BigCommerce εναντίον Shopify

Contents

Ανακαλύψτε γιατί περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν το Shopify από το BigCommerce

shopify οικοδόμος ιστοτόπου ηλεκτρονικού εμπορίου


Αγοράστε και BigCommerce είναι δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου. Εάν γνωρίζετε κάτι για το ηλεκτρονικό εμπόριο, εσείς’πιθανότατα άκουσα πολλά για αυτά.

Εκεί’Δεν το αρνούμαστε’Και οι δύο κέρδισαν την κατάστασή τους στην κορυφή του πακέτου ηλεκτρονικού εμπορίου. Αλλά όταν πρόκειται BigCommerce εναντίον Shopify, ποιό είναι καλύτερο? Και ποια θα πρέπει να επιλέξετε για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα?

Εμείς’κάναμε την έρευνα και μπορούμε να σας πούμε αυτήν τη στιγμή συνολικά, Το Shopify είναι η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εμείς’Έχω κάνει ώρες έρευνας και στις δύο πλατφόρμες, δοκιμάζουμε ο καθένας τους εαυτούς μας, και κάνουμε ομάδες καθημερινών ανθρώπων να τους δοκιμάζουν επίσης. Όχι μόνο αυτό, αναλύσαμε, εξετάσαμε και συγκρίναμε τα πλεονεκτήματα του BigCommerce και του Shopify’χαρακτηριστικά πωλήσεων, σχέδια, υποστήριξη πελατών, σχέδια τιμών και άλλα.

Τώρα εμείς’Θα σας οδηγήσω στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του BigCommerce και Shopify για να κάνετε την επιλογή του σωστού πολύ πιο εύκολη.

1

Shopify εναντίον BigCommerce: Head-to-Head

Αποτέλεσμα από το FiveBigCommerceShopifyΕυκολία στη χρήσηΣχέδιοΧαρακτηριστικά πωλήσεωνΥποστήριξη πελατώνΤιμολόγησηΣυνολική βαθμολογία
3.54
3.54
4.54.7
3.54.5
43.5
4.24.7

2

Shopify vs BigCommerce: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματαΑγοράστεBigCommerce
 • Νούμερο ένα για τις δυνατότητες πωλήσεων
 • Εξαιρετικό σύστημα απογραφής
 • Υποστηρίζει πωλήσεις πολλαπλών καναλιών σε πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram και το Pinterest
 • Κακή για διεθνή επεκτασιμότητα – βασίζεται σε εφαρμογές τρίτων για υποστήριξη σε πολλά νομίσματα
 • Ισχύουν χρεώσεις συναλλαγών, εκτός εάν χρησιμοποιείτε Shopify Payments
 • Η εναλλαγή προτύπων σημαίνει αναδιαμόρφωση του ιστότοπού σας
 • Διαθέτει τα πιο ενσωματωμένα χαρακτηριστικά οποιασδήποτε πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Υποστηρίζει πωλήσεις πολλαπλών καναλιών
 • Φανταστικό SEO για ενίσχυση των κατατάξεων αναζήτησης
 • Η περίπλοκη ορολογία το καθιστά ακατάλληλο για αρχάριους
 • Απαιτείται μικρή καμπύλη εκμάθησης για τις προηγμένες δυνατότητες
 • Η επεξεργασία της διεπαφής είναι δύσκολη στην πλοήγηση

3

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Shopify και του BigCommerce?

Το Shopify και το BigCommerce μπορεί να φαίνονται αρκετά παρόμοια με την πρώτη ματιά, γιατί αυτοί’και οι δύο πλατφόρμες πωλήσεων – και εξαιρετικές σε αυτό. Και λοιπόν’είναι η διαφορά?

Το Shopify λειτουργεί από το 2006 και συνεχίζει να αναπτύσσεται με εντυπωσιακό ρυθμό – σήμερα εξουσιάζει πάνω από 1 εκατομμύριο επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, έχετε το BigCommerce, το οποίο ιδρύθηκε το 2009 και έκτοτε έχει δημιουργήσει πάνω από 17 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εμπόρων.

Οτι’είναι αρκετά εντυπωσιακά στατιστικά και στις δύο πλευρές!

Το BigCommerce έχει σχεδιαστεί για την υπερφόρτιση του καταστήματός σας’s ανάπτυξη – ένα κύριο αξιοθέατο είναι ότι όλα τα εργαλεία του έρχονται ενσωματωμένα, έτσι ώστε εσείς’δεν βασίζεστε σε εφαρμογές. Αντίθετα, Shopify’Το τεράστιο κατάστημα εφαρμογών είναι η υπερηφάνεια και η χαρά του, παρέχοντας στους χρήστες όλες τις δυνατότητες που θα μπορούσαν να χρειαστούν για να αναπτύξουν τα καταστήματά τους.

Όσον αφορά τη δημοτικότητα, εκεί’είναι σαφής νικητής. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το γράφημα Google Trends που δείχνει το ενδιαφέρον αναζήτησης και στις δύο πλατφόρμες τα τελευταία πέντε χρόνια. Το Shopify είναι μπλε. Το BigCommerce είναι κόκκινο.

ενδιαφέρον shopify vs bigcommerce με την πάροδο του χρόνουΤο ενδιαφέρον για το Shopify αυξήθηκε στα ύψη σε σύγκριση με το BigCommerce τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με το Google Trends.

Αγοράστε’Η ανάπτυξη είναι εντυπωσιακή, ενώ το BigCommerce παρέμεινε αρκετά επίπεδο με την πάροδο του χρόνου. Και οι δύο ικανοποιούν προφανώς τους πελάτες τους, αλλά ποιο θα πρέπει να επιλέξετε; Shopify ή BigCommerce; Αφήνω’μάθετε!

4

Ποιο είναι ευκολότερο στη χρήση?

Είτε εσύ’είναι μια πρώτη φορά αυτο-εκκινητής ή ένας έμπειρος oldtimer ηλεκτρονικού εμπορίου με 10 διαδικτυακά καταστήματα που βρίσκονται ήδη στη ζώνη σας, η ευκολία χρήσης δεν σταματά ποτέ να είναι σημαντική. Ο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο – αυτό’Γιατί το δοκιμάζουμε τόσο καλά.

Συνολικά, το Shopify σημείωσε υψηλότερη βαθμολογία για ευκολία χρήσης από το BigCommerce. στην πραγματικότητα, Η Shopify ήρθε δεύτερη γενικά στην αυστηρή δοκιμή ευκολίας χρήσης.

Το Shopify έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες του να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και διαθέτει τα χαρακτηριστικά και το σχεδιασμό για να το αποδείξει. Οι χρήστες βρήκαν εύκολο να δημιουργήσουν τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου τους, επαινώντας τη διαδικασία ενσωμάτωσης και τον φιλικό προς τον χρήστη συντάκτη. Εδώ’Αυτό που άρεσαν μερικοί χρήστες στο Shopify:

“Μου άρεσε πολύ ο τρόπος με τον οποίο παρείχατε τις πληροφορίες και τα προϊόντα που θέλετε να προβάλετε και, στη συνέχεια, με αυτήν τη μέθοδο Shopify λίγο πολύ δημιούργησε έναν ιστότοπο για εσάς.”

“Συνολικά, ήταν μια πολύ εύκολη προσέγγιση για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος. Είχα τον πλήρη έλεγχο του τι έβαλα στον ιστότοπό μου και του πού το έβαλα, με το πρόσθετο πλεονέκτημα να είμαι σε θέση να αλλάξω οτιδήποτε και όταν ήθελα.”

Η απόδειξη είναι στην πουτίγκα. Το Shopify ξεχώρισε ως η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που ήταν πιο πιθανό να προτείνουν οι άνθρωποι.

Συγκριτικά, το BigCommerce έμεινε λίγο στη σκόνη. Οι χρήστες δυσκολεύτηκαν να πλοηγηθούν στο πρόγραμμα επεξεργασίας και η γλώσσα που δεν ήταν κατανοητή.

Αυτό καθιστά το BigCommerce λιγότερο ιδανικό για αρχάριους, καθώς πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία για να κατανοήσετε την ορολογία. Μετά από όλα, δεν το κάνεις’Θέλετε να αναζητάτε όρους τεχνολογίας στο Google κάθε φορά που θέλετε απλώς να προσθέσετε νέα προϊόντα στο κατάστημά σας.

Όταν κάναμε τα μαθηματικά, το βρήκαμε Το BigCommerce ήταν 14% πιο δύσκολο στη χρήση από το Shopify. Αν λοιπόν εσείς’απλά ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο για να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, έχετε την απάντησή σας.

Αλλά, αν είχατε την καρδιά σας στο BigCommerce, μη’να μην αποθαρρυνθεί! Εκεί’είναι ένας λόγος που το BigCommerce αγωνίζεται σε αυτόν τον τομέα, και αυτό’λόγω των ισχυρών ενσωματωμένων δυνατοτήτων και του επεξεργαστή split. Προσθέτετε προϊόντα και κάνετε κάποιες αλλαγές σε ένα μέρος – ένα είδος ‘παρασκήνια’ περιοχή – έπειτα πραγματοποιήστε τροποποιήσεις στη βιτρίνα σας στην άλλη περιοχή.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στην πλοήγηση και καθιστά το BigCommerce μια πιο βαρύ πλατφόρμα για την αντιμετώπιση. Αλλά το BigCommerce προσπαθεί να μειώσει το τεχνικό φορτίο. Για ένα πράγμα, έχει μια υπέροχη διαδικασία επιβίβασης.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το BigCommerce ακούει προφανώς τους χρήστες του’ ανατροφοδότηση. Το’κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο εργαλείο οπτικών εμπορευμάτων που ονομάζεται Store Design, το οποίο σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τη βιτρίνα σας στην οθόνη. Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας και να εξοικονομήσετε πολλά σύγχυση μεταξύ των δύο περιοχών επεξεργασίας.

Εδώ’Τι έλεγαν οι χρήστες για το BigCommerce:

“Η ενσωμάτωση ήταν υπέροχη – σας πήρε μια μικρή περιήγηση για το πού θα βρείτε ορισμένα χαρακτηριστικά και κομμάτια προσαρμογής. Τόνισαν ακόμη και να μην φοβούνται να τους υποβάλουν ερωτήσεις στο τμήμα βοήθειας και υποστήριξης, που μου άρεσε πολύ.”

“Ήταν δύσκολο, αλλά η πλατφόρμα ήταν ένα πολύ πιο ισχυρό σύστημα, επομένως οι προκλήσεις είναι πιο πιθανές.”

Εκεί’Χωρίς αμφιβολία, το BigCommerce είναι μια πιο δύσκολη πλατφόρμα για την κατασκευή του διαδικτυακού σας καταστήματος. Μα αυτό’επειδή είναι’Διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε ήδη ενσωματωμένες, οι οποίες μπορεί να είναι συντριπτικές για νέους χρήστες. Το νέο εργαλείο σχεδίασης καταστήματος κάνει το BigCommerce ένα συναρπαστικό βήμα πιο κοντά στο να είναι πιο φιλικός για αρχάριους.

Shopify vs BigCommerce – Ευκολία χρήσης: Η ετυμηγορία

Το Shopify είναι πιο εύκολο στη χρήση από το BigCommerce, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για αρχάριους. BigCommerce’Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά του καθιστούν μια πολύ πιο δύσκολη πλατφόρμα για να το συνηθίσετε, ενώ το Shopify έχει καρφώσει φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό.

5

Που έχει τις καλύτερες δυνατότητες πωλήσεων?

Δεν το κάνεις’Θέλετε να ξοδέψετε πολύτιμα χρήματα, χρόνο και προσπάθεια για την κατασκευή του διαδικτυακού σας καταστήματος, απλώς για να βρείτε ότι μπορείτε να πουλήσετε μόνο τρία προϊόντα και να στείλετε ένα email κάθε μήνα. Οι δυνατότητες πωλήσεων καλύπτουν τα πάντα, από τα τέλη συναλλαγής έως τις επιλογές αποστολής και εσείς’Θέλω να βεβαιωθώ ότι έχετε το καλύτερο από το καλύτερο. Έτσι, το Shopify ή το BigCommerce έλαβαν υψηλότερες βαθμολογίες για τα εργαλεία πώλησης?

Το Shopify ήταν το νούμερο ένα στην έρευνά μας για τα χαρακτηριστικά πωλήσεών του. Το BigCommerce δεν ήταν’πολύ πίσω στη δεύτερη θέση. Και οι δύο διαθέτουν τόνους υψηλής ποιότητας πωλήσεων για να υποστηρίξουν την επιχείρησή σας, οπότε πώς επιλέγετε; Η απάντηση εξαρτάται από τον τύπο των χαρακτηριστικών που έχετε’εκ νέου μετά.

Το BigCommerce διαθέτει τα πιο ενσωματωμένα χαρακτηριστικά οποιασδήποτε πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά.

Τόσο το Shopify όσο και το BigCommerce προσφέρουν βασικές λειτουργίες ως στάνταρ, όπως:

 • Ένα πιστοποιητικό SSL – σημαίνει Secure Sockets Layer, αυτό το πιστοποιητικό προστατεύει το κατάστημά σας και το επικυρώνει ως ασφαλές μέρος για την επεξεργασία διαδικτυακών πληρωμών
 • Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού – αυτό σας εξοικονομεί χρήματα στέλνοντας email σε πελάτες που έχουν εγκαταλείψει τις αγορές τους στο ταμείο σας
 • Πολυκαναλική πώληση – Πώληση σε πολλές πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram και το Pinterest
 • Ισχυρό απόθεμα – ανεβάστε προϊόντα, παρακολουθήστε τα επίπεδα των αποθεμάτων σας και ενημερώστε το κατάστημά σας μέσω του αποθέματός σας

Αυτές οι λειτουργίες κάνουν την επιχείρησή σας πολύ πιο νόμιμη και πιθανότατα να πετύχει, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη, την πίστη και τις επιπλέον πωλήσεις. Με το BigCommerce και το Shopify να είναι κορυφαίες μάρκες, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά για να υποστηρίξετε τις λειτουργίες που μετράνε.

Τι τους ξεχωρίζει λοιπόν?

Χαρακτηριστικά πωλήσεων Shopify

Το Shopify διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για να χτίσετε το κατάστημά σας – αλλά για πιο ανεπτυγμένες δυνατότητες, εσείς’Θα χρειαστώ εφαρμογές.

κατάστημα εφαρμογών shopifyΤο Shopify App Store παρέχει προηγμένα εργαλεία για την ενίσχυση του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Έχετε τόνους για να διαλέξετε, αλλά μπορούν να αυξήσουν τα μηνιαία έξοδά σας.

Αγοράστε’Το εκτεταμένο κατάστημα εφαρμογών σάς δίνει την ελευθερία να προσθέτετε ό, τι θέλετε στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας, χωρίς να περιορίζεστε στις δυνατότητες που περιλαμβάνονται εσωτερικά. Αυτά τα προηγμένα εργαλεία θα βοηθήσουν πραγματικά να οδηγήσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο και αυτό το υψηλό επίπεδο προσαρμογής είναι εξαιρετικά πολύτιμο – αλλά λάβετε υπόψη ότι αυτά τα πρόσθετα προέρχονται’συμπεριλαμβάνεται στο μηνιαίο πρόγραμμά σας.

Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε το κατάστημά σας όπου κι αν βρίσκεστε με το Shopify’εξαιρετική εφαρμογή για κινητά. Αυτό σας επιτρέπει να κρατάτε την επιχείρησή σας στην παλάμη σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα έσοδά σας και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες πελατών, ανεξάρτητα από το τι’επαν.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό από το Shopify είναι η λειτουργία Shopify Payments (κάντε κλικ εδώ για να δείτε την κριτική μας σε αυτό). Αντί να εγγραφείτε με ξεχωριστή πύλη πληρωμής (όπως PayPal ή Stripe), Το Shopify σας προσφέρει τη δική του πύλη πληρωμών, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε όλα τα χρήματά σας στον πίνακα ελέγχου, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια. Εάν ορίσετε αυτήν την επιλογή, θα παραιτηθεί από όλα τα τέλη συναλλαγής, εξοικονομείτε χρήματα επίσης.

Χαρακτηριστικά πωλήσεων BigCommerce

Το BigCommerce διαθέτει ένα πολύ μικρότερο κατάστημα εφαρμογών από το Shopify. Μα αυτό’επειδή διαθέτει τα πιο ενσωματωμένα χαρακτηριστικά οποιουδήποτε κατασκευαστή ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά!

Όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε, το BigCommerce το έχει ήδη συμπεριλάβει. Από 0% χρεώσεις συναλλαγών έως εντυπωσιακά εργαλεία αναφοράς δεδομένων, έχετε δυνατότητες υψηλής ποιότητας απευθείας στα χέρια σας. Δεν το κάνεις’Πρέπει να βασίζομαι σε εφαρμογές για προηγμένες δυνατότητες – αυτές’σας περιμένω ήδη στον πίνακα ελέγχου σας!

χαρακτηριστικά του bigcommerceΤο BigCommerce διαθέτει μια εντυπωσιακή γκάμα ενσωματωμένων λειτουργιών που βοηθούν το κατάστημά σας να πετύχει.

Το BigCommerce σάς επιτρέπει να πουλάτε φυσικά, ψηφιακά και προϊόντα βάσει υπηρεσιών μέσω του ιστότοπού σας. Σε αντίθεση με το Shopify, και οι τρεις τύποι προϊόντων είναι ενσωματωμένοι στο κατάστημά σας στο BigCommerce, οπότε δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να αγοράσετε εφαρμογές για να επιτρέψετε αυτές τις πωλήσεις. Μπορείτε απλά να μεταβείτε απευθείας στις πωλήσεις!

Ωστόσο, αυτό’Αυτά τα ισχυρά εργαλεία που μπορούν να κάνουν το BigCommerce πιο δύσκολο στη χρήση. Αντί να επιλέγετε τις δυνατότητες που θέλετε από ένα κατάστημα εφαρμογών, όπως κάνετε με το Shopify, με το BigCommerce, έχετε τα πάντα από την αρχή.

Αν και αυτό μπορεί να είναι συντριπτικό στην αρχή, προσφέρει μεγάλη αξία, καθώς όλα αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα τιμών σας. Κέρδισες’να δείτε το κόστος σας να αυξάνεται με εφαρμογές τρίτων – αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε και αυτό που παίρνετε είναι, λοιπόν, τα πάντα!

Shopify vs BigCommerce – Χαρακτηριστικά πωλήσεων: Η απόφαση

Το Shopify και το BigCommerce υπερέχουν τόσο όσον αφορά τις δυνατότητες πωλήσεων. Το Shopify διαθέτει περισσότερες προσαρμόσιμες δυνατότητες από το BigCommerce λόγω του εκτεταμένου καταστήματος εφαρμογών του. Τούτου λεχθέντος, το BigCommerce έχει περισσότερα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά, τα οποία είναι μαζικά ελκυστικά. Αυτό εξαρτάται λοιπόν από την προσωπική προτίμηση!

6

Ποιος έχει τον καλύτερο σχεδιασμό?

Δεν το κάνεις’να πάρετε μια δεύτερη ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη εντύπωση. Όλα τα χαρακτηριστικά πωλήσεων στον κόσμο είναι άχρηστα εάν οι επισκέπτες σας εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας πριν από αυτούς’ξεκίνησα την περιήγηση. Υφηγητής’αφήστε τους να αναβληθούν από την αδέξια σχεδίαση – επιλέξτε μια πλατφόρμα που τα έχει όλα.

Το Shopify και το BigCommerce είναι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου πριν από οτιδήποτε άλλο. Αυτό σημαίνει ότι δεν το κάνουν’Έχω την ίδια εστίαση στο σχεδιασμό με άλλους κατασκευαστές, όπως το Squarespace και το Wix. Με απλά λόγια, αυτοί’εκ νέου πωλήσεις καθοδηγούμενες παρά προσανατολισμένες στο σχεδιασμό.

Ωστόσο, Το Shopify εξακολουθεί να κατατάσσεται υψηλά στη συνολική έρευνά μας, εξασφαλίζοντας μια πολύ αξιοσέβαστη τρίτη θέση για το σχεδιασμό πίσω από το Wix και το Squarespace. Το πιο σημαντικό, νίκησε το BigCommerce.

Θέματα Shopify

Το Shopify διαθέτει 10 δωρεάν θέματα, με πάνω από 50 επί πληρωμή. Αυτά διατίθενται σε μια γκάμα βιομηχανιών και στυλ, και κυμαίνονται από 140 $ έως 180 $. Το’Είναι εύκολο να βρείτε το τέλειο θέμα αναζητώντας μέσω διάταξης, μεγέθους καταστήματος, βιομηχανίας, στυλ πλοήγησης και πολλά άλλα.

shopify θέματαΤα θέματα του Shopify δημιουργούνται από ανεξάρτητους σχεδιαστές, που κυμαίνονται από δωρεάν έως 180 $

Είτε εσύ’επανεξετάζει τις δωρεάν ή επί πληρωμή επιλογές, όλες οι Shopify’Τα θέματα είναι μοντέρνα και επαγγελματικά. Μπορείτε να αλλάξετε θέματα ανά πάσα στιγμή, αν και μέρος του περιεχομένου σας θα χρειαστεί αναδιαμόρφωση.

Το’είναι πάντα καλή ιδέα να επιλέξετε ένα θέμα που ταιριάζει στη βιομηχανία σας. Αυτό μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά’είναι πολύ πιο εύκολο από το να επιλέγεις καθαρά εμφάνιση, και μετά προσπαθώντας να προσαρμόσεις το θέμα σου για να κάνεις κάτι που έχει’έχει σχεδιαστεί για.

Με αυτό είπε, Shopify’Τα θέματα επιτρέπουν ένα υπέροχο επίπεδο προσαρμογής. Αυτοί’είναι εύκολο να εξατομικεύσετε και να φαίνετε πραγματικά επαγγελματικοί. Όταν οι ειδικοί μας τα δοκίμασαν, Shopify’τα σχέδια του σημείωσαν όλα τα κουτιά.

Εξαιρετικές ποιοτικές δυνατότητες περιλαμβάνονται στο Shopify’γκάμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του ζουμ προϊόντος. Όλα τα Shopify’Τα θέματα ανταποκρίνονται σε κινητά και θα αναδιαμορφωθούν αυτόματα ώστε να ταιριάζουν στο κατάλληλο μέγεθος οθόνης. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε και τις δύο εκδόσεις στην καρδιά σας’περιεχόμενο, ώστε να είστε βέβαιοι ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται εξαιρετικός σε όλες τις συσκευές.

Θέματα BigCommerce

Το BigCommerce προσφέρει 12 δωρεάν θέματα, καθώς και πάνω από 50 θέματα που μπορούν να αγοραστούν. Μπορείτε να τα ταξινομήσετε ανά κλάδο, διάταξη και τιμή. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών για να διαλέξετε, αν και όχι όσα έχετε με το Shopify.

θέματα μεγάλου εμπορίουΤο BigCommerce διαθέτει μια σειρά από δωρεάν και επί πληρωμή σχέδια για να διαλέξετε. Μπορείτε να τα ταξινομήσετε χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης ή το φιλτράρισμα κατά κλάδο, διάταξη και τιμή.

Όταν επιλέγετε το θέμα σας με το BigCommerce, αυτό’είναι σημαντικό να σας βεβαιωθούμε’διαλέγω ένα αυτό’είναι κατάλληλο για τη βιομηχανία σας. Ορισμένες δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο σε συγκεκριμένα θέματα της βιομηχανίας – για παράδειγμα, εάν θέλετε μια λειτουργία ζουμ προϊόντος, εσείς’Θα χρειαστεί ένα θέμα από το ‘είδη ένδυσης’ κατηγορία.

Μπορείτε να αλλάξετε θέματα ανά πάσα στιγμή με το BigCommerce και το περιεχόμενό σας θα αναδιαμορφωθεί αυτόματα για εσάς. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του BigCommerce’Τα θέματα είναι όλα μορφοποιημένα ώστε να ταιριάζουν σε οθόνες κινητών και tablet. Ενώ αυτό σημαίνει ότι μπορείτε’Για να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας για κινητά, αυτό σημαίνει ότι παίρνει μια δουλειά από τα χέρια σας για να τα κάνει όλα για εσάς.

Ωστόσο, το BigCommerce’Τα δωρεάν θέματα μπορεί να φαίνονται λίγο ξεπερασμένα, κάτι που δεν είναι’ιδανικό αν εσείς’εξετάζω την ανάπτυξη της επιχείρησής σας μακροπρόθεσμα. Αυτό θα απαιτήσει πιθανότατα μια επωνυμία κάπου κάτω από τη γραμμή και μετάβαση σε ένα θέμα επί πληρωμή. Αυτά κυμαίνονται στο κόστος από 145 $ έως 235 $.

Ένα συναρπαστικό πράγμα που πρέπει να αναφέρουμε εδώ είναι το BigCommerce’μικρό νέο εργαλείο οπτικών εμπορευμάτων, που ονομάζεται Store Design. Πριν, η προσαρμογή της βιτρίνας σας θα μπορούσε να προκαλέσει πονοκεφάλους από την εναλλαγή μεταξύ των δύο περιοχών επεξεργασίας. Αλλά με το νέο εργαλείο σχεδίασης καταστήματος, μπορείτε τώρα να δείτε όλες τις αλλαγές σας ακριβώς μπροστά στα μάτια σας!

εργαλείο σχεδίασης καταστημάτων bigcommerceΤο νέο εργαλείο σχεδίασης καταστήματος σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε εύκολα τη βιτρίνα σας και να βλέπετε τις αλλαγές σας αμέσως στην οθόνη.

Αυτό σας δίνει πολύ μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο στον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου και διευκολύνει την επεξεργασία του καταστήματός σας. Αυτό φέρνει το BigCommerce ένα βήμα πιο κοντά στο Shopify’κερδίζει σχέδια.

Shopify vs BigCommerce – Σχεδιασμός: Η απόφαση

Το Shopify έχει καλύτερα σχέδια, αν και το BigCommerce είναι πιο ευέλικτο εάν θέλετε να αλλάξετε το θέμα σας. Το BigCommerce είναι πολύ συγκεκριμένο για τη βιομηχανία όσον αφορά τις δυνατότητες, ενώ το Shopify προσφέρει περισσότερες επιλογές – τόσο σε λειτουργίες όσο και σε πιο ενημερωμένα πρότυπα.

7

Που έχει καλύτερη υποστήριξη πελατών?

Η δημιουργία ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς τη σωστή υποστήριξη θα ήταν σαν να πάτε στη θάλασσα χωρίς σωσίβιο. Σίγουρα, μπορεί να φτάσετε στη γη ασφαλή και υγιή. Αλλά ακόμη και οι καλύτεροι ναυτικοί μπορούν να πιαστούν από τις δύσκολες θάλασσες, και αν αυτό συμβεί, αυτό συμβαίνει’είναι πολύ καλύτερο να είσαι ασφαλής παρά συγγνώμη.

Είτε επιλέξετε Shopify είτε BigCommerce, εσείς’Θα αποκτήσω πρόσβαση στις ακόλουθες επιλογές υποστήριξης:

 • 24/7 τηλέφωνο
 • Ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Κέντρο βοηθείας
 • Φόρουμ υποστήριξης
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Εκπαιδευτικά βίντεο
 • Προηγμένη εξειδικευμένη υποστήριξη

BigCommerce’Το κέντρο βοήθειας είναι χρήσιμο, αλλά λιγότερο σαφές από το Shopify’μικρό. Εκτός από αυτό, το Shopify προσφέρει επίσης υποστήριξη μέσω κοινωνικών μέσων, σε αντίθεση με το BigCommerce. Όταν ζητάτε βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας Shopify, εσείς’κατευθύνεται σε μια σχετική σελίδα στο κέντρο γνώσεων Shopify. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό βοήθειας και βάζει το Shopify μπροστά από το BigCommerce σε αυτό το τμήμα.

Και με τις δύο πλατφόρμες, η αναβάθμιση στο υψηλότερο σχέδιο ξεκλειδώνει την υποστήριξη προτεραιότητας. Για το Shopify, αυτό σημαίνει την πρόσβαση σε έναν ειδικό αντιπρόσωπο υποστήριξης στο πρόγραμμα Shopify Plus. Με το BigCommerce, λαμβάνετε έναν σύμβουλο επιβίβασης ως μέρος του προγράμματος BigCommerce Enterprise και λαμβάνετε προτεραιότητα για θεραπεία όταν ζητάτε τηλεφωνική υποστήριξη.

Shopify vs BigCommerce – Υποστήριξη πελατών: Η απόφαση

Το Shopify έχει καλύτερη υποστήριξη πελατών. Έχει το προβάδισμα έναντι του BigCommerce λόγω της αυτόματης κατεύθυνσής του σε σχετικές σελίδες υποστήριξης. Και οι δύο κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν πολλά κανάλια βοήθειας, αλλά το Shopify έχει την επιπλέον προσθήκη υποστήριξης κοινωνικών μέσων. Εσείς’καλύπτεται με κάθε τρόπο.

8

Ποια είναι καλύτερη αξία για τα χρήματα?

Όπως εσύ’Αναμφίβολα, πείτε στους πελάτες σας, ότι οι ποιοτικές υπηρεσίες αξίζουν να πληρώσετε – και ο οικοδόμος ηλεκτρονικού εμπορίου που επιλέγετε δεν αποτελεί εξαίρεση. Αλλά δεν το κάνεις’Θέλω να χτυπήσω όλη τη ζωή σας για να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα – εσείς’προοριζόταν να βγάζω λεφτά!

Τόσο το BigCommerce όσο και το Shopify προσφέρουν δωρεάν δοκιμές. Αγοράστε’τα τρία σχέδια τιμών κυμαίνονται από 29 $ έως 299 $ ανά μήνα. BigCommerce’Τα σχέδια τιμολόγησης ξεκινούν από 29,95 $ ανά μήνα και να φτάσετε έως την προσαρμοσμένη τιμολόγηση στο πιο προηγμένο εταιρικό πρόγραμμα. Αναβαθμίστε για να κλιμακώσετε το κατάστημά σας!

Με το Shopify, ξεκλειδώνετε μια γκάμα δυνατοτήτων όταν κάνετε αναβάθμιση από το βασικό πρόγραμμα Shopify $ 29 ανά μήνα στο 79 $ το μήνα Πακέτο Shopify. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν δωροκάρτες και επαγγελματικές αναφορές, χαμηλότερα ποσοστά πιστωτικών καρτών και πιο προηγμένα εργαλεία Point of Sale (POS).

προγράμματα τιμολόγησης shopifyΑγοράστε’Τα τρία προγράμματα τιμολόγησης κυμαίνονται από 29 $ έως 299 $ ανά μήνα. Όλα τα πακέτα Shopify συνοδεύονται από δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε πλήρως πριν επιλέξετε.

Τα τρία σχέδια τιμολόγησης σάς επιτρέπουν να κλιμακώσετε καθώς εξελίσσεται το κατάστημά σας, ξεκλειδώνοντας επιπλέον δυνατότητες που ταιριάζουν στις αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησής σας. Το πακέτο Shopify Basic διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάλειψης ανάκτησης καλαθιού, 24/7 υποστήριξη και απεριόριστου αριθμού προϊόντων για πώληση μέσω του καταστήματός σας.

Απλώς θυμηθείτε ότι με το Shopify, η προσθήκη εφαρμογών τρίτων μπορεί να αυξήσει το μηνιαίο κόστος σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψετε στον προϋπολογισμό σας όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα τιμών, όπως εσείς δεν το κάνετε’Δεν θέλω να πιάσω έκπληξη!

Εξοικονομήστε έως και 20% στο Πακέτο Shopify

Εξοικονομήστε 10% στη συνδρομή σας όταν εγγραφείτε ένας χρόνος, και αποθηκεύστε 20% όταν εγγραφείτε δύο χρόνια!

Αυτό σημαίνει, με έκπτωση 20%, εσείς’Θα σώσω σχεδόν 200 $ έτος αχλαδιού στο σχέδιο Shopify.

Με το BigCommerce, ξεκλειδώνετε λειτουργίες όπως η εγκατάλειψη ανάκτησης καλαθιού κατά την αναβάθμιση από το πρόγραμμα χαμηλότερης τιμής στο 71,95 $ ανά μήνα Plus πακέτο. Αυτό είναι το καλύτερο σχέδιο για την ανάπτυξη καταστημάτων και είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις που πραγματοποιούν πωλήσεις έως και 150.000 $ κάθε χρόνο.

Προσοχή! Κερδίστε έως και τρεις μήνες δωρεάν με το BigCommerce

Απλώς θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το BigCommerce προσφέρει έως και τρεις μήνες δωρεάν όταν εγγραφείτε σε ένα νέο πρόγραμμα. Πήγαινε να το ελέγξεις!

τιμολόγηση μεγάλου εμπορίουΤο BigCommerce έχει τέσσερα σχέδια τιμολόγησης, κατάλληλα για κλιμάκωση της επιχείρησής σας σε μακροπρόθεσμη βάση. Η δωρεάν δοκιμή 15 ημερών σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει πριν εγγραφείτε.

Το σχέδιο BigCommerce Plus είναι το πιο δημοφιλές για κάποιο λόγο. Ενώ το φθηνότερο πρότυπο πρόγραμμα παρέχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα κατάστημα, το σχέδιο Plus διαθέτει καλύτερα εργαλεία για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να πετύχει. Για παράδειγμα, δεν το κάνετε’Να εγκαταλείψετε την ανάκτηση καλαθιού στο Πρότυπο πρόγραμμα, το οποίο είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα.

Το ανάποδα του BigCommerce’Η τιμολόγηση είναι ότι, λόγω των ενσωματωμένων χαρακτηριστικών του, αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε. Εσείς’δεν βασίζεστε σε εφαρμογές τρίτων, οι οποίες συμβάλλουν στη μείωση των επιπλέον δαπανών στο ελάχιστο. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι εξετάζετε τις προσφερόμενες δυνατότητες με κάθε σχέδιο, αντί να πηγαίνετε μόνο με τιμή.

Shopify vs BigCommerce – Σχέδια Τιμολόγησης: Η Ετυμηγορία

BigCommerce προσφέρει καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής από το Shopify. Κανένας δεν θα εξαντλήσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό και, συνολικά, το BigCommerce και το Shopify ταιριάζουν αρκετά όταν πρόκειται για την τιμολόγηση. Ωστόσο, το BigCommerce έχει το ελαφρύ πλεονέκτημα χάρη στα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά του και το μικρότερο πρόσθετο κόστος.

Συμπέρασμα: Ποιο είναι καλύτερο, Shopify ή BigCommerce?

Η μάχη BigCommerce vs Shopify είναι αυτή που έχει διαφορετικό νικητή ανάλογα με το ποιος κρίνει τον αγώνα. Αυτοί’είστε μεγάλοι ανταγωνιστές, οπότε όποιο κι αν επιλέξετε, εσείς’σίγουρα θα λάβετε μια αστρική υπηρεσία. Αλλά υπάρχουν μερικές σημαντικές διαφορές, οπότε ας’έχουν μια γρήγορη ανακεφαλαίωση.

Το Shopify είναι πιο εύκολο στη χρήση και είναι η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ το BigCommerce είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί – αν και είναι ιδανικό για μεγάλες και ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Ενώ είναι’Δεν είναι κατάλληλο για αρχάριους ή για όσους θέλουν να πουλήσουν online γρήγορα, Εάν η επιχείρησή σας χρειάζεται ώθηση, το BigCommerce έχει το χυμό για να το κάνει αυτό. Αντίθετα, το Shopify είναι κατάλληλο για διαδικτυακά καταστήματα όλων των σχημάτων και μεγεθών – με την τεράστια επιλογή χαρακτηριστικών και εφαρμογών, υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους με το Shopify.

Το BigCommerce διαθέτει όλες τις ενσωματωμένες λειτουργίες που πρέπει να επιτύχει το κατάστημά σας, χωρίς να χρειάζεται να βασίζεστε σε εφαρμογές τρίτων. Αυτό το καθιστά την πιο επεκτάσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά. Από την άλλη πλευρά έχετε το Shopify, το οποίο είναι πιο εύχρηστο για καταστήματα όλων των μεγεθών.

Είτε εσύ’είναι ένα μικρό κατάστημα μπουτίκ που παίρνει τις πρώτες σας πωλήσεις ή επεκτείνει την επιχείρησή σας, το Shopify διαθέτει τα εργαλεία για να σας δει να πετύχετε.

Συνολικά, οι δοκιμές μας διαπίστωσαν ότι η Shopify ήταν ο νικητής. Το’είναι ο καλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το μικρότερο κατάστημα μέχρι και μεγάλες μάρκες. Ήξερες ήδη ότι ήταν το καλύτερο – αλλά τώρα ξέρεις αν είναι’είναι το καλύτερο για εσάς.

Η κριτική μας για το BigCommerce vs Shopify ήταν χρήσιμη?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map