Online üzletek építése

Mindannyian meg tudnánk csinálni egy kis extra pénzt itt-ott – és egy online áruház kiépítése a tökéletes módja annak, hogy további jövedelmet nyerjenek. Valójában az e-kereskedelem 2021-re várhatóan a világméretű kiskereskedelem 17,5% -át teszi ki!


E lenyűgöző statisztika ellenére az amerikai vállalkozások közel fele még mindig nem ad támogatást’nincs weboldalunk – ez azt jelenti, hogy a tökéletes idő leülni, bekapcsolni és építeni.

Akár már van egy tégla- és habarcsüzlet, és te is’online bővítésre törekszik, vagy te’Ha újra megteszi az első lépéseket az e-kereskedelem világába az első üzletével, ez az útmutató bemutatja, hogyan lehet online áruházat létrehozni az elejétől a végéig.

Az online áruház felépítése még soha nem volt ilyen egyszerű az e-kereskedelem építőivel, mint például a Shopify és a WordPress plugins, például a WooCommerce. Az olyan webgazdagépek, mint a Bluehost, szintén gyorsabbá és kezdőbarátabbá teszik a WordPress használatával történő építést. Ez az útmutató segít eldönteni, melyik módszer a legmegfelelőbb, és bemutatja, hogyan lehet online áruházat létrehozni az egyik módszerrel.

Készen állsz egy online áruház felépítésére? Ha te’Új technológiai kezdőként javasoljuk, hogy először olvassa el weboldalkészítő útmutatónkat – és ha te is’teljes ellenőrzés és testreszabás után, majd ugorjon a WordPress útmutatóra, hogy megnézze’neked igaz!

Webhelyek építése wordpress v weboldal készítők

Contents

1. lehetőség: Használjon e-kereskedelmi webhelykészítőt

Online áruház létrehozása e-kereskedelmi webhelykészítő használatával

 1. Találja meg tökéletes e-kereskedelmi webhely-készítőjét.
 2. Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb tervet.
 3. Szerezzen domainnevet üzlete számára.
 4. Válassza ki az e-kereskedelem sablonját.
 5. Testreszabhatja e-kereskedelmi sablonját.
 6. Adja hozzá termékeit.
 7. Állítsa be a fizetési módokat.
 8. Válassza ki a szállítási beállításokat.
 9. Előnézet, teszt… és közzéteszi online áruházát.

1. lépés: Keresse meg tökéletes e-kereskedelmi webhelykészítőjét

Az e-kereskedelem építője egy olyan online szoftver, amely lehetővé teszi saját online áruházának felépítését anélkül, hogy fejlett technológiai ismeretekre, kódolási ismeretekre vagy egy tucat számítógépes képernyőre lenne szüksége. Csak internetkapcsolatra és nagyszerű üzleti ötletre van szüksége!

Online áruház elindításakor az első lépés a megfelelő online áruház-gyártó kiválasztása.

Vannak rengeteg online áruházépítő. Néhány olcsó, mások drága, mások megbízható, mások pedig olcsók… nem igaz’t.

Olyan sok lehetőség közül választhatunk, amire gondoltuk’d egy kicsit könnyebb kiválasztani az Ön számára megfelelőt. Mi’Az alábbiakban felsoroltuk a két legjobban ajánlott e-kereskedelmi platformunkat. A nagy online áruházakhoz a Shopify-ot, a kisebb üzletekhez a Wix-et ajánljuk:

Az e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal-építők hihetetlenül egyszerűen használhatók. A közelmúltban végzett felmérésünk szerint néhány kezdeti kétség ellenére, 83% -uk képes lenne weboldal-készítőt használni.

Tudjon meg többet:

7 legjobb e-kereskedelmi platform – az áruház megkezdésének (vagy növekedésének) legjobb platformjainak összehasonlítása.

Shopify felülvizsgálat – közelebbről megvizsgáljuk az e-kereskedelmi platformot, amely minden nap böngészni kívánt boltot üzemeltet.

Wix e-kereskedelem áttekintés – mélyreható pillantás e népszerű weboldal-készítő értékesítési erejére.

Melyik e-kereskedelmi webhely-készítőt választja?

Tudjuk, hogy a választás lenyűgözőnek érzi magát, de mindez az online áruház céljának és méretének köszönhető.

Miután alaposan megvizsgáltuk az e-kereskedelmi weboldal készítőit, mi’remek helyzetben van, hogy kicsit többet mondjon el arról, hogy melyik platform felel meg az Ön igényeinek.

Nagy üzletekhez

Ha te’egy teljes körű e-kereskedelmi üzlet létrehozását tervezi, több mint 10 termék eladását és 1000 dollár + árbevételt kínál,’d ajánlom a Shopify-t.

 • tervek: 29 USD – 299 USD / hó
 • Designs: Több mint 50 modern téma
 • Jellemzők / Eszközök: Erős készletkezelés, e-mail marketing és értékesítési eszközök. Alapvetően bármi’d szükséges egy teljesen működőképes áruház.
 • Jutalék: 2,9-2,6%, plusz egy 30¢ tranzakciós díj (kivéve ha Ön’a Shopify Payments használatával)

Mit’s A Shopify a Covid-19 világjárványra adott válaszként cselekszik?

Azt’Bizonytalan idő bármely üzleti vállalkozás megkezdésére vagy bővítésére, de ne tedd’ne aggódjon – a Shopify ezt megkapja. Valójában új csomó új intézkedést vezetett be a kisvállalkozások támogatására az elkövetkező hónapokban. Ezek tartalmazzák:

 1. A fizikai és digitális ajándékkártyák rendelkezésre bocsátása minden tervben. Így az ügyfelek támogathatnak Önt anélkül, hogy fizikai termékeket vásárolnának.
 2. 200 millió dollár áll rendelkezésre kisvállalkozások finanszírozásában (csak az Egyesült Államokban). Egy kormányzati partnerség részeként a Shopify Capital finanszírozást kínál a kisvállalkozások fejlődéséhez abban az időben, amikor esetleg kevés pénzeszközük van.
 3. Az ingyenes próbaverzió meghosszabbítása 90 napra. A Shopify meghosszabbította ingyenes próbaverzióját 14 napról 90-re, így a kereskedők még hosszabb ideig próbálhatják meg a szolgáltatás kockázatmentes használatát.
 4. Közösségi támogatás és élő webináriumok. tényleges ‘meetups’ a Shopify közösséggel, hogy megosszák a bölcsességet és a támogatást.

Nagy üzlet a Shopify számára gyors válaszának és elkötelezettségének köszönhetően a kisvállalkozások támogatására most és mindig.

Kis üzletek számára

Ha te’ha néhány terméket szeretne eladni oldalán, javasoljuk a Wix-et. Azt’Szuper könnyű beállítani, és a tervek is jól néznek ki.

 • tervek: 23 USD – 49 USD / hó
 • Designs: Több mint 500 stílusos téma
 • Jellemzők / Eszközök: Kevésbé erős, mint a Shopify’s, de több mint megfelelő egy kisebb üzlet számára
 • Jutalék: Egyik sem

Az összes legjobban értékelt e-kereskedelmi platform összehasonlítása az e-kereskedelem összehasonlító diagramján található.

Tesztelje az e-kereskedelmi webhely készítőjét

Ha te’Ha komolyan veszi a sikeres online áruház felépítését, akkor az üzleti webhely elindítása előtt kipróbálnia kell az e-kereskedelmi webhely készítőjét.

A legjobb módszer erre egy ingyenes próbaverzió – vagy néhány is!

Don’Ne próbáljon egyet – kipróbálhatja és összehasonlíthatja a különféle online áruházépítőket, hogy megtalálja az Ön és vállalkozása számára legmegfelelőbb terméket.

Az ingyenes linkek regisztrálásához kövesse az alábbi linkeket:

 • Shopify – próbáljon ki egy 14 napos ingyenes próbaverziót
 • Wix – próbáljon ki prémium tervet 14 napig ingyenesen
 • BigCommerce – indítson el egy 15 napos ingyenes próbaverziót

Amikor az e-kereskedelem weboldal-építőivel játszik, kérdezd meg magadtól:

 • Könnyű kiválasztani a sablont / témát és elvégezni az egyedi módosításokat?
 • Megfelelőek-e a sablonok vállalkozásához?
 • Könnyű termékek hozzáadása és kategorizálása?
 • Szerkesztheti a navigációt almenük és új oldalak felvétele céljából?

Meg akarsz találni egy platformot’Nem csak egyszerűen használható, de mindent megtesz, amire szüksége van. Ha egyszer’Ha eldöntötte, amire szüksége van, töltsön el egy kis időt az összehasonlító táblázat áttekintésével, hogy megtaláljon egy építőt, aki megjelöli az összes dobozt.

Ezután forgasd meg! A legfontosabb az, hogy kitaláljuk, mely építőket tartja a legtermészetesebbnek, és melyik a legmegfelelőbb az építeni kívánt bolt típusához. Vegyen néhányat tesztvezetésre, és nézd meg, melyik a legmegfelelőbb.

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Úgy döntött, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő e-kereskedelmi weboldal készítője – mindegyiknek megvan a saját előnye és hátránya
 • Tesztelte a kiválasztott e-kereskedelmi webhely-készítőket annak ellenőrzésére’jól illeszkedik. Ne feledje, hogy a legtöbb platform ingyenes próbaverziót kínál, tehát az is’érdemes egynél többet tesztelni

Webhelyet szeretne létrehozni online áruház nélkül?

Ez az útmutató egy online áruház létrehozására összpontosít. A lépések az e-kereskedelemre vonatkoznak. Itt megismerheti a normál webhely felépítésének általános lépéseit.

További irodalom:

Olvassa el a Shopify, a Wix és a BigCommerce véleményeit, hogy többet megtudjon:

Shopify felülvizsgálat – fedezze fel miért’Az első ajánlott e-kereskedelem-építőnk.

Wix eCommerce Review – mi az előnye és hátránya a Wix-mel történő eladásnak?

BigCommerce áttekintés – megtudhatja, hogy a BigCommerce rendelkezik-e az eszközökkel az Ön áruházának növelésére’növekedése.

2. lépés: Válassza ki az Ön számára a legjobb tervet

Ha egyszer’Néhány építőt kipróbált, és elégedett választással, alá kell írnia a megfelelő tervet, hogy megépülhessen.

A tervek különböző szintjei különböző jellemzőkkel rendelkeznek. Mint te’d várom, hogy minél többet fizet, annál többet kap. Az, hogy melyik terv a legmegfelelőbb, az üzleti méretétől és a növekedési ambícióitól függ.

Ha te’Ha e-kereskedelmi boltot szeretne létrehozni, akkor fizetős csomagra lesz szüksége. A termékek feltöltése és értékesítése bonyolultabb szoftvert igényel, mint egy normál webhely felépítése.

A tervek mindössze havonta 12 dollárral kezdődnek (Weebly’s Pro terv). Hogy’kevesebb, mint egy nagy pizza a Domino-tól’s!

Itt’Rövid áttekintés az öt legjobb online áruházépítő kezdő áráról:

E-kereskedelem BuilderWeeblySquarespaceWixShopifyBigCommerceÁr / hóTerv
$ 0$ 18$ 23$ 29$ 29.95
Ingyenes

Üzleti

Business Basic

Basic ShopifyAlapértelmezett

Ezek az árak a legolcsóbb tervet képviselik, amely lehetővé teszi az online értékesítést – a Weebly lehetővé teszi az online értékesítést ingyen, ami nagyon ritka! Azonban te’Frissítenie kell a havi 12 dolláros szakmai tervet, hogy eltávolítsa a hirdetéseket az üzletből.

Ha te’Az első online áruház újbóli elindítása, a Basic Shopify, a Wix eCommerce és a BigCommerce Standard egyszerűen elegendő tűzerőt biztosít Önnek.

Az online áruház elkészítésének megtanulásakor a hüvelykujj szabálya: minél több termék és bevétel van, annál jobb tervre van szüksége.

Fel a fejjel! Akár három hónap ingyenes a BigCommerce szolgáltatással

Csak azt akartuk tudatni, hogy csak egy korlátozott ideig a BigCommerce kínál akár három hónap ingyenes amikor feliratkozik egy új tervre. Menj nézd meg!

Hány terméket tervez eladni?

Ha te’Ha nem tervez sok termék eladását, akkor egy egyszerűbb, alacsonyabb tarifákkal rendelkező terv is megfelelő lehet. Ott’Nincs semmilyen termékkorlátozás a BigCommerce vagy a Shopify számára’fő tervei.

Mindamellett minél több terméket értékesít, annál inkább az előrehaladott tervre való áttérés érinti pénzügyi szempontból.

Ennek oka a tranzakciós díjak. Ha te’sok dollár bevételt generál, még a díjak enyhe csökkenése is növelheti az eredményt.

Mennyit akar fizetni??

Online áruház elindításához Ön’Szüksége lesz egy e-kereskedelmi tervre.

A Shopify Basic és a Standard BigCommerce egyaránt havi 30 dollár alatt kerül, míg a Wix e-kereskedelem 23 dollárnál kezdődik. Ha termékek repülnek le a virtuális polcokról, ezek az összegek nagyon triviálisnak tűnnek.

Don’Ne aggódj, ha te’nem biztos abban, hogy melyik árképzési tervet kíván aláírni. Beszéljen egy üzletépítő tanácsadójával és ők’Segíteni tudok.

Milyen szolgáltatásokra van szüksége??

Ne feledje, hogy a különböző üzletek igényei eltérőek. Lehetséges, hogy a Shopify és a BigCommerce drágább, de több funkciót kínálnak. A Wix e-kereskedelem jót tesz a nélkülözhetetlen eszközök számára.

Minél többet fizet, annál többet kap, mivel ez a Shopify táblája’Jellemzői mutatják:

PlanBasic ShopifyShopifyAdvanced ShopifyHaviHavi ár fizetendő éventeFőbb jellemzőkLegjobb
$ 29$ 79$ 299
$ 26.10$ 71.10$ 269.10

Online áruház

Korlátlan mennyiségű termék

Korlátlan sávszélesség

Többcsatornás integráció

Elhagyott kocsi helyreállítás

Kedvezmény kódok

Személyzeti számlák (legfeljebb 2)

Nyomtasson szállítási címkéket

Shopify POS alkalmazás

Hozzáférés a Shopify App Centerhez

Mindent a Shopify tervétől

Személyzeti számlák (legfeljebb 5)

Ajándékkártya

Szakmai jelentések

Mindent az Advanced Shopify tervétől

Személyzeti számlák (legfeljebb 15)

Speciális jelentéskészítő

Harmadik fél által kiszámított szállítási díjak

Teljes értékű online áruház indításaNövekszik online áruházA megalapozott vállalkozás bővítése

Egy másik példa a nagyobb ügyfélszegmentáció a BigCommerce-n’s Plusz terv. A hűséges ügyfelek visszatérését a jutalmazási program létrehozásával tarthatja fenn.

Tudsz egy online áruházat felépíteni ingyen?

Igen! Már beszéltünk a Weebly-ről, amely lehetővé teszi online eladást anélkül, hogy egyetlen cent fizetne. Ez a legjobb ingyenes e-kereskedelem építője, de az’nem az egyetlen.

Nagy kartell’Az ingyenes terv jelenleg lehetővé teszi online eladást anélkül, hogy havi díjakat kellene fizetnie. Figyelmeztessünk mindazonáltal – ingyenes terve hihetetlenül korlátozott.

Amikor kipróbáltuk a Big Cartel-t, nagyon rossz pontszámot mutatott más e-kereskedelem-építőkhöz képest, mint például a Shopify és a BigCommerce, mivel az emberek azt találták, hogy ez a legnehezebb online áruház-építő. Valójában a Big Cartel kutatásainkban utoljára alacsonyan vonult be 2,9 csillag az ötből!

Még fizetett terv esetén sem’t csak a nagy kartell ajánlása, hacsak nem’egyszeri, egyszeri cikkek, például műalkotások eladása. Kódolási ismeretekre van szükség a Big Cartel használatához, és tényleg hiányzik a komoly jellemzői.

Az ingyenes csomagban csak 5 terméket lehet eladni, mindegyiknek egy-egy képpel. Azt’Jó, ha azt szeretné, hogy egy valóban alapvető online jelenlét eladásra kerüljön, de ha növekedési ambícióid vannak, akkor te is’Frissíteni akarok prémium tervre.

A fejlesztés fejléce

Az az igazság, hogy megkapja azt, amit fizet. Az alaptervek nagyszerűek az induláshoz, de a fejlettebb funkciókat felszabadíthatja a frissítés során. Ez a táblázat az e-kereskedelem három legfontosabb jellemzőjét vizsgálja: többcsatornás integráció, elhagyott kosár helyreállítás és SSL tanúsítványok.

Az Ön Builder funkciói Alapvető, haladó shopify logó kis weboldal készítő Próbálja ki ma Olvassa el a teljes véleményt Többcsatornás integráció Kosár helyreállítása Ingyenes SSL biztonság Próbálja ki ma Olvassa el a teljes véleményt Próbálja ki ma Olvassa el a teljes véleményt Többcsatornás integráció Kosár helyreállítása Ingyenes SSL biztonság Próbálja ki ma Olvassa el a teljes véleményt nagykereskedelmi logó Próbálja ki ma Olvassa el a teljes véleményt Többcsatornás integráció Kosár helyreállítása Ingyenes SSL biztonság Próbálja ki ma Olvassa el a teljes véleményt

Ha egyszer’Ha kiválasztott egy e-kereskedelmi weboldal készítőt és kiválasztotta a tökéletes prémium tervet, akkor a következő lépések:

 • Válasszon e-kereskedelmi sablont
 • Testreszabhatja áruházát’s sablon kialakítása
 • Adjon hozzá termékeket áruházához
 • Állítsa be a fizetési módokat
 • Válassza ki a szállítási beállításokat
 • Előnézete, tesztelése és közzététele az online áruházban

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Összehasonlítva az e-kereskedelmi weboldal készítője által kínált szolgáltatásokkal, hogy megtalálják az üzletének megfelelő egyezést. Ha kétségei vannak, induljon olcsóbban, és később frissítse

Hasonlítsa össze a tetejét öt e-kereskedelem üzletépítők’ tervek:

Shopify árképzés – a Shopify teljes listájáért’tervét, beleértve az árat és a szolgáltatásokat

Wix árképzés – a Wix-től elérhető minden terv, és amit kapsz

BigCommerce árképzés – Tudjon meg többet a BigCommerce-ról’különböző tervei

Négyzet alakú árképzés – a Négyzet tér pillantása’Tervek és gyönyörű sablonok

Weebly árképzés – részletezve, hogy mit kap az egyes Weebly tervek

3. lépés: Szerezzen be domainnevet az áruházához

A domain név az a bit az URL-ben, amely azonosítja az áruházat’neve.

A jó domain név kulcsfontosságú a sikeres online áruház elindításához. Épít bizalmat az ügyfelekkel és segít létrehozni a márkáját.

enged’s mondod’újra Nike (mindannyian álmodhatunk). Az alábbiakban Nike’URL címe, vastag doménnévvel:

https: // www.nike.com

Ez az elsődleges domain. Azt’az, amit az ügyfelek látnak a címsorban és a Google keresésekben. Gondoljon a domain nevére, például olyan jelre, amely egy valós utcai áruház felett lóg.

Domainint nevet vásárolhat a Shopify, a Wix és a BigCommerce segítségével évente körülbelül 10 és 20 dollár között. Alternatív megoldásként egy domain név regisztrálóval, például a Domain.com segítségével is megvásárolhatja a domaint, és összekapcsolhatja azt az online áruház építőjével..

Tippünk: Ha egyszer’regisztrálta domain névét az évre, beállít egy naptári emlékeztetőt annak meghosszabbítására a lejárati idő előtt.

Már rendelkezik domain névvel?

Ha már rendelkezik domain névvel, akkor ne’ne aggódj. A nevet átadhatja az online áruház gyártójának, és megszüntetheti az eredeti szolgáltatóval kötött megállapodást.

Vagy ha továbbra is a domain szolgáltatónál szeretne maradni, akkor összekapcsolhatja domainjét az építő oldalával. Ehhez vegye fel a kapcsolatot a jelenlegi domain szolgáltatóval.

A használat megkönnyítése érdekében mi’d javasoljuk, hogy rendezzen egy domaint az építőjével. Ez még egyszerűbbé teszi az online áruház felépítésének megtanulását a semmiből!

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Válassza ki az ideális domainnevet (ne felejtse el kiválasztani a megfelelő országkódot, kerülje el a többi márkanévet, legyen egyedi és emlékezetes, és adjon meg egy kulcsszót)
 • Ellenőrzött domainneve elérhető (és a költségvetésen belül)
 • Megvásárolta a domain nevét
 • Állítson be egy naptári emlékeztetőt, hogy a lejárati idő előtt megújítsa – különben azzal kockáztathat, hogy valaki elkapja, és felfújt áron visszaadja neked.!

Válasszon és vásároljon domainneveket a Shopify, a Wix és a BigCommerce webhelyen

Hogyan vásárolhatunk domaint a Shopify-n

Hogyan vásárolhatok domain nevet a Wix-en

Hogyan vásárolhatunk domaint a BigCommerce-on

4. lépés: Válassza ki az e-kereskedelmi sablont

A sablonok (néha témáknak is nevezik) segítségével a webhely jól néz ki anélkül, hogy formatervezési szakértő lenne, vagy bármilyen kódot megérintené!

A témák kiválasztása a Shopify és a BigCommerce között egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy sablont az építőjéből’piacán.

Vásároljon e-kereskedelmi sablonokatA Shopify számos funkciókkal teli, lenyűgöző sablonnal rendelkezik az online áruház felépítéséhez’tervezése

A Wix, a Squarespace és a Weebly segítségével’nagyon hasonló. te’A sablon kiválasztásával kezdjük, amelyet különféle kategóriákba osztunk. Mindegyik kategória különféle iparágokat képvisel. Például te’Van sablonok blogokhoz, üzleti szolgáltatásokhoz és online áruházakhoz.

A Squarespace a legjobb minőségű formatervezési mintákkal rendelkezik a piacon, tehát ha valóban ki akarja állítania termékeit, akkor az kitűnő’remek hely a keresés megkezdésére.

Hogyan választja ki a megfelelő sablont?

Tegye fel magának a három kérdést, hogy megtudja, melyik sablon áll az Ön számára megfelelő:

 1. Milyen funkciókat szeretne az üzletében?
 2. Milyen stílusú honlapot szeretne??
 3. Hogyan szeretné, ha az ügyfelek mozognának az üzletében?

enged’ezeket részletesebben megvizsgálja…

Milyen funkciókat szeretne az üzletében?

A szolgáltatások kulcsfontosságú részét képezik egy online áruház felépítésében. Kérdezd meg magadtól’Fontos az online áruház számára: szüksége van térképekre, galériákra vagy egy rólunk oldalra? Mi a helyzet a videóddal a honlapodon??

Egyes sablonok több funkcióval rendelkeznek, mint mások. Gondoljon arra, hogy milyen szolgáltatásokra van szüksége az áruháznak, majd készítsen listát.

Amikor egy témát keres az építőjében’A piactér, szűrés funkciók szerint. A lehetőségek szűkítése segít megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő témát.

Milyen stílusú honlapot szeretne??

A kezdőlap az első, amit ügyfelei látnak. Azt’olyan, mint a kirakat.

Az ügyfeleknek képesnek kell lenniük arra, hogy egy pillantással pontosan megmondják, milyen típusú vállalkozás vagy.

Honlapja lehet egy egyszerű kép, diavetítés vagy videó. Döntse el, melyiket választja üzleti céljainak alapján.

Például a luxuscikkeket árusító üzleteknek elegáns képeket kell hagyniuk beszélgetni. A bonyolultabb termékeket árusító üzletek egyszerűbb képet szeretnének, további szöveggel együtt.

Hogyan szeretné, ha ügyfelei navigálnának az üzletben?

A legtöbb vásárló 10-20 másodperc után elhagyja a weboldalt. Azt’Fontos, hogy megtalálják azt, amit ők’gond nélkül keres.

A sima navigációs sáv nélkülözhetetlen. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyedén mozoghassanak az Ön webhelyén, és további eladásokkal jutalmazzák Önt.

A nehézkes navigáció olyan, mint egy út, ahol rengeteg fúrólyuk van, nincsenek utcatáblák. Az ügyfelek csalódni fognak, mert nyertek’nem tudja megtalálni, amit ők’újra keresi.

Helyezze el az oldalait balról jobbra, kezdve a legfontosabb oldalakkal. Don’nem tartalmaznak oldalakat, amelyek nem készülnek’t fontos az Ön vállalkozása számára – vegye fel őket legördülő menüelemként.

A navigációs sávnak is könnyen olvashatónak kell lennie. Az Internet felhasználók egy oldalt szkennelnek be egy “F” forma, tehát a boltok, amelyeknek megkülönböztető fejlécük és oldalsávjuk van az oldal bal oldalán, működnek a legjobban.

Ha a színről van szó, akkor ilyesmire van szükséged’s nem sértő, és ez megfelel az iparának. Olvassa el a tökéletes szín kiválasztására vonatkozó útmutatónkat itt.

építsen egy online boltot a shopify segítségévelAz e-kereskedelmi platform segítségével tervezhet egy online áruházat egy világosan elrendezett navigációs sávval. Az SWL kiskereskedő éppen ezt tette a Shopify-val! Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Tegye fel magának a következő három kérdést, hogy segítsen kiválasztani a webhelyéhez a megfelelő sablont: milyen funkciókat szeretne az áruházának, milyen stílusú honlapot szeretne, és hogyan akarja, hogy az ügyfelek mozoghassanak az üzletében?
 • Talált és kipróbált néhány megfelelő sablont a weboldal-készítő által kínált választásból, mielőtt a kedvencévé vált – néhány építő’Ne hagyja, hogy megváltoztassa a sablont, mihelyt a webhely életbe lépett, ezért győződjön meg róla, hogy kiderült, hogy ez a helyzet a tiéd

Témák kiválasztása a Shopify, a Wix és a BigCommerce számára:

Válasszon a Shopify témák közül

Válasszon a Wix témák közül

Válasszon a BigCommerce témák közül

5. lépés: Testreszabhatja e-kereskedelmi sablonját

Ha egyszer’kiválasztott egy sablont / témát, menjen az üzletbe’adminisztrátori eszköz a testreszabás megkezdéséhez.

A testreszabás egyszerű, és bármit megváltoztathat. Ez magában foglalja a következőket:

 • Szöveg mérete és betűtípus
 • Színösszeállítás
 • képek
 • A termékek elhelyezése
 • Jellemzők
 • A közösségi média beágyazása

A lista folytatódik.

A legtöbb online áruházépítő lehetővé teszi az alkalmazások beágyazását is. Ezek az alkalmazás piacon találhatók, és felhasználhatók bármilyen olyan szolgáltatás fedezésére, amelyre szükséged van, és amelyre a platformon még nem volt beépítve.

Szeretne példát találni egy működőképes e-kereskedelmi üzlet témájára?

Ez az online áruház néhány perc alatt a Wix ADI (Artificial Design Intelligence) segítségével készült. Itt láthatja, hogy mennyire egyszerű a sablon szerkesztése és testreszabása – egyszerűen cserélje ki a képeket, szöveget, adjon hozzá videókat vagy változtassa meg a színsémát, hogy megfeleljen a saját márkájának és kialakításának:

testreszabhatja a Wix-tárolótA legfontosabb e-kereskedelmi platformokon elérhető kiváló sablonok megkönnyítik a stílusos online áruház létrehozását … és szórakoztatást! Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Az összes alapértelmezett sablon tartalmat (szöveg, képek stb.) Saját helyébe cserélte
 • További funkcionalitást adott az üzletéhez az alkalmazások telepítésével az építőtől’saját alkalmazásboltja (de ne feledje, hogy ezeket bármikor hozzáadhatja vagy eltávolíthatja, tehát ott van’nincs nyomás mindent megtenni a webhely elindítása előtt)

Mélyreható sablonjavaslatok:

Három egyszerű kritérium, amelyek segítenek kiválasztani a webhelysablon kialakítását

Ingyenes e-kereskedelmi webhelysablonok – inspiráció nagyszerű sablonokból

Hogyan válasszuk ki a weboldal színsémáját – válassza ki a megfelelő színsémát

6. lépés: Adja hozzá termékeit

Most te’létrehozott egy elegáns online áruházat sablon segítségével, hozzá kell adnia termékeit.

nulla gravitációs termékoldalA ZeroGravity.com egy olyan online áruház, amelyet a Shopify segítségével építettek ki, és termékoldalait úgy tervezte, hogy megfeleljenek az egyedi termékeknek

Az online áruház építője segítségével nagyszerű ellenőrzést gyakorolhat a termékoldalak felett. A fenti kép azt mutatja, hogyan lehet a stílust a minimalizmussal kombinálni, hogy egyedi megjelenést hozzon létre.

A termék hozzáadásához a következő fő dolgok szükségesek:

 • Név
 • Ár
 • Kategória
 • Súly (fizikai termékek esetében)
 • Fájl (letölthető termékekhez, például e-könyvek).

A különböző e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal-készítők eltérő korlátokkal rendelkeznek a következőkre vonatkozóan:

 • A feltöltendő termékek száma
 • Az egyes termékek opcióinak száma (ugyanaz a termék, de eltérő méretben vagy színben)
 • A termékváltozatok száma (két lehetőség kombinációja: például egy kék póló közepes méretű)

Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze minden építőt’A limit megfelel az üzleti vállalkozásának’szüksége van.

BuilderWeeblySquarespaceWixShopifyBigCommerceTermékkorlát a legolcsóbbnál
E-kereskedelmi tervÁr / hó
KorlátlanKorlátlanKorlátlanKorlátlanKorlátlan
$ 0

$ 18

$ 23

$ 29$ 29.95

A Shopify és a BigCommerce korlátlan mennyiségű terméket árusíthat a legolcsóbb árazási terv szerint, ám más e-kereskedelmi webhelyek készítői korlátozhatják az alacsonyabb szintű terveket..

A nagyszerű termékek feltöltésének három fő alkotóeleme a következő:

 1. Termékleírások
 2. Termékképek
 3. Termék kategóriák

Mi alatt’Nézzük meg mindhármat.

Tudja meg, milyen termékeket készít’eladni fogsz?

Merítsen ihletet az értékesítési útmutatókkal smink, művészet, sőt még étel online.

Hogyan írja a nyertes termékleírásokat??

A termékleírásnak meggyőzőnek kell lennie, de három szempontot el kell kerülni:

 • Komplex zsargon
 • klisék
 • Hosszú mondatok

Itt’példa egy jó termékleírásra:

firewire szörfdeszkák termékleírásA Firewire Surfboards online áruház a BigCommerce-on épült, és a részletes termékleírást több képpel és egy termékvideóval egyesíti, hogy rajzolja az ügyfeleket..

A részletes termékleírás lehet a különbség az eladás és nem az értékesítés között.

A kiskereskedő bemutatja szerszámkészletének műszaki jellemzőit, majd elmagyarázza annak előnyeit a vásárló számára.

A termékleírások írásakor egy másik szempont, amelyet szem előtt kell tartani a SEO (Search Engine Optimization). Itt helyezkedik el a Google rangsorában, amikor az ügyfelek az Önéhez hasonló termékeket keresnek. Minél magasabb a rangsor, annál nagyobb a forgalom.

Minél több forgalom van, annál nagyobb az értékesítés. A leírások írásakor vegye fel a termékéhez kapcsolódó néhány kulcsszót. Mondd meg’évjáratú oktatók eladása – ide tartozik ‘szüret’ és ‘edzőcipő’ a leírásban.

Hasznos útmutatónkban megismerheti, hogyan lehet termékleírásokat írni.

Hogyan készítse el a legjobb termékképeket?

Mint a leíráshoz, a képeknek pontosan tükrözniük kell azt, amit te’újra eladni.

Itt található néhány útmutatás, amikor megtanulják, hogyan kell elkészíteni egy jól néz ki és eladni kívánt online áruházat.

 • Használjon kiváló minőségű képeket soha ne válasszon homályos vagy túl kicsi képeket
 • Ellenőrizze, hogy minden kép azonos méretű-e Használjon olyan szerszámot, mint a Photoshop, hogy átalakítsa a képeit ugyanabba a dimenzióba
 • Készítsen saját fényképeit – Használjon egy jó okostelefont (például iPhone X), ha készíthet fényképeit
 • Adjon meg egy 360 fokos opciót győződjön meg arról, hogy az ügyfelek minden szempontból megnézhetik termékeit
 • Adjon hozzá termékváltozat-képeket győződjön meg arról, hogy a vásárlók a teljes színválasztékban megnézhetik a terméket
 • Adjon hozzá egy zoom opciót lehetőséget ad ügyfeleinek, hogy megtekintsék a terméket’részletek (Ez a szolgáltatás Ön’ellenőrizni szeretnéd, hogy a kiválasztott építője biztosítja-e)

Utoljára – de semmiképpen sem utolsósorban – kérdezzük: optimalizálták-e a termékképeit??

Egy ingyenes online tömörítési eszköz segítségével könnyedén optimalizálhatja a képeket. Ez alapvetően csökkenti a kép fájlméretét anélkül, hogy túlzottan befolyásolja a minőséget, és csodákat tehet a webhely sebessége szempontjából!

A képek nagyszerű módja a termékek bemutatásának. De minél több képet tárol az üzletében, annál tovább tarthat a betöltés, tehát az optimalizálás rendkívül fontos.

Alapvető fontosságú a megfelelő egyensúly megtalálása a kiváló minőségű képek és a webhely sebessége között.

Termékek hozzáadása a Store Builder készülékhez:

Hogyan adhatunk termékeket a Shopify-hoz

Hogyan adhat termékeket a Wix-hez

Hogyan adhatunk termékeket a BigCommerce-hez

További információt szeretne a képekről?

Hogyan készítsen termékfotókat – hasznos útmutatónkban fedezze fel, hogyan készíthet professzionálisabb fényképeket az eladások fellendítése érdekében.

Hogyan szerkesztheti önmagában a képeket, mint egy profi – kíváncsi, hogyan adhatja hozzá ezeket a befejezéseket a termékfotókhoz? Mindent felfedünk szakértői útmutatónkban!

Mi a helyzet az építési termékkategóriákkal??

A termékkategóriák olyan területek, amelyekben a termékek ülhetnek, amelyek megkönnyítik az ügyfelek számára az megtalálását’újra keres a boltjában. A kategóriákra példa a férfiak’s, nők’s, kiegészítők, új és eladás.

A kategóriaötletek készítésének legegyszerűbb módja az, hogy felteszi a kérdést magadtól: mit szeretne, ha a webhelyére szállna le?

Legfeljebb öt kategóriát ajánlunk. Többé, és azzal kockáztathatja, hogy a vásárlókat túlságosan sok választással megzavarja.

A következő kategóriákat kell figyelembe vennie a termékkategória oldalának felépítésekor:

  • Árkategória – Az árkategóriák megjelenítése a kategóriaoldalon egyértelművé teszi és megakadályozza, hogy az ügyfelek böngészhessék az általuk kínált termékeket’nem engedheti meg magának
  • Kiemelt Termék – jó módja az ügyfelek levezetésének a kívánt vásárlási úton
  • Szűrési lehetőségek – hagyja, hogy ügyfelei méret, ár vagy márkanév szerint szűrjenek. Minél több lehetőséget adhat nekik, annál boldogabbak és annál több pénzt fognak költeni
  • Adjon meg további termékinformációkat – az ügyfél navigált az áruház egy meghatározott részébe. Azt’Jól feltételezhetjük, hogy több információt szeretnének az általuk forgalmazott termékekről’újra megnézem

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Követte a tippeket a nagyszerű termékleírások írásához és a hasznos termékfotók készítéséhez
 • Döntött a termékek osztályozásának legjobb módjáról, és hozzátette a vonatkozó termékkategóriákat
 • Feltöltötte termékeit a webhelyére!

A termék útmutatókról bővebben itt olvashat cikkünkben:

Hogyan lehet elkészíteni egy ügyfél-nyerő termékoldalt az e-kereskedelmi áruházához

Tudjon meg többet a termék-áttekintés hatékonyságáról a praktikus infografikánkban: Hogyan lehet online véleményeket felhasználni a különböző generációk számára történő piacra dobáshoz

7. lépés: Állítsa be a fizetési módszereket

Ezután be kell állítania a fizetési módot. Ez kulcsfontosságú része annak, hogy a böngészőt vásárlóvá alakítsák.

Az e-kereskedelem weboldal-készítői ezt könnyedén megkönnyítik. Optimalizálják a folyamatot, így a legjobb (és leghatékonyabb) fizetési lehetőségekkel elérheti a futást.

Az e-kereskedelem weboldal-készítői segítenek abban, hogy közvetlenül csatlakozik több különböző fizetési lehetőséghez, mint például a PayPal, a Visa, az Apple Pay és a Mastercard..

BuilderWeeblySquarespaceWixShopifyBigCommerceFő fizetési lehetőségek
PayPal

Csík

Négyzet

PayPal

Csík

Apple Pay

PayPal

Csík

Négyzet

10+ extra fizetési lehetőség

PayPal

Csík

Apple Pay

amazon

Shopify kifizetések

100+ extra fizetési lehetőség

PayPal

Csík

Négyzet

amazon

Apple Pay

World Pay

Digitális pénztárca fizetések

Milyen fizetési lehetőségeket tudok hozzáadni?

A fizetés elfogadásának három legnépszerűbb módja az e-kereskedelmi áruházban:

 1. Kereskedői számla és fizetési átjáró – Ön partnerként van egy bankmal, akkor elfogadják a kifizetéseket az Ön számára, és a pénzt az üzleti bankszámlájára irányítják
 2. Fizetési átjáró csomagok – all-in-one szoftvert használ, amely összeköti az áruházat’kosár a kártyafeldolgozó hálózatba
 3. A hitelkártya-fizetés egyszerűsített feldolgozása – olyan szolgáltatást használ, amely integrálódik az áruházához’pénztár, például a Shopify’Saját fizetési átjáró. Vásárlói nyertek’A vásárlás befejezéséhez el kell hagynia webhelyét

Hogyan válasszuk ki a legjobb fizetési módot??

Döntse el, hogy hány eladást vár el, és milyen típusú vásárló vásárolja meg termékeit.

Tudja meg, honnan származnak ügyfelei. Ha ügyfelei vannak különböző országokból, győződjön meg arról, hogy minden állampolgárságot megtesz’szüksége van. Például a kanadai vásárlók fizetési preferenciáik eltérnek a texasi vásárlók fizetési preferenciáitól.

Don’Válassza ki a fizetési módot anélkül, hogy üzlete ki lett dolgozva’Először szüksége van rá.

Mi a helyzet a biztonsággal??

A biztonság nagy gondot jelent az online vásárlók számára. De el is távolíthatja az összes gondját, ha biztonságossá teszi webhelyét. És az’könnyebb, mint gondolnád!

Az online áruház-építők ezt SSL-tanúsítvánnyal rendezik.

Az SSL a Secure Socket Layer. Titkosítja a felhasználókat’ adatokkal, ezáltal az online vásárlási élmény teljesen biztonságos lesz.

A legtöbb e-kereskedelmi platform beépíti ezt a tervbe, de ha nem’t, add-onként fogják használni.

Szóval, hogy néz ki ez? Nézze meg ennek a boltnak a honlapját, amelyet a Shopify segítségével készítettünk. Láthatja a bal felső sarokban körözött zöld lakat:

Shopify biztonsági zöld lakat példa-percAz e-kereskedelmi platformok gondoskodnak az üzlet biztonságáról. Az ügyfelek biztonságban érzik magukat, ha pénzt költenek az Ön webhelyén.

Ennek két fontos előnye van vállalkozása számára:

 1. Az ügyfelek biztonságban fogják érezni magukat, ha vásárolnak a boltjában.
 2. A Google magasabb rangsorolással jutalmazza áruházát.

A Shopify például beépített SSL biztonsággal rendelkezik, és több mint 100 fizetési átjáróhoz fér hozzá. Ide tartoznak a Visa, a PayPal, az Amazon és az Apple Pay.

Mennyibe kerülnek ezek a fizetési lehetőségek?

A különböző fizetési módok eltérő díjakkal és díjakkal járnak.

A díjakat gyakran összekeverik, tehát időbe telik, hogy kibomlik. Győződjön meg róla’pontosan megtudja, mennyit fizet’Fizetni fogsz és mit fogsz’fizetni fogok.

A hitelkártya-díjak elkerülhetetlenek. Ők’Ezt a kártyaszolgáltató kiveti (például Amex), majd az építők továbbadják.

A fizetési processzorok használatának általános díja változik, jellemzően körülbelül 1% + 10p tranzakciónként 3% + 30p tranzakciónként.

Ha a Shopify-t használja’Saját processzora, a Shopify Payments, minden tranzakciós díjtól lemond.

Ez azt jelenti, ha 100 GBP összegű hitelkártyás fizetést fogadna el Önnek’Csak 2,2% + 20p kamatot fizet az adott fizetésnél, közvetlenül az egyes fizetési folyamatoktól.

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Úgy döntött, hogy a három fizetési lehetőség közül melyik működik a legjobban az áruházában, összehasonlítva a különféle díjakat és logisztikát
 • Ellenőrizte, hogy webhelye már biztonságban van-e SSL tanúsítvánnyal, és külön vásárolta meg, ha van’még nem szerepel a csomagban

További fizetési információk:

Hogyan állítsunk be fizetéseket a Shopify-ban

Hogyan állítsunk be fizetéseket a Wix-ben

Hogyan állítsunk be fizetéseket a BigCommerce-ban

8. lépés: Válassza ki a szállítási beállításokat

te’Hozzáadott termékeket és fizetési lehetőségeket vásárlóinak vásárolni. Következö gondoskodik arról, hogy szállíthassa ezeket a termékeket.

Az online áruház felépítésének megértéséhez meg kell értenie a szállítási lehetőségek működését.

A különféle e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal-készítők különböző szállítási lehetőségekkel érkeznek. Az alábbi táblázatban további információt talál arról, hogy az egyes e-kereskedelmi webhelyek készítői milyen lehetőségeket kínálnak:

BuilderShopifyWixBigCommerceSquarespaceWeeblydropshippingSzállítási menedzsment eszközökNyomtatható szállítási címkékPre-setup szállítási szolgáltatók
&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10060;
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;

A termékek szállításának megkezdése érdekében Ön’Hozzá kell adnia egy eredeti címet és a csomag típusát. Az alábbiakban lefedi azokat a négyzeteket, amelyeket meg kell jelölnie, amikor beállítja a szállítást az üzletében.

Mi az Ön szállítási származási címe??

Ez akkor fontos, ha termékeket egy ilyen címről szállít’Nem az irodád. Külön szállítási származást kell megadnia, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szállítási díjak és adók helyesek-e.

Ha egyszer’Ha hozzáadta a címét, kinyomtathatja a szállítási címkéket és árajánlatokat kaphat.

Milyen szállítási zónákat szeretne szállítani??

A szállítási díjak országok és régiók (zónák) között változnak, ahová szállítják. Az online áruházépítők lehetővé teszik, hogy eltérő díjakat számítson fel az ügyfeleknek, attól függően, hogy melyik zónában vannak’újra be.

Ha te’Például egy amerikai székhelyű üzletnél olcsóbb szállítási költségeket számolhat fel az értékesítési központhoz közelebb eső államokban.

Az áruházépítő adminisztrációs oldala megmutatja, hogy mely zónákba szállít, valamint az összes egyedi szállítási díjat.

Melyek a különböző szállítási lehetőségek?

Ha egyszer’Ha felállította, ahol termékeket kíván szállítani, akkor eldöntheti, hogyan szállítja azokat.

Felfelé készül, hogy megértse a rendelkezésre álló szállítási típusokat:

Szállítási szolgáltatások

Az online áruház-építők segítségével különböző szintű szállítást kínálhat ügyfeleinek.

Ha egy ügyfél akar, többet fizethet, ha rendelését gyorsabban kézbesítik.

te’Válasszon egy futárt, hogy termékeit biztonságosan kiszállítsa az ügyfelekhez. A népszerű futárok között:

 • USPS
 • Kanada Post
 • FedEx

Az e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalépítők, mint például a Shopify és a BigCommerce, partneri viszonyulnak népszerű és megbízható futárokkal. Ez megkönnyíti az életét, mivel hozzáférést biztosít a szállítási kedvezményekhez és a valós idejű szállítási díjakhoz.

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Hozzáadtuk a szállítási származási címet
 • Partnere egy futárral (például Fedex)
 • A bevitt csomag súlyok
 • Kiválasztott szállítási lehetőséget (például ingyenes szállítás)

9. lépés: Előnézet, teszt… És tegye közzé online áruházát

Szállítási információk az egyes építők számára:

Hogyan állítsuk be a szállítást a Shopify-n

Hogyan állítsuk be a Wix szállítását?

Hogyan állítsuk be a szállítást a BigCommerce-n

Vagy tekintse meg a teljes Szállítási termékekre vonatkozó útmutatót, amely tartalmazza az online áruházhoz történő szállítás beállításának teljes ismertetését..

Mostantól hozzá kellett volna adnia termékeit, testreszabnia kellett az üzletét’sablonját, állítsa be a fizetést és a szállítást, és rendezze az üzletét’s beállításai.

te’majdnem ott vagyok…

De ott’az egyik fontos lépés, amit meg kell tenned’befejezte az online áruház létrehozását: tesztelése.

Az e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalépítők megkönnyítik az online áruház tesztelését és előzetes megtekintését a közzététel előtt.

Boltjának tesztelése a legjobb módja annak, hogy megbizonyosodjon róla’újra kielégíti ügyfeleit’ igények.

Az áruház előnézete és tesztelése során itt olvashat’s a legfontosabb ellenőrizendő dolgok:

Végül rendezze el áruházát’s Beállítások

Mielőtt elkezdené a közzétételt, az utolsó dolog, amit megtehetsz, ellenőrizze újra a boltot’s beállításai! Megfelelő beállítások nélkül az áruház nyert’nem tudja megfelelően futni.

Menjen a platform Store Store szakaszához, és töltse ki az alábbi beállításokat:

 • Nyelv: válassza ki azt a nyelvet, amelyet ügyfelei látni fognak a helyszínen
 • Valuta: válassza ki a kívánt pénznemet
 • Időzóna: a megfelelő időzóna beállítása segíti a megrendelések nyomon követését
 • Cím: jelenítse meg elérhetőségi adatait
 • Bolt Név: mivel’Megjelennek az üzletben’e-mailek, honlap és online keresések
 • Elérhetőségeit: nyilvános telefonszám és az ügyfelek felé néző e-mail cím
 • Rendelési beállítások: beállíthatja, hogy adót adjon-e a termék árához, vagy sem
 • Termékbeállítások: eldöntheti, hogy mely információkat jelenítse meg az ügyfelek számára, például a termék súlyát vagy besorolását

Ha te’Ha nem biztos benne, hogy ezek és más homályosabb beállítások mit jelent, kérdezze meg az online áruház gyártóját’támogatási csoport.

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Tesztelte a fizetési folyamatot (az összes fizetési opcióval), ellenőrizve, hogy az adó és a szállítási díjak helyesen vannak-e kiszámítva, a megfelelő tételek megjelennek-e a kosárban a megfelelő áron, és bármilyen további kedvezmény / promóció alkalmazható
 • Alaposan navigáljon a webhelyén, hogy ellenőrizze a hibákat
 • A fentiek tesztelése különféle eszközökön
 • Ellenőrizte a webhelyét’s beállításai

És ha egyszer’újra elégedett mindennel, megüt ‘közzétesz’!

Az áruházbeállítások beállítása

Az áruházbeállítások beállítása a Shopify-n

Az áruházbeállítások beállítása a Wix-en

Az áruházbeállítások beállítása a BigCommerce webhelyen

Webhely-készítő használata online áruház létrehozásához: GYIK

2. lehetőség: Használja a WordPress-t a Bluehost és a WooCommerce használatával

Online áruház létrehozása a WordPress használatával

 1. Döntse el, hogy a WordPress megfelelő-e az Ön számára.
 2. Találjon megbízható webtárhelyet (javasoljuk a Bluehost-ot).
 3. Válassza ki és regisztrálja az egyedi domain nevet.
 4. Telepítse a WordPress programot, és állítsa be a WooCommerce alkalmazást.
 5. Termékek hozzáadása.
 6. Válassza ki a tökéletes tervezési témát.
 7. Testreszabhatja áruházát.
 8. Válassza ki és telepítse a hasznos bővítményeket.
 9. Végezzen végső ellenőrzéseket, majd tegye közzé.

1. lépés: Döntse el, hogy a WordPress megfelelő-e Önnek

Online üzlet létrehozása az e-kereskedelem építőjével szuper egyszerű – mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja, melyik platform a legmegfelelőbb, és Ön is’újra le. A WordPress viszont egy kicsit több időt vesz igénybe a folyamat megkezdésével.

Az emberek szeretik a WordPress-t, mert az’ilyen nagy teljesítményű és testreszabható platform – az összes webhely több mint egyharmadát a WordPress, és annak segítségével készítik’Könnyen belátható, miért. Teljes ellenőrzést kap a webhelye felett’tervezése, funkciói, biztonsága és egyebek, ami testreszabhatóvá és méretezhetővé teszi azt.

Az egyetlen akadály az, hogy ez nagy felelősséget ró, és a WordPress erőfeszítéseket tesz az induláshoz. Bár sok kezdő használja a WordPress-t, te’Minél többet hozhat ki belőle, ha te’újra kissé technikailag magabiztos.

te’Időt kell fordítania az út megtanulására, és ellenőriznie kell, hogy minden megfelelően van-e beállítva. Ez nagyon kielégítő, vagy kissé túlnyomó lehet.

A WordPress kiválasztása előtt gondolja át, mit szeretne webhelyéről, miért akarja használni a WordPress-t, és hogyan érzi magát az online áruház minden aspektusának futtatásakor – a biztonságtól kezdve a SEO-ig és azon túl is..

Ha ez hangzik az utcán, akkor folytassa az olvasást, és fedezze fel, hogyan állíthat be online áruházat a WordPress használatával!

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Készített néhány kutatást a WordPressről
 • Gondolkodtam azon, hogy miért illeszkedik a WordPress az áruházához’szüksége van
 • Úgy döntött, hogy a WordPress az Ön számára megfelelő-e

2. lépés: Találjon megbízható webtárhelyt (Ajánljuk a Bluehostot)

Bármely jó WordPress webhely alapja, akár blog, akár online áruház, jó minőségű, megbízható webtárhely. A webtárhely olyan, mint az Ön weboldala’otthona az interneten – nélküle egyetlen webhely sem jelenhet meg online.

Ha rossz minőségű szolgáltatót választ, az online áruház összeomolhat, könnyebben feltörhet, lassabban tölthet fel, vagy bármilyen számú probléma merülhet fel, amelyek befolyásolják az értékesítést..

Ehelyett kiváló minőségű internetes hostot kell választania – rengeteg különféle szolgáltató közül lehet választani, mindegyik eltérő erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik.

A WordPress esetén javasoljuk a Bluehost használatát. WordPress-specifikus terveivel rendelkezik, amelyek megkönnyítik az életét és a webhely sikeres működését, és maga a WordPress is ajánlotta, mint a WordPress-felhasználók elsőszámú szolgáltatója.!

És mi nem’ne csak vegye be a WordPress-t’ szó érte (bár ez’nehéz vitatni egy hivatalos ajánlást). Maguknak teszteltük a Bluehost-ot, hogy megtudjuk, ellenáll-e az alapos kutatásunk. Annak érdekében, hogy elkészítsük az eredmények rövid és édes változatát – az biztos!

Nézze meg a Bluehost-ot’Az alábbi csillagbesorolások:

A WordPress olyan szolgáltatásai mellett, mint például az automatikus frissítés és az egy kattintással elérhető WordPress telepítés, a Bluehost ár-érték arány, segítség és támogatás, valamint nagylelkű lemezterület meglepte bennünket. Az előnyeiről és hátrányairól bővebben a Bluehost Review teljes oldalán olvashat.

Válasszon egy tervet

Ha egyszer’Ha kiválasztotta a legjobb szolgáltatót az Ön számára, ki kell választania egy megfelelő tárhely-tervet. Vannak különböző “szintek” tárhely – a legolcsóbb a megosztott tárhely, amely szerint a webhely szervert oszt meg másokkal, míg a legdrágább a dedikált tárhely, amely sokkal fejlettebb.

Nézze meg a különféle tárhelytípusokat az alábbi pluszikonra kattintással, vagy olvassa el tovább, hogy megnézze, milyen típusúaknak ajánljuk az online áruházat.

Lehet, hogy kísértést fog okozni a megosztott tárhelyhez kapcsolódó olcsó árak, de egy online áruházhoz inkább a VPS tárhelyet ajánljuk – ez’biztonságosabb és kevésbé korlátozó. A legtöbb új üzlet nyert’Nincs szükség dedikált tárhelyre, de érdemes megfontolnia a felhő-tárhelyet is’nagyon ingadozó forgalomra számít a webhelyén – például ha sok eladást hajt végre.

Ha te’Ha a WooCommerce-t használja online áruházának felépítéséhez, megtalálja a WooCommerce speciális tárhelyét, amelyet erősen ajánlunk.

hogyan lehet online boltot készíteni a bluehost woocommerce-rólA Bluehost háromféle WordPress-tárhelyet kínál, ideértve a speciális WooCommerce terveket.

A Bluehost a WooCommerce tárhelyet nyújt, havonta 6,95 dollártól. A WooCommerce automatikusan telepítve van az Ön számára, és minden tervhez méretlen sávszélesség és ingyenes beállítási hívás tartozik az induláshoz..

Az ilyen testreszabott tárhely előnye, hogy kezeli a dolgok műszaki oldalát az Ön számára, így hamarabb elkezdheti építeni.

Ha egyszer’megtalálta a tökéletes szolgáltatót, és feliratkozott az Ön igényeinek megfelelő tervre, majd léphet a következő lépésre!

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Kiválasztott egy megbízható szolgáltatót (javasoljuk a Bluehost-ot)
 • Kutatta, hogy milyen típusú tárhelyet kínál a házigazda
 • Válasszon egy olyan hostolási tervet, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének
 • Jelentkezzen be a választott tervre

3. lépés: Válassza ki és regisztrálja az egyedi domain nevet

Az online áruház létrehozásának következő lépése a domain név kiválasztása. Ez a név alkotja áruházát’webcíme – például domain névünk a websitebuilderexpert.com.

Azt akarja, hogy domain nevének egyedi, releváns, rövid és hamis legyen. Könnyű megjegyezni, helyesen betűzni, és egyértelműen összekapcsolva a webhelyével – ha lehetséges, törekedjen egy olyan domain névre, amely megfelel az üzletének’neve.

Íme néhány fő tipp a domain név kiválasztásakor:

 • Kerülje a számok és kötőjelek használatát, ahol lehetséges – ezek bonyolultabbá teszik mind a memóriát, mind a verbális megosztást.
 • Tegye a lehető legegyedibbé – Ha úgy találja, hogy a kívánt domain már el van fogadva, akkor ne’Ne ragasszon a második számot a végére. Gondoljon egy új domainre, amelyet helyette használhat!
 • Tartsa relevánsnak – ez’Könnyű eljutni egy kicsit az egyedi domain keresésekor. Ne felejtsd el, hogy egyszerű és releváns, mintsem furcsa vagy szokatlan!

Ha egyszer’gondolkodott a választandó domain névről, regisztrálnia kell, hogy a saját legyen. Minden domain név különbözik, tehát ha valaki már regisztrált egy domaint előtted, akkor megteheti’Ne használd ugyanazt.

Tehát, ha van egy ötlete egy valóban kívánt domainről, akkor tedd ezt’érdemes a lehető leghamarabb regisztrálni – még mielőtt valaki más megtenné!

Azt’Könnyű ellenőrizni, hogy a domain továbbra is elérhető-e, majd regisztrálja. A legtöbb tárhely-szolgáltató (beleértve a Bluehost-ot is) a domain regisztrálását a regisztráció folyamatának részeként végzi, amikor árszabványt választ.

Választhat egy domaint közvetlenül a Bluehoston keresztül, vagy vásárolhat egy harmadik fél, például a GoDaddy webhelyéről.

A domainek ára változik – ez mind a két regisztrátortól függ’újból vásárol, és milyen típusú domain van’újra vásárol. Az olyan közönséges domainek, mint a .com és a .store, meglehetősen olcsók – átlagosan évente 12 dollár körül vannak -, míg olyan divatos domainek, mint a .global, évente körülbelül 100 dollárba kerülnek..

Egyes internetes házigazdák akár első évre ingyenesen is beadhatnak egy domain nevet, amit érdemes megnézni!

Ha egyszer’regisztrálta a domainjét és fizetett érte, senki más nem tudja használni – meg is’minden a tiéd. te’A domainjét meg kell újítania, hogy a nevében regisztrálhassa, tehát vagy kapcsolja be az automatikus megújítást, vagy emlékeztetőt állítson be magának, hogy elkerülje azt egy vagy két év elteltével..

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Gondolkodhat az üzlet lehetséges domainneveiről
 • Ellenőrizte, hogy a domain továbbra is elérhető-e
 • Regisztrálta domainjét (általában a regisztráció során)
 • Állítson be emlékeztetőt vagy kapcsolja be az automatikus megújítást a domain fenntartása érdekében

4. lépés: Telepítse a WordPress-t és állítsa be a WooCommerce-t

Következő, ez’Ideje kezdeni a WordPress használatával. Telepítenie kell a WordPress-t, mielőtt megkezdené az online áruház létrehozását, és ez nagyon egyszerű, ha te’Kiválasztottunk egy jó WordPress gazdagépet, mint például a Bluehost.

Valójában te nem’Még semmit sem kell tennie – a Bluehost automatikusan telepíti a WordPress legújabb verzióját, amikor regisztrál!

Ugyanez vonatkozik a WooCommerce tárhely-terveire – a WooCommerce automatikusan települ a kirakat témájával együtt. Ez egy fantasztikus szolgáltatás, mert sok kemény műszaki munkát vesz igénybe a kezedből, időt takarít meg, és valószínűleg néhány fejfájást is.

Ha olyan WooCommerce tervet választott, amely automatikusan telepíti azt az Ön számára, akkor pihenjen egy percig. Ha te’Telepítettük a WordPress-t, akkor itt az ideje, hogy telepítsük a WooCommerce bővítményt, hogy elkezdhessük üzlete felépítését.

Ha egyszer’előtted van a WordPress és a WooCommerce, jelentkezzen be, és kezdje el beállítani az irányítópultot. te’Kattintson a “Üdvözöljük a WooCommerce-n” értesítés az áruház felállításának megkezdéséhez – ez’Ez elég egyszerű a WooCommerce használatával’s varázsló.

Egyszerűen kövesse a lépéseket, amint megjelennek – te’Olyan információkat kell megadnia, mint például a bolt’a hely, melyik pénznemben van’újra eladja, és hogy te’Szállítunk fizikai árukat és adót számolunk fel. te’A fizetési módot is választhatja, például a PayPal vagy a Stripe.

az online áruház woocommerce beállítási üzleti részleteinek felépítésewoocommerce setup szállítási részletek épület online áruházwoocommerce fizetési épület online áruházegy online áruház felépítése woocommerce termékekkel

Ön után’elvégezte a telepítővarázsló egyes lépéseinek kitöltését, Ön’készen állsz az igazán izgalmas részre… termékek hozzáadása az online áruházhoz!

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Telepített WordPress és WooCommerce (valószínűleg a gép automatikusan megtette ezt Önért)
 • Követve a WooCommerce-t’telepítővarázsló az üzlet megkezdéséhez

5. lépés: Adjon hozzá termékeket az áruházához

Egy online áruháznak termékekre van szüksége, és most itt az ideje, hogy azokat hozzáadja – keresse fel a Termékek fülre a WordPress irányítópultján, majd kattintson az OK gombra Új hozzáadása.

1. A termék címe és leírása

te’Meg kell neveznie a termékét, majd el kell írnia a termék részletes leírását. Szánjon rá időt erre – a meggyőző és jól megírt termékleírás fontos az ügyfelek ösztönzéséhez a termék megvásárlásához.

Tudjon meg többet

További szakértői tippeket szerezhet útmutatónk termékoldalán az ügyfelek megnyerésével kapcsolatban Termékleírások írása

2. Hozzon létre termékkategóriákat

Ezután a jobb oldalon hozhat létre termékkategóriákat. A termékkategóriák elősegítik az online áruház megszervezését, és megkönnyítik az ügyfelek számára a megfelelő termékek megtalálását. Egyszerűen kattintson a gombra + Új termékkategória hozzáadása új kategóriák létrehozásához és termékek hozzáadásához.

3. Adja hozzá a termék adatait

Még tovább az oldalon, te’Megtalálja a termék adatmezőjét. Itt adja hozzá az összes lényeges információt a termékről (az árképzéstől a szállításig), legyen az’egy virtuális termék, mennyi készlet van, és így tovább.

Tudjon meg többet

Segítségre van szüksége a termékek árajánlatában? Nézd meg Hogyan lehet egy terméket árazni útmutató néhány szakértői mutatóhoz.

4. Adjon hozzá egy rövid termékleírást

te’Már írtam a teljes termékleírást, de most lehetősége van egy összefoglaló változat készítésére, amelyet akkor kell bemutatni, ha az ügyfelek több terméket néznek meg – például a termékkategória oldalain.

5. Töltse fel a termékfotókat

Végül, de nem utolsósorban, feltöltenie kell a termékfotókat, hogy az ügyfelek láthassák, mit látnak’fogsz vásárolni!

te’Ki kell választania egy fő termékképét, majd hozzáfűzhet galériafotókat, hogy az ügyfél átvilágítson, hogy egy szélesebb körű képet kapjon a termékről. Azt’A legjobb, ha egy tiszta, előre néző fényképet használ a főképhez, majd különféle szögekből és kontextusból készít fényképeket a galéria többi részéhez.

Tudjon meg többet

Szeretné megtanulni, hogyan készíthet fantasztikus, eladást fellendítő termékfotókat? Nézze meg a teljes útmutatónkat Termékfotók készítése további hasznos tippeket.

Ha egyszer’megadta az összes termék adatait, és elégedett fényképeivel és termékleírásaival, kattintson közzétesz hogy elindítsa a terméket a webhelyén!

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Hozzáadott termékek az üzletéhez
 • Írott termékcímek és meggyőző leírások
 • A helyes termékinformációkat adta meg
 • Professzionális fotókat készített és töltött fel

6. lépés: Válassza ki a tökéletes tervezési témát

Ha úgy döntött, hogy a WooCommerce áruházát a Bluehost segítségével üzemelteti, akkor te’Meg fogja találni’automatikusan letöltöttük egy kirakat témáját. Ha te’szívesen ragaszkodik ehhez a témához, akkor nyugodtan ugorjon tovább a következő lépésre: testreszabhatja áruházát.

Ha azonban változtatni szeretne a dolgokon, akkor itt az ideje egy új téma kiválasztásához és telepítéséhez az online áruház elrendezésének és kialakításának meghatározására..

Böngészhet a WordPress témákkal közvetlenül a WordPress témakönyvtárban, vagy vásárolhat olyan tématárból, mint például a Themify vagy a ThemeForest..

WordPress témakönyvtár épület online áruházakA WordPress témakönyvtár témák ezrei közül választhat. Legjobb tipp!

Mindig legyen óvatos, amikor a WordPress témákat választja – bárki készíthet témákat, azaz egyesek jobbak, mint mások. Néhányan még vázlatos kódot rejtenek bennük, ezért győződjön meg arról, hogy jó hírű forrásokból vásárol, és mindig vállalja el az áttekintést, mielőtt elkötelezi magát.

Több ezer téma közül lehet választani – íme néhány hasznos tipp az Ön számára legmegfelelőbb kiválasztásához.

1. Legyen óvatos a szabad témákkal kapcsolatban

Sok jó minőségű ingyenes téma van, és ezek is’remek a kezdéshez – de mindig gondoljon át egy ingyenes téma telepítése előtt. Jó véleménye van? Megvannak a szükséges funkciók? Az ilyen kérdések feltevése megvédi Önt a rosszul megtervezett téma telepítésétől.

2. Győződjön meg arról, hogy Ön e-kereskedelmi témát választott

Szűrheti a témákat a WordPress-ben, hogy csak az e-kereskedelem témáit látja – különben egy blog témája lehet,’nem termékek értékesítésére tervezték!

3. Bölcsen válassza a beépített szolgáltatásokat

A témák szűrésekor a WordPress-ben Ön’Azt is látni fogja, hogy kiválaszthatja azokat a funkciókat, amelyeket a témája tartalmaz. Ez hasznos lehet, ha nem’később nem akar időt tölteni a bővítmények telepítésével. Ugyanakkor ezek a nagy teljesítményű kereskedelmi témák drágábbak lesznek és gyakran lassabban töltődnek be, tehát ne tedd’nem kap el.

online áruház wordpress téma szűrők készítéseSzűrheti a témakereséseket, hogy pontosan megtalálja azt’újra keresi. Vigyázzon, ha túl sok funkciót választ, mert ez lelassíthatja webhelyét.

Alternatív megoldásként egyszerűen is felkeresheti az irányítópultot, kattintson a gombra Megjelenés, akkor Témák, és így válasszon egyet a WordPress könyvtárból.

Miután megtalálta a kedves témát, telepítse azt, hogy elkezdhesse a testreszabást!

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Átnézte a WordPress témakönyvtár témáit
 • Alkalmazott szűrők a keresés szűkítéséhez
 • Megbízhatónak tűnik a kiválasztott téma ellenőrzése
 • Telepítette a témát

7. lépés: Testreszabhatja áruházát

A témabeállítások megváltoztatásához ugorjon a Megjelenés az irányítópult menüjében, majd válassza a lehetőséget Testreszab. Ez lehetővé teszi, hogy finomítsa a témáját’tervezése, a színektől és az oldal elrendezéseitől a tipográfiáig és azon túl is.

Az online áruház építésekor feltétlenül adjon meg minden szükséges oldalt. Egy alapáruház számára’Szükségem lesz:

 • Honlap
 • Kategória oldalak, például “Nők’s” vagy “Kültéri viselet”
 • Termékoldalak minden termékhez
 • Az About oldalról
 • Kapcsolattartó oldal
 • A szállítási és visszaküldési irányelveket ismertető oldal

Adjon hozzá új oldalakat, ahol szüksége van, és győződjön meg arról, hogy a tervezési döntései egységesek az online áruház minden területén. Gondol róla:

 • A színséma
 • betűtípusok
 • Oldal elrendezés
 • gombok
 • Navigációs menük
 • Fejlécek és láblécek
 • Az Ön logója

Testreszabhatja témáját az üzletének megfelelően’márka identitását, és mindig emlékezzen arra, hogy gondoljon a célközönségre – ez segít a megfelelő hangulat megteremtésében a tervezési döntéseknél!

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Testreszabta a témát, hogy a sajátja legyen
 • A színséma alapján döntött
 • Válaszd ki a betűkészletedet
 • Hozzáadott minden szükséges oldalt
 • Ellenőrizte, hogy a dizájnválasztásai konzisztensek-e az üzletben

Segítsen az online áruház tervezésében

 • Tudja meg, mi a legjobb módszer a termékoldalak elrendezéséhez útmutatónkban Hogyan tervezzünk egy termékoldalt, sablonokhoz, tippekhez és valódi példákhoz, amelyek ösztönzést nyújtanak Önnek!
 • Fedezze fel szakértői tippjeinket Hogyan válasszunk ki egy jó színsémát hasznos útmutatónkban.
 • A betűtípusok a webdizájn fontos, de gyakran figyelmen kívül hagyott részei. Tanul Hogyan válasszuk ki a tökéletes betűtípust? szakértői útmutatónkban.

8. lépés: Válassza ki és telepítse a hasznos bővítményeket

te’majdnem készen áll az új online áruház elindítására. De talán ott érzed magad’valami… hiányzó? Lehet, hogy vélemények vagy kapcsolattartási űrlap, hogy az emberek feliratkozhassanak egy hírlevelet? Ha ezek a funkciók nem szükségesek’ne jönj be a témádba, Don’t fret!

Kiegészítők telepítésével egyszerűen hozzáadhat ilyen funkciókat az online áruházához. A plug-inek olyanok, mint az alkalmazások, és extra funkciókat és elemeket nyújtanak az Ön webhelyéhez történő hozzáadáshoz – ők’Re tökéletes az áruház további testreszabásához vagy a funkcionális hiányosságok kitöltéséhez.

Több ezer plugin található a WordPress plugin könyvtárban, így te’rengeteg választás van. Csakúgy, mint a témákhoz, ügyeljen arra, hogy minden telepített plugin naprakész és megbízható legyen.

online áruházak építése wordpress pluginsAzt’Könnyen megtalálhatja a WordPress-áruház pluginjait – egyszerűen keressen rá a WordPress plugin-könyvtárába, amire szüksége van!

Íme néhány olyan funkció, amelyet érdemes felvenni a boltba:

 1. Extra biztonsági intézkedések – Biztonságosítsa üzletét olyan pluginnel, mint a Sucuri vagy a WordFence.
 2. Beszámolók – összegyűjti és közzéteszi felhasználói áttekintéseket egy bővítménnyel, például Erős ajánlások.
 3. Előfizetési űrlapok – hozzon létre egy hírlevélre való feliratkozást olyan bővítménnyel, mint a MailPoet vagy a MailChimp.
 4. Üzletkereső – Segítsen az ügyfeleknek abban, hogy megtalálják a tégla- és habarcs-vállalkozást egy olyan bővítmény használatával, mint például a WP Store Locator.
 5. SEO – növelje üzletét’rangsorolása a keresőmotor eredményeiben olyan pluginnel, mint a Yoast SEO.

A legtöbb plugin ingyenes verzióval érkezik, de néhányért fizetnek, tehát ellenőrizze még mielőtt elkötelezi magát.

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, ellenőrizze, hogy van-e:

 • Gondolkodj azon, hogy mely extra funkciók javíthatják áruházát
 • A WordPress plugin könyvtárat kerestem a pluginek számára
 • Az egyes pluginek ellenőrzése naprakész és jó véleményekkel rendelkezik
 • Telepített új beépülő modulokat

9. lépés: Végezzen végső ellenőrzéseket, majd tegye közzé

enged’készítsen egy pillanatra áttekintést – te’hosszú utat tett meg!

A tárhely kiválasztásától a kirakat testreszabásáig és a pluginek telepítésétől kezdve már rendelkeznie kell egy teljesen kialakított online áruházval’készen áll a virtuális fészek feltöltésére. Mielőtt elindította volna a Közzétételt, mégis’A legjobb, ha futtatunk néhány gyors ellenőrzést.

Te nem’nem szeretne hibákat kúszni a boltjába – a legjobb esetben rosszul néz ki, legrosszabb esetben pedig’Elbocsátom a potenciális ügyfeleket. Néhány dologra kell figyelni, amikor végső ellenőrzést végez:

 • Hibás, törött vagy hiányzó linkek. Győződjön meg arról, hogy az összes áruházban található link működik, és hogy odamennek, ahova kellene. A helytelen link másolása könnyű hiba, ezért ellenőrizze és ellenőrizze újra ezt!
 • helyesírási. Leginkább a legjobban fordul elő, ezért figyelmesen olvassa el tartalmát minden hibás szöveg vagy befejezetlen mondat szempontjából.
 • Törött képek. Akár ők’a képek újbóli megtagadása vagy szemcsés megjelenés túl fontos ahhoz, hogy összezavarja a kirakatot. Győződjön meg róla’Az összes betöltése gyorsan és lézeres élességállításban!
 • Elvonatlan felhasználói utazás. Kérjen valakit másnak, hogy tegyék fel’online vásárlóval ellenőrizze, hogy a felhasználó utazása a lehető legegyszerűbb és élvezetesebb – e. Valaki megmondhatja, ha nehéz-e bizonyos termékeket találni, vagy ha a fizetési folyamat túl hosszú – hallgassa meg visszajelzéseiket!

Ha egyszer’biztos vagy benne’létrehozott egy lenyűgöző és zökkenőmentesen működő online áruházat’Ideje elérni a Közzétételt!

Dőljön hátra, és élvezze, hogy az értékesítés folyamatosan növekszik – de ne tedd’t Vegye le a lábát a pedálról. A WordPress folyamatos karbantartást igényel, a frissítések futtatásától kezdve a SEO kezeléséig, tehát mindig friss és naprakész legyen, hogy kiváló eredményeket érjen el..

Végül ellenőrizze, hogy rendelkezik-e:

 • Ellenőrizte az áruházban esetleges hibákat, megszakadt hivatkozásokat vagy lassan betöltött képeket
 • Van valaki másnak, aki felfedezheti áruházát, és visszajelzést adhat neki
 • Hit közzététel után egyszer’újra elégedett vagyok a boltjával!

Online áruház kiépítése a WordPress használatával: GYIK

Ha webhely-készítőt vagy WordPress-t használ az online áruház felépítéséhez?

Nehéz tudni, hogy a WordPress-t vagy egy weboldal-készítőt használja-e az online áruház készítéséhez. Itt’Gyors összefoglaló, amely segít kideríteni, melyik a legmegfelelőbb.

A weboldal készítői megkönnyítik az épület gyors és egyszerű létrehozását’Nincs szükség műszaki ismeretekre, és a beállítási folyamat rendkívül egyszerű, azaz egyenesen eljuthat az online áruház létrehozásához. A WordPress hosszabb ideig tart az induláshoz, mert meg kell találnia a tárhelyet, telepítenie a szoftvereket és a beépülő modulokat, és meg kell tanulnia az utat a platformon, mielőtt belekezdené a webhely tényleges felépítésébe..

A weboldal készítői sokkal több műszaki munkát végeznek az Ön számára – a biztonságot, a tárhelyet és a frissítéseket mind az Ön számára elvégzik, így összpontosíthat e-kereskedelmi vállalkozásának létrehozására és működtetésére..

A WordPress ezzel szemben megköveteli a frissítések futtatását és a biztonsági intézkedések bevezetését, valamint a megbízható tárhely megtalálását (vagy kockázatot, hogy azelőtt tárolná az üzletét’még építeni is kezdtem). Sok kezdő használja a WordPress alkalmazást – csak annyira szüksége van egy kis időre és technikai bizalomra, hogy a legtöbbet hozza ki belőle.

Összességében mindenkinek ajánljuk az e-kereskedelem weboldal-készítőit:

 • Technikai kezdő
 • Online áruházat akar működni és gyorsan működni
 • Segítő kézre van szüksége az építési folyamat során
 • Könnyű és vizuális testreszabási lehetőségeket kíván

A WordPress alkalmazást mindenkinek ajánljuk:

 • Teljes ellenőrzést akar az online áruház minden szempontja felett
 • Van némi technikai magabiztossága
 • Ideje szentelni webhelyének felépítésére és karbantartására
 • Különlegesen testreszabott kirakatra van szüksége

Ha úgy dönt, hogy e-kereskedelem építőjét használja az online áruház létrehozásához, azt javasoljuk, hogy kezdje a Shopify-val’ingyenes próbaverzió. Ha úgy dönt, hogy a WordPress jobban megfelel az Ön számára, akkor kezdje el azzal, hogy ellenőrizze a Bluehost szolgáltatást, hogy megnézze’s az Ön igényeinek megfelelő webtárhely.

A Website Builder Expert célja, hogy őszinte adatokat szolgáltasson az Ön számára. Hogy’Ezért végezzük el saját kutatásainkat, és közvetlen, személyes betekintést szerezzünk. További információkért kattintson ide.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map