Magento vs Shopify – Ποια είναι η σωστή πλατφόρμα για εσάς;

Αντιμετωπίζετε δυσκολία στην επιλογή μεταξύ Magento και Shopify; Εσείς’δεν είμαι μόνος. Το Magento και το Shopify είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά σήμερα, και το ‘Magento v Shopify’ η συζήτηση συνεχίζεται.


Το Shopify είναι ένας εύχρηστος τρόπος για οποιονδήποτε να κατασκευάσει ένα κατάστημα. Πληρώνετε ένα μηνιαίο τέλος για να το χρησιμοποιήσετε και αυτό’Είναι ικανά να υποστηρίζουν καταστήματα τόσο για αρχάριους όσο και για καταστήματα μεγάλου όγκου.

Το Magento είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα η οποία, όπως το WordPress, είναι δωρεάν για χρήση. Το’Είναι μια ισχυρή πλατφόρμα, αλλά ο μέσος άνθρωπος θα δυσκολευτεί να επιτύχει το όραμά του χωρίς να γνωρίζει πώς να κωδικοποιεί.

σύγκριση magento vs shopify

Το Magento και το Shopify είναι και οι δύο ισχυρές επιλογές για ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά ποιο είναι καλύτερο για εσάς εξαρτάται τόσο από τις δεξιότητές σας όσο και από το όραμά σας. Εμείς’Θα συγκρίνουμε το Shopify και το Magento με τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν, συμπεριλαμβανομένης της ευκολίας χρήσης, της αξίας και των χαρακτηριστικών.

Αλλά πώς ξέρουμε τι’είναι καλύτερο για το κατάστημά σας; Λοιπόν, όχι μόνο έχουμε εκτελέσει διάφορες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω της εκτεταμένης ερευνητικής μας διαδικασίας, αλλά έχουμε επίσης ανθρώπους όπως εσείς να δοκιμάσουν κάθε πλατφόρμα και να μας δώσουν τα σχόλιά τους. Τώρα έχουμε μια σούπερ ολιστική εικόνα κάθε πλατφόρμας’τα δυνατά και αδύνατα σημεία και θέλουμε να τα μοιραστούμε με το κοινό μας.

Αφήνω’s πηδεις προς τα μέσα!

Ματζέντο εναντίον Shopify

Κάντε κλικ για να μεταβείτε σε μια ενότητα που σας αρέσει, ή απλώς συνεχίστε να διαβάζετε!

 1. Ματζέντο εναντίον Shopify: Οι αριθμοί
 2. Shopify: Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα
 3. Ματζέντο: Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα
 4. Ευκολία στη χρήση
 5. Θέματα
 6. Εφαρμογές και προσθήκες
 7. Επιλογές επεξεργαστή πληρωμών
 8. SEO
 9. Δικαστικά έξοδα
 10. Magento vs Shopify: Συμπέρασμα – Ώρα να επιλέξετε την πλατφόρμα σας

Ματζέντο εναντίον Shopify: Οι αριθμοί

Πριν ερευνήσουμε τη σε βάθος σύγκριση των Magento vs Shopify, ας’ρίξτε μια γρήγορη ματιά σε τι λένε οι αριθμοί. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ελέγξετε την αξιοπιστία κάθε πλατφόρμας – ένα χρήσιμο κριτήριο που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε με ποιον θα ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

MagentoShopifyΑριθμός ιστότοπων που τροφοδοτούνταιΑριθμός εφαρμογών και προσθήκεςΑριθμός θεμάτωνΤιμές θέματοςΜηνιαία τιμή
250.000600.000
5.0002.400
12 *100 + *
0 $ – 499 $0 $ – 180 $
0 $ **8,10 $ – 269,10 $

* Και με τις δύο πλατφόρμες μπορείτε επίσης να αγοράσετε θέματα εξωτερικά αν θέλετε.

** Αλλά με το Magento, εσύ’Θα πρέπει να παρέχουμε τη δική σας φιλοξενία που μπορεί να είναι οπουδήποτε από $ 4- $ 1000 το μήνα, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας – αλλά περισσότερα σχετικά με αυτό αργότερα!

Shopify: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Shopify Πλεονεκτήματα Shopify Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα Shopify# 1# 2# 3
Πάνω από 100 εκπληκτικά, έτοιμα για κινητά θέματα βιτρίνας.

Όλα τα Shopify’Τα θέματα θα βελτιστοποιηθούν αυτόματα για διαφορετικές συσκευές και μεγέθη οθόνης. Αυτό είναι υπέροχο γιατί υπάρχουν πλέον περισσότεροι αγοραστές από κινητές συσκευές από ποτέ!

Στην πραγματικότητα, το 69% των καταναλωτών ηλικίας 18-39 ετών χρησιμοποιούν κινητό για έρευνα προϊόντων πριν αγοράσουν. Ακόμα κι αν χρησιμοποιούν στη συνέχεια έναν επιτραπέζιο υπολογιστή για να ολοκληρώσουν την αγορά τους, αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα σας πρέπει πραγματικά να λάμπουν στο κινητό για να ωθήσουν τους πελάτες σας να μετατρέψουν.

Πλήρης δημιουργία ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου με ένα μεγάλο App Store για επέκταση της λειτουργικότητας του ιστότοπού σας.

Το Shopify είναι ιδανικό για να μεταφέρετε το κατάστημά σας στο επόμενο επίπεδο και να ενισχύσετε την κατώτατη γραμμή σας. Σκεφτείτε το Apple App Store και πώς σας επιτρέπει να κάνετε πολλά περισσότερα με το smartphone σας. Αγοράστε’Το App Store είναι ακριβώς έτσι, αλλά για ιστότοπους!

Εύκολο στη χρήση με υποστήριξη 24/7.

Το Shopify είναι πάντα εκεί αν κολλήσετε, ώστε να μπορείτε να επιλύσετε γρήγορα προβλήματα και να εστιάσετε στην πραγματοποίηση πωλήσεων!

Έχουν 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη, ζωντανή συνομιλία και λειτουργίες email διαθέσιμες για όλους’γεύση.

Το Shopify διαθέτει επίσης ένα φόρουμ όπου μπορείτε να ανταλλάξετε συμβουλές για τη δημιουργία ιστότοπων και γενικές επιχειρηματικές δραστηριότητες με άλλους χρήστες – αυτό’είναι μια πολύ ωραία κοινότητα.

Μειονεκτήματα Shopify# 1# 2# 3
Μόνο 10 από τα θέματα τους είναι δωρεάν.

Εάν έχετε την καρδιά σας σε ένα δωρεάν θέμα, αυτό περιορίζει λίγο την επιλογή σας. Όμως, για να δώσετε στο κατάστημά σας την εμφάνιση που πραγματικά θέλετε και στον πελάτη σας την εμπειρία αγορών’ψάχνετε για να τους δελεάσετε στην αγορά, τα premium θέματα τους αξίζουν την επένδυση.

Η ενσωμάτωση πολλών εφαρμογών μπορεί να κάνει το κατάστημά σας πιο περίπλοκο.

Αν εσύ’ανησυχείτε για την πρόσθετη πολυπλοκότητα, απλώς πρέπει να είστε πραγματικά επιλεκτικοί σχετικά με τις εφαρμογές που το κατάστημά σας μπορεί να επωφεληθεί σωστά. Αρχικά, μπορείτε να απολαύσετε τη σκανδάλη λόγω του ευρέος φάσματος των διαθέσιμων εφαρμογών, αλλά επιλέξτε με σύνεση και εσείς’θα είμαι καλά!

Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε με την ενσωμάτωση της ροής Instagram για να αναδείξετε τα προϊόντα σας – αυτό είναι πραγματικά γρήγορο και εύκολο να το κάνετε.

Καθώς το κατάστημά σας μεγαλώνει, σας προτείνουμε να προσθέσετε μια εφαρμογή μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να μεγιστοποιήσετε τους πελάτες σας’ αγοραστικό δυναμικό.

Χρεώνουν ένα τέλος συναλλαγής ανά πώληση.

Αυτό μειώνεται καθώς πληρώνετε περισσότερα κάθε μήνα, δηλαδή όταν επενδύετε σε ένα πιο περιεκτικό πρόγραμμα. Το Shopify σας ανταμείβει με χαμηλότερα τέλη συναλλαγής, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα σε κάθε πώληση.

Εναλλακτικά, για να παραιτηθείτε από όλα τα τέλη συναλλαγής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Shopify’επεξεργαστής πληρωμών: Shopify Payments.

Magento: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα Magento

Πλεονεκτήματα Magento# 1# 2# 3
Μεγάλη κοινότητα υποστήριξης για χρήστες.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, το Magento Forum έχει μια απάντηση για τα πάντα για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μπορείτε να αναζητήσετε το ερώτημά σας στην τεράστια βάση δεδομένων περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες. Εσείς’Συνήθως θα μπορέσω να βρω μια αρκετά περιεκτική, αλλά απλή κατανόηση, εξήγηση σε οτιδήποτε εσείς’ψάχνω για.

Η διαβούλευση με άλλους χρήστες του Magento είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λύσετε το πρόβλημά σας καθώς αυτοί’βρισκόσασταν στην ίδια θέση με εσάς πριν. Αυτό σημαίνει ότι ξέρουν τι θέλετε να κάνετε και πώς να το κάνετε – και μπορούν να το εξηγήσουν με έναν εύκολο τρόπο!

Πολύ ευέλικτη πλατφόρμα που σας δίνει πλήρη ελευθερία.

Με το Magento, δεν υπάρχουν περιορισμοί στον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζετε το κατάστημά σας (εφ ‘όσον γνωρίζετε κάποιο κωδικό ή είστε διατεθειμένοι να προσλάβετε κάποιον για να το κάνει για εσάς!).

Μπορείτε να το κάνετε πραγματικά προσωπικό και πρωτότυπο ώστε να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Αυτό θα βοηθήσει τους πελάτες να σας θυμούνται και να επανέρχονται στο κατάστημά σας ξανά και ξανά.

Αλλά αν εσύ’δεν είμαι σίγουρος με την κωδικοποίηση, ή don’Έχω τον προϋπολογισμό για έναν προγραμματιστή, εσείς’είστε καλύτερα χρησιμοποιώντας το Shopify, καθώς μπορείτε να επιτύχετε πολύ παρόμοια αποτελέσματα (τουλάχιστον) στο μισό χρόνο!

Κόστος

Το Magento είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που σημαίνει’Διατίθεται στο δημόσιο τομέα και ως εκ τούτου είναι δωρεάν για χρήση.

Ένα πράγμα εσύ’Θα πρέπει να θυμόμαστε με το Magento είναι ότι εσύ’Θα πρέπει να πληρώσω για τη δική σας φιλοξενία.

Μειονεκτήματα Ματζέντο# 1# 2# 3
Είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί και απαιτεί γνώσεις κωδικοποίησης.

Αν εσύ’Ως μη τεχνικό άτομο, το Magento μπορεί να είναι μια πολύ τρομακτική πλατφόρμα με μια απότομη καμπύλη μάθησης.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν το συγκρίνουμε με το Shopify – μια πλατφόρμα που προσφέρει μια πολύ πιο απλή εμπειρία δημιουργίας ιστότοπων.

Αν εσύ’δεν είστε αυτοπεποίθηση τεχνολογίας, εσείς’Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με αυτό που μπορείτε να επιτύχετε με το Shopify με ελάχιστα ή καθόλου προβλήματα.

Με το Magento, εσύ’είναι πολύ πιο πιθανό να αντιμετωπίσετε δυσκολίες.

Απαιτεί σημαντική χρονική επένδυση για να λειτουργήσει το κατάστημά σας.

Εξοικειωθείτε με το Magento’Η διεπαφή είναι πολύ χρονοβόρα. Μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικό για τον πρώτο χρήστη’Καλύτερα να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να γνωρίσετε την πλατφόρμα σας πριν κολλήσετε στην κατασκευή του ιστότοπού σας.

Με το Magento, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να περάσετε μερικές ώρες τροποποιώντας γραμμές κώδικα για να κάνετε τον ιστότοπό σας να φαίνεται ακριβώς όπως το θέλετε.

Αν εσύ’ψάχνετε να συνδεθείτε γρήγορα, μπορεί να μην είναι η πλατφόρμα για εσάς.

Κόστος

Παρά το γεγονός ότι είστε ελεύθεροι στη χρήση, πρέπει να λάβετε υπόψη το κόστος φιλοξενίας και εφαρμογής, το οποίο μπορεί να γίνει αρκετά ακριβό.

Καθώς το κατάστημά σας μεγαλώνει, εσείς’Θα πρέπει να πληρώσω περισσότερα για τη φιλοξενία. Εάν θέλετε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπει στο κατάστημά σας να αναπτυχθεί χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την αύξηση του κόστους φιλοξενίας, το Shopify είναι ο δρόμος προς τα εμπρός.

Μερικά από το Magento’Οι εφαρμογές είναι δωρεάν, αλλά άλλες συνοδεύονται από εγκατάσταση και ετήσια χρέωση. Αυτό συνήθως είναι περίπου 100 $ ανά εφαρμογή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ανεβεί αρκετά γρήγορα εάν θέλετε να ενσωματώσετε πολλές προηγμένες λειτουργίες στο κατάστημά σας.

Με το Magento, ίσως χρειαστεί επίσης να εξετάσετε τις δυνατότητες πρόσληψης ενός προγραμματιστή, η οποία είναι μια αρκετά μεγάλη οικονομική επένδυση.

Ευχρηστία: Πόσο εύκολο είναι να ρυθμίσετε το κατάστημα?

“Κατά την επιλογή της πλατφόρμας σας, η ευκολία χρήσης πρέπει να είναι μια από τις πρώτες και πιο σημαντικές σας σκέψεις. Μετά από όλα, θέλετε να συνδεθείτε γρήγορα και χωρίς άγχος, σωστά?”

Η έναρξη μιας νέας επιχείρησης ή η μεταφορά του φυσικού σας καταστήματος στον διαδικτυακό κόσμο μπορεί να είναι μια αγχωτική εργασία. Γιατί λοιπόν να το κάνετε ακόμη πιο αγχωτικό χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που δυσκολεύεστε να χρησιμοποιήσετε?

Εάν επιλέξετε μια πλατφόρμα εσείς’δεν είστε άνετοι με, διακινδυνεύετε να μην είστε σε θέση να δημιουργήσετε τόσο καλό κατάστημα όσο θέλετε.

Με τη σειρά του, ενδέχεται να μην προσφέρετε στους πελάτες σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών, πράγμα που θα σήμαινε λιγότερες πωλήσεις για εσάς. Γι ‘αυτό είναι πραγματικά προς το συμφέρον σας να επιλέξετε μια πλατφόρμα εσείς’100% ευχαριστημένοι με τη χρήση!

Αγοράστε

“Αγοράστε’Η διεπαφή είναι διαισθητική στη χρήση και γρήγορη αντιμετώπιση – ιδανική για τον μη τεχνικό χρήστη!”

Το Shopify είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων με ενιαία εξυπηρέτηση, μεταφορά και απόθεση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το κατάστημά σας μετακινώντας στοιχεία γύρω από τη σελίδα ακριβώς όπως θέλετε!

Σας δίνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, έτσι και εσείς’Θα πουλάω στο διαδίκτυο καθόλου χρόνο!

Στις δοκιμές μας, κανείς δεν το σημείωσε λιγότερο από 4 στα 5 για ‘ευκολία στη χρήση’, και το 88% από αυτούς θα το συνιστούσαν σε άλλους.

Με το Shopify μπορείτε:

 • Εισαγάγετε εύκολα προσαρμοσμένες εικόνες στο θέμα σας για να εξατομικεύσετε το κατάστημά σας και να το κάνετε αξέχαστο για τους πελάτες σας
 • Προσθέστε γρήγορα προϊόντα για να ξεκινήσετε την πώληση σε χρόνο μηδέν
 • Ρυθμίστε τις πληρωμές απλά, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα
 • Προσαρμόστε την εμφάνιση και την αίσθηση του καταστήματός σας για να αντικατοπτρίζει την επιχείρησή σας και να προσελκύσετε τους αγοραστές στο διαδίκτυο

Και, μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε μια γραμμή κώδικα!

Το Shopify έχει επίσης εξαιρετική υποστήριξη πελατών, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα. Εκεί’s 24/7 βοήθεια μέσω τηλεφώνου, ζωντανή συνομιλία και λειτουργίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαθέσιμες.

shopify vs magento shopify κέντρο βοήθειαςΜε το Shopify’κέντρο βοήθειας, απλά πληκτρολογήστε το πρόβλημά σας και αυτοί’Θα σας δώσω αμέσως μια λύση – έτσι κερδίσατε’να κολλήσω για πολύ!

Ματζέντο

Όταν ξεκινάτε με το Magento, η καμπύλη μάθησης είναι αρκετά απότομη σε σύγκριση με το Shopify, όπως εσείς’Θα χρειαστεί να μάθω κάποιους κωδικούς και τεχνικούς όρους για να μεγιστοποιήσω την πλατφόρμα’πλήρες δυναμικό.

Το Magento CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου – ισοδύναμο με το Shopify’s editor) είναι λιγότερο φιλικό προς το χρήστη από το Shopify’διεπαφή s.

Υπάρχουν πολλοί τεχνικοί όροι σε όλο το μέρος που μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικοί για τους λιγότερο εμπιστευτικούς υπολογιστές ανάμεσά μας (π.χ. cache – ένα μέρος για να αποθηκεύσετε κάτι προσωρινά στον κόσμο των υπολογιστών)!

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερα πιθανά εμπόδια για πλοήγηση για τον πρώτο χρήστη. Το Magento είναι μια πραγματικά ευέλικτη πλατφόρμα που σας επιτρέπει μεγάλη ελευθερία, αλλά αυτό έρχεται με σημαντική πρόσθετη δυσκολία.

Καθώς το Magento είναι ανοιχτού κώδικα (δηλαδή δωρεάν για όλους εκτός από μια ειδική, κεντρική πλατφόρμα όπως το Shopify) εσείς’Θα πρέπει να μάθω τουλάχιστον κάποιον κώδικα για να εκμεταλλευτούμε την πλήρη λειτουργικότητά του.

Εάν κολλήσετε στο Magento, έχουν αρκετά εκτεταμένους οδηγούς χρήστη που σας οδηγούν βήμα προς βήμα σε δύσκολες διαδικασίες. Έχουν επίσης ένα μεγάλο φόρουμ όπου τα μέλη μοιράζονται κόλπα του εμπορίου Magento.

Αλλά σε αντίθεση με το Shopify, εκεί’s no 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη για να επωφεληθείτε από εάν πρέπει πραγματικά να μιλήσετε με ένα άτομο για το πρόβλημά σας. Αυτό μπορεί να σας αφήσει να περιμένετε για απάντηση που ίσως χρειαστείτε τώρα!

magento vs shopify magento φόρουμ βοήθειαςΜατζέντο’Το φόρουμ σας επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλους χρήστες του Magento που έχουν τα ίδια προβλήματα με εσάς, ώστε να μπορείτε να τα λύσετε μαζί!

Περίληψη

Το Shopify είναι πιο εύκολο στη χρήση από το Magento, και έχει εξαιρετική βοήθεια και υποστήριξη. Το Magento είναι ισχυρό αλλά πιο τεχνικό, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Ο Ματζέντο δεν το κάνει’Έχω επιλογές βοήθειας και υποστήριξης – αντ ‘αυτού, εσείς’βασίζεστε σε ένα φόρουμ χρηστών Magento.

Θέματα: Πόσο καλά είναι το Shopify και το Magento’s Σχέδια?

“Ένας καλός σχεδιασμός ιστότοπου διευκολύνει τους πελάτες να βρουν αυτό που αυτοί’ψάχνω και χτίζει εμπιστοσύνη. Αυτό ενθαρρύνει τους αγοραστές παραθύρων να γίνουν πληρωμένοι πελάτες και να ενισχύσουν την πολύ σημαντική σας γραμμή.”

Το θέμα του διαδικτυακού σας καταστήματος αποτελεί τη βάση του τι θα βλέπουν οι πελάτες σας όταν προσγειώνονται στον ιστότοπό σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά για να κάνετε μια καλή εντύπωση και να εμπνεύσετε εμπιστοσύνη.

Φυσικά θα εμπιστευόσουν έναν ιστότοπο που φαίνεται κομψός και επαγγελματικός, σωστά; Αυτό σημαίνει ότι και οι πελάτες σας! Αυτοί’Θα είναι πολύ πιο πιθανό να αγοράσετε από το κατάστημά σας εάν φαίνεται καλό.

Αγοράστε

Το Shopify προσφέρει μια σειρά από πάνω από 60 επαγγελματικά, όμορφα και πλήρως προσαρμόσιμα θέματα.

ματζέντο εναντίον shopify shopify θέματαΤα θέματα Shopify είναι προσυμπληρωμένα, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανταλλάξετε το περιεχόμενο και τα προϊόντα σας και να ξεκινήσετε να πωλείτε σε χρόνο μηδέν!

Ένα τεράστιο 62% των χρηστών smartphone πραγματοποίησαν διαδικτυακή αγορά τους τελευταίους 6 μήνες. Λόγω αυτής της αύξησης της χρήσης κινητών για διαδικτυακές αγορές, είναι’Είναι σημαντικό ο ιστότοπός σας να φαίνεται υπέροχος σε όλες τις συσκευές.

Αγοράστε’Τα θέματα είναι βελτιστοποιημένα για κινητά. Αυτό σημαίνει ότι’Θα φανεί υπέροχο σε tablet ή smartphone, καθώς και στην παραδοσιακή επιφάνεια εργασίας. Διαθέτουν επίσης ένα ‘ζουμ προϊόντος’, επιτρέποντας στους πελάτες σας να βλέπουν κάθε στοιχείο με περισσότερες λεπτομέρειες.

Έχουν μια σειρά από δωρεάν θέματα, αλλά εσείς’Θα πρέπει να πληρώσω για τα περισσότερα από αυτά. Όταν επιλέγετε ένα θέμα, αυτό’είναι καλύτερο να το θεωρήσετε ως μακροπρόθεσμη επένδυση.

Ενώ μπορεί να φαίνεται ακριβό βραχυπρόθεσμα, εσείς’Θα αποκομίσουμε τα οφέλη αργότερα. Θέλετε να κάνετε το κατάστημά σας να φαίνεται επαγγελματικό από την αρχή για να βεβαιωθείτε ότι μεγιστοποιείτε το δυναμικό των πωλήσεών σας.

Σκεφτείτε το σαν να επενδύετε σε ένα κατάστημα από τούβλα και κονίαμα. Εσείς’Θέλετε να βρείτε την ιδανική τοποθεσία, σωστά; Και αυτή η τέλεια τοποθεσία αξίζει να πληρώσετε λίγο επιπλέον – είναι ακριβώς το ίδιο με το θέμα σας.

Εάν επιλέξετε ένα θέμα που εμπνέει τους πελάτες σας’ εμπιστοσύνη, αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων που σημαίνει’Θα έφτασα τα χρήματά σας πίσω σε αυτό το θέμα σε χρόνο μηδέν!

Μόλις εσύ’έχετε επιλέξει το θέμα σας, εσείς’Είστε εντελώς ελεύθεροι να το προσαρμόσετε όσο θέλετε, για να δώσετε στο κατάστημά σας μια προσωπική πινελιά.

Δείτε μερικές από τις προσαρμογές που κάνει το Shopify εύκολο:

 • Προσθήκη νέων σελίδων π.χ. διαφορετικές σελίδες προϊόντων, ένα ‘Σχετικά με εμάς’ σελίδα ή ένα ιστολόγιο για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των πελατών σας για να συνεχίσουν να επιστρέφουν στον ιστότοπό σας
 • Αλλάξτε την παλέτα χρωμάτων και τις εικόνες για να αντικατοπτρίζει την επιχείρησή σας
 • Προσθήκη, μετακίνηση, κατάργηση και αλλαγή μεγέθους στοιχείων σελίδας, όπως μενού, τίτλος σελίδας, εικόνες κ.λπ. – η λίστα είναι ατελείωτη!
 • Ενσωματώστε τις ροές κοινωνικών μέσων, π.χ. Instagram για να δείξετε τα προϊόντα σας στο καλύτερο φως και να ενθαρρύνετε την αγορά

Μπορείτε να κάνετε όλα αυτά και πολλά άλλα χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε πώς να κωδικοποιήσετε!

Ματζέντο

Το Magento προσφέρει 16 θέματα, δωρεάν και επί πληρωμή, 10 εκ των οποίων ανταποκρίνονται πλήρως σε κινητές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα αλλάξει το μέγεθος για συσκευές όλων των μεγεθών.

Με το Magento, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε το δικό σας θέμα από το μηδέν (αλλά αυτό απαιτεί πολλές γνώσεις κωδικοποίησης ή έναν προϋπολογισμό αρκετά μεγάλο για να προσλάβετε βοήθεια).

ματζέντο εναντίον shopify shopify θέματαΤο Magento έχει μια πιο περιορισμένη επιλογή θεμάτων σε σύγκριση με το Shopify.

Το Magento είναι μια πολύ ευέλικτη πλατφόρμα, που σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε σχεδόν ό, τι θέλετε, ακριβώς όπως θέλετε!

Εδώ’είναι ένα απόσπασμα του είδους προσαρμογών που μπορείτε να κάνετε με το Magento – προσέξτε όμως, μερικές από αυτές τις προσαρμογές απαιτούν πολλές γνώσεις κωδικοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι προήλθαν’t τόσο εύκολα (ή γρήγορα!) όπως το Shopify:

 • Προσθέστε ένα ρυθμιστικό προϊόντος στην αρχική σας σελίδα
 • Προσθέστε κινούμενες εικόνες στον ιστότοπό σας για να την κάνετε οπτικά ελκυστική
 • Συμπεριλάβετε τη λειτουργία ενημερωτικών δελτίων στο υποσέλιδο της ιστοσελίδας σας
 • Θέση ‘μπλοκ cross-selling’ στις σελίδες των προϊόντων σας

Περίληψη

Το Shopify κερδίζει σίγουρα το θέμα μπροστά. Έχουν μια πολύ ευρύτερη επιλογή θεμάτων που γενικά φαίνονται πιο σύγχρονα.

Αν εσύ’ψάχνω να συνδεθείτε γρήγορα, Shopify’Τα θέματα μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί και κερδίσατε’Πρέπει να συμβιβαστώ στο σχεδιασμό.

Αγοράστε’Τα θέματα είναι πιο σύγχρονα και ευκολότερα στην προσαρμογή. Ματζέντο’Τα θέματα έρχονται με ενσωματωμένα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά (αν και πάλι, εκεί’το ερώτημα αν έχετε την τεχνική ικανότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτά). Και τα δύο προσφέρουν δωρεάν και επί πληρωμή θέματα.

Εφαρμογές και πρόσθετα: Που διαθέτει καλύτερες δυνατότητες?

“Μόλις εσύ’έχετε επιλέξει και προσαρμόσει το θέμα σας, εσείς’Θέλω να σκεφτώ να επεκτείνω το κατάστημά σας. Τόσο το Shopify όσο και το Magento διαθέτουν τεράστια καταστήματα εφαρμογών όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από εφαρμογές μάρκετινγκ έως επεκτάσεις λογιστικής και χρηματοδότησης για να μεταφέρετε το κατάστημά σας στο επόμενο επίπεδο.”

Τόσο το Shopify όσο και το Magento σας δίνουν τα βασικά στοιχεία για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να αναπτύξετε το κατάστημά σας με πιο προηγμένα εργαλεία; Εδώ μπαίνουν εφαρμογές και επεκτάσεις.

Πρόκειται για πρόσθετα με ένα κλικ που διευρύνουν πραγματικά τη λειτουργικότητα του καταστήματός σας. Βοηθούν στην αυτοματοποίηση των καθημερινών επιχειρηματικών εργασιών για να ελευθερώσετε το χρόνο σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην αύξηση των πωλήσεων και των εσόδων. Η χρήση εφαρμογών είναι win-win!

Σκεφτείτε αυτές τις εφαρμογές όπως τις εφαρμογές που προσθέτετε στο smartphone σας. Επεκτείνουν τη λειτουργικότητά του και ακόμα κι αν δεν το κάνετε’Χρησιμοποιώ πάντα όλα αυτά, αυτό’είναι υπέροχο να τα γνωρίζω’είσαι εκεί μια φορά που τα χρειάζεσαι!

Αγοράστε

Αγοράστε’Το App Store σας προσφέρει πάνω από 2.400 δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές για να διαλέξετε. Αυτά μπορούν να κάνουν τον ιστότοπό σας πιο ισχυρό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να σας κερδίσει περισσότερα χρήματα. Το’Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι οι συγκεκριμένες εφαρμογές του Shopify απαιτούν κάποια αποσπάσματα κωδικοποίησης.

Και το καλύτερο κομμάτι – μπορείτε να τα προσθέσετε όλα με ένα μόνο κλικ! (Το’Είναι επίσης πολύ εύκολο να τα αναζητήσετε).

Προεπισκόπηση app store magento vs shopify shopifyΑγοράστε’Το App Store σάς βοηθά να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να ενισχύσετε την πολύ σημαντική σας γραμμή

Εδώ’είναι ένα απόσπασμα του τι μπορείτε να επιτύχετε με το Shopify’εφαρμογές s:

 • Εμφάνιση εικονιδίων εμπιστοσύνης στους πελάτες για μείωση της εγκατάλειψης καλαθιού αγορών και αύξηση των αγορών π.χ. Εμπιστευτείτε το Hero by Booster Apps. Το 58% των ελλιπών συναλλαγών οφείλεται σε λόγους ασφαλείας και αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να το διορθώσετε!
 • Ενσωματώστε καμπάνιες email μάρκετινγκ για μηνύματα και προσφορές καλωσορίσματος π.χ. Προσθέστε τον λογαριασμό σας στο MailChimp στο Shopify δωρεάν για να δημιουργήσετε στοχευμένες καμπάνιες για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας
 • Ενσωματώστε 10 ροές κοινωνικών μέσων π.χ. Προσθέστε Facebook, Instagram, Ebay και άλλα στην αρχική σας σελίδα για να προβάλλετε τα προϊόντα σας και να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό
 • Προσθέστε τη λειτουργία παρακολούθησης παραγγελιών για να μειώσετε το χρόνο που σπαταλήσατε για να απαντήσετε στην καταγγελία ‘όπου’είναι το πακέτο μου?’ π.χ. Trackr για 4 $ / μήνα. Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να ενημερώνετε αυτόματα τους πελάτες σας για το πού βρίσκεται η παραγγελία τους
 • Προσθέστε αναλυτικά στοιχεία στη σελίδα σας για να δείτε πού πέφτουν οι πελάτες σας και, στη συνέχεια, διορθώστε το για να αυξήσετε τις πωλήσεις – π.χ. Analytics Buddy – μια εφαρμογή που τραβά όλα τα δεδομένα σας στο Google Analytics στον πίνακα ελέγχου Shopify, ώστε να είναι εξαιρετικά εύκολη η παρακολούθηση και η λήψη χρήσιμων πληροφοριών

Ματζέντο

Το Magento Marketplace έχει μια τεράστια γκάμα άνω των 5.000 δωρεάν και πληρωμένων επεκτάσεων. Για τον λιγότερο τεχνικό χρήστη του Magento, οι επεκτάσεις τους είναι υπέροχες’Απαιτείται οποιαδήποτε γνώση κωδικοποίησης και μπορείτε να τις προσθέσετε στον ιστότοπό σας με ένα μόνο κλικ του ποντικιού!

Τι μπορείτε να πετύχετε με το Magento’Οι επεκτάσεις είναι παρόμοιες με αυτές που μπορείτε να κάνετε στο Shopify. Για εμάς το Magento έχει το πλεονέκτημα εδώ, καθώς μπορείτε εύκολα να προσθέσετε πολύπλοκες λειτουργίες στο κατάστημά σας, ώστε να μπορείτε να το πάρετε στο επόμενο επίπεδο.

Μερικά από τα ωραία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Magento’Οι επεκτάσεις s περιλαμβάνουν:

 • Προσθέστε προσαρμοσμένα κουπόνια έκπτωσης και εφαρμόστε πολλά κουπόνια σε μία παραγγελία π.χ. Πολλά κουπόνια Amasty. Αυτό έχει ως στόχο να κάνει τους πελάτες να αισθάνονται πολύτιμοι και να ενθαρρύνουν την επαναλαμβανόμενη αγορά
 • Προσθέστε τη λειτουργία προπαραγγελίας για να ελέγξετε τη ζήτηση για νέα προϊόντα π.χ. Προπαραγγελία προϊόντος στα 39 $ – μια εφαρμογή που θα στέλνει αυτόματα στους πελάτες ένα email όταν το προϊόν είναι διαθέσιμο
 • Ενσωματώστε καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email και κοινωνικές ροές για να προωθήσετε και να αναδείξετε τα προϊόντα σας π.χ. Remarkety – μια πλατφόρμα αυτοματισμού μάρκετινγκ email που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε και να παρακολουθείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες σας
 • Εισαγάγετε διαφημιστικά πανό για να δημιουργήσετε μια άλλη πηγή εσόδων για το κατάστημά σας π.χ. Ρυθμιστικό banner. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέσετε εξατομικευμένα πανό με στοχευμένους συνδέσμους

magento vs shopify magento app marketplaceΤο Magento Marketplace σας επιτρέπει να προσθέσετε πιο πολύπλοκες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου από το Shopify’s App Store

Περίληψη

Όταν πρόκειται για πρόσθετα, ο ουρανός’είναι το όριο με το Magento, με πάνω από 5.000 επεκτάσεις για να ενισχύσετε το κατάστημά σας. Το Shopify έχει μόνο το ήμισυ αυτού του αριθμού, αλλά αυτό θα αποδειχθεί περισσότερο από αρκετό για τη συντριπτική πλειονότητα των καταστημάτων.

Επεξεργαστές πληρωμών: Ποιες είναι οι επιλογές σας?

Για να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα μέσω διαδικτύου, εσείς’Θα πρέπει να συνδέσω έναν επεξεργαστή πληρωμών στο κατάστημά σας.

Οι επεξεργαστές πληρωμών είναι υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να λαμβάνετε ηλεκτρονικές πληρωμές με πιστωτική κάρτα από τους πελάτες σας.

Ένας εύκολος τρόπος για να κατανοήσετε τους επεξεργαστές πληρωμών είναι να τους θεωρήσετε ως την ηλεκτρονική έκδοση ενός μηχανήματος καρτών.

Με το Shopify και το Magento, μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν επεξεργαστή πληρωμών με λίγα μόνο κλικ και να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα καθόλου χρόνο!

Αγοράστε

Το Shopify έχει τον δικό του ολοκληρωμένο επεξεργαστή πληρωμών, το Shopify Payments. Αυτή η δυνατότητα γρήγορης εγκατάστασης σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις πληρωμές σας απευθείας στον πίνακα ελέγχου χρήστη.

Το Shopify είναι η πρώτη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά που παρουσιάζει τον δικό του επεξεργαστή πληρωμών. Τους δείχνει να είναι μια πλατφόρμα που θέλει πραγματικά να παρέχει στους χρήστες χρήσιμες και ενημερωμένες δυνατότητες.

Εάν χρησιμοποιείτε μία από τις 100 διαφορετικές πύλες πληρωμής στο Shopify (συμπεριλαμβανομένων PayPal ή AmazonPay), εσείς’Θα χρεωθώ τέλη συναλλαγής που κυμαίνονται από 0,5% -2% σε κάθε πώληση – αλλά περισσότερο για αυτό αργότερα!

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το Shopify Payments, μπορείτε να αποχαιρετήσετε τις χρεώσεις συναλλαγών και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από κάθε πώληση – αυτό’είναι τόσο υπέροχο χαρακτηριστικό!

Μπορείτε ακόμη και να παρακολουθείτε τα χρήματά σας σε πραγματικό χρόνο, όποτε θέλετε. Το’Είναι πραγματικά βολικό να έχετε τα πάντα σε ένα μέρος, ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε γρήγορα και εύκολα με τις πληρωμές.

πληρωμές magento vs shopify shopifyΤο Shopify το καθιστά πραγματικά γρήγορο και εύκολο να δημιουργήσετε έναν επεξεργαστή πληρωμών, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την πώληση το συντομότερο δυνατό.

Το Shopify υποστηρίζει επίσης περισσότερους από 100 εξωτερικούς επεξεργαστές πληρωμών, όπως το PayPal και το AmazonPay. Αυτό δίνει στους πελάτες σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν διαφορετικούς τρόπους πληρωμής εάν το επιθυμούν, γεγονός που τους κρατά ευτυχισμένους.

Και αν οι πελάτες σας είναι ευχαριστημένοι, αυτοί’είναι πολύ πιο πιθανό να συνεχίσετε να επιστρέφετε για περισσότερα!

Ματζέντο

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις επιλογές επεξεργαστή πληρωμών στο Magento, εσείς’Θα πρέπει να περάσω από το Marketplace (όπου πηγαίνετε για να λάβετε τις εφαρμογές σας). Αυτό είναι ελαφρώς διαφορετικό από το Shopify, όπου έχετε πρόσβαση τόσο στο Shopify Payments όσο και στους εξωτερικούς επεξεργαστές πληρωμών μέσω του πίνακα ελέγχου χρήστη.

Αυτό καθιστά τη διαδικασία ρύθμισης πληρωμών λίγο πιο έξω, αλλά αυτό’Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις.

Η Magento υποστηρίζει τους κύριους επεξεργαστές πληρωμών όπως το PayPal, το AmazonPay και το Stripe. Στο Marketplace, η Magento έχει πάνω από 150 εφαρμογές ενοποίησης πληρωμών. Αυτό μπορεί να είναι λίγο πόνο για να περάσετε και να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε, καθώς συχνά φαίνονται πολύ παρόμοια.

Εάν θέλετε μια πλατφόρμα όπου η ρύθμιση πληρωμών είναι πιο απλή και λιγότερο χρονοβόρα, το Shopify είναι για εσάς!

Αυτό που κάνει πολύ καλά η Magento, είναι να προσφέρει μια σειρά από άλλους επεξεργαστές πληρωμών που υποστηρίζουν διαφορετικές χώρες και γλώσσες. Αυτό είναι υπέροχο αν εσείς’ψάχνετε να κάνετε το κατάστημά σας διεθνές και να συνδεθείτε με πελάτες που μιλούν άλλες γλώσσες εκτός από τα Αγγλικά.

Γνωρίζατε ότι το 42% των καταναλωτών δεν πραγματοποιεί αγορές σε άλλη γλώσσα εκτός από τη δική τους! Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να πουλήσετε στο εξωτερικό, είναι απαραίτητη η υποστήριξη πολλών γλωσσών και το Magento μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό.

Ενώ το Shopify έχει μερικές εφαρμογές μετάφρασης για να βοηθήσει το διεθνές κατάστημα σας, δηλαδή το Langify, η χωρητικότητά τους για αυτό δεν είναι τόσο ολοκληρωμένο όσο το Magento’μικρό

Περίληψη

Το Shopify είναι το καλύτερο για τη ρύθμιση ενός επεξεργαστή πληρωμών γρήγορα και εύκολα. Και αν χρησιμοποιείτε το Shopify Payments, κερδίσατε’να πληρώσετε τυχόν έξοδα συναλλαγής. Όπου κερδίζει η Magento είναι η διεθνής πλευρά των πραγμάτων. Οι πολυγλωσσικοί επεξεργαστές πληρωμών του είναι ιδανικοί για τη διασυνοριακή μεταφορά του καταστήματός σας.

SEO: Πόσο καλά κάνουν το Shopify και το Magento Optimize για μηχανές αναζήτησης?

“SEO σημαίνει βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Αυτός είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σειρά από πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης συμβάλλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας στο κατάστημά σας, κάτι που σημαίνει περισσότερους πελάτες που πληρώνουν και περισσότερα χρήματα στην τράπεζα για εσάς!”

Επομένως, η επιλογή μιας πλατφόρμας που θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε το κατάστημά σας για να δοκιμάσετε και να βελτιώσετε την κατάταξη είναι απαραίτητη.

Όσον αφορά το SEO, το Shopify και το Magento προσφέρουν πολύ παρόμοιες λειτουργίες. Τα καταστήματα που χτίζονται και στις δύο πλατφόρμες είναι φιλικά στα μάτια της Google και άλλων μηχανών αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι τα καταστήματα Shopify και Magento έχουν και τις δύο δυνατότητες να κατατάξουν υψηλή θέση στις σελίδες αποτελεσμάτων.

Τόσο στο Shopify όσο και στο Magento, είναι πολύ εύκολο να κάνετε το κατάστημά σας πιο φιλικό στη μηχανή αναζήτησης. Στο Shopify’συντάκτης και Magento’s CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου) μπορείτε να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για τη βελτιστοποίηση του καταστήματός σας.

Αυτό σημαίνει ότι χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε εφαρμογές ή επεκτάσεις, και στις δύο πλατφόρμες μπορείτε:

 • Επεξεργαστείτε τον τίτλο και την περιγραφή της σελίδας για να ορίσετε πώς εμφανίζεται το κατάστημά σας στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης – αυτό ενημερώνει τις μηχανές αναζήτησης για το κατάστημα σας, ώστε να μπορεί να εμφανίζεται σε σχετικές αναζητήσεις χρηστών. Εάν τα καταφέρετε σωστά, θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε τους σωστούς πελάτες στο κατάστημά σας – αυτούς που είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να πραγματοποιήσουν μια αγορά!
 • Προσθέστε κείμενο alt στις εικόνες για να βοηθήσετε τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν τι είναι’σχετικά με όλα – και εάν ο ιστότοπός σας είναι πιο κατανοητός από τις μηχανές αναζήτησης, τότε’πιθανότατα θα κατατάσσεται πιο ψηλά στις σελίδες αποτελεσμάτων, βοηθώντας σας να έχετε περισσότερη κίνηση και περισσότερα χρήματα στην τράπεζα!

Επίσης, με το Shopify, όλα τα θέματα πρέπει να διαθέτουν συνδέσμους κοινωνικών μέσων και κουμπιά κοινής χρήσης, για να βοηθήσουν στη διάδοση της πληροφορίας.

Στο Shopify App Store ή στο Magento’s Marketplace, μπορείτε επίσης να βρείτε εφαρμογές και ενσωματώσεις για την περαιτέρω υποστήριξη των προσπαθειών SEO σας. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Σάρωση ζητημάτων SEO – ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε και, στη συνέχεια, να διορθώσετε πιθανά προβλήματα που επηρεάζουν το κατάστημά σας’κατάταξη μηχανών αναζήτησης, όπως μια κακή μετα-περιγραφή ή τίτλος σελίδας. Αγοράστε’μικρό ‘Ενισχυτής SEO’ εφαρμογή είναι τέλεια για αυτό – και αυτό’δωρεάν!
 • Έλεγχοι ταχύτητας ιστότοπου – όσο πιο γρήγορα φορτώνει ο ιστότοπός σας, τόσο περισσότερες μηχανές αναζήτησης αρέσει, καθώς παρέχει καλύτερη εμπειρία στους χρήστες. Αυτό σημαίνει δυνητικά υψηλότερες βαθμολογίες και (ελπίζουμε!) Περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπό σας!

magento vs shopify shopify seo εφαρμογέςΑγοράστε’Το App Store διαθέτει μια εντυπωσιακή γκάμα εφαρμογών SEO για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στο κατάστημά σας και να πραγματοποιήσετε περισσότερες πωλήσεις!

Περίληψη

Με το Shopify, αυτό’Είναι γρήγορο και εύκολο να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Και οι εφαρμογές τους είναι επίσης ιδανικές για αντιμετώπιση προβλημάτων. Το Magento έχει ακόμη καλύτερη λειτουργικότητα SEO, αλλά κοστίζει: ορισμένες εφαρμογές Magento SEO είναι περίπου $ 300.

Κόστος: Ποιο είναι πιο ακριβό?

“Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι το πόσο’θα σε ξαναδώσει. Όταν πρόκειται για Shopify και Magento, τι πληρώνετε και πώς πληρώνετε γι ‘αυτό διαφέρει πολύ. Αλλά μη’μην ανησυχείτε, εμείς’είστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε αυτές τις διαφορές, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια πλατφόρμα είναι πιο κατάλληλη για εσάς.”

Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το Shopify είναι μια φιλοξενούμενη πλατφόρμα και το Magento είναι αυτο-φιλοξενούμενο.

Μια φιλοξενούμενη πλατφόρμα, όπως το Shopify, φροντίζει για όλες τις ανησυχίες φιλοξενίας για εσάς. Όλα τα κόστη φιλοξενίας περιλαμβάνονται στο μηνιαίο πακέτο σας χωρίς επιπλέον προσπάθεια ή έξοδα που απαιτούνται από εσάς.

Σκεφτείτε το σαν να έχετε συμβόλαιο τηλεφώνου με απεριόριστα λεπτά, μηνύματα και δεδομένα – εντάξει?

Η χρήση μιας φιλοξενούμενης πλατφόρμας ελευθερώνει το χρόνο σας για να διευθετήσετε τα σημαντικά πράγματα, όπως την προσθήκη προϊόντων στο κατάστημά σας, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα.

Αγοράστε’Η φιλοξενία είναι κάτι παραπάνω από καλά εξοπλισμένο για να ασχολείται με καταστήματα όλων των μεγεθών, γεγονός που καθιστά την πλατφόρμα μια εξαιρετική επιλογή για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις!

Το Magento, από την άλλη πλευρά, είναι μια αυτο-φιλοξενούμενη πλατφόρμα. Εάν επιλέξετε Magento, εσείς’Θα πρέπει να διαλέξετε τη δική σας υπηρεσία φιλοξενίας.

Αυτό σημαίνει μια πρόσθετη επένδυση χρόνου και χρήματος από την πλευρά σας – και μπορεί να προκαλεί σύγχυση προσπαθώντας να μάθετε ποιος πάροχος φιλοξενίας είναι ο καλύτερος για τις ανάγκες σας.

Τώρα που εμείς’Έχουμε την κύρια διαφορά τους εκτός δρόμου, ας’Αναλύστε το συγκεκριμένο κόστος που σχετίζεται με κάθε πλατφόρμα.

Αγοράστε

Το κόστος που σχετίζεται με το Shopify είναι ως επί το πλείστον μηνιαίο, αλλά υπάρχουν μερικά αρχικά έξοδα’Είναι καλό να θυμάστε όταν δημιουργείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Όπως συζητήθηκε παραπάνω, το Shopify παρέχει ένα ευρύ φάσμα δωρεάν θεμάτων, αλλά για να επεκτείνετε την επιλογή σας ίσως θελήσετε να εξετάσετε ένα θέμα επί πληρωμή.

Η επιλογή του σωστού θέματος μπορεί να βελτιώσει μαζικά την εμπειρία αγορών για τον πελάτη σας και να τους ωθήσει κατευθείαν στη διοχέτευση πωλήσεων για αγορά. Ένα θέμα επί πληρωμή μπορεί να σας δώσει έναν επαγγελματικό ιστότοπο που εμπνέει εμπιστοσύνη, ο οποίος είναι ένας μεγάλος παράγοντας για την αύξηση των εσόδων.

Τιμές για το Shopify’Τα θέματα επί πληρωμή ποικίλλουν από 140 έως 180 $. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια μεγάλη επένδυση, αλλά κάτι τέτοιο’αξίζει τα χρήματα όταν λαμβάνετε υπόψη τα παραπάνω οφέλη. Αλλά, θυμηθείτε, εκεί’είναι πάντα τα 10 δωρεάν θέματα.

Ένα κόστος που πρέπει να θυμάστε όταν δημιουργείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι το όνομα τομέα σας.

“Το όνομα τομέα σας μοιάζει με την ψηφιακή έκδοση της διεύθυνσης ενός καταστήματος τούβλων και κονιαμάτων. Προσδιορίζει ποιος και πού βρίσκεστε και σημαίνει ότι οι επισκέπτες θα μπορούν να σας βρουν εύκολα.”

Εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με το Shopify, εσείς’Θα λάβω ένα δωρεάν όνομα τομέα στο μηνιαίο πακέτο σας. Ωστόσο, αυτό θα περιέχει την επωνυμία εντός αυτού, για παράδειγμα: www.danbarraclough.myshopify.com. Δεν’φαίνεται πολύ επαγγελματίας το κάνει?

Εμείς στο Website Builder Expert σας προτείνουμε πάντα να αγοράζετε το δικό σας όνομα τομέα’Θα μοιάζει περισσότερο με αυτό: www.danbarraclough.com – το οποίο φαίνεται πολύ πιο επαγγελματικό και αξιόπιστο.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα όνομα τομέα απευθείας μέσω του Shopify γρήγορα και εύκολα. Ενώ αυτό μπορεί να είναι ευκολότερο βραχυπρόθεσμα, είναι’είναι πάντα καλό να λαμβάνετε υπόψη τη μακροπρόθεσμη ευελιξία – για παράδειγμα εάν θέλετε να αλλάξετε πλατφόρμες στο μέλλον.

Εάν αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από το Shopify, ένα όνομα τομέα που αγοράσατε με την πλατφόρμα μπορεί να είναι δύσκολο να το πάρετε μαζί σας. Για να είστε πιο ευέλικτοι μακροπρόθεσμα, μπορείτε να αγοράσετε το όνομα τομέα σας μέσω τρίτου μέρους, όπως το Domain.com.

Ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα θα κοστίσει περίπου 10-15 $ αρχικά. Αυτό θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Και τώρα στο μηνιαίο κόστος, αλλά πρώτα’Είναι καλό να θυμάστε ότι το Shopify προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν ξεκινήσετε ένα μηνιαίο πρόγραμμα.

Μόλις εσύ’αποφασίσατε για το σωστό πρόγραμμα Shopify για εσάς, μπορείτε είτε να πληρώσετε μηνιαίως είτε να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα 1 έτους ή 2 ετών, όπου μπορείτε να εξοικονομήσετε 10% και 20% αντίστοιχα στις μηνιαίες χρεώσεις τους – αυτό θα μπορούσε να σημαίνει εξοικονόμηση έως 1.435,20 $ για δύο χρόνια! Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον πίνακα για την πλήρη ανάλυση:

Σχέδια τιμολόγησης ShopifyShopify BasicShopifyAdvanced ShopifyΜηνιαίο1 χρόνος
$ / μήναΕξοικονόμηση (%)2 χρόνια
$ / μήναΕξοικονόμηση (%)
29,00 $79,00 $299,00 $
26,10 $71,10 $269,10 $
10%10%10%
23,20 $63,20 $239,20 $
20%20%20%

Κάθε πρόγραμμα Shopify σας προσφέρει:

 • 24/7 υποστήριξη
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL (αυτό δείχνει στους πελάτες σας ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής στη χρήση)
 • Ανάλυση απάτης (έτσι το κατάστημά σας είναι πάντα ασφαλές από χάκερ)
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης (ιδανικός για τη φιλοξενία πολλών φωτογραφιών και βίντεο στον ιστότοπό σας)
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης *

* Το εύρος ζώνης είναι το καύσιμο που τροφοδοτεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Όσο περισσότερο έχετε, τόσο περισσότερο περιεχόμενο μπορείτε να φιλοξενήσετε στον ιστότοπό σας και τόσο περισσότεροι επισκέπτες θα μπορούν να χειρίζονται το κατάστημά σας.

Επομένως, το να έχετε απεριόριστο όριο εύρους ζώνης είναι υπέροχο! Σημαίνει επίσης ότι το κατάστημά σας θα φορτωθεί πολύ γρήγορα. Αυτό είναι ιδανικό για τη διατήρηση ατόμων στη σελίδα σας, καθώς κανείς δεν αρέσει να περιφέρεται για αργή φόρτωση ιστότοπου.

Όσο περισσότερα άτομα μένουν στη σελίδα σας για περισσότερο, τόσο περισσότερα χρήματα θα έχετε’είναι πιθανό να κάνει!

Με το Shopify, όσο περισσότερο πληρώνετε, τόσο περισσότερες λειτουργίες αποκτά πρόσβαση στο κατάστημά σας. Για παράδειγμα, εάν κάνετε αναβάθμιση στο ‘Αγοράστε’ σχέδιο, κερδίζετε εγκαταλελειμμένη ικανότητα ανάκτησης καλαθιού.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς τα τρία τέταρτα όλων των αγοραστών στο διαδίκτυο θα εγκαταλείψουν την αγορά τους. Η λειτουργία εγκατάλειψης καλαθιού ανάκτησης σάς επιτρέπει να στέλνετε σε αυτούς τους πελάτες ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τους υπενθυμίζει την εγκαταλειμμένη παραγγελία τους για να τους ζητήσει να αγοράσουν.

Επιπλέον, τα εγκαταλελειμμένα ταμεία αποθηκεύονται στον διαχειριστή του Shopify για τρεις μήνες και μπορείτε να αλλάξετε όταν αποστέλλονται τα αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπενθύμισης. Η προσαρμογή είναι το κλειδί!

Όπως είναι συνηθισμένο κατά τη σύγκριση των Magento και Shopify, αυτό που περιλαμβάνεται περιλαμβάνεται στο Shopify’τα μηνιαία προγράμματα, είναι κάτι εσύ’Θα πρέπει να ψάξω είτε στο Magento είτε στο εξωτερικό.

Και η λειτουργικότητα του εγκαταλελειμμένου καλαθιού δεν διαφέρει. Εάν θέλετε να προσθέσετε αυτήν τη δυνατότητα στο κατάστημα Magento σας, εσείς’Θα πρέπει να περάσω από το Marketplace και να πληρώσω για μια εφαρμογή που θα σας κοστίσει επιπλέον χρήματα.

Με το Shopify, όσο πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εγγραφείτε, τόσο λιγότερα πρέπει να πληρώσετε στα τέλη συναλλαγής. Αυτό σημαίνει εσένα’Θα βγάζω περισσότερα χρήματα σε κάθε πώληση!

Τα τέλη συναλλαγής είναι μια πολύ μικρή χρέωση που χρεώνεται από τον επεξεργαστή πληρωμών σε κάθε πώληση που πραγματοποιείτε. Σκεφτείτε το σαν ένα μικρό κομμάτι προμήθειας για να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τον επεξεργαστή πληρωμών τους.

Δείτε πώς μειώνονται καθώς το μηνιαίο σας πρόγραμμα γίνεται πιο ολοκληρωμένο:

Μηνιαία χρέωση PlanTransactionShopify BasicΑγοράστεΠροηγμένο Shopify
2,0%
1,0%
0,5%

Ωστόσο, όπως συζητήσαμε παραπάνω, εάν χρησιμοποιείτε το Shopify’δικό του επεξεργαστή πληρωμών, ‘Πληρωμές Shopify’ κέρδισες’να επιβαρυνθούν με τέλη συναλλαγής, το οποίο είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για να το δοκιμάσετε!

Εάν προσθέσετε εφαρμογές επί πληρωμή στο Shopify, αυτές οι πληρωμές πραγματοποιούνται συνήθως σε μηνιαίες δόσεις, έτσι και εσείς’Θα πρέπει επίσης να τα λάβω υπόψη. Αυτές οι τιμές κυμαίνονται από δωρεάν έως περίπου 60 $ το μήνα.

Ματζέντο

Ομοίως με το Shopify, το κόστος εκ των προτέρων σας κοστίζει’Θα αντιμετωπίσετε όταν ξεκινάτε το Magento είναι το κόστος του θέματος και του ονόματος τομέα σας.

Όμως, καθώς το Magento είναι μια αυτο-φιλοξενούμενη πλατφόρμα, ένα από τα πρώτα πράγματα που εσείς’Θα πρέπει να αποφασίσω για το μηνιαίο πρόγραμμα φιλοξενίας σας.

Η φιλοξενία συνδέεται στενά με το εύρος ζώνης (θυμηθείτε – το καύσιμο που τροφοδοτεί το κατάστημά σας).

Σε αντίθεση με το Shopify, όπου όλα αυτά φροντίζονται και λαμβάνετε απεριόριστο εύρος ζώνης, με το Magento πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τις ανάγκες του καταστήματός σας.

Όταν αγοράζετε το πακέτο φιλοξενίας και εύρους ζώνης, πρέπει να παρακολουθείτε τη μελλοντική ανάπτυξη του διαδικτυακού σας καταστήματος. Αυτό συμβαίνει επειδή επηρεάζουν την ταχύτητα του ιστότοπου και τον αριθμό των προϊόντων και των επισκεπτών που μπορεί να χειριστεί το κατάστημά σας.

Εσείς’Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων που θα επιτρέψει στο κατάστημά σας να ανθίσει. Αυτό σημαίνει ότι έχει αρκετό εύρος ζώνης για να καλύψει ολόκληρο τον ιστότοπό σας’επισκέπτες, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι φορτώνει ακόμα γρήγορα.

Η ταχύτητα του ιστότοπου είναι σημαντική τόσο στα μάτια των μηχανών αναζήτησης όσο και των πελατών σας. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το κατάστημά σας φορτώνεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να προσφέρει στον πελάτη σας μια υπέροχη εμπειρία έτσι’Θέλω να επιστρέψω στο κατάστημά σας.

Το κόστος για αυτό μπορεί να διαφέρει πολύ. Μπορούν να ξεκινούν από μόλις 4 $ το μήνα και να ανέρχονται σε πάνω από 1.000 $ το μήνα εάν εσείς’σκοπεύω να δημιουργήσω ένα mega-store!

Εάν επιλέξετε το λάθος πρόγραμμα φιλοξενίας χωρίς αρκετό εύρος ζώνης, το κατάστημά σας θα μπορούσε να σταματήσει να λειτουργεί στα μισά του μήνα! Αυτό θα χάσει τους πελάτες σας’ εμπιστοσύνη και τα έσοδά σας θα πέσουν κατακόρυφα. Το’Είναι πάντα καλύτερο να μην επιλέγετε το φθηνότερο πρόγραμμα φιλοξενίας για να αποφύγετε κάτι τέτοιο.

Αν εσύ’ανατρέχοντας στη φιλοξενία, μπορείτε να δείτε το Bluehost ή το HostGator. Αυτές είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες εταιρείες φιλοξενίας στην αγορά.

Το’Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι με το Magento, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός προγραμματιστή για να ξεφορτωθείτε το κατάστημά σας και να σας βοηθήσουμε με μερικές από τις πιο τεχνικά προκλητικές πτυχές της πλατφόρμας.

Αν εσύ’Σκεφτόμαστε αυτό ως επιλογή, η τιμή ενός προγραμματιστή πρέπει να ληφθεί υπόψη στο αρχικό κόστος ενός καταστήματος Magento. Αυτά τα κόστη μπορούν να αυξηθούν γρήγορα, οπότε αν έχετε καταφύγιο’Έχω έναν πολύ μεγάλο προϋπολογισμό, το Shopify θα ήταν πολύ πιο κατάλληλο για εσάς.

Το’Αξίζει επίσης να θυμάστε ότι ενώ η πρόσληψη ενός προγραμματιστή μπορεί να φαίνεται σαν ένα εφάπαξ κόστος, αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στη γραμμή, τότε ίσως χρειαστεί να προσλάβετε ξανά τον ίδιο προγραμματιστή για να τις κάνετε – σας κοστίζει δύο φορές!

Αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρο και να τρώτε στον προϋπολογισμό σας. Το’γρηγορότερα και φθηνότερα για να το κάνετε μόνοι σας – είτε με το Magento, είτε επιλέγοντας μια απλούστερη πλατφόρμα, όπως το Shopify.

Αν εσύ’δεν πρόκειται να ακολουθήσετε τη διαδρομή προγραμματιστή, μετά από εσάς’έχω ταξινομήσει τη φιλοξενία σας, εσείς’Θέλω να αρχίσω να σκέφτομαι ένα θέμα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Το Magento προσφέρει μια σειρά από δωρεάν και επί πληρωμή θέματα, καθώς και την (πολύ τεχνικά προκλητική) επιλογή δημιουργίας του δικού σας. Οι τιμές κυμαίνονται από 29 έως 499 $.

Με το Magento, και εξίσου με το Shopify, όσο περισσότερο πληρώνετε για ένα θέμα, τόσο πιο ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών συνοδεύει.

Εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με το Magento, εσείς’Θα πρέπει να αγοράσω το όνομα τομέα σας από τρίτο μέρος. Αυτό σημαίνει’Είναι πολύ ευέλικτο και εύκολο στη χρήση, αν επιλέξετε να φύγετε από το Magento.

Το όνομα τομέα σας θα σας κοστίζει περίπου 10-15 $ ετησίως – αυτό θα είναι το ίδιο ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που θα επιλέξετε.

Ένα άλλο ετήσιο κόστος’Θα πρέπει να θυμάστε ότι το Magento είναι το κόστος τυχόν επεκτάσεων που προσθέτετε στο κατάστημά σας.

Οι εφαρμογές Magento συνοδεύονται συχνά με χρέωση εγκατάστασης και πρέπει να ανανεώνονται κάθε χρόνο. Οι τιμές των εφαρμογών τους κυμαίνονται από δωρεάν έως 699 $.

Σε αντίθεση με το Shopify, το Magento δεν το κάνει’Έχω τον δικό του επεξεργαστή πληρωμών. Αυτό σημαίνει ότι με κάθε πώληση που κάνετε, εσείς’Θα υπόκειται στον επεξεργαστή πληρωμών’τέλη συναλλαγής.

Παίρνω ‘Ταινία’ για παράδειγμα (ένας δημοφιλής και αξιόπιστος επεξεργαστής πληρωμών). Κοστίζει 99 $ για την ενσωμάτωση των πληρωμών Stripe στο κατάστημα Magento και η τιμή ανά συναλλαγή είναι 2,9% + 30¢.

Αφήνω’Κάντε ένα γρήγορο παράδειγμα εργασίας. Εάν πουλήσετε ένα μπλουζάκι για $ 20, το Stripe θα πάρει 2,9% + 30¢ της τιμής πώλησης.

2,9% των 20 $ είναι 58¢, προσθέστε 30¢ και μπορείτε να δείτε ότι η Stripe θα πάρει 88¢ σε τέλη συναλλαγής έκπτωση 20 $.

Αυτό σημαίνει ότι παίρνετε σπίτι 19,12 $ από την πώληση μπλουζών σας (προ φόρων φυσικά!).

Περίληψη

Υπάρχουν πολλές μεταβλητές στο παιχνίδι για τον υπολογισμό του κόστους του Shopify κατά Magento. Με το Shopify, η τιμή σας είναι all-inclusive και προσφέρει περισσότερη ηρεμία. Με το Magento, εσύ’Θα έχω πολλές πληρωμές που προέρχονται από διαφορετικά μέρη, τα οποία θα αυξηθούν γρήγορα.

Magento vs Shopify: Συμπέρασμα – Επιλογή της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου

Αυτό το άρθρο σας έχει καθορίσει τις βασικές ομοιότητες και διαφορές μεταξύ Magento και Shopify. Μέχρι τώρα, θα πρέπει να έχετε μια αρκετά ξεκάθαρη ιδέα για ποια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Το Shopify είναι πιο φιλικό προς το χρήστη από το Magento. Εσείς’Θα είμαι σε θέση να συνδεθείτε γρηγορότερα και να έχετε κοντά μια ομάδα υποστήριξης. Το Magento είναι περισσότερο έργο. Το’Θα χρειαστεί χρόνος και τεχνική τεχνογνωσία για να ζωντανέψετε το όραμά σας και εσείς’Θα βασίζομαι σε μεγάλο βαθμό σε ένα φόρουμ Magento (ή σε προγραμματιστές).

Το Magento έχει τελικά περισσότερη δύναμη από το Shopify, αν και Shopify’Το δυναμικό δεν πρέπει να παραβλεφθεί – αυτό’πίσω από πολλές από τις μεγάλες μάρκες από τις οποίες αγοράζετε καθημερινά. Ματζέντο’Η επεξεργασία πληρωμών προσφέρεται σε ένα κατάστημα που λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Shopify εάν…

 • Θέλετε να λειτουργήσει το κατάστημά σας το συντομότερο δυνατό
 • Εσείς’χρησιμοποιούσατε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου (όπως Wix, Squarespace ή Weebly) και θέλω να μεταβείτε σε κάτι πιο ισχυρό
 • Εσείς’μόλις ξεκινάω στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά ελπίζουμε να αναπτύξουμε μια ολοκληρωμένη επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Εσείς’μου αρέσει η ευκολία μιας πληρωμής all-in-one και μια ομάδα υποστήριξης

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Magento εάν…

 • Αισθάνεστε ότι έχετε τις τεχνικές δεξιότητες για να το ζωντανέψετε (ή είστε διατεθειμένοι να βάλετε το χρόνο για να μάθετε)
 • Έχετε ήδη παγκόσμιο κοινό ή διεθνείς φιλοδοξίες
 • Εσείς’στοχεύοντας στη δημιουργία μιας μεγάλης μάρκας με μεγάλα έσοδα, και είστε έτοιμοι να επενδύσετε χρόνο και χρήμα στο σχεδιασμό

Σας προτείνουμε να παίξετε και με τις δύο πλατφόρμες αν εσείς’δεν έχει ακόμη καταλήξει σε οριστική απόφαση μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου. Μετά από όλα – το να ξοδεύετε μερικές ώρες δοκιμάζοντας κάθε πλατφόρμα είναι μια πολύ αξιόλογη επένδυση εάν εσείς’είστε σοβαροί για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map