SiteGround εναντίον HostGator: Ποιο είναι καλύτερο για εσάς;

SiteGround εναντίον HostGator


Δεν δημιουργούνται όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων ίσοι. Αν και στην επιφάνεια μπορεί να φαίνεται σαν εκεί’Δεν είναι πολύς διαχωρισμός, οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να προσθέσουν μεγάλες διαφορές.

Αυτό το κομμάτι θα αναλύσει τις βασικές διαφορές μεταξύ HostGator και SiteGround, δύο μεγάλες δυνάμεις στην αγορά.

Εάν δεν το κάνετε’Έχω τον χρόνο να διαβάσετε εδώ’Η γνώμη μας επί του θέματος εν συντομία: Το HostGator είναι η καλύτερη ολοκληρωμένη υπηρεσία φιλοξενίας. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την έρευνά μας, αυτό’είναι ο δεύτερος καλύτερος πάροχος φιλοξενίας στην αγορά (ακριβώς πίσω από το Bluehost).

Το HostGator έρχεται δεύτερη στη συνολική κατάταξή μας με βαθμολογία 93%, ενώ το SiteGround έρχεται στην πέμπτη θέση με πολύ αξιοσέβαστο 80%.

Αν εσύ’μόλις ξεκινήσετε και θέλετε φτηνή, αξιόπιστη φιλοξενία, το HostGator είναι η καλύτερη εφαρμογή. HostGator’Το φθηνότερο πακέτο ξεκινά από 2,75 $ το μήνα, ενώ για το SiteGround το’3,95 $.

Εάν, ωστόσο, εσείς’Σχεδιάζετε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο WordPress, αναφέρει ότι το SiteGround είναι ένας από τους τρεις παρόχους που προτείνει το WordPress.org για το σκοπό αυτό – οι άλλοι δύο είναι το Bluehost και το Dreamhost.

Πλεονεκτήματα HostGator

 • Φθηνά, επεκτάσιμα σχέδια
 • Μάρκετινγκ μέσω email
 • 99,9% χρόνος λειτουργίας

Μειονεκτήματα HostGator

 • Χωρίς δωρεάν τομέα κατά την εγγραφή

Πλεονεκτήματα SiteGround

 • Συνιστάται από το WordPress για φιλοξενία WordPress. Πάντα καλό σημάδι
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα SiteGround

 • Ένας από τους πιο ακριβούς παρόχους εκεί έξω

Αυτά είναι που πρέπει να ξέρουν. Εάν θέλετε μια πιο αναλυτική ανάλυση του τρόπου σύγκρισης του HostGator και του SiteGround, διαβάστε παρακάτω. Εμείς’Θα καλύψω τις βασικές διαφορές.

Χαρακτηριστικά, απόδοση, & Ευκολία στη χρήση

Εκεί’Πιστεύετε περισσότερο στην φιλοξενία ιστοσελίδων παρά στη φιλοξενία. Κάτω από την κουκούλα εκεί’Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που αξίζει να ελέγξετε πριν παραδώσετε τα (πιθανώς) σκληρά κερδισμένα χρήματά σας.

Το HostGator και το SiteGround είναι και οι δύο πάροχοι πλούσιοι σε χαρακτηριστικά, αλλά αυτοί’κατευθύνεται σε ελαφρώς διαφορετικά είδη κοινού. Το HostGator παρέχει μια υπηρεσία που καλύπτει όλες τις βάσεις για όσους χρειάζονται μια απλή, αξιόπιστη φιλοξενία σε μέτρια κλίμακα. Το SiteGround εν τω μεταξύ είναι πιο γοητευμένο σε ιστότοπους υψηλής έντασης πόρων που χρειάζονται εξαιρετική τεχνική υποστήριξη και προσαρμοσμένα σχέδια.

Τα προγράμματα HostGator διαθέτουν απεριόριστους λογαριασμούς email, δευτερεύοντες τομείς και απεριόριστο χώρο στο δίσκο. Το’Το uptime είναι ένα εξαιρετικό 99,99%, που σημαίνει λιγότερο από μια ημέρα διακοπής λειτουργίας ανά έτος. SiteGround’Ο χρόνος λειτουργίας του 99,98% εξακολουθεί να είναι καταπληκτικός, αν και ο χώρος στο δίσκο του είναι μόλις 10 gigabyte.

Παραδόξως, ούτε περιλαμβάνει δωρεάν τομείς με τα σχέδιά τους, και αυτό’Δεν είναι ούτε ένα κόστος που μπορείτε να παρακάμψετε. Λάβετε υπόψη ότι τότε εσείς’Θα καταλήξω πιθανότατα να ξοδέψω άλλα 10 $ περίπου για να αποκτήσω ένα όνομα τομέα.

Το SiteGround έχει μια χρήσιμη σελίδα όπου μπορείτε να δείτε ποιες δυνατότητες περιλαμβάνονται σε ποιο σχέδιο (εμείς’δ εμφανίστε τα εδώ αλλά εκεί’πάρα πολλά από αυτά!).

SiteGroundHostGatorΔωρεάν τομέας

Πίνακας Ελέγχου

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας

Χώρος στο δισκο

Ώρα

ΟχιΟχι
cPanelcPanel
ΝαίΝαί
10 GBΑπεριόριστος
99,98%99,97%

HostGator’Η διασύνδεση είναι απροσδόκητα ακατάλληλη δεδομένης της ανάστασής της στην αγορά, αλλά’είναι απόλυτα λειτουργικό. Το SiteGround έχει πιο εξελιγμένη ενσωμάτωση με συστήματα διαχείρισης περιεχομένου εκτός WordPress, προσφέροντας υποστήριξη για ιστότοπους Drupal, Joomla και Magento.

Το SiteGround έχει μια πιο εντυπωσιακή παρουσία κορυφαίου επιπέδου από ό, τι το HostGator, προσφέροντας κατά παραγγελία ‘Επιχείρηση’ σχέδια για πελάτες που θέλουν μια υπηρεσία χτισμένη γύρω από τις ανάγκες τους. Οι μηνιαίοι προϋπολογισμοί για τέτοιου είδους προγράμματα ξεκινούν από πάνω από $ 2000, έτσι’Δεν είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τους περισσότερους πελάτες.

Το οποίο έχει καλύτερη ενσωμάτωση WordPress?

Και οι δύο έχουν εξαιρετική ενσωμάτωση WordPress με εγκατάσταση με ένα κλικ και οι τιμές εκκίνησης για τα προγράμματα WordPress είναι πολύ χαμηλότερες από κάποιους ανταγωνιστές τους.

Το SiteGround είναι ένας από τους τρεις παρόχους που προτείνουν οι ίδιοι το WordPress, ενώ οι άλλοι δύο είναι το Bluehost και το Dreamhost. Ξέρουν τι αυτοί’κάνω. Ακόμα και το φθηνότερο σχέδιο έρχεται με το δικό τους ‘Βασικά χαρακτηριστικά του WordPress’, μερικά από τα οποία είναι καταπληκτική αξία για να συμπεριληφθούν.

Βασικά χαρακτηριστικά του SiteGround WordPress

Το SiteGround κυκλοφόρησε πρόσφατα μια δωρεάν μεταφορά ιστότοπου με τα σχέδιά τους. Το’Προφανώς είναι προς το συμφέρον τους να κάνουν εύκολη τη μετάβαση σε αυτά, αλλά’είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό.

Και μόνο για να είμαι σαφής: δεν το κάνετε’Χρειάζεται ένα πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress για να φιλοξενήσει έναν ιστότοπο WordPress. Αν εσύ’μόλις ξεκινήσετε, ένα κοινόχρηστο σχέδιο με οποιονδήποτε πάροχο θα πάει καλά. Το’όταν ένας ιστότοπος WordPress μεγαλώνει ότι χρειάζεται μια πιο εξειδικευμένη υπηρεσία, οπότε μπορείτε απλά να αλλάξετε σχέδια.

Υποστήριξη SiteGround έναντι Υποστήριξης HostGator

HostGator’Το κέντρο γνώσεων είναι εκτεταμένο και αρκετά εύκολο στην πλοήγηση. Αν εσύ’είναι πιο άνετα να μιλάτε με ένα φιλικό άτομο υποστήριξης (ή ένα chatbot που μιμείται ένα φιλικό άτομο υποστήριξης), έχουν 24/7 υποστήριξη τηλεφώνου και συνομιλίας.

SiteGroundHostGatorΣυνομιλία 24/7

24/7 τηλέφωνο

Κέντρο γνώσης

Εισιτήρια

ΝαίΝαί
ΝαίΝαί
ΝαίΝαί
ΝαίΝαί

Και οι δύο προσφέρουν τεχνολογικά εισιτήρια (ένας τρόπος εξατομικευμένης τεχνολογικής βοήθειας), με το SiteGround να εγγυάται έναν εντυπωσιακό χρόνο απόκρισης 10 λεπτών. Η ανάκαμψη της ταχύτητας είναι εξαιρετικά χρήσιμη για θέματα φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τιμολόγηση & Σχέση ποιότητας και τιμής

Φτηνές’σημαίνει πάντα καλή αξία, ειδικά σε ό, τι αφορά τη φιλοξενία ιστοσελίδων. Το’Η συνήθης πρακτική για τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων να επιδεικνύουν θεαματικά χαμηλές τιμές και στη συνέχεια να βασίζονται σε βασικά χαρακτηριστικά ως πρόσθετα.

Ούτε το HostGator ή το SiteGround δεν είναι τόσο αναιδής με αυτό, αλλά αυτό’αξίζει να έχετε κατά νου ότι οι χαμηλότερες τιμές που βλέπετε βασίζονται στην υπόθεση που κλειδώνετε εδώ και χρόνια και δεν χρησιμοποιείτε πρόσθετα.

Μηνιαίες τιμές

SiteGroundHostGatorΚοινή φιλοξενία

Φιλοξενία WordPress

Φιλοξενία VPS

Αφιερωμένη φιλοξενία

Φιλοξενία Cloud

3,95 $ – 11,95 $2,75 $ – 5,95 $
3,95 $ – 11,95 $5,95 $ – 9,95 $
19,95 $ – 39,95 $
269 ​​$ – 729 $119 $ – 149 $
80 $ – 240 $4,95 $ – 9,95 $

Το γεγονός είναι ότι το SiteGround έχει πραγματικά προσιτά σχέδια σε επίπεδο εισόδου, αλλά αυτό’Η εστίαση είναι σαφώς σε πιο προσοδοφόρα σχέδια υψηλότερα από τη σκάλα. Δεν το κάνει’κλίμακα τόσο σταδιακά όσο το HostGator, αλλά αν εσείς’είναι απίθανο να προχωρήσουμε πέρα ​​από τα βασικά σχέδια εκεί’λίγο για να διαχωρίσουμε τους δύο παρόχους.

SiteGround εναντίον HostGator: Συμπέρασμα

Σε κάποιο βαθμό, τα δύο αυτά εναντίον του άλλου είναι σαν να συγκρίνουμε μήλα και πορτοκάλια. Αν και αυτοί’Και στους δύο παρόχους φιλοξενίας, οι υπηρεσίες τους είναι από πολλές απόψεις πολύ διαφορετικές. Συνολικά, το HostGator εναντίον όλων τείνει να είναι μια νίκη για το HostGator, αλλά αυτό’αξίζει να είμαστε σαφείς σχετικά με το τι χρειάζεστε από τη φιλοξενία σας.

Για φιλοξενία όλων των εποχών’Είναι προσιτό και αξιόπιστο, κερδίζει το HostGator. Το’Η ομάδα έχει κάνει καταπληκτική δουλειά κάνοντας μια τεχνική υπηρεσία εύχρηστη, ακόμη και για όσους δεν διαθέτουν τεχνογνωσία. Βασικά, το HostGator είναι άνετο φθηνότερο από το SiteGround επίσης.

SiteGround στοχεύει πιο έντονα σε μεγάλους ιστότοπους και πελάτες που χρειάζονται προσαρμοσμένες λύσεις. Γι ‘αυτό’στην πραγματικότητα είναι ένα από τα καλύτερα. SiteGround’Η τεχνική υποστήριξη είναι μια περικοπή παραπάνω’s HostGator’μικρό. Ωστόσο, για αρχάριους ιστότοπους HostGator είναι πιθανό να είναι η καλύτερη εφαρμογή.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο από το HostGator και το SiteGround είναι φθηνότερο?

HostGator είναι ο φθηνότερος πάροχος. Το’Το πρόγραμμα εκκίνησης ξεκινά από 2,75 $ το μήνα, ενώ για SiteGround το’3,95 $. Αν θέλετε κάτι πολύ φθηνό iPage‘Το πακέτο one-size-fits-all κοστίζει μόλις 1,99 $ το μήνα.

Πώς συγκρίνονται οι HostGator και SiteGround με άλλους παρόχους φιλοξενίας?

Εμείς’χαίρομαι που ρωτήσατε! Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω αναλυτικές αναλύσεις παρακάτω.

 • SiteGround εναντίον InMotion
 • SiteGround εναντίον GoDaddy
 • SiteGround εναντίον Bluehost
 • HostGator εναντίον Bluehost
 • HostGator εναντίον GoDaddy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me