áruházával az Ön számára! https://www.websitebuilderexpert.com/go/squarespace-selljewelryonline

Íme a legfontosabb három tipp a tökéletes domain kiválasztásához:

 • Tegye egyedivé. Vállalkozásának egyedi, tehát a domainnek is ilyennek kell lennie! Kifelé a tömegből, ha “myonlinejewelrystore” már megtették, don’csak ütj egy második számot a végén.
 • Ne komplikáld túl. Don’t túl messzire menjen a nyúllyukon az egyéniség keresése érdekében; tartsa emlékezetessé domainjét.
 • Maradjon releváns. A domainnek valamilyen módon tükröznie kell vállalkozását, akár az’s a boltod’a neve vagy a tiéd.

Ha te’Ha egy lépéssel előre, és már rendelkezik domain névvel, ezt egyszerűen csatlakoztathatja az új online áruházhoz. Mind a négy e-kereskedelem-építőnek vannak útmutatói, amelyek segítik ezt.

Az internet nagy hely, tehát hagyja, hogy szétváljon vállalkozása. Adjon online áruházának olyan domain-t, amelyet az emberek emlékeznek, és vissza fog térni. Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Válassza ki az online áruház számára a tökéletes domain nevet
 • Kutatta a domainjét, hogy megbizonyosodjon róla’még nem vették fel
 • Regisztrálta a domainjét, hogy biztosítsa és összekapcsolja a webhelyével

5

Válasszon és testreszabjon egy témát

A tégla- és habarcs-ékszerüzletekben a termékeket a lehető legjobb módon állítják elő, hogy megmutassák őket. Az online áruház nem lehet különbözõ.

Hogy’Ezért kell kiválasztania a tökéletes témát. A téma egy webhelysablon, amely bemutatja az oldalak elrendezését és kialakítását, ha ezt választja.

négyzet alakú e-kereskedelem ékszer témaA Squarespace a legjobb minőségű formatervezési mintákkal rendelkezik a piacon – ez a lenyűgöző téma gyorsan reagál a mobilra, könnyen testreszabható, és nagyszerű e-kereskedelmi funkciókkal rendelkezik..

Sok dologra gondolkodni kell, amikor Ön’újra kiválasztja a témáját. Szerencsére az e-kereskedelem építői megkönnyítik a kiválasztási folyamatot a témák ágazatokba és akár elrendezésekbe történő besorolása révén – például, ha nagy képeket vagy rácsos elrendezést szeretne a webhelyére.

Kereshet közvetlenül a lehetőségek testreszabásához, vagy az iparág szerinti böngészéshez. A Wix, a Shopify és a BigCommerce mind az ékszerekhez külön fejezeteket tartalmaz (például: “Ékszerek és kiegészítők” vagy “Divat és ékszerek”).

Először megnézheti a témáját, hogy megnézze’ez a megfelelő neked. Néhány építővel később is átválthatja a témát, ha meggondolja magát, vagy később dönti el a márkanevet. A Shopify, a BigCommerce és a Squarespace segítségével megváltoztathatja a témát.

Mind a négy ajánlott e-kereskedelem-fejlesztőnk mobil érzékeny témákkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a tervezet automatikusan újraformázódik, hogy illeszkedjen a mobil képernyőhöz, gyorsan betöltődik, és a mobil látogatók számára a webhely legjobb élményét biztosítja.

Téma testreszabása

Természetesen te nem’Csak válassza ki a témát, majd hagyja el – a szórakoztató rész a saját dolgá teszi! A téma testreszabása lehetővé teszi üzleti márkájának felépítését színek, betűtípusok és egyebek segítségével.

Itt’Gyors áttekintés néhány testreszabható és hozzáadható dologról:

 • Színek
 • betűtípusok
 • képek
 • Háttér
 • Videók
 • Galériák
 • További oldalak
 • Kapcsolattartási űrlapok

A legjobb az, ha nem’nincs szüksége webdizájnra vagy természetes színindexekre a színátmenetekhez az áruház testreszabásához – az e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalépítők mindezt nagyon egyszerűvé teszik.

wix adi ékszerüzlet szerkesztőjeEz a webhely néhány perc alatt elkészült a Wix ADI használatával, és könnyen testreszabható. Cserélheti a szöveget és a képeket, felvehet és törölhet szakaszokat, és valóban saját oldalává teheti az oldalt.

Ha még tovább szeretné venni a testreszabást, felvehet alkalmazásokat egyedi funkciókhoz, például szakaszok kibontásához (jó a GYIK-hez), kapcsolatfelvételi űrlapokhoz és még sok máshoz. A Shopify különösen jó minőségű alkalmazások széles skálájának kínálatához.

A téma kiválasztása és testreszabása az online áruház felépítésének egyik legfontosabb része – és az egyik leg szórakoztatóbb! Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Fedezze fel lehetőségeit – a témák mobil-ea válaszadásokra? Tudod váltani a témát később? A téma ingyenes?
 • Böngészés, előnézet és összehasonlítás a különböző témák között, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet
 • Testreszabhatja a témát saját színei, képei, betűtípusai és így tovább

6

Adja hozzá ékszereit az online áruházához

Az ötödik lépés a nagy – ez’Ideje betenni az ékszereket ‘online ékszerüzlet’.

Az e-kereskedelem építői, mint például a Shopify, a BigCommerce és a Squarespace, tömegesen tölthetnek fel termékeket, időt és energiát takarítva meg.

De ott’Itt többet kell gondolkodnia, mint hogy csak termékeit a kirakatba hozza – engedd, hogy tegyék’s egyenesen a szórakozásba kezd, kezdve a termékleírások írásával.

Írj egy magával ragadó leírást

Online áruházban megteheti’Ha nem veszi észre, hogy melyik terméket vásárolja meg az ügyfél, sétáljon át, és az ajándék segítségével felhasználja az ajándékot az eladáshoz. Amit tehet, az viszont vonzó, meggyőző és informatív termékleírást ír!

tiffany ékszer termékleírásEz a Tiffany gyűrű kiváló minőségű termék, rövid és egyszerű termékleírással. A kiváló minőségű kép, egy finoman meggyőző leírással kombinálva vonzó vásárlássá teszi.

Az ügyfelek’t vegye fel a tárgyakat, és vizsgálja meg őket, így azok’arra támaszkodik, hogy pontos betekintést nyújtson a termékbe. Mint Tiffany & Co., tedd tényszerűvé, de vonzóvá – az emberek azt akarják, hogy meggyőzzék, szükségük van arra a gyémánt karkötőre vagy egy új fülbevalóra!

Készítsen kiváló minőségű képeket

A lenyűgöző leírása önmagában nyert’Nem elég ahhoz, hogy a vásárlók rákattintsanak a vásárlás gombra. Az emberek azt akarják látni, amit ők’újból megkapja, így profi fényképeket kell készítenie termékeiről.

ékszer termék képEnnek a Pandora-nyakláncnak több termékképe van, hogy a modellről be- és kikapcsolhassa, különféle szögekből. A képek tisztaak, fókuszban és jól megvilágítottak, hogy a termékről a lehető legjobb képet kapjanak.

Gondolj a háttérre, a megvilágításra és a fénykép általános minőségére – fókuszban van? Pixeles? Csinálj egy jó méretet, és több szögből készítsen pattanásokat. Azt’Általában jó ötlet, ha fényképeket készít az ékszerekről, mind önmagukban, mind ruhákhoz modellezve.

Állítsa be az árat

Ügyeljen arra, hogy a termékekre vonatkozóan következetes árazást állítson be, és ügyeljen rá, hogy az ügyfél láthassa.

Cartier ékszer termék áraDon’Ne félj megmutatni az árat! Ez a Cartier termékoldal egyértelművé teszi, hogy mennyit fizet a Love nyaklánc, de az ügyfelek számára sok választási lehetőséget kínál az eljárás folytatására..

Senki sem akar keresni az árat. Ha egyéni árajánlatok elvégzésével dolgozik, nyilvánvalóvá kell tennie, hogy az ügyfélnek mikor kell kattintania egy találkozóra.

Kategorizálja ékszereit

Ha termékeit kategóriákba rendezi, megkönnyíti az ügyfelek számára az ideális ékszerek megismerését. Példák a kategóriákra: nyakláncok, karkötők, órák, esküvő, rózsa arany, újdonságok, bestsellerek és ajándékok.

a kulcsok adása ékszer kategóriákbanA Giving Keys ékszerüzlet kategóriákat és gyűjteményeket használ a termékek felosztásához és az üzlet könnyebb navigálásához

A termékek egynél több kategóriába sorolhatók. Például egy nyaklánc nyilvánvalóan megtalálható a ‘nyaklánc’ kategóriába, de be is ülhettek benne ‘Új valamiben’, ‘Ajándékok neki’, és ‘rózsa arany’.

Kategóriák nélkül az online vásárlás olyan lenne, mintha egy túlcsorduló olcsó táskán keresztül gyökerezik az elveszett fülbevalót keresve – lassú, frusztráló és zavaró.

Mind a négy ajánlott e-kereskedelem-fejlesztőnk korlátlan számú terméket tölthet fel. El tudod képzelni, ha nem tetted?’Nincs olyan kategória, amely szerint mindegyikre sorolhatók? Szerencsére ezeknek az építőknek rengeteg lehetősége van a mindent nyomon követni.

Izgalmas termékek hozzáadása az online áruházhoz, de nem öt perces munka. Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Az összes terméket feltöltötte
 • Írjon pontos és meggyőző leírást minden termékről
 • Mindegyik elemhez készítsen legalább egy kiváló minőségű képet, és töltse fel őket
 • Megtervezte az egyes termékek árazását és világosan meghatározta ezt az Ön webhelyén
 • Elkülönítve a termékeket egyértelmű kategóriákba

7

Állítsa be a kifizetéseket

te’annyira közel állsz, hogy üzletét élővé tegye, de ne’ne felejtsük el beállítani a legfontosabb részeket – a kifizetéseket!

Rengeteg különféle fizetési lehetőség létezik. A választott függ a tartózkodási helyétől és pénznemétől, a saját banki preferenciáitól (például, ha már beállított egy üzleti fiókot), és még az ügyfelek demográfiai adataira is.

Ezt szem előtt tartva, itt’s a rendelkezésre álló fő fizetési lehetőségek gyors listája:

 • PayPal
 • Csík
 • Négyzet
 • Amazon Pay
 • Apple Pay

Kézi fizetéseket is elfogadhat, például elektronikus átutalással.

Shopify kínálja a legtöbb fizetési lehetőséget, több mint 100 rendelkezésre áll. Felszámítja a tranzakciós díjakat, kivéve, ha saját fizetési átjárót, a Shopify Payments-t használja – akkor nem kell’egyáltalán nem kell fizetnie!

Míg néhány e-kereskedelem építője tranzakciós díjat számít fel, mások – például a BigCommerce, a Wix és a Squarespace – nem.

A legfontosabb dolog, amelyet ellenőrizni kell az áruházon keresztül történő fizetések elfogadásakor SSL (Secure Sockets Layer) biztonság. Ez titkosítja az Ön webhelyére bevitt adatokat, és védi az információkat, például a hitelkártya-adatokat a feltöréstől.

Mind a négy legfontosabb építőnk automatikusan beépíti az SSL biztonságot, tehát nem’nem kell aggódnia.

A fizetések elfogadása bonyolultnak tűnhet, de az e-kereskedelem építői csak néhány kattintással beállíthatnak téged. Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • A vállalkozása számára megfelelő fizetési lehetőséget választott
 • Állítsa be a fizetéseket a webhelyén, és csatlakoztassa a fizetési átjárót
 • Ellenőrizze, hogy az e-kereskedelem építője rendelkezik-e eszközökkel a fizetések biztonságának megőrzése érdekében

8

Válassza ki a szállítást

Szállítás nem’t annyira szórakoztató, mint a művészi termékfotók készítése, de az’ugyanolyan fontos.

Szállítási származási cím

Először is, valahova kell szállítania. Szállítási származási címe megmondja az e-kereskedelem építőjének, hogy az adó miként vonatkozik a megrendelésekre, és elengedhetetlen a szállítási díjak kiszámításához és a visszatérítések feldolgozásához.

Szállítási célok

Aggódhat, hogy mennyit’Bizonyos területekre történő szállítás költsége. Mi lenne, ha valaki a világ felétől félbeszakít egy rendet? Nos ez’s ahol a szállítási övezetek bejutnak.

A hajózási zónák csak azok a területek, amelyekre szállítanak – például az egyik hajózási övezet lehet az Egyesült Államok, a másik pedig a világ többi része. Kiválaszthatja, hogy menjen helyi vagy nagyszabásúvá. Tehát, ha csak az állama felé akar szállítani, akkor megteheti!

Szállítás típusai

A szállítási díjak kezelésének többféle módja van. Ezek a választott építőtől függnek, és gyakran attól is, hogy melyik tervez’újra, de itt’s a rendelkezésre álló fő szállítási típusok gyors áttekintése.

 • Pontos szállítási költségek – számolja fel a pontos összeget, ha az árut szállítja rendes postai úton, vagy egy futárral, mint például az USPS.
 • Rögzített Áras Szállítás – rögzített árat számít fel egyes termékekre és / vagy megrendelésekre. Például 3 dollárba kerülne a megrendelések szállítása bárhol az Egyesült Államokban.
 • Ingyenes szállítás – a legjobb fajta ügyfelek számára, és remek lehetőség azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nyereményt keresnek vásárlóikkal. Minden rendelésre ingyenes szállítást kínálhat, ha Ön’újra nagylelkűnek érzi magát; korlátozhatja azt bizonyos termékekre is, vagy felhasználhatja bizonyos összeg feletti megrendelések jutalmazására.
 • Számított szállítási díjak – kínáljon ügyfeleinek a legalacsonyabb árat valós idejű szállítási idézetek felhasználásával futárokon, például USPS, Canada Post, FedEx és egyéb.
 • Ár- és súlyalapú árak – önmagáért beszél, de a szállítási költségeket a termék ára vagy súlya alapján számíthatja fel rendszeres postai szolgáltatások útján.

shopify példa ékszerüzlet leifEz a ékszerüzlet, a Leif.com a Shopify-on épült. Kínál 9 dollár átalánydíjas szállítást bármilyen megrendelés esetén az Egyesült Államokban, de nemzetközi szállítmányokat is szállít további 25 országba.

Egy másik megemlítésre méltó szállítási típus a teljesítési raktár használata. Itt fizet a raktár, amely a készletét tárolja, majd a rendelés átadásakor csomagolja és szállítja az Ön számára termékeket. Ez sokkal kezesebb megközelítés az Ön számára; azt’Lesz többe kerül, de a fejfájást kiküszöböli a szállításból.

Futárok

Ha egyszer’beállította a szállítási lehetőségeket, és elküldte termékeit’s a futárig, hogy teljesítse megrendeléseit. Hogy’miért’Fontos, hogy válasszon egy megbízható céget, amelyben megbízhat, hogy termékeit biztonságosan és megbízhatóan szállítsa.

A legnagyobb és legnépszerűbb futár:

 • USPS
 • FedEx
 • Kanada Post
 • UPS
 • UK Royal Mail
 • DHL

Az e-kereskedelem építői, mint például a Shopify és a BigCommerce, gyakran integrálódnak a futárszolgálatokhoz, így csökkentett szállítási díjakat kínálnak, és sokkal könnyebbé teszik az életet. Néhány tervnél valós idejű szállítási árajánlatokat is kaphat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mindig a legjobb ár-érték arányt érje el.

A megfelelő futár az Ön tartózkodási helyétől és konkrét üzleti igényeitől függ, ezért várjon egy kis időt körülnézésre és a különféle lehetőségek összehasonlítására..

Ki mondta, hogy nem tudott szállítani’t legyen szórakoztató, vagy akár egyszerű? Az e-kereskedelem építői, mint például a Shopify és a BigCommerce, különösen jók abban, hogy mélyreható szállítási lehetőségeket kínálnak az életének egyszerűsítése érdekében. Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Írja be a szállítási származási címet
 • Létrehozta szállítási zónáit
 • Állítsa be a szállítási díjakat
 • Választott egy futárt, amellyel szállíthatja

További információ

 • Nézd meg Szállítási termékek: lépésről lépésre segítő kéz az online áruházhoz történő szállítás beállításához.

9

Tekintse meg, tesztelje és indítsa el online ékszerüzletét

Majdnem eljött az idő, hogy elérjük a közzététel gombot, és küldd el online ékszerüzletüket a világba. De éppen úgy, ahogy a gyönyörű ékszereid nyertek’n nincsenek karcolások vagy törött linkek, az online áruháznak át kell hagynia az ellenőrzést.

Vigyázzon a közzététel gombra (egyelőre), és inkább a ‘Előnézet’ gomb. Ez lehetővé teszi, hogy láthassa áruházát, ahogyan az élőben megjelenik az interneten.

nagykereskedelmi ékszer webhelyÜgyeljen arra, hogy ékszerüzlete olyan jól néz ki, mint ez! A Dogeared.com a BigCommerce használatával készült, és egy blogot, többcsatornás értékesítést és egyebekkel foglalkozik az ügyfelek bevonásával..

Itt’s egy rövid lista azokról a dolgokról, amelyeket ellenőriznie kell a webhely elindítása előtt:

 • linkek – működik-e az összes link? Megfelelően töltődik be az új oldal? Ez a megfelelő oldal a linkhez??
 • képek – azt akarja, hogy a gondosan készített fényképei értékelést kapjanak, ezért ügyeljen arra, hogy megfelelően töltsék be őket, hogy ne legyenek’nem homályos vagy homályos, és nem’t válik egy üres szürke doboz – ez’Minden vásárló rémálma!
 • kijelentkezés – talán a legfontosabb dolog, ellenőrizze saját fizetési folyamatát’s sima és zökkenőmentes utazás.
 • Mobil – ez’Elég könnyű elfelejteni ezt, de az’mindig érdemes megnéznie a boltját mobilon. Ha a webhelyed nem’t dolgozzon mobilon, te’Elveszítik az értékes vásárlókat, ezért gyorsan átpördül a telefonján, hogy megnézze, hogyan’keres.
 • Beállítások – győződjön meg róla, hogy boltja van’A nyelv, a pénznem és a kapcsolattartási adatok egységesek és naprakészek.

Ezek olyan kis dolgok, amelyeket könnyen el lehet hagyni, amikor megteszel’egy ideje dolgoztam valami dolgon. Miért nem kéri családját, barátait vagy kollégáit, hogy vessenek egy pillantást, és mondják el, mit gondolnak?

Ha egyszer’Ha megtekintette és kipróbálta az online áruházat, akkor egyenes vonalba is hozhatja az adott közzététel gombot. Don’Ezúttal ne habozzon – te’Most már készen áll az online ékszerüzlet elindítására!

Gratulálunk – üzlete most élő! Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Megtekintette az online áruházát
 • Próbáltam és teszteltem
 • Ellenőriztem az utolsó részleteket
 • Javítva a hibák
 • Hit közzétenni!

10

Hirdesse ékszerét online

Miután egy kis időt hagyott magának egy boldog táncra, hogy megünnepelje saját online ékszerüzletének kiadását, térjen vissza a képernyőre utazásunk utolsó előtti lépéseként:

Azt’Ideje, hogy támogassa a szívedet!

Sajnos ott van’Nincs mágikus figyelmeztetés, hogy tudatja a felhasználókat, amikor egy nagyszerű webhely éppen életbe lépett. Meg kell várnunk, hogy megbotlik… vagy hogy megtaláljon minket. Itt tehet hatalmas szívességet az áruházában azáltal, hogy felteszi a következő három dolgot: SEO, többcsatornás értékesítés és e-mail marketing.

SEO

Keresőoptimalizálás (SEO) teszi az Ön webhelyét olyan keresőmotorok által, mint a Google.

Az e-kereskedelem weboldalának építői beépített SEO eszközökkel rendelkeznek, amelyek automatikusan a keresőmotorokat felállítják és figyelnek. Még mindig vannak más dolgok, amelyekkel optimalizálhatja weboldalát, és segítheti üzlete rangsorolását a Google-ban.

A Shopify, a BigCommerce, a Squarespace és a Wix rendelkezik SEO útmutatókkal és eszközökkel, amelyek segítik ezt.

Többcsatornás értékesítés

Képzelje el a jelenetet – te’újra a telefonján, végiggörgetve az Instagram-ot, és láthatja, hogy a legszebb karkötő visszafelé néz rád. Néhány érintéssel és ellopással te’megvásároltam, és felfedeztem egy új kedvenc ékszerüzletét – mindezt anélkül, hogy el kellene hagynia a közösségi csatornát.

Hogy’s a többcsatornás értékesítés hatalma, amely lehetőséget ad arra, hogy könnyen eladhasson különféle platformon, például a Facebookon, az eBay-en, az Amazonon és az Instagramon..

bigcommerce többcsatornás integrációkA BigCommerce számos különböző csatornával rendelkezik integrációkkal, lehetővé téve üzlete kibővítését’elérheti, miközben az összes értékesítést egyszerűen, egy helyről kezeli.

A többcsatornás értékesítésnél a BigCommerce a legjobb kutya. Könnyen kezelheti az összes értékesítést egy helyről a BigCommerce segítségével’beépített integrációk.

E-mail marketing

Az e-mailes marketing továbbra is az egyik leghatékonyabb módszer az ügyfelek bevonására. E-mailek küldésével reklámozhat új termékeket, bejelentheti értékesítéseit és kedvezményeit, kiadhat blogfrissítéseket, vagy személyre szabott javaslatokat küldhet.

Az automatikus helyreállítási e-mailek visszahívhatják azokat a vásárlókat, akik a kosárba hullanak tételeket, míg az automatikus köszönő e-mailek tartós benyomást hagyhatnak az első vásárlókra..

Te nem’Nem kell marketing zseninek lennie az e-mail kampányok futtatásához – mint mindig, az e-kereskedelem építője megkapta a hátad. Például a Wix rendelkezik egy Wix ShoutOut nevű e-mail marketing eszközzel, amely lehetővé teszi a lenyűgöző e-mailek egyszerű és gyors létrehozását..

wix shoutout ékszerek onlineA Wix ShoutOut segítségével néhány kattintással lenyűgöző és professzionális e-mail kampányokat hozhat létre

Don’csak üljön azon, hogy vajon ezek az e-mailek vonzzák-e az ügyfélkörét – nyomon tudja követni a kampányát’sikere a beépített elemzéssel!

Gyönyörű termékei megérdemlik a lehető legnagyobb közönséget, tehát szálljon ki a virtuális szappantartóból, és vegye fel a vihart! Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Optimalizálta áruházát SEO számára, hogy segítsen rangsorolni a keresési eredmények között
 • Állítsa be a többcsatornás értékesítést, hogy legalább egy másik platformot tartalmazzon
 • Létrehozott egy e-mailes marketing kampányt, és megvalósította

11

Kezelje készletét

Minden kemény munkája megtérül, és ékszereidet úgy értékesítik, mint a süteményeket.

Ez az, ahol az e-kereskedelmi webhely készítője valóban ragyoghat, a készletkövetésnek köszönhetően. A készletkövetés az, ahol kezeli a megrendeléseket és nyomon követi a készletek szintjét – ez’Fontos, hogy elkerüljük ugyanazon termék kétszer történő értékesítését vagy az ügyfelek megrendeléseinek hiányát!

shopify ékszer-e-kereskedelmi eszközökAz e-kereskedelem építői, mint például a Shopify, fejlett eszközökkel segítenek vállalkozása irányításában, a feladatok automatizálásával és a rendszerek egyszerű kezelésének biztosításával.

Az Ön készleteinek nyomon követésével az olyan építők, mint például a Shopify, figyelemmel kísérhetik a készletmennyiségeket, figyelmeztethetnek a készletek kifogyására vagy elfogyására, és akár automatikusan címkézik a helyszínen található termékeket “Alacsony készletek” vagy “Nincs raktáron”.

Ez azt jelenti, hogy nem’folyamatosan ragasztani kell a képernyőhöz, és időt szabadít fel más fontos feladatok elvégzésére (vagy egy jól megszerzett csésze kávé).

A BigCommerce, a Shopify és a Squarespace valóban legfontosabb választás a készletkövetés szempontjából. Ők’mindent megszereztek – nemcsak nyomon követhetik a készletét, hanem jelentéseket készíthetnek a bevételről, és tájékoztathatják arról, hogy hány ügyfél látogatta meg webhelyét.

A készlet nyomon követése elengedhetetlen a vállalkozás zökkenőmentes működéséhez és sikeréhez – szerencsére az e-kereskedelem építője automatizálhatja ezeket a feladatokat az Ön számára. Mielőtt elkezdené szárnyainak elterjesztését teljes értékű online eladóként, győződjön meg arról, hogy van:

 • Állítsa be a készletkövetést az üzletében
 • Állítson be módot az alacsony és elfogyott cikkek megjelölésére a kirakaton

Hogyan lehet online ékszereket eladni: Összegzés

Ez a cikk ismerteti az online ékszerüzlet felállításának minden szakaszát, a domain felállításától egészen a termékek reklámozásáig..

Mi’a legjobb e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal-építőket javasolta, és bemutatta az áruház sikerességéhez szükséges lépéseket.

Azt’forgószél út volt! Ha te’kicsit elvakulva érzem magam itt’s egy gyors frissítés a tíz lépésből egy sikeres online ékszerüzlet felépítéséhez:

 1. Találja meg az Ön számára a megfelelő e-kereskedelmi webhely-készítőt – A legjobb három platform a Shopify, a Wix és a BigCommerce.
 2. Iratkozzon fel egy prémium tervre – gondolkozzon el a szükséges szolgáltatásokra és a költségvetésére.
 3. Válasszon egy domain nevet – tartsa egyedi és regisztrálja, hogy a tied legyen.
 4. Válasszon és testreszabjon egy témát – Válasszon ki egy olyan mintát, amelyet szeretsz, és készítse el sajátját.
 5. Adja hozzá ékszereit az online áruházához – töltsön fel fotókat és leírásokat.
 6. Állítsa be a kifizetéseket – válasszon egy fizetési lehetőséget, például a PayPal-t, és csatlakoztassa az üzletéhez.
 7. Válassza ki a szállítást – állítsa be a szállítási díjakat, a futárokat és így tovább.
 8. Online ékszerüzlet előnézete, tesztelése és indítása – Ellenőrizze a hibákat, majd nyomja meg a közzétételt.
 9. Hirdesse ékszerét online – a termékek forgalmazása különböző csatornákon keresztül.
 10. Kezelje készletét – nyomon követheti a készletszinteket az eladás során.

Ha te’Ha készen állsz, és elindulsz, hogy elindulj, a következő lépés az, hogy kiválasztja az e-kereskedelmi webhely készítőjét. Itt’A beszámoló a legjobb e-kereskedelem-építőkről egy online ékszerüzlet felépítésére a következőkkel:

Don’ne habozzon – kezdjen építeni még ma, és fordítsa el ezt a dolgot vállalkozássá!

Hogyan lehet online ékszereket eladni: GYIK

Miért eladna ékszereket online??

Függetlenül attól, hogy már van fizikai boltja, vagy a kezdetektől kezdve, az ékszerek online értékesítése egy hozzáértő és költséghatékony módszer a növekvő ipar előnyeinek kiaknázására. Online ékszerüzlettel szélesebb közönséget érhet el, hirdetheti márkáját és bővítheti vállalkozását.

Honnan származnak ékszerek??

Lehet, hogy készíti a termékeit, vagy saját maga is beszerezheti azokat. Nagy megtakarítások céljából vásárolhat nagykereskedőktől, vagy használhat csepegtetőket (ahol egy terméket harmadik féltől vásárol, miután az ügyfél megvette, és közvetlenül az ügyfélnek szállítja). Kiválaszthatja a legmegfelelőbb lehetőséget!

Melyek a legjobb Dropship ékszer-szállítók?

Mint mindig, a legjobb megoldás az Ön vállalkozásától függ, de a legjobb csepphajó ékszer-beszállítók közül néhány a következő:

 • Danforth Pewter
 • Gold-N-Diamonds Inc..
 • Szilva-sziget ezüst
 • Richard Cannon ékszerek
 • Rubyimports.net

Rengeteg tonna van, tehát feltétlenül vizsgálja meg, melyik kínálja legjobban vállalkozását.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map