Mobile Editor Review για Wix, Weebly, Squarespace και Jimdo

Αναθεώρηση επεξεργαστή για κινητάMobile Editor Review για Wix, Weebly, Squarespace και Jimdo – Τι’είναι η μεγάλη υπόθεση?


Εάν έχετε καταφύγιο’Κρυβόμουν κάτω από ένα βράχο, πιθανότατα γνωρίζετε ότι τα smartphone ανατινούνται.

Όπου κι αν πηγαίνουμε, βλέπουμε άτομα στα κινητά τους τηλέφωνα να ελέγχουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να περιηγούνται στον Ιστό – αναζητούν πληροφορίες.

Heck, Connie και εγώ χρησιμοποιούμε τα smartphone μας για να ελέγξουμε τις τιμές όταν επισκέπτονται το Costco. Οτι’πόσο διασυνδεδεμένοι είμαστε όλοι με την πληροφορία (και επίσης πόσο εξαρτάται από το να είμαστε συνδεδεμένοι!)

Τι σημαίνει αυτό για εσάς και τον ιστότοπό σας?

Αυτό σημαίνει ότι καλύτερα να αρχίσετε να καταλαβαίνετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τους επισκέπτες σας’ εμπειρίες εάν συνδεθούν στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα.

Προτού φτάσουμε στο επίκεντρο του θέματος, ρίξτε μια ματιά στους κορυφαίους κατασκευαστές ιστοτόπων μας:

Επιλέξτε έναν δημιουργό ιστότοπων και κερδίστε χρήματα στο διαδίκτυο σήμερα

Τι είδους ιστότοπο θέλετε να δημιουργήσετε?

δημιουργήστε έναν ιστότοπο χτίστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Διεπαφή ιστότοπου βελτιστοποιημένη για κινητά

Λόγω της μικρότερης οθόνης ακινήτων για κινητές συσκευές, είναι’Δεν είναι αποτελεσματικό για να εμφανίσουν την ίδια διάταξη ιστότοπου με αυτήν που θα βλέπετε στην επιφάνεια εργασίας σας.

Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη τάση των χρηστών κινητής τηλεφωνίας, οι δημιουργοί ιστότοπων άρχισαν να σας παρέχουν “βελτιστοποιημένη για κινητά” εκδόσεις του ιστότοπού σας, για να σας βοηθήσουμε να προσφέρετε μια καλύτερη εμπειρία σερφ για τους επισκέπτες σας.

Αυτές οι εκδόσεις βελτιστοποιημένες για κινητά του ιστότοπού σας βασικά αναδιατάσσουν το περιεχόμενό μας και συμπιέζουν τον ιστότοπό σας σε μια ψηλή, στενή λωρίδα πληροφοριών, ώστε’Είναι εύκολο για τους επισκέπτες σας να κάνουν κύλιση προς τα πάνω και προς τα κάτω στις κινητές συσκευές τους.

Αφαιρεί επίσης τη γραμμή μενού πλοήγησης και τη συμπιέζει σε ξεχωριστό κουμπί, οπότε όταν κάποιος κάνει κλικ σε αυτήν, θα επεκταθεί και θα εμφανίσει τα στοιχεία του μενού σας. Αυτή είναι μια πραγματική εξοικονόμηση χώρου.

Είναι όλοι οι δημιουργοί ιστότοπων’ Mobile Editors Equal?

Οχι. Παρόλο που οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων σάς παρέχουν κάποιο είδος βελτιστοποίησης για κινητά, δεν είναι όλα εξίσου κατασκευασμένα.

Μερικά είναι καλύτερα από άλλα, και στο τέλος της ημέρας, εξαρτάται πραγματικά από αυτό που εσείς’ψάχνω για.

Στην ακόλουθη επανεξέταση για φορητούς συντάκτες, εμείς’Θα εξετάσω πώς λειτουργεί κάθε πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά:

  1. Wix Mobile Editor
  2. Squarespace για κινητά
  3. Weebly για κινητά
  4. Jimdo Mobile

1. Wix Mobile Editor Review

Wix σας δίνει αυτόματα μια βελτιστοποιημένη για κινητά έκδοση του προτύπου που χρησιμοποιείτε, έτσι δεν το κάνετε’Πρέπει πραγματικά να κάνουμε πολλά για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό σας σε μια κινητή συσκευή.

Αυτό που κάνουν ορισμένοι κατασκευαστές ιστότοπων είναι ότι παίρνουν απλώς τον ιστότοπό σας και συμπιέζουν αυτόν και αυτό’για αυτό. Αυτό που σας προσφέρει το Wix είναι μια πλήρως διεπαφή, ώστε να μπορείτε ακόμα να κάνετε αλλαγές στην έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας, όπως η αλλαγή των χρωμάτων, το φόντο και οι αλλαγές στο στυλ απευθείας στο πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά.

Δεδομένου ότι το Wix μεταφέρει όλο το περιεχόμενό σας απευθείας στην έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας, μπορείτε επίσης να αποκρύψετε συγκεκριμένο περιεχόμενο, έτσι ώστε να έχετε τον έλεγχο του τι θα δείξετε και τι δεν θα εμφανίζεται στην έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας.

Έτσι, όχι μόνο το Wix σας δίνει αυτόματα μια βελτιστοποιημένη για κινητά έκδοση του ιστότοπού σας, αλλά έχετε επίσης την ευελιξία να κάνετε μικρές αλλαγές μόνο στην έκδοση για κινητές συσκευές του ιστότοπού σας, δίνοντάς σας περισσότερο έλεγχο και ελευθερία στον ιστότοπό σας. Κατά την άποψή μας, δεν το κάνουμε’Μου αρέσει να σπαταλάω χρόνο γύρω από έναν ιστότοπο για κινητά αναζητώντας τις σωστές πληροφορίες ενώ όταν εμείς’είσαι έξω. Απλώς δώστε μου τις βασικές πληροφορίες και εμείς’εκ νέου – το Wix σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό.

Αναθεώρηση επεξεργαστή για κινητάΚάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το Wix’s πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά & πώς λειτουργεί για τον ιστότοπό σας.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό που παρέχει το Wix είναι ότι μπορείτε να εισαγάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου, ώστε ο επισκέπτης σας να μπορεί να το αγγίξει και θα σας καλέσει αυτόματα – ιδανικό για επιχειρήσεις (οι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων δεν’Έχω αυτό το χαρακτηριστικό).

Η Wix δημιούργησε τον επεξεργαστή κινητής τηλεφωνίας, έτσι ώστε όταν ένας επισκέπτης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, θα αισθανθεί αυτόματα εάν βρίσκεται σε επιτραπέζιο υπολογιστή ή χρησιμοποιεί κινητή συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο, το Wix θα στείλει αυτόματα τον επισκέπτη σας είτε στην πληρέστερη έκδοση του ιστότοπού σας για επιτραπέζιους υπολογιστές είτε στη συνοπτική έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας.

Ακολουθεί ένα βίντεο από το Wix που δείχνει πώς μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαμορφώσετε γρήγορα έναν ιστότοπο για κινητά δωρεάν:

(Αν εσύ’ενδιαφέρομαι για το Wix, δείτε την πλήρη κριτική Wix εδώ)

2. Επανεξέταση επεξεργαστή για κινητά τηλέφωνα

Στην πραγματικότητα, το Squarespace δεν διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά. Γιατί? Το’επειδή όλα τα κομψά θέματα τους ανταποκρίνονται.

Αυτό σημαίνει ότι τα θέματα τους είναι κατασκευασμένα με τρόπο που θα αντιδρά αυτόματα και θα προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέγεθος της οθόνης για να εμφανίζει τον ιστότοπο με βελτιστοποιημένο τρόπο.

Λοιπόν’Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Andriod ή iPhone, τα θέματα Squarespace θα προσαρμοστούν αυτόματα και δεν το κάνετε’Δεν πρέπει να αγγίξω τίποτα.

Επεξεργαστής κινητής τηλεφωνίας Squarespace

Αυτό σίγουρα είναι βολικό. Το στυλ των θεμάτων φαίνεται ακόμα πολύ καλό και επαγγελματικό ακόμη και σε μια μικρή οθόνη για κινητά. Αυτό είναι ένα από το Squarespace’τα δυνατά σημεία του ως δημιουργός ιστοσελίδων – κομψά και στιλβωμένα σχέδια.

Επιπλέον, το Squarespace υποστηρίζει το Google’Πρόγραμμα ανοικτού κώδικα AMP (Accelerated Mobile Pages) για τις αναρτήσεις ιστολογίου σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την επιλογή να αφαιρέσετε όλα τα “υπέρβαση” αντικείμενα στις αναρτήσεις ιστολογίου σας, ώστε το ιστολόγιό σας να φορτώνει γρήγορα, κάτι που σίγουρα θα λατρέψουν οι επισκέπτες σας.

Πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά Squarespace AMPΣυγκρίνοντας την ταχύτητα φόρτωσης μεταξύ αναρτήσεων ιστολογίου εκτός AMP και AMP

Το Squarespace μοιράζεται ένα παρόμοιο μειονέκτημα με το Weebly, καθώς δεν σας δίνει την επιλογή να έχετε έναν ειδικό επεξεργαστή για κινητά. Αλλά από την άλλη πλευρά, δεν το κάνεις’Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να δημιουργήσετε έναν ειδικό ιστότοπο για κινητά.

(Αν εσύ’ενδιαφέρομαι για το Squarespace, δείτε την πλήρη κριτική μας για το Squarespace εδώ)

3. Αναθεώρηση Weebly Mobile Editor

Η Weebly δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά (όπως τη στιγμή αυτού του άρθρου), το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για αυτούς. Όχι μόνο μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του ιστότοπου για κινητά, αλλά και ο ιστότοπος που έχει βελτιστοποιηθεί για κινητά δημιουργείται αυτόματα για εσάς.

Έτσι, σε αντίθεση με το Wix, δεν το κάνετε’Πρέπει να δημιουργήσουμε έναν ξεχωριστό ιστότοπο. Ωστόσο, το μειονέκτημα είναι ότι κερδίσατε’για να προσαρμόσετε τους επισκέπτες σας’ εμπειρίες μέσω κινητού τηλεφώνου όπως η Weebly σήμερα δεν το κάνει’Προσφέρω αυτήν την ευελιξία. Η Weebly παίρνει βασικά την έκδοση του ιστότοπου για επιτραπέζιους υπολογιστές και τη συμπιέζει σε οθόνη για κινητά.

Επεξεργαστής Weebly Mobile

Ένα τακτοποιημένο χαρακτηριστικό είναι ότι το Weebly σας επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε και να αποθέσετε στοιχεία απευθείας στον επεξεργαστή του κινητού τους. Το’είναι ένα τακτοποιημένο χαρακτηριστικό, αλλά κατά την άποψή μας, δεν είναι’t Προσθέστε υπερβολική αξία συνολικά, καθώς δεν διαφέρει από τα στοιχεία μεταφοράς και απόθεσης στο κύριο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Μπορείτε να διαλέξετε από μερικά πρότυπα και συνδυασμούς χρωμάτων, να προσθέσετε κοινωνικά εικονίδια, έναν αριθμό τηλεφώνου (αλλά οι επισκέπτες σας μπορούν’αγγίξτε το για να σας καλέσει – το Wix επιτρέπει αυτό) και αυτό’βασικά είναι.

Γουέμπλι’Το πρόγραμμα επεξεργασίας κινητού σάς δίνει τα βασικά εργαλεία και ολοκληρώνει τη δουλειά. Είναι τόσο ευέλικτο όσο άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων’ εκδότες για κινητά; Όχι πραγματικά, αλλά κάνει τη δουλειά.

Εδώ’είναι ένα σύντομο βίντεο που έχουμε δημιουργήσει που θα σας δείξει πώς Weebly’Το πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά λειτουργεί:

(Αν εσύ’ενδιαφέρομαι για το Weebly, δείτε την πλήρη κριτική Weebly εδώ)

4. Κριτική του Jimdo Mobile Editor

Παρόμοια με τον Weebly και τον Squarespace, ο Jimdo’Τα πρότυπα σχεδίασης ανταποκρίνονται σε κινητά. Ως εκ τούτου, δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε καθόλου τον ιστότοπό σας στο Jimdo, καθώς θα εμφανίζεται αυτόματα σε κινητές συσκευές.

Jimdo mobile editor

Ο Jimdo είχε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά και σας προσέφερε μια ευρεία επιλογή προτύπων (πάνω από 120). Ωστόσο, αυτοί’από τότε “θανατωμένος” αυτή η προσέγγιση και τώρα σας προσφέρει μια πολύ μικρότερη επιλογή προτύπων (μόνο 15 αυτή τη στιγμή, αλλά περιμένουμε από τον Jimdo να παρουσιάσει περισσότερα σύντομα).

Λάβετε υπόψη ότι όλα αυτά τα πρότυπα ανταποκρίνονται πλήρως σε κινητά και έτσι κερδίσατε’Δεν πρέπει να ανησυχείτε για το πώς θα εμφανίζεται ο ιστότοπός σας σε κινητές συσκευές.

(Αν εσύ’ενδιαφέρομαι για τον Jimdo, δείτε την πλήρη κριτική Jimdo εδώ)

5. Περίληψη και σύσταση

Ως ανακεφαλαίωση, εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας της σύγκρισής μας παραπάνω. Εμείς’Θα έχω μερικές τελικές σκέψεις κάτω από τον πίνακα:

Κατασκευή ιστότοπου Η ανάλυσή μαςWix

Squarespace

Γουέμπλι

Τζιμντό

Το Wix διαθέτει ξεχωριστό ειδικό πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά που σας δίνει ξεχωριστό σχεδιασμό σχεδίασης στον ιστότοπό σας για κινητά.
Όλα τα πρότυπα Squarespace ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές. Οι σελίδες ιστολογίου είναι βελτιστοποιημένες με AMP, οπότε θα φορτώνεται γρήγορα.
Γουέμπλι’Τα νεότερα πρότυπα ανταποκρίνονται στα κινητά. Σας δίνουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά για παλαιότερα πρότυπα, αλλά μπορείτε’t επεξεργαστείτε τη διάταξη του ιστότοπού σας για κινητά όπως το Wix.
Όλα τα πρότυπα Jimdo ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές.

Συνολικά, υπάρχει πραγματικά’κατά την άποψή μας ένας ανώτερος επεξεργαστής κινητής τηλεφωνίας. Όλα εξαρτώνται από το τι θεωρείτε σημαντικό.

Για παράδειγμα, αν πιστεύετε ότι η δυνατότητα να προσαρμόσετε το στυλ του ιστότοπού σας για κινητά ή να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών στο διαδίκτυο, ο Jimdo θα είναι μια καλή επιλογή.

Εάν πιστεύετε ότι έχετε έναν ξεχωριστό, αποκλειστικό ιστότοπο για κινητά, όπου μπορείτε να διαλέξετε και να επιλέξετε τι θα εισαγάγετε στον ιστότοπο, τότε το Wix θα είναι μια καλή επιλογή.

Το Squarespace έχει πλήρως ανταποκρινόμενα θέματα και Weebly’Το πρόγραμμα επεξεργασίας κινητών συσκευών είναι επίσης σταθερό.

Απλώς ξέρετε ότι όλα είναι “έτοιμο για κινητά”, και όταν προσπαθείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη και άλλους σημαντικούς παράγοντες – τους αναλύουμε με πολλές αναλυτικές λεπτομέρειες στις πλήρεις κριτικές μας:

Διαβάστε τις κριτικές των ειδικών μας

Θέλετε να δείτε σε βάθος κριτικές για τους δημιουργούς ιστότοπων παραπάνω; Κάντε κλικ ΕΔΩ:

  • Αναθεώρηση Wix
  • Αναθεώρηση Squarespace
  • Αξιολόγηση Weebly
  • Κριτική Jimdo

Βρήκα αυτόν τον οδηγό χρήσιμο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me