Hogyan lehet eladni a Pinterestben: 3 hatékony pénzkeresési módszer

Nagyon sok ember megy a Pinterestbe, hogy inspirációt kapjon otthoni dekorációhoz, divathoz, receptekhez és így tovább, és így tovább.


De amit a legtöbb ember nem?’Nem veszem észre, hogy a Pinterest hatalmas értékesítési csatorna a vállalkozások számára.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretné növelni online értékesítését, akkor ellenőrizze, hogyan kell eladni a Pinterest oldalon.

Miért? Mivel A Pinterest felhasználók többet fizetnek megrendelésenként, mint sok más közösségi média hálózat – például a Facebook és a Twitter – az Instagram csak az egyik legfontosabb platform, amely magasabbra kerül.

Hogyan lehet eladni a Pinterest-en?Átlagos rendelési érték a közösségi médiábanA Pinterest felhasználók átlagos megrendelési értéke 58,95 USD

Itt megtudhatja, hogyan lehet pénzt keresni az Instagram-on.

2018-ra becslések szerint a Pinterestnek havonta több mint 175 millió aktív felhasználója van, akiknek 75 milliója csak az Egyesült Államokból származik!

Tehát más szavakkal, azt’s egy aranybánya az elektronikus áruházak számára, és nem engedheti meg magának, hogy figyelmen kívül hagyja ezt a tényt, ha vállalkozása növekedését tervezi.

Don’Van még e-kereskedelmi üzlete? Nincs mit.

Hacsak te nem’Valahogy valamiféle technológiai zseniálisan: az elektronikus áruház létrehozásának legegyszerűbb módja egy weboldal-készítő, például a Shopify vagy a BigCommerce..

Egyszerűen fogalmazva, egy weboldal-készítő, más néven online vagy e-kereskedelem-áruház, olyan online platform, amely lehetővé teszi egy olyan weboldal létrehozását, amelyben kevés vagy nincs technikai know-how.!

Olvassa el az online áruház felépítésének hasznos útmutatóját itt.

Ha már van e-kereskedelmi üzlete, fantasztikus! Ez a cikk neked is szól. Olvassa tovább a vita során:

  • Hogyan működik az Ön számára a Pinterest értékesítése.
  • A különbség ‘gazdag’ csapok és ‘megvásárolható’ csapok, amikor a Pinterest-en értékesítik.
  • Hogyan lehet pénzt keresni a Pinterest segítségével az affiliate marketing révén?.

1

Hogyan adhat el a Pinterest-en?

Mit adhat el a Pinterest segítségével’hívták ‘Gazdag csapok’ amelyek olyan csapok, amelyek lehetővé teszik a Pinterest vásárlásában szereplő termékek megvásárlását.

A Rich Pins nemcsak csatlakoztatja webhelyét a Pinterest fiókjához, hanem automatikusan megváltoztatja a terméket’A Pinterest információja, amikor frissíti.

Az ár, az elérhetőség és az áruházak adatai mindkettő között szinkronizálva vannak, így órákat takaríthat meg, ha bejelentkezik a Pinterestbe, és frissíti az összes terméket, hogy pontosan tükrözze webhelyét..

Gazdag Pins a Pinterest oldalonA Rich Pins lehetővé teszi, hogy megmutatja a felhasználóknak a termékét’Az információk közvetlenül a Pinterest oldalon

BigCommerce rendelkezik egy olyan eszközzel, amely teljesen integrálva van a Pinterest-rel, így ha (vagy valaki más) a terméket egy Pinterest fórumba rögzíti, akkor a tű jeleníti meg az árat és a készletszámot.

Ily módon a Pinterest milliói millióinak látni fogják, hogy megvásárolható-e, és átkattinthatnak az e-kereskedelmi webhelyen..

A gazdag csapok olyan egyszerűvé teszik az embereket, akik termékeket keresnek, hogy tőled vásárolhassanak.

Psssssst!

Annak tudatosítása érdekében, hogy a BigCommerce csak korlátozott ideig működik, csak 3 hónapot biztosít ingyenesen, amikor feliratkozik egy fizetett tervre! Kiválóan alkalmas arra, hogy a Pinterest vállalkozását felkészítse az ünnepi rohanásra. Vegyen részt egy 15 napos ingyenes próbaverzióban, hogy megnézze’neked igaz.

2

Mit’s a különbség a gazdag és a megvásárolható csapok között?

Korábban a Pinterest milliói nem tudták’Nem vásárolhat termékeket közvetlenül a Pinterest segítségével.

Meg kell találniuk az érdeklődő terméket, rá kell kattintaniuk, hogy felkerüljenek az online áruházba, ahonnan származik, majd ott meg kell vásárolniuk a terméket..

De mi lenne, ha kihagyná ezt a lépést, és vásárlóit közvetlenül a Pinterestbe vásárolná? Beszéljen a kényelemről!

Nos, 2016-ban a Pinterest bevezette ‘Megvásárolható csapok’ ahol a felhasználók megvásárolhattak termékeket anélkül, hogy átirányították volna őket a Pinterestből.

Shopify az egyik legjobb elérhető ma elérhető e-kereskedelmi webhely-készítő, és ők’ve együttműködött a Pinterest-kel, hogy a látogatók megvásárolhassák termékeit anélkül, hogy soha nem hagynák el a Pinterest-t.

Vessen egy pillantást a következő rövid grafikus klipre, hogy megnézze, hogyan működik:

Hogyan adható el a Pinterest - vásárolható pin

Mint láthatja, a Pinterest mindennapi felhasználóinak millióinak lehetősége van arra, hogy termékeit közvetlenül a Pinterest segítségével vásárolja meg. Ez sokkal kényelmesebbé teszi számukra, és hatalmas lehetőségeket kínál számukra további termékek eladására.

A megvásárolható csapok jelenleg csak az Egyesült Államokban érhetők el, kizárólag a Shopify és a BigCommerce számára. Ide kattintva megnézheti a Shopify működését’s Megvásárolható PIN-kód működik.

3

Hogyan működik az affiliate marketing a Pinterestben??

Azok számára, akik nem ismerik az affiliate marketing-et, engedd’Először azzal magyarázza, hogy pontosan mi ez.

Az affiliate marketingben az a vállalat kap fizetést, amely a termék reklámozásáért szolgál.

A vállalatok egy speciális link, az úgynevezett kapcsolt link segítségével nyomon követhetik értékesítésüket. Ha valamelyik ügyfelük a promóción keresztül vásárol egy terméket, akkor csökken a jutalék. Egyszerű.

Gondolj a Pinterestre inkább keresőmotorra, mint szociális média platformra; az emberek jönnek dolgokat keresni és gyakran vásárolni.

Ha kap egy affiliate marketing programot, akkor csak annyit kell tennie, hogy megkezdi a támogatott cégek újratelepítését’ termékeket, miközben hozzáadja saját társult linkjét.

Vásárlás és rögzítés a Pinterest oldalon

Még akkor is, ha van saját weboldala’mindig szükséges’Érdemes megjegyezni, hogy sok társult program megköveteli, hogy legyen ilyen. Tehát, ha az affiliate marketing valami ön’Ha újra érdekli, nézd meg összehasonlító táblázatunkat a legjobb weboldal-építők számára.

Az Pinterest egyik legjobb dolga az, hogy a felhasználók hogyan kapcsolódnak az Ön repinéhez. Az összes csap 80% -a repin, és általában 3 és fél hónapig tart ahhoz, hogy elkapja az 50% -át. Ez azt jelenti, hogy egy csap átlagosan hét hónapig él – szemben a Twitter mindössze hét percével!

Még mindig jobb, te nem’Még egy nagykövetésre is szükség van, hogy láthassa az ismétlődését. Mivel a felhasználók az egész Pinterestben keresnek termékeket, csak annyit kell tennie, hogy ellenőrizze, hogy repinjeinek leírásai tartalmazzák-e az összes releváns kulcsszót.

Azt’A legjobb, ha először körülnéz, és megnézheti, hogy mások hogyan írják le a hasonló termékeket, hogy valóban érezzék magukat abban, amit az emberek gépelnek, amikor egy ilyen terméket keresnek. Csak győződjön meg róla, hogy teljes mértékben közli, hogy repin társult célokra szolgál.

Végül is: minél pontosabbak a kulcsszavai, annál több ember fogja látni a repinjét, és minél több ember látja repinjét, annál több pénzt fog keresni.

4

Következtetés: Hogyan lehet eladni a Pinterest-en

A Pinterest jelenleg a világ egyik legnagyobb közösségi média csatornája.

Annak ellenére, hogy a Facebook-nak több felhasználója van, a Pinterest jobb csatorna a termékek eladására az üzleti tulajdonosok számára, és az átlagos tranzakciónkénti dollár sokkal magasabb, mint a legtöbb más közösségi média hálózatán..

Ne feledje, hogy a Pinterest sok látogatója már érdekli, hogy többet megtudjon a termékekről. Nem ott vannak, hogy meglátogassák a barátok frissítéseit, felkeresik a Pinterest-t, hogy termékeket nézzenek, inspirációt szerezzenek és vásárolhassanak.

Tehát, ha még nem jeleníti meg termékeit a Pinterest-en, akkor határozottan meg kell fontolnia ezt.

A Shopify vagy a BigCommerce használatával beolvashatja a termékinformációit, hogy a felhasználók a Rich Pins segítségével közvetlenül megjelenhessenek a Pinterestben.

Megengedheti számukra, hogy megvásárolja a termékeit anélkül, hogy elhagyná a Pinterest-t, így a megvásárolható csapok segítségével sokkal könnyebbé teszi tranzakciós folyamatukat.

Ha már összekapcsolja termékeit a Pinterest segítségével, akkor fontolóra kell vennie a Shopify használatát’s Megvásárolható csapok, hogy a felhasználók számára még egyszerűbb legyen a vásárlás közvetlenül tőled.

Eltekintve attól, hogy eladja a saját termékeit, A Pinterest remekül szolgál arra, hogy pénzt keressen az affiliate marketing révén.

A pénzt forgó szalaghordozó legegyszerűbb módja az, hogy ellenőrizze a Pinterest top 10 társult marketingprogramjának útmutatóit, és találja meg azokat, amelyek az Ön számára működnek.!

A siker legnagyobb esélye érdekében te’Szükségem lesz egy weboldalra.

A Shopify a világ egyikike’Legjobb e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal-készítők, professzionálisan kialakított kirakat témákkal és több mint 1000 alkalmazással, amely további eszközöket kínál az üzletéhez.

A BigCommerce egy újabb ragyogó lehetőség, és teljes mértékben integrálva van a Pinterestbe.

Tehát, ha a Pinterest értékesítését tervezi, feltétlenül nézze meg a Shopify-t vagy a BigCommerce-t. Alapvető fontosságúak a Pinterest értékesítéséhez.

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me