Squarespace εναντίον WordPress | Ποιο είναι καλύτερο συνολικά;

Contents

Δύο από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων εκεί έξω έχουν πολλά να τα ξεχωρίσουν

αναθεώρηση squarespace εναντίον wordpressΘέλετε να δημιουργήσετε έναν εκπληκτικό ιστότοπο; Τότε αυτό’δεν σας εκπλήσσει’επιλέγοντας μεταξύ Squarespace και WordPress.


Το Squarespace είναι ένας δημιουργός ιστότοπων με το πρότυπα σχεδιαστών υψηλότερης ποιότητας στην αγορά. Το’φιλοξενείται για εσάς, οπότε δεν το κάνετε’Δεν πρέπει να ανησυχείτε για τη διαχείριση ενημερώσεων ή την εύρεση ενός παρόχου φιλοξενίας. Δεν το κάνεις’Πρέπει ακόμη να γνωρίζουμε τον κωδικό, αν και η επιλογή είναι εκεί αν θέλετε.

Το WordPress σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο, αλλά’Δεν δημιουργείτε ιστότοπους. Εμείς’επανεξετάζοντας το WordPress.org, το οποίο είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα και αναφέρεται στα περισσότερα άτομα όταν λένε “WordPress”. Το WordPress.org είναι διαφορετικό από το WordPress.com, το οποίο φιλοξενείται για εσάς και έχει σχεδιαστεί περισσότερο σαν δημιουργός ιστότοπων. Εσείς’Θα πρέπει να βρείτε τη δική σας φιλοξενία για τον ιστότοπό σας στο WordPress.org (προτείνουμε το Bluehost). Και σε αντίθεση με το Squarespace, εσύ’Πρέπει επίσης να ξέρω πώς να κωδικοποιώ. Το πλεονέκτημα αυτού είναι ότι σας δίνει το απόλυτο επίπεδο προσαρμογής.

Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να δημιουργήσετε με το WordPress, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά δημοφιλές. στην πραγματικότητα, Το 32% του συνόλου του Διαδικτύου τροφοδοτείται από το WordPress!

Το WordPress είναι ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS), ενώ το Squarespace είναι το τυπικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης. Ένα CMS έχει γενικά περισσότερες σε βάθος λειτουργίες από έναν δημιουργό ιστότοπων, που σημαίνει ότι μπορείτε να κλιμακώσετε και να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας WordPress σε πιο τεχνολογικό επίπεδο.

Από την άλλη πλευρά, το Squarespace φροντίζει για σύνθετες λειτουργίες σχεδιασμού για εσάς, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στις πιο καλλιτεχνικές πτυχές της δημιουργίας ενός ιστότοπου.

Γρήγορη περίληψη…

Το Squarespace στοχεύει να επιτρέψει σε άτομα με δημιουργικές ιδέες να πετύχουν χωρίς να χρειάζονται δεξιότητες κωδικοποίησης. Το WordPress στοχεύει να δώσει στους ανθρώπους απόλυτη ελευθερία να σκέφτονται έξω από το κουτί και να επιτύχουν τους στόχους τους, επιβραβεύοντας περισσότερους τεχνικούς με υψηλότερη λειτουργικότητα.

Σε αυτό το άρθρο, εμείς’Θα συγκρίνουμε αυτά τα δύο κομψά και ισχυρά κατασκευαστές δίπλα-δίπλα. Αναλύοντας τις δυνάμεις, τις αδυναμίες και τις διαφορές τους, μπορούμε να σας δώσουμε την καλύτερη ιδέα για το ποιο οικοδόμο είναι το καλύτερο για εσάς.

Σε ποιους απευθύνεται το Squarespace και το WordPress?

Το Squarespace και το WordPress είναι πολύ διαφορετικές πλατφόρμες, οπότε είναι λογικό το καθένα να απευθύνεται σε διαφορετικούς ανθρώπους και είναι κατάλληλο για τη δημιουργία διαφορετικών τύπων ιστότοπων.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, Το Squarespace είναι ένας δημιουργός ιστότοπων, με όλα τα πρότυπα, τις δυνατότητες, τα μέτρα ασφαλείας, τα εργαλεία SEO και πολλά άλλα έτοιμα και σε αναμονή. Σε αντίθεση, Το WordPress είναι ένα CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου), όπου’είμαι υπεύθυνος για κάθε πτυχή του ιστότοπού σας.

Το Squarespace διατίθεται με μια καθορισμένη μηνιαία χρέωση και προσφέρει εσωτερικές δυνατότητες – όλα περιλαμβάνονται, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι εσείς’πάλι, δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι επιλογές σας είναι λίγο πιο περιορισμένες από ό, τι με το WordPress, αλλά η αντιστάθμιση είναι ότι είναι’είναι πιο εύκολο στη διαχείριση. Με το WordPress, έχετε πλήρη έλεγχο, από την εύρεση ενός θέματος έως την εγκατάσταση προσθηκών, την εκτέλεση ενημερώσεων και τη διαχείριση του ιστότοπού σας’ασφάλεια. Το’Είναι περισσότερη δουλειά, αλλά έρχεται με το πλεονέκτημα της συνολικής προσαρμογής!

Λοιπόν, για ποιους είναι οι καλύτεροι?

Το Squarespace είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει έναν επαγγελματικό, δημιουργικό ιστότοπο χωρίς να δεσμεύει όλο τον χρόνο, την προσπάθεια και τις τεχνολογικές του δεξιότητες για να μάθει ένα δύσκολο λογισμικό. Squarespace’Στόχος είναι να βοηθήσουμε τα δημιουργικά να πετύχουν, είτε εσείς’εκ νέου κωδικοποιητής ή όχι!

πελάτες squarespaceSquarespace’Στόχος είναι να βοηθήσουμε σε οποιονδήποτε με δημιουργικές ιδέες να πετύχει, ανεξάρτητα από την τεχνική του ικανότητα

Squarespace’Η πλατφόρμα all-in-one είναι εύκολο στη διαχείριση, δίνοντάς σας χρόνο να επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Εάν θέλετε μια σειρά από εργαλεία υψηλής ποιότητας ακριβώς στα χέρια σας και μην το κάνετε’Δεν θέλω να σκεφτώ τη φιλοξενία, την ασφάλεια ή την κωδικοποίηση, τότε το Squarespace είναι ιδανικό!

Το Squarespace είναι καλύτερο αν θέλετε έναν ιστότοπο που μοιάζει να δημιουργήθηκε από έναν προγραμματιστή, χωρίς να χρειάζεστε μόνο προηγμένες τεχνολογικές δεξιότητες. Ωστόσο, Το WordPress είναι η απόλυτη επιλογή αν εσείς’μετά την πλήρη προσαρμογή, τον πλήρη έλεγχο και μια πραγματική πρακτική προσέγγιση στον ιστότοπό σας. Το’Είναι τέλειο αν θέλετε μια πρόκληση – είτε πρόκειται’s κωδικοποίηση, ενημέρωση, εγκατάσταση ή απλώς μάθηση.

τιμές wordpressΤο WordPress σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε ό, τι θέλετε, να προσθέσετε τις δεξιότητές σας στην πλατφόρμα και να αξιοποιήσετε αυτό που βρίσκετε.

Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο θέλετε στο WordPress, να επιλέξετε οποιοδήποτε θέμα ή προσθήκη για να το κάνετε 100% μοναδικό και ακόμη και να χρησιμοποιήσετε κωδικοποίηση για να το προσαρμόσετε πραγματικά. Έχετε απόλυτη κυριότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress – και σε αντάλλαγμα για τη σκληρή δουλειά σας, έχετε όλη τη δύναμη και τους ατελείωτους πόρους που συνοδεύουν αυτήν τη δημοφιλή πλατφόρμα CMS.

Το WordPress είναι το καλύτερο για πραγματικά πολύπλοκους ιστότοπους και μπορώ’να κτυπηθεί για blogging. Ωστόσο, αυτό’μικρό δεν είναι ιδανικό για αρχάριους ή γρήγορους ιστότοπους.

Κωδικός προσφοράς SquarespaceΧρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς "WBE" στο Ταμείο για έκπτωση 10% Εξοικονομήστε 10% έκπτωση σε οποιοδήποτε σχέδιο Squarespace με κωδικό: WBE

Έχουμε έναν αποκλειστικό κωδικό προσφοράς Squarespace για τους αναγνώστες μας εξοικονομήστε 10% για το κόστος οποιουδήποτε προγράμματος Squarespace! Για να εξαργυρώσετε αυτήν την έκπτωση, απλώς εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς: WBE στο ταμείο και απολαύστε!

Ευχρηστία: Ποια επιλογή είναι η πιο απλή?

Ευκολία χρήσηςProsConsSquarespaceWordPress
 • Δεν χρειάζονται δεξιότητες κωδικοποίησης
 • Τα εργαλεία επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης καθιστούν εύκολη τη χρήση
 • WYSIWYG: η προεπισκόπηση αλλάζει καθώς τις κάνετε
 • Πιο δύσκολο στη χρήση από άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, όπως το Wix
 • Για τους κωδικοποιητές, δεν υπάρχουν όρια
 • Μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ικανότητες
 • Χρειάζεται κωδικοποίηση για να αξιοποιήσετε στο έπακρο
 • Κάντε αλλαγές “τυφλός” και στη συνέχεια προεπισκόπηση ξεχωριστά

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πω είναι, Το Squarespace είναι ευκολότερο στη χρήση από το WordPress. Το’δεν είναι το πιο φιλικό για αρχάριους δημιουργό ιστότοπων στην αγορά, αλλά αν εσείς’δεν είμαι σίγουρος με την κωδικοποίηση, αυτό’εξακολουθεί να είναι η ευκολότερη επιλογή.

Ευχρηστία Squarespace

Επειδή το Squarespace είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, μπορείτε να επιλέξετε, να αλλάξετε και να εξατομικεύσετε τα πρότυπά σας χρησιμοποιώντας drag-and-drop. Μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα στοιχείο όπως ένα πλαίσιο κειμένου, να το σύρετε στο σημείο που θέλετε και να το αφήσετε – και αυτό’ακριβώς πώς θα φαίνεται μόλις δημοσιευτεί η σελίδα σας.

συντάκτης squarespaceΌταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο με το Squarespace, βλέπετε τη σελίδα σας ακριβώς όπως εμφανίζεται μια φορά’ζωντανά. Δείτε το κείμενό σας να εμφανίζεται στην οθόνη στο ακριβές μέρος, στυλ και γραμματοσειρά’Θα δημοσιευθεί στις.

Αυτό ονομάζεται “Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε,” ή WYSIWYG επεξεργασία. Το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να κάνετε αλλαγές επειδή εσείς’βλέπω τα πάντα μπροστά σας, ακριβώς πώς θα βλέπουν οι επισκέπτες του ιστότοπού σας μόλις το δουν’ζωντανά.

Ευκολία χρήσης του WordPress

Το WordPress είναι ελαφρώς διαφορετικό. Επειδή’είναι μια πλατφόρμα CMS ανοιχτού κώδικα, εσείς χρησιμοποιήστε πρόσθετα κώδικα και τρίτων για να προσαρμόσετε τις σελίδες σας. Αυτό σας δίνει πολύ πιο δημιουργικό έλεγχο, αλλά καθιστά ολόκληρη τη διαδικασία πολύ πιο δύσκολη, ειδικά αν είστε’δεν ξέρεις την τεχνολογία.

Δεν το κάνεις’να δείτε τις αλλαγές σας καθώς τις κάνετε όπως κάνετε με το Squarespace. Αντ ‘αυτού, κάνετε αλλαγές στο backend. Αυτό είναι σαν να αναστρέφουμε διακόπτες στα παρασκήνια. Μπορείτε να περπατήσετε προς τα εμπρός για να δείτε ποιος σας φωτίζει’έχετε ενεργοποιήσει και, στη συνέχεια, επιστρέψτε πίσω από την κουρτίνα για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις.

Ωστόσο, το WordPress προσφέρει επίσης μια λειτουργία που μοιάζει με το builder: το “Συντάκτης Gutenburg” σας βοηθά να συνθέσετε το κείμενο και τα μέσα σε κάθε μεμονωμένη ιστοσελίδα. Αντί να πληκτρολογείτε προσαρμοσμένο κώδικα ή προσθήκες, εσείς’Θα χρησιμοποιώ “μπλοκ” που σας επιτρέπουν να προσθέσετε γρήγορα στοιχεία όπως μια παράγραφο, ένα απόσπασμα, μια εικόνα ή μια εικόνα κεφαλίδας.

Εσείς’Πιθανότατα θα χρειαστεί επιπλέον πρόσθετα, αλλά αυτός ο επεξεργαστής βοηθά να φέρει το WordPress λίγο περισσότερο σύμφωνα με την ευκολία χρήσης που προσφέρει το Squarespace.

squarespace εναντίον wordpress - όχι drag dropΕπεξεργάζεστε το περιεχόμενό σας στο backend του WordPress, έτσι δεν το κάνετε’Για να δείτε πώς φαίνεται στην σελίδα μέχρι να κάνετε προεπισκόπηση ή να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας.

Το WordPress είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Το’Είναι μια ισχυρή και ευέλικτη πλατφόρμα, η οποία είναι υπέροχη αν εσείς’είμαι σίγουρος με τον κωδικό. Αν εσύ’Πήρα χρήματα και όχι δεξιότητες κωδικοποίησης, μπορείτε να προσλάβετε έναν προγραμματιστή για να σας βοηθήσει με περίπου 100 $ την ώρα. Αυτό θα αυξήσει το κόστος της ιστοσελίδας σας, αλλά θα μειώσει το ποσό της τεχνολογίας που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Κτίριο φιλικό προς αρχάριους και οικονομικούς

Εάν δεν το κάνετε’Δεν θέλω να προσλάβω έναν προγραμματιστή ή don’Έχω χρόνο για την απότομη καμπύλη μάθησης που συνοδεύει το WordPress, το Squarespace προσφέρει μια πολύ πιο φιλική προς τους αρχάριους εμπειρία.

Αν και έχει λιγότερη ελευθερία στην προσαρμογή του, το Squarespace προσφέρει ακόμα εξαιρετικά ευέλικτα και κομψά σχέδια. Το πιο σημαντικό, σας προσφέρει πολύ δημιουργικό έλεγχο, είτε εσείς’είναι ένας τεχνικός γκουρού ή ο συνολικός κωδικός-phobe.

Σχεδιασμός: Ποιος προσφέρει την πιο επαγγελματική εμφάνιση?

ΣχέδιοΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματαSquarespaceWordPress
 • Εναλλαγή προτύπων ανά πάσα στιγμή
 • Καλύτερα ποιοτικά σχέδια κάθε δημιουργού ιστότοπων
 • Υψηλό επίπεδο προσαρμογής
 • Πιο περιοριστικό από το WordPress
 • Η κωδικοποίηση δίνει τον απόλυτο δημιουργικό έλεγχο
 • Χιλιάδες θέματα για να διαλέξετε
 • Βασίζεται σε κώδικα και προσθήκες για προσαρμογή

Εάν θέλετε έναν δημιουργό ιστότοπων αλλά μην’Δεν θέλω να συμβιβαστώ στο σχεδιασμό, don’μην ανησυχείτε: Το Squarespace έχει τα καλύτερα σχέδια ποιότητας κάθε δημιουργού ιστοσελίδων στην αγορά. Τα πρότυπα σχεδιαστών του είναι καθαρά, μοντέρνα και επαγγελματικά. Εσείς’έχω άνω των 60 για να διαλέξετε, καλύπτοντας μια ποικιλία κατηγοριών από διαδικτυακά καταστήματα έως ιστολόγια και podcast.

εναλλακτική λύση για το ηλεκτρονικό εμπόριο squarespaceΤο Squarespace διαθέτει τα καλύτερα ποιοτικά σχέδια στην αγορά, δίνοντάς σας μια εκπληκτική βιτρίνα για τα προϊόντα σας

Αν εσύ’για την κωδικοποίηση των πραγμάτων, το WordPress έχει ακόμη περισσότερα να γαργαλάει την φαντασία σας. Χιλιάδες θέματα σημαίνουν ότι δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε εκτός από το να διαλέξετε ένα! Και αυτό’δεν είναι όλα. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε εμπορικά θέματα ή ακόμα και να ανεβάσετε το δικό σας θέμα για φιλοξενία στο WordPress και να το κατεβάσετε από άλλους.

Το σπουδαίο πράγμα για το WordPress είναι ο καθένας και όλοι μπορούν να δημιουργήσουν, να μοιραστούν και να προσθέσουν νέα θέματα στην πλατφόρμα. Αλλά αυτό μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο! Εκεί’είναι η πιθανότητα λήψης κακόβουλου κώδικα που περιέχεται σε θέματα, ο οποίος στη συνέχεια ανοίγει τον ιστότοπό σας σε παραβιάσεις ασφαλείας.

Συνεχίστε λοιπόν να παρακολουθείτε ελαττωματικά θέματα WordPress και βεβαιωθείτε ότι είστε εσείς’Η εκ νέου λήψη είναι ασφαλής, ασφαλής και αξιόπιστη.

Προσαρμογή

Μόλις εσύ’έχετε επιλέξει το θέμα σας, θέλετε να διασκεδάσετε με αυτό! Κάντε το δικό σας και αλλάξτε τα πράγματα προσθέτοντας εικόνες και βίντεο ή αλλάζοντας τις γραμματοσειρές και το φόντο.

Με το Squarespace, μπορείτε να προσαρμόσετε την καρδιά σας’περιεχόμενο. Δείτε όλες τις αλλαγές σας ακριβώς μπροστά σας και προσθέστε εύκολα γκαλερί, προβολές διαφανειών, φόντο βίντεο και πολλά άλλα με μερικά μόνο κλικ. Εάν θέλετε να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο και να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί – και τεχνικοί – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο προσαρμοσμένο επεξεργαστή CSS. Αυτό σας επιτρέπει να εφαρμόσετε προσαρμοσμένο κώδικα στο πρότυπό σας.

Φυσικά, το WordPress έχει πολύ σωστά κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του σε αυτόν τον τομέα, δίνοντάς σας απόλυτος έλεγχος μέσω του ιστότοπού σας. Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο το drag-and-drop, αλλά δεν υπάρχουν όρια για το τι μπορείτε να αλλάξετε στο πρότυπό σας.

μοναδικές ιστοσελίδες wordpressΤο WordPress σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν εντελώς μοναδικό ιστότοπο μέσω απόλυτης προσαρμογής και ευέλικτων σχεδίων.

Κινητή απόκριση

Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της επιλογής ενός προτύπου είναι να βεβαιωθείτε ότι φαίνεται υπέροχο σε όλες τις συσκευές. Οταν εσύ’έβαλα τόση σκληρή δουλειά για να του δώσουμε αυτόν τον παράγοντα wow’Δεν θέλω ο ιστότοπός σας να είναι το άσχημο παπάκι του κόσμου των κινητών. Πρότυπα απόκρισης για κινητά βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας εξακολουθεί να φαίνεται εκπληκτικός, το μαντέψατε, κινητές συσκευές.

Όλα του Squarespace’Τα πρότυπα είναι πλήρως βελτιστοποιημένα για κινητά. Κάθε σχέδιο προτύπου έχει ενσωματωμένη προβολή για κινητά, γεγονός που διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται εξαιρετικός σε όλες τις συσκευές. Αυτό περιλαμβάνει ακόμη και τυχόν email που στέλνετε.

βελτιστοποίηση για κινητά squarespaceΤο Squarespace βελτιστοποιεί όλα τα πρότυπά σας για να προσφέρει στους χρήστες κινητών την καλύτερη εμπειρία του ιστότοπού σας

Το WordPress είναι ελαφρώς διαφορετικό. Επειδή υπάρχουν τόσα πολλά θέματα για να διαλέξετε, υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ποιότητας. Ορισμένα θέματα θα είναι παλαιότερα από άλλα, που σημαίνει ότι δεν είναι’Έχω βελτιστοποίηση για κινητά. Σε έναν κόσμο όπου πάνω από 50% της κυκλοφορίας προέρχεται από χρήστες κινητών, εσείς’να χάσετε επιλέγοντας ένα ξεπερασμένο θέμα.

Ένας τρόπος εξασφάλισης καλύτερης εμπειρίας για τους χρήστες κινητών συσκευών σας είναι να ενεργοποιήσετε το AMP (Accelerated Mobile Pages). Αυτό δημιουργεί απλώς ελαφριές, απλοποιημένες εκδόσεις των σελίδων σας, που σημαίνει ότι φορτώνουν πολύ πιο γρήγορα σε κινητές συσκευές. Όχι μόνο αυτό, η Google συνεργάζεται πραγματικά με την AMP για να δώσει προτεραιότητα σε αυτές τις σελίδες φιλικές για κινητά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε γρήγορα και εύκολα το AMP τόσο στο Squarespace όσο και στο WordPress. Όλες οι σελίδες του Squarespace είναι αυτόματα έτοιμες για να ενεργοποιήσετε το AMP. Με το WordPress, πρέπει απλώς να εγκαταστήσετε μια προσθήκη AMP και μετά εσείς’Θα είμαι καλός να πας!

Σχέδια εναλλαγής

Με τόσα πολλά σχέδια για να διαλέξετε τόσο με το Squarespace όσο και με το WordPress, θα ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξετε μόνο ένα και να το κολλήσετε για πάντα. Ευτυχώς, μπορείτε να αλλάξετε το πρότυπό σας όποτε θέλετε!

Αυτή είναι μια πιο περίπλοκη διαδικασία στο WordPress, έτσι’Είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας προτού ξεκινήσετε να αλλάξετε το θέμα σας.

Χαρακτηριστικά: Ποια υπηρεσία έχει τα καλύτερα εργαλεία?

ΧαρακτηριστικάΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματαSquarespaceWordPress
 • Καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά κάθε δημιουργού ιστότοπων
 • Όλα τα χαρακτηριστικά είναι ενσωματωμένα
 • Εξαρτηθείτε από τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά που παρέχονται
 • Γκάμα βασικών χαρακτηριστικών που είναι ήδη ενσωματωμένα
 • Υποστηρίξτε την εγκατάσταση προσθηκών αντί για ενσωματωμένες λειτουργίες

Δεν το κάνεις’Θέλω απλώς ο ιστότοπός σας να φαίνεται καλός. Κάτω από αυτό το ελκυστικό σχέδιο, θέλετε να γεμίσετε μια κόλαση. Οτι’s όπου λειτουργούν τα χαρακτηριστικά.

Χαρακτηριστικά Squarespace

Το Squarespace έχει τόνους ενσωματωμένων χαρακτηριστικών. Το Squarespace διαθέτει κορυφαίας ποιότητας εργαλεία προσαρμογής, ηλεκτρονικού εμπορίου, blogging και σχεδιασμού, για να αναφέρουμε μόνο μερικά! Η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται, αλλά εδώ’ρίξτε μια ματιά σε λίγες από τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο Squarespace:

 • Δωρεάν γραμματοσειρές Typekit και Google
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων Adobe
 • Εγκαταστήστε πολλά πρότυπα
 • Συλλογές ήχου
 • Συγχρονισμός αρχείων Dropbox
 • Κοινωνική ενσωμάτωση
 • Χαρακτηριστικά Blogging
 • Καμπάνιες μέσω email
 • Γρήγορη προβολή προϊόντος
 • Πουλήστε απεριόριστα ψηφιακά και φυσικά προϊόντα και υπηρεσίες

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, πολύ περισσότερα όλα παρέχονται ως στάνταρ αυτόματα που περιλαμβάνονται στον επεξεργαστή Squarespace. Δεν το κάνεις’Πρέπει να εγκαταστήσετε επιπλέον εφαρμογές ή προσθήκες – απλώς μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου και επιλέξτε τη λειτουργία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ανετα! Εσείς’Θα κάνω blogging, πώληση, δημιουργία και κοινή χρήση σε χρόνο μηδέν.

Χαρακτηριστικά WordPress

Το WordPress είναι γνωστό για την ισχυρή λειτουργικότητά του. Πολλά από αυτά εξαρτώνται από τα ατελείωτα πρόσθετα που μπορείτε να εγκαταστήσετε, αλλά υπάρχουν ενσωματωμένα χαρακτηριστικά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

 • Προσαρμόσιμα σχέδια
 • Εργαλεία δημοσίευσης όπως προγραμματισμός
 • Σελίδες προστατευμένες με κωδικό πρόσβασης
 • Πολλοί συνεισφέροντες
 • Εργαλεία επεξεργασίας εικόνας
 • Διαχείριση σχολίων
 • Πολύγλωσσες επιλογές

Αυτές οι δυνατότητες αποσκοπούν στην απλή και αποτελεσματική δημοσίευση του ιστότοπού σας με το WordPress. Αν και υπάρχουν λιγότερα διαισθητικά χαρακτηριστικά από το Squarespace, το WordPress δεν είναι’αριστερά στη σκόνη.

χαρακτηριστικά wordpressΤο WordPress διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο δυνατοτήτων για να δημιουργήσει τον ιστότοπό σας για επιτυχία, αν και βασίζεται περισσότερο σε προσθήκες από τα ενσωματωμένα εργαλεία

Η πολύγλωσση επιλογή σημαίνει ότι δεν το κάνετε’Πρέπει ακόμη και να δημοσιεύσουμε τον ιστότοπό σας στα Αγγλικά: στην πραγματικότητα, μπορείτε να διαλέξετε πάνω από 70 γλώσσες!

Μείνετε ενημερωμένοι

Το’Δεν αρκεί για να έχουμε απλώς πολλά χαρακτηριστικά – πρέπει να υπάρχει ποιότητα και ποσότητα. Το Squarespace ενημερώνει και εισάγει νέες δυνατότητες κάθε λίγους μήνες. Αυτό εμποδίζει τις τρέχουσες λειτουργίες να μην είναι παρωχημένες και σας δίνει νέα εργαλεία για να παίξετε όταν βγαίνουν. Όλα όσα χρειάζεστε είναι εκεί στα χέρια σας.

Το WordPress είναι λίγο διαφορετικό. Επειδή εσύ’διαχειρίζεστε το δικό σας ιστότοπο, πρέπει να το κάνετε ελέγξτε για νέες κυκλοφορίες και ενημερώστε τον ιστότοπό σας για να συνεχίσω. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό, επειδή ένας ξεπερασμένος ιστότοπος κινδυνεύει περισσότερο να παραβιαστεί. Ωστόσο, οι πάροχοι φιλοξενίας όπως το Bluehost πραγματοποιούν αυτόματες ενημερώσεις WordPress για εσάς στα προσαρμοσμένα σχέδια WordPress τους, κάνοντας τη ζωή σας ευκολότερη και διατηρώντας τον ιστότοπό σας ασφαλή.

Εφαρμογές και προσθήκες: Ποια πρόσθετα λειτουργούν καλύτερα?

Εφαρμογές & ΠρόσθεταΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματαSquarespaceWordPress
 • Οι εφαρμογές είναι ήδη ενσωματωμένες
 • Οι εφαρμογές ενημερώνονται και ενσωματώνονται για εσάς
 • Δεν υπάρχει ξεχωριστή αγορά εφαρμογών για περιήγηση
 • Έχει πάνω από 55.000 προσθήκες
 • Εγκαταστήστε και ενημερώστε τα πρόσθετα μόνοι σας
 • Ορισμένα πρόσθετα είναι χαμηλής ποιότητας – κίνδυνος ελαττωματικών ή ξεπερασμένων προσθηκών

Πρόσθετα WordPress

Το WordPress είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα, που σημαίνει ότι οι κωδικοί του είναι ανοιχτοί σε όλους για χρήση και προσαρμογή. Οποιοσδήποτε προγραμματιστής ή προγραμματιστής μπορεί να χρησιμοποιήσει το WordPress για να δημιουργήσει τα δικά του εργαλεία (όπως πρότυπα, θέματα ή προσθήκες) για κοινή χρήση δωρεάν ή για πώληση σε άλλους χρήστες του WordPress.

Υπάρχουν περισσότερα από 55.000 πρόσθετα WordPress, και αυτός ο αριθμός ανεβαίνει μόνο. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό φάσμα επιλογών! Μπορείτε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας με όποιον τρόπο μπορείτε να σκεφτείτε. Πουλήστε μέσω του ιστότοπού σας WordPress με το WooCommerce, προσθέστε φόρμες επαφών, ανοίξτε ενότητες σχολίων, βελτιώστε την κατάταξή σας στο Google με πρόσθετα SEO… οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.

Υπάρχουν δωρεάν και premium πρόσθετα στο WordPress’είναι κάτι για κάθε ιστότοπο – απλώς να γνωρίζετε ότι η ποιότητα και το κόστος συχνά συμβαδίζουν. Για ένα, τα πρόσθετα επί πληρωμή έρχονται συχνά με περισσότερη υποστήριξη. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το πώς τα ελαττωματικά πρόσθετα μπορούν να κάνουν τον ιστότοπό σας πολύ πιο ευαίσθητο σε παραβίαση.

πρόσθετα wordpressΤο WordPress διαθέτει πάνω από 55.776 προσθήκες για να επεκτείνει τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης ή να ταξινομήσετε ανά κατηγορία.

Με μια τόσο μεγάλη κοινότητα, αυτό’Είναι αδύνατο να ελέγξουμε την ποιότητα όλων των προϊόντων που δημιουργούνται και λαμβάνονται. Ορισμένα πρόσθετα δημιουργούνται από προγραμματιστές στην κορυφή του κλάδου. Άλλοι δημιουργούνται από αρχάριους, οι οποίοι μπορούν να κάνουν λάθη και να αφήσουν κενά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χάκερ για να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Εμείς’δεν το λέω αυτό για να σας τρομάξει, ή να σας απομακρύνει! Αλλά’είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν εσείς’αντιμέτωποι με χιλιάδες πρόσθετα για να διαλέξετε. Σιγουρευτείτε’επιλέγοντας σχετικές προσθήκες από αξιόπιστες πηγές και βεβαιωθείτε ότι παρέχουν μια υπηρεσία που πραγματικά χρειάζεστε. κρατήστε τον αριθμό στο ελάχιστο.

Εφαρμογές Squarespace

Το Squarespace δεν το κάνει’να έχετε ένα ξεχωριστό κατάστημα εφαρμογών ή να προσφέρετε επιπλέον προσθήκες για προσθήκη στον ιστότοπό σας. Διαθέτει εφαρμογές, όπως την εφαρμογή ιστολογίου, την εφαρμογή αναλυτικών στοιχείων, την εφαρμογή σημειώσεων και την εφαρμογή χαρτοφυλακίου, αλλά όλες είναι ήδη ενσωματωμένες.

ενσωματωμένο σε εφαρμογέςΤο Squarespace έχει ενσωματωμένες εφαρμογές που αναπτύσσονται εσωτερικά. Αυτό παρέχει ένα μικρό αλλά ποιοτικό εύρος εφαρμογών για την επέκταση του ιστότοπού σας.

Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτές τις εφαρμογές, ότι αυτές’Θα δουλεύω απρόσκοπτα με τον ιστότοπό σας στο Squarespace, και ότι εσείς’Θα έχετε πρακτική υποστήριξη σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια.

Πώς συγκρίνονται?

Σκεφτείτε το Squarespace σαν εστιατόριο. Το φαγητό σας ετοιμάζεται και μαγειρεύεται στο σπίτι. Ο σερβιτόρος σας γνωρίζει το μενού από έξω και είναι εκεί για να απαντήσει σε ερωτήσεις. Μπορείτε να διαλέξετε και να επιλέξετε αυτό που θέλετε, αλλά όλο το φαγητό φτάνει από την κουζίνα του Squarespace.

Το WordPress μοιάζει περισσότερο με έναν φανταστικό μπουφέ. Το’Έλαβε πιάτα από όλα τα διαφορετικά μέρη και όλες τις διαφορετικές κουζίνες. Δεν το κάνεις’Δεν ξέρω ακριβώς πού κατασκευάστηκαν κάποια από αυτά, και μερικά έχουν καλύτερη ποιότητα από άλλα.

Με το WordPress, πρέπει να συνδυάσετε μόνοι σας τα πιάτα. Αυτό είναι τέλειο αν γνωρίζετε όλα για τις γεύσεις που λειτουργούν καλύτερα μαζί, αλλά ο σερβιτόρος μπορεί’βοήθεια με όλες τις ερωτήσεις σας, επειδή το φαγητό φτιάχτηκε κάπου αλλού.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να καταλήξετε σε ένα υπέροχο γεύμα – αυτό’ακριβώς όπως θέλετε να καταλήξει στο πιάτο σας!

SEO: Ποιος προσφέρει τη γρηγορότερη βελτιστοποίηση?

SEOΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματαSquarespaceWordPress
 • Ενσωματωμένα εργαλεία SEO
 • Απαιτείται ελάχιστη είσοδος
 • Λιγότερα ισχυρά εργαλεία SEO από τα πρόσθετα WordPress
 • Όχι 100% φιλικό για αρχάριους
 • Οι προσθήκες παρέχουν ισχυρές δυνατότητες SEO
 • Πολύ πρακτική προσέγγιση στο SEO
 • Όχι πολύ φιλικός για αρχάριους

Τι είναι το SEO?

Εσείς’τελειοποιήσατε τα εντυπωσιακά σας σχέδια. Εσείς’έχουν τις λειτουργίες και τις εφαρμογές του ιστότοπού σας να λειτουργούν σαν ρολόι. Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα θαυμαστό κοινό για να εκτιμήσετε όλη αυτή τη σκληρή δουλειά. Ώρα να γίνετε επαγγελματίας SEO!

Το SEO σημαίνει Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, και αυτό είναι που σας οδηγεί στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Εάν ο ιστότοπός σας έχει κακό SEO, θα μπορούσε να παραμείνει κολλημένος στη 100η σελίδα αποτελεσμάτων για πάντα. Με εκπληκτικό SEO, θα μπορούσατε να φτάσετε στο νούμερο ένα.

Αλλά ποιος ξυπνά ένα πρωί έτοιμος να γίνει ειδικός SEO; Οτι’όπου ο επιλεγμένος οικοδόμος μπορεί να σας βοηθήσει.

Squarespace SEO

Το Squarespace διαθέτει ενσωματωμένα εργαλεία SEO για την ενίσχυση του ιστότοπού σας. Αυτό περιλαμβάνει σελίδες ευρετηρίου και με δυνατότητα αναζήτησης, αυτόματες ετικέτες, κανονικές ετικέτες, καθαρές διευθύνσεις URL, robots.txt, αυτόματες ανακατευθύνσεις, αυτόματους χάρτες ιστότοπων Google και άλλα. Όλα αυτά είναι πλήρως ενσωματωμένα, έτσι δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε επιπλέον πρόσθετα για συνολική ισχύ SEO.

squarespace seoΤο Squarespace σας παρέχει ενσωματωμένα εργαλεία SEO για την ενίσχυση του ιστότοπού σας’ανάπτυξη και να σας βρει στο διαδίκτυο, για όλους τους σωστούς λόγους!

Εάν κανένα από αυτά δεν είχε νόημα, μην’μην ανησυχείς! Το Squarespace το κάνει όλα για εσάς, οπότε δεν το κάνετε’Πρέπει να ξοδέψουμε ένα δευτερόλεπτο.

WordPress SEO

Το WordPress δημιουργεί ιστότοπους φιλικούς προς SEO, αλλά εκεί’περισσότερα μπορείτε να κάνετε για να φτάσετε στις μάζες. Όπως πάντα, καταλήγει σε προσθήκες και μερικές από τις πιο δημοφιλείς προσθήκες στο WordPress είναι για SEO.

πρόσθετα wordpress seoΤο WordPress έχει υψηλή βαθμολογία προσθηκών SEO για να προσφέρει στον ιστότοπό σας ακόμη καλύτερα εργαλεία SEO και να βελτιώνει τον ιστότοπό σας’οι πιθανότητες να βρεθούν στα αποτελέσματα αναζήτησης

Για παράδειγμα, το Yoast SEO έχει βαθμολογία πέντε αστέρων από περισσότερες από 22.000 κριτικές και έχει πάνω από 5 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις. Το Yoast σας καθοδηγεί στις βέλτιστες πρακτικές SEO, από τη δημιουργία περιεχομένου ακρογωνιαίων λίθων έως την προσθήκη λέξεων-κλειδιών και μετα-περιγραφών. Αυτό φροντίζει για το WordPress SEO σας, ξεκλειδώνοντας ισχυρές δυνατότητες που μπορείτε να αντιμετωπίσετε.

Το καλύτερο SEO για εσάς

Ποιο είναι λοιπόν το καλύτερο; Αυτό εξαρτάται πραγματικά από εσάς. Το WordPress έχει σίγουρα περισσότερο χώρο για ισχυρά εργαλεία με αυτά τα μεγάλα πρόσθετα SEO, αλλά αυτό δεν είναι χρήσιμο αν μπορείτε’να το αντιμετωπίσουμε.

Squarespace’Οι ενσωματωμένες δυνατότητες SEO κάνουν πολλή δουλειά για εσάς, καθώς και ό, τι πρέπει να κάνετε μόνοι σας θα είναι πιο καθοδηγημένος. Σε κάθε περίπτωση, κερδίσατε’Μαθαίνω στα στρατόπεδα του Google’αποτελέσματα αναζήτησης.

Ηλεκτρονικό εμπόριο: Ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί εξαιρετικά?

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματαSquarespaceWordPress
 • Εργαλεία εσωτερικού ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων εξαιρετικών αποθεμάτων
 • Τα εντυπωσιακά σχέδια αφήνουν τα προϊόντα να λάμπουν
 • Δεν διαθέτει πολλές επιλογές πληρωμής και αποστολής
 • Χωρίς κατάστημα εφαρμογών
 • Χρησιμοποιήστε το WooCommerce για ισχυρά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Η πιο προσαρμόσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Έλλειψη υποστήριξης πελατών
 • Δύσκολο να αντιμετωπίσετε

Αν θέλετε να πουλήσετε online, μπορείτε! Τόσο το Squarespace όσο και το WordPress διαθέτουν τα εργαλεία που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα ισχυρό ηλεκτρονικό κατάστημα. Το Squarespace σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κατάστημα all-in-one, με όλα τα εργαλεία πωλήσεων στα χέρια σας. Το WordPress βασίζεται σε προσθήκες όπως το WooCommerce για να προσθέσει το ηλεκτρονικό εμπόριο στον ιστότοπό σας.

Πώληση με Squarespace – All-in-One

Το Squarespace σάς προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να πωλείτε ήδη στο διαδίκτυο, εφόσον έχετε’σχετικά με το επιχειρηματικό σχέδιο ή παραπάνω. Όλα τα εργαλεία πωλήσεων είναι πλήρως ενσωματωμένα, πράγμα που σημαίνει ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα φαίνεται εντελώς απρόσκοπτο και επαγγελματικό.

ηλεκτρονικό εμπόριο squarespaceΤο Squarespace σας δίνει όλα τα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου που χρειάζεστε για να κάνετε το κατάστημά σας επιτυχημένο

Το επιχειρηματικό σχέδιο έχει σχεδιαστεί για μικρά καταστήματα και χρεώνει μια χρέωση συναλλαγής 3% σε κάθε πώληση που πραγματοποιείτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημιστικά αναδυόμενα παράθυρα, να πουλήσετε απεριόριστα προϊόντα και να δεχτείτε δωρεές, να έχετε ένα επαγγελματικό email και πολλά άλλα.

Για σοβαρές πωλήσεις, εσείς’Θα χρειαστεί να πραγματοποιήσω αναβάθμιση σε πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου – μπορείτε να επιλέξετε από το βασικό πρόγραμμα 26 $ ανά μήνα ή το Προηγμένο πρόγραμμα 40 $ ανά μήνα. Με αυτά, ξεκλειδώνετε μια ολόκληρη γκάμα προηγμένων δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως:

 • 0% χρεώσεις συναλλαγής
 • Απόθεμα, παραγγελίες, φόροι και κουπόνια
 • Εκτύπωση ετικετών
 • Καταχωρίσεις προϊόντων στο Instagram
 • Δωροκάρτες
 • Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού

Όλα αυτά περιλαμβάνονται αυτόματα – δεν το κάνετε’Πρέπει να εγκαταστήσετε, να ενεργοποιήσετε ή να ενημερώσετε οτιδήποτε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις δυνατότητες. Απλώς αναβαθμίστε στο καλύτερο πρόγραμμα για εσάς και ξεκινήστε τις πωλήσεις!

Πώληση με WordPress – Πρόσθετα

WooCommerce

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά ισχυρό ηλεκτρονικό κατάστημα στο WordPress χρησιμοποιώντας την προσθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου WooCommerce. Το WooCommerce έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήστες WordPress, για να τους βοηθήσει να πουλήσουν στο διαδίκτυο!

πρόσθετο wordpress woocommerceΤο WooCommerce είναι ένα πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου που έχει δημιουργηθεί για το WordPress, το οποίο σας δίνει τα εργαλεία για να δημιουργήσετε ένα κατάστημα που σας ταιριάζει

Επειδή δημιουργήθηκε για WordPress, δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι το WooCommerce δεν είναι συμβατό με τον ιστότοπό σας ή τις προσθήκες σας’Είναι εύκολο στην εγκατάσταση, καθώς και δωρεάν!

Το WooCommerce διαθέτει κάθε εργαλείο στο κουτί, καθιστώντας τον έναν ισχυρό τρόπο για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου. Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Ψηφιακά και φυσικά προϊόντα
 • Επιλογές πληρωμής και αποστολής
 • Εκατοντάδες θέματα
 • Διαχείριση αποθεμάτων

Ένα από τα κύρια οφέλη του WooCommerce είναι ότι είναι’είναι πλήρως προσαρμόσιμο – ώστε να μπορείτε να ευθυγραμμίσετε την επωνυμία σας, να πουλήσετε ό, τι προϊόντα θέλετε και ακόμη και να ενσωματώσετε το ηλεκτρονικό εμπόριο με ισχυρά εργαλεία blogging.

Άλλες προσθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου

Φυσικά, το WooCommerce δεν είναι’είναι το μόνο πρόσθετο εκεί έξω, αλλά είναι το πιο δημοφιλές και συνιστάται ιδιαίτερα. Ωστόσο, άλλες προσθήκες μπορούν να σας προσφέρουν μια πιο προσαρμοσμένη υπηρεσία – για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε μια υπηρεσία μέλους ή χρειάζεστε μόνο την πώληση ψηφιακών λήψεων.

Μερικά από αυτά που αξίζει να δείτε περιλαμβάνουν Ecwid και Easy Digital Downloads. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το BigCommerce ή το Shopify για να χτίσετε το κατάστημά σας και, στη συνέχεια, να το ενσωματώσετε εύκολα στον ιστότοπό σας στο WordPress

Ασφαλές να πω, εσείς’έχω πολλές επιλογές!

Πώς συγκρίνονται?

Το Squarespace σας δίνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εκτελέσετε με επιτυχία ένα μικρό έως μεσαίο κατάστημα, για μια καθορισμένη τιμή ανά μήνα. Τα υψηλής ποιότητας σχέδια είναι εύκολα προσαρμόσιμα, το οποίο είναι ιδανικό για επωνυμία και πραγματικά κάνει τα προϊόντα σας να λάμπουν. Το’Είναι εύκολο στον προϋπολογισμό και τη διαχείριση καθημερινά.

ηλεκτρονικό κατάστημα squarespaceΤο Squarespace διευκολύνει την κατασκευή και τη διαχείριση ενός διαδικτυακού καταστήματος, ενώ ταυτόχρονα κάνει τα προϊόντα σας να φαίνονται τα καλύτερα

Το WordPress διαθέτει μια σειρά επιλογών για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος – το πιο συνιστώμενο είναι το πρόσθετο WooCommerce. Αυτό σας δίνει μια πλήρως προσαρμόσιμη πλατφόρμα για να χτίσετε το κατάστημά σας – αυτό είναι υπέροχο καθώς σημαίνει ότι μπορείτε να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.

Το WooCommerce θα διαρκέσει περισσότερο από το μηδέν, εκτός εάν έχετε ήδη ιστότοπο WordPress και είναι πιο δύσκολο να προϋπολογιστεί λόγω του εύρους των επιπλέον δυνατοτήτων (όπως η φιλοξενία) που πρέπει να λάβετε υπόψη ανά μήνα.

Καλό να ξέρω…

Μπλε Χοστ’Τα σχέδια φιλοξενίας WooCommerce κάνουν τη διαδικασία εγκατάστασης πολύ πιο εύκολη. Με τιμές για νέους πελάτες ξεκινώντας από μόλις 13,99 $ 6,95 $ ανά μήνα, λαμβάνετε:

 • Αυτόματη εγκατάσταση του WooCommerce
 • Προεγκατεστημένο θέμα WooCommerce Storefront
 • Δωρεάν όνομα τομέα και πιστοποιητικό SSL
 • 24/7 υποστήριξη από εσωτερικούς εμπειρογνώμονες του WordPress

Εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο WordPress, τότε το WooCommerce είναι η σαφής επιλογή. Αν εσύ’ψάχνετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το μηδέν, τότε το Squarespace μπορεί να σας προσφέρει έναν επαγγελματικό ιστότοπο περίπου στο μισό χρόνο.

Τι γίνεται με τις πωλήσεις εκτός σύνδεσης?

Το Squarespace προσφέρει τώρα μια ενοποίηση με το Square, που σημαίνει ότι μπορείτε να πουλάτε προϊόντα εκτός σύνδεσης, να λαμβάνετε πληρωμές με κάρτα και να διατηρείτε τα πάντα συγχρονισμένα με το ηλεκτρονικό σας απόθεμα. Το WooCommerce προσφέρει επίσης μια ενοποίηση με το Square, έτσι και εσείς’έχετε επιλογές με οποιαδήποτε από τις δύο πλατφόρμες – το μόνο που χρειάζεστε είναι ο αναγνώστης πλατειών καρτών (49 $) και οι σχετικές εφαρμογές για να ξεκινήσετε!

Blogging: Ποια υπηρεσία λατρεύουν οι Bloggers?

BloggingΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματαSquarespaceWordPress
 • Σουίτα βασικών εργαλείων blogging
 • Δωρεάν κομψά πρότυπα ιστολογίου
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο ιστολόγιό σας’s κώδικα HTML
 • Ενσωματωμένη λειτουργικότητα σχολιασμού
 • Το’είναι εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στον κώδικα HTML
 • Δωρεάν πρότυπα blog
 • Η εύρεση των σωστών προσθηκών μπορεί να είναι μια δουλειά

Ένα blog είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με το κοινό σας ή απλά να τεκμηριώσετε την εργασία σας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, δεν έχουν κατασκευαστεί όλοι οι ιστότοποι για να εμφανίζουν μια τακτικά ενημερωμένη ροή άρθρων. Το Squarespace και το WordPress έχουν ως στόχο να υποστηρίξουν ένα blog υψηλής ποιότητας, αλλά προσφέρουν ελαφρώς διαφορετικά εργαλεία για να βοηθήσουν τους bloggers να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο.

Εργαλεία Blogging Squarespace

Ένα από το Squarespace’Οι καλύτερες δυνατότητες φιλικές προς το blog είναι τα δωρεάν πρότυπα blogger. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία σύγχρονων διεπαφών που εμφανίζουν αναρτήσεις ιστολογίου στην αρχική σελίδα είτε σε μία αντίστροφη χρονολογική ροή είτε σε ένα πιο συμπαγές πλέγμα σε στυλ περιοδικών αναρτήσεων ιστολογίου. Πολλοί επιτρέπουν σε πολλούς συγγραφείς να συνεισφέρουν, διευκολύνοντας τη δημιουργία ιστολογίου με φίλους ή συνεργάτες.

Μέσα στο Squarespace, οι αναρτήσεις ιστολογίου μπορούν να επισημανθούν, να κατηγοριοποιηθούν και να επεξεργαστούν. Μπορούν επίσης να αποσπαστούν και ένας σύνδεσμος για κάθε νέα ανάρτηση μπορεί να σταλεί αυτόματα σε ροές κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter.

Με άλλα λόγια, το Squarespace σάς επιτρέπει να ολοκληρώσετε όλα τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για την εύκολη λειτουργία ενός κομψού ιστολογίου.

Εργαλεία Blogging WordPress

Όπως το Squarespace, το WordPress διαθέτει πολλά δωρεάν πρότυπα που απευθύνονται σε bloggers. Η υπηρεσία διαθέτει επίσης ενσωματωμένες δυνατότητες που περιλαμβάνουν όλες τις δυνατότητες προσθήκης ετικετών και κατηγοριοποίησης που χρειάζεται ένας blogger και μια ποικιλία προσθηκών για να βοηθήσουν τους bloggers να συνδεθούν στα κοινωνικά μέσα.

Για σοβαρούς bloggers που θέλουν να σχεδιάσουν τη δική τους εμφάνιση, το WordPress επιτρέπει επίσης στους χρήστες να έχουν άμεση πρόσβαση σε HTML – μια ικανότητα που δεν έχει το Squarespace’να κάνω διαθέσιμο. Χορήγησε, εσύ’είναι απίθανο να χρειάζεται να πηγαίνετε στον κώδικα πολύ συχνά χάρη στα πρόσθετα που σας επιτρέπει η πλατφόρμα του ιστότοπου να χρησιμοποιήσετε, αλλά’είναι εκεί αν το χρειάζεστε.

Ένας άλλος μεγάλος διαφοροποιητής είναι η κοινότητα blogging που έχει να προσφέρει το WordPress. Οποιοσδήποτε διαθέτει λογαριασμό WordPress μπορεί να σχολιάσει οποιοδήποτε άλλο blog WordPress, υπό την προϋπόθεση ότι ο blogger δεν το κάνει’απενεργοποιήστε την ικανότητα. Δεδομένου ότι το WordPress τροφοδοτεί ήδη σχεδόν το ένα τρίτο των ιστότοπων στο Διαδίκτυο, υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί WordPress που ενδέχεται να σκοντάψουν στο ιστολόγιό σας και να αφήσουν ένα σχόλιο χωρίς καμία τριβή να χρειαστεί να συνδεθείτε πρώτα σε έναν νέο λογαριασμό σχολιασμού.

Mobile Editor: Μπορείτε να εργαστείτε από το τηλέφωνό σας?

Επεξεργαστής για κινητάΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματαSquarespaceWordPress
 • Προσφέρει τέσσερις εφαρμογές για κινητά για να διαλέξετε
 • Δωρεάν και εύκολο στη λήψη
 • Η κύρια εφαρμογή Squarespace είναι διαθέσιμη μόνο για iOS
 • Μία εφαρμογή για κινητά το καθένα για iOS και Android
 • Δωρεάν και εύκολη εγκατάσταση
 • Μπορεί να αισθάνεται περιοριστική σε σύγκριση με την έκδοση για υπολογιστή

Οταν εσύ’εν κινήσει, ο ιστότοπός σας πρέπει επίσης να είναι! Δεν το κάνεις’Πρέπει να συνδεθείτε στην επιφάνεια εργασίας σας για να εκτελέσετε τον ιστότοπό σας πια – τώρα μπορείτε απλά να βάλετε τον ιστότοπό σας στην τσέπη σας και να τον διαχειριστείτε όπου κι αν πάτε.

Συντάκτες κινητής τηλεφωνίας Squarespace

Το Squarespace διαθέτει διάφορες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τον ιστότοπό σας εν κινήσει, από την ενημέρωση περιεχομένου έως την ανάρτηση στο ιστολόγιό σας ή την παρακολούθηση του ιστότοπού σας’απόδοση, όλα από το τηλέφωνό σας. Υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά:

 • Ανάλυση (iOS και Android) – Προβολή βασικών στατιστικών για τον ιστότοπό σας
 • Ιστολόγιο (iOS και Android) – Σύνταξη, επεξεργασία, κοινή χρήση και διαχείριση αναρτήσεων ιστολογίου
 • Εμπόριο (iOS και Android) – Διαχειριστείτε το κατάστημά σας
 • Εφαρμογή Squarespace (Μόνο iOS) – Ενημέρωση σελίδων, προσθήκη εικόνων σε γκαλερί, σύνταξη και επεξεργασία αναρτήσεων ιστολογίου, αναθεώρηση σελίδων και παρακολούθηση αναλυτικών στοιχείων

Για την επεξεργασία των σελίδων σας’Θα χρειαστεί την εφαρμογή Squarespace, η οποία συνδυάζει ορισμένες λειτουργίες από τις άλλες τρεις εφαρμογές για κινητά. Η εφαρμογή Squarespace περιλαμβάνει λειτουργίες όπως η σύνταξη αναρτήσεων ιστολογίου, η προσθήκη εικόνων και ο έλεγχος των αναλυτικών στοιχείων κίνησης.

εφαρμογή για κινητά squarespaceΠραγματοποιήστε λήψη των εφαρμογών Squarespace γρήγορα, εύκολα και δωρεάν στο Apple Store για συσκευές iOS

Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές δωρεάν, είτε από το Apple Store είτε από το Google Play, ανάλογα με τη συσκευή σας.

WordPress Mobile Editor

Για τη διαχείριση του ιστότοπού σας WordPress εν κινήσει’Θα χρειαστώ WordPress Mobile Apps. Επιλέξτε από εφαρμογές iOS, Android και Desktop για ενημέρωση και σύνταξη αναρτήσεων ιστολογίου, παρακολούθηση του ιστότοπού σας’Στατιστικά, παρακολουθήστε τις ειδοποιήσεις και πολλά άλλα, όλα από την παλάμη του χεριού σας.

εφαρμογή για κινητά wordpress iosΗ εφαρμογή WordPress Mobile για συσκευές iOS μπορεί να ληφθεί δωρεάν στο Apple Store – μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για iPhone όσο και για iPad

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε τη σωστή εφαρμογή για τη συσκευή σας (αυτή’δωρεάν!) και εσύ’είμαι καλός να πας. Απλώς συνδέστε την εφαρμογή στον ιστότοπό σας και πείτε γεια στη διαχείριση εν κινήσει.

Εδώ’είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή WordPress για κινητά:

 • Προσθήκη, επεξεργασία ή κατάργηση σελίδων και αναρτήσεων
 • Ανάλυση στατιστικών
 • Διαχείριση σχολίων
 • Προσθήκη, επεξεργασία ή κατάργηση σελίδων και αναρτήσεων
 • Τραβήξτε φωτογραφίες ή βίντεο στο τηλέφωνό σας και προσθέστε σε μια ανάρτηση

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα Mobile Editor?

Μια φορά κι έναν καιρό, έπρεπε να είστε συνδεδεμένοι σε έναν υπολογιστή μόνο για να ελέγξετε τα email σας, αλλά σήμερα’ευτυχώς δεν ισχύει. Όχι μόνο μπορείτε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να απολαμβάνετε κοινωνικά μέσα και να περιηγείστε στον ιστό από το τηλέφωνό σας, με τους επεξεργαστές κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να διαχειριστείτε ακόμη και τον ιστότοπό σας εν κινήσει!

Αυτή είναι η ελευθερία που προσφέρουν οι εφαρμογές επεξεργασίας για κινητά.

Οι εφαρμογές για κινητά είναι ιδιαίτερα σημαντικές εάν εσείς’εκτελείτε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, επειδή σημαίνει ότι οι επισκέπτες σας δεν’Πρέπει να περιμένουμε απαντήσεις ή νέο περιεχόμενο ενώ εσείς’έξω και περίπου. Ο χρόνος είναι χρήμα, και όπως θα σας πει οποιοσδήποτε blogger, η συνέπεια και η συχνότητα είναι άλλοι εξαιρετικά σημαντικοί παράγοντες για έναν επιτυχημένο ιστότοπο.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση εφαρμογών για κινητά – από τη διαχείριση του περιεχομένου σας, τον γρήγορο έλεγχο του ιστότοπού σας’στατιστικά στοιχεία, ή ακόμη και απαντώντας σε σχόλια, αυτό’Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε συνδεδεμένοι στον ιστότοπό σας και στην κορυφή της λίστας εργασιών σας.

Συνεχής συντήρηση: Πώς είναι οι ενημερώσεις?

Συνεχής συντήρησηΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματαSquarespaceWordPress
 • Πολύ λίγη συνεχής συντήρηση
 • Όλες οι ενημερώσεις είναι εσωτερικές και εφαρμόζονται αυτόματα στον ιστότοπό σας
 • Λιγότερες τακτικές ενημερώσεις από το WordPress
 • Οι συνεχείς ενημερώσεις βελτιώνουν την ασφάλεια και διορθώνουν σφάλματα
 • Οι ξεπερασμένες προσθήκες ενδέχεται να μην είναι συμβατές με τον ενημερωμένο ιστότοπό σας, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα

Ενημερώσεις WordPress

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το WordPress ενημερώνει συνεχώς την πλατφόρμα του για να διορθώνει σφάλματα και να βελτιώνει την ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που κυκλοφορεί ενημερώσεις – που θα μπορούσαν να είναι πολλές φορές το χρόνο – ίσως χρειαστεί επίσης να ενημερώσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Ευτυχώς, ορισμένοι αξιόπιστοι προγραμματιστές θέματος και προσθηκών θα ενημερώσουν επίσης τα προϊόντα τους για να σας διευκολύνουν να τα ενημερώσετε στον ιστότοπό σας και να παραμείνετε συμβατά με τις ενημερώσεις του WordPress. Ο πραγματικός πονοκέφαλος έρχεται όταν έχετε ένα προσαρμοσμένο θέμα και χρησιμοποιείτε επίσης πολλές προσθήκες.

Ενημέρωση προσθήκης wordpress yoastΕδώ μπορείτε να δείτε την προσθήκη Yoast’εξελίξεις. Ενημερώθηκε πρόσφατα και αναφέρει λεπτομερώς μια λίστα βελτιώσεων.

Κίνδυνοι ξεπερασμένων ιστότοπων και προσθηκών

Ενώ ορισμένοι προγραμματιστές θα λάβουν υπόψη τις ενημερώσεις του WordPress κατά την ενημέρωση των δικών τους προϊόντων, αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Χωρίς τις σωστές ενημερώσεις, διατρέχετε τον κίνδυνο αυτών των εργαλείων να προκαλέσουν διενέξεις, να βλάψουν την απόδοση του ιστότοπού σας, να μην λειτουργούν σωστά με την ενημερωμένη έκδοση του WordPress ή ακόμη και να καταστρέψουν τον ιστότοπό σας.

παλιό plugin wordpressΑυτή η προσθήκη ενημερώθηκε τελευταία φορά πριν από 11 χρόνια. Όπως σας λέει το προειδοποιητικό αναδυόμενο μήνυμα, δεν έχει’Έχω δοκιμαστεί με τις τρεις τελευταίες σημαντικές εκδόσεις του WordPress. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να καταστρέψει τον ιστότοπό σας.

Ακολουθεί ένα άρθρο από το WPEngine, μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress, σχετικά με την αντικατάσταση ενός πρόσθετου ασφαλείας με το δικό του ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας. Αυτό το πρόσθετο ασφαλείας χρησιμοποιείται συνήθως από ιστότοπους του WordPress, αλλά δεν έχει ενημερωθεί για πάνω από δύο χρόνια – που σημαίνει ότι οι κίνδυνοι ασφαλείας έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Στο Σεκούρι’έκθεση, αυτοί’Εντοπίστηκαν ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ιστότοποι WordPress που είχαν παραβιαστεί δεν είχαν καμία σχέση με την ίδια την πλατφόρμα.

Ο λόγος για τον οποίο παραβιάστηκαν οι ιστότοποι αφορούσε ακατάλληλη ανάπτυξη, διαμόρφωση και συνολική συντήρηση από τους webmaster και τους κεντρικούς υπολογιστές τους.

squarespace εναντίον wordpress - ακατάλληλη συντήρησηΠηγή: Securi

Κάντε το μόνοι σας ενημερώσεις

Ενώ το WordPress είναι μια φανταστική πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων, εάν δεν την παρακολουθείτε συνεχώς, ο ιστότοπός σας θα μπορούσε να γίνει ευάλωτος σε επιθέσεις. Πρέπει να αναλάβετε τη δική σας συντήρηση του ιστότοπου, το οποίο είναι ένα άλλο επίπεδο εργασίας (εκτός αν πληρώνετε κάποιον άλλο για να το κάνετε).

Επίσης, όταν λαμβάνετε μια ειδοποίηση από το WordPress για να ενημερώσετε την έκδοση του ιστότοπού σας, θα πρέπει να το κάνετε τόσο γρήγορα, καθώς οι ξεπερασμένες εκδόσεις του WordPress ενδέχεται να παρουσιάζουν κινδύνους ασφαλείας (όπως αυτός ο ιστότοπος έχει παραβιαστεί για την εμφάνιση μηνυμάτων ανεπιθύμητου περιεχομένου). Λάβετε υπόψη ότι όταν ενημερώνετε την έκδοση του WordPress, αυτό ενδέχεται να έρχεται σε διένεξη με τα άλλα εργαλεία και τις δυνατότητες του ιστότοπού σας.

Καλό να ξέρω…

Μπλε Χοστ’Τα προγράμματα φιλοξενίας WordPress περιλαμβάνουν δωρεάν αυτόματες καθημερινές ενημερώσεις WordPress, για να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπός σας διατηρείται ασφαλής. Οι τιμές ξεκινούν από μόλις 2,95 $ / μήνα – μια μικρή τιμή για την προστασία έναντι των χάκερ!

Ενημερώσεις Squarespace

Αντίθετα, με το Squarespace, η συνεχής συντήρηση είναι απλή. Όλες οι ενημερώσεις ελέγχονται και προωθούνται αυτόματα στον ιστότοπό σας. Το Squarespace φροντίζει όλα αυτά για εσάς, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε το χρόνο σας σε άλλα πράγματα που μπορεί να είναι πιο σημαντικά για εσάς.

Ασφάλεια: Ποια υπηρεσία είναι ασφαλέστερη?

ΑσφάλειαΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματαSquarespaceWordPress
 • Η ασφάλεια ταξινομήθηκε για εσάς
 • Το SSL περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια
 • Squarespace’Το μέγεθος και η δημοτικότητα μπορούν να το κάνουν περιστασιακό στόχο για χάκερ
 • Η ασφάλεια είναι υπό τον δικό σας έλεγχο
 • Οι προσθήκες μπορούν να διαχειριστούν πτυχές του ιστότοπού σας’ασφάλεια για εσάς
 • Όλη η ασφάλεια είναι στα χέρια σας
 • Τα παλιά και αναξιόπιστα πρόσθετα μπορούν να καταστρέψουν τον ιστότοπό σας
 • Πρέπει να εγκατασταθεί το SSL

Το Διαδίκτυο είναι ένα υπέροχο μέρος. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό, συναρπαστικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό. Αλλά μπορεί επίσης να είναι τρομακτικό. Όπως και στον πραγματικό κόσμο, ο ιστότοπός σας χρειάζεται ασφάλεια για να τον προστατεύει από τους εισβολείς. Θα θέλατε’Μην αφήνετε ανοιχτή την μπροστινή πόρτα σας και ο ιστότοπός σας δεν διαφέρει.

Ασφάλεια Squarespace

Με το Squarespace, αυτό’σαν να έχεις έναν ψευτοπαλλικαρά να στέκεται μπροστά από το σπίτι σου. Το Squarespace φροντίζει για την ασφάλεια του ιστότοπού σας; το’είναι η πλατφόρμα’ευθύνη να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής από χάκερ και ότι το σύστημα παραμένει διαδικτυακό και λειτουργεί ομαλά. Και συνολικά, το Squarespace κάνει μια πολύ καλή αστρική δουλειά!

ενσωματωμένη ασφάλειαΤο Squarespace σάς παρέχει μια λύση all-in-one που περιλαμβάνει αστρικά μέτρα ασφαλείας για να διατηρείτε τον ιστότοπό σας ασφαλή σε λειτουργία

Παίρνετε επίσης ένα Το πιστοποιητικό SSL περιλαμβάνεται σε όλα τα πακέτα Squarespace. Το SSL σημαίνει Secure Sockets Layer και κρυπτογραφεί δεδομένα που εισάγονται στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι απίστευτα σημαντικό: όχι μόνο ένα πιστοποιητικό SSL δημιουργεί εμπιστοσύνη με τους επισκέπτες, αλλά σας βοηθά να κατατάξετε υψηλότερη θέση στο Google. Το’Είναι ακόμη πιο απαραίτητο εάν εσείς’επαναπωλούνται μέσω του ιστότοπού σας, καθώς προστατεύει τους πελάτες’ Οι λεπτομέρειες πληρωμής.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι τα μεγάλα πλοία προσελκύουν πειρατές. Καθώς το Squarespace έχει γίνει πιο δημοφιλές, έχει υποστεί επιθέσεις διανομής άρνησης υπηρεσίας (DDoS). Αυτές είναι βασικά προσπάθειες να διαταραχθεί η κανονική κίνηση και να αποτραπεί η πρόσβαση σε διακομιστή.

Ασφάλεια WordPress

Το WordPress δεν είναι τόσο υπεύθυνο για αυτές τις επιθέσεις DDoS, αλλά εξαρτάται πραγματικά από τον πάροχο φιλοξενίας που επιλέγετε. Με το WordPress, αυτό’δική σας ευθύνη να φροντίζετε την ασφάλεια του ιστότοπού σας. Αυτό περιλαμβάνει τη διαλογή του δικού σας πιστοποιητικού SSL, την πραγματοποίηση τακτικών αντιγράφων ασφαλείας και την τακτική ενημέρωση του ιστότοπού σας στο WordPress. Υπάρχουν πρόσθετα που βοηθούν στην εκτέλεση του ιστότοπού σας, αλλά τελικά σε αυτό’σε σας.

Οι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπως το Bluehost, παρέχουν δωρεάν πιστοποιητικά SSL, αυτόματες ενημερώσεις του ιστότοπού σας και αντίγραφα ασφαλείας, για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας στο WordPress’ασφάλεια.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε προσεκτικά αξιόπιστα πρόσθετα. Εμείς’Έχω ήδη αναφέρει πώς οι ξεπερασμένες προσθήκες μπορούν να αποδυναμώσουν τον ιστότοπό σας ή ακόμη και να τον κάνουν να παρουσιάσει σφάλμα. Μα αυτό’δεν είναι όλα. Ορισμένες προσθήκες μπορούν πραγματικά να περιέχουν επιβλαβές κώδικα που θα επηρεάσει τον ιστότοπό σας’ασφάλεια.

Πώς συγκρίνονται?

Η κύρια διαφορά μεταξύ του WordPress και του Squarespace είναι αυτό που συμβαίνει εάν κάτι πάει στραβά. Εάν το Squarespace δέχεται επίθεση DDoS, αυτό είναι’Θα σας ενημερώσω, ενώ οι ειδικοί του στο εσωτερικό τακτοποιούν τα πάντα για εσάς.

Εάν εγκαταστήσετε μια ελαττωματική ή κακόβουλη προσθήκη στον ιστότοπό σας στο WordPress και εισβάλλετε σε εισβολή, εσείς’Θα σβήσω μόνοι σας πυρκαγιές.

Ιδιοκτησία περιεχομένου: Διατηρείτε τα δικαιώματά σας?

Ιδιοκτησία περιεχομένουΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματαSquarespaceWordPress
 • Εξακολουθείτε να έχετε το περιεχόμενο που ανεβάζετε
 • Το Squarespace μπορεί να αποθηκεύσει και να αναπαραγάγει το περιεχόμενό σας με περιορισμένους τρόπους
 • Εξακολουθείτε να έχετε το περιεχόμενο που ανεβάζετε
 • Εσείς’Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω μια υπηρεσία φιλοξενίας, η οποία πιθανότατα θα έχει πρόσθετους όρους

Εάν δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μέσω οποιασδήποτε διαδικτυακής πλατφόρμας, τότε’Είναι καλή ιδέα να ελέγξετε τις πολιτικές ιδιοκτησίας περιεχομένου: Δεν το κάνετε’Δεν θέλω να εγκαταλείψω κατά λάθος τα δικαιώματα για τη δική σας δουλειά.

Οι μεγαλύτερες διαδικτυακές εταιρείες γνωρίζουν ότι μπορούν’να κλέψει περιεχόμενο χωρίς τεράστια αντίδραση, φυσικά, και τόσο το Squarespace όσο και το WordPress προσπαθούν να κρατήσουν τους πελάτες τους όσο το δυνατόν πιο χαρούμενους. Εδώ’πώς κάθε εταιρεία προσεγγίζει το ζήτημα ιδιοκτησίας περιεχομένου.

Ιδιοκτησία περιεχομένου Squarespace

Όλα όσα ανεβάζετε στο Squarespace παραμένουν το περιεχόμενό σας και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας εάν αποχωρήσετε από το Squarespace στο μέλλον. Δεν το κάνεις’Ωστόσο, κατέχω το πρότυπο ιστότοπου: τεχνικά, αυτό’απλώς έχει άδεια, ακόμα κι αν το πληρώσατε, και κερδίσατε’να είστε σε θέση να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας να φαίνεται ακριβώς το ίδιο εάν επιλέξετε να αποχωρήσετε.

Εκεί’είναι επίσης ένα αλίευμα. Σύμφωνα με τη λεπτή εκτύπωση, όλα όσα ανεβάζετε σε έναν ιστότοπο της Squarespace έχουν πράγματι άδεια για την εταιρεία. Εσείς’τους δίνω ένα “δικαίωμα και άδεια χρήσης, φιλοξενίας, αποθήκευσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, δημιουργίας παραγώγων έργων, επικοινωνίας, δημοσίευσης, δημόσιας προβολής, δημόσιας εκτέλεσης και διανομής περιεχομένου χρήστη για περιορισμένους σκοπούς, επιτρέποντας στο [Squarespace] να παρέχει, να βελτιώνει, να προωθεί και να προστατεύει Υπηρεσίες.”

Ακούγεται τρομακτικό, αλλά’Στην πραγματικότητα δεν είναι χειρότερα από την εκτυπώσιμη εκτύπωση’πιθανότατα έχει ήδη συμφωνήσει για Facebook, Twitter ή άλλη άλλη σημαντική διαδικτυακή υπηρεσία. Η ουσία είναι ότι κέρδισε ο Squarespace’χρησιμοποιήστε το περιεχόμενό σας, εκτός εάν το χρησιμοποιείτε’για την προώθηση ή τη λειτουργία του ιστότοπού σας… και μπορείτε ακόμη και να εξαιρεθείτε από αυτό εάν είστε’μου αρέσει.

Ιδιοκτησία περιεχομένου WordPress

Όλες οι ιστοσελίδες του WordPress.org λειτουργούν χάρη στο δωρεάν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα WordPress.org. Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε λογισμικό ανοιχτού κώδικα, ο πηγαίος κώδικας είναι διαθέσιμος σε όλους και μπορεί να αναδιανεμηθεί και να τροποποιηθεί κατά βούληση.
Το’πίσω από το WordPress’ πλεονεκτήματα, καθώς σημαίνει ότι το λογισμικό είναι απίστευτα ευέλικτο και προσαρμόσιμο, και αυτό’Επίσης πίσω από την αδυναμία του, καθώς το λογισμικό μπορεί να είναι περίπλοκο και απαιτεί γνώσεις κωδικοποίησης.

Αλλά από τότε’προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα, η εταιρεία δεν το κάνει’να επιβάλει τους ίδιους όρους άδειας χρήσης περιεχομένου που χρησιμοποιεί το Squarespace. Το περιεχόμενό σας παραμένει δικό σας και δεν είναι’ακόμη και με άδεια.

Χορηγήθηκε, εκεί’Ακόμα ένα catch: Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, εσείς’εξακολουθείτε να είστε υπεύθυνοι για την υπηρεσία φιλοξενίας σας και οι περισσότερες καλές υπηρεσίες φιλοξενίας περιλαμβάνουν τους ίδιους όρους άδειας χρήσης που χρησιμοποιεί η Squarespace. Είτε έτσι είτε αλλιώς, εσύ’Θα διατηρήσω τον έλεγχο του περιεχομένου σας.

Μετεγκατάσταση ιστότοπου: Πόσο εύκολα μπορείτε να μετακινηθείτε?

Μετεγκατάσταση ιστότοπουΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματαSquarespaceWordPress
 • Ενσωματωμένο εργαλείο μετεγκατάστασης WordPress
 • Οδηγίες εσωτερικής βοήθειας για εισαγωγή και εξαγωγή
 • Περιορισμένες επιλογές εξαγωγής
 • Επιτρέπει την εξαγωγή πολλού περιεχομένου
 • Η προσθήκη πρέπει να εγκατασταθεί για εισαγωγή, όπως εκεί’δεν υπάρχει εσωτερικό εργαλείο

Τι θα συμβεί αν επιλέξετε Squarespace ή WordPress, αλλά μετά αλλάξετε γνώμη αργότερα; Παγιδεύεστε για πάντα, με το περιεχόμενό σας να είναι όμηρο μέχρι το τέλος του χρόνου; Ευτυχώς, η απάντηση σε τόσο δραματικές ερωτήσεις είναι όχι.

Μπορείτε να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας σε μια νέα πλατφόρμα, είτε θέλετε να μετακινηθείτε από το WordPress στο Squarespace ή το αντίστροφο.
Ενώ η πλατφόρμα σας κέρδισε’Για να σας κρατήσουμε όμηρους, είναι συνήθως πιο δύσκολο να εξαγάγετε περιεχόμενο από το να το εισαγάγετε, έτσι κέρδισε’να είναι πάντα μια απλή δουλειά.

Επίσης, να είστε προετοιμασμένοι για μια νέα αρχή με περισσότερους από έναν τρόπους – μπορείς’t μετεγκατάσταση ήχου, βίντεο, εκδηλώσεων ή σελίδων προϊόντων ή το στυλ του ιστότοπού σας. Οτι’το ίδιο και με το WordPress και το Squarespace, έτσι και εσείς’Θα χρειαστεί να επανασχεδιάσω τον ιστότοπό σας κατά τη μετεγκατάσταση.

Μετεγκατάσταση από το WordPress στο Squarespace

Πόσο εύκολο είναι λοιπόν; Λοιπόν, το Squarespace διαθέτει ένα ενσωματωμένο εργαλείο εισαγωγής για τη μετακίνηση του ιστότοπού σας στο WordPress, καθώς και χρήσιμους οδηγούς για να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα. Το’είναι αρκετά απλό – δημιουργήστε έναν ιστότοπο Squarespace, επιλέξτε το σχέδιό σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την επιλογή Σύνθετη εισαγωγή για να μεταφέρετε περιεχόμενο από τον ιστότοπό σας στο WordPress.org.

Βεβαιωθείτε ότι απενεργοποιήσατε πρώτα τυχόν προσθήκες και μεταφέρετε χρησιμοποιώντας αρχεία .xml.

wordpress to squarespace μετεγκατάστασηSquarespace’Το εργαλείο μετεγκατάστασης καθιστά απλή την εισαγωγή του ιστότοπού σας στο WordPress και διαθέτει χρήσιμους οδηγούς για να το καταστήσει όσο το δυνατόν πιο εύκολο.

Το Squarespace θα εισαγάγει όλα σας:

 • Σελίδες ιστολογίου, αναρτήσεις και συγγραφείς
 • Σχόλια
 • Κατηγορίες και ετικέτες
 • Εικόνες
 • Συνημμένα
 • Σελίδες ιστότοπου

Μετεγκατάσταση από το Squarespace στο WordPress

Η εξαγωγή περιεχομένου από το Squarespace είναι λίγο πιο δύσκολη. Εάν δεν το κάνετε’έχετε ήδη έναν ιστότοπο WordPress, εσείς’Θα πρέπει να δημιουργήσω ένα (συμπεριλαμβανομένης της εύρεσης φιλοξενίας, εγκατάστασης του WordPress και εγγραφής ή μεταφοράς του ονόματος domain σας).

οδηγός εξαγωγής squarespaceΠαρόλο που η εξαγωγή περιεχομένου από το Squarespace είναι πιο δύσκολη από την εισαγωγή από το WordPress, εξακολουθείτε να έχετε το Squarespace’άρθρα εσωτερικής βοήθειας για να σας καθοδηγήσουν στη μετανάστευση

Μόλις εσύ’το έχετε κάνει, μπορείτε να εξαγάγετε το περιεχόμενό σας στο Squarespace. Εσείς’πιο περιορισμένη σε ό, τι μπορείτε να εξαγάγετε από το Squarespace – εδώ είναι τα κύρια πράγματα που μπορείτε να μετακινηθείτε:

 • Κανονικές σελίδες
 • Μία σελίδα ιστολογίου και όλες οι δημοσιεύσεις της
 • Σελίδες συλλογής
 • Μπλοκ εικόνας
 • Μπλοκ κειμένου
 • Σχόλια

Αρα εσύ’Θα έχω πολύ περισσότερη δουλειά αν κάνεις’μεταβαίνετε από το Squarespace στο WordPress. Ωστόσο, το Squarespace εξακολουθεί να σας παρέχει αναλυτικούς οδηγούς που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τη μετεγκατάσταση. Το πόσο απλό ή περίπλοκο είναι εξαρτάται από το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, για παράδειγμα αν είναι’είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Βοήθεια και υποστήριξη: Τι’είναι η Εξυπηρέτηση Πελατών?

Βοήθεια & ΥποστήριξηΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματαSquarespaceWordPress
 • Αφιερωμένη ομάδα υποστήριξης
 • Εύκολη στη χρήση βάση γνώσεων
 • Διατίθενται διαδικτυακά σεμινάρια, άρθρα, βίντεο και υποστήριξη μέσω email
 • Μικρότερο εύρος πόρων βοήθειας από το WordPress
 • Μαζική κοινότητα με εκτεταμένους πόρους
 • Δύσκολο να βρείτε σχετικές πληροφορίες

Βοήθεια και υποστήριξη WordPress

Όσον αφορά την υποστήριξη, το WordPress διαθέτει μια τεράστια κοινότητα και τεράστιους πόρους και σεμινάρια για να σας βοηθήσει. Ωστόσο, από την εμπειρία μας, αυτό’Είναι δύσκολο να βρεις καλή και σχετική βοήθεια λόγω υπερφόρτωσης πληροφοριών.

squarespace εναντίον wordpress - υποστήριξη wpΤο WordPress διαθέτει ένα τεράστιο φόρουμ κοινότητας. Προσφέροντας χιλιάδες άρθρα βοήθειας, μπορεί να είναι συντριπτικό και δύσκολο να πλοηγηθείτε.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να αναπτύξει εργαλεία για το WordPress, επομένως η ποιότητα των εργαλείων δεν παρακολουθείται. Τις περισσότερες φορές, μόνο ο αρχικός προγραμματιστής του εργαλείου μπορεί να σας βοηθήσει – και αυτό’υποθέτοντας ότι είναι ακόμη πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Μια εναλλακτική λύση είναι να προσλάβετε έναν εργολάβο που είναι ειδικευμένος στο WordPress για να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τον ιστότοπό σας, αλλά αυτό μπορεί να γίνει ακριβό πολύ γρήγορα – ακόμη και αν αναθέσετε σε τρίτους την Ινδία, την Ανατολική Ευρώπη ή την Ασία όπου οι μισθοί δεν είναι τόσο υψηλοί.

Βοήθεια και υποστήριξη του Squarespace

Το Squarespace, εν τω μεταξύ, έχει μια κεντρική ομάδα υποστήριξης αφιερωμένη στο δικό της δημιουργό ιστότοπων. Αυτή η ομάδα έχει αναπτύξει μια βιβλιοθήκη οδηγών βοήθειας, βίντεο εργαστηρίου και ενός φόρουμ κοινότητας για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Εσείς’Θα μπορέσω επίσης να μιλήσω με ένα μέλος της ομάδας υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας και υποστήριξης μέσω email διάρκειας 1 ώρας.

βάση γνώσεων squarespaceΤο κέντρο βοήθειας του Squarespace είναι ξεκάθαρα σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις γρήγορα και εύκολα. Εκτός από τη γραμμή αναζήτησης και τις κατηγορίες περιήγησης, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε διαδικτυακά σεμινάρια, βίντεο και υποστήριξη μέσω email.

Επιπλέον, δεδομένου ότι το Squarespace δημιουργεί και δοκιμάζει τα δικά του εργαλεία, οι πιθανότητες του ιστότοπού σας να αντιμετωπίσει ζητήματα είναι αρκετά χαμηλές.

Τιμολόγηση και αξία για τα χρήματα: Πόσα μιλάμε εδώ?

Τιμολόγηση & Σχέση ποιότητας και τιμήςΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματαSquarespaceWordPress
 • Ορισμένα σχέδια δίνουν σαφείς τιμές
 • Χωρίς κρυφό επιπλέον κόστος
 • Καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής από άλλους κατασκευαστές ιστότοπων
 • Περιορίζεται σε 4 προγράμματα τιμολόγησης
 • Το ίδιο το WordPress είναι δωρεάν
 • Επιπλέον έξοδα, όπως προσθήκες, φιλοξενία κ.λπ..

Επισκόπηση τιμολόγησης Squarespace έναντι WordPress

Το Squarespace έχει τέσσερα σχέδια τιμολόγησης που κυμαίνονται από 12 $ έως 40 $ ανά μήνα. Αυτές είναι καθορισμένες τιμές χωρίς κρυφές χρεώσεις. Αντίθετα, το WordPress είναι μια δωρεάν πλατφόρμα που απαιτεί επιπλέον πληρωμές, όπως φιλοξενία, προσθήκες και θέματα. Η τιμολόγηση για το WordPress είναι πιο ευέλικτη, αλλά η τιμολόγηση του Squarespace είναι ευκολότερη στον προϋπολογισμό.

Πριν δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αυτό’Είναι σημαντικό να σκεφτείτε πόσο εσείς’να είστε πρόθυμοι να επενδύσετε σε αυτό. Το πόσο να επενδύσετε στον ιστότοπό σας είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό ζήτημα.

Τιμές Squarespace

Όλα του Squarespace’Τα σχέδια έχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και συνοδεύονται από ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος (αξίας 10-15 $). Η αποκλειστική υποστήριξη 24/7 που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Squarespace είναι πολύτιμο χαρακτηριστικό, καθώς μπορεί να σας εξοικονομήσει ώρες εάν εσείς’χρειαζόμαστε ποτέ κάποια βοήθεια.

Το Squarespace προσφέρει 4 προγράμματα τιμολόγησης premium, που κυμαίνονται από 12-40 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως).

Εάν εγγραφείτε σε ένα ετήσιο πρόγραμμα, μπορείτε να εξοικονομήσετε από 13% έως 25% σε σύγκριση με την εγγραφή σε ένα πρόγραμμα από μήνα σε μήνα.

Σχέδια τιμολόγησης SquarespaceMonthly Plan ($ / μήνα) Ετήσιο πρόγραμμα ($ / μήνα) Εξοικονόμηση (%)ΠροσωπικόςΕπιχείρησηΒασικό (ηλεκτρονικό εμπόριο)Προχωρημένο (ηλεκτρονικό εμπόριο)
16 $12 $25%
26 $18 $31%
30 $26 $13%
46 $40 $13%

Το φθηνότερο Προσωπικό πρόγραμμα κοστίζει μόλις 12 $ το μήνα (χρεώνεται ετησίως) και σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν απλό και κομψό ιστότοπο.

Το επόμενο πλάνο είναι το επιχειρηματικό πρόγραμμα με 18 $ ανά μήνα. Ιδανικό για επιχειρήσεις, υποστηρίζει το ηλεκτρονικό εμπόριο και έχει υπερδιπλασιάσει τις διαθέσιμες δυνατότητες του Προσωπικού προγράμματος.

Σχέδια δημιουργίας ιστότοπων για τιμολόγηση squarespaceΤο Squarespace έχει δύο σχέδια δημιουργίας ιστότοπων, τα προσωπικά και επιχειρηματικά σχέδια

Τα υπόλοιπα δύο σχέδια στοχεύουν στη δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων. Το βασικό πρόγραμμα 26 $ ανά μήνα περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του επιχειρηματικού σχεδίου, καθώς και προηγμένα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου. Το πιο ακριβό πρόγραμμα είναι το πρόγραμμα Advanced για 40 $ ανά μήνα, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη επιχειρήσεων.

Υφηγητής’ξεχάστε: Όλα τα σχέδια Squarespace συνοδεύονται από δωρεάν δοκιμή 14 ημερών ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν εγγραφείτε σε ένα premium πρόγραμμα.

Κωδικός προσφοράς SquarespaceΧρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς "WBE" στο Ταμείο για έκπτωση 10%

Εξοικονομήστε 10% σε οποιοδήποτε πρόγραμμα Squarespace!

Έχουμε έναν αποκλειστικό κωδικό προσφοράς που μπορεί να σας εξοικονομήσει 10% στην πρώτη σας αγορά ή αναβάθμιση με το Squarespace! Απλά μπείτε WBE στο ταμείο για να εξοικονομήσετε το κόστος οποιουδήποτε προγράμματος.

Τιμολόγηση WordPress

Το WordPress είναι μια δωρεάν πλατφόρμα, αλλά εσείς’Θα πρέπει να βγάλω το πορτοφόλι σας για να καλύψουμε άλλες πτυχές του ιστότοπού σας. Πέντε βασικοί παράγοντες που πρέπει να σκεφτείτε κατά την εκπόνηση του κόστους σας είναι:

 • Φιλοξενία – πληρωμή ενός παρόχου φιλοξενίας για χώρο στο διαδίκτυο, όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε και να αποθηκεύσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress
 • Θέματα – ενώ ορισμένα θέματα είναι δωρεάν, για κορυφαία ποιότητα’αξίζει να σκεφτείτε να επενδύσετε σε θέματα επί πληρωμή ή σε έναν σχεδιαστή
 • Ενσωμάτωση ηλεκτρονικού εμπορίου – εάν θέλετε να πουλήσετε μέσω του ιστότοπού σας, εσείς’Θα χρειαστώ εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Πρόσθετα – αξιόπιστα και αξιόπιστα πρόσθετα μπορούν να επεκτείνουν τον ιστότοπό σας και αξίζει να πληρώσετε
 • Κόστος προγραμματιστή – δημιουργείτε μόνοι σας αυτόν τον ιστότοπο; Προσλαμβάνετε έναν προγραμματιστή για να σας βοηθήσει; Αυτή η απόφαση θα επηρεάσει τον συνολικό προϋπολογισμό σας

Το WordPress θα σας ζητήσει να ταξινομήσετε τη δική σας φιλοξενία, η οποία γενικά κοστίζει περίπου 7 $ ανά μήνα (περίπου 84 $ ανά έτος). Το WordPress συνιστά τη χρήση Bluehost, Dreamhost ή SiteGround (κάντε κλικ για να διαβάσετε τις κριτικές μας για αυτά). Η Bluehost είναι ο κορυφαίος πάροχος φιλοξενίας WordPress, σημειώνοντας εντυπωσιακό 4,8 / 5.

Προτείνεται φιλοξενία του wordpressΕσείς’Θα πρέπει να πληρώσω για τη δική σας φιλοξενία για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Το Bluehost, το DreamHost και το SiteGround είναι τα τρία κορυφαία που προτείνει το WordPress.

Επιπλέον, πιθανότατα θα πρέπει να αγοράσετε ένα θέμα, το οποίο κατά μέσο όρο θα μπορούσε να κοστίσει περίπου 30-80 $ ανά θέμα. Το ποσό που ξοδεύετε εξαρτάται από το πόσο αξιόπιστο και αξιόπιστο είναι ο προγραμματιστής θέματος (κατά κανόνα, όσο πιο ακριβό είναι το προϊόν, τόσο πιο αξιόπιστο είναι).

Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες στον ιστότοπό σας στο WordPress, ίσως χρειαστεί να προσθέσετε μερικές δωρεάν ή πληρωμένες προσθήκες. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί 15-50 $ ανά προσθήκη, και πάλι ανάλογα με τη φήμη του προγραμματιστή.

Με το WordPress, θα πρέπει επίσης να αγοράσετε το δικό σας όνομα τομέα, το οποίο θα είναι περίπου 10-12 $ ετησίως. Μπορείτε να αναζητήσετε και να αγοράσετε έναν τομέα από δημοφιλείς ιστότοπους ονομάτων τομέα, όπως το Domain.com.

Έτσι, η αρχική επένδυση για έναν ιστότοπο WordPress θα μπορούσε να κυμαίνεται από 139 $ έως 200 $ ή υψηλότερα, ανάλογα με τον αριθμό των πρόσθετων πληρωμένων που αποφασίζετε να παραλάβετε. Επίσης, να θυμάστε ότι αυτό δεν συνοδεύεται από υποστήριξη.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας στο WordPress, ίσως χρειαστεί επίσης να προσλάβετε έναν προγραμματιστή συμβολαίου ή έναν σχεδιαστή για να τις εφαρμόσετε – κάτι που θα μπορούσε να σας κοστίσει χιλιάδες.

1) Κόστος δημιουργίας ιστότοπου – μοιραζόμαστε εδώ τις δικές μας εμπειρίες και τον δικό μας οδηγό τιμολόγησης

2) Δείτε τον οδηγό βίντεο σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός ιστότοπου WordPress με τη δική σας φιλοξενία

Εκτιμώμενο κόστος WordPress

Συνολικά, οι εκτιμήσεις που έχουμε παράσχει για το κόστος δημιουργίας ενός ιστότοπου WordPress βρίσκονται στο κάτω μέρος.

Σύμφωνα με τα Elegant Themes, ένας δημοφιλής προγραμματιστής θέματος WordPress, η δημιουργία και η λειτουργία ενός ιστότοπου WordPress (χωρίς να προσλάβει εξωτερική βοήθεια) θα μπορούσε να σας κοστίσει τίποτα από 200 έως 1.000 $+.

Τα κύρια κόστη συνδέονται με την αγορά θεμάτων και προσθηκών premium. Τα premium θέματα κυμαίνονται συνήθως από 50-200 $ το μήνα, ενώ τα πρόσθετα premium μπορούν να κυμαίνονται από 15-200 $.

Ένας τυπικός τομέας κοστίζει περίπου 12 $ ετησίως. Η φιλοξενία εξαρτάται πολύ από τον πάροχο που επιλέγετε, αλλά κατά μέσο όρο, οι τιμές φιλοξενίας τείνουν να πέφτουν μεταξύ 10 και 30 $ το μήνα.

Σημειώστε ότι αυτό δεν συνεπάγεται το συνεχές κόστος. αν χρειαστεί να προσλάβετε κάποιον για να σας βοηθήσει να κάνετε τροποποιήσεις στον ιστότοπό σας στο WordPress ή για να βοηθήσετε στην αντιμετώπιση προβλημάτων, αυτό θα αυξήσει το κόστος ακόμη περισσότερο.

Τα Elegant Themes υπολόγισαν επίσης ότι ένα προσαρμοσμένο θέμα WordPress θα σας κοστίσει περίπου 3.000-6.000 $ (για σχεδιασμό και ανάπτυξη), ενώ ένας προσαρμοσμένος ιστότοπος WordPress θα είναι περίπου 6.000-15.000 $ (για σχεδιασμό και ανάπτυξη συν προσαρμοσμένες προσθήκες). Μπορείτε να δείτε τις εκτιμήσεις τους εδώ.

Squarespace εναντίον WordPress – Τιμολόγηση: Η ετυμηγορία

Το WordPress έχει καλύτερες τιμές από το Squarespace. Το’είναι μια δωρεάν πλατφόρμα, σε αντίθεση με το Squarespace, οπότε οι δαπάνες σας είναι εντελώς υπό τον έλεγχό σας. Μπορείτε να επιλέξετε τη φιλοξενία, τις προσθήκες και τα θέματα που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας. Ωστόσο, ακόμη και αυτά τα βασικά μπορούν να αυξήσουν το κόστος σας. Δεν προέκυψαν απροσδόκητες αυξήσεις τιμών’Κίνδυνος με το Squarespace’καθορισμένα σχέδια.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε την αναθεώρηση τιμολόγησης Squarespace για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το εργαλείο δημιουργίας’τα σχέδια
 • Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το WordPress Hosting? Δείτε την κριτική μας για τον Καλύτερο Πάροχο Φιλοξενίας WordPress Για περισσότερες πληροφορίες.
 • Διαβάστε την κριτική μας στο Bluehost για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τιμολόγηση, τις δυνατότητες και άλλα.

Squarespace εναντίον WordPress: Συμπέρασμα

Το Squarespace και το WordPress είναι και οι δύο γίγαντες σχεδιασμού του κόσμου δημιουργίας ιστοσελίδων. Και οι δύο θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν όμορφο και ισχυρό ιστότοπο. Υπάρχουν όμως και κάποιες μεγάλες διαφορές.

Το Squarespace απευθύνεται σε άτομα που δεν διαθέτουν ειδικές τεχνολογικές δεξιότητες. Δεν το κάνεις’Δεν χρειάζεται να κωδικοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στο Squarespace, αλλά με τα υψηλής ποιότητας σχέδια του, οι άνθρωποι θα δυσκολευτούν να το πιστέψουν! Μπορείτε να κωδικοποιήσετε αν θέλετε, αλλά χάρη στον επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης, αυτό’δεν είναι απαραίτητο.

Το WordPress είναι κατάλληλο μόνο για τους πιο τεχνικά σίγουρους. Θα χρειαστεί να κωδικοποιήσετε και θα πρέπει να είστε ευτυχείς να διαχειριστείτε, να ενημερώσετε και να προστατεύσετε τον δικό σας ιστότοπο. Ωστόσο, τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά. Το WordPress είναι εξαιρετικά δημοφιλές και αν εσείς’σχετικά με την τεχνική μπάλα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που’κομψό και γεμάτο με χαρακτηριστικά.

Συνολικά, το Squarespace προσφέρει ένα πακέτο που περιλαμβάνει’είναι κατάλληλο για τα περισσότερα άτομα. Το Squarespace είναι ευκολότερο στη χρήση από το WordPress, αλλά εξακολουθεί να δημιουργεί εντυπωσιακά επαγγελματικούς ιστότοπους. Το’Είναι λιγότερο ευάλωτο σε απειλές και είναι πολύ χαμηλότερη συντήρηση από το WordPress.

Από την άλλη πλευρά, το WordPress έχει αναμφισβήτητα κερδίσει τη φήμη του ως πλατφόρμα ισχύος του Διαδικτύου. Αλλά για έναν προχωρημένο και προσβάσιμο γενικό οικοδόμο, το Squarespace είναι η πραγματική συμφωνία.

Εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας της σύγκρισής μας παραπάνω.

Squarespace εναντίον WordPressSquarespaceWordPressΕυκολία στη χρήσηΣχέδιοΧαρακτηριστικάΕφαρμογές και προσθήκεςSEOΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟBloggingΕπεξεργαστής για κινητάΣυνεχής συντήρησηΑσφάλειαΙδιοκτησία περιεχομένουΜετεγκατάσταση ιστότοπουΒοήθεια και υποστήριξηΤιμολόγηση
Ένα πολύ φιλικό προς το χρήστη, πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χωρίς να γνωρίζετε πώς να κωδικοποιήσετε ή να προσλάβετε κανέναν για βοήθεια.Απότομη καμπύλη μάθησης, ειδικά αν είστε αρχάριος. Πρέπει να ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε και να είστε τεχνικά καταλαβαίνω ή να προσλάβετε κάποιον που είναι.
Εκπληκτικά, προσαρμόσιμα πρότυπα σχεδιαστών που έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη εμπειρία χρήστη.Πολλές επιλογές όσον αφορά θέματα, αλλά καμία δεν είναι τόσο εξελιγμένη όσο και εσείς’Θα πρέπει να έχω κάποιες δεξιότητες κωδικοποίησης για να αποκομίσουμε τα πλήρη οφέλη.
Μια γκάμα ενσωματωμένων χαρακτηριστικών με εντυπωσιακή ποιότητα που καλύπτει διάφορες περιοχές. Νέες δυνατότητες προστίθενται και ενημερώνονται τακτικά.Μικρότερο εύρος ενσωματωμένων δυνατοτήτων – περισσότερο εξαρτάται από προσθήκες τρίτων για επιπλέον λειτουργικότητα.
Δεν υπάρχουν εξωτερικές εφαρμογές ή προσθήκες για εγκατάσταση’έχουν ήδη ενσωματωθεί πλήρως στο Squarespace. Αυτό σημαίνει ότι’είναι όλα συμβατά και ενημερωμένα.Χιλιάδες προσθήκες για να διαλέξετε για εγκατάσταση στον ιστότοπό σας στο WordPress. Διατίθενται ατελείωτες επιπλέον λειτουργίες. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο λόγω παρωχημένων και κακής ποιότητας προσθηκών.
Οι δυνατότητες SEO είναι ήδη ενσωματωμένες και διαχειριζόμενες για εσάς.Τα πρόσθετα SEO μπορούν να προσθέσουν ισχυρά εργαλεία και οδηγούς στον ιστότοπό σας στο WordPress.
Ενσωματωμένες δυνατότητες πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου μεγέθους αποθέματος, αλλά λείπουν ελαφρώς σε εφαρμογές και επιλογές πληρωμής.Δύσκολη πλοήγηση και έλλειψη υποστήριξης πελατών. Αλλά αν μπορείτε να το καταλάβετε, αυτό’είναι μια ισχυρή, προσαρμόσιμη πλατφόρμα.
Καλή επιλογή προτύπων και εργαλείων blogging για να σας ξεπεράσει, αλλά απλά όχι τόσο ισχυρό όσο οι πόροι blogging που διαθέτει το WordPress.Προσαρμοσμένο για blogging, με μεγάλη προσθήκη προσθηκών και ενσωματωμένων λειτουργιών. Επίσης, έχει μια κοινότητα bloggers και σας επιτρέπει να αφήνετε σχόλια σε άλλα blogs WordPress.
Οι εφαρμογές για κινητά είναι δωρεάν και εύκολα στην εγκατάσταση. Έχετε τέσσερις διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία που ταιριάζει στον ιστότοπό σας’ανάγκες.Επίσης δωρεάν και εύκολο στην εγκατάσταση. Έρχεται μόνο με μία επιλογή για κάθε συσκευή – η οποία είναι ιδανική για εσάς’ψάχνω για μια απλή λύση.
Πολύ λίγο – το Squarespace είναι ένα “κλειστό” περιβάλλον, που σημαίνει ότι ελέγχουν όλες τις πτυχές της πλατφόρμας και διαχειρίζονται όλες τις ενημερώσεις και τις εργασίες συντήρησης για εσάς.Απαιτείται συχνή συντήρηση, ειδικά εάν η πλατφόρμα, το θέμα ή οι προσθήκες ενημερώνονται από τους προγραμματιστές τους. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση όλων των πτυχών του ιστότοπού σας.
Όλη η ασφάλεια και οι ενημερώσεις διαχειρίζονται για εσάς. Εάν υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας, Squarespace’Οι ειδικοί θα το αντιμετωπίσουν.Είστε υπεύθυνοι για τη διαχείριση της ασφάλειας του ιστότοπού σας.
Κέρδισε’να αποκτήσετε δικαιώματα για το περιεχόμενό σας. Ωστόσο, εσύ’Θα πρέπει να καταβάλουμε προσπάθειες για να εξαιρεθείτε από τη λεπτή εκτύπωση, σύμφωνα με την οποία το Squarespace μπορεί να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενό σας για να προωθήσει ή να προβάλει τον ιστότοπό σας.Κέρδισε’να αποκτήσετε δικαιώματα επί του περιεχομένου σας και δεν έχει κανέναν από τους όρους αδειοδότησης που κάνει η Squarespace. Ωστόσο, εσύ’Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω έναν πάροχο φιλοξενίας, ο οποίος πιθανότατα θα έχει όρους αδειοδότησης παρόμοιοι με εκείνους του Squarespace.
Σας επιτρέπει να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας εάν θέλετε. Επίσης εύκολο στην εισαγωγή από το WordPress.Σας επιτρέπει να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας εάν θέλετε. Επίσης, διευκολύνει την εξαγωγή περιεχομένου.
Αφιερωμένη ομάδα υποστήριξης με οργανωμένα σεμινάρια. Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email.Μεγάλη κοινότητα με πόρους και σεμινάρια, αλλά όχι καλά οργανωμένη. Οι περισσότεροι χρήστες καταλήγουν να πληρώνουν προγραμματιστές για βοήθεια.
4 προγράμματα premium, που κυμαίνονται από 12 $ ανά μήνα έως 40 $ ανά μήνα.Μπορεί να κυμαίνεται από 200 $ – 15.000 $, ανάλογα με διάφορους παράγοντες (φιλοξενία, θέματα, προσθήκες, βοήθεια πρόσληψης κ.λπ.)

Πότε να χρησιμοποιήσετε το Squarespace αντί για το WordPress

Εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Squarespace ή το WordPress; Εδώ είναι μερικοί από τους βασικούς λόγους για εσάς’Θέλω να διαλέξω το Squarespace από το WordPress:

 • Θέλετε έναν εκπληκτικό ιστότοπο χωρίς ταλαιπωρία ή φασαρία
 • Χρειάζεστε έναν ιστότοπο αρκετά γρήγορα
 • Εσείς’μετά από έναν εύκολο στη διαχείριση ιστότοπο
 • Θέλετε διαφανή, καθορισμένη τιμή
 • Εσείς’δεν είμαι σίγουρος κωδικοποίηση
 • Εκτιμάτε την ευκολία του Squarespace’s all-in-one λύση
 • Θέλετε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και όχι στη συντήρηση
 • Σας αρέσει η ασφάλεια της αποκλειστικής 24/7 υποστήριξης

Πότε να χρησιμοποιείτε το WordPress αντί για το Squarespace

Ισως εσύ’πειρασμός από το WordPress, αλλά δεν είναι’το έπεισα’σωστά για σένα; Εδώ είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν το WordPress – αν αυτοί είναι γνωστοί, το WordPress είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή σας:

 • Εσείς’ανασχηματίζουμε μια πολύπλοκη ιστοσελίδα
 • Θέλετε πλήρη προσαρμογή
 • Εσείς’μετά από μια πρακτική προσέγγιση για τη λειτουργία του ιστότοπού σας
 • Εσείς’είμαι χαρούμενος κωδικοποίηση ή μαθαίνοντας να κωδικοποιείτε
 • Θέλετε πραγματικά ισχυρά εργαλεία blogging
 • Δεν το κάνεις’Θα χρειαστεί μια ιστοσελίδα σούπερ σύντομα
 • Εσείς’δεν αναβάλλεται από τεχνικές εργασίες, όπως φιλοξενία, ασφάλεια ή ενημερώσεις
 • Επιθυμείτε να επιλέξετε ποια εργαλεία ή δυνατότητες χρειάζεται ο ιστότοπός σας

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Αναθεώρηση Squarespace
 • Αναθεώρηση WordPress.org
 • Αναθεώρηση WordPress.com
 • Τιμές Squarespace
 • Πρότυπα Squarespace
 • Αναθεώρηση ηλεκτρονικού εμπορίου Squarespace
 • Αναθεώρηση SEO Squarespace
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Squarespace
 • Wix εναντίον Squarespace
 • Καλύτερος πάροχος φιλοξενίας WordPress
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • Wix εναντίον WordPress
 • Squarespace εναντίον WordPress: Οι συχνές ερωτήσεις

Squarespace εναντίον WordPress: Οι συχνές ερωτήσεις

Σε ποιους απευθύνεται το Squarespace?

Το Squarespace έχει σχεδιαστεί για να βοηθά όλους να δημιουργήσουν τη δική τους ιστοσελίδα, ανεξάρτητα από την τεχνική τους ικανότητα. Δεν το κάνεις’Πρέπει να κωδικοποιήσετε – αλλά μπορείτε αν θέλετε – και έρχεται με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά για να κάνει τη ζωή σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Έχει εκπληκτικά πρότυπα για όλους τους λάτρεις του σχεδιασμού εκεί έξω.

Σε ποιους απευθύνεται το WordPress?

Το WordPress απευθύνεται σε όποιον θέλει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα τα παξιμάδια του ιστότοπού του, από την ασφάλεια έως τις ενημερώσεις, την κωδικοποίηση και άλλα. Εσείς’Θα πρέπει να έχω κάποια τεχνική εμπιστοσύνη ή να νιώθω άνετα να μαθαίνετε καθώς πηγαίνετε. Το WordPress σας παρέχει απόλυτη προσαρμογή στον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ό, τι θέλετε!

Είναι το WordPress καλύτερο από το Squarespace?

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση βρίσκεται στην προσωπική σας προτίμηση. Αν εσύ’ψάχνετε να δημιουργήσετε έναν πολύ περίπλοκο ιστότοπο και θα θέλατε απόλυτη ευελιξία, το WordPress θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Από την άλλη πλευρά, εάν εσείς’είναι μια μικρότερη επιχείρηση ή μια ομάδα ατόμων, το Squarespace θα είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν έξυπνο, κομψό ιστότοπο πολύ γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε κανένα κωδικό.

Πόσο κοστίζει το Squarespace?

Squarespace’Τα μηνιαία προγράμματα τιμολόγησης ξεκινούν από 12 $ ανά μήνα. Έχετε την επιλογή να δοκιμάστε το για δωρεάν για 14 ημέρες προτού δεσμευτείτε σε ένα σχέδιο. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική τιμολόγησης για μια βαθιά βουτιά στο πραγματικό κόστος του Squarespace και για να μάθετε ποιο σχέδιο είναι καλύτερο για εσάς.

Πόσο κοστίζει το WordPress?

Το WordPress είναι τεχνικά μια δωρεάν πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα. Τι εσύ’Θα πρέπει να θυμάστε όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο με το WordPress είναι εσείς’Θα πρέπει να πληρώσω για ένα όνομα τομέα, φιλοξενία για τον ιστότοπό σας και ενδεχομένως ένα θέμα πάνω από αυτό. Μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε οπουδήποτε μεταξύ 200 και 1.000 $+ για να λειτουργήσει ένας ιστότοπος WordPress. Ρίξτε μια ματιά στην ενότητα τιμολόγησης αυτής της σύγκρισης για πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Ποιο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων είναι πιο εύκολο στη χρήση, το Squarespace ή το WordPress?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Squarespace χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε μια γραμμή κώδικα, κάτι που το καθιστά ιδανικό για τους μη τεχνικούς μεταξύ μας. Το’σίγουρα η ευκολότερη επιλογή σε σύγκριση με το WordPress.

Είναι το Squarespace ή το WordPress καλύτερο για πολύγλωσσους ιστότοπους?

Το WordPress είναι καλύτερο για τη δημιουργία πολύγλωσσων ιστότοπων από το Squarespace, επειδή μπορείτε να εγκαταστήσετε συγκεκριμένες προσθήκες για τη μετάφραση και την παγκοσμιοποίηση του περιεχομένου σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο με το Squarespace, αντιγράφοντας τις σελίδες σας σε διαφορετικές γλώσσες.

Είναι το Squarespace ή το WordPress καλύτερο για το blogging?

Ενώ το Squarespace διαθέτει μερικά υπέροχα ενσωματωμένα εργαλεία blogging, καμία πλατφόρμα δεν μπορεί να νικήσει το WordPress όταν πρόκειται για blogging! Οτι’Είναι αυτό που φτιάχτηκε για να κάνει και συνοδεύεται από τόνους πολύ ισχυρών εργαλείων blogging.

Αν θέλετε κάτι λιγότερο δύσκολο να το αντιμετωπίσετε, ρίξτε μια ματιά στο Weebly, το Wix ή το WordPress.com – δείτε πώς συγκρίνονται με το Squarespace και το WordPress.org στην κριτική μας για τις καλύτερες πλατφόρμες για τη δημιουργία του ιστολογίου σας.

Τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί του Squarespace ή του WordPress?

Αυτό εξαρτάται πραγματικά από τον τύπο του ιστότοπού σας’ξαναχτίζω! Για ιστολόγια, το WordPress.com είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Για ηλεκτρονικά καταστήματα ελέγξτε το Shopify και για εκπληκτικά σχέδια ρίξτε μια ματιά στο Wix. Για μικρές επιχειρήσεις και χαρτοφυλάκια το Weebly είναι επίσης κορυφαίο υποψήφιο!

Δείτε την εμπεριστατωμένη κριτική μας για τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων για μια πλήρη ματιά σε όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές.

Πρέπει να βρω φιλοξενία για τον ιστότοπό μου στο Squarespace?

Όχι, μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε, γιατί το Squarespace φιλοξενείται πλήρως για εσάς. Δεν το κάνεις’Πρέπει να βρείτε τον δικό σας πάροχο, να εγγραφείτε σε ξεχωριστό πρόγραμμα ή να ανησυχείτε για τα όρια του προγράμματος. Όλα τα πακέτα Squarespace σας προσφέρουν πλήρη διαχείριση cloud hosting, καθώς και απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης.

Πόσο έλεγχο έχετε στον ιστότοπό σας;’περιεχόμενο?

Με το WordPress, έχετε απόλυτο έλεγχο στον ιστότοπό σας. Εκεί’είναι πολύ χαμηλή πιθανότητα να καταργηθεί ο ιστότοπός σας, εκτός εάν έχετε διένεξη με τον πάροχο φιλοξενίας Το Squarespace έχει πολιτικές όρων χρήσης με τις οποίες πρέπει να συμμορφώνεται ο ιστότοπός σας. Εξακολουθείτε να έχετε τον έλεγχο του τι κάνετε με τον ιστότοπό σας, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε το Squarespace’συνθήκες.

Μπορείτε να αλλάξετε τον ιστότοπό σας μεταξύ WordPress και Squarespace?

Ναί! Μπορείτε να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στο Squarespace στο WordPress ή να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress στο Squarespace. Ακόμα κι αν ξεκινήσετε από ένα και μετά αλλάξετε γνώμη, αυτό’δεν είναι το τέλος του κόσμου! Δεν το κάνεις’Πρέπει να μείνουμε πάντα στην πρώτη σας επιλογή.

Πηγαίνετε στην κορυφή

Βρήκα αυτόν τον οδηγό χρήσιμο?

Ερώτηση – Σας βοήθησε αυτός ο οδηγός; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να επωφεληθεί από αυτόν τον οδηγό; Στείλτε τους αυτήν τη σελίδα ή κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης στα αριστερά.

Εσείς’Θα μας βοηθήσετε με τη διάδοση των πληροφοριών σχετικά με τον ιστότοπό μας και εσάς’Θα τους βοηθήσω!

Το Website Builder Expert στοχεύει να σας παρέχει ειλικρινά δεδομένα. Οτι’Γιατί διεξάγουμε τη δική μας έρευνα και αποκτούμε άμεση, προσωπική εικόνα. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map