Hogyan lehet eladni a Facebook Buy Button segítségével

Hogyan lehet eladni a Facebook Buy Button segítségévelHa növeli az e-kereskedelmi vállalkozását a Facebookon történő eladással, akkor érdemes fontolóra vennie a Facebook Buy Button használatát.


Nem biztos benne, mi ez és hogyan növelheti az online értékesítést? én’Az alábbiakban részletesebben ismertetjük.

A tény az, hogy minden hónapban több mint 1,71 milliárd aktív felhasználó van a Facebookon.

Ez egy hatalmas lehetőséget kínál új lehetőségek felkutatására, akik érdeklődhetnek az Ön termékei iránt, és új (és remélhetőleg megismételhető) ügyfelekké alakíthatja őket..

A Facebook-on történő eladás semmi új. Ön (vagy versenytársai) már néhány éve ezt csinálhatja.

A tipikus folyamat (vagy értékesítési csatorna) az, hogy ha egyszer kap valakivel’Figyelem a Facebookon (akár Facebook hirdetéseken keresztül, vagy beszélgetésekbe vonuláson stb.), te’A Facebook oldalára, majd a webhelyére kell vezetned őket, majd remélhetőleg ők is’Végül valamit vásárol tőled.

Igen’túl egyszerűsíti a folyamatot, de általában véve ez’így működik a legtöbb idő.

Ha te’Ha egy kicsit hozzáértőbb, akkor esetleg már létrehozott egy Facebook-áruházat vállalkozása Facebook-oldalán. Tehát ez kicsit lerövidíti az értékesítési folyamatot, ahol az emberek vásárolhatnak a Facebook oldaláról anélkül, hogy meglátogatnák a webhelyet.

Túl szenved-e az alacsony eladási konverziós arány??

Az egyik kihívás az, hogy értékesítési sikerességi aránya (konverziós ráta) elég alacsony lehet. Nem mindenki, aki rákattint a Facebook hirdetésére vagy megtalálja a Facebook oldalt, vásárol valamit tőled. Fantasztikus lenne, ha igen, de tudod, hogyan működik a valóság!

Tehát mit tehetne az értékesítés növelése és az eladási konverziós arány javítása érdekében?

A legtöbb online vállalkozás nagy hangsúlyt fektet a hangsúlyra “optimalizálás” értékesítési csatornájuk. Kipróbálhatja a különböző hirdetéseket, értékesbb tartalmat biztosíthat potenciális ügyfeleinek, kipróbálhatja a különböző weboldalak kialakítását / elrendezését és így tovább.

Míg ez’Biztosan nagyon fontos, az egyik általánosan elhanyagolt lehetőség az, hogy eladjuk az embereknek, akik azonnal szeretnének vásárolni.

Most akarják.

Mi’mind ott voltam. Tudod, impulzív módon vesz valamit. Az, hogy később megbánjuk a vásárlást, egy másik történet!

Bármely okból is, a fogyasztói szegmens mindig készen áll arra, hogy vásároljon valamit, és el akarja járni “a legkevesebb ellenállás útja” hogy finomságokat kapjanak a kezükbe. Ők’elvégezték kutatásaikat’elegendő kattintást végzett, és csak vásárolni akarnak – most.

Természetesen, mint hozzáértő üzleti tulajdonos, te’Itt akarok lenni, hogy kielégítsem ezeket a vásárlásokat!

Facebook Buy Button – a legkevesebb ellenállás útja

Itt’Ez szemlélteti a Facebook Buy Buttons működését.

Shelley érdekli egy Dyson kézi porszívó vásárlása. Ő’kicsit divatos, impulzív vevő.

Ő’Látta a barátait félelmetes porszívójuk segítségével, és ez tényleg működik! Azt akarja, és felkutatta a Dyson webhelyet, elolvasta néhány véleményt, mérlegelte az előnyeit és hátrányait.

Azt’A gondolat szélén áll, de az egyik egység még mindig elég drága. Tehát néhány nap tétovázik, de igen’még mindig nagyon érdekli.

Hogyan lehet eladni a facebook-on a buy gombbal - Dyson

Mert Dysonon volt’A Dyson (hátborzongatóan) honlapján tudja, hogy a Shelley bizonyos mértékben érdekli termékeiket. Helló, újracélzás!

Tehát amikor Shelley felkerült a Facebookra, hogy megnézze barátaidat’ képeket, pózol a félelmetes porszívókkal, lát egy Dyson hirdetést a Facebook hírcsatornájában….

Nem tette’nem kéri őt, hogy ötször kattintson rá, hogy visszatérjen Dysonba’honlapján. Ó, nem, nem tette’t.

A Facebook hírcsatorna-hirdetésben közvetlenül a hirdetésen található Buy gomb. És a hirdetés Shelleyt mutatja’kedvenc vákuumgép-modellje, mivel sok időt töltött ezen a modellnél a Dyson-on bámulva’honlapján.

Hogyan lehet eladni a facebook-on a vásárlás gombbalOké, ez nem’t vákuumgép, de megmutatja, hogyan működik a hirdetés. Látod a Facebook Buy gombot?

Az egérmutató a Facebook Buy gombra mozog.

kettyenés.

Mielőtt tudta volna, a Shelley most egy vadonatúj, karcsú tisztítógép büszke tulajdonosa.

Hú, mi történt??

Nem tette’nem kell néhányszor kattintania, hogy visszatérjen a Dyson-ba’honlapján. Közvetlenül a Facebook hírcsatornájában megkapta a vásárlási lehetőséget.

Hogyan lehet eladni a facebook-on a 2. vételi gombbalA termékek eladásának leggyorsabb módja az, ha az emberek közvetlenül a Facebook hírcsatornájukban vásárolhatnak

Ha te’Ha egy hozzáértő marketingszakember, tudod, hogy minél több lépést tesz fel a kilátásaitól, mielőtt megvásárolná őket, annál nagyobb annak a kockázata, hogy a kilátások meggondolják magukat, tétováznak, vagy elterelhetik őket a macskás videók a YouTube-on.

Tehát a Facebook Buy Button átvágja az esetleges zavaró tényezőket és habozásokat, és lehetőséget ad a lehetőségeinek, hogy vásárlói vásárolhassanak tőled, közvetlenül a hírcsatornákban..

Shopify’s Facebook Buy Button

Tehát hogyan szerezheti meg a Facebook Buy gombot, hogy segítsen növelni eladásait?

Csak annyit kell tennie, hogy beállít egy online áruházat a Shopify segítségével.

Hogyan lehet eladni a Facebook Buy Button segítségével - ShopifyKattintson a képre, hogy megnézze a Shopify-ot, és hogy ez hogyan segítheti az elektronikus áruház működését

A Shopify az egyik legjobb és leggyorsabban növekvő e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal-készítő, amely a piacon elérhető, és több mint 500 000 kereskedőnek segít online termékek eladásában..

Ők’A vevők szintén segítették a kereskedők több mint 40 milliárd dolláros eladások feldolgozását, átlagosan kereskedőnként körülbelül 85 000 dollárt.

Professzionálisan kialakított kirakat témákat, 24 órás támogatást és több mint 1400 alkalmazást kínálnak az online áruház funkcionalitásának bővítéséhez.

Ha sikeres e-áruházat szeretne létrehozni, anélkül, hogy tudná kódolni, akkor a Shopify az egyik legjobb eszköz, amely ma elérhető az Ön számára..

Ha egyszer’Ha összekapcsolta a Facebook-fiókját a Shopify-fiókkal, elkezdheti termékek elküldését a vásárlás gombokkal, és a Shopify olyan eszközökkel rendelkezik, amelyek segítenek az összes eladás és megrendelés kezelésében, amelyek a Facebook-on érkeznek.

Facebook vásárlás gomb - Shopify műszerfal

Mostantól az összes Facebook-értékesítését közvetlenül a Shopify-fiók irányítópultján kezelheti. Centralizálják ezt a folyamatot, és kicsit könnyebbé teszik az életét.

A Facebook Buy gomb egy nagyon hatékony eszköz a marketing stratégiájába való beépítéshez. Segít a vásárlásra kész ügyfelek begyűjtésében, és megkönnyíti számukra a vásárlást.

Amellett, hogy eszközöket nyújt Önnek, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy termékeket vásároljanak tőled közvetlenül a Facebook hírcsatornából, a Shopify gyors és egyszerűen előkészíti a Facebook oldalán egy üzlethelyzetet, és az összes eladást integrálja a Shopify online áruházába.

A Shopify tehát valóban rugalmas e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal-készítő, amely nemcsak segíti az online áruház felállítását, hanem fejlett eszközöket is kínál a Facebookon történő értékesítéshez..

Következtetés – Használja a Facebook Buy gombot az értékesítés növeléséhez

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map