BigCommerce εναντίον Shopify | 7 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας


Εδώ είναι τα 7 στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε μεταξύ Shopify vs BigCommerce:

Αγοράστε

BigCommerce

Επισκεφτείτε το Shopify Επισκεφτείτε το BigCommerce Κορυφαία επιλογή Μπλουζα
Επιλογή Shopify Κορυφαία επιλογή Shopify λογότυπο shopify


Αγοράστε

Συνολική βαθμολογία

9.4 από τα 10

BigCommerce

Συνολική βαθμολογία

8.4 από τα 10

Περίληψη

Shopify:

Το Shopify είναι ο καλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρονικού εμπορίου παντού στην αγορά. Συνδυάζει ισχυρές δυνατότητες πωλήσεων με έναν αρχάριο φιλικό για αρχάριους για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε το κατάστημά σας. Το Shopify σας προσφέρει 150+ θέματα – πολύ περισσότερο από το BigCommerce – τα οποία δημιουργούνται από ανεξάρτητους σχεδιαστές, διασφαλίζοντας ότι η διαδικτυακή σας βιτρίνα φαίνεται μοντέρνα και επαγγελματική. Εάν χρειάζεστε ποτέ βοήθεια, το Shopify διαθέτει 24ωρη υποστήριξη (όπως το BigCommerce) μέσω πολλών καναλιών, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών συνομιλιών και τηλεφώνων.

BigCommerce:

Το BigCommerce είναι ο πιο επεκτάσιμος κατασκευαστής ηλεκτρονικού εμπορίου, καθιστώντας το ιδανικό για μεγάλα και ταχέως αναπτυσσόμενα καταστήματα. Έχει περισσότερα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά από το Shopify, που σημαίνει ότι δεν το κάνετε’Πρέπει να βασιστείτε στην αγορά ενός τόνου εφαρμογών για να προσθέσετε σημαντικές λειτουργίες στον ιστότοπό σας. Διαθέτει επίσης εντυπωσιακά εργαλεία SEO και υποστηρίζει εκτεταμένες πολυκαναλικές πωλήσεις. Το BigCommerce είναι λιγότερο εύκολο στη χρήση από το Shopify, ωστόσο – χρησιμοποιεί κάποια πολύ περίπλοκη ορολογία, καθιστώντας το λιγότερο κατάλληλο για αρχάριους με μικρή τεχνολογική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα / Σχεδιασμός

Shopify:

Έχοντας μια όμορφη βιτρίνα δίνει την αξιοπιστία του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου σας (ναι – οι άνθρωποι κρίνουν πολύ γρήγορα!)

Σε αυτό το σημείο, τα θέματα Shopify είναι πιθανώς μερικά από τα πιο ελκυστικά θέματα βιτρίνας που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Είναι φρέσκα, μοντέρνα, κομψά και επαγγελματικά.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα θέματα του Shopify είναι υπέροχα είναι επειδή εκμεταλλεύονται ανεξάρτητους σχεδιαστές για να δημιουργήσουν αυτά τα σχέδια για αυτά. Έτσι, ενώ το Shopify είναι τέλειο στη δημιουργία εργαλείων / πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, παραδίδουν τα σχέδια στους επαγγελματίες του σχεδιασμού.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι ενώ ορισμένα θέματα είναι δωρεάν, πολλά από αυτά είναι "ασφάλιστρο" θέματα και μπορείτε να τα αγοράσετε από 100 $ έως 180 $ ανά θέμα.

Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για μια εφάπαξ επένδυση στο σχέδιό σας (χωρίς επαναλαμβανόμενες πληρωμές, εκτός εάν προσλάβετε κάποιον για να προσαρμόσετε ακόμη περισσότερο τη βιτρίνα σας).

Προς το παρόν, το Shopify σας προσφέρει 149 premium θέματα και 24 δωρεάν θέματα. Όλα αυτά ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές.

BigCommerce:

Τα θέματα του BigCommerce βελτιώθηκαν πρόσφατα καθώς εστιάζουν στρατηγικά στη δημιουργία πιο ελκυστικών και επαγγελματικών βιτρίνες για τους χρήστες του.

Προηγουμένως, ένα σημαντικό μειονέκτημα ήταν η ποιότητα των σχεδίων τους, αλλά αρχίζουν να φτάνουν μέχρι το Shopify.

Παρόμοια με το Shopify, το BigCommerce σας προσφέρει επίσης premium και δωρεάν θέματα. Η τιμή για ένα θέμα premium κυμαίνεται από 145 $ – 235 $, το οποίο δεν είναι πολύ διαφορετικό από τις τιμές του Shopify. Στο ευρύτερο πλαίσιο της οικοδόμησης μιας επιχείρησης, η διαφορά τιμής δεν είναι σημαντική.

Προς το παρόν, το BigCommerce σας προσφέρει 76 premium θέματα (όλα ανταποκρίνονται σε κινητά) και μόνο 7 δωρεάν θέματα. Συνολικά, το BigCommerce εξακολουθεί να ακολουθεί το Shopify όσον αφορά την επιλογή του σχεδιασμού. Αλλά έχουν σημειώσει μεγάλα βήματα για να βελτιώσουν αυτό τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου

Shopify:

Το Shopify σας παρέχει όλα τα βασικά εργαλεία για να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Ωστόσο, πιο προηγμένα εργαλεία, όπως λίστα επιθυμιών πελατών, κριτικές προϊόντων, προτάσεις προϊόντων κ.λπ., θα πρέπει να προστεθούν στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσω του App Store τους (περισσότερα παρακάτω).

Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές είναι δωρεάν και μερικές από αυτές είναι premium εφαρμογές (επί πληρωμή). Ο λόγος για τον οποίο είναι εφαρμογές επί πληρωμή είναι επειδή δημιουργούνται από εξωτερικούς προγραμματιστές εργαλείων των οποίων ο μόνος στόχος είναι η ανάπτυξη και βελτίωση αυτών των εργαλείων.

Αυτό που έκανε το Shopify είναι να τους καλέσει να ενσωματώσουν τα εργαλεία τους στην πλατφόρμα Shopify, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά τα εργαλεία χωρίς να χρειαστεί να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα. Επομένως, οι πρόσθετες πληρωμές που κάνετε για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές επί πληρωμή, απευθύνονται κυρίως στους προγραμματιστές εφαρμογών.

Αυτές οι εφαρμογές είναι προαιρετικές και δεν χρειάζεται να τις χρησιμοποιήσετε εάν δεν τις χρειάζεστε ή εάν το κατάστημά σας δεν είναι ακόμα έτοιμο για αυτές. Αλλά καθώς μεγαλώνει η επιχείρησή σας, η ύπαρξη αυτών των εργαλείων για ανάπτυξη με την επιχείρησή σας είναι μια υπέροχη επιλογή.

BigCommerce:

Το BigCommerce πιθανότατα διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εργαλεία μεταξύ όλων των κορυφαίων κατασκευαστών ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σας προσφέρουν περισσότερα εργαλεία "έξω από το κουτί" που περιλαμβάνονται στα βασικά μηνιαία πακέτα τους, έτσι ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη αξία από το BigCommerce.

Εάν χρειάζεστε περισσότερα εργαλεία πέρα ​​από το βασικό σύνολο που σας προσφέρει το BigCommerce, έχουν επίσης ένα App Store όπου μπορείτε να βρείτε προηγμένα εργαλεία που δημιουργήθηκαν από άλλους προγραμματιστές.

Ακριβώς όπως το Shopify, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς ποτέ δεν γνωρίζετε ποια πρόσθετα εργαλεία χρειάζεστε όταν η επιχείρησή σας αρχίσει να μεγαλώνει. Η προσθήκη περισσότερων εργαλείων / εφαρμογών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν είναι τεχνικά δύσκολη, καθώς όλες οι εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για να είναι πλήρως ενσωματωμένες στην πλατφόρμα του BigCommerce.

Συνολικά, το BigCommerce σας προσφέρει πιο προηγμένα εργαλεία ως μέρος των βασικών μηνιαίων προγραμμάτων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη χρηστών

Shopify:

Το Shopify σας παρέχει 24ωρη υποστήριξη, οπότε ακόμα κι αν έχετε ερωτήσεις ή προβλήματα στη μέση της νύχτας, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με τεχνική υποστήριξη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Shopify μέσω τηλεφώνου, email ή ζωντανής συνομιλίας. Έχουν λοιπόν μια πολύ καλή γκάμα καναλιών για να επικοινωνήσετε με κάποιον για βοήθεια.

Το Shopify διαθέτει επίσης ένα μεγάλο φόρουμ κοινότητας όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες του Shopify και επίσης με το προσωπικό υποστήριξης του Shopify. Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη της συμμετοχής στο φόρουμ είναι ότι μπορείτε δυνητικά να δείτε τι κάνουν οι άλλοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, οι ερωτήσεις που έχουν και ίσως μερικές ενδιαφέρουσες λύσεις που μπορεί να έχουν.

Στο τέλος της ημέρας, ενώ η ομάδα υποστήριξης του Shopify είναι ιδανική για να σας προσφέρει τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να μάθετε πολλά επιχειρηματικά ζητήματα & λύσεις από άλλους ιδιοκτήτες καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου στο φόρουμ.

BigCommerce:

Το BigCommerce σας προσφέρει επίσης 24ωρη υποστήριξη μέσω πολλών καναλιών, όπως τηλέφωνο, email και ζωντανή συνομιλία.

Παρόμοια με το Shopify, η υποστήριξη 24/7 είναι πολύ βολική όταν έχετε ερωτήσεις ή αντιμετωπίζετε τεχνικά ζητήματα κατά τις ώρες εκτός λειτουργίας.

Το BigCommerce διαθέτει επίσης ένα μεγάλο φόρουμ κοινότητας όπου μπορείτε να θέσετε ερωτήσεις και άλλοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή η τεχνική ομάδα του BigCommerce μπορεί να σας απαντήσει. Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, επεκτείνετε τις πηγές λύσεων σας πέρα ​​από την ομάδα υποστήριξης του BigCommerce.

Είναι πάντα ωραίο να βλέπεις τι κάνουν άλλοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και αν αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο φόρουμ, μπορεί να βρεις μερικές χρήσιμες συμβουλές για να βελτιώσεις την επιχείρησή σου.

Διαβάστε περισσότερα

Marketplace – Ειδικοί

Shopify:

Το Shopify διαθέτει μια αγορά εκατοντάδων ειδικευμένων / προεγκριμένων ειδικών για να προσλάβετε, αν θέλετε.

Αυτοί οι ειδικοί μπορούν να σας βοηθήσουν να ανεβάσετε το κατάστημά σας στο επόμενο επίπεδο, ενώ θα αδειάσετε το χρόνο σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε άλλες πτυχές της επιχείρησής σας.

Αυτοί οι ειδικοί περιλαμβάνουν σχεδιαστές, προγραμματιστές (για τη δημιουργία προσαρμοσμένων εργαλείων), εγκατάσταση καταστημάτων, εμπόρους και φωτογράφους. Υπάρχουν εκατοντάδες από αυτά διαθέσιμα στην αγορά, που βρίσκονται σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Το Shopify τις απαριθμεί πρώτα από γεωγραφικές τοποθεσίες που βρίσκονται πιο κοντά σας, ώστε να μπορείτε να βρείτε ειδικούς που είναι πιο κοντά σας εάν θέλετε να συνεργαστείτε με κάποιον που βρίσκεται πιο κοντά σας.

Και πάλι, η πρόσληψη ειδικών στο Shopify είναι εντελώς προαιρετική, αλλά προστίθενται επιλογές υπηρεσιών εάν θέλετε να τα εκμεταλλευτείτε καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται.

BigCommerce:

Το BigCommerce σας προσφέρει επίσης προ-εγκεκριμένους / ειδικευμένους εμπειρογνώμονες που μπορείτε να προσλάβετε. Μπορείτε να προσλάβετε σχεδιαστές, εμπόρους ή πρακτορεία για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το κατάστημά σας.

Ωστόσο, το BigCommerce έχει πολύ λιγότερους ειδικούς προς ενοικίαση από το Shopify, οπότε είναι λίγο πιο δύσκολο για εσάς να βρείτε έναν κατάλληλο εμπειρογνώμονα, ειδικά αν θέλετε να βρείτε βοήθεια που βρίσκεται πιο κοντά σε σας.

Από αυτή την οπτική, διαπιστώνουμε ότι το ειδικό οικοσύστημα του Shopify είναι πολύ πιο προηγμένο και ανεπτυγμένο σε σύγκριση με την αγορά ειδικών που προσφέρει το BigCommerce.

Αν και αυτό μπορεί να μην αποτελεί άμεση ανησυχία όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να σκεφτείτε, καθώς η πρόσβαση σε ένα ισχυρό και διαφορετικό οικοσύστημα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για εσάς, ειδικά όταν ξεκινάτε την επιχείρησή σας να μεγαλώσει.

Διαβάστε περισσότερα

App Store

Shopify:

Όταν η επιχείρησή σας αρχίσει να αναπτύσσεται και χρειάζεστε περισσότερα εργαλεία για να αυξήσετε την επιχείρησή σας, μπορείτε να βρείτε πολύ πιο προηγμένα εργαλεία στο App Store του Shopify για να βοηθήσετε "επεκτείνω" τη λειτουργικότητα του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Το Shopify σας προσφέρει επί του παρόντος περισσότερες από 1.500 εφαρμογές στο App Store τους. Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν εργαλεία για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας & μάρκετινγκ, κοινωνικά μέσα, διαχείριση ή αυτοματοποίηση διοικητικών εργασιών, όπως εκείνα που σχετίζονται με απογραφή, εκπλήρωση, αποστολή, υποστήριξη πελατών, τήρηση βιβλίων, αναφορές κ.λπ..

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Shopify σας προσφέρει λίγο λιγότερο προηγμένα εργαλεία στα βασικά τους σχέδια, αλλά μπορείτε να τα συμπληρώσετε μέσω του App Store του Shopify. Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές είναι δωρεάν και μερικές πληρώνονται. Επομένως, πρέπει να γνωρίζετε ότι η μηνιαία επένδυσή σας στο κατάστημά σας μπορεί να αρχίσει να αυξάνεται, εάν επιλέξετε να προσθέσετε πολλές εφαρμογές επί πληρωμή στο κατάστημά σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αλλά από την άλλη πλευρά, αυτό θα πρέπει επίσης να σημαίνει ότι η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, κάτι που είναι υπέροχο σημάδι.

BigCommerce:

Το BigCommerce σας προσφέρει επίσης ένα κατάστημα εφαρμογών για να σας βοηθήσει να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες στο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το BigCommerce σας προσφέρει περισσότερα εργαλεία "έξω από το κουτί" ως μέρος των βασικών τους σχεδίων, σε σύγκριση με το Shopify. Επομένως, ανάλογα με τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας, ενδέχεται να χρειαστείτε λιγότερες εφαρμογές.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το BigCommerce σας προσφέρει περίπου 250 εφαρμογές συνολικά, έναντι 1.500 που προσφέρονται από το Shopify. Αυτό δεν σημαίνει ότι το BigCommerce είναι κατώτερο από το Shopify, όπως αναφέρεται το BigCommerce σας προσφέρει λίγο περισσότερα εργαλεία ως μέρος του βασικού τους σχεδίου.

Αλλά αυτό σημαίνει ότι το οικοσύστημα των προγραμματιστών εργαλείων για το Shopify είναι ευρύτερο από το BigCommerce. Παρόμοια με τη συζήτηση σχετικά με τους Ειδικούς παραπάνω, αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο σκέψης για εσάς, καθώς μακροπρόθεσμα, εάν έχετε περισσότερους προγραμματιστές εφαρμογών, συνήθως υποδηλώνετε ότι η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να είναι ισχυρότερη και πιο στρογγυλεμένη.

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοπιστία

Shopify:

Το Shopify έχει επί του παρόντος περισσότερους από 325.000 πληρωμένους χρήστες και έχει επεξεργαστεί συναλλαγές αξίας άνω των 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό έχει ως μέσο όρο πωλήσεις προϊόντων αξίας 73.846 $ ανά έμπορο χρησιμοποιώντας το Shopify.

Το Shopify σας προσφέρει πάνω από 170 θέματα για να διαλέξετε, πάνω από 1.500 εφαρμογές και μια μεγαλύτερη κοινότητα ειδικών για να προσλάβετε για να βελτιώσετε το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Με βάση αυτά τα στατιστικά στοιχεία, προτείνουν ότι το Shopify είναι μια πιο δημοφιλής πλατφόρμα για χρήση, με βάση την ύπαρξη περισσότερων πληρωμένων χρηστών και μιας μεγαλύτερης κοινότητας εμπειρογνωμόνων και προγραμματιστών που δημιουργούν εργαλεία και προσφέρουν υπηρεσίες στους χρήστες του Shopify.

Μπορείτε επίσης να δείτε εδώ ότι βάσει του Google Trends, το Shopify είναι πολύ πιο δημοφιλές όσον αφορά τη συχνότητα αναζήτησης τους σε μηχανές αναζήτησης.

BigCommerce:

Το BigCommerce έχει πάνω από 95.000 χρήστες επί πληρωμή (τελευταία ενημέρωση στα μέσα του 2015 και δεν κυκλοφορούν πλέον ενημερωμένα δεδομένα πελατών) και έχει επεξεργαστεί συναλλαγές αξίας άνω των 9 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι σήμερα.

Βάσει του τελευταίου διαθέσιμου συνόλου δεδομένων από το BigCommerce που περιελάμβανε τόσο πληρωμένους χρήστες (95.000) όσο και επεξεργασμένες πωλήσεις (5 δισεκατομμύρια δολάρια – όταν η BigCommerce ανέφερε τελευταία τους πληρωμένους χρήστες), αυτό σημαίνει κατά μέσο όρο πωλήσεις προϊόντων αξίας 52.630 $ ανά έμπορο που χρησιμοποιεί το BigCommerce – οριακά χαμηλότερη από Shopify.

Το BigCommerce σας προσφέρει σχεδόν 70 θέματα για να διαλέξετε, σημαντικά λιγότερο από το Shopify. Το BigCommerce διαθέτει επίσης πολύ λιγότερες εφαρμογές από το Shopify (250 έναντι 1.500) και μια μικρότερη ειδική κοινότητα για να προσλάβετε εάν θέλετε.

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι μετρήσεις είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και δεν σημαίνει οριστικά ότι το Shopify είναι καλύτερο από το BigCommerce σε όλες τις πτυχές.

Διαβάστε περισσότερα

Τιμολόγηση

Shopify:

Το Shopify έχει 5 πακέτα τιμολόγησης: Lite ($ 9 / μήνα), Basic Shopify ($ 29 / μήνα), Shopify (79 $ / μήνα), Advanced Shopify (299 $ / μήνα) και πακέτο εταιρικού επιπέδου.

Μπορείτε να λάβετε έκπτωση 10% εάν εγγραφείτε σε ετήσιο πρόγραμμα και 20% έκπτωση εάν εγγραφείτε για 2 χρόνια.

Όσο υψηλότερο είναι το σχέδιο, τόσο πιο προηγμένα εργαλεία και όριο αποθήκευσης διατίθενται σε εσάς.

Λάβετε υπόψη ότι εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία επεξεργασίας πληρωμών του Shopify που ονομάζεται Shopify Payments, απαλλάσσονται όλα τα τέλη συναλλαγής. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους 70 επεξεργαστές πληρωμών (όπως PayPal, Stripe κ.λπ.), τότε θα υπάρξουν χρεώσεις συναλλαγής (2% για το Lite & Βασικά προγράμματα Shopify, 1% για το πρόγραμμα Shopify και 0,5% για το πρόγραμμα Advanced Shopify).

Επομένως, αξίζει σίγουρα να εξετάσετε τη χρήση της υπηρεσίας επεξεργασίας πληρωμών της Shopify, ώστε να αποφύγετε τις χρεώσεις συναλλαγών, προσθέτοντας περισσότερα κέρδη στην τσέπη σας.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το Shopify σας παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης σε όλα τα σχέδιά του.

BigCommerce:

Το BigCommerce έχει 4 πακέτα τιμολόγησης: Standard (29,95 $ / μήνα), Plus (79,95 $ / μήνα), Pro (199,95 $ / μήνα) και πακέτο επιπέδου επιχείρησης.

Εάν εγγραφείτε στο ετήσιο πρόγραμμά τους, θα λάβετε έκπτωση 10%.

Όσο υψηλότερο είναι το σχέδιο, τόσο πιο προηγμένα εργαλεία και όριο αποθήκευσης διατίθενται σε εσάς.

Το BigCommerce δεν σας χρεώνει τέλη συναλλαγής σε όλα τα σχέδιά του. Έτσι μπορείτε να διατηρήσετε περισσότερα από τα κέρδη σας.

Θα έχετε επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης σε όλα τα σχέδια του BigCommerce.
Ωστόσο, το BigCommerce απαιτεί από εσάς να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε υψηλότερο πακέτο εάν οι τελευταίοι 12 μήνες των δολαρίων πωλήσεων σας υπερβαίνουν ορισμένα όρια.

Εάν οι πωλήσεις σας είναι υψηλότερες από 50.000 $ ανά 12 μήνες, πρέπει να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Plus. Εάν οι πωλήσεις σας είναι υψηλότερες από 125.000 $ ανά 12 μήνες, πρέπει να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Pro. Εάν οι πωλήσεις σας είναι υψηλότερες από 1 εκατομμύριο $, πρέπει να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο εταιρικό πρόγραμμα.

Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το αντάλλαγμα επειδή δεν χρειάζεται να πληρώσετε τέλη συναλλαγής. Όσο περισσότερες πωλήσεις δημιουργείτε, σε συγκεκριμένα όρια πωλήσεων, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε υψηλότερο πακέτο.

Τούτου λεχθέντος, εάν δεν θέλετε να πληρώσετε τυχόν χρεώσεις συναλλαγής και δεν απαιτείται να κάνετε αναβάθμιση σε υψηλότερα πακέτα, τότε η χρήση του Shopify με το Shopify Payment (επεξεργαστής πληρωμών) θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα

συμπέρασμα

Shopify:

Το Shopify σας προσφέρει πολύ περισσότερες επιλογές σχεδιασμού βιτρίνας και τα θέματα τους είναι όλα έτοιμα για κινητά. Έχουν επίσης ένα πολύ μεγάλο κατάστημα εφαρμογών εάν θέλετε περισσότερα εργαλεία για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας ηλεκτρονικού εμπορίου και να υπερηφανεύεστε για μια πολύ μεγαλύτερη ομάδα εμπειρογνωμόνων εάν θέλετε να προσλάβετε εγκεκριμένους και καταρτισμένους σχεδιαστές, προγραμματιστές και άλλους παρόχους υπηρεσιών για να βοηθήσετε στην ανάπτυξη επιχείρηση. Το Shopify έχει επίσης πάνω από 4 φορές περισσότερους χρήστες επί πληρωμή από το BigCommerce, γεγονός που υποδηλώνει ότι είναι μια πιο δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για χρήση. Αυτό είναι επίσης προφανές στο ότι έχουν πολύ περισσότερους δημιουργούς θεμάτων, προγραμματιστές εφαρμογών και ειδικούς στο οικοσύστημα τους για να σας εξυπηρετήσουν, εάν αποφασίσετε να τα χρησιμοποιήσετε.

BigCommerce:

Τα εργαλεία του BigCommerce είναι λίγο πιο ολοκληρωμένα από το Shopify. Έχουν επίσης μια καλή επιλογή από βιτρίνες για να διαλέξετε, αλλά το Shopify έχει περισσότερα. Σημειώστε ότι ούτε τα θέματα του BigCommerce ανταποκρίνονται σε κινητά, αλλά τα περισσότερα είναι. Το BigCommerce διαθέτει περίπου 250 εφαρμογές για να σας βοηθήσει να προσθέσετε ακόμη περισσότερες λειτουργίες στο κατάστημά σας και επίσης σας προσφέρει εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες, όπως σχεδιαστές και προγραμματιστές που θα ήθελαν να τους προσλάβουν. Παρόλο που το BigCommerce έχει λιγότερους αμειβόμενους χρήστες, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Shopify ξεκίνησε νωρίτερα από το BigCommerce. Συνολικά, παρατηρούμε ότι το Shopify αυξάνει την πληρωμένη βάση χρηστών του γρηγορότερα από το BigCommerce.

Στο τέλος της ημέρας, τόσο το Shopify όσο και το BigCommerce είναι κορυφαίοι πάροχοι λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου. Και οι δύο είναι πολύ ικανοί και διαθέτουν μια ευρεία επιλογή εργαλείων που εστιάζουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Το Shopify διαθέτει μια μεγαλύτερη συλλογή θεμάτων, μεγαλύτερη αγορά ειδικών, περισσότερες εφαρμογές και μεγαλύτερη ομάδα πελατών που πληρώνουν. Όλα αυτά δείχνουν προς την κατεύθυνση που το Shopify είναι μια μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να χτίσουν τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα.

Αλλά είναι σημαντικό να δοκιμάσετε και τους δύο για να δείτε ποια ταιριάζει καλύτερα στις μοναδικές σας ανάγκες. Το Shopify έχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών και το BigCommerce έχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών. Δεν υπάρχει οριστική απάντηση σε ποια, αν είναι καλύτερη για εσάς, γι ‘αυτό σας προτείνουμε να τα πάρετε και τα δύο για μια δοκιμαστική μονάδα για να δείτε ποια σας αρέσει καλύτερα!

Διαβάστε περισσότερα

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

9.4 από τα 10

Επισκεφτείτε το Shopify
Δείτε την κριτική μας στο Shopify

8.4 από τα 10

Επισκεφτείτε το BigCommerce
Δείτε τη γενική βαθμολογία της κριτικής BigCommerce Τι είναι αυτό?

Οι συνολικές αξιολογήσεις μας βασίζονται στη μέση βαθμολογία όλων των βαθμολογιών σε συνδυασμό.

Γιατί έχει σημασία?

Οι βαθμολογίες μας σας δίνουν μια γρήγορη επισκόπηση της υπηρεσίας που σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες, την αξία και πολλά άλλα.

Σύγκριση shopify 4,7 / 5 bigcommerce 4,2 / 5 Κλείσιμο

Λαμβάνοντας υπόψη άλλους κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου?

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας στο Καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, ή πάρτε ένα δωρεάν κουίζ για να δείτε ποιος δημιουργός ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Δεν είστε σίγουροι ποιος δημιουργός ιστότοπων λειτουργεί καλύτερα για εσάς; Δοκιμάστε μας Κουίζ αντιστοίχισης δημιουργού ιστότοπων

Δείτε επίσης το δικό μας Διάγραμμα σύγκρισης των δημιουργών ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για πιο λεπτομερείς διαφορές

Βρήκα αυτόν τον οδηγό χρήσιμο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map