8 συμβουλές για εργασία με έναν σχεδιαστή Ιστού: Δημιουργήστε τον ιστότοπό σας για επιτυχία

συμβουλές για εργασία με μια επιλεγμένη εικόνα σχεδιαστών ιστοσελίδωνΑυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την πιο ευχάριστη και παραγωγική εμπειρία από τη συνεργασία με έναν σχεδιαστή Ιστού.


Ενώ οι δημιουργοί ιστότοπων είναι ένας γρήγορος, εύκολος και φθηνός τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, γνωρίζουμε ότι μερικές φορές χρειάζεστε κάτι με λίγο περισσότερο… va va voom. Οτι’όπου η χρήση ενός σχεδιαστή Ιστού ή πρακτορείου αξίζει πραγματικά την επένδυση!

Η δημιουργία ενός ιστότοπου μόνοι σας μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και ικανοποιητική εμπειρία, αλλά μπορεί επίσης να είναι χρονοβόρα και δύσκολη, αν εσείς’χρειάζεστε έναν πολύπλοκο ιστότοπο. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων λαμβάνουν τις ιδέες σας και τις μετατρέπουν σε έναν επαγγελματικό ιστότοπο, καθιστώντας τις ιδανικές για άτομα και επιχειρήσεις με προηγμένες ανάγκες – και έναν γενναιόδωρο προϋπολογισμό.

Το 48% των ανθρώπων δήλωσαν ότι ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι ο νούμερο ένα παράγοντας όταν αποφασίζει για την αξιοπιστία μιας επιχείρησης, έτσι’Είναι κατανοητό γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι αναζητούν επαγγελματική βοήθεια κατά τη δημιουργία των ιστότοπών τους.

Αλλά η χρήση ενός σχεδιαστή Ιστού μπορεί να φέρει τα δικά της προβλήματα – πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε’Θα πάρω αυτό που θέλετε; Υπάρχει τρόπος να βεβαιωθείτε ότι όλα πάνε ομαλά; Δεν το κάνεις’Θέλω ο ιστότοπός σας να καταλήξει σαν ένα κακό κούρεμα, με το να χαμογελάτε οδυνηρά καθώς συνειδητοποιείτε, πολύ αργά, ότι αυτό’Δεν είναι καθόλου πώς φανταζόσασταν.

Εμείς’είμαι εδώ για να ξεκουράσω αυτούς τους φόβους. Αυτό το άρθρο θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε μια ομαλή σχέση με τον web designer σας και να μεταδώσετε τις ιδέες σας με σαφήνεια, έτσι ώστε και οι δύο πλευρές να πάνε σπίτι χαρούμενες.

1

Σχεδιάστε το έργο σας

Το πρώτο βήμα πρέπει να είναι να σχεδιάσετε το έργο σας πολύ νωρίτερα. Στην πραγματικότητα, θα θέλαμε’να πω ‘σχέδιο’ – πρέπει να συνθέστε ένα σύντομο με μερικές ξεκάθαρες ιδέες για αυτό που θέλετε. Ακόμα κι αν είναι’στα πρώτα στάδια, θα πρέπει να σκεφτείτε τα βασικά του τι χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας, όπως:

 • Πόσες σελίδες χρειάζεστε
 • Τι χαρακτηριστικά θέλετε
 • Εάν χρειάζεστε συναρτήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Τυχόν επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε

Σκεφτείτε ποιες γραμματοσειρές, χρώματα και στυλ σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν και γιατί. Σκεφτείτε το κοινό-στόχο σας και αν έχετε ήδη κάποια επωνυμία που θέλετε να προωθήσετε στον νέο σας ιστότοπο. Το’αξίζει επίσης να συγκεντρώσετε τα αγαπημένα σας παραδείγματα ιστότοπων για να δείξετε στον σχεδιαστή σας αυτό που σας αρέσει.

σχεδιασμός ιστοσελίδων bigdrop incΌσο πιο σαφές και συγκεκριμένο είναι το σχέδιο του έργου σας, τόσο πιο ακριβής θα είναι η αρχική προσφορά σας από τον σχεδιαστή ιστοσελίδων.

Εάν τόσο εσείς όσο και ο σχεδιαστής του διαδικτύου είστε σαφείς σχετικά με τον στόχο είναι, διευκολύνει την ανάπτυξη της ιδέας μαζί, αντί να καταλήξετε σε κάτι που δεν κάνατε’θέλω.

Διαφορετικά, αυτό’σαν να τραβάτε μια θολή φωτογραφία CCTV στους κομμωτές και να τους ζητάτε παρόμοιο στυλ – κέρδισαν’να είσαι σε θέση να κάνεις καλή δουλειά, και κανένας από εσάς δεν θα καταλήξετε χαρούμενος!

2

Βρείτε τη Χημεία

Ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την επιτυχία σας νωρίς είναι να βρείτε τον σωστό web designer για το έργο σας. Δεν το κάνεις’Θέλετε μια σύγκρουση δημιουργικών ιδεών ή να μετανιώσετε την επιλογή σας αργότερα.

Υφηγητής’Απλώς επιλέξτε το φθηνότερο web designer που μπορείτε να βρείτε, όπως πιθανότατα κέρδισε’θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα εάν εσείς’πρέπει συνεχώς να κάνουμε αλλαγές. Κάντε την έρευνά σας, διαβάστε τις μαρτυρίες, δείτε παραδείγματα προηγούμενων εργασιών και δείτε αν η εταιρεία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, το στυλ και τη γενική σας ατμόσφαιρα!

μαρτυρίες hibuΟι καλές εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων πρέπει να βάζουν κριτικές και μαρτυρίες μπροστά και στο κέντρο, όπως κάνει η Hibu στην αρχική της σελίδα.

Με την εξοικείωση με τον σχεδιαστή ιστού σας προτού τους πλησιάσετε, μπορείτε να αισθανθείτε σίγουροι για την ικανότητά τους, καθώς και να δείξετε ότι έχετε καταφύγιο’απλώς τα διάλεξα τυχαία.

Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, επομένως θέλετε ο ιστότοπός σας στα χέρια ενός σχεδιαστή Ιστού με τον οποίο απολαμβάνετε να εργάζεστε. Σκεφτείτε το σαν να επιλέγετε έναν συνεργάτη – θέλετε κάποιον με τον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε, με το οποίο μπορείτε να συνεχίσετε και με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε ανοιχτά σχόλια.

3

Κάντε το επίσημο

Μια γρήγορη κορυφαία συμβουλή: βεβαιωθείτε ότι έχετε υπογράψει συμβόλαιο με τον web designer σας. Αυτό θα σας εξασφαλίσει’και οι δύο στην ίδια σελίδα, και προστατεύει και τις δύο πλευρές από παρεξηγήσεις ή προβλήματα ακόμη πιο κάτω. Κάντε το συγκεκριμένο και ξεκαθαρίστε τις προθεσμίες, τις προσδοκίες και το έργο’τους στόχους και τα αποτελέσματα.

Το συμβόλαιό σας θα είναι μοναδικό για εσάς, το έργο σας και τη συμφωνία σας με τον σχεδιαστή ιστοσελίδων σας, αλλά εδώ είναι μερικά μόνο πράγματα που μπορείτε να περιγράψετε:

 • Είναι μια εφάπαξ δουλειά για τον σχεδιαστή Ιστού σας, ή θα τους πληρώνετε ένα μηνιαίο τέλος για τη συντήρηση του ιστότοπου στο μέλλον?
 • Στόχοι του έργου
 • Υπολογισμοί προϋπολογισμού
 • Οροι πληρωμής
 • Χρονοδιάγραμμα έργου
 • Που’είναι υπεύθυνος για αυτό
 • Παραδοτέα – περιγράψτε ακριβώς τι είστε εσείς’Παίρνω
 • Κυριότητα περιεχομένου
 • Σύμβαση ακύρωσης

Να είστε όσο πιο λεπτομερείς και συγκεκριμένοι μπορείτε, και περάστε τα πάντα με τον σχεδιαστή Ιστού σας – με αυτόν τον τρόπο, κανένας δεν μένει με απροσδόκητες – ή ακόμη και δυσάρεστες – εκπλήξεις αργότερα.

4

Να είστε καθαροί, να είστε προετοιμασμένοι

Όπως με όλες τις υπέροχες συνεργασίες, η επικοινωνία είναι το κλειδί. Να είστε ξεκάθαροι για τις ιδέες σας, την επιχείρησή σας, το κοινό σας και την επωνυμία σας. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων είναι επαγγελματίες και ειδικοί στον τομέα τους, αλλά αυτοί’δεν πειράζει τους αναγνώστες!

Συνήθως, εσύ’Θα συμπληρώσετε μια έρευνα νωρίς για να δώσετε στον σχεδιαστή σας μια επισκόπηση του έργου, καλύπτοντας τα πάντα, από την επωνυμία σας έως το κοινό-στόχο σας και όχι μόνο. Θα πρέπει να μελετήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και να αφιερώσετε ένα σωστό χρόνο για να το συμπληρώσετε.

φόρμα προσφοράς αιτήματος bigdrop incΤο πρακτορείο σχεδιασμού ιστοσελίδων BigDrop Inc διαθέτει μια διαδικτυακή φόρμα για συμπλήρωση όταν θέλετε να ζητήσετε προσφορά.

Το άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι εσείς’Θα έχετε ένα πολύ πιο ομαλό ταξίδι εάν προετοιμάσετε το αντίγραφο σας εκ των προτέρων. Γράφοντας πρώτα το περιεχόμενό σας, αυτό σημαίνει ότι κέρδισε ο σχεδιαστής Ιστού σας’Πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε αλλαγές καθώς προσθέτετε, καταργείτε ή ανταλλάσσετε περιεχόμενο.

5

Εμπιστευτείτε το Web Designer σας

Ο ιστότοπός σας είναι σαν το μωρό σας – εσείς’βάζοντας πολύ χρόνο, χρήμα, προσπάθεια και αγάπη στην ανάπτυξή του. Το’Είναι πολύ συνηθισμένο για τους ανθρώπους να δυσκολεύονται να αφήσουν τον ιστότοπό τους μωρό και να επιτρέψουν σε κάποιον άλλο να πάρει τα ηνία.

διαδικτυακός σχεδιαστής ιστοσελίδωνΗ Intechnic διαθέτει ειδικούς στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, το μάρκετινγκ, το UX και πολλά άλλα, και υπόσχεται ποιοτικά αποτελέσματα για τους πελάτες της.

Δεν το κάνεις’Πρέπει να είμαστε εντελώς ανοιχτοί – αυτό’Όλα σχετικά με την παραμονή σας στο έργο, χωρίς να πατάτε κάθε πέντε λεπτά και να προσπαθείτε να κάνετε τον web design σας’δουλειά για αυτούς.

Φυσικά, πρέπει να δώσετε ανατροφοδότηση και να είστε ξεκάθαροι για το τι σας αρέσει και να μην κάνετε’μου αρέσει, αλλά θα πρέπει επίσης να ακούσετε τον web designer σας’συστάσεις και εξετάστε τις προσεκτικά. Θα υπάρχουν καλοί λόγοι’το πρότεινα αυτό ή αυτό, οπότε φροντίστε να ακούσετε πριν λάβετε κρίσεις.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι ο ιστότοπός σας είναι στα καλύτερα χέρια και ο σχεδιαστής ιστοσελίδων σας μπορεί να κάνει ό, τι κάνουν’είμαι ο καλύτερος. Μετά από όλα, αυτοί’οι ειδικοί και ζητώντας συνεχώς μικρές αλλαγές θα επιβραδύνουν μόνο το έργο σας.

6

Τραβήξτε το βάρος σας

Αλλά είπατε να καθίσετε και να χαλαρώσετε! Ναι, καλά, ενώ μπορείτε να σηκώσετε τα πόδια σας όταν πρόκειται να σχεδιάσετε πραγματικά τον ιστότοπό σας, εκεί’Υπάρχουν ακόμη πολλά μέρη στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά. Μεγάλο μέρος του έργου θα βασιστεί σε προθεσμίες συνάντησης καθώς και στον σχεδιαστή ιστοσελίδων σας.

Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τον σχεδιαστή σας:

 • Ολοκληρώστε το αντίγραφο εγκαίρως
 • Παρέχετε πόρους όπως εικόνες ή branding που απαιτούνται για το έργο
 • Αφιερώστε χρόνο και προσπάθεια για την αναθεώρηση των σχεδίων
 • Δώστε σαφή, εποικοδομητικά σχόλια
 • Αποσυνδεθείτε στα σχέδια εγκαίρως
 • Λάβετε μέρος στη δοκιμή του ιστότοπου

Μερικά άτομα θα ζητήσουν ένα έργο και, στη συνέχεια, καθίσουν και περιμένουν το τελικό προϊόν. Αυτός δεν είναι ο τρόπος να συνεχίσετε με τον σχεδιαστή Ιστού σας ή να καταλήξετε σε έναν ιστότοπο που αγαπάτε.

Μπορείς’να κάνετε τον web design σας’δουλειά, αλλά εσύ’εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό μέρος της εργασίας. Λαμβάνοντας μια ενεργή, θετική και πρακτική προσέγγιση, εσείς’Θα φτιάξω τον web designer σας’Η ζωή είναι πολύ πιο εύκολη και ενθαρρύνει μια παραγωγική σχέση Βασικα, μαζί σας’Θα κάνω τα πράγματα!

7

Γεμίστε τα σχόλια

Εμείς’αποδείξαμε ότι απαγορεύεται η επιλογή του nit-picking – όσο κι αν έχει νόημα ή ακούσια -. Ωστόσο, σίγουρα ενθαρρύνεται η καλή ντεμοντέ, εποικοδομητική ανατροφοδότηση. Το’είναι το χρυσό εισιτήριο συνεργασίας, και πρέπει να χρησιμοποιείται με κάθε κόστος!

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να δώσουν σχόλια, επειδή φοβούνται ότι θα ληφθούν άσχημα, αλλά θα κάνει τη σχέση σας με τον σχεδιαστή Ιστού σας πολύ πιο εύκολη. Εμείς’έχετε συγκεντρώσει μερικές συμβουλές για τη δημιουργία μιας όμορφης ανταλλαγής σχολίων:

 • Συγκεντρώστε τις σκέψεις σας – εκεί’Πιθανότατα να είναι πολλαπλά σκίτσα, κοροϊδεύω και σχέδια για να τα κοιτάξετε καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, αλλά βεβαιωθείτε ότι τα σχόλιά σας δεν είναι’διάσπαρτα. Αν εσύ’στέλνοντας ένα email μετά το άλλο με νέες αλλαγές, ο σχεδιαστής του διαδικτύου σας θα αισθανθεί ότι έχει μπλοκαριστεί και δεν θα μπορέσει να δημιουργήσει μια σαφή εικόνα του τι πραγματικά θέλετε. Καθίστε και συγκεντρώστε τις σκέψεις σας σε μια συνεδρία ανατροφοδότησης σε κάθε στάδιο.
 • Κρατήστε το εποικοδομητικό – σκεφτείτε γιατί δεν το κάνετε’μου αρέσει αυτό το χρώμα ή αυτή η γραμματοσειρά. υφηγητής’απλά λένε ότι το μισείς. Δεν το κάνεις’Δεν θέλω να απολύσω τον σχεδιαστή ιστοσελίδων σας’δουλέψτε, οπότε σκεφτείτε πάντα τους λόγους πίσω από τις επιλογές σας και ακούστε τι έχουν να πουν επίσης.
 • Πες ό, τι σου αρέσει – τα θετικά σχόλια είναι εξίσου χρήσιμα με τα εποικοδομητικά σχόλια! Το’Θα ενημερώσω τον σχεδιαστή Ιστού σας όταν θα’επιστρέψτε στο σωστό δρόμο και βοηθήστε τους να λάβουν περισσότερες αποφάσεις σύμφωνα με την επωνυμία σας.
 • Κρατήστε το ανάμεσα σας – αυτό είναι μεγάλο. Η κοινή χρήση κοροϊδεύσεων ή σχεδίων με φίλους και συγγενείς μπορεί να κλιμακωθεί γρήγορα, μέχρι εσάς’έφυγα με έναν τόνο ανατροφοδότησης από ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων. Προσπαθήστε να το αποφύγετε. Αντ ‘αυτού, μοιραστείτε σχέδια με επιλεγμένους, αξιόπιστους λίγους που κατανοούν το πλήρες περιεχόμενο αυτού που εσείς’τους δείχνω ξανά. Με αυτόν τον τρόπο λαμβάνετε εποικοδομητικές, ισορροπημένες προτάσεις και όχι τυχαία επιλογή. Τίποτα δεν θα καταστρέψει τη σχέση σας με τον σχεδιαστή Ιστού σας πιο γρήγορα από το να κάνετε αλλαγές με βάση τη θεία Νόρα σας’Δεν μου αρέσει το μπλε χρώμα.

Δίνοντας σαφή, ισορροπημένη και μελετημένη ανατροφοδότηση όταν εσείς’σας ζητείται να κάνετε θαύματα για την επιτυχία του έργου σας, καθώς και να δημιουργήσετε μια θετική σχέση εργασίας με τον web designer σας.

8

Δημιουργήστε μια σχέση

Εμείς’ανέφερα το “ρ” λέξη μερικές φορές τώρα, και αυτό’επειδή βρίσκεται στην καρδιά του ιστότοπού σας’επιτυχία. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να δημιουργήσετε μια μακροπρόθεσμη σχέση με τον web designer σας, όπως αυτοί’είστε στην καλύτερη θέση για να φροντίσετε τον ιστότοπό σας.

σχεδιασμός ιστοσελίδων hibuΟ ιστότοπός σας δεν είναι’Μόνο για σήμερα – χτίζοντας μια καλή σχέση με έναν σχεδιαστή Ιστού όπως η Χιμπού, εσύ’επαναπροσδιορίζετε μελλοντικά τον ιστότοπό σας.

Το’Συνήθως καθορίζεται στο συμβόλαιό σας εάν ο σχεδιαστής του διαδικτύου σας θα συνεχίσει να ενημερώνει τον ιστότοπό σας ή εάν είναι’Θα είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια σας μετά την κατασκευή του ιστότοπου. Είτε έτσι είτε αλλιώς’Είναι καλή ιδέα να διατηρείτε επαφή σε περίπτωση που ο ιστότοπός σας χρειάζεται ανανέωση ή επείγουσα προσοχή.

Αν αυτό’νέα έργα στο μέλλον ή απλώς ενημερώνοντας τον ιστότοπό σας, δεν έχει’Δεν πληγωθώ να σκεφτώ τον σχεδιαστή Ιστού σας ως μακροπρόθεσμο συνεργάτη παρά ως εφάπαξ πρόσληψη. Χωρίς αυτούς, ο ιστότοπός σας θα μπορούσε να γίνει χρονολογημένος ή ακόμη και να χάσει την κατάταξή του.

Επιστρέψτε στην ιδέα της μεταχείρισης του σχεδιαστή Ιστού σας ως επιχειρηματικού συνεργάτη – δεν το κάνετε’Πρέπει να τους καλέσω κάθε μέρα για κουτσομπολιό, αλλά μείνετε σε επαφή και καλλιεργήστε μια επαγγελματική σχέση.

Συμβουλές για εργασία με έναν Web Designer: Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τους κύριους τομείς παροχής συμβουλών για τη διασφάλιση μιας ομαλής και θετικής σχέσης με τον web designer σας, καθώς και για την ανταλλαγή συμβουλών για το πώς να βεβαιωθείτε ότι το τελικό προϊόν είναι κάτι που εσείς’Θα είμαι ευχαριστημένος με.

Μέχρι τώρα, ξέρετε όλες τις βασικές δόσεις και don’για εργασία με έναν σχεδιαστή Ιστού, συμπεριλαμβανομένων:

 • Να είστε ξεκάθαροι ως προς την επωνυμία, τα σχόλια και τους στόχους σας
 • Υπογράψτε μια σύμβαση για την προστασία τόσο εσάς όσο και του σχεδιαστή Ιστού σας
 • Εμπιστευτείτε τον web designer σας
 • Περάστε όπου μπορείτε, αλλά θυμηθείτε’οι ειδικοί
 • Υφηγητής’Μην φοβάστε να δώσετε ή να λάβετε ανατροφοδότηση

Η πρόσληψη ενός σχεδιαστή Ιστού είναι μια έξυπνη επιλογή αν χρειάζεστε έναν σύνθετο ιστότοπο και έχετε τον προϋπολογισμό να δεσμευτείτε για μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας. Δεν το κάνει’Πρέπει να είναι τρομακτικό – ακολουθώντας τις συμβουλές μας, τόσο εσείς όσο και ο σχεδιαστής ιστοσελίδων σας θα επιστρέψετε στο σπίτι σας ευχαριστημένοι!

Συμβουλές για εργασία με έναν σχεδιαστή Ιστού: Συχνές ερωτήσεις

Η πρόσληψη ενός σχεδιαστή Ιστού γρηγορότερα από τη χρήση ενός δημιουργού ιστότοπων?

Αυτό εξαρτάται από το πόσο καιρό θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε το δικό σας ιστότοπο, αλλά γενικά όχι. Με ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων όπως το Wix, για παράδειγμα, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ένα απόγευμα. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων καταβάλλουν πολύ χρόνο και προσπάθεια για τη δημιουργία του ιστότοπού σας, οπότε συνήθως χρειάζονται περίπου 30 ημέρες κατά μέσο όρο ανάλογα με το έργο σας και πόσο απασχολημένοι είναι.

Χρειάζομαι τεχνικές δεξιότητες για να συνεργαστώ με έναν σχεδιαστή Ιστού?

Οχι! Κέρδισες’χτίζετε τον ιστότοπό σας, έτσι δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν δεν το κάνετε’Έχω τεχνικές δεξιότητες. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε μια πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλετε και να είστε έτοιμοι να προγραμματίσετε, να σχεδιάσετε και να απαντήσετε σε πολλές ερωτήσεις για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πρόσληψη ενός σχεδιαστή ιστοσελίδων.

Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων κάνουν τον ιστότοπό σας να φαίνεται όμορφο?

Όχι, κάνουν πολύ περισσότερα από αυτό! Προσεγγίζουν τη δημιουργία ή τον επανασχεδιασμό του ιστότοπού σας για να τον βελτιστοποιήσουν για την εμπειρία χρήστη, τη λειτουργικότητα και την αισθητική, και ορισμένοι ακόμη χειρίζονται τον ιστότοπό σας’SEO επίσης!

Πόσο κοστίζει ένας σχεδιαστής ιστοσελίδων;?

Αυτό εξαρτάται πραγματικά από το έργο σας! Θα λάβετε ένα προκαταβολικό κόστος το οποίο πληρώνετε μία φορά, για την πραγματική εργασία για την κατασκευή (ή τον επανασχεδιασμό) του ιστότοπού σας. Στη συνέχεια, εάν ο σχεδιαστής ιστοσελίδων σας θα ενημερώσει τον ιστότοπό σας, εκεί’Θα είναι επίσης μια συνεχής μηνιαία χρέωση για τη συντήρηση. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος του ιστότοπού σας στον οριστικό οδηγό μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me