5 φοβερά σχέδια διάταξης αρχικής σελίδας που μπορείτε να αντιγράψετε σήμερα

Σχεδιασμός αρχικής σελίδαςΕπιτρέψτε μου να μαντέψω – εσύ’δεν είστε ειδικευμένος σχεδιαστής ιστοσελίδων και εσείς’ξαναχτίζουμε έναν ιστότοπο και θέλετε να τον κάνετε καταπληκτικό.


Εσείς’έφτασα στο σωστό μέρος, φίλε μου!

Δημιουργία ενός ιστότοπου που φαίνεται υπέροχο’Πρέπει να είμαστε πολύ περίπλοκοι. Μπορεί να είναι συστηματικό και λογικό (όχι τόσο πολύ “χνούδι” όπως εσύ’δ φανταστείτε) – ο καθένας μπορεί να το κάνει!

Σε αυτόν τον οδηγό, εμείς’Θα σας δείξω την ανατομία σε εκπληκτικές, καλά σχεδιασμένες αρχικές σελίδες. Εγώ’Θα τα παρουσιάσετε σε απλά διαγράμματα και θα σας δείξουμε ζωντανά παραδείγματα, ώστε ακόμη και οι μη σχεδιαστές να καταλάβουν – και να αντιγράψουν!

Δημοσιεύστε ενότητες

1. Γιατί πρέπει να επικεντρωθώ στην αρχική μου σελίδα?

2. Τι είναι ένας αποτελεσματικός σχεδιασμός αρχικής σελίδας?

3. Τι περιεχόμενο πρέπει να συμπεριλάβω στη σχεδίαση της αρχικής μου σελίδας?

4. Ανατομία 5 αποτελεσματικών διατάξεων αρχικής σελίδας + παραδείγματα προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα

Contents

Επιλέξτε έναν δημιουργό ιστότοπων και κερδίστε χρήματα στο διαδίκτυο σήμερα

Τι είδους ιστότοπο θέλετε να δημιουργήσετε?

δημιουργήστε έναν ιστότοπο χτίστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Γιατί πρέπει να επικεντρωθώ στην αρχική μου σελίδα?

Υπέροχες διατάξεις σχεδίασης αρχικής σελίδας που μπορείτε να αντιγράψετε σήμεραΗ αρχική σας σελίδα είναι αναμφισβήτητα η πιο σημαντική σελίδα στον ιστότοπό σας.

Γιατί; – Επειδή’είναι πιθανότερο να είναι την πρώτη σελίδα που θα βλέπουν οι επισκέπτες του ιστότοπού σας όταν προσγειώνονται στον ιστότοπό σας.

Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η πρώτη εντύπωση έχει μεγάλη σημασία – σωστά?

Η αρχική σας σελίδα ορίζει τον τόνο για την επιχείρησή σας σαν μια πρώτη εντύπωση – έτσι είναι πολύ λογικό να διασφαλίσετε ότι η αρχική σας σελίδα λειτουργεί αποτελεσματικά.

Φανταστείτε αυτό:

Πηγαίνετε σε ένα κατάστημα ή ένα γραφείο, και σας υποδέχεται αμέσως ένας εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών.

Ο εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών ενήργησε ως οδηγός βοηθώντας εσείς κυβερνώ το κατάστημα / γραφείο και σε κατευθύνει στο άτομο ή το προϊόν που μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας.

Ο εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών λειτούργησε για εσάς δείχνοντας σας πού θα έπρεπε να ψάχνετε για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Η διαδικασία και η εμπειρία ήταν απολαυστικές για εσάς – δεν το κάνατε’Δεν χρειάζεται να σπαταλάω χρόνο και να παλεύω να βρω αυτό που εσείς’ψάχνω για.

Όταν ένας πελάτης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, είναι “το περπάτημα” στο κατάστημα ή το γραφείο σας.

Θα ήθελα’Θέλετε να τους δώσετε το ίδιο επίπεδο εμπειρίας με αυτές που θα λάμβαναν εάν μπήκαν στο φυσικό σας κατάστημα ή στο γραφείο σας?

Υφηγητής’Απλώς το μισείς αν έπρεπε να παλέψεις για να βρεις πού βρίσκεται ένα προϊόν ή μια πληροφορία?

ΑΛΛΑ – υπάρχει ΕΝΑ πρόβλημα – δεν υπάρχει ζωντανό άτομο για να χαιρετήσει τους επισκέπτες σας όταν προσγειώνονται στον ιστότοπό σας!

Το ερώτημα λοιπόν είναι: “Πώς μπορώ να κατευθύνω τους επισκέπτες μου στις πληροφορίες που χρειάζονται χωρίς να τους καθοδηγήσω?”

Η απάντηση, φίλε μου, είναι αποτελεσματικός σχεδιασμός διάταξης αρχικής σελίδας.

Η διάταξη της αρχικής σας σελίδας λειτουργεί ως εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών που καθοδηγεί επιμελώς τους επισκέπτες σας στον ιστότοπό σας.

Πώς το κάνει αυτό; – Απλός:

Ένας καλά μελετημένος σχεδιασμός αρχικής σελίδας δημιουργεί ένα οπτικό ίχνος ψωμιού που μπορεί να καθοδηγήσει αποτελεσματικά τους επισκέπτες σας να ανακαλύψουν τις υπηρεσίες / προϊόντα σας χωρίς κόπο. Η διάταξη της σελίδας θα κατευθύνει επίσης τους επισκέπτες σας να γνωρίζουν πού να αναλάβουν δράση και να ακολουθήσουν το επόμενο βήμα.

Πριν μπείτε σε αυτό που πρέπει να συμπεριλάβετε στην αρχική σας σελίδα και να σας δείξουμε διαγράμματα ανατομίας 5 διαφορετικών διατάξεων αρχικής σελίδας με πραγματικά παραδείγματα παρακάτω, ας’ορίζει σωστά τι είναι ένας αποτελεσματικός σχεδιασμός αρχικής σελίδας.

Τι είναι ένας αποτελεσματικός σχεδιασμός αρχικής σελίδας?

Αποτελεσματικά σχέδια αρχικής σελίδας

Ο σχεδιασμός διάταξης σελίδας σάς βοηθά να καταλάβετε ποιο περιεχόμενο θα τοποθετηθεί στη σελίδα σας, πού να το τοποθετήσετε και ποιο περιεχόμενο πρέπει να προχωρήσει πρώτα.

Η δημιουργία μιας καταπληκτικής αρχικής σελίδας δεν είναι απλώς τυχαία τοποθέτηση πληροφοριών που μπορείτε να σκεφτείτε στη σελίδα. Το’Επίσης δεν βασίζεται σε αφηρημένες έννοιες ή στο πώς νιώθεις εκείνο το πρωί.

Το’Είναι πραγματικά πολύ μεθοδικό και λογικό – έτσι όλοι μπορούν να αναπαράγουν μια καλή διάταξη.

Πρέπει να υπάρχει ροή ώστε να μπορείτε να οδηγός οι επισκέπτες σας να ανακαλύψουν τον ιστότοπό σας με τον τρόπο που θέλετε.

Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια πολύ στοχευμένη εμπειρία ιστότοπου που λειτουργεί καλύτερα για τους συγκεκριμένους πελάτες που θέλετε να προσελκύσετε.

Όταν γίνει σωστά (I’Θα σας δείξω πώς παρακάτω), μπορείτε να βοηθήσετε τους επισκέπτες που προσέρχονται στον ιστότοπό σας:

  1. Προσδιορίστε εύκολα τον ιστότοπό σας, τι κάνετε και πώς μπορείτε να παρέχετε στους επισκέπτες σας λύσεις στα προβλήματά τους · και
  2. Αλληλεπιδράστε με την επιχείρησή σας, υπολογίζοντας πού να κάνετε το επόμενο βήμα. Εάν οι επισκέπτες σας δεν’να ξέρω ποιο είναι το επόμενο βήμα, αυτοί’Πιθανότατα να φύγω χωρίς να κάνω καμία ενέργεια. Τα επόμενα βήματα θα μπορούσαν να είναι η επίσκεψη σε μια σελίδα προσφοράς προϊόντων / υπηρεσιών, λήψη ενός οδηγού, παρακολούθηση ενός ενημερωτικού βίντεο, εγγραφή σε μια σειρά ενημερωτικών δελτίων, υποβολή στοιχείων επικοινωνίας κ.λπ..

Η αποτελεσματική διάταξη αρχικής σελίδας έχει να κάνει με τον εύκολο στη χρήση και την πλοήγηση στον ιστότοπό σας. Σας επιτρέπει να κατευθύνετε τους επισκέπτες σας’ επικεντρωθείτε σε πράγματα που θέλετε να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή.

Αφήνω’ξεκινήστε για το τι να συμπεριλάβετε σε μια αποτελεσματική αρχική σελίδα, και εμείς’Θα εμβαθύνω σε συγκεκριμένα παραδείγματα και σχεδιαγράμματα!

Τι περιεχόμενο πρέπει να συμπεριλάβω στη σχεδίαση της αρχικής μου σελίδας?

Αφήνω’Να είμαι ειλικρινής – Πόσες φορές έχετε προσγειωθεί σε έναν ιστότοπο και καταλήξατε να κάνετε κλικ στο “πίσω” κουμπί επειδή δεν μπορούσατε’να βρω τι εσύ’ψάχνω σε λίγα δευτερόλεπτα?

Το γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς είναι προετοιμασμένοι να περιμένουμε να βρούμε αυτό που εμείς’ψάχνω σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί (και ανυπόμονοι) σήμερα.

Οι επισκέπτες σας θα κάνουν μια πολύ απλή, ξεχωριστή δεύτερη επιλογή όταν φτάνουν στην αρχική σας σελίδα – μείνετε ή φύγετε.

Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγετε να σχεδιάσετε την αρχική σας σελίδα θα επηρεάσει αυτήν την απόφαση – και θα επηρεάσει την τύχη της επιχείρησής σας.

Με απλά λόγια, η διάταξη της αρχικής σας σελίδας χωρίζεται σε δύο μέρη:

1. Πάνω-από-πτυσσόμενο – περιεχόμενο που μπορείτε να δείτε ΧΩΡΙΣ κύλιση προς τα κάτω κατά την πρώτη φόρτωση της αρχικής σας σελίδας.

2. Κάτω από το διπλώστε – περιεχόμενο που βλέπετε μόνο όταν κάνετε κύλιση προς τα κάτω.

Το 100% των επισκεπτών σας θα δει το περιεχόμενο Above-The-Fold, όπως εμφανίζεται αμέσως στην οθόνη του υπολογιστή τους.

Στατιστικά, καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα, ο αριθμός των ατόμων που θα συνεχίσουν να προσέχουν το περιεχόμενό σας θα μειωθεί δραματικά.

Γι ‘αυτό’Είναι τόσο σημαντικό να σχεδιάσετε ποιο περιεχόμενο τοποθετείτε στη θέση σας Πάνω-The-Fold και Κάτω-The-Fold.

1. ΤΥΠΟΣ Περιεχομένου ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΩ

Εδώ θέλετε να εμφανίσετε όλα σας Κύριο περιεχόμενο – το πιο σημαντικό περιεχόμενό σας που θέλετε να δουν όλοι οι επισκέπτες σας.

Ο # 1 στόχος του κύριου περιεχομένου σας είναι να πείσετε τους επισκέπτες σας να μείνουν περισσότερο για να διερευνήσουν περαιτέρω τι έχετε να προσφέρετε. Το κύριο περιεχόμενό σας πρέπει να είναι σαφές, περιεκτικό και συγκεκριμένο.
Διάταξη σχεδίασης αρχικής σελίδας - στο επάνω μέροςΠηγή: Hubspot.com

Ανάλυση κύριου περιεχομένου:

1. Τίτλος:

Σε μία μόνο πρόταση (το πολύ δύο), πρέπει να απαντήσετε στην ερώτηση που θα κάνουν όλοι οι επισκέπτες σας – “Τι κάνει η εταιρεία σας?”

Ένας καλός τίτλος θα απαντήσει σε αυτήν την καυτή ερώτηση – γι ‘αυτό πρέπει να συντομεύσει, να καθαρίσει και να περιγράψει τι κάνετε τέλεια.

Θέλετε οι επισκέπτες σας να διαβάσουν τον τίτλο σας και να σκεφτούν – “Γεια, αυτό’εγώ! Το χρειάζομαι αυτό!

Εδώ είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός απλού, αποτελεσματικού τίτλου που λέει πολλά:

παράδειγμα επικεφαλίδας σχεδιασμού αρχικής σελίδαςΠηγή: Basecamp.com

Εάν εργάζεστε σε ένα έργο με άλλα άτομα και αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, αυτός ο τίτλος θα τραβήξει την προσοχή σας.

Το’τίποτα φανταχτερό, αλλά μεταδίδει το μήνυμα τέλεια.

2. Υπο-επικεφαλίδα:

Έχετε την ευκαιρία να ορίσετε την υπηρεσία / προϊόν σας με λίγο περισσότερες λεπτομέρειες με τον υπότιτλό σας.

Η σύντομη περιγραφή πρέπει να απαντήσει – “Ποια προβλήματα λύνεις για μένα?”

Εδώ είναι ένα καλό παράδειγμα ενός αποτελεσματικού υποτομέα:

υπότιτλος σχεδίασης αρχικής σελίδαςΠηγή: Leadpages.net

Σε μια σύντομη φράση, σας λέει πώς το προϊόν τους μπορεί να σας βοηθήσει.

Σε αυτό το παράδειγμα, οι χρήστες τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προϊόν τους για να δημιουργήσουν σελίδες για να δημιουργήσουν περισσότερους πελάτες!

3. Κύρια παρότρυνση για δράση:

Η παρότρυνση για δράση παρέχει οδηγίες και ζητά / λέει στους επισκέπτες σας να κάνουν κάτι – για να κάνουν το επόμενο βήμα.

Αυτό μπορεί να είναι “τηλεφώνησε μας τώρα” ή “κάντε κλικ για δωρεάν προσφορά”.

αρχική σελίδα σχεδιασμός παρότρυνσης για δράσηΕπίσης, δώστε προσοχή στο Shopify’επικεφαλίδα και δευτερεύουσα επικεφαλίδα. Πολύ αποτελεσματικό! – Πηγή: Shopify.com

Σκεφτείτε μια παρότρυνση για δράση ως δείκτη κατεύθυνσης. Όλοι ξέρουμε πώς να πάρουμε κατεύθυνση γιατί το κάνουμε αυτό καθημερινά στον πραγματικό κόσμο.

πινακίδα

Αυτό το σύμβολο σας ενημερώνει ότι κατευθύνεστε ανατολικά και μπορείτε να φτάσετε στο Redlands στρίβοντας δεξιά στην έξοδο 40A.

Θεωρούμε ότι αυτά τα σημάδια και τα βέλη είναι πολύ χρήσιμα στην καθημερινή μας ζωή, οπότε γιατί να μην τα χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας για να καθοδηγήσετε το κοινό σας σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε ή πού να πάτε?

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν θέλουν να δεσμευτούν επειδή ανταποκρίνονται σε αυτό που έχετε να προσφέρετε (η επικεφαλίδα και η επικεφαλίδα σας).

Υφηγητής’Μην περιμένετε από τους επισκέπτες σας να ξέρουν τι να κάνουν στη συνέχεια – δεν το κάνουν’τ.

Θέλετε οι επισκέπτες σας να βλέπουν οπτικά ότι υπάρχει ένα επόμενο βήμα που μπορούν να κάνουν, οπότε μην ντρέπεστε να τους πείτε τι να κάνετε με χρήσιμο τρόπο.

Φανταστείτε αυτό: Θα βρείτε ένα τυχαίο εστιατόριο και θα δείτε ένα μενού δίπλα στην πόρτα. Μπείτε μέσα και βλέπετε τον οικοδεσπότη να στέκεται εκεί, αλλά δεν το κάνει’να πω τίποτα. Δεν το κάνει’να σας ρωτήσω προληπτικά πόσα άτομα έχετε στο πάρτι σας, ούτε προσπαθεί να σας οδηγήσει στο καθιστικό.

Καταλήγετε να στέκεστε εκεί, αναρωτιέστε – “τι’το επόμενο?”

Αυτό σας κάνει να νιώθετε καλά και σίγουροι για την επιχείρηση?

Κάνει την επιχείρηση να αισθάνεται ευπαρουσίαστη και ευχάριστη?

Το κλειδί είναι να αλληλεπιδράτε ενεργά με τους επισκέπτες σας – πείτε τους τι να κάνουν και καθοδηγήστε τους να αναλάβουν δράση, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε μια σχέση μαζί τους.

Αυτό μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές σας να κερδίσετε νέους πελάτες.

4. Χρησιμοποιήστε εικόνες ή βίντεο για να απεικονίσετε το μήνυμά σας:

Οι άνθρωποι προσελκύονται φυσικά σε εικόνες όπως εικόνες και βίντεο, οπότε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια διάθεση ή να δείξετε στο κοινό σας τι σας ενδιαφέρει.

Είναι σημαντικό να θυμάστε να χρησιμοποιείτε εικόνες και βίντεο που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας. Αν δεν το κάνουν’να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε σκοπό ή να μην’Κάντε καλή δουλειά στην ενίσχυση της συνολικής επωνυμίας ή των μηνυμάτων σας’να τα χρησιμοποιήσετε.

Είναι καλύτερο να διατηρείτε τον ιστότοπό σας καθαρό παρά να συμπεριλαμβάνετε πράγματα που δεν είναι χρήσιμα.

5. Λογότυπο:

Το λογότυπό σας πρέπει να κάνει καλή δουλειά για να κοινοποιήσει διακριτικά το θέμα της εταιρείας σας. Υπονοεί το DNA της επιχείρησής σας – είτε είστε επαγγελματίας, δημιουργικός, επιθετικός ή χαλαρός.

6. Γραμμή πλοήγησης:

Αυτός είναι ο χάρτης πορείας που χρησιμοποιείτε για να δείξετε στους επισκέπτες σας τι’Είναι σημαντικό και πού μπορούν να πάνε για να λάβουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες που χρειάζονται.

Κανόνας του αντίχειρα:

  • Συμπεριλάβετε μόνο τις απαραίτητες σελίδες και μην’να μπερδέψετε τους χρήστες με πάρα πολλές περιττές επιλογές. Οι επισκέπτες σας δεν θα ενδιαφέρονται (αρχικά) για σελίδες σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, το απόρρητο και τους όρους παροχής υπηρεσιών. Εισαγάγετε λοιπόν αλλού – όπως στο υποσέλιδο σας.
  • Δημιουργήστε λογικές ομάδες σχετικών συνδέσμων, με τους πιο σημαντικούς συνδέσμους οργανωμένους από αριστερά προς τα δεξιά.
  • Διατηρήστε τους τίτλους της σελίδας σύντομους και περιγραφικούς.
  • Τοποθετήστε τη γραμμή πλοήγησης σε μια εμφανή τοποθεσία, ώστε να είναι εύκολο να βρεθεί.

Βάλτε τον εαυτό σας στα παπούτσια των επισκεπτών σας και αναρωτηθείτε αυτό:

Ποιος είναι ο ελάχιστος αριθμός μέτρων που πρέπει να κάνω για να μπορέσω να λάβω μια ενημερωμένη απόφαση να αγοράσω την υπηρεσία ή το προϊόν σας?

2. ΤΥΠΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ κάτω

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δεν θα μετακινηθούν όλοι προς τα κάτω στην αρχική σας σελίδα για να δουν περισσότερες σελίδες.

Οι επισκέπτες σας που θα κάνουν κύλιση προς τα κάτω στην αρχική σας σελίδα για να δουν περισσότερα, είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται για αυτό που έχετε να προσφέρετε αφού διαβάσουν τον τίτλο και τον τίτλο σας (το περιεχόμενό σας πάνω από το πτυσσόμενο).

Διαφορετικά, θα είχαν εγκαταλείψει ήδη τον ιστότοπό σας.

Έτσι, ο τύπος περιεχομένου που θέλετε να εισαγάγετε Κάτω από-πτυσσόμενο είναι να υποστηρίξετε το περιεχόμενό σας Άνω-πτυσσόμενο (τι προσφέρετε και πώς μπορείτε να λύσετε τους πελάτες σας’ προβλήματα).

Εδώ είναι οι 2 τύποι περιεχομένου που πρέπει να εμφανίζετε Κάτω από το Πτυσσόμενο:

1. Δευτερεύον περιεχόμενο: Περιεχόμενο που δεν είναι αρκετά σημαντικό για να το κάνει Above-The-Fold, αλλά εξακολουθεί να είναι ζωτικής σημασίας για να πείσει τους επισκέπτες σας να γίνουν πελάτες ή πιστοί οπαδοί.

2. Πρόσθετο περιεχόμενο: Αυτά είναι τα “ωραία” πληροφορίες, αλλά δεν είναι κρίσιμες για να καταστήσει τον ιστότοπό σας αποτελεσματικό για την ισχυρή πρώτη εντύπωση.

Αφήνω’ψάξτε σε πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το περιεχόμενο Κάτω από το Πτυσσόμενο. Μετά, εμείς’Θα σας δείξω 5 αποτελεσματικές διατάξεις αρχικής σελίδας που μπορείτε να μιμηθείτε.

# 1) Ανάλυση δευτερεύοντος περιεχομένου:

Το δευτερεύον περιεχόμενο ενισχύει το πρωτεύον περιεχόμενό σας (Above-The-Fold).

Ο στόχος είναι να πείσει και να εκπαιδεύσει τους επισκέπτες σας για το τι ακριβώς αυτοί’Θα βγείτε από τη χρήση της υπηρεσίας σας ή την αγορά των προϊόντων σας.

1. Λίστα παροχών:

Εδώ’είναι ένα συνηθισμένο λάθος – οι περισσότεροι ιστότοποι επικεντρώνονται στην καταχώριση πολλών δυνατοτήτων και όχι’να επικεντρωθεί αρκετά στην περιγραφή των πλεονεκτημάτων στους πιθανούς πελάτες / αναγνώστες.

Υπάρχει ένα διορατικό ρητό στο μάρκετινγκ – “Τα χαρακτηριστικά λένε, τα οφέλη πωλούνται.”

Η κύρια ερώτηση που θα κάνουν οι επισκέπτες σας είναι, “και λοιπόν’είναι για μένα?” – “Γιατί να φάω στο εστιατόριο σας?” – “Γιατί να σε προσλάβω ως φωτογράφο μου?”

Εάν έχετε προσγειωθεί σε έναν ιστότοπο και το μόνο που βλέπετε είναι μια μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών, όπως “έχουμε 20 σάντουιτς, 15 σαλάτες & 5 είδη σούπας….“, ή “σας παρέχουμε 100 εικόνες σε DVD & ένα φυσικό άλμπουμ….“

Εσείς’Θα καταλήξω να είμαι ένας άλλος ιστότοπος εστιατορίου ή φωτογραφίας. Τίποτα δεν κάνει τον επισκέπτη του ιστότοπού σας να θέλει να μάθει περισσότερα για εσάς.

Εστιάστε στο πώς θα επωφεληθούν οι επισκέπτες σας από εσάς – Για παράδειγμα, “βιολογικά, συστατικά από αγρόκτημα σε τραπέζι, ώστε να αισθάνεστε πιο υγιείς και να ζείτε περισσότερο”, ή “τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα – εμείς’Θα σας βοηθήσω να καταγράψετε αυτές τις πολύτιμες στιγμές και αναμνήσεις με το πρώτο σας παιδί.”

Παρατηρήστε ότι τα οφέλη αξιοποιούν τη συναισθηματική πλευρά των ανθρώπων – επειδή λειτουργεί.

Ακολουθεί ένα καλό παράδειγμα περιγραφής των πλεονεκτημάτων του Basecamp’αρχική σελίδα (Το Basecamp είναι ένα λογισμικό διαχείρισης έργων που βοηθά τις ομάδες να διαχειριστούν πολύ πίσω & εμπρός επικοινωνίες):

λίστα παροχών σχεδιασμού αρχικής σελίδαςΠηγή: Basecamp.com

Πρώτα απαριθμούν όλους τους πονοκεφάλους και τα σημεία πόνου που μπορεί να έχει ο δυνητικός πελάτης τους (για να σχετίζεται με συναισθηματικό επίπεδο). Στη συνέχεια, κάνουν την υπόσχεση (οφέλη) ότι με το λογισμικό τους μπορούν να εξαφανίσουν όλα αυτά τα προβλήματα.

Περιγράφοντας τα οφέλη’Πρέπει πάντα να λύνουμε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Μπορεί επίσης να είναι εμπνευσμένο όπως πόσο υπέροχο θα είναι να κάνετε ένα ταξίδι με την οικογένειά σας σε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο!

Το κλειδί εδώ είναι να δείξετε στο κοινό σας πώς θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο με αυτό που τους παρέχετε.

2. Δείκτες εμπιστοσύνης:

Οι δείκτες εμπιστοσύνης μπορεί να είναι ιστορίες επιτυχίας πελατών, μαρτυρίες πελατών ή αποσπάσματα, επαγγελματική διαπίστευση (συνεργασίες βιομηχανικών ενώσεων, βαθμολογία Better Business Bureau), εισαγωγικά μέσων, αριθμός κοινών κοινωνικών δικτύων και εμφάνιση εξατομικευμένων θολώνων για τα μέλη της ομάδας σας για τη δημιουργία εμπιστοσύνης.

Οι άνθρωποι αγοράζουν από άτομα ή επιχειρήσεις που τους αρέσουν και εμπιστεύονται.

Έτσι, δείχνοντας σε άλλους ανθρώπους όπως εσείς και την επωνυμία σας, μπορείτε να ενισχύσετε την αξιοπιστία και την αξιοπιστία σας.

Το κλειδί είναι εδώ να συσχετίσετε θετικά την επιχείρησή σας με εξωτερικά μέρη και να δείξετε ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί από άτομα, όχι από ρομπότ.

Οι δείκτες εμπιστοσύνης είναι πολύ ισχυροί για να φέρουν τους επισκέπτες σας ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνουν πελάτες – ειδικά όταν είναι κοντά στο πέρασμα αυτής της γραμμής, αλλά χρειάζονται απλώς ένα απαλό πάτημα.

Θυμηθείτε – οι άνθρωποι αρέσει να ακολουθούν άλλους ανθρώπους. Έτσι, όταν βλέπουν άλλους (όπως και οι ίδιοι) να συνεργάζονται μαζί σας, είναι πιο πιθανό να ακολουθήσουν. Γιατί πιστεύετε ότι αναζητούμε συνεχώς κριτικές για διαφορετικές υπηρεσίες ή προϊόντα?

3. Λίστα χαρακτηριστικών:

Η λίστα χαρακτηριστικών βοηθά τους δυνητικούς πελάτες σας να γνωρίζουν τι ΑΚΡΙΒΩΣ λαμβάνουν όταν κάνουν μια αγορά.

Αναφέρετε τις πιο συναρπαστικές δυνατότητες που θα θέλουν να έχουν οι επισκέπτες σας.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που βλέπω ότι κάνουν οι άνθρωποι είναι ότι απαριθμούν μια μεγάλη λίστα με χαρακτηριστικά που δεν διαθέτουν’με αφορούν ως πελάτη.

Ακόμα και όταν οι δυνατότητες μπορεί να ακούγονται ενδιαφέρουσες, θα μπορούσα να με ενδιαφέρει λιγότερο αν τα χαρακτηριστικά δεν έχουν’να λύσω το πρόβλημά μου ή να απαντήσω στις ανάγκες μου.

Για παράδειγμα: Όταν πηγαίνω στο Volkswagen’ιστοσελίδα για έρευνα για ένα νέο αυτοκίνητο, δεν το κάνω’Λάβετε μια λίστα με χαρακτηριστικά όπως το ηλεκτρομηχανικό υδραυλικό τιμόνι με μεταβλητή βοήθεια. Αν και αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, δεν ενδιαφέρεται για τους περισσότερους αγοραστές αυτοκινήτων.

Αντ ‘αυτού, θα πωληθείτε σε λειτουργίες όπως το σύστημα υπερύθρων moonroof και ηχοσύστημα surround 10 ηχείων. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που ενδιαφέρονται οι άνθρωποι και είναι αυτά που τελικά θα πουλήσουν το αυτοκίνητο.

λίστα λειτουργιών σχεδιασμού αρχικής σελίδαςVolkswagen Touareg 2016 moonroof – Πηγή: vw.com

Σκεφτείτε ποιες λειτουργίες θα ανταποκρίνονται στο κοινό σας και καταργήστε τις επιπλέον δυνατότητες που κέρδισε’να επηρεάσετε σημαντικά την αρχική σας σελίδα.

# 2) Πρόσθετη ανάλυση περιεχομένου:

Αυτά είναι τα “ωραία” πληροφορίες, αλλά δεν είναι κρίσιμες για να καταστήσει τον ιστότοπό σας αποτελεσματικό για την ισχυρή πρώτη εντύπωση.

Για παράδειγμα, άρθρα ιστολογίου, ανακοινώσεις εταιρείας, προγράμματα εκδηλώσεων, ενημερώσεις βιομηχανίας, χάρτης τοποθεσίας (εάν δεν είστε στην επιχείρηση εστιατορίων).

Αυτό το περιεχόμενο έχει θέση στον ιστότοπό σας και αν τοποθετηθεί στην κατάλληλη τοποθεσία, μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη συνολική εικόνα για την επιχείρησή σας. Εάν όμως χρησιμοποιηθούν λανθασμένα, μπορούν να δημιουργήσουν ακαταστασία και σύγχυση.

Τώρα που ξέρετε τι πρέπει να συμπεριλάβετε στην αρχική σας σελίδα, αφήστε το’δείτε πώς μπορείτε να τοποθετήσετε το περιεχόμενό σας για να δημιουργήσετε μια καταπληκτική εμπειρία για τους επισκέπτες σας!

Ανατομία 5 αποτελεσματικών διατάξεων αρχικής σελίδας &
Παράδειγμα προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα

Εγώ’Θα μοιραστώ μαζί σας 5 πολύ αποτελεσματικές διατάξεις αρχικής σελίδας παρακάτω. Τα διαγράμματα αναλύουν κάθε στοιχείο Above-The-Fold και Under-The-Fold.

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις διατάξεις για να βελτιστοποιήσετε την αρχική σας σελίδα. Εάν χρησιμοποιείτε drag & απόρριψη δημιουργού ιστότοπου, θα μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα το περιεχόμενό σας για να μιμηθείτε τις διατάξεις, όπως φαίνεται στα παρακάτω διαγράμματα.

Εγώ’Παραθέτουμε επίσης μερικά παραδείγματα παρακάτω, όπου οι αρχικές σελίδες έχουν ήδη ρυθμιστεί αποτελεσματικά. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να ρίξετε μια ματιά στα πραγματικά πρότυπα και μπορείτε να εγγραφείτε και να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως.

Κατά κάποιον τρόπο, η χρήση ενός από αυτά τα πρότυπα είναι μια συντόμευση, καθώς σας επιτρέπει να ξεκινήσετε, αφού τα πρότυπα ενσωματώνουν ήδη μερικές από τις βέλτιστες πρακτικές.’συζητήθηκαν παραπάνω!

Διάταξη # 1

Αυτή η διάταξη είναι αρκετά καθολική, ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί στις περισσότερες βιομηχανίες.

διάταξη σχεδίασης αρχικής σελίδαςΚάντε κλικ για μεγέθυνση εικόνας

Παραδείγματα προτύπων: Ακολουθούν ορισμένα πρότυπα που έχουν αυτόν τον τύπο σχεδιασμού διάταξης αρχικής σελίδας. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να τα δείτε, να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε να τα χρησιμοποιείτε αμέσως.

καλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδας καλό σχεδιασμό αρχικής σελίδας shopify παράδειγμακαλό παράδειγμα σχεδιασμού αρχικής σελίδας squarespace καλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδαςκαλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδας καλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδαςκαλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδας καλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδας

Διάταξη # 2

Αυτή η διάταξη είναι επίσης αρκετά καθολική και έτσι μπορεί να εφαρμοστεί στις περισσότερες βιομηχανίες.

διάταξη σχεδίασης αρχικής σελίδαςΚάντε κλικ για μεγέθυνση εικόνας

Παραδείγματα προτύπων: Ακολουθούν ορισμένα πρότυπα που έχουν αυτόν τον τύπο σχεδιασμού διάταξης αρχικής σελίδας. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να τα δείτε, να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε να τα χρησιμοποιείτε αμέσως.

καλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδαςκαλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδαςκαλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδαςκαλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδας

Διάταξη # 3

Αυτή η διάταξη είναι επίσης αρκετά καθολική και έτσι μπορεί να εφαρμοστεί στις περισσότερες βιομηχανίες.

διάταξη σχεδίασης αρχικής σελίδαςΚάντε κλικ για μεγέθυνση εικόνας

Παραδείγματα προτύπων: Ακολουθούν ορισμένα πρότυπα που έχουν αυτόν τον τύπο σχεδιασμού διάταξης αρχικής σελίδας. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να τα δείτε, να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε να τα χρησιμοποιείτε αμέσως.

καλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδας καλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδας
διάταξη-3-wix-παράδειγμα-2
διάταξη-3-wix-παράδειγμα-1

Διάταξη # 4 – Χαρτοφυλάκιο & Ιστοσελίδες φωτογραφίας

Αυτή η διάταξη είναι κατάλληλη για δημιουργικές επιχειρήσεις

(φωτογράφοι, σχεδιαστές, καλλιτέχνες, μουσικοί και εικονογράφοι)

διάταξη σχεδιασμού αρχικής σελίδας για ιστότοπους χαρτοφυλακίου φωτογραφίαςΚάντε κλικ για μεγέθυνση εικόνας

Παραδείγματα προτύπων: Ακολουθούν ορισμένα πρότυπα που έχουν αυτόν τον τύπο σχεδιασμού διάταξης αρχικής σελίδας. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να τα δείτε, να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε να τα χρησιμοποιείτε αμέσως.

καλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδαςκαλό παράδειγμα σχεδιασμού αρχικής σελίδας squarespaceκαλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδαςκαλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδας

Διάταξη # 5 – Τροφή, Υγεία & Ιστοσελίδες ομορφιάς

Αυτή η διάταξη λειτουργεί καλά για επιχειρήσεις που επωφελούνται περισσότερο από τις οπτικές επικοινωνίες (λιγότερο από γραπτό περιεχόμενο)

(Εστιατόρια, σπα, σαλόνια και καφετέριες)

διάταξη σχεδιασμού αρχικής σελίδας για ιστότοπους ομορφιάς για την υγεία των τροφίμωνΚάντε κλικ για μεγέθυνση εικόνας

Παραδείγματα προτύπων: Ακολουθούν ορισμένα πρότυπα που έχουν αυτόν τον τύπο σχεδιασμού διάταξης αρχικής σελίδας. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να τα δείτε, να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε να τα χρησιμοποιείτε αμέσως.

καλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδας καλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδαςκαλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδας καλό παράδειγμα wix design αρχικής σελίδας

συμπέρασμα & Πάρε μακριά

Υπέροχες διατάξεις σχεδίασης αρχικής σελίδας που μπορείτε να αντιγράψετε σήμεραΟ αποτελεσματικός σχεδιασμός αρχικής σελίδας δεν αφορά μόνο την εμφάνιση “αρκετά” – αυτό’περίπου πόσο εύκολο είναι για τους επισκέπτες σας να καταλάβουν τι κάνετε, ποια προβλήματα επιλύετε και πώς μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.

ΠΟΤΕ μην αφήσετε τους επισκέπτες σας να μαντέψουν ή να καταλάβουν τι να κάνουν στη συνέχεια. αντι αυτου, δημιουργήστε μια πολύ σαφή παρότρυνση για δράση στην αρχική σας σελίδα που καθοδηγεί τους επισκέπτες σας να κάνουν το επόμενο βήμα (όπως να μεταβείτε στη σελίδα προϊόντος / υπηρεσίας, να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σας, να κατεβάσετε έναν οδηγό, να επικοινωνήσετε μαζί σας κ.λπ.).

Αναρωτηθείτε συνεχώς εάν οι επισκέπτες σας καταλαβαίνουν πλήρως τι κάνετε και ποια οφέλη προσφέρετε στο τραπέζι. Εστιάστε στην περιγραφή των πλεονεκτημάτων του πώς μπορείτε να βοηθήσετε τους επισκέπτες σας – αποφύγετε την απόρριψη μιας λίστας δυνατοτήτων που μπορούν’να συνδεθείτε αρκετά με τους επισκέπτες σας σε συναισθηματικό επίπεδο.

Υφηγητής’Χρησιμοποιήστε περίπλοκο λεξιλόγιο ή αόριστες περιγραφές – να είστε συνοπτικοί, να είστε ευθεία προς τα εμπρός.

Λάβετε υπόψη ότι κερδίσατε’να πάρω το “τέλειος” σχεδιασμός αρχικής σελίδας στην πρώτη σας προσπάθεια. Το’είναι εντάξει για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε. Συλλέξτε σχόλια από άτομα για να δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε.

Τέλος, ρίξτε μια ματιά στα παραδείγματα προτύπων που μοιράστηκα παραπάνω – Αντί να σχεδιάσετε τη δική σας αρχική σελίδα, αυτά τα παραδείγματα προτύπων μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια υπέροχη και αποτελεσματική διάταξη!

Οι επισκέπτες σας ενδέχεται να μην βρίσκουν πάντα χρήσιμες τις υπηρεσίες / τα προϊόντα σας, αλλά δεν πρέπει ποτέ να παρερμηνεύουν τι προσφέρει η επιχείρησή σας.

Βρήκα αυτόν τον οδηγό χρήσιμο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me