Τα καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων για κάθε ιστότοπο

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων


Εμείς’έχετε συντάξει μια λίστα με τα πιο εντυπωσιακά δωρεάν πρότυπα εκεί έξω, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από τα καλύτερα από τα καλύτερα!

Η προσπάθεια επιλογής ενός προτύπου δημιουργίας ιστότοπων από τις χιλιάδες διαθέσιμες επιλογές είναι σαν να μεταφερθείτε σε μπουφέ, και στη συνέχεια να σας πει ότι μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα στοιχείο για φαγητό. Εκτός αν κανένας μπουφές δεν θα μπορούσε να υπερηφανεύεται για τον τεράστιο όγκο επιλογών που κάνουν οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων – το Wix μόνο προσφέρει πάνω από 500.

Το’Είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιο πρότυπο είναι καλύτερο για τους συγκεκριμένους στόχους σου. Αν εσύ’είσαι δημιουργικό, εσύ’Θέλω ένα πρότυπο που να δίνει έμφαση στην οπτική εργασία. Αν εσύ’ψάχνετε να πουλήσετε online, εσείς’Θέλω μια διάταξη με ένα εύκολο στην πλοήγηση ψηφιακό κατάστημα. Αν εσύ’είσαι τοπική επιχείρηση, εσύ’Θέλω να δημιουργήσω μια εμπειρία χρήστη που ενθαρρύνει τους πιθανούς πελάτες να επισκεφθούν αυτοπροσώπως… η λίστα συνεχίζεται. Και εσύ δεν’Δεν θέλω να επιλέξω ελαφρά, καθώς σχεδόν το 40% των χρηστών θα σταματήσουν να ασχολούνται, εάν πιστεύουν ότι ένας ιστότοπος’Η διάταξη είναι άθλια.

Η ομάδα μας στο Website Builder Expert έχει δοκιμάσει και ερευνήσει εκτενώς τα καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων, δημιουργώντας ιστότοπους που ικανοποιούν όλα τα διαφορετικά ενδιαφέροντά μας. Λοιπόν, τώρα’Πρέπει να ιδρώνουμε το σκληρό μέρος – εμείς’συντάξαμε την τελική κατάταξη των καλύτερων δωρεάν προτύπων δημιουργίας ιστότοπων, που οργανώνονται από τη βιομηχανία.

Καλύτερο για: Εικαστικούς καλλιτέχνες

1. Utica από τον Squarespace

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων 1

Το θέμα Utica από το Squarespace είναι ιδανικό για δημιουργικά που θέλουν να αναδείξουν φωτογραφία, έργα τέχνης και παρόμοια. Το απλό ασπρόμαυρο πλαίσιο και οι καθαρές γραμματοσειρές επιτρέπουν στο έργο σας να βρίσκεται στο επίκεντρο και μπορείτε να επιλέξετε μοναδικές εικόνες που θα χρησιμεύσουν ως σύνδεσμοι για το υπόλοιπο έργο. Αυτό σημαίνει σημεία για την οργάνωση και στυλ!

Γιούτα’Η καθαρή διάταξη προσφέρεται επίσης για μια υπέροχη “Η ομάδα μας” σελίδα, η οποία είναι πολύτιμη – το 52% των επισκεπτών είπε το πρώτο πράγμα που θέλουν να δουν σε μια εταιρεία’Ο ιστότοπος είναι δικός τους “Σχετικά με εμάς” σελίδα. Το θέμα δίνει έμφαση σε μεγάλα headshots με προσωπικά bios από κάτω, έτσι ώστε κάθε μέλος της ομάδας να μπορεί να προσθέσει μια προσωπική πινελιά.

2. Christian Adams από το Site123

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων 2

Ιστότοπος123’Το πρότυπο Christian Adams θα εμπνεύσει κάθε δημιουργικό. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε μια εικόνα φόντου για τη σελίδα προορισμού σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες με την εργασία σας απευθείας από την αρχή. Στη συνέχεια, μόλις συνεχίσουν να κάνουν κύλιση, αυτοί’Θα βρείτε μια προεπισκόπηση του χαρτοφυλακίου σας οργανωμένη ως μικρογραφίες που διευρύνονται με ένα κλικ. Όλη αυτή η αφοσίωση μπορεί να συμβεί χωρίς να απομακρυνθείτε από τη σελίδα προορισμού, επομένως η εργασία σας είναι πιο πιθανό να προβληθεί από όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες.

3. Kevin Matsuya από τον Squarespace

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων 3

Το πρότυπο Kevin Matsuya από το Squarespace είναι μοναδικό στην τολμηρή παρουσίαση εικόνων. Η σελίδα προορισμού διαθέτει μια εντυπωσιακή διάταξη φωτογραφιών διαφορετικών μεγεθών – μια οπτική διαταραχή που καθιστά τη συνολική διάταξη πιο συναρπαστική στην εξέταση. Δεδομένου ότι δημιουργούνται αναρτήσεις με εικόνες 650% υψηλότερη αφοσίωση από τις αναρτήσεις όλων των κειμένων, αυτό είναι το τέλειο πρότυπο για την προσοχή της εργασίας που εσείς’είμαι περήφανος.

Καλύτερο για: Τοπικές επιχειρήσεις και κοινότητες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα

4. Acquire – Slick από τον Weebly

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων 4

Οταν εσύ’πηγαίνω για έναν ιστότοπο με επαγγελματική ατμόσφαιρα, αυτό’Είναι ακόμη σημαντικό να προσελκύσετε άτομα με εικόνες. Το πρότυπο Acquire – Slick από τη Weebly σάς δίνει τόνους ελέγχου του αριθμού και της τοποθέτησης αυτών των εικόνων σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Το’Είναι υπέροχο για να προσελκύσετε άτομα να έρχονται αυτοπροσώπως, είτε εσείς’εμφανίζοντας εκ νέου νόστιμα στοιχεία μενού ή δραστηριότητες συγκέντρωσης χρημάτων.

5. Barbosa από τον Squarespace

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων 5

Squarespace’Το πρότυπο Barbosa δίνει προσοχή σε απλό στιλ – ιδανικό για μικρότερους, τοπικούς οργανισμούς. Καθώς οι χρήστες κάνουν κύλιση στη σελίδα προορισμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε “Μάθε περισσότερα” κουμπιά για σύνδεση με άλλα μέρη του ιστότοπού σας – ουσιαστικά δίνοντας στους χρήστες μια προεπισκόπηση του υπόλοιπου περιεχομένου σας.

Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με σελίδες κοινωνικών μέσων στον ιστότοπο’μενού πλοήγησης, που σημαίνει ότι ελέγχετε την εταιρεία σας’Ο λογαριασμός Instagram είναι τόσο εύκολος όσο η επίσκεψη σε μια εσωτερική σελίδα.

6. Καθαρίστε τις γραμμές από την Weebly

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων 6

Το πρότυπο Clean Lines από το Weebly εισάγει στον ιστότοπό σας μια ιδανική προσωπικότητα, χωρίς να γίνεται συντριπτική. Αυτό το υπόλοιπο επιτρέπει στον οργανισμό σας να συναντήσει και τα δύο μοναδικά και επαγγελματίας – σίγουρα ένας νικητής συνδυασμός. Η προεπιλεγμένη κεντρική γραμμή πλοήγησης ακριβώς κάτω από την κεφαλίδα του ιστότοπου συγκεντρώνει επίσης σημεία για καθαρότητα και ευκολία στη χρήση.

ο “Νέα” ενότητα αυτού του προτύπου, το οποίο βασικά λειτουργεί σαν blog, έχει μια ενσωματωμένη πλευρική γραμμή με ένα “Προφίλ συγγραφέα” και “Αρχείο” Ενότητα. Οι περίεργοι αναγνώστες θα έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να μάθουν περισσότερα για εσάς!

Καλύτερο για: Μουσικούς

7. Kitui από τον Squarespace

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων 7

Το πιο σημαντικό μέρος κάθε καλλιτεχνικής ιστοσελίδας είναι η ίδια η τέχνη. Squarespace’Το πρότυπο Kitui είναι ιδανικό για να ξεπεράσεις τον θόρυβο και να μιλάς για τη μουσική. Μπορείτε να επιλέξετε να παρουσιάσετε το πιο πρόσφατο έργο σας με περηφάνια στη σελίδα προορισμού, έτσι’είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι επισκέπτες.

Squarespace’Η οπτική έμφαση της υπογραφής είναι επίσης σε πλήρη εξέλιξη με το Kitui. Το ελάχιστο κείμενο σε αυτό το πρότυπο επιτρέπει στην εργασία σας να μιλήσει από μόνη της.

8. Πατήστε Kit από Wix

καλύτερο πρότυπο δημιουργίας ιστότοπων 8

Wix’Το πρότυπο Press Kit προσφέρει σχεδόν κάθε λειτουργία που θα θέλατε σε έναν ιστότοπο προώθησης. Η οργανωμένη διάταξη προβάλλει τη δισκογραφία, το βιογραφικό σας, τις ημερομηνίες περιήγησης και τα βίντεο απόδοσης με στυλ.

Πατήστε το κιτ’Η κομψή έμφαση στα εικαστικά είναι ιδανική για μουσικούς ειδικότερα, γιατί το έργο τέχνης του άλμπουμ σας μπορεί πραγματικά να λάμψει εδώ αν το θέλετε. Εκεί’είναι επίσης μια επιλογή για να γράψετε ένα σύντομο, γυαλισμένο βιογραφικό με ένα κουμπί που συνδέεται με το μακρύτερο, πλούσιο βιογραφικό σας – έτσι οι πιο αφοσιωμένοι θαυμαστές σας μπορούν να συνεχίσουν!

9. DJ Beat από το Site123

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων 9

Το DJ Beat είναι το Site123’το πιο όμορφο μουσικό πρότυπο. Οι νέες επιλογές γραμματοσειράς και οι απλές τοποθετήσεις εικόνων συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα απλό και ελκυστική εμπειρία χρήστη.

ο “Επόμενο Gig” Η σελίδα είναι μοναδική, επειδή τονίζει κάθε μεμονωμένο συμβάν, αντί να απαριθμεί απαλά όλες τις επερχόμενες εκπομπές σας. Οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν την ευκαιρία να διαβάσουν προσαρμοσμένες περιγραφές για κάθε παράσταση και εσείς’Θα μπορέσω να βάλω τα φώτα της δημοσιότητας στην επόμενη εμφάνισή σας.

Καλύτερο για: Wordsmiths

10. Μπέντφορντ από Squarespace

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων 10

Εμείς’ήδη καλύψαμε την αναμφισβήτητη σύνδεση μεταξύ εικόνων και αφοσίωσης. Εάν οι λέξεις είναι το μέσο επιλογής σας, ίσως νομίζετε ότι αυτό σας αφήνει σε δύσκολη θέση – αλλά υπάρχουν πολλά πρότυπα που χρησιμοποιούν επιδέξια εικόνες για τονίζω τα γραπτά σας, αντί να το ξεπερνάτε. Το πρότυπο Bedford από το Squarespace είναι ένα από αυτά.

Το Bedford διαθέτει μια προαιρετική περιοχή banner στο πάνω μέρος κάθε σελίδας, στην οποία μπορείτε να ανεβάσετε μια εικόνα της επιλογής σας για να τραβήξετε την προσοχή σε οποιοδήποτε περιεχόμενο θα είναι κάτω από αυτό. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτήν την περιοχή banner για διαφορετικούς σκοπούς – για παράδειγμα, μια περιοχή banner στην κορυφή του “Ιστολόγιο” Η σελίδα θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια παρουσίαση των επιλεγμένων δημοσιεύσεων ιστολογίου.

11. Προσωπικό Blog από την Wix

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων 11

Υφηγητής’ας το όνομα “Προσωπικό ιστολόγιο” σας ξεγελάω – αυτό το πρότυπο από το Wix είναι αρκετά ξεχωριστό. Το αγαπημένο μας μέρος είναι η επιλογή να ρυθμίσετε μια ροή αναρτήσεων ιστολογίου δίπλα στο δικό σας “Σχετικά με μένα” ενότητα, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να βάλουν αμέσως ένα πρόσωπο σε όλο το υπέροχο περιεχόμενο που έχουν’βλέπω ξανά. Πάνω από αυτό, μπορείτε να εμφανίσετε μια επιλεγμένη ανάρτηση στο πάνω μέρος της σελίδας για να προσελκύσετε αναγνώστες’ προσοχή στο πιο πρόσφατο αριστούργημά σας.

12. Ο ταξιδιώτης από το Site123

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων 12

Οποιοσδήποτε συγγραφέας ξέρει πόσο δύσκολο είναι να οργανώσει διαφορετικές ιστορίες σε ένα κομψό μέρος. Ιστότοπος123’s Το πρότυπο Traveller λύνει όμορφα αυτό το πρόβλημα. Ευανάγνωστα πλαίσια – το καθένα με μια επιλεγμένη εικόνα – εμφανίζει τον τίτλο, τη σύνοψη και την ημερομηνία δημοσίευσης κάθε καταχώρησης ιστολογίου. Στο κάτω μέρος κάθε κουτιού είναι ένα “Διαβάστε περισσότερα” σύνδεσμος για την πλήρη καταχώριση.

Μόλις εσύ’έχετε εκπλαγεί οι αναγνώστες με τις σκέψεις σας, αυτό’Είναι ευχάριστο να γνωρίζουμε ότι ο ταξιδιώτης διαθέτει επίσης ένα πολύ κομψό “Εγγραφείτε” ενότητα, όπου οι χρήστες μπορούν να εισάγουν το email τους και να λαμβάνουν ενημερώσεις από εσάς με το πάτημα ενός κουμπιού.

Καλύτερο για: Εκδηλώσεις

13. Carmine από το Squarespace

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων 13

Squarespace’Το πρότυπο Carmine αναδεικνύει ένα συμπαγές χρώμα φόντου με μεγάλο κείμενο, καθιστώντας το ιδανικό για τη διαφήμιση ενός επερχόμενου συμβάντος. Σημαντικές πληροφορίες όπως οι ημερομηνίες και η τοποθεσία που κερδίσατε’να χαθεί σε οποιονδήποτε και οι εικόνες που εμφανίζονται ενώ κάνετε κύλιση, δεν επιτρέπουν τη διάρρηξη της διάταξης.

Οι απλοί σύνδεσμοι και η πλοήγηση σημαίνουν ότι οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στην εκδήλωσή σας με ευκολία και ο μινιμαλισμός αυτού του θέματος αισθάνεται καλλιτεχνικός και φρέσκος – ιδανικός για μια δημιουργική έκθεση ή πνευματική προβολή.

14. Τεχνική συνάντηση από το Site123

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων 14

Ιστότοπος123’Το πρότυπο Tech Meetup είναι ιδανικό για την επικοινωνία όλων των πληροφοριών που οι πιθανοί συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν για την εκδήλωσή σας. Κάτω από την κεφαλίδα της μεγάλης σελίδας υπάρχει χώρος που περιλαμβάνει την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο της εκδήλωσης, έτσι ώστε οι επισκέπτες να γνωρίζουν τα απαραίτητα αμέσως μόλις βρουν τη σελίδα προορισμού σας.

Με το Tech Meetup, μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μια σελίδα που ονομάζεται “Πότε & Οπου?” με χάρτη για την εκδήλωσή σας’τοποθεσία. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε έναν απλό “ολοκλήρωση παραγγελίας” κουτί για τους χρήστες να αγοράσουν εισιτήρια μέσω.

15. Επιχειρηματικό Συνέδριο από την Wix

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων 15

Το πρότυπο Business Conference από το Wix είναι ιδανικό για τη διοργάνωση επαγγελματικής εκδήλωσης. Διατηρώντας τη σελίδα προορισμού απλή, μπορείτε να επισημάνετε μια σημαντική ενέργεια στο πάνω μέρος της σελίδας – αυτή είναι η λειτουργία που το “ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ” Το κουμπί εξυπηρετεί στο demo.

Το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό του Business Conference είναι η επιλογή να συμπεριληφθεί μια συλλογή από ακουστικά ηχείων, τα οποία αποκαλύπτουν κάθε βιογραφικό όταν τοποθετείτε το ποντίκι. Διαδραστικές πινελιές σαν αυτό το κάνουν διασκεδαστικό να αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες!

Καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων: Περίληψη

Κάπου ανάμεσα στα χιλιάδες πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων που κρέμονται στο Διαδίκτυο είναι η τέλεια διάταξη για τον ιστότοπό σας. Εμείς’διαλέξατε όσο το δυνατόν περισσότερα πρότυπα για να δημιουργήσετε αυτήν τη λίστα των δεκαπέντε αγαπημένων μας, ώστε να έχετε ένα πιο επιλεκτικό μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτηση. Για να ανακεφαλαιώσουμε, αυτά είναι τα αγαπημένα μας πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων για:

 1. Εικαστικοί καλλιτέχνες: Utica, Christian Adams, Kevin Matsuya
 2. Τοπικές επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις: Acquire – Slick, Barbosa, Clean Lines
 3. Μουσικοί: Kitui, Press Kit, DJ Beat
 4. Wordsmiths: Bedford, Προσωπικό Blog, Ο Ταξιδιώτης
 5. Εκδηλώσεις: Carmine, Tech Meetup, Business Conference

Πρώτα απ ‘όλα, τα καλύτερα πρότυπα δημιουργίας ιστότοπων θα αναδείξουν το περιεχόμενο που προσφέρετε στον ιστότοπό σας – επειδή είναι τα δικα σου ιστοσελίδα! Μια γρήγορη συμβουλή: Το Squarespace βγήκε στην κορυφή στην έρευνά μας για καλύτερο σχεδιασμό, οπότε αν εξακολουθείτε να έχετε καταφύγιο’βρήκα το τέλειο ταίριασμα, αυτό’είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map