Hoe betalingen online te accepteren: 7 methoden om geld te verdienen

Eind 2020 is het zover’s geschat wordt dat er wereldwijd ongeveer 2,05 miljard online shoppers zullen zijn. Dat’s over 25% van de wereld’s bevolking. Dergelijke cijfers laten zien dat we’komt steeds dichter bij een geldloze samenleving, maar is uw bedrijf voorbereid op de opkomst van e-commerce winkelen?


Als het gaat om geld verdienen voor uw bedrijf, weten we dat het loont om uw onderzoek uit te voeren. Dat’s waarom we’We hebben een lijst samengesteld met de beste manieren om online betalingen te doen voor 2020, met alles van creditcards en betalingsgateways tot eChecks en terugkerende factureringssoftware.

U’Ik kom ook meer te weten over de uiterst nauwkeurige betalingsonderdelen, zoals transactiekosten, advies over de beste software en tips over hoe u elke methode in uw website kunt implementeren. Bekijk onze onderstaande lijst voor een snel overzicht van wat u’Ik zal het leren.

De beste manieren om online betalingen te doen zijn:

 1. Accepteer creditcards en betaalpassen
 2. Voeg een betalingsgateway toe
 3. Stel een domiciliëring in
 4. Gebruik eChecks
 5. Integreer mobiele portemonnee-betalingen
 6. Verstuur click-to-pay facturen
 7. Installeer software voor terugkerende facturering

Hoe dan ook, genoeg gepraat. Laat’s krijg je bedrijf betaald…

1

Accepteer creditcards en betaalpassen

In 2019 werden in heel Noord-Amerika ongeveer 1,06 miljard creditcards gebruikt – niet verwonderlijk, aangezien Amerikanen elk gemiddeld vier creditcards bezitten.

als jij’Als u zich afvraagt ​​hoe u online betalingen kunt accepteren, moet u eerst naar het bescheiden duo van creditcards en betaalpassen kijken, ongeacht het type e-commercebedrijf dat u bezit.

hoe betalingen online creditcards te accepterenHet accepteren van creditcardbetalingen is eenvoudig te doen en essentieel voor het laten groeien van uw bedrijf

Voordat u echter online creditcards accepteert, u’Ik heb een verkopersaccount nodig.

Ook bekend als creditcardverwerking, een handelaarsaccount is een soort bankrekening waarmee uw winkel online betalingen kan accepteren.

(Psst! Als u al creditcard- en bankpasbetalingen in uw fysieke winkel accepteerde, dan bent u dat’lk heb al een verkopersaccount, dus dat kan ga naar de volgende sectie Als je dat wil.)

Zodra een klant heeft geprobeerd iets van uw website te kopen, houdt het verkopersaccount het geld tijdelijk aan terwijl bepaalde geldcontroles worden uitgevoerd. Het proces verloopt meestal als volgt:

 1. Klant doet een aankoop
 2. Merchant account controleert of er geld beschikbaar is
 3. Transactie geverifieerd door kaartassociatie (Visa of Mastercard etc.)
 4. Geld komt op uw zakelijke bankrekening

Gewoonlijk wordt het geld een paar werkdagen op de verkopersrekening gehouden terwijl de betaling wordt geverifieerd, geautoriseerd en als veilig wordt beschouwd.

Zoals we al zeiden, is een verkopersaccount een soort bankrekening, dus u koppelt uw verkopersaccount aan uw website zoals u dat zou doen met elk ander type bankrekening. U kunt eenvoudig een verkopersaccount openen via bijna elke bank en u’Voor de service wordt gewoonlijk een vast bedrag van $ 10 tot $ 30 per maand in rekening gebracht. Wat betreft de soorten creditcards die u moet accepteren, de meest gebruikte zijn: Visa, MasterCard, en American Express.

2

Voeg een betalingsgateway toe aan uw website

Simpel gezegd, een betalingsgateway verbindt uw website met een kassasysteem. Het koppelt uw website aan Visa, Mastercard en American Express, door een kassa in te sluiten op uw website of door uw klanten om te leiden naar de betalingsgateway’eigen website om de aankoop te voltooien.

Betalingsgateways zijn eenvoudig in te stellen en bieden een verscheidenheid aan diensten die zijn afgestemd op verschillende branches. Hieronder staan ​​enkele van onze favoriete opties gemakkelijk te gebruiken, accepteer alle gangbare creditcards en bied geen opstartkosten…

Streep

Beste voor bedrijven met een abonnement

hoe betalingen online streep accepteren

Stripe is een van de meest aanpasbaar betalingsgateways die er zijn, zodat u volledig pas een strakke kassa aan en sluit deze in op uw website. Bij de meeste alternatieven moet u ofwel hun eigen kassasjabloon gebruiken, of uw klanten dwingen uw site te verlaten en de betalingsgateway te gebruiken’s website om af te rekenen.

Streep’s topfunctie is Stripe facturering, waarmee u snel en eenvoudig terugkerende facturen of eenmalige facturen kunt opstellen.

Streepkosten:

 • Maandelijkse kosten: $ 0
 • Instelkosten: $ 0
 • Online transactiekosten: 2,9% plus 30 cent per transactie
 • Stripe facturatiekosten: Gratis voor eerste $ 1 miljoen aan inkomsten, daarna 0,4%

PayPal

Het beste voor het gratis toevoegen van een kassa

accepteer online betalingen met paypal

Als begrip, PayPal’s kassa’s bieden vertrouwenssignalen naar uw klanten, hen laten weten dat hun geld in veilige handen is. Terwijl PayPal’s kassa’s zijn vrij eenvoudig en kunnen gemakkelijk en zonder extra kosten worden toegevoegd. PayPal’s topfunctie is One-Touch afrekenen, het creëren van een gestroomlijnde ervaring voor uw klanten.

PayPal-kosten:

 • Maandelijkse kosten: $ 0
 • Instelkosten: $ 0
 • Online transactiekosten: 2,9% plus 30 cent per transactie
 • Factuurbetalingen: 2,9% plus 30 cent per transactie

Vierkant

Het beste voor kleine bedrijven

neem betalingen online met square

De beste optie als je’opnieuw beginnen ‘vierkant’, deze betalingsgateway is eenvoudig en betaalbaar voor kleine bedrijven die online betalingen willen accepteren. U kunt zelfs gratis een website bouwen met de Vierkante online winkelbouwer.

Vierkante vergoedingen:

 • Maandelijkse kosten: $ 0
 • Instelkosten: $ 0
 • Online transactiekosten: 2,9% plus 30 cent per transactie
 • Factuurbetalingen: 2,9% plus 30 cent per transactie

Alles-in-één e-commerceplatform

Terwijl we’heb slechts drie betalingsgateways genoemd, er zijn er honderden. De enorme keuze kan overweldigend zijn, wat met alle verschillende transactiekosten en creditcardverwerkingsfuncties om te overwegen.

Met dat in gedachten, zou u kunnen overwegen om een ​​e-commerce website builder te gebruiken. Deze bieden een ‘alles in een’ oplossing, combineren gebruiksvriendelijke tools voor het maken van websites met de hele wereld’s toonaangevende betalingsgateway-integraties.

Shopify is het beste all-round e-commerceplatform op de markt, geweldige sales tools combineren met een intuïtieve functionaliteit die jij’Ik gebruik het graag. Ondertussen is Wix Ecommerce een goede optie als je’ben op zoek naar een mooie website en verkoop een paar items aan de zijkant.

Shopify biedt zelfs zijn eigen betalingsgateway, Shopify Payments, die wordt meegeleverd nul transactiekosten! Shopify kan echter ook worden geïntegreerd met meer dan 100 verschillende betalingsgateways – waaronder PayPal, Square en Stripe – zodat u uw opties open kunt houden.

neem betalingen online met shopifyDe eigen betalingsgateway van Shopify hanteert nul transactiekosten

Verdere informatie:

 • Shopify vs Wix E-commerce: wie komt er als beste uit de strijd van de beste?
 • Shopify Pricing Review: zijn er verborgen Shopify-kosten?
 • 9 beste gratis e-commerceplatforms in 2020: bespaar terwijl u verkoopt met onze beste gratis keuzes
 • 10 beste e-commerce website-bouwers voor kleine bedrijven: bouw de best mogelijke online winkel voor uw bedrijf
 • Top 6 Shopify-alternatieven: misschien moet u winkelen ‘tot je erbij neervalt?

3

Stel een domiciliëring in

Voordat we beginnen, moet u weten dat het gebruik van een automatische incasso is niet geschikt voor e-commerce betalingen. Het’is een langzaam proces. Automatische incasso vereist dat de betaler een bedrijf machtigt om geld rechtstreeks van zijn eigen rekening op te nemen, daarom moeten eigenaren van online winkels zich houden aan creditcards en betalingsgateways.

Dat gezegd hebbende, domiciliëringen zijn handig voor websites die betalingen moeten accepteren heel zelden, zoals websites van lokale overheden die geld ontvangen uit boetes of boetes, of websites die een abonnementsbijdrage gebruiken.

Automatische incasso’s voor uw bedrijf kunnen eenvoudig worden ingesteld via de Geautomatiseerd Clearing House (ACH), het netwerk dat verantwoordelijk is voor automatische afschrijvingen in de Verenigde Staten. In 2015 werden meer dan 25 miljard transacties uitgevoerd op het ACH-netwerk, waarvan 62% van de transacties via automatische incasso werd uitgevoerd.

4

Gebruik eChecks

Vraagt ​​u zich af hoe u online betalingen kunt accepteren zonder met kaarten of contant geld om te gaan? Bekijk dan eChecks. Een type van EFT (elektronische overboeking), eChecks werkt net als een papieren cheque, maar online!

Net als hun papieren tegenhangers, eChecks stort geld van de klant’de bankrekening van uw bedrijf’ bankrekening, via een ACH-software (Automated Clearing House). Het enige dat de klant hoeft te doen, is enkele bankgegevens toevoegen aan het online betalingsformulier, dat vervolgens wordt verwerkt door de ACH. Met eChecks kan uw bedrijf geld verdienen en bomen redden – hoera!

5

Integreer mobiele portemonnee-betalingen

Tegen 2023 was het zo’s voorspelde dat meer dan 1,31 miljard mensen wereldwijd in de loop van ten minste zes maanden mobiele betalingsapps zullen gebruiken. Duidelijk, als je’opnieuw in kaart brengen hoe u online betalingen kunt aannemen voor uw langetermijnstrategie, u moet waarschijnlijk beginnen met het accepteren van mobiele betalingen.

Deze apps, ook wel mobiele portemonnees genoemd, slaan uw bankkaartgegevens op uw smartphone op, zodat u snel online kunt betalen (als de online winkel mobiele app-betalingen accepteert, dat wil zeggen!)

U’Ik herken de mobiele portemonnees die veel worden gebruikt in Amerika, zoals Apple Pay, Samsung Pay, en Google Pay, maar er zijn er een paar enorm populaire alternatieven in China – inclusief AliPay en WeChat Pay – die u moet overwegen als u’re op zoek om te verkopen aan de Chinese markt.

hoe betalingen online mobiele portemonnees te accepterenMobiele portemonnees zijn de toekomst van online betalen

De meeste e-commerceplatforms – waaronder Squarespace Ecommerce, BigCommerce – bieden uw website de mogelijkheid om digitale portemonnee-betalingen te accepteren binnen hun meest eenvoudige prijsplannen.

Verdere informatie:

 • BigCommerce Pricing Review
 • Squarespace Pricing Review

6

Verstuur Click-to-Pay e-mailfacturen

Deze’s vrij duidelijk. U kunt uw klanten facturen sturen via e-mail, die dat dan kunnen doen betaal binnen een paar klikken. Het’is een van de meest tijdbesparende manieren voor uw bedrijf om online betalingen te accepteren, terwijl uw bedrijf kleiner wordt’s gebruik van papier. Iedereen’s een winnaar!

Met geautomatiseerde facturatiesoftware kunt u snel en probleemloos talloze facturen verzenden. Enkele van de meest populaire geautomatiseerde facturatiesoftware zijn:

 • Invoicera
 • Zoho Invoice
 • Aankoop certificeren
 • TimeSolv
 • Ariba

Dit soort software integreert uw website, het factuurbetalingsformulier en uw klantendatabase allemaal op één plek, Ik laat je zien wie’s betaald en hoeveel u’tot nu toe verdiend met facturen.

7

Installeer terugkerende factureringssoftware

U herinnert zich misschien dat de betalingsgateway Streep kunt u terugkerende facturen verzenden als onderdeel van het pakket. Hoewel Stripe veel verschillende functies biedt waarmee u online betalingen kunt doen, kunt u ervoor kiezen om in te investeren software die is gespecialiseerd in het automatisch verzenden van facturen naar uw klanten.

Hoewel ze erg op elkaar lijken, facturen en rekeningen zijn heel anders. Een factuur bevat een lijst van nog te leveren goederen of diensten, met opgave van het verschuldigde bedrag, terwijl een Bill geeft een betalingsontvangst aan voor reeds gebruikte goederen.

Zie het zo. Een timmerbedrijf zou een factuur sturen met de apparatuur en diensten die’Ik ben vereist voor de baan, terwijl een online streamingdienst zou een maandelijkse factuur sturen.

Terugkerende factureringssoftware – ook wel geautomatiseerde factureringssoftware genoemd – is ideaal voor bedrijven met een abonnement, omdat uw klanten automatisch kunnen betalen telkens wanneer de betaling verschuldigd is, waardoor uw klanten’ leven gemakkelijker – en ervoor zorgen dat u op tijd wordt betaald! Bedenk dat tevreden klanten gelukkige winsten betekenen.

Als u een online winkel wilt bouwen, moet u die e-commerce website-bouwers kennen, zoals Shopify, ondersteuning van de mogelijkheid om terugkerende bestellingen, facturen en abonnementen te verzenden via apps van derden.

Hoe betalingen online te accepteren: Samenvatting

Nu de e-commerce-uitgaven de komende maanden naar verwachting zullen stijgen’Het is van cruciaal belang dat uw bedrijf klaar is om de grote vraag aan te kunnen. Met andere woorden, uw bedrijf moet op verschillende manieren klaar staan ​​om online betalingen te accepteren, met minder consumenten die in fysieke winkels winkelen.

Het’Het is ook vermeldenswaard dat hoe u betalingen accepteert, afhangt van waar u bent’opnieuw verkopen van uw producten. Bijvoorbeeld als jij’u verkoopt via een online marktplaats, u’Ik moet me houden aan de regels voor betalingsopties, terwijl het opzetten van een e-commerce winkel u de vrije hand geeft over hoe u online betalingen accepteert. Maar laat’s vat snel samen wat we hebben behandeld om onze herinneringen op te frissen…

De beste manieren om online betalingen te doen zijn:

 1. Accepteer creditcards en betaalpassen
 2. Voeg een betalingsgateway toe
 3. Stel een domiciliëring in
 4. Gebruik eChecks
 5. Integreer mobiele portemonnee-betalingen
 6. Verstuur click-to-pay facturen
 7. Installeer software voor terugkerende facturering

Onthoud dat u, om creditcard- en debetkaartbetalingen te accepteren’Ik moet een verkopersaccount aanmaken via de door jou gekozen bank – maar dat’is heel gemakkelijk te doen. In feite zijn alle bovengenoemde methoden redelijk naadloos te implementeren. Na het lezen van dit artikel zou er nu geen sprake meer van moeten zijn hoe om betalingen online te accepteren, maar wanneer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map