Weebly εναντίον GoDaddy: Υπάρχει ανάγκη για ταχύτητα;

εμφανιζόμενη εικόνα weebly vs godaddyΣε αυτό το άρθρο, εμείς’Θα σας βοηθήσω να επιλέξετε μεταξύ Weebly και GoDaddy, σκάβοντας όλα τα βασικά γεγονότα, αριθμούς και δυνατότητες που χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.


Γουέμπλι είναι μια από τις ευκολότερες στη χρήση πλατφόρμες, παρέχοντας διαισθητικό σχεδιασμό μεταφοράς και απόθεσης και μια σειρά χρήσιμων εργαλείων και λειτουργιών. Το καλύτερο από όλα, έρχεται ακόμη και με ένα δωρεάν πρόγραμμα.

Εν ολίγοις, το Weebly είναι οικονομικά αποδοτικό χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα. Αυτό μπορεί να σας δώσει μια ιδέα γιατί το’είναι ο δημιουργός της επιλογής για περισσότερους από 40 εκατομμύρια ιστότοπους σήμερα.

Ωστόσο, στο Website Builder Expert, εκτιμούμε ότι ορισμένοι από εσάς ενδέχεται να μην έχετε χρόνο να περάσετε με μεταφορά, απόθεση, κλικ και αγορές. Εδώ μπαίνει το GoDaddy.

Το GoDaddy είναι ο γρηγορότερος τρόπος δημιουργίας ιστότοπου, χρησιμοποιώντας το ADI (Artificial Design Intelligence) για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σε λίγα μόνο λεπτά. Απλώς απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και εσείς’Θα έχω έναν ιστότοπο που’είναι έτοιμο για δημοσίευση.

Weebly εναντίον GoDaddy διαμορφώνεται σε ένα συναρπαστικό αγώνα, έτσι; Εμείς’Συνδυάσαμε τα αποτελέσματα από τις δοκιμές των χρηστών μας με τις γνώσεις μας, βοηθώντας μας να βρούμε τα πιο ακριβή αποτελέσματα σε όλους τους βασικούς τομείς.

Άρα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας’ξεκινήστε…

Weebly εναντίον GoDaddy: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Weebly ProsWeebly Μειονεκτήματα
 • Καλά σχεδιασμένα θέματα
 • Πολύ φιλικό προς τον χρήστη
 • Περιορισμένη προσαρμογή προτύπου
 • Οι δυνατότητες του blog θα μπορούσαν να είναι καλύτερες

Το Weebly έχει μερικά όμορφα πρότυπα που είναι εύκολο στην πλοήγηση. Ωστόσο, οι δυνατότητες του blogging είναι κακές και η προσαρμογή είναι περιορισμένη κατά το σχεδιασμό προτύπων Συνολικά, ωστόσο, είναι’είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα.

Μειονεκτήματα GoDaddy ProsGoDaddy
 • Ντύθηκε να χτίσει
 • Εναλλαγή θεμάτων ανά πάσα στιγμή
 • Τα χαρακτηριστικά δεν έχουν βάθος
 • Όχι πολύ δημιουργική ελευθερία

Με το ADI, το GoDaddy προσφέρει τον γρηγορότερο τρόπο σύνδεσης στο διαδίκτυο. Μετά από μερικά μόνο κλικ, hey presto: ένας ολοκαίνουργιος ιστότοπος! Μπορείτε επίσης να αλλάξετε θέματα σε οποιοδήποτε σημείο, το οποίο το GoDaddy θα διαμορφώσει ξανά για εσάς – εξοικονομώντας χρόνο και ταλαιπωρία.

Ωστόσο, οι δυνατότητες δεν έχουν κάποιο βάθος, περιορίζοντας αυτό που μπορείτε πραγματικά να κάνετε με τον ιστότοπό σας. Σε αυτό το σημείωμα, δεν το κάνει’Παρέχετε πολύ δημιουργική ελευθερία συνολικά.

Ευκολία στη χρήση

Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι εκεί για να βοηθήσουν τους χρήστες να συνδεθούν πιο εύκολα στο διαδίκτυο. Φυσικά, μερικά είναι ευκολότερα στη χρήση από άλλα, οπότε δοκιμάσαμε τόσο το Weebly όσο και το GoDaddy για να μάθουμε ποια είναι η πιο φιλική προς το χρήστη.

Η Weebly χρησιμοποιεί μεταφορά και απόθεση για προσαρμογή προτύπου. Αυτό καθιστά πολύ εύκολο να εξατομικεύσετε τον ιστότοπό σας. Το Weebly σάς παρέχει επίσης πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να εγκατασταθούν με ένα κλικ.

Ένα από τα άτομα που δοκιμάσαμε βρήκε το Weebly εξαιρετικά εύκολο στην πλοήγηση:

Η οθόνη επεξεργασίας είναι αρκετά ωραία. Το’είναι ένας καλός δημιουργός ιστού εισαγωγικού επιπέδου.

αρχική σελίδα του συντάκτη weeblyΜε τη σαφώς διαμορφωμένη αρχική σελίδα του, το Weebly διευκολύνει την επεξεργασία του ιστότοπού σας

Χρησιμοποιώντας το ‘GoCentral’ ADI, το GoDaddy μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά, τον οποίο οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να προσαρμόσουν στις προτιμήσεις τους. Η όλη διαδικασία επεξεργασίας διαρκεί συνήθως λιγότερο από μία ώρα, έτσι’είναι μια πραγματικά γρήγορη, ανώδυνη εμπειρία.

ερωτήσειςΤο GoDaddy’s ADI σάς δημιουργεί έναν ιστότοπο με βάση τις απαντήσεις που δίνετε στις ερωτήσεις του

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών χρήστη, ένας χρήστης εντυπωσιάστηκε με την ταχύτητα και την ευκολία του GoDaddy:

Το’Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας τη διεπαφή που παρέχουν.

Ευχρηστία – Ετυμηγορία: GoDaddy

Το GoDaddy είναι λίγο πιο εύκολο στη χρήση από το Weebly. Η χρήση του GoCentral απαιτεί απολύτως ελάχιστη προσπάθεια, με λίγα μόνο κλικ και ερωτήσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Το Weebly είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση, αλλά μπορεί’ταιριάζει με την απλότητα του GoDaddy’ταξίδι χρήστη.

Ευελιξία σχεδιασμού

Εμείς’συζητήσαμε πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσει κάθε κατασκευαστής, κάτι που οδηγεί στην επόμενη σύγκριση – πόσο ευέλικτη είναι κάθε πλατφόρμα με τα εργαλεία σχεδίασης; Με άλλα λόγια, ποια πλατφόρμα σας δίνει τον πιο δημιουργικό έλεγχο?

Η Weebly παρέχει 35 πρότυπα, καλύπτοντας κατηγορίες όπως επιχειρήσεις, χαρτοφυλάκια και διαδικτυακά καταστήματα. Ακόμα καλύτερα, κάθε θέμα ανταποκρίνεται σε κινητά, οπότε φαίνονται όμορφα σε όλες τις οθόνες. Η Weebly παρέχει επίσης τις περισσότερες εφαρμογές οποιασδήποτε πλατφόρμας.

Ένα μικρό ζήτημα είναι ότι μπορείτε’t αναζήτηση για ένα συγκεκριμένο θέμα της βιομηχανίας – αντ ‘αυτού, εσείς’Θα πρέπει να μετακινηθείτε σε κάθε κατηγορία για να βρείτε την τέλεια. Κέρδισες’να είστε σε θέση να κάνετε προεπισκόπηση της εμφάνισης κάθε προτύπου σε κινητό ή tablet.

θεματικά θέματαΗ Weebly προσφέρει ένα ευρύ φάσμα όμορφων θεμάτων, που καλύπτουν διάφορους κλάδους

Το GoDaddy χρησιμοποιεί ADI για να βοηθήσει στη σχεδίαση του ιστότοπού σας. Κάνει μερικές ερωτήσεις σχετικά με το είδος του ιστότοπου που χρειάζεστε – ένα χαρτοφυλάκιο, μια επιχείρηση κ.λπ. – και στη συνέχεια σας δίνει έναν ιστότοπο που’είναι έτοιμο να φύγει. Πάμε μπαμπά’Τα θέματα είναι επίσης κινητά.

Μετά από αυτό, έχετε κάποιο επίπεδο δημιουργικού ελέγχου, αλλά αυτό’είναι περιορισμένη. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το θέμα και να ενημερώσετε τα πλαίσια κειμένου, αλλά αυτό’για αυτό. Συνολικά, το GoDaddy και το ADI του είναι για άτομα που θέλουν να συνδεθούν γρήγορα στο διαδίκτυο, παρά για τους λάτρεις του σχεδιασμού.

Γκόαντι ΆντιΤο GoCentral κάνει μερικές ερωτήσεις και, στη συνέχεια, σχεδιάζει έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση μέσα σε λίγα λεπτά

Σχεδιασμός Ευελιξία – Ετυμηγορία: Weebly

Το Weebly είναι η καλύτερη επιλογή για σχεδιασμό. Προσφέρει 35 πρότυπα που μπορείτε εύκολα να εξατομικεύσετε και παρέχει πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές για την προσαρμογή του ιστότοπού σας. Η GoDaddy είναι στην ευχάριστη θέση να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα έναντι της εμφάνισης, καθιστώντας γρήγορη τη σύνδεση στο διαδίκτυο περιορίζοντας παράλληλα τον δημιουργικό έλεγχο.

Χαρακτηριστικά και εργαλεία

Ένας καλός δημιουργός ιστότοπων πρέπει να προσφέρει περισσότερα από μια απλή εμπειρία σχεδίασης – θα πρέπει επίσης να παρέχει μια σειρά εύχρηστων λειτουργιών, εφαρμογών και εργαλείων για τον εξορθολογισμό του ιστότοπού σας ή του διαδικτυακού σας καταστήματος. Λοιπόν, ποια πλατφόρμα έχει τη μεγαλύτερη και καλύτερη εργαλειοθήκη?

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Στις δοκιμές μας, ο Weebly βγήκε ως η καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής για την κατασκευή ενός διαδικτυακού καταστήματος. Η σαφής διεπαφή του καθιστά εύκολη την έναρξη διαδικτυακών πωλήσεων, αλλά δεν διαθέτει μεγάλα εργαλεία δεδομένων όπως τη διαχείριση αποθεμάτων. Συνολικά, αυτό’s για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν ένα εύκολο και ευχάριστο ταξίδι χρήστη.

Χάρη στο ADI του, το GoDaddy είναι ο γρηγορότερος τρόπος κατασκευής ενός διαδικτυακού καταστήματος. Ωστόσο, δεν το κάνει’Σας επιτρέπω να πουλάτε ψηφιακά προϊόντα και τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του ηλεκτρονικού εμπορίου δεν διαθέτουν την ποιότητα και το βάθος που βρίσκονται σε άλλες πλατφόρμες.

Blogging

Η Weebly ξεπερνά το GoDaddy στην κατηγορία blogging. Με το Weebly, μπορείτε να δημιουργείτε και να δημοσιεύετε αναρτήσεις εύκολα, ενώ ενσωματώνετε μια λειτουργία αναζήτησης, μια ροή RSS, μια κοινωνική σελιδοδείκτη, μια ενότητα σχολίων και πολλά άλλα.

Ενώ το GoDaddy σάς επιτρέπει να διαχωρίζετε το ιστολόγιό σας σε κατηγορίες, να παρακολουθείτε την απόδοσή του και να ενσωματώνετε μια ροή RSS, κέρδισε’θα σε αφήσω να κάνεις πολλά άλλα.

χαρακτηριστικό blog godaddyΤο GoDaddy σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο χωρίς καμία ταλαιπωρία, αλλά μπορείτε’να κάνω πολλά με αυτό μετά

Εμπορία

Το Weebly παρέχει μια πραγματικά δροσερή υπηρεσία που ονομάζεται ‘Προώθηση Weebly’, που σας βοηθά να δημιουργήσετε αποτελεσματικές καμπάνιες μέσω email. Σας υποστηρίζει με αντίγραφο και πρότυπα και μπορεί επίσης να προγραμματίσει τα email που στέλνετε

Αν εσύ’ανησυχείτε για το κόστος, πρέπει’t be – Το Weebly Promote προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή και κοστίζει μόνο $ 10 ανά μήνα μετά από αυτό.

Ενώ το GoDaddy σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε καμπάνιες μέσω email, χωρίς ένα συγκεκριμένο εργαλείο για να σας βοηθήσει όπως το έχει η Weebly’Δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όταν συγκρίνεις τα δύο.

Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Ο Weebly κερδίζει και εδώ. Ενώ και οι δύο σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης, το Weebly προχωρά τα πράγματα, επιτρέποντάς σας να προσθέτετε ροές κοινωνικών μέσων απευθείας στον ιστότοπό σας. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες σας μπορούν να δουν τι εσείς’εκ νέου tweet, δημοσίευση και κοινή χρήση ανά πάσα στιγμή.

Αγορές εφαρμογών

Αφήνω’Το θέστε έτσι: Το Weebly έχει τις περισσότερες εφαρμογές από οποιοδήποτε πρόγραμμα δημιουργίας, ενώ το GoDaddy δεν το κάνει’Έχω ακόμη και μια αγορά εφαρμογών. Λοιπόν, αυτό’είναι αρκετά σαφές ποιος είναι ‘ το πιο κατάλληλο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων είναι, αλλά εμείς’Θα εξετάσω γρήγορα μερικούς λόγους.

Στο Weebly, μπορείτε να επιλέξετε από χιλιάδες εφαρμογές τρίτων, οι οποίες μπορούν να εγκατασταθούν με ένα κλικ. Ορισμένα είναι δωρεάν, ενώ άλλα κοστίζουν με μικρό κόστος. Διατίθενται εφαρμογές που καλύπτουν όλους τους βασικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, του ηλεκτρονικού εμπορίου, των κοινωνικών μέσων και φορτώνουν περισσότερα για να βελτιώσουν τον ιστότοπό σας’απόδοση.

weebly app centerΤο Κέντρο εφαρμογών Weebly σάς παρέχει πρόσβαση σε χιλιάδες ενσωματώσεις, συμβάλλοντας στη βελτίωση του ιστότοπού σας’συνολική απόδοση

Χαρακτηριστικά – Ετυμηγορία: Weebly

Ο Weebly στέκεται πάνω από το GoDaddy πάνω από το βάθος των χαρακτηριστικών του. Προσφέρει πιο ολοκληρωμένα εργαλεία blogging, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων και τρόπους για να διαλέξετε περισσότερες εφαρμογές.

SEO

Αν εσύ’αναρωτιέμαι τι είναι ακριβώς το SEO, το’Το σύστημα που βοηθά τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται υψηλότερα σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google. Ουσιαστικά, βοηθά τους χρήστες να βρουν τον ιστότοπό σας πιο εύκολα.

Βελτίωση του ιστότοπού σας’Το SEO μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, τόσο το Weebly όσο και το GoDaddy σας επιτρέπουν:

 • Ενημέρωση μετα-τίτλων και περιγραφών (το κείμενο που βλέπετε στις αναζητήσεις Google)
 • Επεξεργασία διευθύνσεων URL (το κείμενο που βρέθηκε μετά τον τομέα του ιστότοπού σας)
 • Προσθέστε κείμενο alt στις εικόνες (το κείμενο που περιγράφει μια εικόνα για να βοηθήσει την Google να την αναγνωρίσει)
 • Χρησιμοποιήστε θέματα απόκρισης για κινητά (κάτι που η Google θέλει να δει)

Όλες αυτές οι λειτουργίες θα βοηθήσουν τις μηχανές αναζήτησης να ευρετηριάσουν (να βρουν και να κατηγοριοποιήσουν) τον ιστότοπό σας. Και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν εξαιρετικά εργαλεία SEO, αλλά το Weebly διαθέτει το κέντρο εφαρμογών για να σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Παρέχει επίσης πολύ χρήσιμους οδηγούς για λέξεις-κλειδιά και κωδικοποίηση.

SEO – Ετυμηγορία: Weebly

Το’είναι πολύ κοντά, αλλά η Google προτιμά σχεδόν το Weebly από το GoDaddy. Και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν καλά εργαλεία για να βοηθήσουν τον ιστότοπό σας να εμφανίζεται ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης, αλλά ο Weebly τον προωθεί με το ευρύ φάσμα εφαρμογών SEO και χρήσιμους οδηγούς χρήστη, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα.

Βοήθεια και υποστήριξη

Όπως με όλα τα πράγματα τεχνολογίας, εσείς’είμαστε υποχρεωμένοι να συναντήσουμε ορισμένα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν γρήγορα. Έχοντας αυτό υπόψη, εξετάσαμε τα επίπεδα βοήθειας και υποστήριξης που παρέχονται από κάθε κατασκευαστή.

Όσον αφορά τη βοήθεια πελατών, αυτό’είναι στενή. Η Weebly παρέχει υποστήριξη μέσω email, τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας – αλλά μόνο από τις 6 π.μ. – 6 μ.μ. (PT).

κέντρο βοήθειας weeblyΤο Κέντρο βοήθειας Weebly σάς επιτρέπει να αναζητάτε προβλήματα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή ζωντανής συνομιλίας

Από την άλλη πλευρά, το GoDaddy παρέχει 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη, μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας, αλλά χωρίς υποστήριξη μέσω email.

κέντρο βοήθειας godaddyΗ ενότητα βοήθειας του GoDaddy σάς επιτρέπει να βρείτε γρήγορα λύσεις ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τηλεφωνική υποστήριξη 24/7

Βοήθεια και υποστήριξη – Ετυμηγορία: Weebly

Ο Weebly παίρνει το χρυσό μετάλλιο σε αυτήν την ενότητα. Ενώ και οι δύο κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν δυνατότητες ζωντανής συνομιλίας, τηλεφωνική υποστήριξη και κέντρα βοήθειας, το GoDaddy δεν παρέχει υποστήριξη μέσω email. Επιπλέον, το κέντρο βοήθειάς του είναι σχετικά μπερδεμένο και δύσκολο να πλοηγηθεί σε σύγκριση με το Weebly’μικρό.

Τιμολόγηση και σχέση ποιότητας / τιμής

Οι δημιουργοί ιστότοπων έχουν αλλάξει το παιχνίδι με πολλούς τρόπους. Ένα από αυτά είναι τα χρήματα – δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύω εκατοντάδες δολάρια για έναν σχεδιαστή Ιστού.

Αν εσύ’είσαι οπαδός της λιτότητας, εσύ’Θα αγαπώ τον Weebly. Έχει μερικά από τα πιο προσιτά σχέδια τιμών στην αγορά και προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα εκκίνησης. Τα premium σχέδια του κυμαίνονται από μόλις 8 $ το μήνα έως 38 $ το μήνα (δείτε την παρακάτω εικόνα για περισσότερες λεπτομέρειες).

Το δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο χωρίς κόστος (προφανώς), αλλά έρχεται με ένα ‘.βαρύ’ υποτομέας. Αυτό δεν το κάνει’Φαίνεται πολύ επαγγελματικός και σημαίνει επίσης ότι ο ιστότοπός σας θα καλύπτεται από διαφημίσεις Weebly. Για λίγα δολάρια το μήνα, αυτό’αξίζει σίγουρα την αναβάθμιση.

σχέδια τιμολόγησης weebly

Το GoDaddy είναι επίσης πολύ φθηνό. Υπάρχουν τέσσερα προγράμματα επί πληρωμή για να διαλέξετε, ξεκινώντας από μόλις 5,99 $ το μήνα, έως και 19,99 $ το μήνα.

Κάθε σχέδιο σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε με τα ίδια εργαλεία, αλλά όπως υποδηλώνουν τα ονόματα, εσείς’Θα πρέπει να είμαι στο Επιχειρηματικό σχέδιο ή υψηλότερο εάν εσείς’ψάχνω να ξεκινήσω έναν ιστότοπο εταιρείας. Με αυτά τα υψηλότερα σχέδια, λαμβάνετε πιστοποιητικά SSL και επιπλέον βοήθεια SEO.

Θέλετε να πουλήσετε πράγματα online; Εσείς’Θα πρέπει να διαλέξω ‘Ηλεκτρονικό κατάστημα’ σχέδιο, όπου εσείς’Θα παίξω με όλες τις δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου που αναφέραμε νωρίτερα στο άρθρο.

σχέδια τιμών Godaddy

Τιμολόγηση – Ετυμηγορία: Weebly

Και οι δύο πλατφόρμες παρέχουν καλή σχέση ποιότητας τιμής όταν συγκρίνετε τις δυνατότητες και τα σχέδια τιμών, αλλά Η Weebly κερδίζει χάρη στο δωρεάν πρόγραμμα της. Το GoDaddy είναι σίγουρα μια φθηνή επιλογή, αλλά με το Weebly, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικό ιστότοπο χωρίς κανένα κόστος – και να πάρετε πολλές δωρεάν εφαρμογές.

Weebly εναντίον GoDaddy: Συμπέρασμα

Εμείς’Έβαλαν ο Weebly και ο GoDaddy ο ένας εναντίον του άλλου σε όλους τους βασικούς τομείς για τη δημιουργία ενός ιστότοπου. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις των εμπειρογνωμόνων μας και τα αποτελέσματα από τις δοκιμές των χρηστών μας, βρήκαμε πραγματικά κάτω από το δέρμα κάθε πλατφόρμας για να μάθουμε τι τους κάνει να σημειώνουν.

Αφήνω’Ανακεφαλαιώστε γρήγορα όπου υπερέχει κάθε δημιουργός ιστότοπων…

Κατηγορία WeeblyGoDaddy ΝικητήςΕυκολία στη χρήσηΣχέδιοΧαρακτηριστικάSEOΒοήθεια και υποστήριξηΤιμολόγηση
Η σαφώς διαμορφωμένη σελίδα επεξεργασίας διευκολύνει τη δημιουργία κάθε είδους ιστότοπουΗ λειτουργία GoCentral ADI δημιουργεί έναν ιστότοπο για λίγα λεπτά, αφαιρώντας όλη την ταλαιπωρίαΠάμε μπαμπά
Παρέχει 35 όμορφα, εύχρηστα πρότυπα που μπορούν να προσαρμοστούν εύκολαΠεριοριστικό όσον αφορά τον δημιουργικό έλεγχο λόγω της λειτουργίας ADIΓουέμπλι
Συσκευάζει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά μάρκετινγκ, blogging και κοινωνικών μέσων. Αλλά, το καλύτερο από όλα, παρέχει ένα τεράστιο κέντρο εφαρμογώνΔεν έχει αγορά εφαρμογών και οι λειτουργίες είναι γενικά αρκετά αδύναμες σε σύγκριση με το WeeblyΓουέμπλι
Διαθέτει όλες τις βασικές δυνατότητες που πρέπει να κατατάξετε υψηλότερα στο Google, συμπεριλαμβανομένων πολλών εφαρμογών SEOΠροσφέρει ένα καλό επίπεδο βοήθειας SEO, αλλά η έλλειψη εφαρμογών είναι ένα μειονέκτημαΓουέμπλι
Παρέχει email, ζωντανή συνομιλία, κέντρο βοήθειας και τηλεφωνική υποστήριξηΠροσφέρει 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη, αλλά το κέντρο βοήθειας είναι γεμάτο και δεν υπάρχει υποστήριξη μέσω emailΓουέμπλι
Το δωρεάν πρόγραμμα καθιστά το Weebly εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής και τα προνομιακά προγράμματα είναι προσιτάΔεν υπάρχει δωρεάν πακέτο, αλλά τα πακέτα τιμών είναι λογικάΓουέμπλι

Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα ποια πλατφόρμα είναι η πιο κατάλληλη για ποιον τύπο χρήστη – και ποια είναι η κατάλληλη για εσάς.

Το Weebly είναι για όποιον θέλει να χτίσει έναν όμορφο ιστότοπο με ελάχιστη προσπάθεια και που δεν το κάνει’Θέλω να σπάσω την τράπεζα ενώ το κάνουμε.

Με το ADI του, Το GoDaddy απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο το συντομότερο δυνατό, και ποιος ήταν’πάρα πολύ αναστατωμένος για τη διαδικασία σχεδιασμού.

Ποιος όμως παίρνει το στέμμα; Μετά από έναν διαγωνισμό, εμείς’το έδωσα στον Weebly. Αξίζει τον θρόνο λόγω της εντυπωσιακής γκάμας χαρακτηριστικών, της εξαιρετικής αξίας για τα χρήματα και της ευελιξίας του σχεδιασμού.

Το GoDaddy είναι μια καλή επιλογή, αλλά συνολικά, εμείς’δες: πήγαινε με τον Weebly.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map