Hogyan lehet online véleményeket felhasználni a különböző generációk piacra dobására

Ha te’Online üzlet üzemeltetésekor valószínűleg tudja, hogy a termékértékelések fontosak – de nem veszi észre, mennyire fontosak.


A termékértékelések valójában a második legfontosabb tényező az ügyfelek számára, amikor online vásárolnak.

És a helyi vállalkozások, például az éttermek, kétszer annyira nehézségesek. Az értékelések nemcsak befolyásolják az új ügyfelek megtalálásának valószínűségét, hanem annak körülbelül 15% -át teszik ki, ahogy a Google úgy dönt, hogy rangsorolja őket más helyi vállalkozásokkal szemben.

Tehát, ha te’Ha megpróbálja legyőzni a helyi versenyt, a jobb online véleményekkel a játék előtt elbotlik. Ezt azonban könnyebben lehet mondani, mint megtenni, és egyes vállalkozások nehezebbnek fogják találni, mint másoknak. Minden attól függ, hogy ki vagy’újra marketing a!

A különböző nemzedékeknek különféle módszerei vannak az online kutatásnak és az online vásárlásnak – egyesek magabiztosabbak, mint mások, és mások az ügyfelek véleményét márkahűség fölé helyezik, amikor körül vásárolnak.

Hogyan vásárolhatnak és áttekinthetnek a különböző generációk??

Az évek során számos nemzedékek közötti lövés történt a viselkedésről – kezdve “lusta Millennials” nak nek “Boomers” – de mi van az online magatartással? Tudta, hogy a különféle generációk eltérően viselkednek az internet navigálásában, használatában és akár az internetes vásárlásban is?

Készítettük ezt az infographic képet, hogy világossá tegyük az egyes generációk online áttekintési szokásait – és segítsük az áruháztulajdonosokat abban, hogy pontosan megértsék, mennyire hatékony az ügyfelek visszajelzése..

online áttekintések generációs statisztikák szerint infographic

Don’t Számítson a márkahűségre a nyugtalan Zs és a Millennials generációtól

A Zs Gen és a Millennials (16-34 évesek) gyakran vásárolnak, ám ők’Ugyancsak a legkevésbé lojális generáció – vásárolnak a legjobban, azaz sok véleményre van szüksége, hogy megszerezzék őket. Ők’remek közönség, amelyet megcélozhat, ha sok elkötelezettséget igényel ügyfelei – de késznek kell lennie a munkára is, mivel elvárják, hogy a márkák online interakcióba lépjenek velük.

Lehet, hogy a Zs. És a Millennials az interneten vásárolja meg a legtöbbet – átlagosan évente 344 tranzakciót készít -, de mégsem’Ez azt jelenti, hogy hátradőlhet és pihenhet, elvárva, hogy pénzük következetesen bekerüljön.

Ez a fiatal generáció nem’nem félnek vásárolni, kevesebb jelentőséget tulajdonítanak a márkahűségnek, mint az idősebb korcsoportok. A Gen Zs és Millennials kutatóvállalatainak napi rendszerességgel 51% -a kutat, míg a Boomers mindössze 6% -a!

Ez azt jelenti, hogy a 16–34 éves korosztályt célzó vállalatoknak sokkal keményebben kell dolgozniuk, hogy ügyfeleiket elkapják és megtarthassák’ figyelem és hosszú távú hűség. A kemény munka egy része e generációig él’magas elvárásai.

A Gen Zs és a Millennials nagyon óvatos csoport, és a legtöbb termékre van szükségük a véleményeket, hogy egy termékben magabiztosan érezzék magukat. Valójában számítanak egy óriási látásra 181 értékelés – az’s 4,5-szer több, mint a boomers!

Tehát Don’Nem várható el, hogy fiatal vásárlói bármilyen döntést meghozhassanak – Zs Gen és Millennials a legalacsonyabb időt vesz igénybe az értékelések elolvasása előtt, mielőtt eldönti, hogy vásárol-e. Az online vélemények olvasása alatt számított 18 perc alatt a Zs Gen és a Millennials majdnem kétszer olyan hosszú időt vesz igénybe, amíg a Boomers magabiztosnak érzi magát vásárláskor..

A Z generálok és az évezredek bevonásának előnyei

Ha egyszer’nyertél Z-ket és Millennialokat, ön’Hangos, elkötelezett és társadalmilag összekapcsolt ügyfélkörrel találja magát – egy ilyen’készek voltak visszaadni az új vélemények megosztása és a szociális média tartalmának jutalmazása szempontjából.

Az egyik a Zs Gen és a Millennials digitális vásárlóinak penetrációja, a közel 85%. Ez azt jelenti, hogy a Gen Z-k és a Millennials egyharmadával digitális csatornákon vásárolnak, mint a Boomers!

Ha növeli a vállalkozás véleményeinek számát, akkor a Zs Gen és a Millennials az arany generáció, amelyet megcéloznak – ők hagyják el a legtöbb véleményt az interneten, a 16–34 évesek 80% -a írja online véleményét 2019-ben.

Noha gyakran gúnyolódnak a telefonjukhoz való ragaszkodásért, ez a Gen Zs-t és a Millennialit tehetséges on-the-go recenzátorokká teszi, 50% -ukon mobiltelefonon teszik közzé véleményüket. Ez megnyitja az ügyfelekkel való kapcsolattartás módját – akár közösségi médián, alkalmazáson keresztül, akár videókon keresztül is, a mobil új és szórakoztató lehetőségeket kínál az ügyfelek véleményének megszerzésére..

Te nem’t azonban nem kaphatja meg ezt az elkötelezettségi szintet ingyen – vissza kell adnia a szívességet. A Zs. És a Millennials nagy elkötelezettséget várnak el azoktól a márkáktól, amelyekről megfontolják a vásárlást – átlagosan számítanak legalább 13 Q-ra&Mint a termékoldalakon.

Tehát, egyszerűen csak egy régimódi termékleírás kiiktatása nem igaz’t elég ahhoz, hogy új generációk felett nyerhessünk. Fel kell készülnie arra, hogy túljutjon és túl lépjen, hogy kapcsolatba léphessen fiatalabb ügyfeleivel.

Legjobb tipp!

A fiatalabb ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel egyik legjobb módja az új csatornák kipróbálása, a közösségi média felkarolása, és termékeinek átadása az embereknek, akiknek ügyfeleit követik, és bíznak benne.. Igen, lehet’kitaláltam – mi’újra befolyásolókról beszél.

A befolyásolók az, hogy meghallgassák magukat – és a Millennials és a Zs. Több mint egyharmada azt mondta, hogy a márkába vetett bizalmuk növekszik, ha online befolyásoló hirdetést vagy véleményt látnak.

Amellett, hogy nagyszerű módja a szélesebb közönség elérésének, az influencer marketing a bizalom erősíti a fiatalabb generációk előtt is. És te’nem csak az Instagramra korlátozódik – a Twitter-felhasználók 40% -a mondja’vásároltak egy befolyásoló személytől származó Tweet közvetlen eredményeként.

X generál: A nem énekelt hősök

A X-es generációt (35–55 évesek) gyakran figyelmen kívül hagyják, mint középtávú generációt, de a vállalkozásoknak jó lenne, ha kissé nagyobb figyelmet fordítanak rájuk. Gyakran a karrierjük csúcsán és a fiatal családok elindításánál vagy gondozásánál a X X-ek meglepően nagy értékű ügyfelek. Ők’olyan gyakori vásárlók, akiket kevésbé nehéz megkérdezni, mint a Zs és Millennials generált, és akik tech hozzáértésűek, mint a boomers.

A Gen X-ek átlagosan csak körülbelül 1 000 dollárt kevesebbet költenek, mint a Gen Z-k és a Millennials – és kevésbé meggyőzőeknek kell lenniük a márkád bizalmában. A Gen X-eknek csak a 116 véleményt kell látniuk, mielőtt elég magabiztosnak érezzék magukat a vásárláshoz (az’s 37% -kal kevesebb, mint a fiatalabb generációknál).

A X X generátorok mintegy öt percet kevesebbet költenek online vélemények olvasására, mint a ZS és a Millennials, azaz ők’újra gyorsabban eladni.

Tehát hogyan lehet kapcsolatba lépni a Gen X-ekkel, és rábeszélni őket, hogy bízzanak a márkájukban, és vásárolják meg termékeit vagy szolgáltatásait? Nos, te’d jobban porolja le a fényképezőgépeit, mert a Gen Xs több termékvideót akar látni, mint bármely más generáció.

Valójában a X X generátorok várhatóan négy videót látnak egy termékoldalon – ez az’Megduplázza a Boomers által megnézni kívánt videók számát!

Legjobb tipp!

A legtöbb videó kihasználása nagyszerű módja annak, hogy vonzza a Gen X ügyfeleit. És az’érdemes rátenni az erőfeszítést – 46% naponta használja az internetet a helyi vállalkozások kutatására, Szóval ők’elég hozzáértő, hogy körülnézhesse, mielőtt egy márkára rendezne.

Összességében a Gen X-ek gyakran kihasználatlan és alulértékelt vásárlóközönség, akik nagyon kedvező piaci értéket kínálnak. A Gen X-ek átlagosan kb. 60 dollárt költenek tranzakciónként – azért, hogy bekapcsolódjanak ehhez a művelethez, testreszabhassák marketingjét több eszközön, és felhasználhassanak videókat, hogy elkezdjenek rajzolni a Gen X ügyfeleknek.

Boomers: A bizalmát kereső vállalkozások továbbra is magas jutalmakat kapnak

A boomok (55 évesnél fiatalabb) rossz replikát kapnak, mivel elmaradnak a korszerű technológiáról, de ez nem’Ez azt jelenti, hogy figyelmen kívül kell hagynia őket. Valójában a Boomers tranzakciónként költi a legtöbbet, és gyorsabban bíznak a márkákban. Azt’Fontos, hogy minél több jó véleményt kapjon, ha lehetséges’azonban Boomersnek adják el, mivel ők’kevésbé valószínű, hogy bízik az alacsony csillaggal rendelkező márkákban, mint a Gen Zs és a Millennials.

Ha a célközönséget elsősorban az 55 évesnél fiatalabb személyek alkotják, akkor jövedelmező ügyfélkör állhat a kezedben. Átlagosan a boomrek 5 USD-t költenek több, mint 18-34 éves korosztályra minden ügylet során – és ők is’gyorsabban bízhat a márkákban, mint a fiatalabb vásárlók.

Valójában a boomers kevesebb, mint 10 percet tölt az értékelések olvasásával, mielőtt döntést hoz. Segít abban, hogy csak 42 vélemény elolvasását várják el, hogy elég magabiztosnak érezzék magukat egy termék megvásárlásában – négyszer kevesebb, mint a Zs Gen és a Millennials.!

Ez azt jelenti, hogy a boomers sokkal kevésbé valószínűleg vásárolnak és görgetnek minden áttekintést, amelyet végeztél, mielőtt végül elkötelezték magukat – összességében’kevésbé foglalkoznak pénzmegtakarítással, így gyorsabban cselekszenek, és többet költenek tranzakciónként.

A boomerek kevésbé hajlamosak az internet minden sarkára súrolni, hogy termékeket, véleményeket vagy új vállalkozásokat keressenek. Az 55 éven felüli emberek többsége inkább a hagyományos csatornákat részesíti előnyben, tehát okosan válassza a marketing módszereit – például az öt boom közül négy’nem tudom, mi az influencer!

Legjobb tipp!

A lehető legegyszerűbbé kell tennie a vélemények elhagyását a webhelyén, mivel a Boomers fele inkább az üzleti weboldalakon hagyja el véleményét, mint a Google-on való közzétételét. Hogy’s 50% -kal több véleményt szeretne hagyni az Ön webhelyén, mint a Zs Gen és a Millennials.

Eddig azt gondolhatta, hogy a Boomers úgy tűnik, hogy sokkal könnyebb eladni az ügyfeleknek, mint az óvatos, pénzmegtakarító Millennials, de itt’S a fogás – A boomrek nehéz célok lehetnek az új vállalkozások számára.

Hogy’mert az ők’nem érdekli, hogy tengerimalacok-e új vagy alacsony minősítésű márkák számára – csak 7% -uk próbálna ki egy-két csillaggal rendelkező vállalkozást. Ezzel szemben a Zs. És Millennials generációk 26% -a mondta, hogy ugyanazon besorolású vállalkozást próbál majd ki.

Ráadásul a boomers 48% -a azt mondta, hogy várhatóan a legalább négycsillagos besorolás vállalkozás igénybevétele érdekében – így te’A magas átlag eléréséhez keményen kell dolgoznia!

Noha a boomers tranzakciónként többet költenek, mint a millennials, kevesebbet vásárolnak. Ez jobb ügyfelekké teszi őket olyan vállalkozások számára, amelyek magas minõségû, alacsony frekvenciájú termékeket, például kanapékat vagy ékszereket árusítanak.

A megbízható és következetes hosszú távú márka kiépítése az Ön érdeke, ha eladjuk a Boomers-nek – különösen, ha drága termékeket forgalmazunk.

Összehasonlítva a Gen Zs-vel és a Millennials-nal, a 100 dollárt meghaladó árucikkek vásárlásakor a Boomers nagyobb jelentőséget tulajdonít a márka ismeretének és megbízhatóságának, mint a termékleírásoknak..

Hogyan lehet piacra dobni a különböző generációk számára

Ha egyszer’Ha tisztázza, hogy milyen csatornákat használ az ügyfelek, eldöntheti, hogy miként hozhatja termékeit az ügyfelek elé. Kezdetnek:

 • Győződjön meg arról, hogy webhelye mobilbarát
 • Legyen aktív a közösségi médiában – különösen, ha a fiatalabb generációk számára reklámozza
 • Optimalizálja webhelyét a keresőmotorok számára
 • Döntse el, hogy az influencer marketing megfelelő-e a közönség számára
 • A felhasználói vélemények könnyen megtalálhatók és olvashatók, függetlenül a csatornától (például az Ön webhelyén, a közösségi médián, a Google-on stb.)

Az ügyfelekkel való kapcsolat megteremtése szempontjából elengedhetetlen annak megértése, hogy a különböző generációk hogyan találják meg a termékeket és hogyan hozzák meg vásárlási döntéseiket. Íme néhány kulcsfontosságú betekintés, amely segít a lehető legtöbbet hozni ki a vásárlókból…

 • Azt’még érdemes befektetni a SEO-ba – Az internethasználók 52% -a továbbra is keresőmotorokat használnak arra, hogy megtalálják’újra keresi.
 • Ha te’a fiatal demográfia célzása esetén a legtöbbet hozza ki a társadalmi csatornákból! A 16–24 évesek már támogatják a közösségi médiát a keresőmotorokon keresztül, mint online kutatási módszerük.
 • Ne feledje, hogy a X inkább a videót, mint a közösségi médiát részesíti előnyben, több mint háromnegyedszer havonta legalább egyszer letölt vagy tölt el videókat. Ők’újra kapcsolódik útközben is – A Gen X-ek 95% -a mobiltelefonokat használ!
 • Közel A boomers 40% -a idejük nagy részét reggel online töltik, délután 5 és dél között, míg a Boomers-eknél közel 80% -kal több a Millennials és a Gen X-ek, amik 8:00 órától fogyasztanak tartalmat. Ez hasznos lehet a tartalom hatékonyabb ütemezésekor!
 • Bár a boomers 60% -a követi márkákat a közösségi médiában az ajánlatok és promóciók céljából, 79% azt mondta, hogy nem’ne kövesse online az összes befolyásolót – Tehát ne!’Ha nem, akkor ne lépjen túl a szociális marketingbe’újra eladta Boomersnek.

Hogyan ösztönözhessünk több véleményt

Az ügyfelek véleményének további ösztönzésének egyik legjobb módja a varázslatos R szó bevonása – jutalmak. Mint fogyasztók, szeretjük a jutalmakat, a versenyeket és az exkluzív kezeléseket, ezért teljes mértékben használjuk ki ezt, és kínáljunk kis jutalmakat az értékelések elhagyására.

Íme néhány ötlet az induláshoz – amikor az ügyfelek véleményt hagynak, az alábbiakat tehetik:

 • Lépjen be egy nyereményjátékba
 • Nyissa ki a kedvezményt
 • Keress pontokat és “szintlépés” top recenzőrré válni (mint az Amazonon)
 • Személyre szabott köszönő e-mailt kap

Azt’Fontos kiemelni, hogy ezek a jutalmak bármilyen áttekintésre vonatkoznak, legyen az jó vagy rossz – egyébként Ön’csak megvesztegetik ügyfeleit, ami nem fog megszerezni az ön bizalmát.

A vélemények ösztönzésének további egyszerű módjai:

 • Könnyíti a vélemények elhagyását
 • Több csatornát és az értékelések elhagyásának módját öleli fel – gondolkodjon a közösségi, a Google, az űrlapok, alkalmazások stb!
 • Visszajelzést kérő nyomon követési e-mail küldése
 • A felmérések felhasználása
 • Kérdések feltevése és az ügyfelekkel való kapcsolattartás az áttekintés vagy a megjegyzés szakaszokban

A negatív vélemények kezelése az üzletvezetés elkerülhetetlen és szükséges része. A vállalkozásoknak csak 12% -a mondta, hogy minden véleményre válaszol, tehát ha fokozhatja és megronthatja az ügyfelekkel való elkötelezettségét, akkor Ön’Jól eléled a versenyt.

aida kubatovaAida Kubatova, Tartalmi stratégiai menedzser a Growave-nál

Mi teszi az online áttekintéseket olyan fontosnak a vállalkozások számára’ siker?

“A termékleírások az online áruház alapvető részét képezik’márkanév és marketing. Segítenek a bizalom és a lojalitás kialakításában, és tipikusan leírják, mi különbözteti meg termékeit másoktól. És még a világ legjobb termékei semmit sem jelentenek, ha az ügyfelek nem adnak’b bízzon a márkában és a don-ban’t nem vásárol.”

Miért vannak az alkalmazások népszerű módja az ügyfelek elkötelezettségének kezelésére??

“Annak ellenére, hogy az olyan platformok, mint a Shopify, már a legtöbb szolgáltatást nyújtják, a tapasztalt kereskedők tudják, hogy ha azt akarja, hogy online üzlete kitűnjön a többiek között, és a lehető legjobb vevői élményt biztosítsa, akkor a további funkciókat kínáló alkalmazások kötelezőek. Az ügyfél-elkötelezettségi stratégiák fontos része, például a hűségprogramok, az automatikus célzott e-mailek és a felhasználói vélemények az alkalmazásokkal együtt, és ma’verseny, ez’Nehéz sikeres online üzleti vállalkozást futtatni anélkül, hogy több alkalmazást integrálna a webhelyére.”

Hogyan segíti a Growave a vállalkozásokat abban, hogy minél több online véleményt készítsenek?

A Growave segíti a felhasználókat az építésben társadalmi bizonyíték lehetővé teszi, hogy az online márkák vírusussá váljanak, ösztönözve a felhasználókat a márkák megosztására a közösségi médiában és az e-mailben, erős vevői kapcsolatok kiépítésére a megjegyzések és vélemények felhasználásával, ösztönözni az inspirációt és növelni az átváltási arányokat az ügyfelek véleménye alapján, és természetesen, felhasználó által generált tartalom.

Miért hagyják el az ügyfelek véleményét?

A fő ok, amiért az emberek pozitív online véleményt hagynak, az az, hogy Segítsen másoknak jobb vásárlási döntések meghozatalában, míg a rossz vélemény elhagyásának legfőbb oka az online közösség többi tagjának figyelmeztetése.

Az ügyfeleknek szívükben vannak vásárlótársak – ha megmutatja, hogy te is teszel, akkor te is’Hatalmas lépést teszünk a jobb vevői bizalom felé!

A bizalom további kiépítéséhez boldog ügyfelekre van szükségük, hogy beszéljenek. A márka iránti bizalom növelésének három fő tényezője a következő:

 • A társaságnak jó online hírneve van
 • A vállalat pozitív vásárlói véleményekkel rendelkezik
 • Gyors ügyfélszolgálat

Ez azonban nem’Ez azt jelenti, hogy egyszerűen figyelmen kívül kell hagynia – vagy ami még rosszabb – törölnie kell a negatív értékeléseket. Vessen egy pillantást a bizalom csökkentésének legfontosabb tényezőire:

 • A vállalat negatív vevői megjegyzéseket vagy véleményeket töröl
 • A társaság negatív vásárlói véleményekkel rendelkezik
 • A webhely URL-je nem biztonságos

Amellett, hogy ellenőrizze webhelye SSL biztonságát, a negatív megjegyzésekkel foglalkoznia kell, és minél több jó véleményt kell ösztönöznie. Ez trükkös lehet, ha látjuk 10-ből csak egy a boldog vásárlók ténylegesen véleményeket hagynak!

Azt’Alapvető fontosságú, hogy megtaláljuk azt a módszert, amellyel ezen boldog ügyfelek hangosabbá válhatnak – ne feledje, hogy 40 jó véleményre van szükség, hogy csak egy rossz vélemény hatása ellen küzdjön. Hogy’Ez egy elég kemény figura, amellyel foglalkozni kell.

Tehát hogyan lehet a negatív tapasztalatokat pozitív márka-interakciókká alakítani?

A kulcs itt az elkötelezettség. A fogyasztók egyharmada elvárja a márkák személyes interakcióját a negatív vélemény elhagyása után – tehát az udvarias és proaktív válaszadás varázslatos lehet az ügyfelek bizalmának növelésében a vállalkozásodban..

Itt találja a legfontosabb tippeket a negatív vélemények pozitív kezelésére:

 • Válaszoljon a rossz véleményekre, és ne hagyja figyelmen kívül vagy törölje őket.
 • Gyorsan reagáljon.
 • Adjon lehetőséget az ügyfélnek, hogy privát csatornákon, például e-mailben vagy telefonon keresztül folytassa az ügyet’Nagyon értékelni fogom a személyes kapcsolatot!
 • Légy udvarias – ne’Ne váljon védekezővé, még akkor sem, ha úgy érzi, hogy a kérdés nem volt megfelelő’t a te hibád.
 • Köszönöm az ügyfél visszajelzését, még akkor is, ha negatív volt!
 • Mondja meg nekik, hogyan és mikor oldódott meg a probléma’hagyja őket lógni.

A kevésbé ragyogó véleményekkel professzionális és eredményes módon foglalkozik azzal, hogy más ügyfeleknek azt hitte, hogy még ha valami baj is van a megrendelésükkel, bízhatnak benne az üzleti vállalkozásában, hogy pozitívan reagáljon..

Termék- és vásárlói vélemények összecsomagolása

Vajon te’Ha újból eladja az avokádót a Millennials számára, vagy átfogja a régimódi marketing módszereket a Boomers érdeklődésére, megértheti, hogy az egyes generációk csodákat csinálnak az Ön vállalkozása számára. Azt’Segíthet abban, hogy megismerje, hol és hogyan kell piacra dobni, és mit kell tennie annak érdekében, hogy ösztönözze ügyfeleit, hogy hagyjanak véleményt vállalkozása számára.

Az értékelések nélkülözhetetlen részét képezik az online márkaépítésnek, és amikor ezekkel az értékes véleményekkel foglalkoznak, az ügyfelek maximális kihasználása számít.

Mi’ve felfedte a statisztikákat, és kiderítette, hogy az Ön generációja milyen mértékben befolyásolhatja online szokásait. Mi’Azt is megmutatta, hogy a vállalkozásoknak hogyan kellene felhasználniuk ezt az információt a jobb vásárlási élmény biztosítása érdekében… és növelik eladásaikat, miközben ők’újra rajta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map