SiteGround εναντίον GoDaddy: Ποιο είναι κατάλληλο για εσάς;

SiteGround εναντίον GoDaddyΗ επιλογή της σωστής πλατφόρμας φιλοξενίας μπορεί να είναι τρομακτική. Είναι n’το πιο σέξι θέμα, και στην ονομαστική αξία εκεί’είναι λίγο για το διαχωρισμό των κορυφαίων παρόχων. Υπάρχει πραγματική διαφορά μεταξύ SiteGround και Πάμε μπαμπά? Έχει σημασία με το οποίο πηγαίνω?


Ναι, και ναι. Εκεί’Είναι περισσότερο στη φιλοξενία παρά στο μάτι. Διαφορετικοί ιστότοποι έχουν διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικοί πάροχοι φιλοξενίας ειδικεύονται σε διαφορετικά πράγματα. Η απόκτηση του κατάλληλου παροχέα για εσάς μπορεί να σας σώσει έναν κόσμο προβλημάτων μακροπρόθεσμα.

Το SiteGround και το GoDaddy έρχονται στην 5η και την 6η λίστα με τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας, σημειώνοντας 4/5 και 3.9 / 5 αντίστοιχα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι και οι δύο είναι ποιοτικές υπηρεσίες, αλλά και αυτές’είμαι επίσης πολύ διαφορετικός.

Το SiteGround είναι ο πιο αξιόπιστος πάροχος φιλοξενίας’δοκιμάστηκε, ενώ το GoDaddy προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες, αλλά δεν έχει καλή σχέση ποιότητας / τιμής. Μας αρέσει το SiteGround γιατί παρόλο που είναι’Επίσης, στην πιο ακριβή πλευρά, λαμβάνετε αυτό που πληρώνετε όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας, την υποστήριξη πελατών και την ενσωμάτωση του WordPress. Αντίθετα, το GoDaddy είναι πιο ακριβό από τους ανταγωνιστές, αλλά έχει λίγους παράγοντες που δικαιολογούν το κόστος.

Υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα του SiteGround

  • Συνιστάται από το WordPress για φιλοξενία WordPress
  • Γρήγορη και ολοκληρωμένη υποστήριξη πελατών
  • 99,98% χρόνος λειτουργίας

Μειονεκτήματα του SiteGround

  • Πιο ακριβό από τους ανταγωνιστές του

Πλεονεκτήματα της GoDaddy Hosting

  • All-in-one ευκολία φιλοξενίας, δημιουργίας ιστότοπων και εγγραφής τομέα μέσω του ίδιου παρόχου
  • Διατίθεται με μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών
  • 99,98% χρόνος λειτουργίας

Μειονεκτήματα της GoDaddy Hosting

  • Απότομες τιμές από τους περισσότερους ανταγωνιστές της
  • Όχι το πιο αποτελεσματικό σύστημα υποστήριξης

Για πιο λεπτομερή ανάλυση, διαβάστε παρακάτω. Εμείς’Θα εξερευνήσω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση μεταξύ αυτών των δύο παρόχων.

Χαρακτηριστικά, απόδοση, & Ευκολία στη χρήση

Υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες στο παιχνίδι στη φιλοξενία παρά μόνο “φιλοξενία,” είτε το πιστεύεις έιτε όχι. Παράγοντες όπως ο χρόνος λειτουργίας, ο χώρος στο δίσκο, η διαχείριση τομέα και πολλά άλλα καθορίζουν τις ισχυρές υπηρεσίες από τις υποκείμενες.

Ως σημαντικές δυνάμεις στην αγορά, τόσο το SiteGround όσο και το GoDaddy είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά την απόδοση, εκεί’λίγο για να τα διαχωρίσουμε. Οι αντίστοιχοι χρόνοι λειτουργίας τους 99,98% και 99,97% είναι και οι δύο υπέροχοι και ισοδυναμούν με λίγες μόνο ώρες εκτός λειτουργίας το χρόνο.

Όσον αφορά τα περισσότερα χαρακτηριστικά, ωστόσο, μπορείτε να δείτε παρακάτω ότι τα δύο είναι σχεδόν πανομοιότυπα.

SiteGroundGoDaddyΔωρεάν τομέας

Πίνακας Ελέγχου

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας

Χώρος στο δισκο

Ώρα

ΟχιΝαί
cPanelcPanel
ΝαίΝαί
10 GBΑπεριόριστος
99,98%99,97%

Και οι δύο χρησιμοποιούν τον τυποποιημένο πίνακα ελέγχου cPanel της βιομηχανίας, και οι δύο παρέχουν λειτουργικούς-αν και όχι εξαιρετικά τρομερούς πίνακες ελέγχου. SiteGround’Ο συγκριτικά περιορισμένος χώρος στο δίσκο των 10 GB είναι ένας ανυψωτής φρυδιών, αλλά λάβετε υπόψη ότι οι περισσότεροι ιστότοποι δεν έρχονται πουθενά κοντά στα καπάκια τους.

Ο GoDaddy δεν είναι’απλώς μια εταιρεία φιλοξενίας – λειτουργούν επίσης στην εγγραφή τομέα και στη δημιουργία ιστότοπων. Εξαιτίας αυτού, μπορούν να περιλαμβάνουν δωρεάν δυνατότητες που πρέπει να προσθέσει το SiteGround στην κορυφή. Τα σχέδια φιλοξενίας με το GoDaddy συνοδεύονται από δωρεάν τομέα και αρκετά εξελιγμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Εύχρηστο αν θέλετε τα πάντα σε ένα μέρος.

Για την κατασκευή ιστοσελίδων, το SiteGround ενσωματώνει το SiteBuilder, το οποίο είναι λειτουργικό αλλά απέχει πολύ από τα καλύτερα εκεί έξω. Εάν, ωστόσο, σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε πιο προηγμένα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου όπως το WordPress ή το Drupal, το SiteGround’Η ολοκλήρωση είναι υπέροχη.

Το SiteGround στοχεύει την επιχείρησή του σε ιστότοπους με περισσότερους πόρους, προσφέροντας προσαρμοσμένα ‘Επιχείρηση’ σχέδια για όσους έχουν μηνιαίους προϋπολογισμούς 2000 $ + για να παίξουν. Αν εσύ’πάλι σε αυτό το βραχίονα, τα θερμότερα συγχαρητήρια μας. Εάν όχι, οι συμπάθειές μας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σύνδεση στο διαδίκτυο ως λιανοπωλητής ή επιχείρηση?

Δείτε την κριτική μας για το καλύτερο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου του 2019

SiteGround vs GoDaddy – Χαρακτηριστικά, Απόδοση, & Ευχρηστία: Ετυμηγορία

Το GoDaddy έχει καλύτερες δυνατότητες από το SiteGround. Το SiteGround ταιριάζει καλύτερα σε μεγάλους ιστότοπους υψηλής έντασης πόρων. Έχει πιο ισχυρά και τεχνικά χαρακτηριστικά από το GoDaddy. Όμως, το GoDaddy περιλαμβάνει όλες τις εγγραφές τομέα και τη δημιουργία ιστότοπων. Αυτή η ευκολία all-in-one μπορεί’Βρίσκεται στο SiteGround και δίνει στο GoDaddy το πλεονέκτημα συνολικά.

Το οποίο έχει καλύτερη ενσωμάτωση WordPress?

Σύμφωνα με το WordPress.org, που θεωρείται από πολλούς ως η κορυφαία αρχή στο WordPress.org, το Bluehost, το DreamHost και το SiteGround είναι “μερικά από τα καλύτερα και λαμπρότερα του κόσμου φιλοξενίας.” Εμείς’δεν πρόκειται να διαφωνήσω διαφορετικά (αν και πιστεύουμε ότι το Bluehost είναι το καλύτερο από το μάτσο).

Η απόδειξη’στην πουτίγκα. Το SiteGround διαχειρίζεται τις ενημερώσεις WordPress για εσάς και παρέχει υποστήριξη για πιο προηγμένες λειτουργίες όπως το WP-Cli. Το SiteGround προσφέρει επίσης εγκατάσταση με ένα κλικ, ενώ οι εγκαταστάσεις του GoDaddy χρειάζονται έως και 24 ώρες για να τεθούν σε ισχύ. Το’είναι μια μικρή διαφορά στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων, αλλά επισημαίνει πόσο πιο σοβαρά λαμβάνει το WordPress τη φιλοξενία του SiteGround. Το GoDaddy σημειώνει όλα τα απαραίτητα κουτιά, αλλά δεν το κάνει’να πάρετε το επιπλέον μίλι όπως το SiteGround.

Όλα αυτά είπε, GoDaddy’Τα προγράμματα WordPress είναι πολύ φθηνότερα από το SiteGround’είναι και για βασικούς ιστότοπους που’αυτό που έχει σημασία. Μόλις δημιουργηθεί ένας απλός ιστότοπος WordPress και εκτελείται’σχεδόν άυλο ποιος εσύ’φιλοξενώ με.

SiteGround εναντίον GoDaddy – Ενσωμάτωση WordPress: Ετυμηγορία

Το SiteGround είναι καλύτερο για το WordPress από το GoDaddy. Συνιστάται ως ένας από τους τρεις κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων από το ίδιο το WordPress, το SiteGround είναι η κρέμα της καλλιέργειας εδώ. Το SiteGround είναι πιο ακριβό από το GoDaddy, αλλά παίρνετε αυτό που πληρώνετε: προσφέρει εγκατάσταση με ένα κλικ, προηγμένες δυνατότητες και αυτόματες ενημερώσεις.

Υποστήριξη SiteGround έναντι Υποστήριξης GoDaddy

Δεδομένου SiteGround’τεχνική εστίαση, έχει νόημα ότι αυτοί’Έχω ανώτερη υποστήριξη στο GoDaddy. Ωστόσο, και οι δύο προσφέρουν υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και συνομιλίας, καθώς και ολοκληρωμένα κέντρα γνώσεων.

SiteGroundGoDaddyΣυνομιλία 24/7

24/7 τηλέφωνο

Κέντρο γνώσης

Εισιτήρια

ΝαίΝαί
ΝαίΝαί
ΝαίΝαί
ΝαίΟχι

Το SiteGround ξεχωρίζει για την ύπαρξη τεχνικών εισιτηρίων, τα οποία σας επιτρέπουν να λαμβάνετε εξατομικευμένη επαγγελματική υποστήριξη για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε’έχω.

Τα εισιτήρια είναι μια πραγματικά χρήσιμη επιλογή για τεχνικά ζητήματα και το SiteGround’Η εγγύηση απάντησης 10 λεπτών είναι σπάνια.

SiteGround εναντίον GoDaddy – Υποστήριξη: Ετυμηγορία

Το SiteGround κερδίζει το GoDaddy σε βοήθεια και υποστήριξη. Και οι δύο προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα, από κέντρα γνώσης έως τηλεφωνική βοήθεια, αλλά το SiteGround κερδίζει το GoDaddy με την επιλογή εισιτηρίου για τεχνική υποστήριξη. Το GoDaddy μπορεί’κρατήστε ένα κερί στο SiteGround’s 10 λεπτά απόκρισης.

Τιμολόγηση & Σχέση ποιότητας και τιμής

Η σύγκριση των τιμών δύο παρόχων όπως το SiteGround και το GoDaddy μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς αυτοί’στοχεύοντας τελικά διαφορετικά άτομα. Τα αρχικά σχέδια και με τους δύο παρόχους είναι εξαιρετικά προσιτά – μόλις 2 $ ή 3 $ για κοινόχρηστη φιλοξενία.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, αυτό’όταν ανεβαίνετε τα σχέδια, οι διαφορές γίνονται εμφανείς.

Μηνιαίες τιμές

Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι το φθηνότερο πρόγραμμα που προσφέρεται τόσο από το GoDaddy όσο και από το SiteGround. SiteGround’3,95 $ – 11,95 $ το μήνα το πρόγραμμα παρέχει αρκετές δυνατότητες για να υποστηρίξει έως και 10.000 μηνιαίους επισκέπτες. Πάμε μπαμπά’2,99 $ – 12,99 $ το μήνα το πακέτο περιλαμβάνει δωρεάν τομέα.

SiteGroundGoDaddyΚοινή φιλοξενία

Φιλοξενία WordPress

Φιλοξενία VPS

Αφιερωμένη φιλοξενία

Φιλοξενία Cloud

3,95 $ – 11,95 $2,99 $ – 12,99 $
3,95 $ – 11,95 $4,99 $ – 24,99 $
19,99 $ – 74,99 $
269 ​​$ – 729 $89,99 $ – 179,99 $
80 $ – 240 $

Τα σχέδια SiteGround έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται περισσότερη πίεση από το GoDaddy’μικρό. Εμείς’μιλάμε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες το μήνα, εκατομμύρια ακόμη. Ωστόσο, οι νέοι ιστότοποι δεν’χρειαζόμαστε αυτήν την υποδομή. Πάμε μπαμπά’Τα σχέδια αυξάνονται πολύ πιο ήπια, το οποίο πιστεύουμε ότι είναι ένα πλεονέκτημα όσον αφορά την τιμολόγηση.

Κάθε φορά που εξετάζουμε τις τιμές, το πιστεύουμε’είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι αυτό που εσείς’Το να βλέπεις είναι το ελάχιστο αρκούδα κάθε προγράμματος – χωρίς πρόσθετα, και ένα σχέδιο που’Συχνά πληρώνονται εκ των προτέρων τρία χρόνια. Ρίξτε μερικές λειτουργίες ή εγγραφείτε για συντομότερο συμβόλαιο και μπορείτε να περιμένετε να πληρώνετε τουλάχιστον μερικά δολάρια περισσότερο κάθε μήνα.

Και οι δύο πάροχοι προσφέρουν εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε και εκεί’Είναι πολύ χαμηλός κίνδυνος να δεσμευτείς σε ένα συμβόλαιο που δεν το κάνει’εξυπηρετήστε τις ανάγκες σας.

Συγκλονισμένοι από όλα τα μαθηματικά των χρημάτων?

Μην ανησυχείτε, εμείς’έχετε γράψει μια πλήρη ανάλυση του κόστους φιλοξενίας ιστότοπων.

SiteGround εναντίον GoDaddy – Τιμολόγηση & Αξία για χρήματα: Ετυμηγορία

Το SiteGround προσφέρει καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής από το GoDaddy. Ενώ το SiteGround παρέχει γενικά μεγαλύτερους ιστότοπους από το GoDaddy, αυτό’είναι ένας εξαιρετικός πάροχος για χρήση εάν εσείς’προσπαθώ να κάνω αυτήν την επένδυση. Το GoDaddy, από την άλλη πλευρά, απλά μπορεί’να ανταγωνιστείτε με την τιμολόγηση των συνομηλίκων του στο παιχνίδι μικρότερων τοποθεσιών.

SiteGround vs GoDaddy Hosting: Συμπέρασμα

Το’Είναι λίγο πιο δύσκολο με αυτά τα δύο. Όταν δύο πάροχοι φιλοξενίας ανταγωνίζονται για τον ίδιο τύπο επιχείρησης, αυτό’είναι αρκετά απλό να βρούμε ποιο είναι καλύτερο. Αλλά όταν αυτοί’είναι τόσο διαφορετικό όσο το SiteGround και το GoDaddy, η ερώτηση βρίσκεται πραγματικά σε εσάς. Το GoDaddy είναι κατάλληλο για αρχάριους. από την άλλη πλευρά, το SiteGround μπορεί να χειριστεί λειτουργίες μεγάλης κλίμακας.

Το GoDaddy έχει εκπληκτικά χαρακτηριστικά και την ευκολία φιλοξενίας, δημιουργίας ιστότοπων και καταχώρησης domain σε ένα μέρος, ενώ το SiteGround προσφέρει απαράμιλλη υποστήριξη πελατών, απρόσκοπτη ενσωμάτωση WordPress και καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής από το GoDaddy.

Όταν το καταλαβαίνουμε, νομίζουμε Το SiteGround είναι μια ισχυρότερη επιλογή από το GoDaddy, επειδή το SiteGround μπορεί να οδηγήσει τον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο – ό, τι κι αν είναι αυτό. Θέλετε σοβαρό τεχνικό μυ με υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης; SiteGround’είναι ένα από τα καλύτερα.

Αυτοί’και οι δύο εξαιρετικοί πάροχοι, απλά βεβαιωθείτε ότι αυτοί’είμαι εξαιρετικός για εσάς.

SiteGround εναντίον GoDaddy: οι συχνές ερωτήσεις

Είναι το SiteGround ή το GoDaddy καλύτερο για τον ιστότοπό μου στο WordPress?

Σίγουρα SiteGround. Το ίδιο το WordPress συνιστά το SiteGround ως έναν από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας για ιστότοπους WordPress. Η εγκατάσταση με ένα κλικ, οι αυτόματες ενημερώσεις και η υποστήριξη για πιο προηγμένες λειτουργίες δείχνουν ότι το SiteGround κάνει αυτό το επιπλέον βήμα για τους χρήστες του WordPress.

Το GoDaddy είναι φθηνότερο από το SiteGround, αλλά το πιστεύουμε’αξίζει να πληρώσετε επιπλέον για το SiteGround’ειδική μεταχείριση.

Ο κορυφαίος προτεινόμενος πάροχος φιλοξενίας μας είναι το Bluehost – ρίξτε μια ματιά στη σύγκριση SiteGround vs Bluehost για να μάθετε ποιο θα πρέπει να επιλέξετε.

Εάν θέλετε να δείτε άλλες επιλογές για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας στο WordPress, δείτε το άρθρο μας στο Καλύτερος πάροχος φιλοξενίας WordPress, ή διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση SiteGround για μια καλύτερη ματιά στις δυνατότητες του WordPress.

Είναι το SiteGround ή το GoDaddy καλύτερο για μια μικρή επιχείρηση?

Το GoDaddy είναι πιο κατάλληλο για μικρότερες επιχειρήσεις. Έχει πιο προσιτά σχέδια τιμών γιατί’απευθύνεται περισσότερο στους καθημερινούς χρήστες.

Το SiteGround εστιάζει περισσότερο σε μεγαλύτερους και πιο ανεπτυγμένους ιστότοπους. Έχει περισσότερες τεχνικές δυνατότητες και καλύτερη υποστήριξη, αλλά αυτό αντικατοπτρίζεται στις τιμές του που μπορεί να αναβάλουν μια μικρή επιχείρηση σε έναν προϋπολογισμό.

Αν θέλετε να μάθετε τους τρεις κορυφαίους παρόχους για τη μικρή σας επιχείρηση, διαβάστε την κριτική μας για το Best Web Hosting for Small Business για να βρείτε τον τέλειο ταίρι σας.

Είναι το SiteGround και το GoDaddy οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας?

Το SiteGround και το GoDaddy είναι και οι δύο κορυφαίες μάρκες που έχουν κερδίσει τη φήμη τους. Αλλά όταν πραγματοποιήσαμε έρευνα για τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας, δεν το έκαναν’έρχομαι ακριβώς στην κορυφή της λίστας.

Δείτε την ανάλυση των κορυφαίων οικοδεσποτών στην κριτική μας για τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων για να δείτε πώς συγκρίνεται η GoDaddy και η SiteGround με τους ανταγωνιστές της.

Θέλετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες; Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική Bluehost για να μάθετε γιατί διεκδίκησε την πρώτη θέση ή διαβάστε την αναλυτική κριτική HostGator για να μάθετε γιατί ήρθε στη δεύτερη θέση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me