Hoe u een Dropshipping-bedrijf start

hoe je een dropshippingbedrijf start5 eenvoudige stappen om je Dropshipping Store in 2020 te lanceren

Het starten van je eigen dropshippingbedrijf is een opwindende – en behoorlijk slimme – beslissing om voor 2020 te nemen’s geschat dat er zal zijn 2,14 miljard digitale kopers wereldwijd in 2021, dus de klanten wachten daar op. * Maar weten waar te beginnen en de beste manier om uw bedrijf succesvol te maken, kan nogal lastig zijn.


Voer de experts in. En nee, wij’We blazen hier niet onze eigen trompet – we hebben contact gezocht met echte dropshippers om u in elke fase van onze end-to-end dropshipping-gids bruikbaar advies te geven. Ze’ben geweest waar je nu bent, en heb enkele woorden van wijsheid om je op weg te helpen.

Hier’s een snelle blik op de vijf belangrijkste stappen die u’Ik moet doorgaan om dropshipper te worden…

Hoe u een Dropshipping-bedrijf start: 5 eenvoudige stappen

 1. Vind uw niche en producten
 2. Kies een leverancier
 3. Zoek alle legale dingen uit
 4. Kies uw verkoopkanaal
 5. Begin met het op de markt brengen van uw producten

Wij’Ik zal u door elk van deze stappen leiden en drie veelvoorkomende dropshipping-fouten onthullen om u de beste kans op succes te geven. Maar eerst, wij’beginnen met de veelgestelde vraag: wat is dropshipping?

* Bron: Oberlo

Wat is dropshipping?

Snelle blik!

Dropshipping is een businessmodel waar jij, de retailer, niet van houdt’u hoeft geen voorraad op te slaan of zelfs te behandelen. Klanten bestellen producten via uw online winkel en u waarschuwt uw leverancier. Zij verwerken, verpakken en verzenden het product vervolgens rechtstreeks naar de klant. Gemakkelijk!

Het klinkt misschien mysterieus, maar dropshipping is eigenlijk vrij eenvoudig.

Laat’s beginnen met uw rol. U handelt als de detailhandelaar – u heeft een winkel, maakt reclame voor producten en accepteert betalingen van klanten. Dit klinkt allemaal redelijk bekend. Hoewel een normale online winkel op dit moment hun producten gewoon naar de klant zou verzenden, is dropshipping een beetje anders.

Wanneer u een bestelling van een klant ontvangt, stuurt u deze door naar uw dropshipping-leverancier. Een leverancier is een derde partij die de producten van u bezit en opslaat’opnieuw verkopen. Wanneer ze een bestelling van uw winkel ontvangen, bereiden, verpakken en verzenden ze dat product rechtstreeks naar uw klant.

Dit betekent dat u de producten nooit zelf hoeft te behandelen, wat een van de belangrijkste verschillen is tussen dropshipping en traditionele winkels.

hoe werkt dropshipping

Dus waar komt uw winst vandaan??

Welnu, u berekent de verkoopprijs voor uw producten – als klanten betalen de meeste producten die we kopen tegen de verkoopprijs. Bijvoorbeeld als jij’Als u een zonnebril verkoopt, brengt u uw klant mogelijk $ 50 in rekening voor één paar.

Vervolgens betaalt u aan uw leverancier de groothandelsprijs voor hetzelfde product. Groothandelsprijs is wat retailers gewoonlijk voor producten betalen wanneer ze bij fabrikanten kopen, en zo’s goedkoper dan de verkoopprijs. Dus voor datzelfde paar hypothetische zonnebrillen betaalt u uw leverancier misschien $ 40.

Dat betekent dat je $ 10 winst krijgt!

Een van de belangrijkste voordelen van dropshipping is dat je dat niet doet’t moet een enorme stapel geld investeren om tonnen voorraad op te kopen om te kunnen verkopen.

Dit maakt het een veel betaalbaarder en beter beheersbaar bedrijfsmodel. Jij niet’Je hebt geen grote sommen geld nodig om aan de slag te gaan, en dat doe je ook niet’U hoeft zich geen zorgen te maken over het huren van een magazijn om voorraad op te slaan of om 100 dozen met zonnebrillen in de logeerkamer te passen!

Dropshipping Infographic

Psst! Ben je niet helemaal klaar om een ​​hele gids over dropshipping te lezen? We horen je. Dat’Daarom hebben we deze handige infographic gemaakt om u door de belangrijkste stappen te leiden voor het starten van een dropshippingbedrijf. Het’s de korte, lieve en eenvoudige versie van onze volledige gids, om u tijd en moeite te besparen.

Kijk hieronder voor de korte samenvatting van onze gids en voel je vrij om het artikel in en uit te duiken wanneer dat nodig is. Genieten!

hoe u een dropshipping-bedrijf start infographic

Moet je dropship?

Dropshipping is een populaire verkoopmethode, maar dat is niet het geval’ik meen het niet’s voor iedereen. Veel mensen beginnen met dropshipping om de verkeerde redenen of met onrealistische verwachtingen. Dus, moet u uw eigen dropshippingbedrijf starten? Laat’s ontdek het…

Dropshipping is voor jou als…

 • U heeft al een winkel en wilt zonder veel risico nieuwe producten uitproberen
 • U wilt aan de slag met e-commerce, maar heeft een beperkt budget
 • U’wees bereid om te volharden, wees geduldig en investeer in uw bedrijf

Dropshipping isn’t voor jou als…

 • Je wilt gewoon snel geld verdienen
 • Jij niet’Ik wil geen tijd (of geld) in uw dropshippingbedrijf steken
 • U’vertrouw erop om uw huidige 9-5-baan te vervangen en voor altijd in luxe te leven

Oké, dus je voelt je misschien een beetje teleurgesteld dat dropshipping waarschijnlijk heeft gewonnen’Ik maak je geen miljonair. (Alleen waarschijnlijk echter – je weet maar nooit!) Maar dropshipping is nog steeds een fantastisch en zelfs lucratief bedrijfsmodel om op te springen.

We willen alleen dat je deze dingen weet voordat je begint, zodat je je kunt concentreren op de echt belangrijke en leuke onderdelen van dropshipping!

VAN DE DESKUNDIGEN

hoe je een dropshippingbedrijf start, Lewis Headshot“Voor beginners, ik’d zeggen dat dropshipping geen a is ‘snel rijk worden’ soort bedrijf.

als jij’Bent u op zoek naar een duurzaam merk voor de lange termijn dat u jarenlang een voltijds inkomen met een laptop betaalt, dan zal het tijd en toewijding kosten om dit op te zetten.

Dit is echter een kleine prijs die u moet betalen om een ​​dergelijke levensstijl te creëren.

Iedereen kan een eenvoudige e-commerce winkel samenstellen en een paar producten importeren, maar dat’s hoe de mensen die voor ons kwamen dropshipping een slechte naam gaven.”

Lewis Smith, ondernemer & Oprichter van Dropship Unlocked

Je kunt hieronder enkele mythen over dropshipping lezen of meteen doorgaan naar de voor- en nadelen voor een evenwichtige kijk op wat je kunt verwachten van dropshipping…

Voor- en nadelen van dropshipping

Weet u nog steeds niet of dropshipping geschikt voor u is? Bekijk de belangrijkste voor- en nadelen hieronder om te zien of het een overwinning voor u is!

Dropshipping Voordelen Dropshipping Cons
Jij niet’Er is geen groot budget nodig om te beginnen, wat betekent dat u uw e-commercebedrijf kunt starten zonder financieel risico of druk. Het’s concurrerend! Het feit dat iedereen een dropshippingbedrijf kan starten, betekent dat het voelt alsof iedereen dat doet.
Jij niet’t veel opslagruimte nodig. Stel je voor dat je vandaag genoeg voorraad koopt voor een hele winkel – waar zou je die bewaren? Met dropshipping doe je dat niet’daar hoeft u zich geen zorgen over te maken! Lage marges zijn de donkere keerzijde van overheadkosten – vaak voelt u misschien de druk om goedkoper te verkopen om te concurreren met andere merken.
Het’s flexibel – jij’niet vastgebonden aan een kantoor, een bureau of een fysieke winkel. Uw bedrijf beweegt met u mee! Verzendproblemen kunnen opduiken als u’re werken met meerdere leveranciers. U heeft verzending nodig om snel en betrouwbaar te zijn, wat lastig is wanneer u’heb geen controle – en het’ben jij die klachten moet afhandelen als er iets misgaat.

VAN DE DESKUNDIGEN

shopify gebruikersrecensie chris headshot“U kunt overal ter wereld een dropshippingbedrijf runnen, zolang u een laptop en een internetverbinding heeft.

Jij ook niet’Er is vooraf geen voorraad nodig die perfect is voor iemand die hier net mee is begonnen.

Het grootste voordeel is echter dat als je eenmaal alles hebt ingesteld, je geld verdient terwijl je slaapt.

Ik herinner me nog de eerste dag dat ik wakker werd en ik had ‘s nachts meer verdiend dan ik zou doen door de hele week naar mijn werk te gaan.”

Chris Wane, ondernemer & Oprichter van Advanced Dropshipping

Nu jij’opnieuw een beetje een dropshipping-expert, laten we’s duik in de vijf stappen om zelf een dropshippingbedrijf te starten – compleet met tips en inzichten uit echte succesverhalen over dropshipping.

Wist u?
E-commerce retailers die dropshipping gebruiken, hebben het potentieel tot 50% meer winstgevend dan degenen die zich alleen bezighouden met onsite inventaris.

# 1. Vind uw niche en producten

Snelle blik!

Het vinden van een niche is handig om verbinding te maken met een doelgroep en om relevante producten te vinden. Niches zijn belangrijk, maar producten zijn nog belangrijker voor het succes van uw dropshipping-bedrijf. Doe marktonderzoek, zoek naar manieren om waarde toe te voegen en denk na over wat voor soort klanten u naar uw winkel wilt trekken. Dit is de eerste stap en misschien wel de belangrijkste – dus don’sla het niet over!

Het lijkt erop dat de meeste handleidingen over het starten van iets beginnen “Vind je niche…” – en dropshipping is niet anders.

Het vinden van uw niche is belangrijk omdat het u helpt uw ​​doelgroep en de soorten producten die u gebruikt te beperken’Ik zal me concentreren op. Het kan zelfs op lange termijn een aanzienlijke impact hebben op het succes van uw dropshippingbedrijf.

Er zijn verschillende manieren om niches te benaderen – u kunt ofwel springen op hete trends, of kiezen voor meer langdurige, stabiele opties. Wedden dat je kunt raden welke we het meest aanbevelen!

Hot trends zijn prima voor korte termijn overwinningen, maar ze zijn’re super concurrerend, kan komen met bodemprijzen, en don’t duurt erg lang. U’het is beter om een ​​niche te kiezen die consistent levert en u terugkerende klanten geeft.

Lewis Smith adviseert nieuwe dropshippers ook om niet te veel te focussen op quick wins:

“Beginners moeten zich richten op het kiezen van een nichemarkt op lange termijn met een consistente vraag en beschikbaarheid van leveranciers, tegen een voldoende hoge prijs, met concurrerende levertijden van 1-2 dagen.”

Dus hoe kies je een winstgevende niche?

Nou, het’Het is altijd een goed idee om wat onderzoek te doen – en er zijn genoeg tools om u op weg te helpen. Dit zijn onze topkeuzes:

 1. Google trends – deze handige tool laat zien hoe populair bepaalde zoektermen in de loop van de tijd zijn. U kunt zelfs de zoekinteresse per regio bekijken en deze in de loop van de tijd vergelijken met andere zoektermen. Oh, en het’is gratis!
 2. SEMrush – zelfs als je dat niet doet’Gebruik dit niet om uw niche te verfijnen, dit is een geweldige allrounder om u te helpen uw marketing voor te blijven. Van trefwoordonderzoek tot zijn marktverkenner, SEMrush is een krachtige aanwinst voor elk bedrijf.
 3. Google Zoekwoordplanner – deze populaire tool helpt u te beslissen welke zoekwoorden u moet targeten, te zien hoe vaak naar bepaalde zoekwoorden wordt gezocht en nieuwe relevante zoekwoorden te ontdekken.
 4. Kickstarter – het’is gratis’is gemakkelijk, en het’is een andere geweldige manier om trending producten te vinden. U kunt zoeken op categorie en regio en het laat u zien welke producten van start gaan, waardoor het een specifiekere stap is dan Google Trends.
 5. Trend Hunter – een enorme online community gewijd aan het delen van markttrends. Het’s de wereld’s grootste trendgemeenschap en met 20 miljoen maandelijkse weergaven, jij’bent u zeker in goed gezelschap – en vindt u nieuwe ideeën voor uw bedrijf!

Je hebt misschien al een idee van wat je bent’re zoekt, maar als je don’t, dan kan het moeilijk zijn om richting te vinden tussen al die trends.

als jij’Als u moeite heeft om te beginnen, raden we u aan een niche te zoeken die winstgevendheid combineert met uw passie. Op die manier heb je gewonnen’niet failliet gaan of verveeld zijn met het verkopen van producten waar u geen interesse in heeft!

Om een ​​niche te vinden’re gepassioneerd over, vraag jezelf af:

 • Welke producten koop je het meest?
 • Welke websites, blogs en winkels u het vaakst bezoekt?
 • Zijn er sociale-mediapagina’s waar u vooral van geniet??
 • Verzamel je producten? Alles wat je keer op keer koopt?

Zorg ervoor dat je passie combineert met onderzoek – als je eenmaal bent’Als u uw nis hebt verkleind, controleer dan of deze’is winstgevend met de hierboven genoemde tools.

Om te helpen, wij’heb wat gegraven en vond een aantal van de meest winstgevende niches die zullen blijven groeien.

We hebben gekeken naar de meest winstgevende e-commercemarkten, zoals mode, elektronica en media, en meubels – zoals blijkt uit Statista. Binnen deze markten zijn er categorieën zoals schoenen, boeken of huishoudelijke apparaten. Het’s binnen deze categorieën die u’Ik vind nicheproducten om te verkopen.

Hieronder ziet u een uitsplitsing van elke markt en hun verwachte groei tussen nu en 2024:

winstgevende dropshipping markten grafiekHier ziet u de meest winstgevende e-commercemarkten en hun groei tussen nu en 2024.

Volgens Statista, mode is de meest waardevolle e-commercemarkt in 2020, met maar liefst $ 717,440 miljoen. Dat’s zal tegen 2024 groeien tot meer dan 900 miljard dollar, wat mode een behoorlijk winstgevende markt maakt!

Maar in welke categorieën moet u producten vinden? We analyseerden de gegevens en vonden de top drie categorieën die tussen nu en 2024 het meest zullen groeien:

 • Tassen en accessoires: zal naar verwachting met 10,8% groeien tot meer dan $ 200 miljard
 • Huishoudelijke apparaten: zal naar verwachting met 9,7% groeien tot meer dan $ 190 miljard
 • Kleding: zal naar verwachting met 8,7% groeien tot meer dan $ 640 miljard

top winstgevende e-commerce niches-grafiekVolgens Statista zijn de drie categorieën die tussen nu en 2024 het meest zullen groeien, tassen en accessoires, huishoudelijke apparaten en kleding.

Andere veelbelovende categorieën zijn speelgoed en baby, eten en drinken en hobby en briefpapier. De categorie met de laagste voorspelde groei is schoenen, die naar verwachting de komende vier jaar met slechts 4% zullen groeien.

VAN DE DESKUNDIGEN

hoe je een dropshipping business raitis headshot start“Probeer producten te kiezen die mensen herhaaldelijk kopen. Als iemand een canvas koopt, heeft hij of zij waarschijnlijk gewonnen’Ik heb er nog heel lang geen nodig. T-shirts worden echter vaak regelmatig opnieuw gekocht.”

Raitis Purins, Head of Marketing bij Printful

Ook de dropshipping-app Oberlo deed onderzoek naar de populairste nichecategorieën. Het identificeerde de 10 beste categorieën en verdiepte zich voor elke categorie in de best presterende niches.

Dat toonde bijvoorbeeld aan Dames’s kleding en accessoires was de top dropshipping categorie – en dat binnen deze categorie de niche die de meeste bestellingen ontving, lingerie was.

Het Oberlo-rapport is zeker de moeite van het bekijken waard om u te helpen uw niche nog verder te verfijnen!

Als je eenmaal’Als je je niche hebt gevonden, kun je producten gaan kopen. Ricky Hayes, een succesvolle dropshipper met zeven cijfers, had enkele wijze woorden over het kiezen van uw producten:

VAN DE DESKUNDIGEN

hoe start je een dropshippingbedrijf Ricky Hayes“Eerlijk gezegd is de sleutel om op te vallen van anderen iets nieuws op de markt dat hen zal verbazen. Van alle winkels die ik bezit, de mensen die ik begeleid en klanten die ik heb’Ik heb geholpen, ik zie een rode draad: de producten die over het algemeen het beste presteren op korte, middellange en lange termijn zijn:

 1. Problemen oplossen
 2. Uniek
 3. Hoge kwaliteit

Dit zijn de eigenschappen waar ik naar op zoek ben als ik een product promoot, omdat mensen in de meeste gevallen meer kopen voor een behoefte dan voor een behoefte. Wanneer je naar een product kijkt, stel je het publiek voor – stel je hun geslacht voor, stel je hun leeftijd voor, stel je voor dat ze het item gebruiken en stel je voor of het een grote aantrekkingskracht heeft…”

Ricky Hayes, ondernemer & Dropshipper

Hier zijn enkele toptips voor het vinden van de perfecte producten voor uw dropshippingbedrijf:

 1. Identificeer eventuele huidige trends. Zijn er hete producten in uw niche? Het combineren van trending items met meer stabiele items is een goede manier om de verkoop te stimuleren.
 2. Productonderzoek uitvoeren. Bronnen zoals Google Trends en Kickstarter.com zijn handig om te zien waar mensen in geïnteresseerd zijn.
 3. Zoek naar manieren om waarde toe te voegen. Kunt u uw product verhogen’is jezelf waard? Door waarde toe te voegen, kunt u de concurrentie verslaan – dit kan bijvoorbeeld door middel van een unieke handleiding voor het gebruik of de installatie van het product.
 4. Denk aan je publiek. Zal uw product hobbyisten aanspreken? Of bedrijven? In het ideale geval wil je een product verkopen waar mensen keer op keer voor terugkomen en dat ze kunnen’ze krijgen niet gemakkelijk hun handen in hun plaatselijke winkel.
 5. Don’wees niet bang om je niche te strekken… soms. We weten dat we zojuist eeuwen hebben doorgebracht om u te helpen uw perfecte niche te vinden, maar luister naar ons. als jij’Als u kampeeruitrusting verkoopt, hoeft u zich dan alleen aan kampeerkachels en tenten te houden? Nee! Je kunt experimenteren met gerelateerde items, zoals strandhanddoeken, wandelschoenen of gezellige dekens. Begin klein en kijk hoe uw klanten reageren.

Het’Het is de moeite waard om tijd te besteden aan het vinden van de juiste producten, omdat dit alles zal beïnvloeden, van uw publiek tot uw leverancier en daarbuiten. We raden aan te beginnen met een niche, vooral omdat dit het gemakkelijker kan maken om uw producten te verfijnen en ervoor te zorgen dat u dat niet doet’Het eindigt niet met een willekeurige selectie van items in uw winkel.

VAN DE DESKUNDIGEN

shopify gebruikersrecensie emma headshot“Ik denk dat een van de redenen waarom mijn dropshipping-winkels het goed doen, is dat ik me op één product tegelijk concentreer. Het dwingt me om het publiek echt te leren kennen en te leren wat bij hen resoneert. Zo daar’s een veel grotere kans dat het product goed zal presteren tijdens het testen.

Veel beginners lijken het glanzende object-syndroom te krijgen – springen altijd van product naar product en besteden nooit echt genoeg tijd aan een van hen. Zo’n gesplitste focus levert voor mij nooit goede resultaten op.”

Emma Reid, ondernemer & Dropshipper

Als u uw eigen producten wilt verkopen in plaats van iemand anders te zoeken’s, misschien wilt u print-on-dropshipping bekijken als een alternatieve optie.

Voordat u verder gaat, moet u ervoor zorgen dat u:

 1. Vond je niche
 2. Productonderzoek uitgevoerd
 3. Je producten gekozen

# 2. Kies een leverancier

Snelle blik!

Het kiezen van de juiste dropshipping-leverancier is essentieel voor het succes van uw dropshipping-bedrijf. U kunt alleen zo goed zijn als uw leverancier – u’vertrouwen erop dat ze snel producten van goede kwaliteit verzenden om uw klanten tevreden te stellen. Hieronder geven we enkele toptips voor het vinden van een betrouwbare dropshipping-leverancier voor uw bedrijf.

Als je eenmaal’Hebt u uw ideale producten gevonden, dan heeft u een leverancier nodig die deze voor u kan leveren!

Je dropshippingbedrijf is behoorlijk afhankelijk van het feit dat je leverancier goed werk levert. Uw klanten’ uw mening berust op de verzending en kwaliteit van het product dat aankomt – waar u geen controle over heeft.

58% van de ondervraagde klanten is gestopt met winkelen bij retailers vanwege een negatieve verzendervaring, dus u heeft een leverancier nodig die u kunt vertrouwen.

Zoals jij’verwacht, er zijn veel leveranciers. Sommige zijn goed. Sommige zijn niet zo goed. En sommige moeten ten koste van alles worden vermeden. Hier’s hoe het verschil te zien…

 1. Bestel een voorbeeldproduct van elke leverancier u’re overweegt een relatie aan te gaan met. Let vooral op levertijd en productkwaliteit.
 2. Pas op voor frauduleuze dropshipping-leveranciers – ze’re daar! Mensen proberen soms op te treden als tussenpersoon tussen u en de echte leverancier, zodat ze uw winst verminderen.
 3. Graaf wat. De meeste groothandelaren doen dat niet’t veel moeite in hun marketing of SEO – probeer verschillende zoektermen, en don’niet worden uitgesteld als uw leverancier’s website ziet er gedateerd uit.

Deze tactieken zouden u moeten helpen de leveranciers van goede kwaliteit van de slechte te onderscheiden – en vergeet niet op de fraude te letten!

Klik op het pluspictogram hieronder om drie manieren te ontdekken om dergelijke oneerlijke transacties te vermijden, of lees verder om vijf geweldige methoden te leren voor het vinden van uw perfecte dropshipping-leverancier.

Wist u?

84% van de online verkopers vindt dat het aangaan van een relatie met een dropshipping-leverancier nummer één wegversperring om hun online bedrijf op te zetten.

“Drop Ship Directory.” Gogo Dropship

5 methoden voor het vinden van een dropshipping leverancier

Er zijn verschillende manieren om een ​​dropshipping-leverancier te vinden. Dit zijn de belangrijkste benaderingen die u kunt volgen…

1. Neem rechtstreeks contact op met de fabrikant

Dit is een van de beste manieren om betrouwbare leveranciers te vinden. Neem eerst contact op met een product’s fabrikant en vraag hen om een ​​lijst van hun groothandelsleveranciers. Neem dan contact op met deze groothandel en vraag of ze dropshipping ondersteunen!

2. Gebruik een e-commercebouwer

Voorbeelden van e-commercebouwers zijn Shopify en BigCommerce – u kunt uw eigen online winkel bouwen en vervolgens een app toevoegen waarmee u producten van dropshipping-leveranciers kunt importeren. Dit is een heel gemakkelijke manier om aan de slag te gaan, wat we ook doen’Ik zal later in meer detail ingaan.

Hier’s wat Emma denkt van het gebruik van de e-commerce builder Shopify met de Oberlo-plug-in:

“Ik gebruikte dropship op WordPress en typ vervolgens de bestelling en het adres van de klant in AliExpress. Destijds kon ik dat niet’Ik kon geen manier vinden om het te automatiseren, dus verhuisde ik naar Shopify voor mijn volgende winkel.

Het Shopify-platform is echt gebruiksvriendelijk en dat doe je niet’Je moet niet weten hoe je moet coderen om een ​​winkel te maken.

De Oberlo-plug-in maakte mijn leven zoveel gemakkelijker. Oberlo is ook een geweldige gratis tool die je helpt bestellingen uit te voeren en tijd te besparen.”

3. Bestel bij de concurrentie

Dit is een nette industriële hack – het’s vooral nuttig als je’hebben moeite om een ​​leverancier te vinden, dus don’vertrouw er niet vanaf de eerste dag op.

Hier’s hoe het werkt: u vindt een concurrent waarvan u vermoedt dat hij ook dropshipping, en plaatst een kleine bestelling bij hen. Bij ontvangst van het product, zet je detective-hoed op – zoek het retouradres en Google het. Dit zou u naar de oorspronkelijke verzender moeten leiden… aka de dropshipping leverancier.

4. Ga naar een beurs

Als je het leuk vindt om erop uit te trekken en mensen persoonlijk te ontmoeten, kun je overwegen om naar een beurs te gaan. Dit geeft je de kans om je te mengen met de belangrijkste spelers in je dropshipping niche.

U kunt contacten leggen, productonderzoek doen en potentiële leveranciers opsporen – en dat allemaal op één evenement! Maar een waarschuwing, jij’Ik heb tijd en geld nodig om aanwezig te zijn. U kunt aankomende beurzen bekijken met een eenvoudige Google-zoekopdracht – sites zoals SaleHoo en WholesaleCentral hebben beurskalenders om u te helpen.

5. Betaal voor een leverancierslijst

Leveranciersmappen kunnen nuttig zijn wanneer u’opnieuw beginnen – zij‘worden meestal geordend op product of branche, waardoor het gemakkelijk is om relevante leveranciers te vinden. Ze’re perfect voor het stuiteren van ideeën rond, en worden meestal gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de vermelde leveranciers echt zijn.

Directory’s kunnen het gedoe verminderen, u tijd besparen en nieuwe ideeën helpen genereren. Toch moet u ze meestal betalen en mag u ze niet opnieuw bezoeken nadat u uw leveranciers heeft gevonden.

Contact opnemen met uw Dropshipping-leverancier

Dus zodra je’heb je perfecte dropshipping-leverancier gevonden – of op zijn minst je opties beperkt – wat doe je?

Ten eerste, als je’Bent u op zoek naar serieuze vragen en echt de bal aan het rollen krijgen, dan bent u’Ik moet wettelijk zijn ingesteld en klaar zijn om de leverancier te ontmoeten’s officiële criteria. Wij’Ik zal hierover in de volgende sectie praten.

Als je voorlopig gewoon een paar eerste vragen wilt stellen, dan doe je dat niet’u hoeft zich hier nog geen zorgen over te maken.

Afgezien daarvan volgen hier enkele snelle tips voor het benaderen van potentiële leveranciers:

 • Wees professioneel. Houd in e-mails en aan de telefoon rekening met de taal, toon en informatie die u heeft’opnieuw gebruiken. Wees zelfverzekerd en beleefd, wees actief in uw aanpak en don’t stelt onredelijke eisen – het’Ik ga een heel eind op weg om een ​​goede relatie op te bouwen!
 • Pak de telefoon op. Voor veel mensen is dit genoeg om een ​​koud zweet op te wekken – zo ja, don’maak je geen zorgen! Leveranciers krijgen dagelijks vele telefoontjes, dus zij’eraan gewend, zelfs als je dat niet bent’t – en uw leverancier bellen is de gemakkelijkste manier om antwoorden op uw vragen te krijgen.
 • Wees voorbereid. Als je vragen hebt, schrijf ze dan op voordat je contact opneemt. Zorg ervoor dat je’heb wat onderzoek gedaan naar de leverancier, uw producten en de juridische kant van de zaak. Dit zal uw leverancier helpen u serieus te nemen.

Dit is het moment om zoveel vragen te stellen als u heeft. Dit helpt u niet alleen om te beslissen of uw leverancier betrouwbaar is en de juiste keuze voor u – het zal ook aan uw leverancier bewijzen dat u’heb je huiswerk gedaan en neem je dropshipping-zaken serieus.

Klik op het pluspictogram hieronder om enkele van de beste vragen te zien!

Zorg ervoor dat u altijd voorbeeldproducten bestelt bij elke leverancier’re overweegt voor uw dropshipping bedrijf. Hiermee kunt u ze van een klant evalueren’s perspectief – kijk naar hun klantenservice, levertijden, verpakking en productkwaliteit.

Onthoud dat 77% van de wereldwijde consumenten aankopen hebben gestaakt vanwege onbevredigende verzendopties, Houd hier dus rekening mee bij het bestellen van uw voorbeeldproducten.

Voordat u verder gaat, moet u ervoor zorgen dat u:

 1. Onderzocht dropshipping leveranciers
 2. Gecontroleerd dat uw leverancier betrouwbaar is
 3. Neem contact op met uw potentiële leverancier
 4. Voorbeeldproducten besteld
 5. Heeft uw leverancier vragen gesteld

Snel op de hoogte!

Shopify geeft een gratis training om ondernemers te helpen bij het starten van hun eigen dropshippingbedrijf. Als u bovenop deze gids extra advies wilt, dan is dat het geval’het bekijken waard!

# 3. Sorteer alle legale dingen

Snelle blik!

U’opnieuw een legitiem e-commercebedrijf opzetten, dus u moet alle juridische vakjes aanvinken voordat u kunt beginnen met verkopen. De meeste dropshipping-leveranciers hebben een of andere juridische documentatie nodig voordat ze akkoord gaan om met u samen te werken, dus dat is het’Het is de moeite waard om de eerste keer goed te doen.

Wanneer je’Als je nadenkt over hoe je een dropshippingbedrijf start, kun je verstrikt raken in niches en producten, leveranciers en verkoopstrategieën. Het kan gemakkelijk zijn om de juridische kant van de dingen te vergeten – vooral omdat het zo is’is iets wat de meeste mensen doen’t echt wil nadenken. Of toch niet te lang!

Maar als jij’serieus bent om van uw dropshipping-bedrijf een succes te maken, dan moet u verstandig zijn over deze stap. Dat doet het niet’Het hoeft niet saai of stressvol te zijn – dit is wat uw bedrijf werkelijkheid maakt, en niet alleen maar een droom.

Klaar om het echt te maken? Laat’s gaan!

Het is nu een goed moment om duidelijk te maken dat we geen advocaten zijn. Wij’We zijn er om u te helpen en hebben ons best gedaan om de onderstaande informatie duidelijk weer te geven. Maar als u meer hulp, begeleiding of juridisch advies nodig heeft, kunt u dit het beste bij een professional inwinnen – wij’re meer in websitebouwers en, y’weet, technische dingen.

1. Controleer uw lokale wettelijke vereisten

Dropshipping is 100% legaal, maar de vereisten verschillen van staat tot staat en van land tot land. Zorg ervoor dat u dubbel en drievoudig controleert voordat u begint. Mogelijk moet u bijvoorbeeld een bedrijfslicentie krijgen.

2. Kies een bedrijfsstructuur

Een wat?

Uw bedrijfsstructuur laat zien in welke categorie uw bedrijf zit – het’s een wettelijk erkende karakterisering. Voorbeelden zijn bedrijven en non-profitorganisaties. Er zijn er veel, maar hier zijn drie van de meest voorkomende:

 • Eenmanszaak – de meest eenvoudige en eenvoudige bedrijfsstructuur. Het wordt geleverd met minimale indiening en belastinghoofdpijn, wat een bonus is. Maar daar’s geen aansprakelijkheidsbescherming, die uw eigen persoonlijke bezittingen in gevaar zou kunnen brengen – daarom doen we dat niet’t het te sterk aanbevelen!
 • Naamloze vennootschap (LLC) – dit registreert uw bedrijf als gescheiden van u (in juridische termen). Dit betekent dat u een beter beschermingsniveau krijgt als u bijvoorbeeld wordt aangeklaagd.
 • C Corporation – dit biedt het hoogste niveau van aansprakelijkheidsbescherming, dat met meer gemoedsrust gepaard gaat… en een hoger prijskaartje. De meeste grote bedrijven zijn onder deze categorie opgericht.

We kunnen’t vertellen u welke bedrijfsstructuur u moet kiezen. Maar over het algemeen is LLC meer geschikt voor meer bedrijven dan de andere.

3. Maak een apart zakelijk account aan

Don’t vermeng uw zakelijke financiën met uw persoonlijke financiën. (Gewoon don’t).

4. Vraag een EIN aan

EIN staat voor Employment Identification Number en u kunt er eenvoudig genoeg een aanvragen via de IRS-website. Alle bedrijven hebben een van deze nodig, ook als u dat niet doet’geen werknemers hebben.

Een EIN is nodig om:

 • Solliciteer bij de meeste dropshipping leveranciers
 • Belasting betalen
 • Houd persoonlijke en zakelijke belastingen en financiën gescheiden (zie stap 3 hierboven)

5. Registreer uw bedrijf en domeinnaam

Jij niet’u wilt toch niet dat iemand anders uw geweldige bedrijfsnaam kopieert? Om dit te voorkomen, registreert u uw bedrijfsnaam bij de relevante autoriteiten. U’Hiervoor vindt u nuttige tips en advies bij de Amerikaanse Small Business Administration’s guide: Kies uw bedrijfsnaam.

Voordat u verder gaat, moet u ervoor zorgen dat u:

 1. Controleerde uw lokale wettelijke vereisten
 2. Koos uw bedrijfsstructuur
 3. Maak een apart zakelijk account aan
 4. EIN aangevraagd
 5. Registreerde uw bedrijfsnaam

# 4. Kies uw verkoopkanaal

Snelle blik!

Nu het’Het is tijd om de verschillende beschikbare verkoopkanalen te evalueren en te kiezen welke het beste bij u passen. Voorbeelden van verkoopkanalen zijn het bouwen van een eigen winkel of het gebruik van een marktplaats als Amazon of eBay. Wij’Ik kijk naar de belangrijkste spelers en help je de perfecte te vinden voor je dropshippingbedrijf.

Dus jij’heb je door alle verstandige wettigheden heen gebladerd, jij’u hebt uw producten gekozen en uw leveranciers staan ​​klaar om te wachten tot de bestellingen binnenkomen.

Dat betekent jou’opnieuw klaar om te verkopen, verkopen, verkopen!

Maar waar?

Het beantwoorden van die vraag is waar deze stap over gaat. Verkoopkanalen zijn eenvoudig waar u uw producten verkoopt en hoe u ze bij klanten kunt krijgen. Face-to-face verkopen is bijvoorbeeld een soort verkoopkanaal. De beste voor dropshipping zijn:

 • Je eigen online winkel bouwen met behulp van een e-commercebouwer (zoals Shopify of BigCommerce)
 • Verkopen via een online marktplaats (zoals Amazon of eBay)

Online winkel versus marktplaats

Dit is een veelvoorkomend dilemma in e-commerce – bouw er zelf een of maak optimaal gebruik van een kant-en-klaar platform? Elke kant heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is’Het is de moeite waard om uw opties af te wegen voordat u kiest.

Online Store Marketplace
Voorbeelden Verkeer Verkoopkosten? Abonnementskosten Eenvoudige installatie
Shopify
BigCommerce
Amazon
eBay
Zelf meer verkeer genereren Reeds bestaand verkeer
Geen ~ 10% per product of verkoop (variabel)
~ $ 29 / maand ~ $ 39,99 / maand (Amazon)
Gemakkelijk Extreem makkelijk

E-commercebouwers zoals Shopify geven u de tools om eenvoudig uw eigen online winkel te creëren. Je moet je eigen verkeer laten groeien en wat tijd investeren, maar het voordeel is dat je volledige controle hebt over je winkel’s ontwerp. Branding, marketing en voorraadinventaris zijn ook veel gemakkelijker te beheren via een e-commercebouwer.

Online marktplaatsen zijn populair omdat ze al veel verkeer hebben waar u gebruik van kunt maken. Als u uw producten bijvoorbeeld op een site als Amazon vermeldt, heeft u een goede kans om door tonnen potentiële klanten te worden gezien.

Het nadeel? Je hebt geen controle over branding, jij’zijn overgeleverd aan hun beleid en u moet vaak verkoop- of beurskosten betalen.

Over het algemeen raden we aan om uw eigen online winkel te bouwen – het’s beter voor het ondersteunen van succesvolle bedrijven op de lange termijn dan voor het verkopen van hobby’s. Maar waarom bekijkt u niet elke optie voordat u een beslissing neemt?

dropshipping online winkel versus online marktplaats

Hier’s wat Ricky te zeggen had over de voordelen van het gebruik van Shopify voor dropship:

“Ik geef de voorkeur aan Shopify omdat het de snelste en gemakkelijkste is en de marktleider is op het gebied van e-commerce. Het grootste voordeel hiervan is dat je een enorme gemeenschap van mensen hebt om je te helpen en te koesteren als je hulp nodig hebt (wat je wilt), zodat je je vaardigheden kunt opbouwen en het bedrijf van je dromen kunt creëren. Het zorgt ook voor de beste aanpassing, dus houd daar rekening mee.

Persoonlijk raad ik degenen die hun dropshippingbedrijf starten aan om zo goed mogelijk een basiswebsite op Shopify te bouwen (zonder zich zorgen te hoeven maken over elk detail) en het verkeer daar naartoe te krijgen. Dit is waar u het meeste leert, omdat u uw site in de loop van de tijd altijd gemakkelijk kunt verbeteren.”

Shopify Pros Shopify Cons
Beste e-commercebouwer op de markt Minder gratis verkeer dan een online marktplaats
Heeft een gespecialiseerde dropshipping-app die u gratis kunt gebruiken, genaamd Oberlo, waarmee u eenvoudig uw omzet kunt laten groeien Shopify brengt transactiekosten in rekening, tenzij u Shopify Payments gebruikt
Geeft u de tools om een ​​succesvol bedrijf te starten Als je meer functies wilt, ben je dat’Ik heb een premium Oberlo-abonnement nodig, beginnend bij $ 29,90 / maand
BigCommerce Pros BigCommerce Cons
Heeft alle tools die nodig zijn om een ​​dropshippingbedrijf op te schalen Niet zo beginnersvriendelijk als Shopify
0% transactie- of listingkosten Geen speciale dropshipping-integratie speciaal ontworpen voor BigCommerce
Krachtige verkoopopties voor meerdere kanalen bieden u voldoende ruimte om het verkeer te laten groeien Kan te veel zijn voor zeer kleine winkels

Pssst! Krijg tot drie maanden gratis bij BigCommerce

We willen je gewoon laten weten dat BigCommerce momenteel aan het aanbieden is drie maanden gratis wanneer u zich aanmeldt voor een nieuw plan. Ga naar de BigCommerce-website om deze aanbieding live te zien!

Amazon Pros Amazon Cons
Enorm veel gratis verkeer Geen echte controle over branding, verkoopstrategie of ranglijsten
Heeft een eigen afhandelingsservice waarmee u uw eigen producten kunt opslaan, verpakken en bezorgen Geen langdurige klantverbinding – het beste voor verkoop op korte termijn
Het’is snel en gemakkelijk te verkopen U moet noterings- / verkoopkosten betalen die uw winst kunnen opeten

Moet het het een of het ander zijn?

Nee! Je kunt ervoor kiezen om verschillende verkoopkanalen te combineren, dus don’stress als je kunt’t beslissen. Als u deze route volgt, raden we u aan eerst uw online winkel te bouwen en op die manier uw dropshippingbedrijf op te zetten.

Dit komt omdat het’ll maakt uw bedrijf op lange termijn gemakkelijker te beheren. E-commercebouwers zoals Shopify en BigCommerce hebben indrukwekkende voorraadsystemen ingebouwd, waardoor uw leven een stuk eenvoudiger wordt. U kunt vervolgens uitbreiden om op Amazon of eBay te verkopen als u dat wilt.

Voordat u verder gaat, moet u ervoor zorgen dat u:

 1. Ik heb wat onderzoek gedaan naar verschillende verkoopkanalen
 2. Besloten welk verkoopkanaal het beste bij uw bedrijf past

Meer te weten komen

Weet u niet zeker welk verkoopkanaal voor u geschikt is? Bekijk onze beoordelingen voor meer informatie:

 • Onze Shopify-beoordeling geeft je een volledige blik op Shopify’s sterke en zwakke punten
 • Ontdek BigCommerce’s voors en tegens in onze gedetailleerde BigCommerce recensie
 • Ontdek welk platform voor u beter is in ons Shopify versus Amazon vergelijking

# 5. Begin met het op de markt brengen van uw producten

Snelle blik!

Zodra uw winkel en producten live zijn, kunt u dat doen’t leun achterover en hoop dat mensen erover struikelen. Internet is een grote plaats, dus u moet uw producten de aandacht geven die ze verdienen. Marketing is de sleutel tot meer verkeer en meer verkoop.

U’U kunt nog lang niet dromen van het starten van een eigen bedrijf en Googlen “dropshipping voor dummies” wanneer je baas dat niet kon’t zien. Nu uw winkel live is en uw producten gereed zijn, wacht u ademloos in afwachting van de eerste verkoop op uw telefoon.

Niets.

Nog steeds niets.

Voordat u uw telefoon uit frustratie weggooit of dropshipping volledig opgeeft, laten we u drie topmarketingtactieken zien om meer verkopen binnen te halen.

Volgens Shopify moet je minimaal vier tot zes maanden na de lancering van je site minimaal 75% van je tijd aan marketing besteden. Ja, je leest het goed – dus steek je mouwen op en bereid je voor op wat marketingmagie!

# 1. SEO

Dropshippers zijn net zo afhankelijk van SEO als andere online verkopers. SEO staat voor ‘zoek machine optimalisatie’, en is de kunst om uw site gevonden te krijgen in Google’s zoekresultaten. Als u een online winkel heeft, moet u deze optimaliseren zodat Google deze hoger op zijn zoekpagina’s plaatst.

Doe dit door zoekwoorden te gebruiken, naar andere pagina’s op uw site te linken en ervoor te zorgen dat uw site gebruiksvriendelijk, snel en mobielvriendelijk is. Het starten van een blog op uw site kan ook wonderen doen voor SEO, omdat Google houdt van lange inhoud van hoge kwaliteit.

Online marktplaatsen hebben hun eigen soort SEO. als jij’re op Amazon of eBay, je hebt minder controle over hoe goed je producten scoren in hun zoekresultaten, maar er zijn nog steeds dingen die je kunt doen.

Een belangrijk ding is om aandacht te besteden aan uw klantrecensies, omdat deze van grote invloed zijn op hoe goed sites zoals Amazon uw producten rangschikken.

# 2. Sociale media

Kies het juiste socialemediakanaal voor uw bedrijf – niet alle winkels zouden bijvoorbeeld reclame op Instagram moeten maken, dus controleer zorgvuldig waar uw merk het beste past. U moet ook nadenken over wie uw producten koopt en waar ze zich bevinden’opnieuw te bezoeken.

Plaats relevante, reguliere inhoud die’is niet al te verkooplijk van aard – onthoud dat mensen naar sociale media gaan om te ontspannen, dus don’bombardeer ze niet met opdringerige promoties.

wayfair dropshipping zakelijke sociale mediaWist je dat Wayfair begon als dropshipping-winkel en nu samenwerkt met meer dan 10.000 leveranciers? Hier kunt u zien hoe de Instagram visueel aantrekkelijke, felgekleurde foto’s bevat om betrokkenheid aan te trekken.

Als je het goed doet, kunnen sociale media een enorme bron van verkeer zijn. 54% van de sociale browsers gebruikt sociale media om producten te onderzoeken, dus dat is het’s de moeite waard.

U’Ik hoor veel over betaalde advertenties op sites als Twitter en Facebook. We raden u aan eerst uw sociale platform onder de knie te krijgen, wat verkeer te genereren en vervolgens betaalde advertenties te gebruiken om uw bestaande verkeer te stimuleren.

Ricky Hayes adviseert nieuwe dropshippers om ervoor te zorgen dat ze niet te veel vertrouwen op betaalde advertenties:

“Voor beginners, richt u alstublieft op onderwijs als uw topprioriteit. Loop alsjeblieft niet in de valkuil dat Facebook-advertenties het enige marketingplatform zijn en leer meer over Google, Bing en YouTube, wat geweldige kansen zijn.”

# 3. Productafbeeldingen en beschrijvingen

Het gebruik van stockafbeeldingen van uw producten kan geweldig zijn – zij’worden vaak geleverd door uw leverancier, wat betekent dat ze’opnieuw professioneel in kwaliteit. Het kan er echter ook voor zorgen dat andere dropshippers exact dezelfde productfoto hebben als jij!

Dit kan problemen opleveren wanneer u naast elkaar in zoekresultaten verschijnt (bijvoorbeeld op Pinterest). Om dit te voorkomen, kunt u proberen uw eigen productfoto’s te maken. Zorg ervoor dat ze’opnieuw van goede kwaliteit, helder, goed verlicht en niet wazig. We hebben een handleiding voor het maken van productfoto’s als je wat tips nodig hebt!

U kunt uw concurrenten ook overtuigen door overtuigende productbeschrijvingen te schrijven die het product echt verkopen. Maak contact met de klant, wees beschrijvend en beknopt en u zou geweldige resultaten moeten zien.

Raitis Purins gaf ons zijn advies over hoe producten succesvol te vermarkten:

“Om succesvol te zijn in het op de markt brengen van producten, moet u alles geven’Heb de productpresentatie bereikt en laat het prijskaartje alleen het prijskaartje zijn. Het’Het is belangrijk om een ​​verhaal te maken dat de prijs rechtvaardigt.”

voorbeeld van dagelijkse oogst hoe u een dropshippingbedrijf kunt startenThe Daily Harvest gebruikt fantasierijke foto’s en beschrijvingen om haar producten te verkopen. We vinden het leuk hoe’s haalde de belangrijkste voordelen van deze smoothie! Goed om te weten…

Deze tips zijn bedoeld om aan de slag te gaan met uw marketing. Zoals altijd daar’er is veel meer dat je kunt doen, dus don’vink deze af en stop dan. Blijf doorgaan, blijf googlen en blijf leren.

Marketing is een nooit eindigende baan, dus hoe meer je ervan geniet en het experimenteren met nieuwe technieken omarmt, hoe succesvoller je dropshippingbedrijf zou moeten zijn!

Voordat u verder gaat, moet u ervoor zorgen dat u:

 1. Kies uw belangrijkste marketingstrategieën
 2. Besteed tijd aan het runnen van uw bedrijf’ marketing
 3. Begon onderzoek te doen naar meer marketingmethoden

3 Veelvoorkomende Dropshipping-fouten om te vermijden

Je hoort vaak een statistiek rond dat 90% van de dropshipping-bedrijven faalt. Dat’is een enge gedachte voor nieuwe dropshippers, maar als je beter kijkt, is het’het is moeilijk om een ​​betrouwbare bron voor dat cijfer te vinden.

Wat waar is, is dat er enkele veelvoorkomende fouten zijn die mensen maken en die problemen kunnen veroorzaken voor hun bedrijf, waardoor ze het moeilijk hebben. Wij’We hebben de ergste samengesteld, zodat u kunt voorkomen dat u dezelfde blunders maakt.

# 1. Geen tijd of geld investeren

Dit is een van de meest voorkomende fouten die nieuwe dropshippers maken – en een van de ergste!

Dropshipping niet’Het heeft niet hetzelfde soort forfaitaire investeringen nodig als andere bedrijfsmodellen, maar dat hoeft niet’dat bedoel je niet’geen geld in steken. Zo kost het opzetten van een Shopify-winkel u $ 29 per maand en moet u mogelijk een leverancier vooraf betalen voor producten die u in huis heeft’nog niet verkocht.

Dit zijn normale kosten die u tegenkomt bij het runnen van een dropshippingbedrijf en als u dat doet’aarzel niet om wat geld af te staan, dan jij’Ik merk al snel dat je achterloopt op de concurrentie.

De belangrijkste behoefte aan dropshipping voor investeringen is echter tijd. Dat’s om niet te zeggen dat het al je uren wakker moet zijn, maar het verdient nog steeds je aandacht. Neem de tijd om producten en leveranciers goed te onderzoeken, wees attent op uw klanten en zet u in voor uw marketing. U’Ik zie snel de voordelen!

Het kostte Chris wat echt doorzettingsvermogen voordat hij serieus geld ging verdienen:

“Er waren 5 mislukte winkelpogingen nodig voordat ik eindelijk begon met het maken van consistente verkopen, maar toen ik het eindelijk kraakte, verdiende ik mijn eerste £ 10.000 binnen de eerste 6 weken van mijn 6e winkel.”

# 2. Klantondersteuning negeren

Dit is een andere veelgemaakte fout die uw bedrijf ernstig kan schaden. Gewoon omdat jij’re geen producten rechtstreeks naar uw klant verzenden niet’dat betekent niet dat je je handen van verantwoordelijkheid kunt wassen.

Maar liefst 80% van de mensen stopt met zakendoen met een bedrijf vanwege een slechte klantervaring, dus je kunt’t veroorloven om de moeite niet te doen!

Lees productrecensies, beantwoord zowel positieve als negatieve opmerkingen, los problemen op en wees actief aanwezig voor uw klanten. Nu 97% van de consumenten online beoordelingen leest voordat ze een product kopen, kunt u uzelf een plezier doen door actief te blijven in beoordelingssecties en problemen zo snel en beleefd mogelijk op te lossen.

Als een klant niet tevreden is met zijn bestelling, dan wel’ben jij die moet opstappen en ermee om moet gaan – zelfs als de fout niet was’t jouw schuld!

# 3. Focussen op de verkeerde delen van betaalde advertenties

Dit is iets dat Lewis Smith maar al te vaak heeft gezien:

“Een veelgemaakte fout die ik zie bij nieuwe dropshippers is het proberen om koud verkeer naar hun winkels te leiden met behulp van Facebook- en Instagram-advertenties. Bij de verkoop van producten met een hogere waarde’het is veel gemakkelijker om aan de bestaande vraag te voldoen dan om nieuwe vraag te creëren – dat’s waarom de niche-onderzoeks- en validatiefase zo kritiek is.

Er zijn twee manieren om betaald verkeer te bekijken:

De eerste is ‘Op onderbreking gebaseerde marketing’, zoals je ongetwijfeld hebt gezien op je eigen Facebook- en Instagram-feeds (d.w.z. die wonderbaarlijke tandenbleekgels die overal lijken te zijn).

Bij Dropship Unlocked leren we echter een meer gerichte benadering om klanten te vinden, bekend als ‘Search-Intent Marketing’. Dit zijn advertenties die alleen worden getoond aan klanten die actief interesse tonen in het kopen van uw product (d.w.z. Google Shopping en Search Text Ads).

Dit richt uw advertentie-uitgaven alleen op het meest ‘klaar om te kopen’ klanten. Vervolgens voeren we retargeting-campagnes uit via sociale mediakanalen om klanten terug te brengen naar uw site als ze weggaan zonder te kopen.”

Q&A Met Dropshippers

Q&A MET LEWIS SMITH

hoe je een dropshippingbedrijf start, Lewis Headshot“Verreweg het meest lonende deel van mijn dag is dat ik het met mijn vrouw kan doorbrengen, omdat een van mijn belangrijkste drijfveren voor het opzetten van een lifestylebedrijf meer tijd met mijn gezin doorbracht.”

Een beetje over Lewis… Dropship Unlocked-oprichter Lewis Smith is een ondernemer uit Londen, Engeland, die zijn baan als bedrijfsstad verliet om een ​​locatieonafhankelijk e-commercebedrijf te starten.

Naast het runnen van zijn eigen portfolio van dropshipping-bedrijven voor e-commerce, helpt hij nu andere Britse ondernemers om levensveranderende bedrijven te creëren met mentorschap en training via Dropship Unlocked.

Q&A MET CHRIS WANE

shopify gebruikersrecensie chris headshot

“Mijn grootste succes was waarschijnlijk het uitbreiden van mijn bedrijf genoeg om mij de mogelijkheid te geven mijn hypotheek af te betalen. Om te zeggen dat mijn oorspronkelijke doel was om £ 200 per maand te verdienen, omdat ik mijn hypotheek snel kan afbetalen, ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds verbaasd.”

Een beetje over Chris… Chris heeft de afgelopen 4 jaar dropshipping in- en uitgeschakeld, maar doet het de afgelopen 2 en een half jaar fulltime. Hij begon zijn bedrijf als een manier om wat extra geld te verdienen om zijn rekeningen te betalen en te sparen voor een roadtrip door Amerika. Hij’s alles verkocht, van sieraden tot sneeuwgoogles en fietsproducten.

Chris runt nu Advanced Dropshipping Academy, waarmee mensen hun eigen dropshippingbedrijf kunnen opbouwen en starten via stapsgewijze zelfstudies.

Q&A MET RAITIS PURINS

hoe je een dropshipping business raitis headshot start

“Toen Printful net was begonnen, waren er weinig tot geen bedrijven die print-on-demand (POD) dropshipping-diensten aanboden. Inmiddels zijn we’hebben al meer dan 15 miljoen artikelen vervuld, waaruit blijkt dat de vraag toeneemt.”

Een beetje over Raitis… Raitis heeft Printful geregisseerd‘s marketingactiviteiten sinds 2016. Printful is een van de grootste op maat gemaakte on-demand print- en magazijnbedrijven ter wereld – een indrukwekkende prestatie gezien het bedrijf werd opgericht in 2013!

Q&A MET EMMA REID

shopify gebruikersrecensie emma headshot

“Het’Het is super belangrijk om de tijd te nemen om na te denken over waar je een maand geleden was. En blijf terugkijken op uw winkel en kijk of u iets kunt vinden dat verbeterd kan worden. Die incrementele veranderingen zullen samengaan en leiden tot het bouwen van iets succesvols.”

Een beetje over Emma… Na snel verveeld te zijn van haar baan als receptioniste, begon Emma ongeveer 4 jaar geleden haar eerste dropshippingbedrijf. Sindsdien is ze erin geslaagd om een ​​product in slechts 8 maanden tijd op te schalen naar $ 560.000. Ze’heeft haar huidige dropshipping winkel al 6 maanden, maar is van plan in de nabije toekomst haar eigen white label producten te gaan verkopen.

Naast haar dropshippingbedrijf beheert Emma haar website emmareid.com, die ze gebruikt om tutorials te uploaden om aspirant-dropshippers te helpen.

Q&A MET RICKY HAYES

hoe start je een dropshippingbedrijf Ricky Hayes

“De industrie is nu op weg om een ​​merk op te bouwen, wat in feite gewoon een loyale klant is die keer op keer van u zal kopen.”

Een beetje over Ricky… Ricky Hayes is een dropshipping-expert met meer dan twee jaar ervaring en meer dan $ 6.000.000 aan verkopen op Shopify via Facebook, Google, Bing & YouTube-advertenties om klanten binnen te halen. Hij’is ook de mede-oprichter van het dropshipping Shopify-thema Debutify.

Ricky heeft een YouTube-kanaal van meer dan 13.000 abonnees en richt zich op het leren van bedrijven hoe ze inkomstenstromen op lange termijn kunnen opbouwen door middel van branding.

Conclusie

U kwam bij dit artikel op zoek naar antwoorden over hoe u een dropshippingbedrijf kunt starten. Hopelijk jij’hebben nu genoeg vertrouwen om aan de slag te gaan en die dropshipping-dromen werkelijkheid te laten worden.

Wij’We hebben het proces doorlopen, van het kiezen van uw producten tot en met het op de markt brengen van uw winkel. We beseffen het’is veel te doen, dus hier’is een mooie korte samenvatting van die vijf stappen…

Hoe u een Dropshipping-bedrijf start: 5 eenvoudige stappen

 1. Vind uw niche en producten
 2. Kies een leverancier
 3. Zoek alle legale dingen uit
 4. Kies uw verkoopkanaal
 5. Begin met het op de markt brengen van uw producten

Onderweg, wij’We hebben mythes ontkracht en geprobeerd je voor te bereiden op hoe dropshipping echt is. Met wijze woorden van echte dropshippers die in je oren klinken, hopen we dat je’zijn nu opgewonden om je dropshipping-reis te beginnen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map