Best Online Side Hustles για το 2020

Το’είναι μια νέα χρονιά και εσύ’θέλω να αρχίσω να βάζω λίγα επιπλέον χρήματα – είτε αυτό’s για μια κατάθεση για ένα σπίτι, ωραίες διακοπές, μια βροχερή μέρα ή μια μεγάλη Παρασκευή βράδυ. Τι’Επιπλέον, νομίζετε ότι έχετε λίγο περισσότερο χρόνο να αφιερώσετε σε μια πλευρική κίνηση.


Αλλά η βασική διαφορά μεταξύ αυτού του άρθρου και των άλλων που ίσως έχετε συναντήσει είναι αυτή: μπορείτε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις πλευρικές κινήσεις χρησιμοποιώντας μόνο το φορητό υπολογιστή ή το smartphone σας *.

* Εκτός από τον αριθμό 7, όπου εξαπατήσαμε λίγο, αλλά άξιζε τον κόπο.

Δεν θα βρείτε περπάτημα σκύλου, ποδηλασία για το Deliveroo, συλλογή απορριμμάτων ή ψήσιμο μεταξύ των προτάσεών μας. Αυτό δεν είναι’η έβδομη τάξη ψήνει την πώληση, και είστε’εκπαίδευση για ένα τριάθλο.

Αξίζετε να επιστρέψετε στο σπίτι, να καθίσετε στον καναπέ και να κερδίσετε λίγα επιπλέον χρήματα στις πιτζάμες σας – και εμείς’έχετε τους 18 καλύτερους τρόπους για να το κάνετε ακριβώς αυτό.

18 Best Online Side Hustles για το 2020:

Προσοχή! Αν εσύ’έχουμε ένα προϊόν για πώληση, είτε φυσικό είτε ψηφιακό, έχουμε ένα ολόκληρο τμήμα αυτού του ιστότοπου’s γεμάτο πληροφορίες σχετικά με τρόπους δημιουργίας ενός διαδικτυακού καταστήματος – αλλά κερδίσαμε’καλύπτει αυτό σε αυτό το άρθρο. Αντ ‘αυτού, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε:

Πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα – εννέα εύκολα βήματα για να ξεκινήσετε την πώληση στο διαδίκτυο

5 Καλύτεροι δημιουργοί ιστοτόπου ηλεκτρονικού εμπορίου – οι κορυφαίες επιλογές μας για την κατασκευή του διαδικτυακού σας καταστήματος

7 καλύτερες δωρεάν πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου – οι πλατφόρμες που σας επιτρέπουν να αρχίσετε να πωλείτε δωρεάν

1

Δημοσίευση στο Medium

Πλευρική κίνηση: δημοσίευση σε μέσο

Όταν πρόκειται να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, το να γράφετε για τον Ιστό είναι μια προφανής διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε (εννοώ, μπορεί να είμαστε λίγο προκατειλημμένοι). Αλλά όταν δεν το κάνεις’Έχω πολλή εμπειρία, μπορεί να κάνει το pitching για freelance εργασία δύσκολο και μπορεί να γίνει λίγο catch-22. Λοιπόν, από πού ξεκινάς?

Ένα blog είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δείξετε πώς μπορείτε να γράψετε κάτι για εσάς’Είμαστε παθιασμένοι, αλλά επίσης αξιολογούμε πραγματικά το Medium ως πλατφόρμα για την ανάρτηση (ή την αναδημοσίευση) των άρθρων σας. Το’Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο εργασίας, και μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε ένα ή δύο χρήματα στο μεταξύ μέσω του Medium’s Πρόγραμμα συνεργατών.

Ο τρόπος με τον οποίο το Medium υπολογίζει τα κέρδη είναι αρκετά μοναδικός και ωφελεί τόσο τους εξειδικευμένους συγγραφείς όσο και αυτούς που έχουν μαζική απήχηση (ή σε αυτούς με ‘ιογενής’ ιστορίες για κοινή χρήση). Με απλά λόγια, τα κέρδη σας εξαρτώνται από το ποσοστό του συνολικού χρόνου ανάγνωσής τους που τα Μέσα μέλη ξοδεύουν διαβάζοντας το άρθρο σας. Ενώ μόνο το 8% των ενεργών συγγραφέων Medium κερδίζουν περισσότερα από 100 $, εκεί’το εύρος για να πάρετε πολύ περισσότερα από αυτό – ο υψηλότερος αμειβόμενος συγγραφέας για το μήνα Νοέμβριο 2019 κέρδισε 22.658,57 $. Όποιος μπορεί να καλέσει επίσημα το Medium τον κύριο θόρυβο του.

2

Ξεκινήστε έναν εξειδικευμένο λογαριασμό Instagram

Πλευρική κίνηση: εξειδικευμένος λογαριασμός Instagram

Εσείς’Θα δω πολλά άρθρα σχετικά με τις πλευρικές φασαρία που προτείνουν να γίνετε ‘Επιρροή Instagram’ για να κερδίσετε επιπλέον μετρητά. Ενώ αυτό μπορεί να έχει λειτουργήσει πριν από πέντε χρόνια, η πραγματικότητα είναι ότι το Instagram είναι αρκετά κορεσμένο με τέτοιου είδους λογαριασμούς τώρα. Εκτός αν έχετε ήδη αρκετές χιλιάδες ακόλουθους, εσείς’Θα είναι δύσκολο να μπείτε στη δράση του influencer.

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει’σημαίνει ότι δεν υπάρχει’t χρήματα που θα γίνουν στο Instagram (και γρήγορα) – εσείς’Θα πρέπει απλώς να γίνω λίγο πιο δημιουργικός. Όπως το βλέπουμε, οι εξειδικευμένοι λογαριασμοί είναι τώρα ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης του Instagram. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη μιας υπάρχουσας πλατφόρμας ή μιας δημοφιλούς σειράς για να αποκτήσετε γρήγορα μια πιστή βάση θαυμαστών. τα αγαπημένα μας παραδείγματα είναι τα @chandler_holding_ur_fav_album, @depopdrama και @meme_appetit. Κάθε ένας από αυτούς τους λογαριασμούς έχει κερδίσει γρήγορα αρκετές χιλιάδες ακόλουθους και δύο βασίζονται αποκλειστικά στο περιεχόμενο που υποβάλλουν οι ακόλουθοι.

Μόλις εσύ’έχετε μια καλή παρακολούθηση, μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από τον λογαριασμό σας με έναν από πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Το @depopdrama λαμβάνει πληρωμές για την προώθηση διαφορετικών καταστημάτων Depop στις ιστορίες του, το @chander_holding_ur_fav_album έχει μια σελίδα δωρεών και το @meme_appetit έχει ξεκινήσει την πώληση εμπορευμάτων μέσω του RedBubble, το οποίο είναι μια πλατφόρμα που’Θα μιλήσω λίγο περισσότερο για αργότερα.

3

Διδάξτε αγγλικά από απόσταση

Πλευρική κίνηση: διδάξτε αγγλικά

Νομίζω ότι δεν’Έχετε κάποιες ικανότητες να προσφέρετε; Ξανασκέψου το. Αν εσύ’ξέρετε άπταιστα Αγγλικά (ή, μάλιστα, οποιαδήποτε γλώσσα), τότε εσείς’έχω κάτι που κάποιος άλλος θέλει να μάθει. Δεδομένου ότι τα αγγλικά είναι μια τόσο δημοφιλής γλώσσα, εκεί είναι εκεί’είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι πρόθυμοι να μάθουν εξ αποστάσεως και πολλές εταιρείες έτοιμες να ενεργήσουν ως μεσάζοντες.

Διδάξτε μακριά, VIPKID και QKids θα όλοι πληρώνουν έως και περίπου $ 25 / ώρα για τις υπηρεσίες σας. Δεν το κάνεις’Δεν χρειάζομαι οποιαδήποτε διδακτική εμπειρία για να συμμετάσχετε σε αυτούς τους ιστότοπους, αλλά οι περισσότεροι απαιτούν να έχετε πτυχίο’πτυχίο. Μόλις εσύ’επιλέξαμε μερικούς τακτικούς πελάτες και έφτιαξα ένα όνομα για τον εαυτό σας, δημιουργήσατε τον ιστότοπο του εκπαιδευτή (μας αρέσει το πρότυπο ‘Ιδιωτικός δάσκαλος’ από την Wix), ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να χρεώνετε τις δικές σας χρεώσεις και να διατηρείτε την πλήρη χρέωση.

4

Ολοκληρώστε τις διαδικτυακές έρευνες

Πλευρικές φασαρία: διαδικτυακές έρευνες

Εμείς’Θα είμαι πολύ εκ των προτέρων σχετικά με αυτό – κάνοντας έρευνες που κέρδισες στο διαδίκτυο’Φέρτε τα μεγάλα δολάρια, αλλά είναι πολύ εύκολο. Στην πραγματικότητα, σχεδόν ανόητο. Το’είναι η τέλεια δραστηριότητα για να ταιριάζει στα κομμάτια του χρόνου διακοπής – η μετακίνηση σας, ενώ παρακολουθείτε μια επανάληψη στην τηλεόραση κ.λπ. μέσω PayPal ή με τη μορφή δωροκάρτας.

Κάθε έρευνα θα σας κερδίσει μεταξύ 50 και 450 πόντων, με 100 πόντους που ισοδυναμούν με 1 $. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες από αυτές τις έρευνες θα είναι αρκετά εκτεταμένες και θα χρειαστούν περίπου μισή ώρα ή περισσότερο για να ολοκληρωθούν.

5

Μεταφράζω

Πλευρική κίνηση: μετάφραση

Αν εσύ’είσαι αρκετά τυχερός για να μιλάς περισσότερες από μία γλώσσες’Έχουμε ακόμη περισσότερες επιλογές όσον αφορά την επιλογή μιας πλευρικής φασαρίας. Η μετάφραση είναι μια ανταγωνιστική αλλά επικερδής επιχείρηση, και ενώ εσείς είστε’Πιθανότατα θα είναι δύσκολο να διαλέξετε λογοτεχνικές μεταφράσεις ή μεγάλα εμπορικά έργα χωρίς σχετικό βαθμό, μπορείτε να συνεργαστείτε με μια εταιρεία (ή να ξεχωρίσετε μόνοι σας) για να πάρετε μικρότερα έργα.

Ιστότοποι όπως το Fiverr είναι εξαιρετικοί για να ξεκινήσετε γρήγορα, αλλά με τους περισσότερους ανταγωνιστές να χρεώνουν $ 5 για κάθε 500 λέξεις, το’Θα σας πάρει λίγο χρόνο για να δημιουργήσετε κάποια μετρητά – και με τόσους πολλούς ανταγωνιστές, αυτό’Θα είναι δύσκολο να κλειδώσετε αυτές τις πολύ σημαντικές κριτικές.

Εμείς’σίγουρα συνιστώ να προσπαθήσετε να πάρετε την αντιπροσωπεία, ή να επικοινωνήσετε με εταιρείες / να απαντήσετε σε διαφημίσεις ανεξάρτητα. Και για να είσαι αξιόπιστος, εσύ’Θέλω ένας ιστότοπος να παρουσιάζει παραδείγματα της δουλειάς σας και θετικές μαρτυρίες από πελάτες. Μας αρέσει το πρότυπο Sofia by Squarespace για αυτό – επιτυγχάνει την ιδανική ισορροπία προσωπικών και επαγγελματικών.

6

Δημιουργήστε μαθήματα YouTube

Πλευρικές κινήσεις: Μαθήματα YouTube

Google ‘πώς να δέσετε γραβάτα’, και το κορυφαίο αποτέλεσμα είναι ένα βίντεο στο YouTube. Σε αυτό το βίντεο, ένας κανονικός τύπος έχει γυρίσει τον εαυτό του δένοντας γραβάτα, με μια εξήγηση φωνής. Έχει’Χρησιμοποίησα οποιοδήποτε φανταχτερό εξοπλισμό και το βίντεο έχει διάρκεια κάτω των έξι λεπτών. Έχει πάνω από 66 εκατομμύρια προβολές. Υποθέτοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν αυτό το βίντεο μέχρι το τέλος, αυτός ο καταλαβαίνω γραβάτα έχει κερδίσει τον εαυτό του μεταξύ 200.000 και 450.000 $ αποκλειστικά από τις διαφημίσεις που προβάλλει το YouTube στην αρχή του βίντεό του.

Ωστόσο, για να μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από ένα κανάλι YouTube με αυτόν τον τρόπο, υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις. Εσείς’Χρειάζομαι χρόνο παρακολούθησης καναλιού άνω των 4.000 λεπτών τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς και περισσότερους από 1.000 συνδρομητές, οι οποίοι θα διαρκέσουν λίγο χρόνο. Χρησιμοποιήστε εργαλεία όπως ‘TubeBuddy‘ για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε κενά περιεχομένου που θα μπορούσατε να καλύψετε και να το αναζητήσετε!

7

Νοικιάστε τα πράγματα στο Fat Llama

Πλευρική κίνηση: Fat Llama

Εντάξει, εμείς’απάτησα λίγο εδώ. Το Fat Llama είναι ένας ιστότοπος όπου μπορείτε ‘νοικιάστε (σχεδόν) οτιδήποτε’. Έτσι, για να το χρησιμοποιήσετε ως μέρος της πλευρικής σας φασαρία, εσείς’Θα χρειαστεί να νοικιάσω κάτι. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός τείνει να κάνει πολύ καλά στο Fat Llama. σκεφτείτε φανταχτερούς φακούς κάμερας, drones, εξοπλισμό DJ, προβολείς, ακόμη και μουσικά όργανα. Ο μόνος μη ανώνυμος λογαριασμός στο leaderboard κερδών Fat Llama είναι ένας φωτογράφος που ενοικιάζει σχεδόν αποκλειστικά φακούς κάμερας για περίπου 15- 20 $ την ημέρα και κέρδισε αρκετές χιλιάδες δολάρια τον τελευταίο μήνα.

Τα εργαλεία και τα μηχανήματα τείνουν να κερδίζουν λιγότερα χρήματα, αλλά έχουν μεγάλη ζήτηση. Πλυντήρια πίεσης, καθαριστικά χαλιών, σίδερα συγκόλλησης – είναι πιθανό να είστε’Θα έχω κάτι που κάποιος άλλος χρειάζεται, αλλά δεν το κάνει’Θέλω να αγοράσω.

Και αν όχι, αφιερώστε λίγο χρόνο κοιτάζοντας το Fat Llama και αξιολογήστε την αγορά. υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να αγοράσετε που θα πληρώσει γρήγορα για τον εαυτό του; Μπορείτε να μειώσετε τους ανταγωνιστές σας και να προσφέρετε κάτι που μπορούν’t – όπως δωρεάν παράδοση; Μπορείτε να δημοσιεύσετε αντικείμενα στο Fat Llama δωρεάν, και εσείς’καλύπτεται για ζημιές έως και 30.000 $.

8

Διεξαγωγή δοκιμών χρηστών ιστότοπου

Πλευρική κίνηση: δοκιμές χρηστών

Η δοκιμή χρηστών ιστότοπου είναι τόσο εύκολη όσο η έρευνα στο διαδίκτυο και πιθανώς πολύ πιο επικερδής (αν και εσείς’Πρέπει να δώσω περισσότερη προσοχή). Ιστότοποι όπως το usertesting.com θα σας ζητήσουν να εκτελέσετε κάποια ενέργεια σε έναν πελάτη’ο ιστότοπος (όπως η αγορά ενός συγκεκριμένου προϊόντος) και αφηγηθείτε την εμπειρία σας, καθώς και δώστε τις εντυπώσεις σας για τον ιστότοπο.

Κάθε βίντεο θα διαρκέσει από 10 έως 20 λεπτά και θα σας κερδίσει 10 $, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να μεταφερθεί στον λογαριασμό σας στο PayPal. Εσείς’Θα ταιριάζει με τους πελάτες με βάση την τοποθεσία και τα δημογραφικά στοιχεία σας, και εκεί’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το επίπεδο τεχνολογικής κατανόησης ή εμπειρίας σας – θέλουν απλώς να ακούσουν έντιμες σκέψεις από τυπικούς πελάτες, προκειμένου να εξαλείψουν τις απογοητευτικές δυσκολίες.

9

Δοκιμάστε το μάρκετινγκ συνεργατών

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι όπου προσθέτετε συνδέσμους σε προϊόντα ή υπηρεσίες εντός του περιεχομένου σας και, στη συνέχεια, κερδίζετε μια μικρή προμήθεια εάν οι αναγνώστες σας συνεχίσουν να αγοράζουν αυτά τα προϊόντα αφού κάνουν κλικ σε αυτά από τον ιστότοπό σας. Οι μπλόγκερ μόδας, για παράδειγμα, θα δημοσιεύσουν συνδέσμους με τα ρούχα που φορούν και θα κάνουν ένα μικρό κέρδος εάν οι αναγνώστες τους συνεχίσουν να αγοράζουν τα ίδια ρούχα.

Όταν πρόκειται να κερδίσετε χρήματα μέσω μάρκετινγκ θυγατρικών, έχουμε παρόμοιες συμβουλές για να ξεκινήσουμε έναν λογαριασμό Instagram – πηγαίνετε εξειδικευμένος.

Το μάρκετινγκ συνεργατών μπορεί να είναι πραγματικά κερδοφόρο, αλλά ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Εσείς’Θα πρέπει να αναζητήσω κενά περιεχομένου και να παρακολουθούμε τις αναδυόμενες τάσεις, προκειμένου να βρείτε τη δική σας θέση.

10

Ξεκινήστε ένα ενημερωτικό δελτίο

Πλευρική κίνηση: ενημερωτικό δελτίο

Για όποιον’Έχασε ποτέ μια δουλειά που βασίζεται στο γραφείο, η ιδέα της εγγραφής για λήψη εθελοντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να φαίνεται εντελώς ξένη. Όμως, η δημιουργία ενημερωτικών δελτίων μπορεί να είναι μεγάλη επιχείρηση για όσους έχουν δημιουργική επιδεξιότητα, καλή ιδέα και την προθυμία να θέσουν τις ώρες.

Ξεκινώντας ένα ενημερωτικό δελτίο isn’ένας γρήγορος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα – αλλά σίγουρα μπορεί να είναι καλός. Μόλις εσύ’έχετε δημιουργήσει μια πιστή βάση δεδομένων συνδρομητών (χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως το MailChimp ή το TinyLetter), μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε έσοδα από το ενημερωτικό δελτίο σας. Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι με την προσθήκη συνδέσμων συνεργατών (δείτε παραπάνω για το τι είναι αυτά και πώς να το κάνετε) ή να κερδίσετε χρήματα από έναν χορηγό συμπεριλαμβάνοντας μια ενότητα στο προϊόν ή την υπηρεσία τους.

Το’είναι δύσκολο να βάλεις έναν αριθμό για το πόσα μπορείς να κερδίσεις από το ενημερωτικό δελτίο σου, αλλά να έχεις υπόψη ότι για μερικούς ανθρώπους, αυτή είναι η δουλειά τους πλήρους απασχόλησης – έτσι’είναι ασφαλές να πω εκεί’Εδώ υπάρχει κάποιο σοβαρό δυναμικό κέρδους. Με τον ίδιο τρόπο, εσείς’αντιμέτωποι με κάποιο σοβαρό ανταγωνισμό, γι ‘αυτό σας συνιστούμε να κάνετε την έρευνά σας και να εγγραφείτε σε όσα περισσότερα ενημερωτικά δελτία μπορείτε. Επόμενο σχέδιο και τι εμείς’Η ανάγνωση είναι δύο από τα αγαπημένα μας.

Εσείς’Θέλω να δημιουργήσω έναν απλό ιστότοπο που θα παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο σας και να δημοσιεύουν παραδείγματα προηγούμενου περιεχομένου. Μας αρέσει το πρότυπο Foundry by Squarespace, ως αυτό’αρκετά επικεντρωμένο στην τυπογραφία – ιδανικό για να αφήσετε τα λόγια σας να μιλούν!

11

Γράψτε ανεξάρτητο περιεχόμενο

Πλευρική κίνηση: γράψτε ανεξάρτητο περιεχόμενο

Αν εσύ’Το ενδιαφέρον αυξήθηκε από την ιδέα ενός ενημερωτικού δελτίου ή από τη δημοσίευση στο Medium, τότε πιθανότατα θα μπορούσατε να κερδίσετε χρήματα από την ανεξάρτητη γραφή.

Πολλοί άνθρωποι είναι νευρικοί στην αγορά ως συγγραφέας. Εκεί’είναι μια εσφαλμένη αντίληψη ότι πρέπει να είστε ο επόμενος F. Scott Fitzgerald για να αξίζει να πληρώσετε για την εργασία σας. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πολλή εμπορική γραφή αφορά μόνο τη δυνατότητα να εξηγήσουμε τα πράγματα με συνοπτικό τρόπο, και στα απλά αγγλικά. Και φυσικά, η καλή ορθογραφία και η γραμματική είναι απαραίτητη.

Μόλις εσύ’έχετε δημιουργήσει κάποια εμπειρία ως ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε να περιμένετε να κερδίσετε μεταξύ 0,12 $ και 0,20 $ ανά λέξη. Αλλά για να φτάσετε σε αυτό το στάδιο, εσείς’Θέλω να δημιουργήσω ένα καλό προφίλ, και αυτό περιλαμβάνει – εσείς’το μαντέψατε – έναν ιστότοπο! Εδώ μπορείτε να εμφανίσετε προηγούμενα παραδείγματα της εργασίας σας, να γράψετε αναρτήσεις ιστολογίου για να δείξετε τα ενδιαφέροντά σας και να δώσετε στους ανθρώπους έναν τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί σας. Αυτός ο ιστότοπος της Wooden Writing είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα και το αγαπημένο μας πρότυπο χαρτοφυλακίου είναι το Henson by Squarespace.

12

Διορθώνω τυπογραφικά δοκίμια

πλευρική κίνηση: διόρθωση διόρθωσης

Είστε πλοίαρχος γραμματικής και ορθογραφίας, αλλά δεν είστε λάτρης της γραφής; Η διερεύνηση θα μπορούσε να κάνει την τέλεια πλευρική κίνηση.

Όμως, η έναρξη της διόρθωσης δοκιμών δεν είναι’είναι πάντα μια εύκολη διαδρομή. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, δεν το κάνετε’Χρειάζομαι πραγματικά αγγλικό πτυχίο για να πάρω εργασία ως ανεξάρτητος διορθωτής, αλλά θα πρέπει να αποδείξεις την αξία σου. Ως συγγραφέας, αυτό είναι εύκολο – μπορείτε απλώς να δημοσιεύσετε παραδείγματα της δουλειάς σας σε ένα χαρτοφυλάκιο. Αλλά για έναν διορθωτή, εσείς’Θα πρέπει να δείξω τις δεξιότητές σας με διαφορετικό τρόπο. Για να πάρετε την πρώτη σας δουλειά, εσείς’Θα πρέπει να προσφέρω μια πραγματικά ανταγωνιστική τιμή ή / και να στηριχτούμε στο δίκτυό σας. Μπορείτε να ελέγξετε για ανεξάρτητες εργασίες διόρθωσης σε ιστότοπους όπως Freelance Writing Gigs.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συλλέξει μαρτυρίες από ευχαριστημένους πελάτες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό βιογραφικό σημείωμα που περιγράφει λεπτομερώς τα έργα σας’δουλέψαμε και το παρουσίασα σε μελλοντικούς πελάτες ως απόδειξη ότι το αντίγραφο τους θα ήταν σε ασφαλή χέρια. Και πάλι, υπάρχουν πολλά πρότυπα που θα λειτουργούσαν για αυτό – το αγαπημένο μας είναι το Suhama από το Squarespace, καθώς βάζει τους πελάτες σας μπροστά και στο κέντρο για μέγιστο αντίκτυπο.

13

Δημιουργήστε ένα διαδικτυακό μάθημα

πλευρική κίνηση: διαδικτυακό μάθημα

Αν εσύ’έχετε ξεφύγει από τις κινήσεις που επικεντρώνονται στο γράψιμο, ξεκαθαρίζοντας την έλλειψη ικανότητάς σας σε αυτόν τον τομέα και, στη συνέχεια, ακούστε: εδώ’όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα σχεδόν από κάθε δεξιότητα που διαθέτετε, υπό την προϋπόθεση σας’είμαι πρόθυμος να το μοιραστώ.

Τα προσωπικά μαθήματα είναι εκπληκτικά ακριβά, έτσι’Δεν είναι περίεργο ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε διαδικτυακά μαθήματα για αναβάθμιση. Το Udemy είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους για αυτό το είδος φυσικά, προσφέροντας τα πάντα, από εκπαιδευτικά σεμινάρια Photoshop έως σεμινάρια αυτοπεποίθησης, με τιμές που κυμαίνονται από περίπου 15 $ έως αρκετές εκατοντάδες.

Αυτά τα μαθήματα μπορεί να διαρκέσουν λίγο, αλλά μόλις τα κάνουν’τελειώσατε, αυτό’είναι σε μεγάλο βαθμό hands-off. Εσείς’Θα πρέπει να απαντήσω σε ερωτήσεις και περιστασιακά να ενημερώνω ενότητες, αλλά η σκληρή δουλειά θα γίνει αποτελεσματικά. Ο Udemy έχει ακόμη μια ομάδα υποστήριξης εκπαιδευτών για να σας βοηθήσει στην πορεία – και αυτό’δεν είναι περίεργο, λαμβάνοντας υπόψη τους’Θα κερδίσετε ένα υπέροχο 50% των πωλήσεών σας μέσω της πλατφόρμας τους. Οτι’Γιατί και πάλι, μόλις εσείς’έχουμε συγκεντρώσει λίγο buzz σε έναν ιστότοπο όπως το Udemy, σας προτείνουμε επίσης να προσφέρετε το μάθημα σε μια δική σας πλατφόρμα, δημιουργώντας έναν απλό ιστότοπο για να φιλοξενήσετε το περιεχόμενό σας.

14

Προσφέρετε απαντήσεις από ειδικούς

πλευρική κίνηση: απαντήσεις από ειδικούς

Αν εσύ’είστε ειδικευμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα σας, αλλά μη’Για να φανταστείτε την ιδέα να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα, μπορείτε να κερδίσετε εύκολα χρήματα, παρέχοντας εξειδικευμένες απαντήσεις σε ερωτήσεις. Ιστότοποι όπως το JustAnswer και το PrestoExperts σάς επιτρέπουν να εγγραφείτε ως ειδικός σε οτιδήποτε, από τα χρηματοοικονομικά έως τα ζώα, αν και’Θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση με αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξετε την επιλογή σας.

Μόλις εσύ’και πάλι σε λειτουργία, αυτό μπορεί να είναι μια αρκετά επικερδή πλευρική κίνηση. Στο JustAnswer, μπορείτε να κερδίσετε από $ 20 έως $ 50 + ανά ερώτηση, ενώ στο PrestoExperts, μπορείτε κερδίστε πάνω από $ 2 ανά λεπτό.

15

Παιχνίδι στο Twitch

πλευρική κίνηση: Στρίψιμο

Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας επαγγελματία παίκτη, είναι πιθανό να είστε’Έχω ήδη ακούσει για το Twitch. Εάν έχετε καταφύγιο’t, εμείς’Θα σας συμπληρώσω εν συντομία.

Το Twitch είναι ένας ιστότοπος όπου μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, καθώς και να παρακολουθείτε άλλους ανθρώπους να παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Το’είναι κάτι που δεν το κάνει’Ακούγεται σαν να είναι κάτι, αλλά’στην πραγματικότητα είναι μια πολύ τεράστια συμφωνία. Το Twitch έχει περισσότερους από 15 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά.

Όπως το YouTube, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από την προβολή διαφημίσεων στην αρχή των βίντεο Twitch. Επειδή’είναι μια πλατφόρμα που ανήκει στο Amazon, αυτό’Είναι επίσης πολύ εύκολο να δημιουργήσετε συνδέσμους Amazon για παιχνίδια ή άλλα προϊόντα. Ίσως να έχετε τη δυνατότητα να λάβετε προσφορές χορηγιών, εάν μπορείτε να συγκεντρώσετε αρκετές προβολές.

16

Πουλήστε μπλουζάκια online

παρενέργειες: πωλήστε μπλουζάκια στο διαδίκτυο

Όλοι γνωρίζουν ότι ένα άτομο που έχει πάντα πολύ καλά μπλουζάκια. Εάν έχετε την υποψία ότι στην πραγματικότητα μπορεί να είστε εκείνο το άτομο, τότε ακούστε: μπορείτε να κερδίσετε χρήματα πουλώντας μπλουζάκια στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή – ή ακόμη και να κρατήσετε ένα μπλουζάκι.

Ναι, εμείς’είμαι σοβαρός. Με το RedBubble, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε το σχέδιό σας – αυτοί’Θα φροντίσω τα υπόλοιπα. Σίγουρα, η περικοπή σας θα είναι πολύ μικρή – αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι έχετε κερδίσει’Πρέπει να επενδύσουμε σε απόθεμα ή να πληρώσουμε για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το πιστεύουμε’είναι μια πολύ γλυκιά συμφωνία. Αυτή η εγκατάσταση είναι ιδανική για ένα μικρό δευτερεύον έργο που θα φροντίσει σε μεγάλο βαθμό τον εαυτό του, και αυτό’Δεν είναι μόνο μπλουζάκια – μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τα σχέδιά σας για θήκες τηλεφώνου, wall art και πολλά άλλα προϊόντα.

Το μόνο μειονέκτημα; Λοιπόν, ας’απλά λένε ότι ένα ή δύο άτομα έφτασαν εκεί πρώτα. Το RedBubble είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό, έτσι κι εσείς’Θέλω επίσης να κάνω κάποιο μάρκετινγκ των προϊόντων σας. Εμείς’Θα ήθελα να πω ότι τα υπέροχα σχέδιά σας θα πουληθούν, αλλά με τόσες πολλές σελίδες προϊόντων που προσφέρονται, ακόμη και τα καλύτερα στυλ θα χρειαστούν λίγη ώθηση.

Ψάχνετε για μια λαμπερή νέα αγορά για να μπείτε; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας Πώς να πουλήσετε CBD στο Διαδίκτυο αν εσύ’νιώθω λίγο πιο τολμηρός! 17

Επενδύστε σε μετοχές και μετοχές

πλευρική κίνηση: εφαρμογή μετοχών και μετοχών

Ενώ η επένδυση σε μετοχές και μετοχές μπορεί να ακούγεται σαν μια πολύ μεγάλη δραστηριότητα που’Μόνο για όσους θέλουν να βάλουν τα μεγάλα δολάρια, η πραγματικότητα είναι ότι η σωστή χρήση οποιουδήποτε χρηματικού ποσού είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε λίγο περισσότερα χρήματα.

Έτσι, εάν εσείς’κάνατε λίγα επιπλέον μετρητά από μια από τις πλευρές αυτής της λίστας, γιατί να μην το κάνετε να προχωρήσει λίγο επενδύοντας; Κάποτε, η εύρεση επιτυχίας στο χρηματιστήριο απαιτούσε ώρες λεπτομερούς έρευνας και συνεχή παρακολούθηση των τάσεων. Και σίγουρα, αυτή εξακολουθεί να είναι μια επιλογή – αλλά προτιμούμε την προσέγγιση της εφαρμογής.

Το Robinhood είναι μια εφαρμογή επένδυσης χωρίς χρέωση, αλλά είναι καλύτερη για όσους έχουν κάποια ιδέα για το τι’θέλει να επενδύσει. Η Swell Investing, εν τω μεταξύ, επικεντρώνεται στην επένδυση σε εταιρείες που έχουν θετικό αντίκτυπο στον κόσμο. Εκεί’βασικά είναι μια επενδυτική εφαρμογή για οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας σας.

Πηγαίνετε στην κορυφή 18

Μεταγράψτε βίντεο

Πηγαίνετε στην κορυφή Πλευρική κίνηση: μεταγραφή βίντεο

Αν εσύ’ταλαντούχος δακτυλογράφος, η μεταγραφή μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε μερικά επιπλέον δολάρια. Εσείς’Θέλω να είμαι γρήγορος δακτυλογράφος, καθώς οι περισσότεροι ιστότοποι θα σας πληρώνουν ανά ώρα μεταγραφόμενου ήχου ή βίντεο, αντί ανά ώρα που ξοδεύετε δουλεύοντας σε αυτό.

Το TranscribeMe θεωρείται ευρέως ως μια από τις καλύτερες πληρωμένες πλατφόρμες για μεταγραφείς, πληρώνοντας μεταξύ 15 $ και 22 $ ανά ώρα ήχου (όσοι έχουν νομικό ή ιατρικό υπόβαθρο θα έχουν υψηλότερο ποσοστό). Μεταγράψτε με αναφορές τα μέσα μηνιαία κέρδη για τους μεταγραφείς είναι 250 $, και το Τα υψηλότερα μηνιαία κέρδη αναφέρθηκαν στα 2.200 $.

Πηγαίνετε στην κορυφή 19

18 Best Online Side Hustles: Τυλίγοντας το

Πηγαίνετε στην κορυφή

Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας καθώς αποσυμπιέσαμε τις 18 καλύτερες διαδικτυακές κινήσεις μας για το 2020 – ελπίζουμε ότι υπήρχε κάτι για όλους εκεί!

Εδώ’είναι μια λίστα για άλλη μια φορά:

Όπως πάντα, εμείς’Θέλετε να το επαναφέρετε σε εσάς, τους θαυμάσιους αναγνώστες μας – κάποιες κορυφαίες συμβουλές για να κερδίσετε λίγα χρήματα; Οποιος ‘γίνετε πλούσιοι γρήγορα’ σχέδια που πρέπει να αποφεύγουμε όπως η πανούκλα; Καταφέρατε να μετατρέψετε την πλευρά σας σε μια εργασία πλήρους απασχόλησης; Εμείς’μου αρέσει να ακούω από εσάς! Μοιραστείτε την εμπειρία σας στα σχόλια, ώστε να συνεχίσουμε να διατηρούμε αυτόν τον ιστότοπο ως χρήσιμο και συνεργατικό πόρο.

Ευτυχισμένος!

Πηγαίνετε στην κορυφή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me