Τα καλύτερα πρότυπα ιστότοπου χαρτοφυλακίου

“Η χρήση ενός προτύπου για τον προσωπικό σας ιστότοπο χαρτοφυλακίου είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να συνδεθείτε γρήγορα στο διαδίκτυο. Φαίνονται υπέροχα και διαθέτουν όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε, εξοικονομώντας σας μια δουλειά! Αυτό σας ελευθερώνει για να εστιάσετε σε αυτό που έχει σημασία – το δημιουργικό σας έργο.”


Τι γίνεται αν είπα ότι θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό ιστότοπο χαρτοφυλακίου και να τον δημοσιεύσετε σε λιγότερο από 14 λεπτά. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια, όχι?

Λοιπόν, μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας τόσο εύκολη επιλέγοντας το σωστό πρότυπο ιστότοπου χαρτοφυλακίου.

Αλλά ποιο είναι το σωστό πρότυπο; Σε τελική ανάλυση, αυτό’δεν σου αρέσει’σχετικά με τις επιλογές για να διαλέξετε…

Παίζω

Με τόσες πολλές επιλογές μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε από πού να ξεκινήσουμε (εμπιστευτείτε μας, εμείς’ήμουν εκεί!).

Εμείς’έχετε γράψει αυτόν τον οδηγό για να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια:

 1. Εξηγώντας τα βασικά πράγματα που πρέπει να έχει το προσωπικό σας χαρτοφυλάκιο (οπότε ξέρετε τι πρέπει να προσέχετε)
 2. Προβολή + βαθμολογία με τα καλύτερα πρότυπα χαρτοφυλακίου (επιλέχθηκε με το χέρι από την ομάδα μας για να σας δείξει τι’s διαθέσιμο)

Εάν έχετε καταφύγιο’Βρήκατε τον τέλειο δημιουργό ιστοτόπων σας, ρίξτε μια ματιά παρακάτω στη λίστα με το καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων που θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε το χαρτοφυλάκιό σας όμορφα:

Σε περίπου 11 λεπτά, εσείς’Θα έχετε πλήρη κατανόηση του τι πρέπει να αναζητήσετε σε ένα πρότυπο ιστότοπου χαρτοφυλακίου για να εξοικονομήσετε χρόνο + χρήματα. Εμείς’θα σας εμπνεύσουν επίσης με μερικά από τα καλύτερα σχέδια γύρω – έτσι μπορείτε να αποφασίσετε για το είδος του προτύπου που θέλετε.

Contents

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΥΝΟΨΗ

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να διαβάσετε τις συγκεκριμένες ενότητες:

 1. Βασικά πράγματα που έχουν τα καλύτερα πρότυπα χαρτοφυλακίου
 2. Τα καλύτερα πρότυπα ιστότοπου χαρτοφυλακίου
  • Wix
  • Squarespace
  • Γουέμπλι
  • Μορφή
  • SmugMug
  • Fabrik
  • Πάμε μπαμπά
  • Δημιουργός IM
  • Τζιμντό
 3. Συμπέρασμα: Το καλύτερο πρότυπο ιστότοπου χαρτοφυλακίου για εσάς

Επιλέξτε έναν δημιουργό ιστότοπων και κερδίστε χρήματα στο διαδίκτυο σήμερα

Τι είδους ιστότοπο θέλετε να δημιουργήσετε?

δημιουργήστε έναν ιστότοπο χτίστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ PORTFOLIO

“Σκεφτείτε το πρότυπο χαρτοφυλακίου σας ως συντόμευση σε έναν ιστότοπο που φαίνεται υπέροχος και διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε. Αλλά επειδή όλα γίνονται για εσάς, δεν είναι’εννοείς’δεν είστε ελεύθεροι να το επεξεργαστείτε όσο θέλετε! ”

Υπάρχουν πρότυπα για να κάνουν τη ζωή σας εύκολη. Είναι πραγματικά τόσο απλό.

Τώρα, θα μπορούσατε να επενδύσετε ώρες και προσπάθεια δημιουργώντας τον δικό σας ιστότοπο χαρτοφυλακίου από το μηδέν.

Αλλά δεν θα’προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε ένα επαγγελματικά σχεδιασμένο πρότυπο και να έχετε ένα εκπληκτικό χαρτοφυλάκιο έτοιμο να ξεκινήσει σε μόλις 13 λεπτά?

Σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε με αυτόν τον επιπλέον χρόνο!

Λίγες επιπλέον ώρες σημαίνει ότι θα μπορούσατε να ξεκινήσετε να εργάζεστε σε έναν νέο πίνακα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας μέσω email. Και εάν εσύ’αισθάνεστε εξαιρετικά παραγωγικοί, θα μπορούσατε ακόμη και να ξεπεράσετε τους φόρους ελεύθερου επαγγελματία σας!

Κατά τη γνώμη μας, η χρήση ενός προτύπου είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να συνδεθείτε γρήγορα με ένα χαρτοφυλάκιο για το οποίο μπορείτε να είστε περήφανοι.

Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο εάν πιστεύετε ότι ο προσωπικός σας ιστότοπος χαρτοφυλακίου θα χρειαστεί:

 1. Ένας εκπληκτικός σχεδιασμός ιστότοπου
 2. Σχεδιασμός φιλικός προς κινητά, με απόκριση
 3. Μια εύκολη περιήγηση στη συλλογή της εργασίας σας
 4. Φόρμα επικοινωνίας
 5. Ενα blog
 6. Ενα ‘Σχετικά με μένα’

1. Ένα εκπληκτικό σχέδιο

“Τα πρότυπα ιστότοπου χαρτοφυλακίου φαίνονται υπέροχα, επειδή αυτά’σχεδιάστηκε από επαγγελματίες. Αυτό σας εξοικονομεί δουλειά και σας επιτρέπει να εστιάσετε την ενέργειά σας στη δημιουργία.”
Η δημιουργία ιστότοπου με εντυπωσιακό σχεδιασμό είναι δύσκολη. Το’ακόμη πιο δύσκολο όταν ο εκπληκτικός σχεδιασμός σας πρέπει να είναι λειτουργικός και εύκολος στη χρήση.

Γιατί λοιπόν να μην αφήσετε τους επαγγελματίες να φροντίσουν αυτό το δύσκολο έργο για εσάς?

Το πρότυπο χαρτοφυλακίου που θα επιλέξετε θα έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί από επαγγελματίες. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών σας, αλλά και αυτοί’Θα το βρείτε επίσης εύκολο στη χρήση.

Αυτό είναι ένα τεράστιο βάρος από τους ώμους σας. Ελευθερώνει επίσης χρόνο που εσείς’Διαφορετικά, ξόδεψα να σχεδιάζουμε, να τροποποιήσουμε και να δοκιμάσουμε τον ιστότοπό σας.

Τα πρότυπα χαρτοφυλακίου σάς δίνουν έναν ιστότοπο που φαίνεται καταπληκτικός από την πρώτη μέρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αφιερώσετε πολύ λιγότερο χρόνο για να προσαρμόσετε και ακόμα να έχετε έναν σχεδιασμό ιστοτόπου που προσελκύει τους επισκέπτες σας.

2. Ένας ανταποκρινόμενος σχεδιασμός

“Δεν το κάνεις’Δεν ξέρω από πού θα προέρχονται οι διαδικτυακοί επισκέπτες σας. Ένα πρότυπο απόκρισης διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός του χαρτοφυλακίου σας φαίνεται καλός οποτεδήποτε, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή.”

Περισσότερο από το 33% της συνολικής κίνησης στο Διαδίκτυο προέρχεται από smartphone.

Σε αυτήν την ημέρα και εποχή, εσείς’Πρέπει να είμαι αρκετά τρελός (ή αρκετά γενναίος!) για να μην χρησιμοποιήσω ένα πρότυπο χαρτοφυλακίου με δυνατότητα απόκρισης για κινητά.

Τα πρότυπα απόκρισης και φιλικά προς κινητά βελτιστοποιούν αυτόματα το χαρτοφυλάκιό σας για διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Αυτό διασφαλίζει ότι φαίνεται καταπληκτικό εάν οι επισκέπτες περιηγούνται σε επιτραπέζιο υπολογιστή, smartphone ή tablet.

Αυτό είναι σημαντικό αν εσείς’ελπίζω να κερδίσει νέα επιχείρηση από το χαρτοφυλάκιό σας. Μελέτες δείχνουν ότι το 61% των ανθρώπων κέρδισαν’μην ενοχλείτε την επιστροφή στον ιστότοπό σας εάν δεν είναι’βελτιστοποιημένο για κινητά.

Έτσι, αν το σκεφτείτε, χωρίς ένα ανταποκριτικό πρότυπο, εσείς’πιθανότατα χάνετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Είναι απαραίτητο να έχετε έναν ιστότοπο που να ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές. Χωρίς ένα, το χαρτοφυλάκιό σας θα αισθάνεται παλιό και ξεπερασμένο, γεγονός που αντικατοπτρίζει άσχημα για εσάς. Η χρήση ενός αποκριτικού προτύπου είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να προσφέρετε στους χρήστες την εμπειρία περιήγησης που θέλουν.

3. Εύκολη περιήγηση στις γκαλερί για την εργασία σας

“Επιλέξτε ένα πρότυπο χαρτοφυλακίου που διευκολύνει την περιήγηση στις εικόνες σας. Εάν οι άνθρωποι δυσκολεύονται να τις δουν τις εικόνες σας, αυτές’Θα εξαφανιστεί – θα σας κοστίσει την κυκλοφορία και τις ευκαιρίες…”

Αφήνω’s face it – ο ιστότοπός σας χαρτοφυλακίου υπάρχει για έναν μόνο λόγο: για να αναδείξετε τη δουλειά σας στον κόσμο.

Μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας εύκολη, επιλέγοντας ένα πρότυπο χαρτοφυλακίου που διαθέτει μια γκαλερί για την προβολή της εργασίας σας.

Αυτό σας ελευθερώνει για να επικεντρωθείτε σε πιο σημαντικά θέματα, όπως το Google στην τοποθεσία της επόμενης εβδομάδας’σουτ.

Δοκιμάστε διαφορετικά σχέδια προτύπων για να δείτε ποιες γκαλερί λειτουργούν καλύτερα για το χαρτοφυλάκιό σας – κερδίσατε’δεν το μετανιώνω.

Επιλέξτε ένα πρότυπο χαρτοφυλακίου που διευκολύνει τους θαυμαστές και τους δυνητικούς πελάτες να περιηγηθούν στην εργασία σας. Αυτό μπορεί να σας ελευθερώσει χρόνο’Διαφορετικά, ξοδέψτε την επεξεργασία του ιστότοπού σας, οπότε γιατί να μην το χρησιμοποιήσετε για να εργαστείτε στις προμήθειές σας!

4. Φόρμα επικοινωνίας

“Εάν διευκολύνετε τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν μαζί σας, εσείς’Θα κερδίσω περισσότερες επιχειρήσεις. Για να κερδίσετε περισσότερες επιχειρήσεις, επιλέξτε ένα πρότυπο χαρτοφυλακίου που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνήσουν μαζί σας αμέσως.”

Χωρίς ενσωματωμένη φόρμα επικοινωνίας εσείς’έχω δύο επιλογές:

 • Προσφέρετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο Διαδίκτυο γενικά και ελπίζω να τα κάνουν’λαμβάνονται από πελάτες και όχι απατεώνες.
 • Αφιερώστε χρόνο επεξεργάζοντας τον ιστότοπό σας, τροποποιώντας την εμφάνιση + αίσθηση διαφορετικών φορμών επαφής έως ότου βρείτε αυτό που φαίνεται σωστό. Τότε ανακαλύπτετε ότι αυτοί’δεν είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό email σας και ξοδεύετε περισσότερο χρόνο διαβάζοντας ένα ‘πως να’ οδηγός ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τα μηνύματα που σας στέλνουν οι χρήστες. Μόλις επιδιορθωθεί, ανακαλύπτετε ότι όλα αυτά τα μηνύματα αποστέλλονται στο δικό σας ‘ανεπιθυμητη αλληλογραφια’ από προεπιλογή, οπότε πρέπει να μάθετε πώς να το διορθώσετε επίσης….

Κανείς δεν ακούγεται σαν μια ιδιαίτερα καλή επιλογή?

Κάντε τη ζωή σας εύκολη και επιλέξτε ένα πρότυπο εξοπλισμένο με μια φόρμα επικοινωνίας.

Σας εξοικονομεί χρόνο σε μια εύστοχη εργασία και διευκολύνει επίσης τους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας αμέσως μετά την περιήγηση στην εργασία σας.

Η επιλογή ενός προτύπου ιστότοπου χαρτοφυλακίου με μια ενσωματωμένη φόρμα επικοινωνίας δεν είναι απαραίτητη. Χωρίς ένα κερδίσατε’Λάβετε όσες επιχειρηματικές ερωτήσεις – σας κοστίζουν χρήματα. Το’Είναι επίσης ένας άλλος τρόπος εξοικονόμησης χρόνου + προσπάθειας που θα μπορούσατε να επενδύσετε σε πιο δημιουργικές εργασίες.

5. Ένα blog

“Η μη τεχνογνωσία δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην έχετε ιστολόγιο στον ιστότοπό σας στο χαρτοφυλάκιο. Πηγαίνετε για ένα πρότυπο με ένα ενσωματωμένο, επειδή ένα blog είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την ενίσχυση του SEO σας.”

Το blogging είναι ένα ζωτικό εργαλείο για την ενίσχυση της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) του χαρτοφυλακίου σας. Η βελτίωση του SEO σας είναι απαραίτητη εάν θέλετε να εμφανίζονται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης Google και να προσελκύετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Ίσως να μην πιστεύετε ότι έχετε το χρόνο να γράψετε ένα blog, πόσο μάλλον να το δημιουργήσετε – γιατί να μην κρατάτε τα πράγματα απλά?

Οταν εσύ’Ψωνίστε ξανά για το σωστό πρότυπο ιστότοπου χαρτοφυλακίου, επιλέξτε αυτό που έχει ενσωματωμένο ιστολόγιο.

Το’Είναι ένας εύκολος τρόπος για να έχετε ένα blog και να αγοράζετε τον εαυτό σας χωρίς κωδικοποίηση ή τεχνολογικές δεξιότητες.

Θέλετε να έχετε υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Η Google λατρεύει το φρέσκο, κανονικό περιεχόμενο. Μπορείτε να κάνετε την Google και την κατάταξη του χαρτοφυλακίου σας ευχαριστημένη γράφοντας ένα blog. Επιλέξτε ένα πρότυπο με ένα ενσωματωμένο και εσείς’Θα είμαι στη γρήγορη θέση στη θέση # 1!

6. Ένα ‘Σχετικά με μένα’

“Το’Είναι σημαντικό το χαρτοφυλάκιό σας να λέει ξεκάθαρα στον κόσμο τι κάνετε. Μπορείτε να διευκολύνετε την επικοινωνία αυτών των πληροφοριών επιλέγοντας ένα πρότυπο που διαθέτει ‘Σχετικά με μένα’ ενσωματωμένο στο σχέδιο.”

Ίσως να μην έχετε συνειδητοποιήσει ότι έχετε ‘Σχετικά με μένα’ το τμήμα είναι τόσο σημαντικό. Ξέρω ότι δεν το έκανα’τ!

Αλλά η συγκατοίκός μου που έχει ένα χαρτοφυλάκιο για τις ταινίες μικρού μήκους του, λοιπόν με άφησε λίγο μυστικό…

Τα δικα σου ‘Σχετικά με μένα’ είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πείτε στον κόσμο ποιοι είστε, τι κάνετε και πού βρίσκονται οι δεξιότητές σας. Το να είσαι ξεκάθαρος για τις ικανότητές σου είναι ακόμη πιο σημαντικός αν εσύ’ελπίζω να κερδίσω νέους πελάτες!

Επιλέγοντας ένα πρότυπο ιστότοπου χαρτοφυλακίου με ένα ‘Σχετικά με μένα’ σελίδα σημαίνει ότι μπορείτε να σημειώσετε μια ακόμη ανησυχία από τη λίστα σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενημερώσετε το κείμενο και εσείς’είμαι καλός να πας.

Χωρίς χώρο για ‘Σχετικά με μένα’ εσείς’Θα πρέπει να προσθέσω μια σελίδα, έπειτα ένα πλαίσιο τίτλου, να το μορφοποιήσουμε, να προσθέσουμε ένα πλαίσιο κειμένου, να το μορφοποιήσουμε και να το αλλάξουμε, να το κάνουμε προεπισκόπηση, να το μετακινήσουμε ελαφρώς προς τα αριστερά κ.λπ..

Με κάθε ειλικρίνεια, εσείς’έχουμε καλύτερους τρόπους για να περάσετε το χρόνο σας.

Επιλέγοντας ένα πρότυπο ιστότοπου χαρτοφυλακίου με ένα ‘Σχετικά με μένα’ Η σελίδα σας εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια που απαιτείται για να προσθέσετε ένα. Έχοντας ένα ‘Σχετικά με μένα’ είναι ένας πολύ καλός τρόπος επικοινωνίας των δεξιοτήτων σας σε πιθανούς πελάτες. Το’Είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να προσθέσετε κάποια προσωπικότητα στον ιστότοπό σας!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ PORTFOLIO

“Αν εσύ’Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εύρεση του σωστού προτύπου ιστότοπου χαρτοφυλακίου, τότε εσείς’ήρθατε στο σωστό μέρος.”

Θέλουμε να κάνουμε τη ζωή σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Για να γίνει αυτό, η ομάδα μας επέλεξε μερικά από τα καλύτερα πρότυπα ιστότοπου χαρτοφυλακίου.

Εσείς’Θα βρω ότι τα πρότυπα είναι τέλεια εξοπλισμένα για να σας προσφέρουν μια εκπληκτική ιστοσελίδα χαρτοφυλακίου. Έχουν την εμφάνιση, τα χαρακτηριστικά και την ευκολία χρήσης που χρειάζεστε. Είναι επίσης εύκολο να επεξεργαστείτε εάν θέλετε να εξατομικεύσετε τον τρόπο εμφάνισης του ιστότοπού σας.

Τα επιλεγμένα πρότυπα χαρτοφυλακίου μας διαθέτουν όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες και να κερδίσετε νέες επιχειρήσεις. Αυτοί’Θα περικόψετε το χρόνο που χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας.

1) Πρότυπα χαρτοφυλακίου Wix (110+ εκατομμύρια ιστότοποι)

“Το Wix είναι το πιο ευέλικτο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Σας προσφέρει μια τρελή ποικιλία σχεδιαστικών επιλογών, διατηρώντας παράλληλα τα πράγματα φιλικά προς το χρήστη.”

Το Wix προσφέρει εκατοντάδες πρότυπα για να διαλέξετε. Από αυτά, περίπου 17 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για διαφορετικούς τύπους χαρτοφυλακίου

Εσείς’Θα βρω το Wix’Τα πρότυπα είναι διασκεδαστικά, περίεργα και έντονα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια εάν είστε’ενδιαφέρομαι για ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο που μπορεί να ξεκινήσει γρήγορα online.

Τα πρότυπα Wix είναι φιλικά προς κινητά, ώστε να είστε σίγουροι ότι το έργο τέχνης και οι φωτογραφίες σας φαίνονται υπέροχες σε οποιαδήποτε συσκευή.

Παίρνετε απόλυτη δημιουργική ελευθερία με το Wix, το οποίο είναι ένα τεράστιο όφελος! Ο επεξεργαστής Wix είναι πραγματικά φιλικός προς τον χρήστη και διευκολύνει την εξατομίκευση του προτύπου χαρτοφυλακίου σας όπως κρίνετε κατάλληλο.

Πρότυπο χαρτοφυλακίου εικονογράφων

Εγώ’Είμαι οπαδός του Wix’μικρό ‘Χαρτοφυλάκιο εικονογράφων’ πρότυπο. Το’καθαρό, απλό και πολύ εύκολο στα μάτια.

Το δημιουργικό σας έργο βρίσκεται μπροστά και στο κέντρο με μια γκαλερί εύκολη στην κύλιση στην αρχική σελίδα. Έχετε επίσης σελίδες για μια φόρμα επικοινωνίας και ένα σύντομο ‘Σχετικά με μένα’.

Αυτό μπορεί να μοιάζει με ένα απλό πρότυπο – και μην’να με παρεξηγηθεί, είναι – αλλά περιέχει επίσης ό, τι χρειάζεστε για να δημοσιεύσετε τον ιστότοπο του χαρτοφυλακίου σας online πιο γρήγορα και όχι αργότερα.

Το μόνο πράγμα εσύ’λείπει σε αυτό το πρότυπο είναι ένα blog. Ευτυχώς, το Wix το καθιστά σχετικά απλό να προσθέσετε ένα αν θέλετε.

Έξω από το κουτί, έχει αυτό το πρότυπο…Ένας εκπληκτικός σχεδιασμός ιστότοπου?Ένας ιστότοπος φιλικός προς κινητά?Μια εύκολη περιήγηση στη συλλογή για την εργασία σας?Φόρμα επικοινωνίας?Ενα blog?Ενα ‘Σχετικά με μένα’?Ελευθερία να προσαρμόσετε αυτό το πρότυπο; 9/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(πρέπει να προσθέσετε)
&# 10004;

Πρότυπο δημιουργικού χαρτοφυλακίου

Παίζω

Αυτό ‘Δημιουργικό χαρτοφυλάκιο’ Το πρότυπο είναι ένα πολύ διασκεδαστικό σχέδιο. Το’είναι ένα βασικό πρότυπο μιας σελίδας που περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία’είναι πιθανό να χρειαστεί.

Οι γκαλερί της εργασίας σας προβάλλονται εμφανώς για εύκολη περιήγηση, ενώ τα lightbox με μαύρο φόντο βοηθούν πραγματικά να επισημάνετε την εργασία σας.

Ενα ‘Σχετικά με μένα’ μεταφέρεται στη φόρμα επικοινωνίας στο κάτω μέρος της σελίδας, γεγονός που διευκολύνει τους πιθανούς πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Μου αρέσει πολύ πώς ο σχεδιασμός μιας σελίδας αυτού του προτύπου το καθιστά πολύ εύκολο να συμπληρωθεί με το δικό σας περιεχόμενο. Δεν το κάνεις’Πρέπει να παίζω με πολλές διαφορετικές σελίδες, έτσι κι εσείς’Θα είμαι συνδεδεμένος πριν το ξέρετε!

Έξω από το κουτί, έχει αυτό το πρότυπο…Ένας εκπληκτικός σχεδιασμός ιστότοπου?Ένας ιστότοπος φιλικός προς κινητά?Μια εύκολη περιήγηση στη συλλογή για την εργασία σας?Φόρμα επικοινωνίας?Ενα blog?Ενα ‘Σχετικά με μένα’?Ελευθερία να προσαρμόσετε αυτό το πρότυπο; 9/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(πρέπει να προσθέσετε)
&# 10004;

Δημιουργήστε τώρα τον ιστότοπό σας για το χαρτοφυλάκιο Wix

2) Πρότυπα χαρτοφυλακίου Squarespace (1+ εκατομμύρια ιστότοποι)

“Το Squarespace είναι το σπίτι των προτύπων χαρτοφυλακίου υψηλού επιπέδου που βάζουν τις φωτογραφίες σας μπροστά και στο κέντρο.”

Με περισσότερα από 80 πρότυπα για να διαλέξετε, το Squarespace είναι μια καλή επιλογή για τον ιστότοπο του χαρτοφυλακίου σας, καθώς μόλις το ένα τέταρτο είναι ειδικά σχεδιασμένο για χαρτοφυλάκια.

Τα πρότυπα χαρτοφυλακίου Squarespace είναι έτοιμα να κάνουν την εργασία σας να φαίνεται απίστευτη απευθείας από το κουτί.

Τα σχέδια είναι πολύ υψηλής ποιότητας και επαγγελματικά. Η επιτόπια πλοήγηση είναι κομψή και εύκολη. Τα χαρακτηριστικά και η λειτουργικότητα που χρειάζεστε είναι όλα παρόντα και σωστά.

Η ενσωμάτωση αυτών των πραγμάτων σε ένα πρότυπο είναι εξοικονόμηση πραγματικού χρόνου και σας απαλλάσσει από το να ανησυχείτε για την προσθήκη τους αργότερα.

Εάν θέλετε μια αλλαγή, τότε ο επεξεργαστής Squarespace σας δίνει μεγάλη ελευθερία να εξατομικεύσετε τη σχεδίαση προτύπου σας εάν θέλετε. Να γνωρίζετε, αυτό’Δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο το πρόγραμμα επεξεργασίας Wix.

Πρότυπο Lange

Παίζω

Squarespace’μικρό ‘Λανγκ’ Το πρότυπο ξεχειλίζει την τάξη και είναι ένας εκπληκτικός τρόπος για να αναδείξετε τη δημιουργική σας δουλειά.

Αυτός ο σχεδιασμός συνδυάζει εικόνες ολόκληρης της σελίδας με μικρές εικόνες πλαισίου, καθιστώντας την εργασία σας άμεσα επηρεασμένη αλλά και εύκολη στην περιήγησή σας.

‘Λανγκ’ καθιστά εύκολη τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Κέρδισες’Πρέπει να κάνουμε πολύ επεξεργασία επειδή έχει ένα ενσωματωμένο blog, μια σελίδα επαφών (πρέπει να προσθέσετε μια φόρμα για άμεση επαφή) και ‘Σχετικά με’ Ενότητα.

Πρόκειται για ένα πρότυπο χαρτοφυλακίου με δυνατότητα απόκρισης που κάνει την εργασία σας να φαίνεται απίστευτη.

Έξω από το κουτί, έχει αυτό το πρότυπο…Ένας εκπληκτικός σχεδιασμός ιστότοπου?Ένας ιστότοπος φιλικός προς κινητά?Μια εύκολη περιήγηση στη συλλογή για την εργασία σας?Φόρμα επικοινωνίας?Ενα blog?Ενα ‘Σχετικά με μένα’?Ελευθερία να προσαρμόσετε αυτό το πρότυπο; 7/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(έχει σελίδα επαφής
πρέπει να προσθέσετε φόρμα)
&# 10004;
&# 10004;
(α.κ.α.. ‘Πληροφορίες στούντιο’)

Πρότυπο Ishimoto

Παίζω

Πόσο δροσερό είναι αυτό ‘Ισιμότο’ πρότυπο από το Squarespace?

Δεν φαίνεται μόνο απίστευτο, αλλά σας δίνει μια πραγματικά μοναδική πλευρική κύλιση για να εμφανίσετε την εργασία σας’Είναι ένας πολύ τακτοποιημένος τρόπος προβολής του εαυτού σας που θα κολλήσει στους ανθρώπους’αναμνήσεις.

Παρά τον καθαρό σχεδιασμό του (άφθονος χώρος – Ώρα!), ‘Ισιμότο’ έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας εύκολη.

Εσείς’έχουμε ένα ενσωματωμένο blog και ‘Σχετικά με μένα’ σελίδα, η οποία είναι πραγματικά βολική. Το πρότυπο είναι επίσης ανταποκρινόμενο σε κινητά, οπότε τυχόν τροποποιήσεις σχεδίασης που κάνετε θα φαίνονται εντυπωσιακές σε οποιαδήποτε συσκευή.

Βεβαίως, δεν έχετε μια φόρμα επικοινωνίας. Ωστόσο, τα στοιχεία επικοινωνίας σας βρίσκονται στο κάτω μέρος κάθε σελίδας ως σύνδεσμος με δυνατότητα κλικ. Όχι τόσο βολικό όσο μια πραγματική φόρμα, αλλά καλύτερα από το τίποτα.

Έξω από το κουτί, έχει αυτό το πρότυπο…Ένας εκπληκτικός σχεδιασμός ιστότοπου?Ένας ιστότοπος φιλικός προς κινητά?Μια εύκολη περιήγηση στη συλλογή για την εργασία σας?Φόρμα επικοινωνίας?Ενα blog?Ενα ‘Σχετικά με μένα’?Ελευθερία να προσαρμόσετε αυτό το πρότυπο; 7/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(πρέπει να προσθέσετε)
&# 10004;
&# 10004;

Δημιουργήστε τώρα τον ιστότοπό σας χαρτοφυλακίου Squarespace

3) Πρότυπα χαρτοφυλακίου Weebly (40+ εκατομμύρια ιστότοποι)

“Το Weebly είναι ένα πραγματικά εύκολο στη χρήση εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Παρέχει πρότυπα που είναι ελκυστικά αλλά βασικά.”

Η Weebly έχει περίπου 50 θέματα (γνωστά και ως πρότυπα για εσάς + εγώ), εκ των οποίων τα επτά επισημαίνονται ως σχεδιασμένα για χαρτοφυλάκια. Οτι’να μην πεις ότι μπορείς’Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα θέματα εάν σας αρέσουν!

Γουέμπλι’Τα πρότυπα χαρτοφυλακίου (soz, θέματα) είναι πραγματικά ελκυστικά και δίνουν μεγάλη έμφαση στην επίδειξη της δουλειάς σας. Έχετε πολλές επιλογές γκαλερί, έτσι και εσείς’είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε ένα σχέδιο που σας αρέσει.

Για απλά σχέδια, έχετε πολλές προ-συμπληρωμένες δυνατότητες που είναι γρήγορες και εύκολο να τροποποιήσετε. Στην πραγματικότητα, ο επεξεργαστής Weebly είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου! Το’Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και καθιστά την επεξεργασία ένα cinch.

Άλματα & Πρότυπο ορίων

Παίζω

ο ‘Άλματα & Όρια’ Το πρότυπο είναι ένα πραγματικά υπέροχο πρότυπο ιστότοπου χαρτοφυλακίου μίας σελίδας.

Έχοντας όλα όσα χρειάζεστε στην ίδια σελίδα καθιστά τον ιστότοπό σας ζωντανό μια αρκετά ανώδυνη διαδικασία.

Εκεί’Δεν χρειάζεται να χάσουμε την προσθήκη σελίδων και λειτουργιών. Απλώς τροποποιήστε αυτά που υπάρχουν ήδη στο πρότυπο. Δεν μπορούσε’να είναι ευκολότερο.

Αυτό σας εξοικονομεί πολύ χρόνο που μπορεί να δαπανηθεί καλύτερα για να τροποποιήσετε τα pixel σε ένα γραφικό ή να προσθέσετε μερικές πινελιές στο πιο πρόσφατο πορτρέτο σας.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι εσείς’Θα χρειαστεί να προσθέσω μια φόρμα επικοινωνίας εάν θέλετε.

Έξω από το κουτί, έχει αυτό το πρότυπο…Ένας εκπληκτικός σχεδιασμός ιστότοπου?Ένας ιστότοπος φιλικός προς κινητά?Μια εύκολη περιήγηση στη συλλογή για την εργασία σας?Φόρμα επικοινωνίας?Ενα blog?Ενα ‘Σχετικά με μένα’?Ελευθερία να προσαρμόσετε αυτό το πρότυπο; 8/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(πρέπει να προσθέσετε)
&# 10004;
&# 10004;

Δημιουργήστε τώρα τον ιστότοπό σας Weebly Portfolio

4) Πρότυπα χαρτοφυλακίου Fabrik

“Η Fabrik είναι δημιουργός δημιουργικού ιστότοπου χαρτοφυλακίου. Το’Το πρότυπο είναι ελκυστικό και επαγγελματικό.”

Το Farbik προσφέρει οκτώ (μόνο ναι 8!) Σχέδια προτύπων, αλλά το αντισταθμίζει επιτρέποντάς σας να αλλάζετε πρότυπα ανά πάσα στιγμή.

Για να είμαστε δίκαιοι, τα πρότυπα είναι πολύ ελκυστικά και πολύ επαγγελματικά. Μου θυμίζουν λίγο Squarespace, αν και έχετε μια ευρύτερη επιλογή με το Squarespace.

Κάθε πρότυπο ανταποκρίνεται (αυτό είναι που θέλουμε να δούμε!) Και είναι εξοπλισμένο με σχεδόν όλες τις βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε.

Αυτό καθιστά πολύ εύκολο να δημιουργηθεί γρήγορα ο ιστότοπος του χαρτοφυλακίου σας με το Fabrik.

Πρότυπο Coburg

Παίζω

Fabrik’μικρό ‘Κόμπουργκ’ Το πρότυπο έχει μια πραγματικά ελκυστική σχεδίαση σε στιλ περιοδικού. Τα πλαίσια διαφορετικού μεγέθους σάς επιτρέπουν να δώσετε έμφαση σε συγκεκριμένα έργα, ενώ τα ευρύ περίγραμμα διατηρούν τις εικόνες ξεχωριστές και εύκολη στην περιήγησή σας.

Εσείς’Έχουμε όλα τα απαραίτητα τυλιγμένα σε ένα πρότυπο εδώ, οπότε σας εξοικονομεί δουλειά προσθέτοντας επιπλέον σελίδες και δυνατότητες.

Οι γραμματοσειρές είναι πανέμορφες και όλα φαίνονται πραγματικά επαγγελματικά, έτσι κι εσείς’Σίγουρα θα κάνω μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση.

Έξω από το κουτί, έχει αυτό το πρότυπο…Ένας εκπληκτικός σχεδιασμός ιστότοπου?Ένας ιστότοπος φιλικός προς κινητά?Μια εύκολη περιήγηση στη συλλογή για την εργασία σας?Φόρμα επικοινωνίας?Ενα blog?Ενα blog?Ελευθερία να προσαρμόσετε αυτό το πρότυπο; 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(σύνδεσμος επαφής στην κεφαλίδα)
&# 10004;
&# 10004;

5) Πρότυπα χαρτοφυλακίου SmugMug

“Το SmugMug είναι ένας ειδικός δημιουργός ιστοσελίδων χαρτοφυλακίου φωτογραφίας. Διαθέτει λειτουργικά πρότυπα που διευκολύνουν την πώληση εκτυπώσεων της εργασίας σας.”

Το SmugMug σάς προσφέρει μια αξιοπρεπή επιλογή προτύπων χαρτοφυλακίου με 30 να διαλέξετε.

Εσείς’Θα βρείτε εύκολα τα πρότυπα SmugMug, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να προσθέσετε όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι προεπισκοπήσεις προτύπων SmugMug σας δείχνουν ένα ‘το καλύτερο σενάριο’ επίδειξη, αλλά σας παρέχει μόνο έναν σχεδιασμό σκελετού για να εργαστείτε.

Θα χρειαστεί να προσθέσετε λίγα από τα χαρακτηριστικά που εμείς’αναφέρονται παραπάνω από τον εαυτό σας. Αυτός είναι ένας πόνος όπως εσύ’Πιθανότατα να έχετε καλύτερους τρόπους να ξοδέψετε το χρόνο σας.

Ωστόσο, πιστεύουμε ότι το SmugMug αξίζει τη θέση του εδώ επειδή είναι μια από τις λίγες πλατφόρμες που σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε τις πωλήσεις. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την κριτική μας για το SmugMug.

Πρότυπο Osiris

Παίζω

SmugMug’μικρό ‘Όσιρις’ Το πρότυπο είναι ένας πολύ ελκυστικός σχεδιασμός μωσαϊκών.

‘Όσιρις’ διασφαλίζει ότι το δημιουργικό σας έργο έχει το σωστό αντίκτυπο καλύπτοντας ολόκληρη την ιστοσελίδα σε αυτήν!

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το SmugMug αφήνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς σας – επομένως δεν είναι το πιο φιλικό προς τον χρήστη πρότυπο στον κόσμο – αλλά σίγουρα φαίνεται υπέροχο!

Αυτό είναι επίσης ένα ανταποκρινόμενο σχέδιο.

Έξω από το κουτί, έχει αυτό το πρότυπο…Ένας εκπληκτικός σχεδιασμός ιστότοπου?Ένας ιστότοπος φιλικός προς κινητά?Μια εύκολη περιήγηση στη συλλογή για την εργασία σας?Φόρμα επικοινωνίας?Ενα blog?Ενα ‘Σχετικά με μένα’?Ελευθερία να προσαρμόσετε αυτό το πρότυπο; 4/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(πρέπει να προσθέσετε)
&# 10008;
(πρέπει να προσθέσετε)
&# 10008;
(πρέπει να προσθέσετε)

6) Μορφοποίηση προτύπων χαρτοφυλακίου

“Η μορφή εξειδικεύεται σε ιστότοπους χαρτοφυλακίου. Μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό, επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο.”

Αντί να σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προτύπων, το Format σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα από τα πέντε θέματα. Αυτά τα θέματα χωρίζονται από τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να αναδείξετε την εργασία σας.

Αυτό μπορεί να φαίνεται ότι περιορίζει τις επιλογές σας, αλλά στην πραγματικότητα’είναι ένας πραγματικά απελευθερωτικός τρόπος εργασίας. Εσείς’εστιάζουμε πάντα στο τελικό προϊόν και όχι να κολλάμε κάθε λεπτομέρεια, κάτι που κάνει το Fabrik’η ροή εργασίας είναι πολύ αποτελεσματική.

Εσείς’είστε ελεύθεροι να επεξεργαστείτε πρότυπα στο Fabrik’μικρό ‘σέρνω & πτώση’ συντάκτης, αλλά εσύ’Θα το βρω’είναι ένα πιο περιορισμένο εργαλείο από την προσφορά Wix και Squarespace.

Πρότυπο Σιέρα

Παίζω

‘Οροσειρά’ είναι ένα υπέροχο πρότυπο. Το’Είναι τολμηρό, ελκυστικό και με κάποιο τρόπο ισορροπεί το να είναι πολύ λευκό με το πολύ πολύχρωμο!

Οι γκαλερί σε αυτό το πρότυπο σάς δίνουν διαφορετικά μεγέθη πλαισίων για το έργο τέχνης σας, ώστε να μπορείτε να δώσετε έμφαση όπου κρίνετε κατάλληλο. Η ποικιλία των στυλ που είναι ήδη ενσωματωμένα σάς εξοικονομεί επίσης καθήκοντα για να διαβάσετε τα διαθέσιμα στυλ αργότερα.

Οι κορυφαίες γραμμές πλοήγησης διατηρούν τα πράγματα απλά για τους επισκέπτες σας, ενώ ένα ενσωματωμένο ιστολόγιο, ‘Σχετικά με μένα’ και ‘Επικοινωνία’ Η σελίδα διευκολύνει την ενεργοποίηση και την εκτέλεση αυτού του προτύπου χαρτοφυλακίου καθόλου χρόνο.

Παίρνετε ακόμη και ένα έτοιμο προς χρήση ‘Κατάστημα’ – μπορείς’να το πω για πάρα πολλά πρότυπα!

Έξω από το κουτί, έχει αυτό το πρότυπο…Ένας εκπληκτικός σχεδιασμός ιστότοπου?Ένας ιστότοπος φιλικός προς κινητά?Μια εύκολη περιήγηση στη συλλογή για την εργασία σας?Φόρμα επικοινωνίας?Ενα blog?Ενα ‘Σχετικά με μένα’?Ελευθερία να προσαρμόσετε αυτό το πρότυπο; 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

7) Πρότυπα χαρτοφυλακίου GoDaddy

“Ίσως γνωρίζετε το GoDaddy καλύτερα ως το μέρος για να αποκτήσετε έναν εξατομικευμένο τομέα, αλλά διαθέτει επίσης ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων!”

Πάμε μπαμπά’Τα πρότυπα ιστότοπου s 300+ είναι αρκετά βασικά, αλλά αυτό διευκολύνει μόνο τη δουλειά σας.

Αν θέλετε έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου χωρίς όλα τα κουδούνια – κάτι απλό + αποδοτικό – τότε το GoDaddy είναι ο δημιουργός για εσάς.

Ο συντάκτης είναι φιλικός προς το χρήστη, έτσι εσείς’Θα το παραλάβω γρήγορα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε όσες (ή λίγες) τροποποιήσεις στον ιστότοπό σας θέλετε.

Τα πρότυπα ανταποκρίνονται σε κινητά, επομένως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το χαρτοφυλάκιό σας φαίνεται εξαιρετικό οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Πρότυπο σαφήνειας

Παίζω

Δείτε τι εννοώ για απλά και λειτουργικά πρότυπα χαρτοφυλακίου?

ο ‘Σαφήνεια’ ο σχεδιασμός είναι καθαρός και χωρίς ακαταστασία. Το’είναι ένα πρότυπο μιας σελίδας που διευκολύνει τους χρήστες να περιηγούνται στην εργασία σας και να έρχονται σε επαφή.

Εσείς’Έχω σχεδόν όλα όσα χρειάζεσαι σε μια ενιαία, εύχρηστη σελίδα. Αυτό είναι ιδανικό για μη τεχνικούς χρήστες όπως εσείς και εμένα, καθώς καθιστά πολύ εύκολη τη λήψη ενός ιστότοπου στο διαδίκτυο.

Εσείς’έχουμε μια οριζόντια γκαλερί ταινιών, ένα ‘Σχετικά με μένα’, φόρμα επικοινωνίας και ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό αυτό’λείπει είναι ένα blog. Μπορείς’ακόμη και να προσθέσω ένα! Πρέπει να συνδεθείτε με ένα εξωτερικό ιστολόγιο, το οποίο δεν είναι’είναι πραγματικά ιδανικό.

Ακόμα, αν εσείς’μετά από έναν βασικό ιστότοπο χαρτοφυλακίου που αναδεικνύει τη δουλειά σας και μετά GoDaddy’μικρό ‘Σαφήνεια’ το πρότυπο αξίζει μια ματιά.

Έξω από το κουτί, έχει αυτό το πρότυπο…Ένας εκπληκτικός σχεδιασμός ιστότοπου?Ένας ιστότοπος φιλικός προς κινητά?Μια εύκολη περιήγηση στη συλλογή για την εργασία σας?Φόρμα επικοινωνίας?Ενα blog?Ενα ‘Σχετικά με μένα’?Ελευθερία να προσαρμόσετε αυτό το πρότυπο; 4/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(κουμπί επαφής)
&# 10008;
(πρέπει να προσθέσετε)
&# 10004;

8) Πρότυπα χαρτοφυλακίου δημιουργών IM

“Το IM Creator είναι ένα απλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ελκυστικά χαρτοφυλάκια χωρίς να γνωρίζετε πώς να κωδικοποιείτε.”

Το IM Creator σάς παρέχει μια εντυπωσιακά μεγάλη επιλογή προτύπων. Εγώ’Δ τοποθετήστε το ως δεύτερο μόνο στο Wix όσον αφορά την απόλυτη επιλογή!

Στην πραγματικότητα, το IM Creator διαθέτει περισσότερα από 50 πρότυπα αφιερωμένα στην προβολή έργων τέχνης + σχεδιασμού.

Το’Είναι μια πολύ εύκολη πλατφόρμα για χρήση καθώς δημιουργείτε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας μπλοκ περιεχομένου (σκεφτείτε ψηφιακό LEGO). Αυτό σημαίνει ότι τα πρότυπα IM Creator διευκολύνουν τη γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μπορεί να μην είναι οι πιο λειτουργικοί ιστότοποι, αλλά αν θέλετε ένα χαρτοφυλάκιο που φαίνεται επαγγελματικό με ελάχιστη επεξεργασία από την πλευρά σας, τότε αυτό’αξίζει να εξεταστεί το IM Creator.

Το πρότυπο του αρχιτέκτονα

Παίζω

Βρίσκω το IM Creator’μικρό ‘Αρχιτέκτονας’ πρότυπο για να είναι ένα πραγματικά ενδιαφέρον και μοναδικό σχέδιο. Έχω καταφύγιο’Έχω δει πολλά πρότυπα που μοιάζουν με αυτό – έτσι’είναι ένας εύκολος τρόπος να ξεχωρίζεις!

Αυτό είναι ένα πολύ βασικό πρότυπο που είναι ένας σταυρός μεταξύ μιας γκαλερί και ενός ιστολογίου.

Εσείς’Θα είναι εύκολο να επιδεικνύετε έργα και να παρέχετε περιβάλλον μαζί τους. Αυτό μπορεί να είναι βολικό στη νίκη έναντι πιθανών πελατών.

Οι αναδυόμενες γκαλερί σας βοηθούν να αναδείξετε την εργασία σας, ενώ ένα κουμπί επαφής διευκολύνει την επικοινωνία μαζί σας παρά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη σελίδα.

Το’Σίγουρα δεν είναι ο πιο πλούσιος σε χαρακτηριστικά σχεδιασμός στη λίστα μας, αλλά ο σχεδιασμός μου ξεχωρίζει.

Έξω από το κουτί, έχει αυτό το πρότυπο…Ένας εκπληκτικός σχεδιασμός ιστότοπου?Ένας ιστότοπος φιλικός προς κινητά?Μια εύκολη περιήγηση στη συλλογή για την εργασία σας?Φόρμα επικοινωνίας?Ενα blog?Ενα ‘Σχετικά με μένα’?Ελευθερία να προσαρμόσετε αυτό το πρότυπο; 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(επικαλύπτει το ιστολόγιο)
&# 10008;
(πήρα ένα κουμπί
πρέπει να προσθέσετε φόρμα)
&# 10004;
(επικαλύπτει τη συλλογή)
&# 10008;
(πρέπει να προσθέσετε)

9) Πρότυπα χαρτοφυλακίου Jimdo

“Ο Jimdo είναι ένας εύχρηστος δημιουργός ιστοτόπων που διευκολύνει από ό, τι οι περισσότεροι να βγάλουν κάποια χρήματα στο πλάι. Είναι πολύ λιγότερο ευέλικτο από το Wix και το Squarespace.”

Ο Jimdo παρέχει 15 πρότυπα ιστότοπου για να διαλέξετε, καθώς και έναν κενό καμβά. Κατά το φιλτράρισμα και τα 15 σχέδια ταξινομούνται ως ‘χαρτοφυλάκιο’ σχέδια…αλλά έχετε το ίδιο αποτέλεσμα εάν φιλτράρετε για ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή έναν ιστότοπο μόδας. Πάρτε λοιπόν με μια πρέζα αλάτι.

Τα σχέδια του προτύπου είναι ελκυστικά και τακτοποιημένα, αν και πουθενά τόσο εντυπωσιακά όσο τα πρότυπα Wix ή Fabrik.

Όλα τα πρότυπα ανταποκρίνονται στα κινητά και προσφέρουν μια επιλογή τρόπων για να αναδείξετε καλύτερα τη δημιουργική σας εργασία.

Το Jimdo είναι μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα που μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο κατά τη δημιουργία του ιστότοπου του χαρτοφυλακίου σας.

‘Γραφικό της Σαγκάης’ Πρότυπο

Παίζω

ο ‘Γραφικό της Σαγκάης’ Το πρότυπο είναι ένα τακτοποιημένο πρότυπο μιας σελίδας.

Βάζει την εργασία σας μπροστά και στο κέντρο, ώστε να τραβάτε αμέσως την προσοχή οποιωνδήποτε επισκεπτών.

Οι αναδυόμενες γκαλερί είναι βολικές για την προβολή εικόνων υψηλής ποιότητας, διατηρώντας παράλληλα τα πράγματα στη σελίδα.

Εσείς’πήρα επίσης ένα ‘Σχετικά με μένα’ και ένα ‘Επικοινωνία’ σελίδα έτσι ώστε αυτό το πρότυπο να τσεκάρει τα περισσότερα από τα κουτιά σας.

Εσείς’Θα πρέπει όμως να προσθέσω ένα blog, καθώς αυτό το πρότυπο χαρτοφυλακίου διατηρεί τα πράγματα απλά από προεπιλογή.

Έξω από το κουτί, έχει αυτό το πρότυπο…Ένας εκπληκτικός σχεδιασμός ιστότοπου?Ένας ιστότοπος φιλικός προς κινητά?Μια εύκολη περιήγηση στη συλλογή για την εργασία σας?Φόρμα επικοινωνίας?Ενα blog?Ενα ‘Σχετικά με μένα’?Ελευθερία να προσαρμόσετε αυτό το πρότυπο; 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(δωμάτιο για προσθήκη)
&# 10004;

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ PORTFOLIO ΓΙΑ ΣΑΣ

Βρήκα αυτό το άρθρο χρήσιμο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map