Een Facebook Store 2020 opzetten: 2 eenvoudige manieren om te beginnen met verkopen

hoe te verkopen op Facebook


Als u een online winkel heeft of er een wilt opzetten, is Facebook een gemakkelijke en effectieve manier om uw verkoop te stimuleren.

Facebook Store is een pagina waarop u uw producten kunt verkopen om een ​​breder klantenbestand te bereiken. Je hebt dit misschien ook wel Facebook Shop genoemd – dit is precies hetzelfde, net onder een iets andere naam.

U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u’d wilt een Facebook-winkel maken. Zeker’genoeg om een ​​geweldige e-commerce website te hebben? Denk nog eens goed na! Facebook heeft elke maand meer dan 2 miljard actieve gebruikers. Dat’er zijn te veel potentiële klanten om zich af te wenden!

Met al die gebruikers die er zijn, het’Het is de moeite waard om een ​​Facebook Store-pagina op te zetten om hen aan te spreken en hun eigen gebruik te brengen. Maar wat’s de beste manier om dit te doen?

Er zijn twee manieren om op Facebook te verkopen:

1 – Gebruik Facebook’s platform zelf om uw Facebook-winkel te creëren, producten te vermelden en een winkelwagentje in te stellen om betalingen te koppelen. Dit is een meer basale manier van verkopen.

2 – Gebruik een websitebouwer voor e-commerce om een ​​online winkel te maken en koppel uw producten automatisch aan uw Facebook-winkelpagina. Dit vereist weinig technische kennis en is eenvoudig in te stellen en te beheren.

We raden optie twee aan. Het’is het beter om een ​​e-commerce builder zoals Shopify te gebruiken om via Facebook te verkopen: deze optie is niet alleen een stuk eenvoudiger, maar geeft uw online bedrijf een veel uitgebreidere online aanwezigheid.

Facebook heeft beperkte e-commercefuncties in vergelijking met deze gespecialiseerde websitebouwers. Het heeft bijvoorbeeld minder betalingsopties voor uw klanten om uit te kiezen, u kunt alleen fysieke producten verkopen en sommige opties zijn alleen beschikbaar in de VS.

Door je online winkel te verbinden met je Facebook Store, krijg je het beste van twee werelden!

In dit artikel hebben we’Ik zal je laten zien wat het betekent om via Facebook te verkopen. Wij’Ik raad de drie beste e-commercebouwers aan om verbinding te maken met uw Facebook-winkel en laat u zien hoe u uw winkel met elk van hen kunt opzetten.

Wij’Ik zal ook bespreken hoe je dit kunt doen met Wix, plus wij’Ik beantwoord een aantal veelgestelde vragen (FAQ’s) om eventuele andere vragen te beantwoorden. Laat het nu’s aan de slag op de wereld van Facebook verkopen…

1

Wat is een Facebook Store?

Met een Facebook-winkel kun je producten verkopen via je Facebook-pagina.

U kunt voor uw bedrijf een Facebook-pagina instellen die los staat van uw persoonlijke Facebook-account.

ik won’ga hier niet in op het opzetten van een Facebook-bedrijfspagina, maar er zijn tal van goede stapsgewijze handleidingen als je ze gewoon zoekt op Google.

Als je eenmaal’Als je je Facebook-bedrijfspagina hebt ingesteld, kun je beginnen met verkopen op Facebook door op deze pagina een tabblad voor je winkel te maken.

Hoe te verkopen op Facebook Store - Store TabHier gelabeld als “Winkel” in plaats van “Winkel”, je kunt de winkel zien als een van de tabbladen op deze Facebook-pagina.

Wanneer mensen uw Facebook-pagina bezoeken, kunnen ze op uw tabblad Store klikken en producten rechtstreeks in uw Facebook-winkel kopen.

Onnodig te zeggen dat, om mensen te laten kopen bij uw Facebook-winkel, u uw Facebook-publiek / community moet laten groeien als onderdeel van uw algehele bedrijfsmarketingplan.

Betrekken van uw Facebook-community is een uitstekende manier om uw bedrijf te laten groeien. Facebook maakt het supergemakkelijk voor u om gebruikers met specifieke interesses te targeten, en het delen (virale marketing) van uw inhoud is veel gemakkelijker dan vasthouden aan een enkel platform.

2

Website Builders: de beste manier om te beginnen met verkopen op Facebook

E-commerce website-bouwers hebben gespecialiseerde kenmerken en functies om uw bedrijf te maximaliseren’ online aanwezigheid. Als u uw Facebook-winkel rechtstreeks via Facebook maakt, zijn er beperkingen voor u en uw klanten: deze omvatten een gebrek aan synchronisatie- en betalingstypen, evenals productafbeeldingen van mindere kwaliteit.

Door een Shopify-website aan uw Facebook-winkel te koppelen, kunt u deze frustraties vermijden. U’Ik zal hetzelfde brede publiek aanspreken met behoud van de geavanceerde e-commercefuncties die horen bij het gebruik van een gespecialiseerde bouwer.

Door een websitebouwer te gebruiken om uw Facebook-winkel te verbinden, komen alle aankopen automatisch uit uw inventaris. Dit maakt het beheer van uw winkel een stuk eenvoudiger! U kunt uw afhandeling op de Facebook-pagina houden om de gebruikersreis zo eenvoudig mogelijk te houden, of u kunt klanten naar uw eigen website leiden’s afrekenen om een ​​groter aantal betalingsmethoden te introduceren.

Dus wat is de gemakkelijkste manier om te beginnen met verkopen op Facebook?

Met websitebouwers kunt u snel en gemakkelijk uw Facebook-winkel opzetten, zonder dat u überhaupt met codering hoeft te rommelen. Het eerste dat u hoeft te doen, is een Facebook-bedrijfspagina instellen. Dit is essentieel voor verkopen via Facebook en het creëren van uw Facebook-winkel. Het enige dat u hoeft te doen, is een app toevoegen aan uw online winkel en u’Ik verkoop binnen de kortste keren op Facebook!

verkopen op facebookEen websitebouwer gebruiken om op Facebook te verkopen, kan echt niet eenvoudiger!

Weet u niet zeker wat een websitebouwer is? Simpel gezegd, een websitebouwer is de snelste, gemakkelijkste en goedkoopste manier om een ​​website of online winkel te maken.

Het nog betere nieuws? Er zijn een aantal e-commerceplatforms die al uw producten automatisch kunnen verbinden met uw Facebook-winkel. Bekijk ze hieronder:

 • Shopify – onze best beoordeelde websitebouwer voor e-commerce
 • BigCommerce – een droom voor bedrijven die grote aantallen producten online willen verkopen
 • Squarespace – perfect voor creatieve bedrijven dankzij de toonaangevende sjablonen en ontwerpen

We raden deze drie e-commercebouwers aan omdat ze een uitstekende service bieden voor een breed scala aan bedrijven. Shopify is een allround topoptie voor elk online bedrijf en heeft wereldwijd meer dan 1 miljoen actieve gebruikers. BigCommerce’s krachtige functies en indrukwekkende app store maken het een populaire keuze voor grote bedrijven die een uitgebreide inventaris beheren. En Squarespace is ideaal voor creatieve bedrijven, met zijn hoogwaardige ontwerpen en calculator voor verzendkosten.

Zodra u uw eigen online winkel heeft gebouwd, kunt u uw zakelijke aanwezigheid uitbreiden door een Facebook-winkel op te zetten om te beginnen met verkopen op Facebook.

als jij’Hebt u een webwinkelbouwer gebruikt om uw e-commerce winkel te maken, dan worden alle wijzigingen of updates die u in uw producten aanbrengt, automatisch doorgevoerd “geduwd” door naar je Facebook Store.

Het voordeel hier is dat u uw product slechts één keer hoeft bij te werken en dat uw Facebook Store ook naadloos wordt bijgewerkt, wat u tijd en gezond verstand bespaart!

Wij’We hebben Shopify, BigCommerce en Squarespace in deze gids opgenomen als onze aanbevolen webwinkelbouwers die goed werken met Facebook.

Laat het nu’s verdiep je in elke bouwer, zodat je kunt zien hoe gemakkelijk het is om een ​​Facebook Store op te zetten.

3

Hoe te verkopen op Facebook met Shopify

Ten eerste, wat doet Shopify als reactie op de Covid-19-pandemie?

Het’is een onzekere tijd om een ​​bedrijf te starten of te laten groeien, maar don’maak je geen zorgen – Shopify begrijpt dat helemaal. In feite heeft het de komende maanden een aantal geweldige nieuwe maatregelen geïntroduceerd om kleine bedrijven te ondersteunen. Deze omvatten:

 1. Fysieke en digitale cadeaubonnen beschikbaar maken voor alle plannen. Op die manier kunnen uw klanten u ondersteunen zonder op dit moment fysieke producten te kopen.
 2. $ 200 miljoen beschikbaar voor financiering voor kleine bedrijven (alleen VS). Als onderdeel van een overheidspartnerschap biedt Shopify Capital financiering om kleine bedrijven te helpen zich te ontwikkelen op een moment dat ze mogelijk weinig geld hebben.
 3. Verlenging van de gratis proefperiode tot 90 dagen. Shopify heeft de gratis proefperiode verlengd van 14 dagen naar 90, waardoor verkopers nog langer de kans krijgen om de service zonder risico uit te proberen.
 4. Community-ondersteuning en live webinars. Virtueel ‘meetups’ met de Shopify-gemeenschap om wijsheid en steun te delen.

Grote pluim voor Shopify vanwege zijn snelle reactie en zijn toewijding om kleine bedrijven nu en altijd te ondersteunen.

Shopify is een van de beste en snelst groeiende e-commerce website-bouwers die momenteel op de markt zijn:

 • 1 miljoen + actieve gebruikers
 • Helpt verkopers bij het verwerken van meer dan $ 72 miljard aan verkopen
 • Professionele en gepolijste designthema’s om uw winkel er geweldig uit te laten zien
 • Honderden apps om de functionaliteit van uw online winkel uit te breiden – u kunt ze toevoegen naarmate uw bedrijf groeit en meer functies nodig heeft
 • 24/7 ondersteuning

Om uw Facebook-winkel via Shopify te maken, hoeft u alleen Shopify toe te voegen’s gratis Facebook Channel-app naar uw Shopify-winkel. Deze app is inbegrepen in alle betaalde Shopify-abonnementen. Als je eenmaal’Nadat je de app hebt ingesteld, maakt Facebook vervolgens een Store-sectie op je Facebook-pagina. Dit geeft op zijn beurt uw Shopify-producten weer die mensen kunnen bekijken en kopen!

De Facebook Store-app maakt een Store-tabblad voor uw Facebook-bedrijfspagina die automatisch wordt geopend ‘doorzetten’ uw producten op Facebook. Je kunt je producten beheren, verkopen volgen en bestellingen verwerken in Shopify, die alles synchroniseert om deze wijzigingen in je Facebook Store weer te geven.

Uw klanten kunnen vervolgens door uw Shopify-producten op Facebook bladeren en zelfs een aankoop doen zonder de sociale site te verlaten.

Hoe te verkopen op Facebook Store - ShopifyVerkopen op Facebook met Shopify kan echt niet eenvoudiger!

Bekijk deze echt coole functies waarmee Shopify je controle geeft over je Facebook Store:

 • Voeg met één klik producten toe aan Facebook! Alle extra productdetails worden meteen automatisch gesynchroniseerd.
 • Verkoop via Facebook Messenger op uw online winkel en Facebook-pagina’s. Klanten krijgen een gepersonaliseerde winkelervaring en kunnen hun bestellingen betalen en volgen in Messenger.
 • Visuele organisatie – Je kunt banners toevoegen & verander het aantal kolommen van producten
 • Kies welke producten je op Facebook wilt verkopen, en importeer ze automatisch vanuit je Shopify-winkel naar je Facebook-winkel
 • Realtime updates – update uw producten in uw Shopify-winkel en uw Facebook-winkel wordt ook automatisch bijgewerkt.

Als u een e-commerce website opzet met Shopify, maakt het platform het heel eenvoudig voor u om uw producten naar uw eigen Facebook-winkel te transporteren.

Shopify biedt een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat u aan de slag kunt zonder uw eigen geld uit te geven. Klik op de onderstaande knop om Shopify een kans te geven.

4

Hoe te verkopen op Facebook met BigCommerce

BigCommerce is een andere zeer gerenommeerde e-commerce website builder, waarmee u uw eigen online winkel kunt bouwen zonder u zorgen te hoeven maken over codering:

 • Maak gerichte Facebook-advertenties om nieuwe kopers aan te trekken en uw campagnes bij te houden
 • Heeft handelaren geholpen meer dan $ 9 miljard aan verkopen te verwerken
 • Uitgebreide set van “uit de doos” tools waarmee u uw winkel kunt bouwen
 • Maak gebruik van verschillende sociale kanalen om u te helpen uw verkopen te laten groeien (zoals Facebook Store)
 • Voeg meer geavanceerde tools toe via BigCommerce’eigen app store (net als Shopify)

Hoe te verkopen op Facebook Store - BigcommerceBigCommerce is geweldig voor grote bedrijven die online en op Facebook willen verkopen. Pssst! Krijg tot drie maanden gratis bij BigCommerce

We willen u alleen laten weten dat BigCommerce momenteel maximaal drie maanden gratis aanbiedt wanneer u zich aanmeldt voor een nieuw abonnement. Ga naar de BigCommerce-website om deze aanbieding live te zien!

Het opzetten van uw Facebook-winkel met BigCommerce is vrij eenvoudig: u hoeft alleen deze stappen te volgen.

Het proces lijkt erg op Shopify, in die zin dat jij’Ik moet BigCommerce toevoegen’s gratis Facebook Shop-app in uw winkel. Dit maakt uw producten vervolgens beschikbaar op uw Facebook-bedrijfspagina.

Opmerking: de functionaliteit om rechtstreeks op Facebook uit te checken is momenteel alleen beschikbaar voor in de VS gevestigde BigCommerce-gebruikers.

Het toevoegen van de app gaat heel snel en gemakkelijk, dus je kunt in een mum van tijd producten op Facebook gaan verkopen!

BigCommerce is een van de betere e-commerce website-bouwers die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Naar onze mening is hun grootste concurrent Shopify (hierboven besproken) en elk van hen heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Net als Shopify biedt BigCommerce een gratis proefperiode, dus u kunt het proberen en kijken of het het is’is de juiste bouwer voor jou. Klik op de onderstaande knop om te beginnen.

5

Hoe te verkopen op Facebook met Squarespace

Squarespace is meer een allround websitebouwer dan Shopify en BigCommerce. In plaats van een gespecialiseerde e-commercebouwer te zijn, richt het zich vooral op het bouwen van reguliere websites, zoals portefeuilles, zakelijke en blogpagina’s.

Het heeft echter ook een reeks e-commercefuncties, dus u kunt desgewenst een online winkel maken. Dit maakt Squarespace bijzonder goed als online verkopen niet het geval is’t het enige doel van uw website.

Squarespace’De hoogwaardige ontwerpen en creatieve vrijheid maken het ideaal voor het bouwen van een sterk aangepaste en professionele e-commerce website. Enkele van de kenmerken zijn:

 • Sociale integratie maakt het gemakkelijk om te delen op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest
 • Voeg kaarten, formulieren, enquêtes en meer toe aan uw website
 • Leg langetermijnklanten vast met e-mailcampagnes
 • Onbeperkte producten om te verkopen via uw online winkel
 • Gebruik video’s, afbeeldingen, blogposts en evenementen om uw producten te promoten
 • Betrek klanten met verlaten betalingsherstel
 • Voor mobiel geoptimaliseerde afrekenpagina

Squarespace heeft veel verschillende manieren om uw sociale media-accounts aan uw website te koppelen. U kunt bijvoorbeeld uw Instagram- en Facebook Business-accounts koppelen om producten te taggen en het winkelen voor uw volgers nog gemakkelijker te maken.

U kunt ook Squarespace-tabbladen toevoegen die galerij- of normale pagina’s tonen, en uw Facebook-merk of bedrijfspagina verbinden met uw website.

e-commercefuncties van squarespaceSquarespace heeft sterke e-commercefuncties en stijlvolle en flexibele sjablonen om uw klanten aan te trekken en te betrekken.

In tegenstelling tot Shopify en BigCommerce kan dat’niet rechtstreeks verkopen via Facebook met Squarespace. U kunt uw producten echter nog steeds pushen, taggen, integreren en delen op Facebook, maar ook op Instagram, Pinterest en Twitter.

Eerst moet je je Facebook-account verbinden met je Squarespace-site. U kunt vervolgens een Facebook Share-knop toevoegen aan productitems, galerij- en evenementenpagina’s en meer.

Een van de beste functies voor uw online winkel is automatisch inhoud naar Facebook pushen. Vergeet niet dat u hiervoor een zakelijke Facebook-pagina moet hebben in plaats van een persoonlijk profiel.

Dit betekent dat wanneer u nieuwe collecties maakt of uw producten bijwerkt, u alleen maar hoeft te klikken ‘Opslaan & Publiceren’ in uw instellingen. Hiermee publiceert u uw inhoud op uw website en deelt u uw updates tegelijkertijd in een nieuwe Facebook-post!

Dus Squarespace is dat niet’t net zo automatisch of gesynchroniseerd als Shopify of BigCommerce, maar biedt nog steeds een sterke sociale integratie. De sterke punten liggen in de ontwerpen en sterke visuals om klanten aan te spreken, terwijl de sterke sociale en e-commerce functies worden gebruikt om bezoekers naar uw website en uw producten te trekken.

6

Hoe te verkopen op Facebook met Wix

Wix is ​​het meest bekend als een websitebouwer met slepen en neerzetten. Hoewel de kernfocus niet e-commerce is (in tegenstelling tot Shopify en BigCommerce, die er alleen op zijn gericht), biedt Wix je een aantal behoorlijk functionele tools voor de klus. Dit is een geweldige optie als u online wilt verkopen, maar niet wilt verkopen’U wilt uw bedrijf nog niet op grote schaal schalen.

Je kunt via Facebook met Wix verkopen met de app Ecwid. Ecwid is de nummer één e-commerce-app op Facebook, met meer dan 40.000 winkels. Het kan ook linken naar andere sociale mediasites zoals Instagram en Pinterest.

Hoe te verkopen op Facebook Store - Wix BannersMet Wix kunt u in een mum van tijd online verkopen! En het is ook snel om verbinding te maken met Facebook!

 • Er zijn meer dan 109 miljoen websites gebouwd met Wix
 • Pure drag-and-drop interface, zodat u overal op uw website inhoud kunt invoegen
 • Honderden prachtig ontworpen sjablonen
 • App Market om meer functionaliteit aan uw website toe te voegen (bekijk onze discussie hier)
 • Meerdere betalingsmogelijkheden
 • Maak coupons en kortingen

Wix’Met de e-commerce-app Ecwid kunt u verbinding maken met Facebook en andere sociale platforms om uw producten te verkopen, synchroniseren en updaten. Het enige dat u hoeft te doen, is de Ecwid-app in een paar eenvoudige stappen op uw Wix-site installeren en vervolgens een Ecwid-account maken.

Om op Facebook te verkopen, moet u zich voor slechts $ 7,99 per maand aanmelden bij het Ecwid Starter-abonnement. Dit is nog steeds goedkoper dan bijvoorbeeld aanmelden bij BigCommerce, dus het is zo’het is het waard als je online wilt verkopen maar het niet bent’Ik ben in dit stadium niet bereid meer geld te investeren.

Als je eenmaal’Als je Ecwid hebt ingesteld met je Wix-website, kun je je online winkel verbinden met je Facebook Business-account!

Met de premium-versie van de app worden al uw producten automatisch bijgewerkt op Facebook als u wijzigingen aanbrengt in Wix. Je kunt je Facebook Store ook volledig aanpassen.

wix ecwid e-commerce appEcwid, de nummer één e-commerce app op Facebook, maakt het gemakkelijk om uw Wix-website te gebruiken om producten op het sociale platform te verkopen.

Ecwid’De e-commerce-app maakt het heel eenvoudig en efficiënt om uw Wix-onlinewinkel op verschillende platforms te beheren.

Net als Shopify en BigCommerce biedt Wix een 14-daagse gratis proefperiode voor zijn e-commerceplannen. Dit betekent dat je het 2 weken zonder risico kunt uitproberen om te zien of het werkt’is het juiste platform voor jou.

7

Hoe een Facebook-winkel op te zetten: conclusie

U hoeft niet langer veel technische kennis te hebben om uw eigen Facebook-winkel te maken, zodat u producten kunt verkopen aan potentiële klanten die op Facebook rondhangen.

Gerenommeerde e-commerceplatforms zoals Shopify en BigCommerce, evenals websitebouwers zoals Squarespace en Wix, hebben apps waarmee u snel en pijnloos uw eigen Facebook-winkel kunt maken op basis van uw bestaande productportfolio.

In tegenstelling tot Facebook zelf, hebben deze websitebouwers krachtige e-commercefuncties om u te helpen uw bedrijf te runnen en uw voorraadniveaus bij te houden terwijl u’opnieuw verkopen. Vandaag binnen’s multi-channel wereld, verkopen op slechts één platform isn’t genoeg.

Met dit in gedachten, doen we dat’t raad aan om alleen uw winkel in te stellen via Facebook. Door in plaats daarvan een krachtige en professionele e-commerce website aan uw Facebook Store te koppelen, heeft u’geven uw online winkel de meeste kans op succes!

Het beste deel is dat alle updates die je hebt automatisch worden gesynchroniseerd met je Facebook Store – niet alleen bespaart je veel tijd, maar voorkomt je ook dat mogelijke menselijke fouten steeds weer veel updates moeten maken.

Met meer dan 1 miljard gebruikers die elk gemiddeld meer dan 50 minuten per dag op Facebook doorbrengen, het’Het is verstandig om een ​​Facebook-strategie voor sociale media op te nemen in uw algemene marketingstrategie. Laat je community groeien op Facebook – it’is een gemakkelijke manier om u te helpen het woord over uw bedrijf te verspreiden.

8

Verkopen op Facebook: de veelgestelde vragen

Met welke website builder is het het gemakkelijkst om een ​​Facebook Store op te zetten?

Als u Shopify kiest als uw online winkelbouwer, alles wat u hoeft te doen om uw Facebook Store te maken, is hun gratis app toevoegen en u’re klaar om te gaan! Uw producten worden automatisch bijgewerkt en uw klanten kunnen zelfs rechtstreeks op Facebook afrekenen.

U kunt meer te weten komen over Shopify in onze diepgaande evaluatie.

Wat is de beste manier om via Facebook te verkopen?

Het gebruik van een websitebouwer is zonder twijfel de beste manier om op Facebook te verkopen. U kunt snel een stijlvolle en professioneel ogende online winkel bouwen en deze vervolgens verbinden met Facebook. Alle wijzigingen of updates die u in uw producten aanbrengt, worden automatisch gesynchroniseerd met Facebook, dus verkopen via het sociale-mediaplatform vereist vrijwel geen inspanning van uw kant!

Heeft een Facebook-winkel het waard??

Het hebben van een Facebook Store is een geweldige manier om uw bedrijf te laten groeien, zodat u nieuwe doelgroepen kunt aanboren en meer klanten kunt werven.

Het maakt het delen van uw inhoud heel eenvoudig, dus het is’is een geweldige manier om uw winkel en producten op de markt te brengen, de verkoop te verhogen en uw winst te vergroten!

Hoe verhoog je je conversies vanuit een Facebook Store?

Om uw conversies vanuit uw Facebook-winkel te verhogen, moet u uw Facebook-publiek laten groeien. Dit kan gedaan worden door Facebook-berichten te promoten – als je het budget hebt – of gewoon door je Facebook-activiteit te vergroten.

U kunt ook proberen te zoeken naar Facebook-groepen met betrekking tot uw winkel en daar berichten over uw winkel plaatsen, wat kan helpen uw verkeer te vergroten en uw conversies te stimuleren.

Hoe stel ik een Facebook-winkel in met Facebook?

Misschien wil je geen website-builder gebruiken om je Facebook-winkel te maken, en dat’Het is goed! Deze stappen zijn voor het opzetten van een Amerikaanse winkel:

 • Zorg eerst dat u’Heb je Facebook Business-pagina opgezet.
 • Voeg een winkelgedeelte toe aan uw pagina.
 • Voeg nu uw producten toe! Onthoud dat u alleen fysieke producten kunt verkopen en dat u ze allemaal afzonderlijk moet uploaden.
 • Beheer uw producten – voeg maten en andere productdetails toe zodat uw klanten kunnen bladeren.
 • Stel uw betalingsopties in. U kunt ervoor kiezen om klanten naar de kassa op uw website te sturen, hun bestelling in een Facebook-bericht te plaatsen of hun aankoop rechtstreeks via uw Facebook-winkelpagina te voltooien.
 • Stel uw verzendopties in.
 • Opslaan!

Zodra Facebook uw producten heeft beoordeeld en goedgekeurd, verschijnen ze in uw Facebook Store. Sommige betalingsfuncties zijn nog niet in alle gebieden beschikbaar.

Kan ik digitale goederen verkopen in mijn Facebook Store?

Helaas is het antwoord nee! Dit is een andere belangrijke reden om niet voor uw online bedrijf op Facebook te vertrouwen. U kunt alleen fysieke producten verkopen via uw Facebook-winkel. Maar met websitebouwers zoals BigCommerce kunt u gemakkelijk zowel fysieke als digitale producten verkopen!

Welke betalingsmethoden accepteert Facebook?

Dit hangt af van waar je bent. Voor Amerikaanse winkels, waar klanten rechtstreeks op uw Facebook-pagina kunnen afrekenen, komt uw geld via Stripe of PayPal.

als jij’Als u zich buiten de Verenigde Staten bevindt, moet u een andere betaalmethode regelen. Dit kan een bankoverschrijving, contant of telefonische betaling zijn. Dit is het gemakkelijkst als u klanten toestaat via Messenger contact op te nemen met uw pagina.

Vond deze gids nuttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map