Weebly vs Squarespace: Μια μάχη του εγκεφάλου και της ομορφιάς

Το Weebly vs Squarespace είναι ένας υπέροχος συνδυασμός μεταξύ δύο από τους μεγαλύτερους και καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων στο παιχνίδι.


Για όποιον δεν το κάνει’να ξέρετε, οι δημιουργοί ιστότοπων είναι διαδικτυακές πλατφόρμες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο, χωρίς να έχετε γνώσεις κωδικοποίησης!

Γουέμπλι εξουσιάζει πάνω από 40 εκατομμύρια ιστότοπους και είναι γνωστός για τις υψηλού επιπέδου δυνατότητές του σε τιμές χαμηλού κόστους.

Το Squarespace διαθέτει πάνω από ένα εκατομμύριο ιστότοπους, αλλά αυτό’να μην πούμε ότι δεν το κάνει’ανταγωνίζομαι τον Weebly. Squarespace’Τα δυνατά σημεία βρίσκονται στο σχεδιασμό του. Τα πρότυπα της κατηγορίας εκτοξεύσεων, με απαράμιλλη αισθητική και εξαιρετική λειτουργικότητα.

Weebly εναντίον Squarespace

Το ξέρουμε’Είναι εύκολο να μείνεις ξύσιμο το κεφάλι σου όταν αποφασίζουμε για έναν δημιουργό ιστότοπων, γι ‘αυτό και εμείς’είμαι εδώ για να βοηθήσω. Μιλάμε με ανθρώπους, όπως και εσείς, πριν πραγματοποιήσουμε τη δική μας έρευνα και δοκιμές χρηστών.

Έχοντας ελέγξει εκατοντάδες πλατφορμών με την πάροδο των ετών, εμείς’είσαι σε εξαιρετική θέση για να σου πω όλα για το Weebly και το Squarespace. τι αυτοί’είμαι ο καλύτερος, και σε ποιον’είναι το καλύτερο για. Μέχρι τη στιγμή που εσείς’τελειώσατε να διαβάζετε, εσείς’Θα ξέρω ακριβώς αν το Weebly ή το Squarespace είναι κατάλληλο εσείς.

1

Weebly vs Squarespace: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Weebly

ΠΡΟΒΟΛΗ WEBLY# 1# 2
Τεράστιες ποσότητες επεκτάσιμων δυνατοτήτων και εφαρμογών
Υπέροχο SEO
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ WEEBLY# 1# 2
Μπορώ’να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας χωρίς να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη
Όχι ο πιο διαισθητικός συντάκτης

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Squarespace

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ# 1# 2
Όμορφα σχεδιασμένα πρότυπα
Πραγματική ποιότητα στα χαρακτηριστικά του
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ# 1# 2
Σχετικά ακριβά σχέδια τιμολόγησης
Χωρίς κατάστημα εφαρμογών

2

Ευκολία στη χρήση

Για τον ίδιο σκοπό, ένας δημιουργός ιστότοπων πρέπει να είναι εύχρηστος. Δεν μπορούν όλοι να κωδικοποιήσουν έναν ιστότοπο από την αρχή, ούτε να έχουν τη δυνατότητα σε κάποιον να το κάνει για αυτούς.

Τόσο το Weebly όσο και το Squarespace είναι εύκολο στη χρήση, αλλά αυτό που θέλουμε να γνωρίζουμε είναι, πόσο εύκολο?

Για να λάβουμε αυτήν την απάντηση, ζητήσαμε από τους καθημερινούς ανθρώπους να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας είτε το Weebly είτε το Squarespace. Τους ζητήθηκε να βαθμολογήσουν συγκεκριμένες εργασίες με βάση το πόσο εύκολο (ή δύσκολο) τους βρήκαν. Τους συνεντεύξαμε επίσης στη συνέχεια για να ακούσουμε τις σκέψεις τους. Εδώ’είναι μερικά από αυτά:

Με το Weebly, ήταν αρκετά απλό να προσθέσετε πράγματα. Χρησιμοποιώντας το κατάστημα εφαρμογών, απλά έπρεπε να πληκτρολογήσετε αυτό που θέλετε και να το τραβήξετε στον ιστότοπό σας. Ήταν το ίδιο με τα χαρακτηριστικά – απλώς μια απλή κίνηση μεταφοράς και απόθεσης για να τη μετακινήσετε στη σελίδα. Η επεξεργασία κειμένου ήταν επίσης αρκετά απλή.

συντάκτης weeblyΓουέμπλι’Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι καλά διαμορφωμένο και μπορείτε να προσθέσετε χαρακτηριστικά απλώς σύροντάς τα και ρίχνοντάς τα στη σελίδα

Squarespace με έκανε να νιώθω σαν κατάλληλος σχεδιαστής, παρόλο που δεν το κάνω’Έχω τις επαγγελματικές δεξιότητες.

συντάκτης squarespaceSquarespace’Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι καθαρό και καθαρό και λειτουργεί επίσης μέσω μεταφοράς και απόθεσης

Τα τελικά αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Weebly ήταν ελαφρώς ευκολότερος στη χρήση. Ο δομημένος επεξεργαστής και το τεράστιο κατάστημα εφαρμογών έκαναν τους ανθρώπους να νιώθουν πιο άνετα από το Squarespace’s πιο δημιουργική διάταξη.

3

Ευελιξία σχεδιασμού

Ο ιστότοπός σας’Ο σχεδιασμός θα μπορούσε να είναι η διαφορά μεταξύ ενός ατόμου που αλληλεπιδρά με τον ιστότοπό σας ή του αναπηδά αμέσως. Φαίνεται ότι έχει σημασία.

Η Weebly έχει 35 διαφορετικά θέματα για να διαλέξετε, οι οποίες κατανέμονται σε κατηγορίες (όπως επιχειρήσεις, χαρτοφυλάκια και διαδικτυακά καταστήματα) για να περιηγηθείτε. Μόλις εσύ’Βρήκατε αυτό που σας αρέσει, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση και να το δοκιμάσετε πριν ξεκινήσετε την επεξεργασία.

θεματικά θέματαΓουέμπλι’Τα θέματα είναι απλοϊκά και εύκολα στην επεξεργασία

Υπάρχουν μερικά σημεία που θα μπορούσε να βελτιώσει ο Weebly εδώ. Πρώτον, εκεί’δεν υπάρχει λειτουργία αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι εάν εσείς’ψάχνω για μια συγκεκριμένη βιομηχανία – ας’λένε ακίνητα – εσύ’Θα πρέπει να μετακινηθείτε σε όλα τα ‘Επιχείρηση’ θέματα προτού βρείτε το κατάλληλο.

Δεύτερον, εκεί’Δεν υπάρχει τρόπος προεπισκόπησης του τρόπου εμφάνισης των θεμάτων σε μεγέθη οθόνης για κινητά και tablet μέχρι και μετά’διάλεξα ένα. Γουέμπλι’Όλα τα θέματα ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές, αλλά με περισσότερους ανθρώπους που κάνουν περιήγηση σε κινητά από ποτέ, θα ήταν καλό να είμαστε σε θέση να το κάνουμε προεπισκόπηση.

Το Squarespace είναι ο Θεός του σχεδιασμού. Τα πολυτελή θέματα του είναι ένα masterclass στον τρόπο εμφάνισης των ιστότοπων. Εμείς’Μιλήσατε με τους ειδικούς της Design, UX (User Experience) και Branding, και όλοι συμφωνούν: Το Squarespace έχει τα καλύτερα θέματα κάθε δημιουργού ιστότοπων στην αγορά.

Θέματα SquarespaceΤα θέματα του Squarespace είναι εξαιρετικά για κάθε είδους δημιουργικό ιστότοπο

Squarespace’Τα θέματα είναι επίσης ανταποκρινόμενα σε κινητά και μπορούν να προβληθούν σε προεπισκόπηση σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης – συν εκεί’είναι μια γραμμή αναζήτησης. Το Squarespace είναι πιο κατάλληλο για δημιουργικές βιομηχανίες, ωστόσο, και τα θέματα του το αντικατοπτρίζουν αυτό. Εάν χρειάζεστε έναν ιστότοπο για μια επιχείρηση με λευκά γιακά, δείτε το 1&1 IONOS εδώ.

Τόσο το Weebly όσο και το Squarespace λειτουργούν με λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μετακινήσετε εικόνες και κείμενο γύρω από κάθε ενότητα του ιστότοπού σας απλά κάνοντας κλικ και κρατώντας πατημένο πάνω τους και μετά σύροντας και απελευθερώνοντας τον κέρσορα.

4

Χαρακτηριστικά και εργαλεία

Τα χαρακτηριστικά είναι θεμελιώδη για οποιονδήποτε ιστότοπο. Αυτοί’τι σας επιτρέπει να κάνετε ορισμένα πράγματα και να σας σταματήσουμε να κάνετε άλλους.

Η Weebly διαθέτει τόνους χρήσιμων ενσωματωμένων λειτουργιών που σας δίνουν μεγάλη ποικιλία κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Επιπλέον, η ολοκληρωμένη αγορά εφαρμογών της είναι γεμάτη με χρήσιμα πρόσθετα τα οποία μπορείτε να ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας.

weebly app centerΓουέμπλι’Το κέντρο εφαρμογών είναι γεμάτο από υπέροχες εφαρμογές που μπορείτε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας

Το Squarespace μπορεί να μην διαθέτει τόσες δυνατότητες όπως το Weebly, αλλά αυτό που προσφέρει είναι πραγματική ποιότητα. Το Squarespace δεν το κάνει’Ωστόσο, έχει τη δική του αγορά εφαρμογών, επομένως αυτό που βλέπετε είναι το μόνο που έχετε.

Τώρα ας’ρίξτε μια ματιά σε μερικούς βασικούς τομείς και μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρουν οι Weebly και Squarespace για κάθε μία.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Όσον αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο, αυτό’είναι σχεδόν λαιμός και λαιμός. Και οι δύο έχουν αποκλειστικά σχέδια τιμολόγησης ηλεκτρονικού εμπορίου, και τα δύο σας επιτρέπουν να πουλάτε απεριόριστα προϊόντα και και τα δύο σας επιτρέπουν να πουλάτε φυσικά ή ψηφιακά προϊόντα. Εδώ’είναι μια λίστα με άλλες σημαντικές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου που καλύπτουν και οι δύο:

 • Δημιουργία έκπτωσης – κάντε κωδικούς πώλησης για τους πελάτες σας
 • Εγκαταλελειμμένη ανάκτηση καλαθιού – στείλτε υπενθυμίσεις στους πελάτες εάν δεν το κάνουν’τσεκάρετε
 • Διαχείριση αποστολής – ταξινομήστε ταχυμεταφορές και τα έξοδα αποστολής
 • Πολλαπλές Επιλογές Πληρωμής – συνδεθείτε με τις προτιμήσεις του PayPal
 • Χωρίς τέλη συναλλαγής (σε προγράμματα ανώτερης βαθμίδας) – χωρίς επιπλέον χρεώσεις

Το μόνο σημαντικό χαρακτηριστικό που έχει το Squarespace πέρα ​​από το Weebly είναι η πολυκαναλική ενοποίηση. Αυτό σημαίνει Το Squarespace μπορεί να συγχρονιστεί με το Instagram και σας επιτρέπει να πουλάτε απευθείας μέσω της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων.

Το Weebly, ωστόσο, έχει αναληφθεί πρόσφατα από την πλατεία επεξεργαστών πληρωμών. Το’Είναι σαφές ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο θα είναι ένας μεγάλος τομέας που φαίνεται να βελτιωθεί τα επόμενα χρόνια, επομένως παρακολουθήστε αυτόν τον χώρο.

Καλό να ξέρω: Τόσο το Squarespace όσο και το Weebly προσφέρουν μια ενοποίηση με το Square, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη την πραγματοποίηση πληρωμών με κάρτα πρόσωπο με πρόσωπο, καθώς και στο διαδίκτυο.

Blogging

Και οι δύο πλατφόρμες σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε και να δημοσιεύετε αναρτήσεις ιστολογίου και το blogging είναι ένας άλλος πολύ στενός συνδυασμός μεταξύ των δύο. Εδώ’είναι μια πιο προσεκτική ματιά στα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που παρέχουν:

 • Εμφάνιση κατηγορίας
 • Αρχειοθέτηση
 • Κοινωνική σελιδοδείκτη
 • Επιτρέποντας σχόλια
 • Δυνατότητα αναζήτησης
 • Ροή RSS

Μάρκετινγκ μέσω email

Το Weebly και το Squarespace σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε προσαρμοσμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με τον τομέα σας μέσω του G Suite. Μετά από αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε και να στέλνετε καμπάνιες στον ιστότοπό σας’επισκέπτες.

Γουέμπλι προσφέρει μια υπηρεσία που ονομάζεται ‘Προώθηση Weebly’, που σας βοηθά να δημιουργήσετε καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email. Το’Δωρεάν δοκιμή και ξεκινά από $ 10 / μήνα. Συνεργάζεται μαζί σας για να δημιουργήσετε δελεαστικό αντίγραφο, παρέχει πρότυπα email και βοηθά στον προγραμματισμό ωρών αποστολής.

Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Αυτή είναι μια άλλη κατηγορία αδιέξοδο. Και οι δύο σάς επιτρέπουν να ενσωματώσετε κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπό σας, τα οποία μπορούν να έχουν τη μορφή επισημάνσεων “μου αρέσει”, κοινή χρήση ή ακολουθούν. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πλατφόρμα για να τοποθετήσετε ζωντανές ροές κοινωνικών μέσων απευθείας στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να δουν τις πιο πρόσφατες καταστάσεις, tweets ή φωτογραφίες σας.

Ανάλυση

Έκπληξη έκπληξη – επιλέξτε Weebly ή Squarespace και εσείς’Θα λάβω τις ίδιες επιλογές αναλυτικών στοιχείων. Καθένα έχει τη δική του ενσωματωμένη, αναλυτική παρακολούθηση επιτόπου, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πράγματα όπως προβολές σελίδας, ποσοστό εγκατάλειψης και πωλήσεις. Και οι δύο ενσωματώνονται επίσης στο Google Analytics σε περίπτωση που χρειάζεστε πιο λεπτομερή δεδομένα.

5

SEO

Πολλοί άνθρωποι κηρύττουν τα οφέλη των ιστότοπων που έχουν καλό SEO, αλλά αφήστε το’Κάντε ένα βήμα πίσω. Αυτό που είναι στην πραγματικότητα το SEO?

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι η πρακτική της πραγματοποίησης λεπτών αλλαγών στον ιστότοπό σας, οι οποίες επηρεάζουν το βαθμό κατάταξης του ιστότοπού σας στις προτιμήσεις του Google. Όσο καλύτερη είναι η ιστοσελίδα σας’Το SEO είναι, όσο υψηλότερη είναι η σελίδα σας’Θα είναι όταν οι άνθρωποι αναζητούν πράγματα που σχετίζονται με το δικό σας

Το Weebly και το Squarespace σας επιτρέπουν να επεξεργαστείτε πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν τον ιστότοπό σας’s SEO. Εδώ είναι μερικά πράγματα και τα δύο

Squarespace SEO

θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε:

 • Μετα τίτλοι / Περιγραφές
 • Σφάλματα διεύθυνσης URL
 • Κείμενο Alt εικόνας

Αν όλα αυτά σας φαίνονται σαν ένα φορτίο τεχνικής για εσάς, μην το κάνετε’μην ανησυχείς. Ο μετα-τίτλος και οι περιγραφές είναι απλώς το κείμενο που εμφανίζεται στο Google’αποτελέσματα αναζήτησης (βλέπε εικόνα, δεξιά).

Το URL slug είναι το κείμενο που ακολουθεί τον τομέα σας, π.χ. www.websitebuilderexpert.com ‘/ ιστότοποι-κατασκευαστές / συγκρίσεις / weebly-vs-squarespace

Το κείμενο alt εικόνας είναι κάτι που πληκτρολογείτε για να περιγράψετε μια εικόνα στον ιστότοπό σας. Αυτό το κείμενο επιτρέπει στην Google να γνωρίζει ποια είναι αυτή η εικόνα, ώστε να μπορεί να ληφθεί υπόψη κατά την αναζήτηση ατόμων.

6

Βοήθεια και υποστήριξη

Σε όλους αρέσει να λαμβάνουν βοήθεια με διαφορετικούς τρόπους. Οτι’γιατί’Είναι σημαντικό για τους κατασκευαστές ιστότοπων να προσφέρουν μια ποικιλία λειτουργιών βοήθειας.

Όταν πρόκειται για βοήθεια και υποστήριξη, το Weebly εναντίον Squarespace είναι ενδιαφέρον. Και οι δύο έχουν πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να λάβουν βοήθεια, αλλά’αυτό που σας ταιριάζει’είναι σημαντικό.

Γουέμπλι διαθέτει υποστήριξη μέσω email, τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας από τις 6 π.μ. έως τις 6 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και 8 π.μ. έως 5 μ.μ. τα σαββατοκύριακα.

Squarespace έχει 24/7 υποστήριξη μέσω email και ζωντανή συνομιλία από Δευτέρα έως Παρασκευή, 4 π.μ. έως 8 μ.μ. EST. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν τηλεφωνικές υπηρεσίες.

Η κύρια πηγή βοήθειάς σας, ωστόσο, θα είναι το Weebly ή το Squarespace’κέντρα βοήθειας.

Κέντρα βοήθειας Weebly και SquarespaceΤόσο το Weebly όσο και το Squarespace διαθέτουν σταθερά κέντρα βοήθειας για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Μπορείτε να σκεφτείτε τα κέντρα βοήθειας όπως η πλατφόρμα’τη δική του μικρή μηχανή αναζήτησης. Πληκτρολογείτε μια ερώτηση και εσείς’Θα λάβω μια λίστα αποτελεσμάτων που συνδέονται με οδηγούς βοήθειας. Αυτό λειτουργεί ως το πρώτο λιμάνι κλήσης όταν προσπαθείτε να βρείτε την απάντηση σε ένα πρόβλημα.

7

Τιμολόγηση και αξία για τα χρήματα

Ένας από τους άλλους βασικούς λόγους για τους οποίους οι χρήστες επιλέγουν να χρησιμοποιούν τους κατασκευαστές ιστότοπων είναι η τιμή. Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν ένα χέρι και ένα πόδι για έναν σχεδιαστή Ιστού να χτίσουν τον ιστότοπό τους.

Η Weebly έχει μερικά από τα φθηνότερα σχέδια κάθε δημιουργού ιστότοπων. Δεν το κάνεις’Θυμίστε την ποιότητα και για το χαμηλό κόστος!

Η Weebly έχει τέσσερα premium προγράμματα που κυμαίνονται από 8 $ / μήνα έως 38 $ / μήνα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, εσείς’Θα πρέπει να είμαι στο πρόγραμμα Pro (12 $ / μήνα) ή υψηλότερο.

Το Weebly έχει επίσης ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με όλες τις ίδιες δυνατότητες και εργαλεία όπως και στα άλλα σχέδια, αλλά υπάρχει μια παγίδα: ο τομέας σας θα έχει ένα δύσκολο ‘.βαρύ’ συνημμένο σε αυτό, και θα υπάρχουν διαφημίσεις Weebly στον ιστότοπό σας.

Ακόμα, αυτό’Είναι ένας καλός τρόπος για να χτίσετε τον ιστότοπό σας και να δείτε αν σας αρέσει η πλατφόρμα, τότε μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση πριν πατήσετε δημοσίευση.

τρομερή τιμολόγησηΓουέμπλι’Τα σχέδια προσφέρουν μεγάλη αξία για τα χρήματα και μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας δωρεάν

Το Squarespace έχει επίσης τέσσερα premium σχέδια, αλλά αυτά’είναι λίγο πιο ακριβό, που κυμαίνεται από 12 $ / μήνα έως 40 $ / μήνα. Τα δύο πιο ακριβά σχέδια σας δίνουν τη λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

τιμολόγηση του squarespaceΤο Squarespace προσφέρει τέσσερα προγράμματα τιμολόγησης, το καθένα προορίζεται για διαφορετική ανάγκη.

Το Squarespace δεν το κάνει’Έχω δωρεάν πρόγραμμα, αλλά προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Υπερηφανεύεται για το σχεδιασμό, και ως εκ τούτου δεν το κάνει’Θέλω να θέσω σε κίνδυνο τα θέματα με την κολλώδη διαφήμιση. Αλλά δύο εβδομάδες θα πρέπει να σας δώσουν αρκετό χρόνο για να αποφασίσετε αν θα γίνει’αξίζει αναβάθμιση.

Από καθαρή τιμολόγηση, το Weebly είναι η καλύτερη επιλογή.

Εάν θέλετε έναν γενικό ιστότοπο για προσωπική ή μικρή επιχείρηση, το Weebly είναι πιο οικονομικό. Εάν χρειάζεστε έναν ιστότοπο για ένα χαρτοφυλάκιο εργασίας ή εργάζεστε σε μια δημιουργική βιομηχανία, το Squarespace αξίζει τα επιπλέον χρήματα.

8

Weebly ή Squarespace: Συμπέρασμα

Το’υπήρξε ένας υπέροχος αγώνας, και στο τέλος, ήταν’τελείωσε όλο το τετράγωνο. Για να ανακεφαλαιώσουμε, ας’ρίξτε μια ματιά σε ποια πλατφόρμα κέρδισε κάθε κατηγορία:

Weebly εναντίον SquarespaceWeeblySquarespaceΕυκολία στη χρήσηΣχέδιοΧαρακτηριστικάSEOΒοήθεια και υποστήριξηΣχέση ποιότητας και τιμής
Διαισθητικός και φιλικός προς τον χρήστη επεξεργαστής που είναι σαφής και ανταποκρίνεται.Λίγη απότομη καμπύλη μάθησης, αλλά μια φορά καλά’πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.
Απλοποιημένα, εύχρηστα θέματα που είναι εύκολο να επεξεργαστούν.Πανέμορφα θέματα που ανταποκρίνονται στα κινητά και έχουν σχεδιαστεί άριστα.
Πολλές δυνατότητες για να διαλέξετε, υποστηριζόμενες από ένα κέντρο εφαρμογών που καλύπτει τυχόν τυφλά σημεία.Επικεντρωθείτε στην ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα με μικρότερη επιλογή, αλλά με υψηλότερα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικών.
Έλεγχος των μετα-τίτλων / περιγραφών και των slugs URL, παράλληλα με την υποστήριξη λέξεων-κλειδιών.Ο ίδιος έλεγχος για μετα-τίτλους / περιγραφές και γυμνοσάλιαγκες διευθύνσεων URL, αλλά χωρίς πρόσθετα.
Email, τηλέφωνο και ζωντανή συνομιλία. Ένα χρήσιμο, αν και ελαφρώς χαμηλό πόρο, κέντρο βοήθειας.24/7 email και ζωντανή συνομιλία. Εξαιρετικό κέντρο βοήθειας γεμάτο χρήσιμους οδηγούς.
Ένα δωρεάν πακέτο και τέσσερα σχετικά φθηνά premium. Αξίζει να αναβαθμιστεί.Αρκετά ακριβά σχέδια premium, αλλά αυτοί’αντισταθμίζεται από την ποιότητα του σχεδιασμού.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Squarespace και το Weebly είναι ένα πολύ ομοιόμορφο παιχνίδι.

Το Squarespace έχει μια ελαφρώς πιο απότομη καμπύλη μάθησης από το Weebly, αλλά τα σχέδιά του είναι τα καλύτερα στην αγορά. Το Weebly έχει περισσότερες δυνατότητες (και ένα εκτεταμένο κέντρο εφαρμογών), αλλά το Squarespace’είναι υψηλότερης ποιότητας και το Squarespace είναι η καλύτερη επιλογή για μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Weebly είναι η φθηνότερη επιλογή, με ένα δωρεάν πακέτο διαθέσιμο και προγράμματα επί πληρωμή ξεκινώντας από μόλις 8 $ / μήνα. Το Squarespace δεν το κάνει’Έχω δωρεάν πρόγραμμα, αλλά προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Το φθηνότερο πρόγραμμα Squarespace είναι $ 12 / μήνα. Η Weebly προσφέρει υποστήριξη μέσω τηλεφώνου καθώς και μέσω email, αλλά όταν δοκιμάσαμε και τις δύο πλατφόρμες βρήκαμε το Squarespace’να είναι πιο χρήσιμο.

Μπορεί να έχει τελειώσει με ισοπαλία, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ σαφές ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Weebly και ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Squarespace.

Γουέμπλι είναι για το άτομο με γνώμονα τις τιμές ή τις μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν διαδικτυακή παρουσία. Έχει πολλά χαρακτηριστικά και μπορεί να κάνει τα πάντα, από το blogging έως το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Squarespace είναι για τα δημιουργικά: καλλιτέχνες, φωτογράφοι, μουσικοί. Τα θέματα του δεν υστερούν σε κανέναν και εσείς’Θα πάρω έναν ποιοτικό ιστότοπο που μοιάζει με αυτόν’χτυπήθηκε από επαγγελματία σχεδιαστή.

9

Weebly vs Squarespace: Συχνές ερωτήσεις

Γιατί πρέπει’Προσλαμβάνω έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων?

Εκτός από το γεγονός ότι οι περισσότεροι σχεδιαστές ιστοσελίδων σας χρεώνουν μια μικρή περιουσία για τη δημιουργία ενός ιστότοπου, τελικά δεν το κάνετε’να έχετε τον έλεγχο του δικού σας ιστότοπου. Εάν κάτι πάει στραβά, ή ακόμα κι αν θέλετε απλώς να τροποποιήσετε κάτι, εσείς’Θα πρέπει να επικοινωνήσω με τον σχεδιαστή σας.

Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τους δημιουργούς ιστότοπων έναντι των σχεδιαστών, διαβάστε το άρθρο μας για το θέμα εδώ.

Τι γίνεται αν θέλω μόνο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα?

Μπορείτε να πουλήσετε τόσο μέσω του Weebly όσο και του Squarespace, αλλά κανένας δεν είναι αφοσιωμένος δημιουργός ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου. Για τη δημιουργία ενός ισχυρού διαδικτυακού καταστήματος, εσείς’Θέλω να κοιτάξω πλατφόρμες όπως το Shopify ή το BigCommerce. Μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές μας και των δύο παρακάτω:

 • Κριτική Shopify
 • Αναθεώρηση BigCommerce

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Weebly και το Squarespace?

Το Wix είναι ο μόνος άλλος υποψήφιος που ξεχωρίζει όταν πρόκειται για τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά. Έχει όμορφα θέματα, ένα εξαιρετικά εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας και έχει εκατοντάδες εξαιρετικές δυνατότητες και εφαρμογές. Διαβάστε εδώ την ειδική και λεπτομερή κριτική Wix.

Βρήκατε τη σύγκριση μας χρήσιμη?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map