Hoe te verkopen op Pinterest: 3 effectieve manieren om geld te verdienen

Veel mensen gaan naar Pinterest om inspiratie op te doen voor huisdecoratie, mode, recepten, enzovoort, enzovoort.


Maar wat de meeste mensen doen’Ik realiseer me niet dat Pinterest een enorm verkoopkanaal is voor bedrijven.

Als u snel en gemakkelijk uw online verkopen wilt laten groeien, moet u kijken hoe u op Pinterest kunt verkopen.

Waarom? Omdat Pinterest-gebruikers betalen meer per bestelling dan veel andere sociale medianetwerken – zoals Facebook en Twitter – met Instagram het enige grote platform dat hoger komt.

Hoe te verkopen op PinterestGemiddelde bestelwaarde op sociale mediaPinterest-gebruikers hebben een gemiddelde bestelwaarde van $ 58,95

Lees hier hoe je geld kunt verdienen op Instagram.

Vanaf 2018 wordt geschat dat Pinterest meer dan 175 miljoen maandelijkse actieve gebruikers heeft, waarvan 75 miljoen alleen uit de VS.!

Dus met andere woorden, het’is een goudmijn voor e-commerce winkels, en u kunt het zich niet veroorloven dit feit te negeren als u van plan bent uw bedrijf te laten groeien.

Don’Heb je nog geen e-commerce winkel? Geen probleem.

Tenzij je’opnieuw een soort technische snuf, de eenvoudigste manier om een ​​e-commerce winkel te creëren is via een website builder zoals Shopify of BigCommerce.

Simpel gezegd, een website builder, ook wel een online of e-commerce winkel genoemd, is een online platform waarmee u een website kunt maken met weinig tot geen technische knowhow!

Lees hier onze handige gids over het bouwen van een online winkel.

Als je al een e-commerce winkel hebt, fantastisch! Dit artikel is ook voor jou. Lees verder terwijl we bespreken:

 • Hoe verkopen op Pinterest voor jou kan werken.
 • Het verschil tussen ‘rijk’ pinnen en ‘koopbaar’ pinnen bij verkoop op Pinterest.
 • Hoe je ook geld kunt verdienen op Pinterest via affiliate marketing.

1

Hoe te verkopen op Pinterest?

Je kunt op Pinterest verkopen via wat’s gebeld ‘Rich Pins’ dit zijn pinnen waarmee u de producten die u op Pinterest ziet, kunt kopen.

Niet alleen verbinden Rich Pins uw website met uw Pinterest-account, ze zullen ook automatisch uw product wijzigen’s informatie op Pinterest wanneer u deze bijwerkt.

Dingen zoals prijzen, beschikbaarheid en winkelinformatie worden allemaal tussen beide gesynchroniseerd, waardoor u uren hoeft in te loggen op Pinterest en al uw producten bij te werken om uw site nauwkeurig weer te geven.

Rich Pins op PinterestMet Rich Pins kunt u gebruikers uw product laten zien’s informatie direct op Pinterest

BigCommerce heeft een tool die volledig is geïntegreerd met Pinterest, zodat wanneer u (of iemand anders) het product vastzet op een Pinterest-bord, de pin de prijs en het voorraadaantal weergeeft.

Op deze manier kunnen de miljoenen Pinterest-gebruikers zien dat het beschikbaar is voor aankoop en doorklikken naar uw e-commerce website.

Rich Pins maken het zo gemakkelijk voor mensen die op zoek zijn naar producten om bij u te kopen.

Psssssst!

Om u te laten weten dat BigCommerce een aanbieding met een beperkte tijd heeft, waarbij u tot 3 maanden gratis weggeeft wanneer u zich aanmeldt voor een betaald abonnement! Perfect om je Pinterest-onderneming klaar te maken voor de vakantie. Neem een ​​gratis proefperiode van 15 dagen om te zien of dit het geval is’is geschikt voor jou.

2

Wat’s het verschil tussen Rich Pins en Buyable Pins?

Voorheen konden de miljoenen Pinterest-gebruikers dat niet’Koop producten niet rechtstreeks op Pinterest.

Ze zouden het product moeten vinden dat hen interesseert, erop klikken om naar de online winkel te gaan waar het vandaan kwam en het product daar kopen.

Maar wat als u deze stap zou kunnen overslaan en uw klanten rechtstreeks op Pinterest zouden laten kopen? Over gemak gesproken!

Nou, in 2016 introduceerde Pinterest ‘Koopbare pinnen’ waar gebruikers producten kunnen kopen zonder omgeleid te worden van Pinterest.

Shopify is een van de beste e-commerce website-bouwers die vandaag beschikbaar is, en zij’werken samen met Pinterest om bezoekers in staat te stellen uw producten te kopen zonder Pinterest te verlaten.

Bekijk de volgende korte grafische clip om te zien hoe het werkt:

Hoe te verkopen op Pinterest - Koopbare pin

Zoals u kunt zien, hebben miljoenen dagelijkse Pinterest-gebruikers nu de mogelijkheid om uw producten rechtstreeks op Pinterest te kopen. Dit maakt het voor hen zoveel handiger en biedt enorme kansen voor u om meer producten te verkopen.

Koopbare pinnen zijn momenteel alleen beschikbaar in de VS en zijn exclusief voor Shopify en BigCommerce. U kunt hier klikken om te zien hoe Shopify’s Koopbare pin werkt.

3

Hoe werkt affiliate marketing op Pinterest?

Voor degenen die niet bekend zijn met affiliate marketing, laten we dat doen’s begin met uit te leggen wat dit precies is.

Affiliate marketing is waar u wordt betaald door een bedrijf voor het promoten van hun product.

Bedrijven kunnen bijhouden waar hun verkopen vandaan komen via een speciale link, ook wel een affiliate-link genoemd. Als een van hun klanten een product koopt via jouw promotie, krijg je een korting op de commissie. Gemakkelijk.

Zie Pinterest als meer een zoekmachine dan een platform voor sociale media; mensen komen om dingen te zoeken en, vaker wel dan niet, om te kopen.

Als u zich op een affiliate marketingprogramma begeeft, hoeft u alleen maar uw gepromote bedrijven te repinen’ producten terwijl u uw eigen partnerlink toevoegt.

Kopen en vastzetten op Pinterest

Hoewel het hebben van een eigen website isn’niet altijd nodig’Het is vermeldenswaard dat voor veel partnerprogramma’s u er een nodig heeft. Dus als affiliate marketing iets voor jou is’Bent u geïnteresseerd in, bekijk dan onze vergelijkingstabel voor de beste website-bouwers om te gebruiken.

Een van de beste dingen van Pinterest is hoe gebruikers omgaan met je repins. 80% van alle pinnen zijn repins, en het duurt meestal 3 en een halve maand om 50% van de betrokkenheid te krijgen. Dat betekent dat een pin gemiddeld zeven maanden leeft – vergeleken met slechts zeven minuten op Twitter!

Nog steeds beter, je don’Je hebt zelfs niet veel volgers nodig om je repins te zien. Omdat gebruikers op heel Pinterest naar producten zoeken, hoeft u alleen maar te zorgen dat de beschrijvingen van uw repins alle relevante zoekwoorden bevatten.

Het’Het is het beste om eerst rond te kijken en te zien hoe anderen vergelijkbare producten beschrijven om echt een idee te krijgen van wat mensen typen wanneer ze naar dat soort producten zoeken. Zorg ervoor dat u volledig onthult dat uw repin voor gelieerde doeleinden is.

Immers, hoe nauwkeuriger uw zoekwoorden zijn, hoe meer mensen uw repin zullen zien en hoe meer mensen uw repin zien, hoe meer geld u zult verdienen.

4

Conclusie: verkopen op Pinterest

Pinterest is tegenwoordig een van de grootste socialemediakanalen ter wereld.

Hoewel Facebook meer gebruikers heeft, is Pinterest een beter kanaal voor het verkopen van producten voor bedrijfseigenaren, en de gemiddelde dollar per transactie is veel hoger dan bij de meeste andere sociale medianetwerken.

Vergeet niet dat veel Pinterest-bezoekers al geïnteresseerd zijn in meer informatie over producten. Ze zijn er niet om updates van vrienden te zien, ze bezoeken Pinterest om naar producten te kijken, inspiratie op te doen en te kopen.

Dus als u uw producten nog niet op Pinterest vertoont, moet u dit zeker overwegen.

Met Shopify of BigCommerce kunt u uw productinformatie doorzoeken zodat gebruikers deze rechtstreeks op Pinterest kunnen zien met Rich Pins.

Je kunt ze ook toestaan ​​om je producten te kopen zonder Pinterest te verlaten, waardoor hun transactieproces veel gemakkelijker wordt met Koopbare pinnen.

Als u uw producten al op Pinterest vastzet, kunt u overwegen om Shopify te gebruiken’s Koopbare pinnen, om het voor gebruikers extra gemakkelijk te maken om rechtstreeks bij u te kopen.

Afgezien van het verkopen van je eigen producten, Pinterest biedt ook een geweldige manier om geld te verdienen via affiliate marketing.

De gemakkelijkste manier om op de geld-draaiende bandwagon te springen, is door de handleidingen over de top 10 affiliate marketingprogramma’s op Pinterest te bekijken en te vinden die voor jou werken!

Maar voor de beste kans op succes, jij’Ik heb een website nodig.

Shopify is een van de wereld’s beste e-commerce website-bouwers, die u voorzien van professioneel ontworpen storefront-thema’s en meer dan 1.000 apps om meer tools aan uw winkel toe te voegen.

BigCommerce is een andere briljante optie en is volledig geïntegreerd met Pinterest.

Dus, als u overweegt om op Pinterest te verkopen, kijk dan zeker eens naar Shopify of BigCommerce. Ze zijn essentieel voor het verkopen op Pinterest.

Vond deze gids nuttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map