Hogyan állítsunk be egy étterem online rendelési rendszerét

Bármi történjék’ott történik a világon’Az egyetlen dolog, amely állandó marad – az embereknek enni kell. És akkor’Sőt, az emberek szeretnek jó ételeket enni – lehetőleg hogy meneküljenek’maguknak kellett főzni. Itt áll rendelkezésre online rendelési rendszer, amely megadhatja éttermének vagy kávézójának a szükséges lendületet ezekben a bizonytalan időkben.


Még akkor is, ha a COVID-19 nem’t mindenki biztonságos otthon tartása, online étteremmegrendelési rendszer megteremtése jövedelmező döntés – a fogyasztók 34% -a szerint megrendelésenként legalább 50 USD-t költ, amikor online rendel.

Jelenleg a vendéglátás az egyetlen mód arra, hogy sok étterem továbbra is kiszolgálja éhes ügyfeleit. Ha te’új vállalkozása fenntartására vagy feltöltésére törekszik’ jövedelem, mi’itt vagyok, hogy segítsen az indulásban.

Három fő módon állíthatja be az étterem online rendelési rendszerét:

 1. Használja a saját webhelyét, weboldal-készítő vagy WordPress segítségével a megrendelések feldolgozásához.
 2. Használjon harmadik féltől származó online rendelési alkalmazást, mint például az Uber Eats.
 3. Használjon harmadik féltől származó online rendelési alkalmazást, kombinálva egy POS-rendszerrel, mint például a CAKE.

Mi’Kísérjük végig az egyes lehetőségeket, hogy segítsen kiválasztani vállalkozása számára a legjobb rendelési rendszert.

Miután az ügyfelek öt zacskó tésztát befőztek, ők készítik’Kész leszek valamire, ami kissé más lesz – és te’Készen állunk az új ételrendelési rendszerrel, hogy vegye megrendelését.

1

Használja a saját webhelyét

Mi az? A saját éttermi webhelyed, ahol menüket biztosíthatsz és megrendeléseket fogadhatsz el közvetlenül az ügyfelektől.

Hogyan működik? Ön felépít egy weboldalt, majd az ügyfelek megrendeléseit kezeli, amint azok az Ön weboldalán érkeznek.

Mire van szükséged? Csatlakozás az internethez, egy weboldalépítő platform és egy csapat a megrendelések kezeléséhez, amint beérkeznek.

Hogyan állítja be?? Készítsen saját éttermi webhelyet egy weboldal-készítő vagy a WordPress segítségével, állítsa be a szállításokat és a kifizetéseket, majd indítsa el webhelyét.

Mennyibe kerül? Ingyenesen építhet, és néhány weboldal-készítő havi 6 USD-t is elérhet? Reálisan azonban’Havonta 6–40 dollárba kerül.

Az online megrendelések elfogadása a saját webhelyén lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy közvetlenül megrendeljenek Önt, azaz a folyamatot teljesen házon belül tartják. te’Az irányítás alatt minden profitot megkap, és közvetlen kapcsolatot tart fenn az ügyfelekkel.

Ennek lényege, hogy az összes munkát megkapja, a kifizetések kezelésétől a szállítások szervezéséig.

Javasoljuk, hogy webhelyét webhely készítővel vagy WordPress segítségével készítse. A weboldal-készítővel internet-kapcsolatra van szükséged, és máris elkezdheti az építkezést – a weboldal-készítőknek gyors, egyszerű és megfizethető a webhely felépítése, és’Nincs szükség tech készségekre.

A WordPress használatának megkezdéséhez először meg kell találnia a webtárhelyet – majd elkezdheti az építkezést. Teljes ellenőrzése alatt áll a webhelye felett, a biztonságtól a designig, de ez azt is jelenti, hogy a WordPress több karbantartást igényel, mint egy weboldal készítője.

Jó tudni…

Ajánljuk Bluehost a WordPress webhelyének tárolására – az összes olyan funkcióval rendelkezik, amelyek az élet megkönnyítéséhez szükségesek, például automatikus frissítések és ingyenes SSL-biztonság. Azt’Ezenkívül maga a WordPress ajánlja az első számú webhelyet, és mi meg is tehetjük’Nem vitatkozom ezzel!

Webhelyek készítése - weboldal készítő v wordpress

Kezdje el saját webhelyének felépítését

 • Válasszon a A legjobb étterem webhely-készítők az étterem webhelyének gyors, egyszerű és profi módon történő felépítéséhez.
 • Fedezze fel a A legjobb WordPress tárhely-szolgáltatók hogy megtegye az első lépést a saját WordPress étterem webhelyének felé.

Ha te’Ha új webhely-készítőt használ, az online rendelési rendszer hozzáadása webhelyéhez rendkívül egyszerű. Egyszerűen keresse meg az építőjét’App Store-ba, és adjon hozzá egy éttermi alkalmazást – például a Wix étteremmegrendelések alkalmazás és a Weebly éttermi rendszere alkalmazás.

A WordPress hasonló ajánlatot kínál bővítmények formájában, amelyek extra funkcionalitást nyújtanak az Ön webhelyén. Számos közül lehet választani – a WooCommerce bővítmény egy különösen népszerű lehetőség, amelyet testreszabhat az online élelmiszer-megrendelések beállításához..

Jó tudni…

A webhely-készítők már beépített funkciókkal érkeznek, de alkalmazások hozzáadására is szükség van, ha további funkciókra van szükség, például áttekintő szakaszra vagy online űrlapra. A WordPress inkább üres vászon, tehát te is’A legtöbb szolgáltatáshoz beépülő modulokat kell hozzáadnia.

te’Lehetségesnek kell lennie a fizetések elfogadására, a megrendelések feldolgozására, a kézbesítés megszervezésére és a weboldal frissítésére az éttermével kapcsolatban’Információk – például, hogy mely menüelemek vannak raktáron és nincs raktáron.

Tehát mennyibe kerül egy online rendelési rendszer felállítása a saját webhelyének felhasználásával? Attól függ – építők, mint például a Weebly és a Wix, ingyenes tervekkel rendelkeznek, és a kiindulási árak havi 6–13 dollár.

A WordPress ingyenes, de fizetnie kell a tárhelyért és az esetlegesen nem működő pluginekért’nem jönnek ingyen – például, hogy együtt építsenek a WooCommerce-val’Szüksége lesz még a WooCommerce Product Table bővítményre is, amely évente legalább 49 dollárba kerül.

Egy alapszintű webhely esetében általában azt jósoljuk, hogy a WordPress havi 11–40 dollárba kerül.

Kulcs elvihető

 • Lehetővé teszi a könnyű kapcsolatot a meglévő ügyfelekkel
 • A nyereség 100% -át és a teljes irányítást adja Önnek
 • A legkevésbé kényelmes lehetőség – mindent meg kell kezdenie a kifizetésektől a szállításokig

étterem webhely és harmadik fél alkalmazás-megrendelő rendszere, pho menni pho

Te nem’csak egy módszert kell választania – itt a Pho Cafe rendelkezik egy “Pho To Go” webhelyén, ahol az ügyfelek választhatnak gyűjtést vagy kézbesítést. A kézbesítést harmadik fél alkalmazza, de a Pho Cafe’A webhely határozottan az ügyfelek számára teszi a választást’kezét.

2

Használjon harmadik fél online rendelési alkalmazását

Mi az? Harmadik fél online rendelési alkalmazását használja, például a GrubHub vagy az Uber Eats alkalmazást.

Hogyan működik? Az ügyfél megrendelést ad, az alkalmazás továbbítja Önnek a megrendelést, majd kiszállítási szolgáltatása elviszi az ételt az ügyfélhez.

Mire van szükséged? Alapvető információk az Ön étterméről a regisztrációs űrlaphoz, például a hely, a konyha típusa és a heti megrendelések becsült száma.

Hogyan állítja be?? Nyissa meg a választott alkalmazást, és töltse ki étteremét’részletek az induláshoz!

Mennyibe kerül? Általában ott van’Nincs előzetes költség, de az alkalmazás csökkenti az egyes tranzakciókat.

Ha te’ha nem igazán érzi magát a megrendelések és a kézbesítések kezelésében, akkor egy harmadik fél online megrendelési alkalmazásának jó módja van. Azt’Ez egy rendkívül népszerű lehetőség, mert az éttermet új ügyfelek és a törzsvendégek előtt látja el.

Harmadik fél online rendelési alkalmazásai között szerepelnek olyan vállalatok, mint az Uber Eats és a GrubHub, amelyek utóbbiit 19 millió ember használja, és több mint 350 000 étterem működik.!

Az induláshoz egyszerűen válassza ki a használni kívánt alkalmazást, és lépjen a saját webhelyére. Ezután töltsön ki egy regisztrációs űrlapot éttermének alapvető adataival – ezt majd továbbítják az alkalmazás csapata számára, hogy áttekintsék és jóváhagyhassák.

harmadik alkalmazás online ételrendelés grubhub étterem formájábanA GrubHub megkönnyíti az indítást – egyszerűen töltse ki az űrlapot a weboldalon!

Itt’Így működik egyszer’újra együttműködik egy harmadik fél szállítási alkalmazásával:

 • A beállítás után az ügyfelek megrendelései végigmennek az alkalmazáson.
 • A megrendelést továbbítjuk Önnek – valakinek el kell fogadnia a megrendelést az alkalmazásban’tabletta – így elkészítheti a megfelelő ételeket.
 • te’A rendelést manuálisan is be kell írnia a saját POS-ba.
 • Ezután az egyik alkalmazás’A szállítmányvezetők megérkeznek, hogy elhozzák az ételt az ügyfélnek.

étterem rendelési rendszer Uber eszik app, hogyan működikEgy harmadik féltől származó alkalmazás, például az Uber Eats használata sokkal kényelmesebbé teszi az online ételrendelések kezelését!

Használhat egynél több harmadik féltől származó alkalmazást, de ügyeljen arra, hogy minden rendelését megfelelően kezelje, és mindegyiket külön tartsa!

A harmadik fél alkalmazásának fő hátránya, hogy csökkentik a bevételeit. Néhány alkalmazás, például az Uber Eats, egyszeri indítót vagy töltőt tölt fel “aktiválás” díj, mielőtt kiszolgálási díjat számítana fel a megrendelések százalékában.

Ez az, amit ügyfelei is tudatában vannak. Tudta, hogy a fogyasztók 70% -a valóban inkább közvetlenül az éttermekből rendel, mint az alkalmazáson keresztül történő rendelés helyett, hogy pénzük egyenesen az üzletre kerüljön?

Ennek ellenére a harmadik fél alkalmazásának kényelme is lehetővé teszi’nem lehet tagadni – ha te’gyors és egyszerű módszert keres az étterem online rendelési rendszerének elindítására, ez a győztes!

Kulcs elvihető

 • Rengeteg vásárló előtt adja ételeit
 • A szállítások az Ön számára történnek – sokkal kényelmesebb, mint mindent saját kezűleg kezelni
 • Te nem’nem fogja megtartani az összes nyereségét – a harmadik féltől származó alkalmazások csökkenteni fogják

harmadik fél alkalmazásának ételrendelése shake shack uber eszik példát Ez az, amit ügyfelei látnak, amikor megrendelést készítenek az Uber Eats szolgáltatáson keresztül. Ezt a megrendelést ezután továbbítják Önnek, hogy elfogadja vagy elutasítsa. 3

Használjon harmadik fél online rendelési alkalmazását POS rendszerrel

Mi az? Harmadik féltől származó online rendelési alkalmazást, valamint olyan integrált POS-rendszert használ, mint például a CAKE vagy a Checkmate.

Hogyan működik? Az ügyfél megrendelést készít; az alkalmazás ezután továbbítja a megrendelést Önnek, amelyet automatikusan beír a POS-ba anélkül, hogy az alkalmazottnak manuálisan kellene átadnia a megrendelést.

Mire van szükséged? Fiók harmadik féltől származó alkalmazásnál, és egy fiók POS-integrációs alkalmazással.

Hogyan állítja be?? Egyszerűen lépjen a választott integrációs alkalmazásba, például a Checkmate, és adja meg adatait, hogy felvegye a kapcsolatot és elinduljon.

Mennyibe kerül? Attól függ – a Checkmate havonta 85 dollárba kerül, míg a CAKE havi 69 dollárba kerül.

Ha te’Több harmadik fél alkalmazásának tervezését tervezi, vagy megpróbál kezelni egy csomagot a megrendelésekkel, majd a harmadik fél online rendelési alkalmazásának a POS-integrációval történő kombinálása teljes kényelmet nyújt..

Itt használ integrációs alkalmazást – például TORTA vagy Sakk-matt – Középemberként jár el a harmadik féltől származó alkalmazás (például az Uber Eats) és a POS között.

A harmadik féltől származó megrendelő alkalmazás ugyanúgy működik – az ügyfél megrendelést ad, és az alkalmazás továbbítja Önnek a megrendelést. Kivéve a munkatársakat’nem kell a megfelelő táblagépre mennie, elfogadnia kell a megrendelést, majd manuálisan be kell írnia a megrendelést a POS-ba.

Ehelyett az integrációs alkalmazás lehetővé teszi, hogy az alkalmazás és a POS beszéljen egymással, azaz a megrendelés automatikusan bekerül a POS-ba. Minimális probléma, gyorsabb és kevesebb hibahely – ez a tökéletes választás rendkívül forgalmas éttermekhez.

hozzon létre online ételeket rendelő checkmate pos integrációtA Checkmate megmutatja, hogy az alkalmazás hogyan működik középhaladóként, lehetővé téve a harmadik féltől származó alkalmazások és a POS rendszerek egymás közötti beszélgetését – ami viszont sokkal könnyebbé teszi az életét!

Mint talán már kitalálta, az az ár, amit fizet a végső kényelemért, az az ár. te’a harmadik fél által nyújtott kiszolgáló és az integrációs alkalmazás fizetése is, ez a legdrágább online rendelési rendszer.

Például a Checkmate havonta 85 dollárt számít fel – javasoljuk, hogy vállalja az ingyenes próbaverzióját!

Ha te’Ha van hely a költségvetésben, ez a módszer sok munkát elvesz a kezedből. Azt’Ez a legjobb megoldás az éttermek számára, amelyek nagy mennyiségű megrendeléssel vagy több kézbesítési alkalmazás zsonglőrjével foglalkoznak.

Kulcs elvihető

 • A legkényelmesebb lehetőség, mivel szinte mindent automatizál az Ön számára
 • Legdrágább lehetőség – te’két külön alkalmazás fizet
 • Csak akkor érdemes megtenni, ha te’nagy mennyiségű megrendeléssel foglalkozik, vagy több kézbesítő alkalmazással zsonglőrzi

online srác, öt fickó megrendelése, integrációs példaAz Five Guys az egyik Checkmate’ügyfelei. Ez egy nagy márka, amely kétségkívül sok online megrendelést feldolgoz, tehát érdemes számukra a lehető legnagyobb mértékben automatizálni.

Hogyan készüljünk fel online megrendelésekre

Idősnek tűnhet az online élelmiszer-rendelési rendszer felállításának gondolata’még soha nem próbáltam. Itt találja a legfontosabb tippeket arra, hogyan készítheti elő éttermi vállalkozását online szállításra.

1. Gondoljon helyileg

Lehet, hogy rendszeres vásárlói elvonulnak az Ön finom ételei iránt – szóval tudassa velük’újra szállít! Ezt megteheti, ha közzétesz a közösségi médiában, vagy feliratkozik az ablakra, hogy az emberek észrevehessék napi sétájukat.

Ezenkívül végezzen kutatást az Ön környékének legjobb szállítási alkalmazásairól. Egyesek népszerűbbek, mint mások a különböző területeken, így van’érdemes ugrani a leggyakrabban használt alkalmazásokra, hogy minél több ügyfelet vonzzon.

2. Készítse elő személyzetét

Az éttermeknek általában meg kell egyensúlyozniuk az online megrendeléseket a házon belüli ügyfelekkel – de sok olyan intézménnyel, amely jelenleg a nyilvánosság számára bezárva van, te’valószínűtlen, hogy most ezzel kell foglalkoznia.

Mégis, az’Jó ötlet egyértelmű szerepek és felelősségek megadása az alkalmazottak számára, hogy segítsék a megrendelések folyamatos áramlását és maximalizálják a hatékonyságot. A folyamat és a munkakörök körüli zavar hibákhoz és késésekhez vezet, ezért ügyeljen arra, hogy mindenki elégedett legyen az új rendszerrel.

Ha lehetséges, végezzen néhány próbafutást, hogy munkatársai hozzászokjanak az online megrendelések kezeléséhez és a folyamat minél egyszerűbbé tételéhez.

3. Optimalizálja a menüt

enged’Legyen őszinte, vannak olyan ételek, amelyek csak nem adnak’t jól utazzon. Eközben másnak tűnik úgy, hogy a pizsamádban tévé előtt engedték őket (mi’újra rád nézek, pizza).

Gondoljon az ételre, amelyet szolgálnak fel, és arra, hogy mit tud realisztikusan elküldeni. Előfordulhat, hogy szokásos menüjének tömörített változatát ajánlja, hogy megkönnyítse a csapata számára – talán lecsökkentheti a klasszikus vásárlói kedvencek közé, vagy olyan ételeket kínál, amelyekről úgy gondolja, hogy otthon könnyű enni.

Bármikor kipróbálhatja a menüjét, és hozzáigazíthatja, amint csak megy – azt’Ez mindenki számára egy tanulási görbe!

Hogyan állítsunk be egy étterem online rendelési rendszerét: Összegzés

Tudjuk, hogy jelenleg bizonytalan idő minden formájú és méretű vállalkozás számára. Lehet, hogy a vendéglátóknak be kellett volna csukniuk az ajtóikat, de fogadhat, hogy ha online ételrendelési rendszert állít fel, az ügyfelek (óvatosan) kinyitják ajtóikat szállításukhoz..

Akár a lehető legtöbb nyereséget szeretné megtartani, akár a teljes kényelem felett szeretné értékelni a kényelmet?’Ez egy módszer itt az Ön számára. Mi’áttekintte a három fő módszert, amellyel beállíthatja a saját ételrendelési rendszerét, hogy segítsen kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet.

A saját online ételrendelési rendszer elindítása: Tájékozódjon a

 1. Használja a saját webhelyét, weboldal-készítő vagy WordPress segítségével a megrendelések feldolgozásához.
 2. Használjon harmadik féltől származó online rendelési alkalmazást, mint például az Uber Eats.
 3. Használjon harmadik féltől származó online rendelési alkalmazást, kombinálva egy POS-rendszerrel, mint például a CAKE.

Ne felejtsd el, hogy nem’csak egy módszert kell választania. Például elkészítheti saját weboldalát, és fogadhat el megrendeléseket harmadik fél szállítási szolgáltatásaitól – megtalálja a vállalkozás számára megfelelő egyensúlyt, és tartsa meg boldog ügyfeleit még többért.

Következö…

Nézze meg praktikus útmutatónkat Hogyan lehet élelmiszert eladni online hogy megismerkedjen az ételek internetes értékesítésének hátrányaival.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map