Κατασκευαστές ιστοτόπων DIY: Είναι εύκολο στη χρήση;

Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων DIY


Οι κατασκευαστές ιστοτόπων DIY είναι ένας τρόπος για τους τακτικούς ανθρώπους να σχεδιάζουν και να δημιουργούν τους δικούς τους ιστότοπους χωρίς να χρησιμοποιούν κώδικα. Η τεχνολογική τεχνογνωσία δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, είτε εσύ’είστε επιχειρηματίας ή χόμπι.

Αυτοί’χρησιμοποιούνται όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Ηγέτης της βιομηχανίας Το Wix έχει πλέον περισσότερους από 119 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, πάνω από 3 εκατομμύρια που πληρώνουν πελάτες. Οτι’είναι πολλές ιστοσελίδες.

Αυτό το κομμάτι θα καλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους κατασκευαστές ιστοτόπων DIY – τι είναι, τι αυτοί’είστε ικανοί και ποιο είναι το πιο κατάλληλο για εσάς (αν θέλετε να δοκιμάσετε).

Εάν θέλετε να περιορίσετε το θόρυβο και να μάθετε περισσότερα σχετικά με συγκεκριμένους κατασκευαστές ιστότοπων, εμείς’σε κάλυψα. Μερικοί από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστοτόπων DIY που περιλαμβάνονται σήμερα περιλαμβάνουν:

 • Wix
 • Γουέμπλι
 • Squarespace
 • Πάμε μπαμπά

Ακολουθήστε τους συνδέσμους για πλήρεις κριτικές για κάθε οικοδόμο. Ή δείτε αυτόν τον συνοπτικό πίνακα των τριών κορυφαίων μας:

Όσο για τους υπόλοιπους από εσάς, διαβάστε για το πλήρες lowdown των κατασκευαστών ιστοτόπων DIY.

Τι είναι το DIY Website Builder?

Οι κατασκευαστές ιστοτόπων DIY είναι ένας τρόπος να κάνετε έναν ιστότοπο μόνοι σας. Τινάσσων. Οτι’Με λίγα λόγια, αλλά υπάρχουν περισσότερα από αυτό. Όπως οτιδήποτε άλλο έχουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους – και την ιστορία.

Οι πρώτοι ιστότοποι έπρεπε να γραφτούν χειροκίνητα χρησιμοποιώντας html. Το Dreamweaver ήταν ένας από τους πρώτους πρωτοπόρους, ενώ μερικοί από εσάς μπορεί να θυμάστε το GeoCities από παλιά. Παρόλο που το τελευταίο αναδιπλώθηκε το 2009, το πνεύμα του ζει στις Neocities, μια υπέροχη πλατφόρμα για όσους θέλουν να μάθουν για τη δημιουργία ιστότοπων σε επίπεδο κωδικοποίησης.

Τούτου λεχθέντος, πολλοί από εμάς δεν’Έχω το χρόνο ή την τάση να μάθετε κώδικα και να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από το μηδέν. Ούτε έχουμε τα χρήματα για να πληρώσουμε έναν επαγγελματία για να το κάνουμε για εμάς. Σήμερα’Οι δημιουργοί ιστότοπων υπάρχουν για να καλύψουν αυτό το κενό. Αυτοί’σχετικά με την παροχή της ευελιξίας του κώδικα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μόνοι σας. Αυτοί’σχετικά με την ελευθερία να μην δημιουργούμε έναν ιστότοπο από την αρχή, να εστιάζουμε στη μεγαλύτερη εικόνα.

Το κάνουν αυτό παρέχοντας πρότυπα και σας επιτρέπουν να τα προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εάν θέλετε να εισαγάγετε βασικές λεπτομέρειες και να τις αφήσετε εκεί, εντάξει. Αν θέλετε να αλλάξετε τα πάντα, μπορείτε.

Όλα αυτά γίνονται στο διαδίκτυο. Δεν το κάνετε’t λήψη λογισμικού δημιουργίας ιστότοπων και δημιουργία ιστότοπου στον υπολογιστή σας. μεταβαίνετε στον εν λόγω ιστότοπο, συνδεθείτε και διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας εκεί. Αυτό προσφέρεται για τη συνολική προσέγγιση των περισσότερων κατασκευαστών ιστότοπων. Μπορούν να φροντίσουν όλα τα τεχνικά πράγματα (φιλοξενία, όνομα τομέα κ.λπ.) αν το θέλετε.

Η ευκολία και ο έλεγχος είναι το ψωμί και το βούτυρο των κατασκευαστών ιστοτόπων DIY. Σας επιτρέπουν να δημιουργείτε πλήρως λειτουργικούς ιστότοπους και να λειτουργείτε γρήγορα. Μπορείτε να ξεκινήσετε σε μία ώρα, όπως φαίνεται παρακάτω από το βίντεό μας.

Παίζω

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό το βίντεο είναι νόμιμο. Μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο σε λιγότερο από μία ώρα στους περισσότερους κατασκευαστές ιστότοπων. Όποιος έχει πάθος για τον ιστότοπό του θα αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο στο έργο από αυτό, φυσικά, αλλά οι κατασκευαστές όπως το Wix διασφαλίζουν ότι ο χρόνος και η τεχνογνωσία δεν αποτελούν πλέον εμπόδιο για την είσοδο.

Όπως το θέτει ο συνιδρυτής της Wix, Avishai Abrahami, δημιουργοί ιστότοπων “απλοποιήστε τη δημιουργία ιστού για όλους”. Οτι’το μακρύ και σύντομο.

Για ποιον είναι?

Τι’είναι υπέροχο για τους κατασκευαστές ιστοσελίδων’αποτελεσματικά για όλους. Οι ερασιτέχνες και οι επαγγελματίες μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν ιστότοπους για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή. Η δική μας έρευνα έδειξε ότι τα δύο τρίτα των ιστότοπων είναι κατασκευασμένα για προσωπική χρήση. Υφηγητής’Νιώθω ότι μόνο οι επιχειρήσεις χρειάζονται ιστότοπους. Αυτοί’εκ νέου στη μειονότητα! Οι κατασκευαστές ιστοτόπων DIY είναι για σχεδόν κάθε τύπο ιστότοπου.

Τα πρότυπα έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία τύπων ιστότοπων. Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για το εστιατόριό σας; Εκεί’Θα είναι μια επιλογή προτύπων μόνο για εστιατόρια. Χαρτοφυλάκια φωτογραφίας; Ναί. Ιστολόγια; Ναί.

Ένας αυξανόμενος αριθμός κατασκευαστών DIY εστιάζεται ρητά στο ηλεκτρονικό εμπόριο – πουλάει πράγματα στο διαδίκτυο. Παρέχουν το πλαίσιο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Το Shopify και το BigCommerce είναι τα μεγάλα σκυλιά αυτή τη στιγμή, με πλατφόρμες όπως το Sellfy που θέλουν να τα κρατήσουν στα δάχτυλά τους.

Εν ολίγοις, οι δημιουργοί ιστότοπων έχουν περιορισμένους οικονομικούς και τεχνικούς πόρους. Όπως ανακαλύψαμε οι ίδιοι, το κόστος δημιουργίας ενός ιστότοπου είναι ένας συνεχώς κινούμενος στόχος, με πολλές δυνατότητες να ξεφύγουμε από τον έλεγχο. Οι σταθερές τιμές των κατασκευαστών ιστοσελίδων σημαίνουν ότι μπορείτε να εισέλθετε στον κόσμο του σχεδιασμού ιστοσελίδων χωρίς να ανοίξετε μια τρύπα στην τσέπη σας.

Τι μπορούν να κάνουν?

Η κύρια αξία των κατασκευαστών ιστοτόπων DIY σας επιτρέπει να εστιάζετε στο σχεδιασμό και τη λειτουργία. Τείνουν να παίρνουν μία από τις δύο μορφές: μεταφορά και απόθεση και δημιουργία.

Οι κατασκευαστές μεταφοράς και απόθεσης κάνουν ό, τι λένε στον κασσίτερο (εάν το κάνουν’είναι καλό). Απλά τοποθετείτε τα στοιχεία της σελίδας όπου τα θέλετε και το στυλ που θέλετε. Οι δημιουργημένοι ιστότοποι θα σας υποβάλουν μερικές ερωτήσεις και στη συνέχεια θα δημιουργήσουν έναν ιστότοπο για εσάς βάσει των απαντήσεών σας. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε τα αποτελέσματα και να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε στοιχεία, αλλά αυτά’είναι συνήθως μια πιο δομημένη εμπειρία.

Στο παρασκήνιο σας βοηθούν να διαχειριστείτε τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), δίνοντας στον ιστότοπό σας την καλύτερη πιθανότητα να κατατάξετε καλά στο Google και στο Bing. Πολλοί προσφέρουν επίσης αναλυτικά στοιχεία, τα οποία σας επιτρέπουν να δείτε πόσα άτομα επισκέπτονται τους ιστότοπούς σας, τι’κάνεις και πού βρίσκονται’έρχομαι από.

Τι είναι οι κατασκευαστές ιστότοπων DIY?

Ο αριθμός των κατασκευαστών αυξάνεται συνεχώς, και δεν είναι όλοι πολύ καλοί. Καθώς η αγορά μεγαλώνει’Είναι φυσικό για τους προσποιητές να προσπαθούν να ανέβουν στο συγκρότημα. Αυτό που είναι καλόι κατασκευαστές ιστότοπων είναι διαθέσιμοι είναι η πραγματική ερώτηση.

Εξαρτάται από τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Δεν υπάρχει ένα μέγεθος για όλους ‘καλύτερος’ οικοδόμος ιστότοπου. Δεν το κάνει’υπάρχει, και ποτέ δεν θα υπάρξει. Υπάρχουν πάρα πολλές μεταβλητές. Αντίθετα, υπάρχει μια επιλογή κορυφαίων κατασκευαστών ιστοτόπων DIY που ικανοποιούν διαφορετικές απαιτήσεις.

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα με μια ματιά του τι εμείς’μιλάμε για πάνω στο γράφημα σύγκρισης δημιουργών ιστότοπων, αλλά εμείς’Θα πάω λίγο περισσότερο βάθος παρακάτω.

Εύκολο στη χρήση δημιουργών ιστότοπων

Θέλαμε να προσφέρουμε κάτι περισσότερο από μια γνώμη για αυτό, έτσι εμείς’διεξήγαγε έρευνα σε όλους τους κορυφαίους δημιουργούς ιστότοπων. Οι δοκιμές εμπειρίας χρήστη έχουν συσχετιστεί με δυνατότητες, υποστήριξη και τιμές για να συγκεντρώσουν μια λίστα με τους ευκολότερους κατασκευαστές ιστότοπων για χρήση.

Έχοντας αυτό κατά νου, οι ακόλουθοι δημιουργοί ιστότοπων προορίζονται για άτομα χωρίς υπόβαθρο κωδικοποίησης. Είναι εύχρηστα με καλή υποστήριξη και διαισθητικές διεπαφές. Δεν το κάνουν’Προσφέρετε πάντα τον έλεγχο του backend όσο οι προηγμένοι αδελφοί τους, αλλά αν θέλετε να φτιάξετε τον δικό σας ιστότοπο με όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία, αυτός είναι ο τρόπος να πάτε.

Wix →

Το Wix είναι το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας drag and drop εκεί έξω. Σας προσφέρει πλήρη έλεγχο του τρόπου εμφάνισης του ιστότοπού σας. Θέλετε το λογότυπό σας να είναι εκεί; Μετακινήστε το εκεί. Θέλετε αυτή η παράγραφος να είναι ανάποδα; Χτυπήστε τον εαυτό σας. Η διεπαφή μπορεί να είναι λίγο συντριπτική στην αρχή, αλλά μόλις καταλάβετε το Wix είναι ένας από τους ευκολότερους κατασκευαστές στη χρήση.

Για όσους είναι νέοι στο παιχνίδι σχεδιασμού ιστοσελίδων και είναι πρόθυμοι να μάθουν, το Wix είναι μια φανταστική επιλογή. Η ελευθερία που παρέχει σας προσκαλεί να μάθετε για τις βασικές αρχές του web design: πώς να παρουσιάσετε την αρχική σας σελίδα, τι να βάλετε στη γραμμή πλοήγησης – όλα αυτά τα καλά πράγματα.

Οι δοκιμές των χρηστών μας έδειξαν Wix’Ο συνδυασμός της ευκολίας χρήσης και της υποστήριξης των πελατών είναι επί του παρόντος απαράμιλλης. Οι αρχάριοι και οι επαγγελματίες απολάμβαναν τη χρήση τους. Εμείς οι ίδιοι το πιστεύουμε’είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για όσους είναι νέοι στο web design. Προσφέρεται καλύτερα σε απλούς ιστότοπους, αλλά τότε οι περισσότεροι ιστότοποι είναι απλοί.

GoDaddy →

Αυτό είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές των χρηστών μας. Το GoDaddy παρέχει μια πιο καθοδηγημένη εμπειρία κατασκευής και το κάνουν με τέτοιο τρόπο’Διαισθητικό και εύκολο στην παρακολούθηση. Για να αποκτήσετε έναν μικρό, στιλβωμένο ιστότοπο γρήγορα, μπορεί να μην υπάρχει καλύτερος κατασκευαστής από το GoDaddy. Παρέχουν επίσης εγγραφή και φιλοξενία τομέα, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε τα πάντα σε ένα μέρος.

Προηγμένοι κατασκευαστές ιστότοπων

Επιπλέον, κατά μήκος της καμπύλης καμπάνας υπάρχουν κατασκευαστές ιστοτόπων DIY που είναι πιο δύσκολο να χρησιμοποιηθούν, αλλά προσφέρουν μεγαλύτερο έλεγχο και επεκτασιμότητα. Αυτά έφτασαν σε ένα ωραίο γλυκό σημείο όπου υποστηρίζονται οι προσπάθειες δημιουργίας του ιστότοπού σας, αλλά εκεί’Είναι επίσης ευκαιρία να αναπτύξετε τις τεχνικές σας δεξιότητες.

Squarespace

Το Squarespace είναι ο ευγενικός, μυστηριώδης, ελαφρώς επιβλητικός οικοδόμος ιστότοπων που καπνίζει στη γωνία. Αυτοί’είναι η πιο κομψή πλατφόρμα του παιχνιδιού αυτή τη στιγμή και το backend τους είναι αρκετά εξελιγμένο για να χειριστεί μεγάλους ιστότοπους υψηλής ζήτησης, όπως περιοδικά.

Παραδείγματα προτύπων SquarespaceΤο Squarespace είναι σωστά γνωστό για την ποιότητα των προτύπων του, όλα βελτιστοποιημένα ώστε να λειτουργούν καλά σε οθόνες επιτραπέζιων υπολογιστών και κινητά τηλέφωνα

Squarespace’Ο πλούτος των κομψών προτύπων σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας, το οποίο είναι τελικά το πιο σημαντικό πράγμα. Το’Δεν είναι μέρος του κλαμπ drag and drop, αλλά είναι’εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές για δυνατότητα προσαρμογής.

Αυτή η πρόσθετη λειτουργικότητα σημαίνει ότι πρέπει να είστε άνετοι με κάποια κωδικοποίηση για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Squarespace, αλλά αυτό’Είναι μια καλή επιλογή για όσους επιθυμούν να μάθουν τι σημαίνει να κάνετε ένα μεγάλο τσιμπούρι στον ιστότοπο.

WordPress.org →

Αυτός είναι ένας ολόκληρος άλλος κόσμος – μόλις μπορεί να χαρακτηριστεί ως δημιουργός ιστότοπων. Το WordPress.org είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (CMS). Αν δεν το έκανε’Δεν έχει νόημα για εσάς, μπορεί να είστε καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Ακόμα, αυτό’είναι η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσετε όταν θέλετε να μεταβείτε σε έναν ιστότοπο στο επόμενο επίπεδο. Σχεδόν το ένα τρίτο του Διαδικτύου βασίζεται στα ιδρύματα του WordPress.org.

Ένα CMS είναι βασικά ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων χωρίς το χέρι. Πρέπει να είστε σε θέση να κωδικοποιήσετε, να φροντίζετε για πράγματα όπως η φιλοξενία ιστοσελίδων μόνοι σας. Το’Δεν είναι τόσο τεχνικό όσο νομίζετε, αλλά σίγουρα χάνετε την ευκολία DIY των κατασκευαστών ιστότοπων.

Επίσης, για να είμαστε σαφείς, το WordPress.org δεν πρέπει να συγχέεται με το WordPress.com, μια υπέροχη αν και κατά τα άλλα περιορισμένη πλατφόρμα blogging.

Κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Ορισμένοι κατασκευαστές ιστότοπων επικεντρώνονται στο διαδικτυακό λιανικό εμπόριο. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με σχετική ευκολία, αυτοί είναι ο τρόπος να πάτε.

Shopify →

Το Shopify ξεκίνησε το 2006 και έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν στο Διαδίκτυο για να πουλήσουν πράγματα, αυτοί’χρειάστηκε κάπου για να τα πουλήσει. Οτι’όπου το Shopify έχει εισέλθει’είναι αποτελεσματικά ένας δημιουργός ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου, παρέχοντας ένα εξαιρετικό πλαίσιο για τη δημιουργία διαδικτυακού καταστήματος.

Η εμπειρία των πελατών βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών που κάνουν. Στην πραγματικότητα, ιδρύθηκε από τρεις φίλους που προσπαθούσαν να πουλήσουν snowboard στο Διαδίκτυο. Χωρίς εντύπωση από τις διαθέσιμες επιλογές, έφτιαξαν τις δικές τους. Η αποστολή τους σήμερα είναι να παρέχουν στους χρήστες “μια πλατφόρμα χωρίς προβλήματα για τη δημιουργία της λιανικής τους επιχείρησης.”

Οι κατασκευαστές ιστότοπων γενικής χρήσης όπως το Wix και το Shopify προσφέρουν ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω προσθηκών. Αυτό είναι εντάξει, αλλά τα διαδικτυακά καταστήματα μεγάλης κλίμακας χρειάζονται ειδικές πλατφόρμες. Το Shopify είναι το καλύτερο από αυτά τη στιγμή, ειδικά για όσους από εσάς μόλις ξεκινήσατε.

BigCommerce →

Το BigCommerce σας παρέχει περισσότερα εργαλεία ‘έξω από το κουτί’ από ό, τι κάνει το Shopify, με την ανταλλαγή’s clunkier για χρήση. Διαβάστε τη σύγκριση μας για το Shopify και το BigCommerce για μια πλήρη ανάλυση του τρόπου σύγκρισής τους και ποιο είναι πιθανό να σας ταιριάζει καλύτερα..

Ποιοι είναι οι περιορισμοί τους?

Όπως και οτιδήποτε άλλο, οι δημιουργοί ιστότοπων δεν εμφανίστηκαν’τέλεια. Η γνώση των αδυναμιών τους είναι εξίσου σημαντική με τη γνώση των δυνατοτήτων τους. Οι ιστότοποι είναι μια σοβαρή επιχείρηση και δεν το κάνετε’Δεν θέλω να φορτώσετε τον εαυτό σας με λάθος πλατφόρμα.

Ακολουθούν μερικές από τις πιθανές ελλείψεις των κατασκευαστών ιστοτόπων DIY:

Όρια προσαρμογής. Ορισμένοι κατασκευαστές ιστότοπων μπορεί να είναι αρκετά περιοριστικοί όσον αφορά την προσαρμογή του ιστότοπού σας. Το’s η τιμή που πληρώνετε για δομή και ευκολία. Οι κατασκευαστές μεταφοράς και απόθεσης της ποικιλίας Wix προσπαθούν να σας δώσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο έλεγχο, αλλά ακόμη και έχουν τους περιορισμούς τους. Για πραγματικά μοναδική λειτουργικότητα και παρουσίαση εκεί’Δεν υπάρχει τρόπος παράκαμψης HTML και CSS. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε κώδικα στον παγκόσμιο ιστό.

Κοινή φιλοξενία. Οι ιστότοποι χρειάζονται ένα μέρος για αποθήκευση όπου μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Αυτό ονομάζεται φιλοξενία. Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων το κάνουν αυτό για εσάς, αλλά εσείς’Το re site θα μοιράζεται πόρους με άλλους ιστότοπους στο σύστημα. Αυτό ονομάζεται κοινόχρηστη φιλοξενία. Το’σπάνια αποτελεί πρόβλημα για μικρές ιστοσελίδες, αλλά καθώς μεγαλώνουν εκεί’είναι ένας κίνδυνος που κέρδισαν’να μπορέσω να αντεπεξέλθω. Ιστότοποι με κοινόχρηστο κίνδυνο φιλοξενίας χαμηλότερες ταχύτητες φόρτωσης ή ακόμη και ολοκληρωμένες διακοπές λειτουργίας, εάν αρκετοί άνθρωποι προσπαθούν να το επισκεφθούν.

Χωρίς αντίγραφα ασφαλείας. Με την εξαίρεση των Weebly και IM Creator, οι κατασκευαστές ιστότοπων συνήθως δεν χρησιμοποιούν’θα σας αφήσουμε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολη τη μετάβαση από τη μία πλατφόρμα στην άλλη. Οι δημιουργοί ιστότοπων δεν δημιουργήθηκαν’φιλανθρωπικά ιδρύματα. Θέλουν να σας κρατήσουν ως πελάτες μόλις αυτοί’σας έχω, και αυτός είναι ένας από τους κύριους τρόπους που το κάνουν.

Δεν το κάνουν’κλίμακα καλά. Αυτό δεν είναι’καθολικά αληθινό, αλλά αυτό’Η υπόθεση είναι αρκετά συχνά για να επισημανθεί. Όσο μεγαλύτερος είναι ο ιστότοπός σας, τόσο πιο κατάλληλο για έναν κατασκευαστή ιστότοπων’θα είναι. Για μικρές τοποθεσίες’είναι ιδανικό, αλλά αν έχετε όνειρα για έναν μεγάλο, περίπλοκο ιστότοπο, ίσως να είστε καλύτερα να πάτε με το WordPress.org από την αρχή.

Πολλοί από εσάς δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ κανένα από τα παραπάνω. Αυτοί’είναι μικρά εμπόδια, αλλά αυτό’Αξίζει να είναι σαφείς οι κατασκευαστές ιστότοπων δεν έχουν τα μειονεκτήματά τους. Τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν δωρεάν δοκιμές ή υπηρεσίες freemium, οπότε και εκεί’αρκετός χρόνος για να σταθμίσετε τα πράγματα για τον εαυτό σας πριν περάσετε ένα λεπτό.

Αν εσύ’ξαναρχίζω, εκεί’είναι μια ισχυρή υπόθεση για τους δημιουργούς ιστότοπων. Αυτοί’είναι μια εισαγωγή στον κόσμο του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ακόμα κι αν ξεπεράσετε τον ιστότοπό σας και κοιτάξετε κάτι πιο προηγμένο, οι εμπειρίες σας θα σας αφήσουν πολύ καλύτερα εξοπλισμένους για αυτό το ταξίδι.

Πόσο κοστίζουν οι κατασκευαστές ιστοτόπων DIY;?

Το μεγάλο και σύντομο είναι ότι οι κατασκευαστές ιστοτόπων DIY είναι ακριβό μόνο αν επιλέξετε να πάτε με τα ακριβά σχέδια. Δεν υπάρχουν κόλπα, ούτε προνόμια. Ένας βασικός ιστότοπος απαιτεί μόνο τους πόρους ενός βασικού σχεδίου, και αυτό’όλοι εσείς’Θα πρέπει να πληρώσω. Ένας προηγμένος ιστότοπος με περισσότερες απαιτήσεις θα απαιτήσει τους πόρους ενός προχωρημένου σχεδίου.

Για τι’αξίζει, η έρευνά μας κατέταξε τους ακόλουθους τρεις κατασκευαστές ως την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής:

 1. Wix
 2. Κτυπητά
 3. Γουέμπλι

Εύκολα, το καθένα προσφέρει πολύ διαφορετικές εμπειρίες δημιουργίας ιστοσελίδων. Το Wix είναι drag and drop, το Strikingly είναι απλό και δομημένο, και το Weebly χτυπά μια ισορροπία και των δύο. Όλα προσφέρουν δωρεάν δοκιμές, οπότε εκεί’άφθονη ευκαιρία για να δείτε ποιος κάνει κλικ μαζί σας.

Αν εσύ’μόλις ξεκινήσετε, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πετάξετε χρήματα. Επιλέξτε ένα προσιτό σχέδιο και αναβαθμίστε όσο μεγαλώνει ο ιστότοπός σας.

συμπέρασμα

Οι προγραμματιστές δεν έχουν πλέον μονοπώλιο στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Οι κατασκευαστές ιστοτόπων DIY έχουν επιτρέψει σε όλους να δημιουργήσουν μια παρουσία στο διαδίκτυο που είναι κομψή και λειτουργική. Θα μπορούσατε να προωθήσετε έναν ιστότοπο σε μια μέρα, αν πραγματικά το θέλατε (αν και δεν το κάνουμε’δεν συνιστώ να είμαι αρκετά τόσο gung ho).

Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί κατασκευαστές ιστότοπων, αλλά δεν υπάρχει ‘καλύτερος’ οικοδόμος ιστότοπου. Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Εάν η ευκολία χρήσης είναι σημαντική για εσάς, εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή με τα παρόμοια Wix ή Πάμε μπαμπά. Αν θέλετε να αναπτύξετε την τεχνική σας τεχνογνωσία καθώς χτίζετε, κάτι παρόμοιο Squarespace μπορεί να είναι περισσότερο στο δρομάκι σας. Δώστε τους μια περιστροφή και δείτε τι κλικ. Δεν κοστίζει τίποτα να δοκιμάσετε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map