Σχεδιασμός Ιστού το 2020 – Τάσεις, συμβουλές και τρόποι

τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων για το 2020Με το 2019 να ξεθωριάζει ήδη πίσω μας, εμείς’αρχίζουμε να εστιάζουμε στη λαμπρή, χρυσή υπόσχεση του νέου έτους: 2020.


Είτε εσύ’εκτελεί ήδη έναν ιστότοπο ή έχετε κάνει ένα νέο έτος’ψήφισμα για να ξεκινήσετε ένα, γνωρίζοντας τι’Το να συμβαίνει στον κόσμο του web design είναι πάντα θετικό. Εμείς’επιστρέψτε εδώ για να σας προετοιμάσουμε για τις πιο καυτές τάσεις που θα εμφανιστούν το 2020, θα σας προειδοποιήσουν για κοινά λάθη που πρέπει να αποφύγετε και μοιραστείτε τις καλύτερες δεξιότητες σχεδίασης για να προχωρήσετε πριν από το νέο έτος.

Επιστρέψαμε σε ειδικούς σχεδιασμού ιστοσελίδων από διάφορους κλάδους που θα μπορούσαν να μας δώσουν μια ειδική εικόνα για το τι θα κρατήσει η νέα χρονιά για το σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Και εδώ είναι τα αποτελέσματα…

Contents

Οι καλύτερες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων για το 2020

 1. Διεπαφή χρήστη: Σκοτεινή λειτουργία
 2. Οπτική σχεδίαση: 3D γραφικά
 3. Κινητό: Ελάχιστος σχεδιασμός
 4. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Φωτεινα χρωματα
 5. UX: AI και φωνητική αλληλεπίδραση
 6. Εξατομίκευση: Εικόνες και κινούμενα σχέδια
 7. WordPress: Γκούτενμπεργκ
 8. Περιεχόμενο: Λευκά διαστημικά πλαίσια
 9. Τυπογραφία: Περιγραμμένη τυπογραφία

Κάθε τάση βρίσκεται σε διαφορετική κατηγορία – εμείς’Θα εξετάσω το καθένα με περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών εισαγωγικών και συμβουλών.

Αν εσύ’κοιτάζετε ξανά τη λίστα μας και αναρωτιέστε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις τάσεις στον δικό σας ιστότοπο, don’μην ανησυχείς. Εμείς’επίσης θα βυθιστείτε σε δεξιότητες σχεδιασμού και εργαλεία για να σας βοηθήσουμε να ετοιμαστείτε για το 2020, καθώς και να αντιμετωπίσετε ορισμένα κοινά λάθη σχεδιασμού που πρέπει να αποφύγετε.

Η δεκαετία πλησιάζει γρήγορα, έτσι κερδίσαμε’μην περιμένετε περισσότερο – αφήστε’Βρείτε τις 9 καλύτερες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων για το 2020!

Γνωρίστε τους ειδικούς!

ana abrantes

Άννα Αμπράντες,
Σχεδιαστής UI

kevin murray

Κέβιν Μάρεϊ,
Ειδικός για λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

Έλα Τζόνσον

Έλα Τζόνσον,
Δημιουργικός ψηφιακός σχεδιαστής

carol verity mann

Carol Verity Mann,
ιδρυτής του
Γυναίκες στον Ιστό

andreas poulos

Ανδρέας Πούρος,
Διευθύνων Σύμβουλος της Greenlight Digital

alex vasili

Άλεξ Βασίλι,
Επικεφαλής της μάρκας στο MVF Global

edd wilson

Edd Wilson,
Ανώτερος τεχνικός SEO ειδικός

1

Καλύτερη τάση σχεδίασης για διεπαφή χρήστη: Dark Mode

σχεδιασμός ιστού σκοτεινής λειτουργίας για κινητά Το UI σημαίνει διεπαφή χρήστη και αποτελείται από το οπτικά στοιχεία ενός ψηφιακού προϊόντος. Αυτό περιλαμβάνει τη σχεδίαση οθονών, κειμένου, κουμπιών και εικόνων – οτιδήποτε βλέπει και αλληλεπιδρά ο χρήστης εμπίπτει στο περιβάλλον χρήστη.

Η σκοτεινή λειτουργία έγινε μια διαδεδομένη τάση σχεδιασμού το 2019 όταν εισήχθη από την Google σε πολλές από τις εφαρμογές της, από το Chrome έως το YouTube. Το Dark mode πήρε το διαδίκτυο από καταιγίδα και όλα τα σημάδια υποδηλώνουν ότι θα συνεχίσει να εξαπλώνεται το 2020.

σκοτεινή λειτουργία web twitter twitterΤο Twitter μεταβαίνει αυτόματα σε σκοτεινή λειτουργία όταν το ενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας.

Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό χαρακτηριστικό που μπορείτε να παίξετε στο τηλέφωνό σας, αλλά γιατί να το θεωρήσετε ως κορυφαία τάση σχεδιασμού ιστοσελίδων για το 2020; Λοιπόν, το Google Chrome και άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού έχουν ενσωματωμένη σκοτεινή λειτουργία, έτσι ώστε οι ιστότοποι να μπορούν πλέον να αλλάζουν αυτόματα σε σκοτεινή λειτουργία εάν ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει.

Αυτό λειτουργεί μόνο αν ο ιστότοπος υποστηρίζει σκοτεινή λειτουργία!

Επειδή τόσες πολλές ιστοσελίδες έχουν καταφύγιο’Δεν πιάστηκε ακόμη σε σκοτεινή λειτουργία, το Google Chrome έχει αναπτύξει ένα “Νυχτερινό μάτι” χαρακτηριστικό, το οποίο θα κάνει τους κανονικούς ιστότοπους σκοτεινούς, ανεξάρτητα αν’έχουν βελτιστοποιηθεί για αυτό ή όχι.

Συνιστούμε να μείνετε μπροστά από την καμπύλη και να σκεφτείτε τη σκοτεινή λειτουργία κατά το σχεδιασμό του ιστότοπού σας, αντί να αφήσετε την τύχη ότι ο ιστότοπός σας θα εξακολουθεί να φαίνεται καλός σε λειτουργία αναγκαστικής νύχτας. Το YouTube, για παράδειγμα, φαίνεται υπέροχο σε σκοτεινή λειτουργία, που σημαίνει ότι εξακολουθεί να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη:

σκοτεινή λειτουργία web design youtubeΤο YouTube εξακολουθεί να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη ενώ βρίσκεται σε σκοτεινή λειτουργία, δίνοντας στους χρήστες την επιλογή του ποιο στυλ σχεδίασης τους ταιριάζει καλύτερα.

Ωστόσο, ο ιστότοπός σας μπορεί να καταλήξει να μοιάζει με το άσχημο παπάκι του κόσμου της σκοτεινής λειτουργίας – λίγο σαν το κατάστημα επίπλων IKEA’ιστοσελίδα…

web design σκοτεινή λειτουργία ikeaΑσφαλές να πω, IKEA’Το ηλεκτρονικό κατάστημα θα μπορούσε να φαίνεται καλύτερα σε σκοτεινή λειτουργία… 2

Καλύτερη τάση σχεδίασης για οπτική σχεδίαση: 3D Graphics

Τρισδιάστατο παράδειγμα dogstudio τάσης σχεδιασμού ιστοσελίδων

Όταν μιλήσαμε με τον δημιουργικό ψηφιακό σχεδιαστή Ella Johnson, μας έδωσε μια εικόνα για το πώς η τρισδιάστατη σχεδίαση αυξάνεται:

“Ο τρισδιάστατος σχεδιασμός είναι δημοφιλής για την αύξηση των μεταγενέστερων εφέ, κάνοντας τα πράγματα να φαίνονται πραγματικά ομαλά και ικανοποιητικά. Εκεί’Υπήρξε μεγάλη αφοσίωση στη χρήση του Cinema 4D για την προσθήκη τρισδιάστατων εφέ και νομίζω ότι πρόκειται να αυξηθεί μόνο σε δημοτικότητα.”

Αυτό έχει νόημα, ειδικά με την άνοδο της εικονικής πραγματικότητας – φαίνεται ότι οι άνθρωποι αναζητούν όλο και πιο συναρπαστικές εμπειρίες στο διαδίκτυο.

Η κίνηση προς τα τρισδιάστατα γραφικά υποδηλώνει μια ομαλή, κομψή και μοντέρνα ατμόσφαιρα, αν και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς οι σχεδιαστές παίζουν με αυτό μέσω εικονογραφήσεων και τυπογραφίας, για παράδειγμα.

Τρισδιάστατο παράδειγμα web designΤο ηλεκτρονικό κατάστημα Welly χρησιμοποιεί τρισδιάστατα γραφικά σε συνδυασμό με διαδραστικό σχεδιασμό κίνησης για να δημιουργήσει μια μοναδική προβολή προϊόντος για τους πελάτες της. Τρισδιάστατο παράδειγμα κίνησης σχεδιασμού ιστοσελίδων

Η απομάκρυνση από την επίπεδη σχεδίαση θα μπορούσε επίσης να έχει αντίκτυπο στις επιλογές χρωμάτων που αρχίζουμε να βλέπουμε. Η Έλα επεκτάθηκε σε αυτό, λέγοντάς μας:

Οι σχεδιαστές απομακρύνονται από έντονα, φωτεινά χρώματα και κινούνται περισσότερο προς τα σιωπηλά και παστέλ χρώματα. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε τρισδιάστατα εικονογραφημένα έργα τέχνης όπου οι συνθέσεις δημιουργούνται με απαλές σκιές και απαλό φυσικό φωτισμό, δημιουργώντας μια οπτικά ευχάριστη σκηνή.”

τάση σχεδιασμού ιστοσελίδων παστέλ 3d trelloΤο Trello χρησιμοποιεί πολλά παστέλ χρώματα παράλληλα με τα 3D γραφικά του, δημιουργώντας μια ομαλή, φωτεινή, μοντέρνα αίσθηση. 3

Καλύτερη τάση σχεδίασης για κινητά: Ελάχιστη σχεδίαση

ελάχιστη τάση σχεδιασμού για κινητά google κουίζ

Ο μινιμαλισμός ήταν μια δημοφιλής σχεδιαστική επιλογή για κινητά εδώ και μερικά χρόνια. Ακόμα, αυτό’Πρόκειται για μια αξιόπιστη και μακροχρόνια τάση που έχει κάτι παραπάνω από αποδεδειγμένη αξία και φαίνεται να παραμείνει ισχυρή έως το 2020.

Το σημείο που θέλουμε να τονίσουμε εδώ, ωστόσο, είναι ότι ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός δεν έχει’Πρέπει να σημαίνει βαρετό σχεδιασμό. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε έντονα, φωτεινά χρώματα, επικαλυπτόμενες ενότητες και βαριές γραμματοσειρές – ό, τι ταιριάζει στην επωνυμία σας.

Ο μινιμαλισμός αφορά τον περιορισμό τυχόν περιττών υπερβολών για τη δημιουργία μιας σαφούς και εύκολης εμπειρίας χρήστη. Χρησιμοποιήστε τον κενό χώρο και εστιάστε στη φόρμα και τη λειτουργία για να αποφύγετε τη συντριβή των επισκεπτών σας.

Από τους ειδικούς

ana abrantes

Η Ana Abrantes λέει… “Αυτό δεν είναι νέο, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικό: Η πρώτη προσέγγιση για κινητά πρέπει να είναι το επίκεντρο. Στο εγγύς μέλλον, οι χρήστες θα επισκέπτονται μόνο ιστότοπους στο τηλέφωνό τους, έτσι’Είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι για την ώρα που έρχεται εκείνη η μέρα.”

Εδώ’είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μινιμαλιστικού σχεδιασμού για κινητά, από τον ιστότοπο σχεδιασμού στούντιο Yaroflasher:

ελάχιστο παράδειγμα για κινητά yaroflasherΣτούντιο σχεδιασμού Yaroflasher’Ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά οπτικός και κομψός, χωρίς να αισθάνεστε γεμάτοι. Χρησιμοποιεί ελάχιστο σχεδιασμό για να προσφέρει στους επισκέπτες μια καθαρή και εύκολη εμπειρία χρήστη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μεγάλες, τολμηρές γραμματοσειρές, κινούμενα σχέδια και φωτεινά χρώματα σε αντίθεση με μαύρο φόντο – και ωστόσο διατηρεί ένα καθαρό, ελάχιστο σχέδιο που’είναι πολύ εύκολο στην πλοήγηση.

Εσείς’Θα παρατηρήσω επίσης ότι οι περισσότερες εφαρμογές για κινητά προτιμούν τον ελάχιστο σχεδιασμό, όπως το παρακάτω παράδειγμα από το Headspace, μια δημοφιλή εφαρμογή διαλογισμού. Το’Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτήν την εφαρμογή να προσφέρει μια εμπειρία που’Είναι εύκολο στη χρήση, καθώς οι άνθρωποι αναμένουν μια ήρεμη και χαλαρωτική εμπειρία.

ελάχιστη σχεδίαση για κινητές συσκευέςΗ εφαρμογή Headspace χρησιμοποιεί ελάχιστο σχεδιασμό για να παρέχει μια ομαλή και προσβάσιμη διαδρομή χρήστη, ενώ ταυτόχρονα προσελκύει τους χρήστες της.

Σημειώστε τη χρήση εικονιδίων, χρώματος και απεικόνισης – όλα αυτά τα στοιχεία συνεργάζονται για να προσελκύσουν τους χρήστες, διατηρώντας ταυτόχρονα το περιεχόμενο απλό και εύκολο στην πέψη και πλοήγηση.

Ο ελάχιστος σχεδιασμός φαίνεται υπέροχος, αλλά εκεί’Ένας άλλος λόγος για την υπεράσπιση αυτής της τάσης το 2020 – η επίδραση που μπορεί να έχει στις ταχύτητες φόρτωσης.

Οπως πάντα, Οι ταχύτητες φόρτωσης αποτελούν κρίσιμο παράγοντα – και αυτό πρόκειται να γίνει πιο σημαντικό το 2020, λόγω της τεράστιας εστίασης στα κινητά’αναπτύσσεται από τότε που η Google εισήγαγε την ευρετηρίαση για κινητές συσκευές τον Μάρτιο του 2018.

Μιλήσαμε με τον Edd Wilson, Ανώτερο Τεχνικό Ειδικό SEO στο Digital Marketing Agency Impression, ο οποίος εξήγησε πώς αλλάζει το τοπίο των μηχανών αναζήτησης και του σχεδιασμού λόγω της αύξησης των κινητών:

“Google εισήγαγε την ευρετηρίαση για κινητά τον Μάρτιο του 2018 – και τώρα, το 2019, η πλειονότητα των ιστότοπων στο Google’Το ευρετήριο θα ανιχνευθεί και θα προβληθεί από την προοπτική του κινητού. Επειδή η πλειονότητα των συσκευών βασίζεται σε δίκτυο 3G / 4G, αυτό’Είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη ότι θα θέλουν έναν ιστότοπο γρήγορης φόρτωσης.”

Το’είναι εύκολο να καταλάβουμε πώς το κινητό ωθεί ολόκληρο το Διαδίκτυο για να ταξιδέψει ελαφρύτερα, να φορτώνει γρηγορότερα και να προσφέρει άμεση ικανοποίηση για τους χρήστες – ειδικά με το 5G να σηκώνει το κεφάλι του και να υπόσχεται αστραπές γρήγορες ταχύτητες για τους χρήστες του.

Έχοντας αυτό κατά νου, αυτό’Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εποχή του ελάχιστου σχεδιασμού έρχεται μόνη της για κινητές συσκευές!

4

Καλύτερη τάση σχεδίασης για το ηλεκτρονικό εμπόριο: Φωτεινά χρώματα

σχεδιασμός ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου jackie smith

Κάποτε, όχι πολύ καιρό πριν, το ηλεκτρονικό εμπόριο είδε ένα κύμα μινιμαλιστικού, μοντέρνου σχεδιασμού με ωκεανούς λευκού χώρου και μονόχρωμες αποχρώσεις. Αλλά όλα αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν καθώς φτάσαμε στο 2020 – αναζητήστε τολμηρά, φωτεινά χρώματα που εμφανίζονται σε εσάς από διαδικτυακά καταστήματα.

Τα φωτεινά χρώματα προσελκύουν την προσοχή, δημιουργούν συναισθηματικές αντιδράσεις και μπορούν να είναι εξαιρετικά κίνητρα, έτσι’Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί τα μεγάλα, δυνατά χρώματα επιστρέφουν στη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο Alex Vasili είχε να πει αυτό για τη μετάβαση από τον μινιμαλισμό στον πολύχρωμο σχεδιασμό ιστοσελίδων:

“Εμείς’βλέπω μια πραγματική εμφάνιση στυλ σε όλους τους τομείς. Τα μινιμαλιστικά, εκλεπτυσμένα σχέδια που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει την ευκαιρία σε μια πιο τολμηρή και αναστατωτική αισθητική. Αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε τολμηρά μοτίβα και χρώματα να χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κλάδο τόσο σε έντυπα όσο και σε ψηφιακά.”

πολύχρωμο καραμέλα κρανίου ηλεκτρονικού εμπορίου 12 διαθέσειςπολύχρωμο γκαλερί καραμέλα κρανίου ηλεκτρονικού εμπορίουΔιαδικτυακό κατάστημα έχει το Skullcandy “12 διάθεση”, όπου κάθε μήνα γιορτάζει με διαφορετικό τρόπο η μουσική μας κάνει να νιώθουμε.πολύχρωμο παράδειγμα καραμέλα κρανίου ηλεκτρονικού εμπορίουΚάθε μήνα έχει διαφορετικό χρώμα που καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη.

Αν εσύ’εξακολουθείτε να ρυθμίζετε την επωνυμία σας, και τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να επιλέξετε ένα ισχυρό συνδυασμό χρωμάτων για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Επιλέξτε ένα κύριο χρώμα και ένα δευτερεύον χρώμα που αλληλοσυμπληρώνονται και δημιουργούν μια εμφάνιση που ταιριάζει με την επωνυμία σας’προσωπικότητα.

Μπορεί να φαίνεται παλιομοδίτικο, αλλά η χρωματική ψυχολογία είναι εξαιρετικά χρήσιμη για την εύρεση των σωστών χρωμάτων για χρήση στον ιστότοπό σας, οπότε κάντε κάποια έρευνα πριν ξεκινήσετε. Η έρευνα δείχνει ότι το χρώμα μπορεί αύξηση αναγνώρισης επωνυμίας έως και 80%, έτσι’αξίζει να σκεφτούμε!

Από τους ειδικούς

kevin murray

Ο Kevin Murray λέει… “Η ισχύς και οι δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ξεκάθαρες. Μέχρι το 2021, η αγορά αναμένεται να φτάσει τα 4,9 τρισεκατομμύρια δολάρια… Οι συνήθειες των καταναλωτών εξελίσσονται κάθε μέρα – θέλουν την εμπειρία αγορών τους να είναι πιο εξατομικευμένη, ταχύτερη και υψηλότερης ποιότητας από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια.… Το 2020, οι επωνυμίες πρέπει να αρχίσουν να μετρούν πώς αισθάνονται οι πελάτες.”

Μάθετε περισσότερα

 • Είναι το νέο σας έτος’ψήφισμα για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου; Δείτε τον οδηγό μας Πώς να πουλήσετε online για βοήθεια!
 • Διαβάστε το βήμα προς βήμα μας Πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να δημιουργήσετε τη δική σας εκπληκτική βιτρίνα το 2020.

5

Καλύτερη τάση σχεδίασης UX: Αλληλεπίδραση AI και φωνής

παράδειγμα εξατομίκευσης netflix Το UX σημαίνει εμπειρία χρήστη και σχετίζεται με πώς αισθάνεται ο χρήστης όταν αλληλεπιδράτε με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Εκπλήρωση του χρήστη’Οι ανάγκες, η επίλυση προβλημάτων και η δημιουργία μιας θετικής και ικανοποιητικής εμπειρίας είναι το UX.

Ξέρατε ότι 65% των 25 έως 49 ετών μιλήστε με τις συσκευές με φωνή τουλάχιστον μία φορά την ημέρα? Ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με επωνυμίες στο διαδίκτυο αλλάζει, με τις οθόνες να μην είναι πλέον αναγκαία.

Η φωνητική αναζήτηση και οι φωνητικές αλληλεπιδράσεις, σε συνδυασμό με τεχνολογίες AI, φέρνουν επανάσταση στον τρόπο περιήγησης στον Ιστό.

Λόγω της τεχνητής νοημοσύνης, οι άνθρωποι αναμένουν μεγαλύτερο επίπεδο εξατομίκευσης και πιο ακριβείς προτάσεις για προϊόντα, μουσική, ταινίες και ούτω καθεξής – απλώς δείτε πώς το Netflix προσαρμόζει το περιεχόμενό του σε κάθε χρήστη με βάση τις επιλογές του.

Τώρα εμείς’δεν λέτε ότι πρέπει να αρχίσετε να εργάζεστε με τα δικά σας πρωτότυπα AI ή να δημιουργήσετε έναν ανταγωνιστή στο Siri – αλλά υπάρχουν δύο βασικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να καλωσορίσετε αυτήν την τάση το 2020:

1. Βελτιστοποιήστε τον ιστότοπό σας για φωνητική αναζήτηση

Έως το 2020, 50% όλων των διαδικτυακών αναζητήσεων θα πραγματοποιούνται φωνητικές αναζητήσεις χρησιμοποιώντας έναν εικονικό βοηθό όπως το Siri ή το Alexa – έτσι είναι τόσο κοινή λογική όσο η παραμονή στην τάση. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι για να ξεκινήσετε:

 • Χρησιμοποιήστε φυσική, συνομιλητική γλώσσα μέσω ερωτήσεων, απλών προτάσεων και συστολών όπως’εδώ, εδώ’s, και αυτό’μικρό.
 • Διευκολύνετε την εύρεση των βασικών πληροφοριών για την Google – για παράδειγμα, τοποθετήστε τα στοιχεία επικοινωνίας στη δική του σελίδα ή ακόμα και στην αρχική σας σελίδα!
 • Στοχεύστε λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά, όπως “όπου’είναι το καλύτερο μπαρ στη Νέα Υόρκη?”
 • Ανακατέψτε μεγάλο και σύντομο περιεχόμενο – δοκιμάστε να συμπεριλάβετε γρήγορες ερωτήσεις στο τέλος των μεγάλων άρθρων.
 • Εστίαση στην ταχύτητα της σελίδας – συμπίεση εικόνων, περικοπή περιττού κώδικα και αφαίρεση μεγάλων μέσων αρχείων όπως διαφημίσεις και βίντεο μεγάλης διάρκειας

2. Αγκαλιάστε το AI

Το AI και το UX πρέπει να ταιριάζουν στον ουρανό – και οι δύο έχουν σχεδιαστεί για να κατανοούν την ανθρώπινη συμπεριφορά και, στη συνέχεια, προσφέρουν μια χρήσιμη και φυσική λύση.

Η υποδοχή της τεχνητής νοημοσύνης στον ιστότοπό σας μπορεί να φαίνεται τρομακτική, αλλά υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αρχίσετε να προσφέρετε μια καλύτερη εμπειρία χρήστη μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας:

 • Δοκιμάστε ένα chatbot για γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, που μπορούν να βοηθήσουν τους επισκέπτες σας χωρίς να εξαντλήσουν τον χρόνο ή τους πόρους σας.
 • Χρησιμοποιήστε το AI για να δώσετε στους επισκέπτες μια εξατομικευμένη εμπειρία. Αυτό είναι λίγο πιο προηγμένο, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε το περιεχόμενο που βλέπουν οι επισκέπτες με βάση τις προηγούμενες επιλογές ή αγορές τους – αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και ψυχαγωγίας!

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε ή όχι να ενσωματώσετε αλληλεπιδράσεις AI και φωνής στον δικό σας ιστότοπο, μπορείτε να περιμένετε να δείτε να κάνουν κύματα στον ιστό το 2020.

6

Καλύτερη τάση σχεδίασης για εξατομίκευση: Εικόνες και κινούμενα σχέδια

παράδειγμα σχεδιασμού ιστοσελίδων koox

Οι εικόνες είναι δημοφιλείς στις περισσότερες λίστες τάσεων του 2020 – εκεί’Ήταν μια αξιοσημείωτη μετατόπιση μακριά από την ήπια φωτογραφία αποθεμάτων προς πιο μοναδικές εικόνες. Οι ακατάστατες, αφηρημένες, ρέουσες και χειροποίητες εικόνες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, καθώς βοηθούν στη μεταφορά της προσωπικότητας, της θετικότητας και της δημιουργικότητας.

Από τους ειδικούς

Έλα Τζόνσον

Η Έλα Τζόνσον λέει… “Η απεικόνιση, ιδιαίτερα η διανυσματική απεικόνιση, επιστρέφει – περισσότερο από το ρεαλιστικό σχέδιο. Εξαιτίας αυτού, θα περίμενα να δω μια συνεχή χρήση μοτίβων και τολμηρών χρωμάτων για την ενίσχυση των εικόνων. Η διανυσματική απεικόνιση είναι εξαιρετική, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως και έχει ένα εύχρηστο μικρό μέγεθος αρχείου – και ποιος δεν το κάνει’Αγαπώ ένα μικρό σκετσάκι!”

παράδειγμα σχεδιασμός ιστοσελίδων sebastian curi παράδειγμαΟ Sebastian Curi είναι εικονογράφος και εμψυχωτής που συνεργάζεται με πελάτες που χρειάζονται γραφικά για τους ιστότοπούς τους. Αυτό το στυλ απεικόνισης εμφανίζεται όλο και περισσότερο στον Ιστό.

Τα κινούμενα σχέδια ακολουθούν αυτή την ιδέα ένα βήμα παραπέρα για να αναπνέουν περισσότερη ζωή σε έναν ιστότοπο και μπορούν να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο για τη δημιουργία ισχυρότερης εικόνας επωνυμίας και πιο ελκυστικής εμπειρίας για τους επισκέπτες σας.

Τα κινούμενα σχέδια και τα κινούμενα γραφικά μπορούν επίσης να δημιουργηθούν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία για χρήστες, βοηθώντας τους να συνδεθούν, να θυμηθούν και να επισκεφθούν ξανά τον ιστότοπό σας. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού είναι το Animal, μια σουηδική εταιρεία σχεδιασμού, η οποία χρησιμοποιεί διαδραστικά γραφικά κίνησης για να προσελκύσει χρήστες:

web design trend animation ζώωνΓραφείο σχεδιασμού Animal’Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί διαδραστικά γραφικά κίνησης για να προσελκύσει τους επισκέπτες του. διαδραστικό παράδειγμα ζωγραφικής τάσης σχεδιασμού ιστοσελίδωνΟι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κέρσορα για να διαγράψουν το κείμενο, ενθαρρύνοντας την εμπλοκή με τα μηνύματα του ιστότοπου.

Να είστε προσεκτικοί όμως – όπως επεσήμανε η ειδικός μας στο εσωτερικό της, Ana Abrantes:

“Μια μεγάλη τάση είναι η χρήση μεγάλων εικόνων ή εικόνων με κίνηση, αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερβολικά αργό ιστότοπο και να σπάσει το Google’κανόνες σχετικά με την ταχύτητα του ιστότοπου.”

Για να αποφευχθεί αυτό, η Ana συνιστά τη βελτιστοποίηση και τη συμπίεση των εικόνων για τη μείωση της ταχύτητας του ιστότοπου, διατηρώντας παράλληλα την εικόνα ευκρινή.

7

Καλύτερη τάση σχεδίασης για WordPress: Gutenberg

wordpress τάση gutenberg

Εντάξει, γνωρίζουμε ότι τεχνικά ο ίδιος ο Gutenberg δεν είναι’είναι πραγματικά μια τάση σχεδιασμού ιστοσελίδων. Και ναι, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018. Αλλά αυτός ο νέος επεξεργαστής WordPress θα είναι τεράστιος για τους χρήστες του WordPress το 2020.

Πώς το ξέρουμε αυτό; Λοιπόν, ο συνιδρυτής του WordPress Matt Mullenweg’Κατάσταση της διεύθυνσης του Word τον Νοέμβριο’s Το WordPress Camp US ήταν αρκετά επικεντρωμένο στον Gutenberg – το ανέφερε πάνω από 70 φορές στην ομιλία του – οπότε σκεφτήκαμε ότι πρέπει να καθίσουμε και να ακούσουμε.

“… Αυτό [το Gutenberg] είναι το θεμελιώδες θεμέλιο που εμείς’πρόκειται να χτίσουμε την επόμενη δεκαετία του WordPress” – Matt Mullenweg, συνιδρυτής του WordPress

Το Gutenberg είναι μεγάλη υπόθεση επειδή ξανασκεφτεί ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας και επεξεργασίας στο WordPress. Εμείς’διαλέξαμε τρία χαρακτηριστικά Gutenberg που φαίνονται εξαιρετικά για το σχεδιασμό ιστοσελίδων WordPress το 2020.

Είκοσι είκοσι θέμα WordPress

Το νέο προεπιλεγμένο θέμα WordPress για το 2020 – εύλογα ονομάζεται Twenty Twenty – έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιήσει στο έπακρο τον επεξεργαστή Gutenberg. Το επίκεντρό της είναι η ευελιξία, οι τροποποιήσεις βάσει μπλοκ και η προσαρμοστικότητα. Μέχρι τώρα’έχει εγκατασταθεί πάνω από 400.000 φορές – ρίξτε μια ματιά παρακάτω και δείτε αν πιστεύετε ότι αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει το στυλ του 2020.

wordpress τάση είκοσι είκοσι θέμαWordPress’ Το νέο προεπιλεγμένο θέμα έχει σχεδιαστεί για το Gutenberg και στοχεύει να διευκολύνει την προσαρμογή για τους χρήστες του.

Κλίσεις

Το Gutenberg σας επιτρέπει εύκολα προσθέστε χρωματικές ντεγκραντέ στα κουμπιά χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε κανέναν κωδικό. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί και επιλέξτε τα χρώματα σας από την εσωτερική καρτέλα κλίσης που εμφανίζεται – επιλέξτε το σχέδιο που θέλετε και κάντε κλικ στην ενημέρωση για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας!

wordpress web design gutenberg κουμπί ντεγκραντέΤο’Είναι πλέον εύκολο να προσθέσετε εφέ χρώματος, συμπεριλαμβανομένων των ντεγκραντέ, στα κουμπιά σας – δεν το κάνετε’Πρέπει ακόμη να κωδικοποιήσετε!

Εικόνα και κείμενο

Το Gutenberg σας επιτρέπει επίσης τοποθετήστε μια εικόνα και κείμενο δίπλα-δίπλα. Ενώ πριν από αυτό θα είχε προκαλέσει πολλούς πονοκεφάλους και απογοήτευση, αυτό’είναι τώρα πολύ απλό να εισαχθεί το “Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & Κείμενο” μπλοκ για εισαγωγή εικόνων και κειμένου το ένα δίπλα στο άλλο.

wordpress web design gutenberg κείμενο και πολυμέσαΤα μέσα μαζικής ενημέρωσης & Το μπλοκ κειμένου καθιστά εξαιρετικά εύκολο να εισαγάγετε μια εικόνα μαζί με κείμενο.

Ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας για κουμπιά, όπου μπορείτε εύκολα να μορφοποιήσετε κουμπιά στη σειρά και όχι κάθετα.

Αυτοί είναι μόνο τρεις τρόποι με τους οποίους το πρόγραμμα επεξεργασίας του Gutenberg ανοίγει το σχεδιασμό, ειδικά για όσους δεν διαθέτουν δεξιότητες κωδικοποίησης. Εν ολίγοις, σας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό όταν χρησιμοποιείτε το WordPress και σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας.

Μάθετε περισσότερα

 • Απλά ξεκινήσατε στο WordPress; Εδώ’ο απλός οδηγός μας σε 8 βήματα Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress για να σας βοηθήσω!

8

Καλύτερη τάση σχεδιασμού για περιεχόμενο: Λευκά πλαίσια διαστήματος

picasso chronicle white space παράδειγμα

Οι εικόνες πλήρους οθόνης και η κύλιση παράλλαξης ήταν δημοφιλείς τον τελευταίο χρόνο, και ενώ εμείς’σίγουρα’δεν πρόκειται να εξαφανιστεί, εκεί’είναι μια νέα τάση στην πόλη που δείχνει πολλές υποσχέσεις – ειδικά για ιστότοπους με μεγάλο περιεχόμενο.

Εμείς’μιλάμε για τη χρήση συμπαγών τμημάτων λευκού χώρου για να διαχωρίσουμε το περιεχόμενο, να τραβήξουμε το βλέμμα και να πλαισιώσουμε εικόνες ή μπλοκ κειμένου. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσφέρετε στον ιστότοπό σας μια πραγματική αίσθηση δομής και ιεραρχίας, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα φρέσκο ​​και μοντέρνο στυλ σε ολόκληρη τη σελίδα.

Η χρήση λευκού χώρου μπορεί να βοηθήσει αύξηση της κατανόησης του περιεχομένου κατά σχεδόν 20%, οπότε αυτή είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη τάση σχεδιασμού για ιστότοπους με μεγάλο περιεχόμενο. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το Medium, ένας διαδικτυακός ιστότοπος δημοσίευσης. Χρησιμοποιεί το λευκό διάστημα αποτελεσματικά για να κρατήσει διακριτικά τους αναγνώστες του’ προσοχή:

παράδειγμα για το σχεδιασμό ιστοσελίδων white spaceΟ συνδυασμός λευκού χώρου, κειμένου και επικαλυπτόμενων μπλοκ εστιάζει τον αναγνώστη’προσοχή, και πλαισιώνει αποτελεσματικά το περιεχόμενο.

Το Apple, το Dropbox και το Squarespace είναι όλα παραδείγματα για να ρίξετε μια ματιά στην έμπνευση του λευκού χώρου. Η χρήση στερεών τμημάτων λευκού χώρου για τη δημιουργία πλαισίων εικόνων και κειμένου είναι ένας τολμηρός, καθαρός τρόπος παρουσίασης πληροφοριών και καθοδήγησης των χρηστών σας’ παρακολουθείτε σημαντικά σημεία.

9

Καλύτερη τάση σχεδίασης για τυπογραφία: Περιγραμμένες γραμματοσειρές

τυπογραφία σχεδίασης ιστοσελίδων dot to dot

Η τυπογραφία που περιγράφεται είναι κάτι που πρέπει να παρακολουθεί έντονα τον επόμενο χρόνο. Αυτός μπορεί να είναι ένας άγνωστος όρος, αλλά κάνει ό, τι λέει στον κασσίτερο – δηλαδή, το περίγραμμα του κειμένου αποτελείται από τα γράμματα, παρά το σώμα.

σκιαγραφημένη τάση τυπογραφίας ella johnsonΗ περιγραφόμενη τυπογραφία είναι κομψή και εντυπωσιακή, και πιστεύεται ότι θα είναι έτοιμη για το 2020. (Η εικόνα προσφέρθηκε από την Ella Johnson)

Λάβαμε μια συμβουλή από την Ella Johnson σχετικά με την πρόβλεψή της για τάσεις τυπογραφίας το 2020:

Εμείς’Έχω δει πολλά τυπογραφικά περιγραμμένα πρόσφατα – τα Huawei και Clarks είναι δύο παραδείγματα – και αυτό’είναι η ισχυρότερη πρόβλεψη τάσεων για το 2020. Είναι’είναι δημοφιλές σε βίντεο (ειδικά μουσικά βίντεο), ως έχει’είναι πραγματικά αποτελεσματικό όταν ζωντανεύει.”

Η περιγραφόμενη τυπογραφία παρέχει έναν εντυπωσιακό τρόπο για να σχεδιάσετε επικεφαλίδες και να προσθέσετε μια πιο πολυεπίπεδη υφή στον ιστότοπό σας, προσφέροντας εύκολα τρισδιάστατα εφέ.

Η ευκαιρία να εμφανιστεί το φόντο σας μέσα από το κείμενό σας είναι μια ενδιαφέρουσα δυναμική για να παίξετε και δημιουργεί μια πολύ μοντέρνα αίσθηση.

παράδειγμα τυπογραφίας σχεδιασμού ιστοσελίδωνΑυτό το παράδειγμα, από τη γαλλική εταιρεία παραγωγής Badass, αναπαράγει βίντεο φόντου πίσω από το περιγραμμένο κείμενο, το οποίο γεμίζει με συμπαγές ροζ καθώς μετακινείτε προς τα κάτω τη σελίδα.

Φυσικά, πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον τρόπο χρήσης των χρωμάτων και των μοτίβων όταν συνδυάζεται με την τυπογραφία που περιγράφεται, όπως εσείς’βασίζεστε στο φόντο σας για να δώσετε τη σαφήνεια του κειμένου. Ένα απλό φόντο και χρώματα αντίθεσης λειτουργεί καλύτερα, αλλά μπορείτε να παίξετε με το στυλ – όπως το Badass στο παραπάνω παράδειγμα – έως ότου’είμαι χαρούμενος.

Από τους ειδικούς

alex vasili

Ο Alex Vasili λέει… “στο branding και το design έχω παρατηρήσει μια γενική τάση προς απλές και τολμηρές δομές, με μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία στα σχέδια… Καθώς οι παραδοσιακές μάρκες επιδιώκουν να κάνουν τις ταυτότητές τους πιο εύχρηστες και δυναμικές σε έναν ψηφιακό χώρο… Ένας αυξανόμενος αριθμός επωνυμιών χρησιμοποιεί μεγάλη, τολμηρή, καθαρή τυπογραφία για το λογότυπό τους, δίνοντας παράλληλα περισσότερο χώρο στην εικόνα και το χρώμα για να αναπτύξουν την επωνυμία τους”

9 λάθη που πρέπει να αποφύγετε το 2020

Τώρα που εμείς’σας έδειξα τι πρέπει να κάνετε το 2020, ας’ρίξτε μια ματιά σε ορισμένες αμαρτίες σχεδιασμού που πρέπει να αποφύγετε κατά το επόμενο έτος. Ζητήσαμε από το γραφείο μας να μάθουμε ποια κοινά στοιχεία σχεδίασης συναντούν πραγματικά οι άνθρωποι’νεύρα – ίσως εσύ’είμαι ήδη ένοχος για μερικά από αυτά!

Υπήρχαν πολλές απαντήσεις, αλλά εδώ είναι τα 9 λάθη σχεδιασμού που έπληξαν τους ανθρώπους:

 1. Αυτόματα μέσα αναπαραγωγής
 2. Κρυμμένα στοιχεία επικοινωνίας
 3. Παρεμβατικά αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις που σας ακολουθούν σε όλη τη σελίδα
 4. Άπειρη κύλιση
 5. Clunky σελίδες προϊόντων
 6. Αποφρακτικές κολλώδεις κεφαλίδες
 7. Ιστότοποι αργής φόρτωσης
 8. Διαδικτυακά καταστήματα χωρίς πληρωμή επισκέπτη
 9. Αναδυόμενα παράθυρα πλήρους οθόνης που καλύπτουν ολόκληρη την ιστοσελίδα

Τα μέσα αυτόματης αναπαραγωγής ήταν σίγουρα στην κορυφή της λίστας θανάτων, με έναν συνάδελφο λέγοντας: “Τα βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής είναι αμαρτία και πρέπει να απαγορευθούν.” Αρκετά ισχυρά πράγματα – και ένα σαφές σημάδι για να μείνετε μακριά από αυτήν τη συγκεκριμένη τάση σχεδιασμού, εάν θέλετε να κρατήσετε τους επισκέπτες σας ευχαριστημένους.

Για διαδικτυακά καταστήματα, η επιλογή επιλογής αγοράς επισκέπτη – όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε – είναι ζωτικής σημασίας. Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι το 31% των ατόμων εγκατέλειψαν τις παραγγελίες τους, επειδή ο ιστότοπος ήθελε να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό, καθιστώντας τον δεύτερος πιο κοινός λόγος για εγκατάλειψη καλαθιού!

Αυτή η λίστα δείχνει ότι δεν είναι όλες οι τάσεις του σχεδιασμού καλές – όπως με τα περισσότερα πράγματα, επειδή κάτι είναι δημοφιλές, δεν είναι’σημαίνει ότι όλοι πρέπει να αρχίσουν να το αντιγράφουν. Το ίδιο ισχύει και για τον ιστότοπό σας – σκεφτείτε προσεκτικά τις σχεδιαστικές σας επιλογές και αν ωφελούν τους χρήστες σας καθώς και να φαίνονται δροσεροί.

Αυτό ήταν ένα σημαντικό σημείο που τόνισε η Carol Verity Mann, η οποία είπε:

“Όταν ο σχεδιασμός είναι ‘τάση’, μπορεί να μην είναι σωστό για τον χρήστη και το ‘Κοίτα’ θέλουν να απεικονίσουν… Ναι, υπάρχουν τάσεις και θα ήθελα’να πω ότι τους αγνοώ καθόλου. Αλλά κέρδισα’να κάνω κάτι ή να χρησιμοποιήσω κάτι μόνο και μόνο επειδή’είναι μια τάση. Θα εφάρμοζα μια τάση μόνο αν’είναι απολύτως κατάλληλο για το σύνολο.”

Αυτό τονίζει τη σημασία του να σκεφτείτε πρώτα τον ιστότοπό σας, την επωνυμία και τους χρήστες σας και να εργαστείτε από εκεί για να αποφασίσετε ποιες τάσεις ή τακτικές σχεδιασμού να εφαρμόσετε. Σκεφτείτε το γιατί πριν από οτιδήποτε άλλο.

Η συμβουλή μας είναι:

 • Αγκαλιάστε το λευκό κενό
 • Λάβετε σχόλια από άλλους
 • Εάν έχετε αμφιβολίες, αφήστε το!

Λάθη και ατυχήματα συμβαίνουν, αλλά μην’Αφήστε τον ιστότοπό σας να υποφέρει από κακή σχεδίαση. Ακούστε τους ειδικούς και προσπαθήστε να θυμηθείτε τι σας ενοχλεί όταν εσείς’επαναχρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο – οι πιθανότητες είναι οι δικοί σας επισκέπτες να αισθάνονται το ίδιο!

Από τους ειδικούς

andreas poulos

Ο Ανδρέας Πούρος λέει… “Οι έρευνες στη σελίδα, ή ακόμη και οι έρευνες εξόδου, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες και την εμπειρία του ιστότοπού τους. Οι έρευνες στη σελίδα επιτρέπουν την αξιολόγηση συγκεκριμένων περιοχών ιστότοπων. Μαθαίνοντας τις σκέψεις τους, μπορούν να εκτιμηθούν τα συναισθήματά τους προς τον ιστότοπο και να ανακαλυφθούν τυχόν εμπόδια που μπορεί να δημιουργήσουν μια αρνητική εμπειρία.”

3 Σχεδιαστικές δεξιότητες για να βελτιωθούν το 2020

Ισως εσύ’έχετε ήδη θέσει τους στόχους σας για επίτευξη το επόμενο έτος και είστε έτοιμοι και ανυπόμονοι να πάτε. Αλλά αν εσύ’ξανακοιτάζω τη λίστα μας και αναρωτιέσαι πού στη γη’υποτίθεται ότι πρέπει να ξεκινήσετε, εδώ’είναι μια λίστα δεξιοτήτων και εργαλείων που πρέπει να λάβετε υπόψη.

1. Κινούμενα σχέδια

Κάτι που φαίνεται να συμφωνούν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ότι το animation θα είναι μεγάλο το 2020 – στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη παγκόσμια έρευνα σχεδιασμού διαπίστωσε ότι ο σχεδιασμός κίνησης ήταν η ικανότητα που οι περισσότεροι σχεδιαστές ήθελαν να μάθουν τα επόμενα δύο έως τρία χρόνια, προκειμένου να παραμείνουν σχετικοί με τον τομέα τους.

Επομένως, είναι λογικό να προετοιμαστείτε για το 2020 μαθαίνοντας κάποιες δεξιότητες σχεδιασμού κίνησης ή κινούμενων σχεδίων!

παγκόσμια έρευνα σχεδιασμού ιστοσελίδωνΝτρίμπλα’Η παγκόσμια έρευνα σχεδιασμού διαπίστωσε ότι ο σχεδιασμός κίνησης ήταν οι δεξιότητες που οι περισσότεροι σχεδιαστές ήθελαν να μάθουν τα επόμενα δύο έως τρία χρόνια.

Το ωραίο πράγμα για το σχεδιασμό κίνησης είναι ότι μπορείτε να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στο προτιμώμενο μέσο ή τις υπάρχουσες δεξιότητές σας. Για παράδειγμα, εάν εσείς’Όλοι σχετικά με τη δημιουργία εικονογραφήσεων, μπορείτε να δοκιμάσετε το χέρι σας στο να ζωγραφίσετε τα σχέδιά σας.

Για να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα εργαλεία και τους πόρους:

 • Adobe Photoshop – βοηθά να εξοικειωθείτε με αυτό πριν προχωρήσετε στο Adobe After Effects
 • Adobe After Effects – η κορυφαία επιλογή για τη δημιουργία κινούμενων γραφικών
 • Σχολή Κίνησης – μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης ειδικά για σχεδιασμό κίνησης
 • Lynda.com – έναν καταπληκτικό πόρο γεμάτο διαδικτυακά μαθήματα

2. Εικονογράφηση

Κοιτάζοντας τις αναμενόμενες τάσεις για το 2020, αυτό’Είναι σαφές ότι η δημιουργικότητα θα συνεχίσει να ευδοκιμεί και να αναπτύσσεται στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Η απεικόνιση είναι πιθανό να διαδραματίσει βασικό ρόλο στον καθορισμό επωνυμιών, στην προσέλκυση κοινού και στη διαμόρφωση σχεδίων σελίδων, έτσι’αξίζει να λάβετε σοβαρά υπόψη.

Ξεκινήστε να παίζετε με εικονογράφηση για να βρείτε το δικό σας στυλ και θέση!

3. Κωδικοποίηση

Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό, αλλά αν εσείς’μόλις ξεκινήσετε, τότε η εκμάθηση κάποιου κώδικα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε περισσότερο. Υπάρχουν διαφορετικές κωδικοποιήσεις “Γλώσσες” μπορείτε να μάθετε, αλλά εδώ είναι τα κύρια για να ρίξετε μια ματιά:

 • HTML – αυτό σημαίνει HyperText Markup Language και χρησιμοποιείται για την παροχή περιεχομένου και δομής στους ιστότοπους
 • CSS – Το Cascading Style Sheets ελέγχει το στυλ και τη μορφοποίηση μιας ιστοσελίδας’s HTML
 • JavaScript – αυτό είναι ένα για να προσθέσετε στο σετ δεξιοτήτων σας εάν θέλετε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να μεταφέρετε τα σχέδιά σας στο επόμενο επίπεδο με διαδραστικά στοιχεία

Καλύτερες τάσεις σχεδιασμού για το 2020: The Round-Up

Εμείς’μιλήσαμε με τους ειδικούς, εμείς’τράβηξα στο Διαδίκτυο για λαμπερά παραδείγματα, και εμείς’Σας έδωσα την επιλογή των πιο καυτών τάσεων σχεδιασμού ιστοσελίδων για το 2020, από κινητό έως ηλεκτρονικό εμπόριο. Εξερευνήσαμε ακόμη και κοινά λάθη σχεδιασμού που πρέπει να αποφύγουμε και σχεδιάζουμε δεξιότητες σχεδιασμού για το 2020.

Αλλά μετά από όλα αυτά, αυτό που πραγματικά θέλουμε να πούμε είναι: οι τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων του 2020 είναι στα χέρια σας. Θα επιλέξετε να εξερευνήσετε εικονογραφήσεις ή τρισδιάστατα γραφικά; Θα αγκαλιάσετε τα σιωπηλά χρώματα ή θα επιλέξετε έντονες ντεγκραντέ για τον ιστότοπό σας?

Οι ειδικοί έχουν μιλήσει, αλλά οι τάσεις του 2020 έχουν καταφύγει’έχει γραφτεί ακόμα – ακόμα, ενώ αποφασίζετε ποια είναι κατάλληλα για εσάς, εδώ’είναι μια γρήγορη ανακεφαλαίωση των πιο hot επιλογών μας:

 1. Διεπαφή χρήστη: Σκοτεινή λειτουργία
 2. Οπτική σχεδίαση: 3D γραφικά
 3. Κινητό: Ελάχιστος σχεδιασμός
 4. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Φωτεινα χρωματα
 5. UX: AI και φωνητική αλληλεπίδραση
 6. Εξατομίκευση: Εικόνες και κινούμενα σχέδια
 7. WordPress: Γκούτενμπεργκ
 8. Περιεχόμενο: Λευκά διαστημικά πλαίσια
 9. Τυπογραφία: Περιγραμμένη τυπογραφία

Είτε εσύ’απλώς ξεκινάτε ή είστε ειδικοί, ελπίζουμε’απολαύσαμε την κατανομή του 2020’Οι μεγαλύτερες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων και είναι ενθουσιασμένοι που θα αναλάβουν ό, τι έχει η νέα χρονιά!

Χάρη στους ειδικούς μας!

Έλα Τζόνσον

Έλα Τζόνσον,
Creative Digital Designer στο Armadillo

carol verity mann

Carol Verity Mann,
συνιδιοκτήτης του We Get Digital και ιδρυτής του Women on the Web

andreas poulos

Ανδρέας Πούρος,
Διευθύνων Σύμβουλος της Greenlight Digital

ana abrantes

Άννα Αμπράντες,
Σχεδιαστής UI

edd wilson

Edd Wilson,
Ανώτερος τεχνικός SEO Ειδικός στο Impression

kevin murray

Κέβιν Μάρεϊ,
Διευθύνων Σύμβουλος στο Greenlight Commerce

alex vasili

Άλεξ Βασίλι,
Επικεφαλής της μάρκας στο MVF Global

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me