Πώς να δημιουργήσετε ένα εμπορικό σήμα στο διαδίκτυο

Δημιουργία επωνυμίας σε 11 απλά βήματα

πώς να δημιουργήσετε μια επωνυμία online επιλεγμένη εικόναΑναρωτιέστε πώς να δημιουργήσετε ένα εμπορικό σήμα? Το’είναι μια έξυπνη ερώτηση – αν εσείς’θα ξεχωρίσω σήμερα’θορυβώδη αγορά, εσύ’Θα χρειαστεί ένα σαφές μήνυμα. Μια κακή μάρκα μπορεί να παραλύσει μια επιχείρηση, ενώ μια καλή μάρκα μπορεί να δει τις πωλήσεις να ανεβαίνει στα ύψη.


Ο οδηγός μας θα σας καθοδηγήσει στα στάδια δημιουργίας της δικής σας ταυτότητας επωνυμίας και θα σας προετοιμάσει να ξεχωρίσετε για όλους τους σωστούς λόγους.

Κάθε μάρκα, άτομο και επιχείρηση είναι διαφορετική, επομένως το ταξίδι σας μπορεί να είναι διαφορετικό από τον γείτονά σας’s – αλλά τα 11 παρακάτω στάδια πρέπει να ισχύουν, είτε εσείς’είναι μια επιρροή Instagram ή μια λειτουργία παλιού σχολείου.

1

Αποκτήστε το τι εσείς’Έχω

Πριν πηδήσετε πρώτα για να χτίσετε την επωνυμία σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε τι έχετε ήδη. Ξεκινάτε εντελώς από το μηδέν; Έχετε μια επιχείρηση που θέλετε να επεκτείνετε, αλλά δεν υπάρχει παρουσία στο διαδίκτυο; Ίσως έχετε ήδη μια επωνυμία που θέλετε να ανανεώσετε?

Τώρα’είναι η ώρα να καθίσετε και να διαβάσετε τις βασικές τιμές, τους στόχους και τις αρχές που θέλετε να αντικατοπτρίζει η επωνυμία σας. Τι’είστε στον πυρήνα της επιχείρησής σας; Πώς θέλετε οι πελάτες σας να βλέπουν, να σκέφτονται και να αλληλεπιδρούν μαζί σας?

αποστολή επωνυμίας googleΑυτό είναι το Google’αποστολή, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της επιχείρησής της. Μόλις εσύ’έχετε αποφασίσει για τις βασικές σας αξίες, πρέπει να τις αντικατοπτρίζετε σε κάθε πτυχή της επωνυμίας σας.

Εάν δεν το κάνετε’Έχω μια επιχείρηση ακόμα, αυτό’εντάξει! Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ καλύτερο να ξεκινήσετε με την επωνυμία σας και να το χρησιμοποιήσετε ως ισχυρό θεμέλιο για να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας. Σημαίνει ότι η επωνυμία σας βρίσκεται στον πυρήνα της επιχείρησής σας, αντί να παραμείνει στο παρελθόν ως μεταγενέστερη σκέψη.

Εάν έχετε ήδη επιχείρηση ή επωνυμία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανώνυμες έρευνες για να μάθετε τι αγαπά το κοινό σας και να επεξεργαστείτε τι να αφήσετε πίσω καθώς προχωράτε.

2

Κάντε την έρευνα

Μόλις εσύ’καρφιτσώσατε ακριβώς εκεί που βρίσκεστε’έρχομαι από και όπου θέλετε να πάτε, αυτό’ήρθε η ώρα να καταλάβετε τη διαδρομή σας. Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλοι που έχουν ήδη κάνει το ταξίδι, από τους οποίους μπορείτε να μάθετε μερικά πολύτιμα μαθήματα.

Οτι’σωστά – εμείς’μιλάμε για καλή ντεμοντέ κατασκοπεία (επίσης γνωστή ως έρευνα ανταγωνιστών), και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Αυτές είναι μάρκες που το έχουν κάνει – αυτοί’ήμουν εκεί που είσαι και το πήρα σωστά. Και τώρα μπορούν (αν και ακούσια) να σας βοηθήσουν να το κάνετε σωστά.

Υφηγητής’απλώς κατευθυνθείτε κατευθείαν για τις μεγαλύτερες μάρκες που μπορείτε να σκεφτείτε – εκεί’δεν έχει νόημα η διοχέτευση της Coca-Cola εάν εσείς’τρέχω ένα ανεξάρτητο κατάστημα ομορφιάς. Κρατήστε το εξειδικευμένο και εστιάστε σε επωνυμίες που θαυμάζετε που είναι επιτυχημένες στον κλάδο σας ή ενσωματώστε παρόμοιες τιμές με τις δικές σας.

Παράλληλα με αυτό το συναρπαστικό μυστικό μυστικό, πρέπει επίσης να κατανοήσετε ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της επωνυμίας σας – το κοινό-στόχο σας.

Μπορείς’παρακαλώ σε όλους – αυτό’είναι γεγονός της ζωής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιορίσετε το κοινό σας – σε ποιον προσπαθείτε να προσεγγίσετε; Πώς θα τους εμπλέξετε; Γιατί να επιλέξουν την επωνυμία σας έναντι των ανταγωνιστών σας’?

Το’το λένε πολύ καλά, αλλά πώς ερευνάτε το μελλοντικό σας κοινό? Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι για να ξεκινήσετε:

 • Μίλα σε ανθρώπους – ρωτήστε τους για τις αγοραστικές τους συνήθειες: ποιες μάρκες είναι τα αγαπημένα τους; Γιατί; Τι’λείπει για αυτούς σε αυτήν την κατηγορία?
 • Βάλτε τον εαυτό σας στα παπούτσια τους – αν εσύ’εκτελείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ψωνίστε. Αν εσύ’σχετικά με μια επιχείρηση που βασίζεται σε υπηρεσίες, ζητήστε προσφορές. Αν εσύ’δημιουργείτε μια προσωπική μάρκα, ακολουθήστε ιστολόγια ή σχετικούς λογαριασμούς Instagram. Τι μπορείτε να προσφέρετε στους χρήστες που μπορούν αυτές οι μάρκες’τ?
 • Νιώστε αδιάκριτος – κατευθυνθείτε στους ανταγωνιστές σας’ ιστότοπους και κάντε κάποια σκάψιμο. Δείτε τις ενότητες κριτικών ή σχολίων και κατευθυνθείτε επίσης στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. Τι είναι οι πελάτες τους ευχαριστημένοι ή παράπονοι?

3

Επενδύστε στην επωνυμία σας

Ο κύριος σκοπός αυτού του βήματος είναι να επισημάνω ότι πιθανότατα θα χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να εκτοξεύσετε τη νέα σας επωνυμία. Ναι, υπάρχουν πιθανώς τρόποι δημιουργίας μιας επωνυμίας που είναι δωρεάν – αλλά η αλήθεια είναι, αν θέλετε μια επαγγελματική μάρκα, ετοιμαστείτε να επενδύσετε σε αυτήν.

Υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα’αξίζει πάντα να πληρώσετε, συμπεριλαμβανομένων:

 • Το λογότυπό σας – τίποτα δεν λέει σκιερό σαν ένα περίεργο, κοκκώδες ή εντελώς άσχημο λογότυπο. Το’αξίζει κάποιος να το σχεδιάσει σωστά! Δεν το κάνει’Δεν πρέπει να σας κοστίσει ούτε μια βόμβα, εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο όπως το Fiverr για να σχεδιάσετε το λογότυπό σας.
 • Η ιστοσελίδα σου – είτε πληρώνετε έναν προγραμματιστή είτε δημιουργείτε το δικό σας χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, αξίζει να επενδύσετε στον ιστότοπό σας.
 • Επαγγελματικά εργαλεία – η αναβάθμιση σε διαδικτυακά εργαλεία υψηλής ποιότητας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και άγχος.

Θυμηθείτε, η επωνυμία σας είναι δική σας επιχείρηση’προσωπικότητα – αυτό’πώς σκέφτονται οι άνθρωποι και αλληλεπιδρούν με την επιχείρησή σας. Η ύπαρξη ενός κακού λογότυπου ή ιστότοπου είναι σαν να συμμετέχετε σε επαγγελματική συνάντηση με κάλτσες και σανδάλια.

Αλλά το εμπορικό σήμα μου θα είναι δροσερό και δροσερό! Οτι’εντάξει – η επωνυμία σας δεν’Πρέπει να απεικονίσουμε ένα κοστούμι και γραβάτα, αλλά πρέπει να εμπλουτίσει την αξιοπιστία. Και αυτό’βοηθάει να βάζεις λίγα χρήματα – η ψυχραιμία δεν κάνει’Πρέπει να σημαίνει φθηνό.

instagram ατελών προϊόντων παραγωγήςΗ Imperfect Produce είναι μια εταιρεία που παρέχει ‘ξεχαρβαλωμένος’ φρούτα και λαχανικά για τη μείωση των απορριμμάτων τροφίμων – μπορείτε να δείτε από τις αναρτήσεις του στο Instagram ότι είναι’είναι διασκεδαστικό, αλλά επαγγελματικό.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Δεν επενδύει στην επωνυμία σας’Πρέπει να είναι ακριβό! Διαβάστε την κριτική μας για το Καλύτερα φτηνά Website Builders για να μάθετε πόσο χαμηλό θα μπορούσε να είναι το κόστος σας.

4

Σχεδιάστε την επιχείρησή σας

Αυτό είναι το πραγματικά διασκεδαστικό μέρος και επίσης ένα κρίσιμο βήμα για τη δημιουργία της επωνυμίας σας. Το’ήρθε η ώρα να αποφασίσετε για τις γραμματοσειρές, τα χρώματα και το λογότυπό σας!

Η κορυφαία συμβουλή μας εδώ είναι να το κρατήσετε απλό. Το’είναι εύκολο να παρασυρθείτε με όλο το φάσμα των χρωμάτων και εκατοντάδες γραμματοσειρές στα χέρια σας.

Χρωματιστά

Το κόλπο με την επιλογή των χρωμάτων σας δεν είναι να είναι ήπια, αλλά επίσης να μην ρίχνετε κάθε σκιά του ουράνιου τόξου εκεί. Προσπαθήστε να επιλέξετε ένα κύριο χρώμα και ένα δωρεάν δευτερεύον χρώμα.

Για παράδειγμα, η Coca-Cola χρησιμοποιεί το κόκκινο ως το κύριο χρώμα του, με το λευκό ως το δευτερεύον χρώμα του. Μακ Ντόναλντ’Είναι διάσημη για τις χρυσές καμάρες, παράλληλα με τα κόκκινα και άσπρα σημάδια.

Παράδειγμα μάρκας λογότυπου coca colaΟ κόσμος’Οι πιο διάσημες μάρκες, όπως η Coca-Cola, χρησιμοποιούν τους χρωματικούς συνδυασμούς και τα λογότυπά τους ως κεντρικό μέρος της επιχείρησης, του μάρκετινγκ και των προϊόντων τους.

Οταν εσύ’επιλέγοντας το συνδυασμό χρωμάτων σας, αυτό’αξίζει να κάνετε μια βουτιά στον παράξενο και υπέροχο κόσμο της χρωματικής ψυχολογίας. Ορισμένα χρώματα προκαλούν ορισμένες αντιδράσεις σε εμάς – για παράδειγμα, το μπλε ηρεμεί και προκαλεί αίσθηση εμπιστοσύνης, ενώ το κόκκινο είναι ισχυρό και ενεργητικό, αλλά μπορεί επίσης να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ταραγμένοι.

Γραμματοσειρές

Οι γραμματοσειρές μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ή να σπάσουν την επωνυμία σας. Δεν το κάνεις’Πρέπει να κολλήσω με μια μόνο γραμματοσειρά για τα πάντα, αλλά μη’πάω πάρα πολύ. Επιλέξτε ένα για επικεφαλίδες και ένα για αντίγραφο σώματος και βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν’σύγκρουση. Και ό, τι κάνεις, μη’επιλέξτε Comic Sans – έχετε προειδοποιηθεί.

Λογότυπα

Μια γρήγορη σημείωση για την επιλογή του σχεδιασμού του λογοτύπου σας – δεν έχει’Πρέπει να είμαστε υπερβολικοί ή περίπλοκοι! Όταν σκέφτεστε τα πιο διάσημα λογότυπα, τείνουν να είναι πολύ απλά και εύκολα στη μνήμη.

Αν εσύ’συμπεριλαμβάνοντας και ένα σύμβολο και το όνομα της επιχείρησής σας στο λογότυπό σας, αυτό’Αξίζει επίσης να έχουμε ένα σχέδιο που να διαθέτει μόνο το σύμβολο, καθώς αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να ενισχύσει την επωνυμία σας.

πλήρες λογότυπο μάρκαςΕδώ’Το πλήρες λογότυπό μας, με το σύμβολο WBE μαζί με το πλήρες όνομα Website Builder Expert. wbe λογότυπο σύμβολο κοινωνικά μέσαΕδώ χρησιμοποιούμε μόνο το τμήμα συμβόλων του λογότυπου μας, καθώς φαίνεται πολύ πιο καθαρό στα κοινωνικά μέσα.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Δεν είστε σίγουροι ποια χρώματα θα επιλέξετε για την επωνυμία σας ή τον ιστότοπό σας; Ρίξτε μια ματιά στον πρακτικό οδηγό μας Πώς να επιλέξετε ένα καλό σχέδιο χρωμάτων.
 • Διαβάστε τον οδηγό μας Πώς να φτιάξετε ένα λογότυπο για κάποια έμπνευση να μετατρέψετε την ιδέα της σχεδίασής σας σε πραγματικότητα.
 • Οι γραμματοσειρές μπορεί να είναι δύσκολες – αποφύγετε τις παγίδες με τον οδηγό μας Πώς να επιλέξετε τον τέλειο σχεδιασμό στυλ γραμματοσειράς για τον ιστότοπό σας.

5

Βρείτε τη φωνή σας

Το τελευταίο βήμα πριν ξεκινήσετε πραγματικά την επωνυμία σας είναι να βρείτε τη φωνή σας. Αυτό καθορίζει τον τόνο για την επωνυμία σας, και θα βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων παράγει η επωνυμία σας – από επιτόπιο αντίγραφο έως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφημίσεις και εκστρατείες κοινωνικών μέσων.

Ο τόνος, η φωνή και οι τιμές σας πρέπει να είναι συνεπής και διαφανής σε ολόκληρη την επωνυμία σας. Το’Δεν έχει καμία φιλική, ανεπίσημη φωνή στα κοινωνικά σας μέσα, αλλά στη συνέχεια μια στενή, σοβαρή φωνή στον ιστότοπό σας.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας μάρκας με έντονο τόνο φωνής είναι η Innocent, η εταιρεία smoothie. Η συνοχή του είναι εντυπωσιακή – τα πάντα, από την έλλειψη κεφαλαίων έως την απλή, ανεπίσημη γλώσσα. Ο τόνος των ιστολογίων, των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των ετικετών του συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια σαφή εικόνα επωνυμίας.

αθώο παράδειγμα φωνήςΤο Innocent είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πόσο σημαντικό μπορεί να έχει ένας σταθερός τόνος φωνής για μια μάρκα’εικόνα s.

Παιχνιδιάρικο, φιλικό, βιώσιμο. Αυτά είναι μόνο μερικά πράγματα που η Innocent θέλει να συσχετίσετε με το εμπορικό σήμα της και πετυχαίνει με τη συνεπή χρήση της φωνής. Ποιες είναι οι τρεις λέξεις που θέλετε να αντικατοπτρίζουν την επωνυμία σας?

Κορυφή συμβουλή! Αν εσύ’Θα έχω μια ομάδα ανθρώπων που θα γράψει για την επωνυμία σας, να δημιουργήσει έναν οδηγό στυλ για να διατηρηθεί ο τόνος της φωνής συνεπής σε όλες τις πλατφόρμες σας. Αυτό μπορεί να δώσει καθοδήγηση σχετικά με τον τόνο – για παράδειγμα, “αυτοπεποίθηση και φιλικό” – καθώς και γραμματικά πράγματα, όπως πώς να γράψετε αριθμούς ή πού να κεφαλαιοποιήσετε. 6

Μπες στο διαδίκτυο

Τώρα εσύ’έθεσε τα θεμέλια για την οικοδόμηση της επωνυμίας σας, αυτό’ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε (ή να βελτιώσετε) την παρουσία σας στο διαδίκτυο – και ποιος καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε παρά με τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου?

97% των καταναλωτών πηγαίνουν στο Διαδίκτυο για να βρουν και να ερευνήσουν τοπικές επιχειρήσεις – θα τους περιμένετε εκεί, με ανοιχτές αγκάλες και έναν όμορφο ιστότοπο; Ναι, ναι. Υπάρχουν δύο κύριοι τρόποι για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας:

 • Μίσθωση σχεδιαστή Ιστού: Εάν έχετε έναν γενναιόδωρο προϋπολογισμό και aren’βιαστείτε, στη συνέχεια, προσλαμβάνοντας έναν σχεδιαστή Ιστού για να χτίσετε τον ιστότοπό σας γιατί θα μπορούσατε να είστε η σωστή επιλογή. Εσείς’Θα χρειαστεί να δημιουργήσω μια σύντομη σχεδίαση και να συνεργαστούμε με τον σχεδιαστή σας για να βεβαιωθείτε ότι καταλήγετε σε έναν ιστότοπο που μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε και που ταιριάζει με το όραμά σας.
 • Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για να δημιουργήσετε μόνοι σας τον ιστότοπό σας: Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο που αναζητάτε, χωρίς να χρειάζεστε τεχνικές δεξιότητες, εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Αυτός είναι ένας γρήγορος, φιλικός προς τον προϋπολογισμό τρόπος δημιουργίας ενός ιστότοπου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει’σημαίνει ότι θυσιάζετε την ποιότητα – απλώς ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω ιστότοπο παραδείγματος!

wix brand ιστοσελίδα ιστορίας τσάι ιστορίαΤο Tea Story χρησιμοποίησε τον δημιουργό ιστότοπων Wix για να δημιουργήσει τον ιστότοπό του – αυτό’καθαρό και επαγγελματικό, και περιλαμβάνει ένα blog και ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ένα πράγμα που πρέπει να βεβαιωθείτε κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας είναι ότι είναι’βελτιστοποιημένη για κινητά – αυτό είναι απολύτως απαραίτητο, καθώς περίπου το 57% της συνολικής κίνησης στο Διαδίκτυο προέρχεται από κινητές συσκευές. Εξαιτίας αυτού, η Google κατατάσσει ιστότοπους βελτιστοποιημένους για κινητά υψηλότερους από τους ιστότοπους που προέρχονται’φιλικό προς το κινητό.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων. Εμείς’Σύντομα θα φτάσετε στη διασκεδαστική πλευρά των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά προς το παρόν, βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να ενσωματωθεί στους διάφορους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό θα διευκολύνει τους επισκέπτες σας να ακολουθήσουν, να συνδεθούν και να αλληλεπιδράσουν μαζί σας αργότερα!

Όποια μέθοδο κι αν επιλέξετε, ο ιστότοπός σας είναι η τέλεια ευκαιρία να εφαρμόσετε τα προσεκτικά επιλεγμένα χρώματα, γραμματοσειρές και λογότυπα. Βεβαιωθείτε ότι όλο το αντίγραφο είναι σύμφωνο με τον αγαπημένο σας τόνο φωνής και ότι ο ίδιος ο ιστότοπός σας αντικατοπτρίζει επίσης την επωνυμία σας.

Τώρα είναι επίσης μια καλή στιγμή για να δημιουργήσετε λογαριασμούς για τα κοινωνικά σας μέσα – αλλά πρώτα, χρειάζεστε κάποιο περιεχόμενο για κοινή χρήση…

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων; Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Διάγραμμα σύγκρισης δημιουργού ιστοτόπου για λεπτομέρειες σχετικά με τις καλύτερες μάρκες στην αγορά.
 • Ετοιμάζεστε να προσλάβετε έναν σχεδιαστή Ιστού; Διαβάστε μας Συμβουλές για εργασία με έναν Web Designer για να βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει τον ιστότοπό σας για επιτυχία.

7

Δημιουργήστε το περιεχόμενό σας

Τώρα έχετε τον όμορφο ιστότοπό σας, χρειάζεστε κάποιο περιεχόμενο!

Είτε πρόκειται για περιεχόμενο που γεμίζει τον ιστότοπό σας, λαμπερές νέες αναρτήσεις ιστολογίου, λευκές βίβλους, βίντεο ή συνεντεύξεις’s killer περιεχόμενο που θα προσελκύσει τους επισκέπτες σας (και θα κάνει το Google να τρώει από το χέρι σας!)

Θυμηθείτε να διατηρείτε όλο το περιεχόμενό σας συμβατό με τον τόνο της φωνής σας. Αυτό περιλαμβάνει τυχόν βίντεο που δημιουργείτε ή γραφικά που σχεδιάζετε – μην’αφήστε τους να συγκρουστούν με τον τόνο του περιεχομένου σας. Διασκεδάστε δείχνοντας στον κόσμο ποια είναι η επωνυμία σας.

Κορυφαία συμβουλή! Αν εσύ’ξεκινάω ένα blog, αυτό’Είναι καλή ιδέα να γράψετε εκ των προτέρων μερικές διαφορετικές δημοσιεύσεις – εσείς’Πιθανότατα θα βρεθείτε πολύ απασχολημένοι όταν απογειωθεί η επωνυμία σας και δεν το κάνετε’Θέλω να διακινδυνεύσω να εξαντληθούν νέα πράγματα για δημοσίευση.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Αν εσύ’Θα χρησιμοποιώ πολλά βίντεο στον ιστότοπό σας, διαβάστε τον οδηγό μας Τρόπος χρήσης φόντου βίντεο για κάποια επιπλέον έμπνευση.
 • Ξεκινάτε ένα blog; Η επιλογή της σωστής πλατφόρμας για την ανάπτυξη του ιστότοπού σας μπορεί να κάνει τη διαφορά – ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω πόρους για περισσότερες πληροφορίες:
  • Διαβάστε την κριτική μας για το Καλύτερες πλατφόρμες Blogging για να συγκρίνετε τις καλύτερες μάρκες στην αγορά
  • Το WordPress έχει καταπληκτικές δυνατότητες blogging – διαβάστε μας Αναθεώρηση WordPress.org για να μάθετε αν είναι’είναι σωστό για εσάς

8

Αγκαλιάστε τα κοινωνικά μέσα

Το να αγκαλιάσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το επόμενο βήμα για τη δημιουργία της επωνυμίας σας. Δεν το κάνεις’Θέλω να του δώσω τον κρύο ώμο, αλλά θα πρέπει επίσης να αποφύγετε να αποσπάσετε τη ζωή από αυτόν – αντ ‘αυτού, στοχεύστε στο μεσαίο έδαφος με μια σταθερή αλλά στοργική αγκαλιά.

Η κορυφαία συμβουλή μας εδώ θα ήταν’μην περιμένεις πάρα πολλά από τον εαυτό σου.

Πρώτα, υφηγητής’απλώστε τον εαυτό σας πολύ λεπτό. Διαλέξτε μερικά κανάλια κοινωνικής δικτύωσης που θα προσελκύσουν το κοινό-στόχο σας και τα οποία είναι διαχειρίσιμα για εσάς. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε Twitter και Instagram αν θέλετε’στοχεύετε σε μια νεότερη δημογραφική, ή ακόμη και Snapchat εάν η επωνυμία σας αισθάνεται διασκεδαστική και περιπετειώδης.

κατα δευτερον, προσπαθήστε να δημοσιεύετε τακτικά, αλλά μη’να εξαντληθείς – ή τους πόρους σας. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, δεν το κάνετε’Πρέπει να δημοσιεύω κάτι κάθε τρεις ώρες, ή ακόμα και κάθε μέρα.

θάνατος επιθυμία καφέ μάρκα twitterΤο Death Wish Coffee ξεκίνησε ως μια μικρή επιχείρηση που έχει αναπτυχθεί και έχει αποκτήσει 96,4 χιλιάδες οπαδούς στο Twitter από το 2011 – τα ανεπίσημα tweets του ταιριάζουν με την ταυτότητα της μάρκας και προσελκύουν το κοινό τους.

Το να διατηρείτε σχετικό είναι το κλειδί – μπορείτε να διασκεδάσετε, αρκεί να σχετίζεται με την επωνυμία σας. Τώρα είναι η ώρα να ενσωματώσετε τα κοινωνικά σας μέσα στον ιστότοπό σας – μοιραστείτε νέο περιεχόμενο στα κοινωνικά σας κανάλια και τοποθετήστε κουμπιά κοινής χρήσης, όπως και ακολουθήστε στον ιστότοπό σας.

Μια άλλη καυτή συμβουλή είναι να μην είστε πολύ πωλητικοί στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν για να χαλαρώσουν, να αποσπάσουν τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια της μετακίνησης και να συνδεθούν με άλλους – δεν το κάνουν’Θέλω οι πωλήσεις να σπρώχνονται από κάθε γωνία.

Αλληλεπιδράστε με τους οπαδούς σας, δημοσιεύστε ενδιαφέρον περιεχόμενο, χρησιμοποιήστε σχετικές τάσεις και διατηρήστε το αρκετά κανονικό και θα πρέπει να δείτε θετικά αποτελέσματα.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Τα κοινωνικά μέσα δεν το κάνουν’απλά πρέπει να είναι διασκεδαστικό – μπορεί να είναι και επιχείρηση. Βρίσκω Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Instagram στον αναλυτικό οδηγό μας.

9

Προωθήστε την επωνυμία σας

Ινν’Αυτό είναι το ίδιο με το βήμα οκτώ; Λοιπόν, ναι, αλλά επίσης, όχι αρκετά. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σίγουρα μια από τις κύριες μεθόδους προώθησης της επωνυμίας σας – έχει τελικά τη δική της ενότητα! Αλλά’δεν είναι ο μόνος τρόπος.

Η δύναμη του μάρκετινγκ καλύπτει ένα ατελείωτο φάσμα τακτικών, συμβουλών και κόλπων για την προβολή της επιχείρησής σας από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αλλά μπορείς’Απλώς τρέξτε στους δρόμους πετώντας φυλλάδια στον αέρα – όπως μάθαμε νωρίτερα, πρέπει να προσελκύσετε το κοινό-στόχο σας με το μάρκετινγκ.

Ακολουθούν μερικοί από τους βασικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προωθήσετε την επωνυμία σας:

 • Μάρκετινγκ μέσω email: Αυτό’είναι μεγάλο – το 92% των ενηλίκων στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν email, το οποίο είναι μια τεράστια αγορά για να αξιοποιήσει στο έπακρο. Οι δημιουργοί ιστότοπων, όπως το Wix και το Squarespace, διαθέτουν ενσωματωμένες δυνατότητες καμπάνιας μέσω email, κάτι που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι οι καμπάνιες σας θα παραμείνουν σε επωνυμία όσον αφορά το σχεδιασμό.
 • Blogging: Το blogging μπορεί να κάνει θαύματα για την επωνυμία σας. Όχι μόνο σας δίνει κάτι να φωνάζετε τακτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δείχνει επίσης στους ανθρώπους (και στην Google) ότι γνωρίζετε πραγματικά τι εσείς’μιλάω για. Επιπλέον, απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα δημογραφικών στοιχείων!
 • Εκδηλώσεις: Είστε τοπική επιχείρηση; Δείτε αν μπορείτε να υποστηρίξετε μια τοπική εκδήλωση για να αυξήσετε τη θετική σας επίγνωση της επωνυμίας σας ή ακόμη και να διοργανώσετε μια εκδήλωση μόνοι σας για να συνδεθείτε με το κοινό σας σε επίπεδο κοινότητας.
 • Υποστηρίξεις και επιρροές: Όλοι αγαπάμε να ακούμε για αυτό που αγαπούν οι αγαπημένες μας διασημότητες. Αυτό μπορεί να μην είναι εφικτό για μέτριες εκκινήσεις, αλλά οι οποιεσδήποτε εγκρίσεις μπορούν να έχουν μεγάλο θετικό αντίκτυπο για τους ανθρώπους’εικόνα της επωνυμίας σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να προσεγγίσετε τους επηρεαστές (αν πιστεύετε ότι το κοινό-στόχος σας θα συνδεόταν μαζί τους).

Μάθετε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι οι μέθοδοι μάρκετινγκ είναι αποτελεσματικές για το κοινό-στόχο σας! Μαθαίνω Πώς να χρησιμοποιήσετε τις διαδικτυακές κριτικές για την αγορά σε διαφορετικές γενιές στο εύχρηστο γράφημα μας.

10

Υφηγητής’t Παραβλέψτε το SEO σας

Τι; Το SEO σημαίνει Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και αυτό βοηθά τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται σε υψηλό επίπεδο στο Google’αποτελέσματα αναζήτησης. Χωρίς αυτήν, η όμορφα μελετημένη, κατασκευασμένη και προωθημένη επωνυμία σας θα καθίσει συγκεντρώνοντας εικονική σκόνη στη σελίδα 10.

Αν εσύ’χρησιμοποιήσατε έναν ποιοτικό δημιουργό ιστότοπων για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, εσείς’ξανά στην τύχη – ο ιστότοπός σας θα έχει ήδη βελτιστοποιηθεί για τα τεχνολογικά πράγματα και τα υπόλοιπα θα είναι εύκολο να τα καταλάβετε – ακόμα και για αρχάριους!

Αν εσύ’επαναχρησιμοποιώντας το WordPress, προτείνουμε σίγουρα να εγκαταστήσετε το Yoast SEO plugin, ως έχει’Θα σας βοηθήσω να διαχειριστείτε το SEO σας και να κάνετε τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Σε κάθε περίπτωση, το SEO σας κέρδισε’Μαγικά φροντίστε τον εαυτό του – εδώ είναι μερικά βασικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε αυτές τις κατατάξεις Google…

Αποκτήστε ασφάλεια SSL

Αυτό είναι σημαντικό – χρειάζεστε ασφάλεια SSL για τον ιστότοπό σας, ανεξάρτητα από το τι. Το SSL σημαίνει Secure Sockets Layer και κρυπτογραφεί δεδομένα που περνούν από τον ιστότοπό σας – συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της κάρτας και των ασφαλών συνδέσεων.

Εάν δεν το κάνετε’να έχετε ασφάλεια SSL, η Google θα προειδοποιήσει τους επισκέπτες σας και θα τους ρωτήσει εάν θέλουν να συνεχίσουν – μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα πουν μεγάλο ‘όχι ευχαριστώ’ και πηγαίνω αλλού.

Ευτυχώς, οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων περιλαμβάνουν SSL δωρεάν, ή μπορείτε να το αποκτήσετε μόνοι σας από το Let’s Κρυπτογράφηση χωρίς επιπλέον κόστος.

η ασφάλεια της επωνυμίας επιτρέπει την κρυπτογράφησηΜπορείτε να λάβετε το πιστοποιητικό SSL σας για δωρεάν φόρμα Let’s Encrypt, το οποίο δημιουργήθηκε για να κάνει το Διαδίκτυο πιο ασφαλές μέρος για όλους

Συμπίεση των εικόνων σας

Οι εικόνες, τα βίντεο και άλλα μέσα μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά το πόσο γρήγορα φορτώνει ο ιστότοπός σας. Και αυτό’Δεν είναι απλώς ανυπόμονοι επισκέπτες που δεν το κάνουν’Μου αρέσει η αργή φόρτωση ιστότοπων – η Google τους μισεί επίσης.

Ωστόσο, μπορείτε να αποφύγετε τις τρομακτικές αργές ταχύτητες ιστότοπου συμπιέζοντας πρώτα τα αρχεία σας – χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν εργαλείο όπως το Kraken.io για να συμπιέσετε τις εικόνες σας πριν τις ανεβάσετε.

βελτιστοποιητής εικόνας krakenΤο Kraken.io είναι μία από τις πολλές δωρεάν και εύχρηστες πλατφόρμες στο διαδίκτυο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες σας.

Χρησιμοποιήστε επικεφαλίδες

Η Google λατρεύει τη δομή, όπως και οι αναγνώστες σας! Ακριβώς όπως σε ένα Έγγραφο Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές επικεφαλίδες – H1 για τον κύριο τίτλο σας, H2 για τις κύριες επικεφαλίδες σας και H3 και H4 για μικρές υπότιτλους (όπως αυτή παραπάνω!)

Η λίστα των παραγόντων SEO συνεχίζεται και συνεχίζεται (υπάρχουν οδηγοί εκεί έξω με πάνω από 200), έτσι εμείς’Θα σταματήσω εκεί – αλλά έχετε την ιδέα. Υφηγητής’παραμέληση του SEO σας, ή η Google θα παραμελήσει τον ιστότοπό σας!

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Μάθετε τη σημασία της ασφάλειας SSL στον αναλυτικό οδηγό μας για Γιατί ο ιστότοπός σας χρειάζεται HTTPS
 • Θέλετε να κολλήσετε για εικόνες; Ο οδηγός μας για Πού να βρείτε επαγγελματικές εικόνες για τον ιστότοπό σας θα σε βοηθήσει.
 • Είστε νέοι στο SEO; Δείτε τις χρήσιμες συμβουλές και κόλπα μας σχετικά με:
  • Κείμενο συνδέσμου
  • Επιστροφή συνδέσμους
  • Αρχιτεκτονική ιστοτόπου

11

Υφηγητής’t Σταματήστε τώρα!

Αυτή είναι μόνο η αρχή της επωνυμίας σας. Ακριβώς επειδή εσύ’ολοκληρώσαμε όλα μας τα βήματα, δεν είναι’σημαίνει ότι η επωνυμία σας έχει πλέον ολοκληρωθεί. Το τελευταίο βήμα είναι να συνεχίσετε – θα πρέπει να εξελίσσεται συνεχώς, να αναπτύσσεται και να βελτιώνει την επωνυμία σας.

Εργαλεία όπως το Google Analytics είναι ιδανικά για την παρακολούθηση του ιστότοπού σας’μετρήσεις, όπως πόση ώρα δαπανούν οι άνθρωποι στον ιστότοπό σας, όπου και αυτοί’επισκέπτεστε ξανά και ποιες σελίδες είναι πιο δημοφιλείς.

Αλλά μόνο το κοινό σας μπορεί να σας πει πόσο επιτυχημένη είναι η επωνυμία σας – θυμηθείτε, η επωνυμία σας είναι πραγματικά πώς οι άνθρωποι σκέφτονται για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να ελέγξετε την πλευρά σας από αυτό, αλλά αυτό’είναι σημαντικό να το βεβαιωθείτε’λαμβάνονται με τον τρόπο που ελπίζατε!

Μόλις εσύ’ξεκινήσαμε την επωνυμία σας, συγκεντρώστε σχόλια για να δείτε πώς ανταποκρίνονται οι άνθρωποι. Υφηγητής’να καθίσετε και να χαλαρώσετε – σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα, τι’λειτουργεί καλά και πώς μπορείτε να διαδώσετε αυτήν την επιτυχία σε κάθε πτυχή της επωνυμίας σας.

Πώς να δημιουργήσετε ένα εμπορικό σήμα: Τελικές σκέψεις

Αυτό το άρθρο σας οδήγησε στα στάδια δημιουργίας της επωνυμίας σας. Είτε εσύ’Αναπτύσσοντας μια επιχείρηση, δημιουργώντας μια προσωπική μάρκα ή ανανεώνοντας την υπάρχουσα επωνυμία σας, αυτά τα βήματα θα σας οδηγήσουν στο μεγαλείο της μάρκας.

Εδώ’είναι μια γρήγορη ανακεφαλαίωση των 11 απλών βημάτων μας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας επωνυμίας:

 1. Καταγράψτε αυτό που εσείς’έχω
 2. Κάντε την έρευνα
 3. Επενδύστε στην επωνυμία σας
 4. Σχεδιάστε την επιχείρησή σας
 5. Βρείτε τη φωνή σας
 6. Μπες στο διαδίκτυο
 7. Δημιουργήστε το περιεχόμενό σας
 8. Αγκαλιάστε τα κοινωνικά μέσα
 9. Προωθήστε την επωνυμία σας
 10. Υφηγητής’παραμελήστε το SEO σας
 11. Υφηγητής’να σταματήσω τώρα!

Εσείς’Αναμφίβολα θα βρείτε κάποια επιπλέον βήματα που θα σέρνετε όταν εσείς’το κάνεις αυτό για τον εαυτό σου, γιατί κάθε μάρκα είναι διαφορετική – αυτό’είναι η χαρά του. Αλλά αυτά τα 11 βήματα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη δική σας ταυτότητα επωνυμίας και ελπίζω να σας δώσει την έμπνευση για να ξεκινήσετε σήμερα!

Έχετε δημιουργήσει επιτυχώς μια επωνυμία; Έχετε μερικές κορυφαίες συμβουλές για κοινή χρήση; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map