Wix vs BigCommerce: Ποιο πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα;

wix εναντίον bigcommerceΘέλετε λοιπόν να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση – αλλά με πολλούς κατασκευαστές ιστότοπων για να διαλέξετε, πώς ξέρετε ποια είναι η σωστή για εσάς?


Η επιλογή του σωστού δημιουργού ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι μια μεγάλη απόφαση, καθώς το καθένα προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες και οφέλη για να επωφεληθείτε.

Για να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο κοιτάζοντας μια οθόνη και πονοκέφαλο, εμείς’συγκρίναμε δύο από τις αγαπημένες μας πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ μας, βάζοντάς τα με κεφάλι για να δουν ποιο θα ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας.

Contents

Προσοχή! Το BigCommerce προσφέρει 3 μήνες δωρεάν Για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο

Απλώς θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το BigCommerce προσφέρει έως και τρεις μήνες δωρεάν όταν εγγραφείτε σε ένα νέο πρόγραμμα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του BigCommerce για να το δείτε!

Εάν επιλέξετε την ευελιξία Wix για μικρές επιχειρήσεις ή απευθυνθείτε απευθείας στον ειδικό ηλεκτρονικού εμπορίου, το BigCommerce?

Παρακάτω συγκρίνουμε αυτούς τους δύο κατασκευαστές ιστότοπων με τους παράγοντες ηλεκτρονικού εμπορίου που έχουν σημασία – συμπεριλαμβανομένων των προτύπων, της ασφάλειας και της αξίας χρήματος.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΥΝΟΨΗ

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να διαβάσετε τις συγκεκριμένες ενότητες:

 1. Αποθήκευση ταχύτητας ρύθμισης
 2. Πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου
 3. Χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου
 4. Ασφάλεια ιστότοπου + καταστήματος
 5. Υποστήριξη πελατών
 6. Σχέση ποιότητας και τιμής
 7. Τελική ετυμηγορία

1. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ

Κατά την έναρξη ενός ηλεκτρονικού εμπορίου, αποθηκεύστε το’Είναι σημαντικό να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και να αρχίσετε να δημιουργείτε μια παρουσία το συντομότερο δυνατό.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος, επομένως η χρήση ενός εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο γρήγορα και εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι θέλετε μια πλατφόρμα που:

 • Είναι εύκολο να το παραλάβετε και να το χρησιμοποιήσετε
 • Παρέχει αξία για τα χρήματα
 • Προσφέρει μια ευρεία επιλογή προτύπων ηλεκτρονικού εμπορίου από τα οποία μπορείτε να εργαστείτε
 • Παρέχει χρήσιμα εργαλεία που βελτιώνουν τη ροή εργασίας σας
 • Καλύπτει όλες τις ανάγκες σας

Λοιπόν, πώς συγκρίνονται τα Wix και BigCommerce?

Wix eCommerce

Πρώτα πράγματα πρώτα, για να εκτελέσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου στο Wix you’Θα πρέπει να εγγραφείτε είτε στο ‘ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ’ ή ‘πολύ σπουδαίο πρόσωπο’ σχέδια, τα οποία σας συνδέουν ‘Καταστήματα Wix’ (το πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου και επεξεργασίας πληρωμών).

Μόλις αυτό’ταξινομημένο, εσύ’είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την κατασκευή του ιστότοπού σας.

Πρότυπα γρήγορης εκκίνησης

Το Wix προσφέρει έναν εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό προτύπων (πάνω από 500 στον τελευταίο αριθμό), με πολλά ειδικά βελτιστοποιημένα για καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτά τα πρότυπα έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις βέλτιστες πρακτικές ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως απλές επιλογές πλοήγησης πελατών, που σημαίνει ότι αυτά τα πρότυπα έχουν σχεδιαστεί για πώληση.

Αυτή είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου, καθώς μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα πρότυπο και, στη συνέχεια, να το επεξεργαστείτε όπως κρίνετε κατάλληλο.

Στην πραγματικότητα, εκεί’τίποτα που δεν σας εμποδίζει να αλλάξετε όσα ή λιγότερα θέλετε! Θα μπορούσατε απλώς να ενημερώσετε τις εικόνες και τις επικεφαλίδες και, στη συνέχεια, να το ονομάσετε – κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σχεδιασμένο και δημοσιευμένο στον Ιστό – εύκολο!

Ο επεξεργαστής Wix

Wix’Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι όπου βρίσκεστε’πρόκειται να ξοδεύετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας κατά τη δημιουργία του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και στα δύο ‘επιφάνεια εργασίας’ και ‘κινητό’ λειτουργία, η οποία σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό κατάστημα για χρήστες στο σπίτι και εν κινήσει, οπότε δεν χρειάζεται ποτέ να χάσετε μια πώληση.

Wix’Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι απλό στη χρήση ως έχει’ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ‘Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε’ συντάκτης, που σημαίνει ότι εσείς’εκ νέου αποτελεσματική επεξεργασία του ιστότοπού σας σε πραγματικό χρόνο. Απλώς μεταφέρετε και αποθέστε κείμενο, εικόνες και δυνατότητες όπου θέλετε και αυτό θα αναπαραχθεί ακριβώς στον ιστότοπό σας.

Αυτό μπορεί να μειώσει μαζικά το χρόνο σχεδιασμού που θα μπορούσατε να ξοδεύετε σε άλλους, πιο σημαντικούς τομείς της επιχείρησής σας.

Wix ADI

Για μια ελαφρώς πιο καθοδηγημένη διαδρομή για να συνδεθείτε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε Wix ADI.

Το Wix ADI είναι ένα εργαλείο σχεδιασμού ιστοσελίδων γρήγορης εκκίνησης, το οποίο χρησιμοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη (ή κάτι παρόμοιο με αυτό) για να συγκεντρώσει το πρώτο προσχέδιο ενός ιστότοπου για εσάς. Απαντώντας σε ένα σύνολο ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών, π.χ. σχετικά με τα προϊόντα που σκοπεύετε να πουλήσετε, το Wix ADI είναι σε θέση να δημιουργήσει μια σελίδα περιεχομένου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως αφετηρία στο Wix Editor.

Το’Είναι ένα τακτοποιημένο εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου και μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για μικρότερους, πιο προσωπικούς ιστότοπους. Ωστόσο, για το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας, εσείς’Θα ήθελα πιθανώς κάτι πιο ουσιαστικό για να ξεχωρίσω.

BigCommerce

Από τη στιγμή που ανοίγετε BigCommerce, σε ξέρεις’στα χέρια ενός ειδικού ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εκεί’Δεν χρειάζεται να ελέγξετε το σχέδιό σας καθώς το BigCommerce είναι αποκλειστικά προσανατολισμένο να σας βοηθήσει να πουλήσετε. Αλλά πόσο γρήγορα σας βοηθά να συνδεθείτε στο διαδίκτυο?

Όχι τόσο γρήγορη εκκίνηση

Μόλις εγγραφείτε στο BigCommerce, εσείς’μου έστειλε ένα εισαγωγικό email που περιέχει το κατάστημά σας’τη διεύθυνση ιστού (ή τη διεύθυνση URL, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον τεχνικό όρο) καθώς και έναν σύνδεσμο προς το Οδηγός εκκίνησης καταστήματος και Περιήγηση στον πίνακα ελέγχου για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να ξεκινήσει χωρίς εμπόδια.

Το BigCommerce σάς παρέχει επίσης ένα PIN υποστήριξης και ένα τηλεφώνημα από την ομάδα λίγες μέρες αργότερα. Αυτή είναι μια πολύ ωραία πινελιά που σας κάνει να νιώθετε σαν να θέλετε το έθιμο σας.

Ενσωμάτωση προϊόντων από αλλού

Μια πολύ χρήσιμη και εξοικονόμηση χρόνου δυνατότητα είναι η δυνατότητα εισαγωγής του αποθέματος προϊόντων σας – πιθανώς και της λίστας πελατών σας – από άλλες πλατφόρμες απευθείας στο νέο σας κατάστημα BigCommerce χρησιμοποιώντας ένα αρχείο CSV ( ‘τιμές διαχωρισμένες με κόμμα’ Το αρχείο είναι ένας τύπος υπολογιστικού φύλλου που μπορεί να διαβαστεί από υπολογιστή και να μετατραπεί σε πίνακες δεδομένων, π.χ. λίστες προϊόντων ή λεπτομέρειες πελατών).

Έτσι, εάν θέλετε να κάνετε συναλλαγές γρήγορα, Το BigCommerce μπορεί να είναι η γρηγορότερη πλατφόρμα για να ξεκινήσετε τη λειτουργία σας εάν το κάνετε’είστε ήδη ένας έμπειρος πωλητής στο eBay ή στο Etsy.

Πρόγραμμα επεξεργασίας θεμάτων BigCommerce

Η δημιουργία ενός καταστήματος στο BigCommerce είναι μια λίγο πιο επίπονη αν εσείς’ξεκινάτε την επιχείρησή σας από το μηδέν. Ευχαριστώ’παρέχουμε πολλά εργαλεία για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τα προϊόντα σας, τους τρόπους πληρωμής σας και ακόμη και το μάρκετινγκ πριν επιλέξετε ένα πρότυπο (ή ‘θέμα’, στο BigCommerce-speak).

Τι’περισσότερο, σχεδόν όλα Θέματα BigCommerce εφοδιαστείτε με δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου που εσείς’Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο προσθέτοντας στα περισσότερα πρότυπα Wix μόνοι σας (εάν εσείς’επιλέξατε ένα πρότυπο μη ηλεκτρονικού εμπορίου, δηλαδή).

Ωστόσο, σε σύγκριση με το Wix Editor, το BigCommerce’Το Theme Editor δεν το κάνει’Νιώθω τόσο φιλόξενοι ή διαισθητικοί.

Τα εργαλεία είναι λίγο πιο δύσκολο να βρεθούν και ενώ το drag-and-drop υποστηρίζεται’Δεν είναι ακριβώς διαισθητικό. Έτσι, ενώ το BigCommerce διαθέτει έναν σε βάθος επεξεργαστή που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πολύ εντυπωσιακό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε πόσο καιρό θα χρειαστεί να φτιάξετε τον ιστότοπό σας, αν αγωνιστείτε να βρείτε τα εργαλεία που χρειάζεστε!

2. ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ένας ελκυστικός αλλά φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός είναι το κλειδί για έναν εξαιρετικό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Όχι μόνο ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος δημιουργεί μια καλή πρώτη εντύπωση, αλλά βοηθά επίσης τους πελάτες σας να πλοηγούνται και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν τις αγορές τους.

Και τα δυο Wix και BigCommerce το γνωρίζουν καλά, αλλά ποιος έχει το πλεονέκτημα; Αφήνω’μάθετε!.

Wix eCommerce

Το Wix διαθέτει μια γκαλερί με πάνω από 500 πρότυπα επαγγελματικής σχεδίασης για να συνεργαστείτε, που περιλαμβάνει δεκάδες εξειδικευμένα σχέδια καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το καλύτερο μέρος για το Wix’Τα πρότυπα είναι ότι ακόμα και όταν τα επεξεργάζεστε όσα θέλετε, εσύ δεν’Δεν χρειάζεται να ξέρω πώς να κωδικοποιήσετε καθόλου!

Προ-σχεδιασμένα πρότυπα

Η εκκίνηση από ένα πρότυπο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια. Δεν έχετε μόνο μια εντυπωσιακή σχεδίαση καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι βελτιστοποιημένη για τους πελάτες σας, αλλά ο χρόνος που εξοικονομείτε μπορεί να διοχετευτεί σε άλλους, πιο σημαντικούς τομείς της επιχείρησής σας.

πρότυπα διαδικτυακών καταστημάτων wixWix’Τα πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ο τέλειος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο και να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Η πλειοψηφία του Wix’Τα πρότυπα είναι δωρεάν, αλλά μερικά είναι διαθέσιμα μόνο σε συνδρομητές του προγράμματος Wix eCommerce ή VIP. Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένα πρότυπα, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι ακόμα πιο βελτιστοποιημένοι από τα δωρεάν – ιδανικό για τον εκκολαπτόμενο διαδικτυακό επιχειρηματία που θέλει να ξεκινήσει με το δεξί πόδι.

Τα πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου Wix τείνουν να συνοδεύονται από ένα σύνολο βασικών εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε προϊόντα, να διαχειριστείτε τις τιμές και τις αποστολές και να συνδέσετε τρόπους πληρωμής μεταξύ άλλων βασικών χαρακτηριστικών.

Σημείωση: Μόλις εσύ’επιλέξατε ένα πρότυπο στο Wix και μπήκατε στο πρόγραμμα επεξεργασίας και μετά είστε κλειδωμένοι σε αυτό το πρότυπο και δεν μπορείτε να το αλλάξετε.

BigCommerce

Θέματα BigCommerce μπορεί να μην έχει την εντυπωσιακή πίτσα του Wix’πρότυπα, αλλά επειδή εξυπηρετεί αποκλειστικά χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου – τα θέματα του το αντικατοπτρίζουν.

Ενώ μπορεί να είναι λιγότερο όμορφα από το Wix’(σίγουρα τα δωρεάν), πολλά θέματα του BigCommerce έρχονται μαζί με τις δυνατότητες διαδικτυακών συναλλαγών που εσείς’είτε πρέπει να προσθέσετε μόνοι σας ένα πρότυπο Wix ή να παραλείψετε εντελώς – οπότε αυτό μπορεί να είναι εξοικονόμηση σε πραγματικό χρόνο, αν εσείς’επιθυμείτε να ξεκινήσετε την πώληση ή να μην κάνετε’Έχω τον χρόνο να σχεδιάσουμε πλήρως και να αναπτύξουμε ένα κατάστημα από ένα πιο βασικό πρότυπο.

Πρότυπα για να σας βοηθήσουν να πουλήσετε

Το BigCommerce προσφέρει σχεδόν 100 θέματα, προσεκτικά επιλεγμένα και ειδικά σχεδιασμένα για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τους νεοεισερχόμενους στο ηλεκτρονικό εμπόριο ή για ανεξάρτητους εμπόρους – όχι μόνο μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα θέμα καταστήματος, ώστε να αντικατοπτρίζει καλύτερα την επιχείρησή σας (π.χ. να αλλάξετε μερικά χρώματα και εικόνες), αλλά μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε ως εξαιρετική πηγή έμπνευσης εάν’αγωνίζομαι για ιδέες σχεδιασμού.

Εμείς’εντυπωσιάζομαι ιδιαίτερα από την όμορφη, νέα γκάμα ‘Μεμβράνη πολυγράφου’ θέματα που σας επιτρέπουν δημιουργήστε δυναμικές βιτρίνες χωρίς να χρειάζεται κωδικοποίηση! Η γκάμα Stencil θα είναι οικεία στους χρήστες του Wix, καθώς έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας σε έναν επεξεργαστή WYSIWYG – ιδανικός για την καλύτερη ρύθμιση του σχεδιασμού του ιστότοπού σας.

Η χρήση ενός προγράμματος επεξεργασίας WYSIWYG είναι ένας πολύ πιο γρήγορος και πιο αποτελεσματικός τρόπος εργασίας που μπορεί να ελευθερώσει πολύτιμο χρόνο – χρόνο που θα μπορούσατε να αφιερώσετε στην εξειδίκευση του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή των διαφημίσεων κοινωνικών μέσων για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας!

πρότυπα διαδικτυακών καταστημάτων bigcommerceΤα πρότυπα BigCommerce είναι γεμάτα με εύχρηστες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου για γρήγορη ενεργοποίηση και λειτουργία του ιστότοπού σας!

Ένα από τα απογοητευτικά πράγματα για το Wix είναι ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε πρότυπα μετά την επιλογή ενός. Ωστόσο, το BigCommerce σάς επιτρέπει να αλλάζετε θέματα όπως θέλετε, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για την ενημέρωση ή την επωνυμία του ιστότοπού σας.

Η δυνατότητα εναλλαγής θεμάτων αφαιρεί επίσης την πίεση να πρέπει να διαλέξετε το τέλειο αμέσως, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε το χρόνο σας και να βεβαιωθείτε πραγματικά ότι’έχετε επιλέξει το καλύτερο θέμα για την επιχείρησή σας.

Το’Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με το Wix, τα περισσότερα θέματα του BigCommerce προέρχονται’δωρεάν. Οι τιμές μπορούν να ανέλθουν έως και 230 $ + (πάνω από τη συνδρομή σας στο BigCommerce!)’Θέλω να επιλέξω το θέμα σας πολύ προσεκτικά.

Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με ένα δωρεάν πρότυπο και στη συνέχεια να κάνετε αναβάθμιση αργότερα, εάν θέλετε.

HTML για θέματα

Το BigCommerce σάς δίνει επίσης πλήρη εξουσία να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας HTML και CSS. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να κατεβάσετε ένα θέμα στον υπολογιστή σας, να προσαρμόσετε τον κώδικά του εκτός σύνδεσης χρησιμοποιώντας το Σημειωματάριο ή άλλο λογισμικό και, στη συνέχεια, να το ανεβάσετε ξανά στον Επεξεργαστή θεμάτων.

Το’Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι είναι από κανένα μέσο απαραίτητο για να μάθετε πώς να κωδικοποιείτε στο μέγιστο από ένα πρότυπο BigCommerce!

3. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ?

Το Wix eCommerce και το BigCommerce είναι και οι δύο πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά είναι προσαρμοσμένες σε διαφορετικούς τύπους χρηστών. Θέλουμε να το σκεφτόμαστε έτσι:

 • Wix eCommerce – μια απλοποιημένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για μικρές και ανεξάρτητες επιχειρήσεις
 • BigCommerce – μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου πλούσια σε χαρακτηριστικά για αναπτυσσόμενες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις

Έχοντας αυτό κατά νου, ας’Συγκρίνετε το ζεύγος’λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Wix eCommerce

Το ηλεκτρονικό εμπόριο Wix μπορεί να είναι μια πιο απογυμνωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει’σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πρόσθετα και εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τις κερδοσκοπικές σας δυνατότητες.

Εκατοντάδες έξυπνα πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου

Το Wix συνδυάζει πολλά χρήσιμα εργαλεία και εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου με τα πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτό “κιτ εκκίνησης” των βασικών μπορεί να σας βοηθήσει να:

 • Παρακολούθηση παραγγελιών
 • Διαμορφώστε τους φόρους
 • Ορίστε τα έξοδα αποστολής
 • Συνδέστε τρόπους πληρωμής
 • Βρείτε το κατάστημά σας στο διαδίκτυο (με επεξεργασία δεδομένων ιστότοπου για βελτίωση του ιστότοπού σας’s SEO)

Μπορεί να ακούγεται λίγο βασικό, αλλά για τη συντριπτική πλειονότητα των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων αυτά τα απαραίτητα εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση της επιχείρησής σας και στην ενίσχυση του καταστήματός σας’παρουσία στο διαδίκτυο.

Οτι’να μην πεις ότι μπορείς’Βρείτε πιο προηγμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου στο Wix – φυσικά μπορείτε! Αυτές οι δυνατότητες μπορεί να είναι στάνταρ σε πολλά θέματα του BigCommerce, αλλά μπορείτε να βρείτε τις περισσότερες από αυτές τις λειτουργίες τρίτων με το κυνήγι μέσω του Wix App Market.

Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές είναι δωρεάν, αλλά οι περισσότερες εφαρμογές που παρέχουν πρόσθετες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου είναι διαθέσιμες μόνο σε συνδρομητές που πληρώνουν.

Οι καλύτερες εφαρμογές για τη δουλειά

Μπορεί να είναι καθησυχαστικό να γνωρίζουμε ότι το Wix διαθέτει πρόσθετες δυνατότητες εάν τις χρειάζεστε, αλλά ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου που διατίθενται σε νέους επιχειρηματίες όπως εγώ και εσείς?

5 κορυφαίες εφαρμογές Wix για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα# 1# 2# 3# 4# 5
Etsy Shop (δωρεάν):
Ενσωματώστε το υπάρχον κατάστημα Etsy με το κατάστημα Wix. Η πώληση σε πολλούς ιστότοπους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τα έσοδα και να βρείτε πελάτες από διαφορετικά υπόβαθρα.
Κουμπί PayPal (δωρεάν και premium εκδόσεις):
Προσθέστε ένα κουμπί πληρωμής με ένα κλικ στο κατάστημά σας με υποστήριξη για περισσότερα από 25 νομίσματα. Το PayPal εκτιμάται ιδιαίτερα από τους καταναλωτές, οπότε η προσφορά του ως τρόπου πληρωμής σίγουρα θα βοηθήσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στο κατάστημά σας.
LiveChat (δωρεάν δοκιμή 30 ημερών):
Η προσφορά ζωντανής υποστήριξης στους πελάτες σας σε πραγματικό χρόνο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη και να απαντήσετε γρήγορα σε τυχόν ερωτήσεις ή ζητήματα που μπορεί να έχουν. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να πραγματοποιήσουν επαναλαμβανόμενη αγορά από ιστότοπους όπου έχουν λάβει καλή εξυπηρέτηση.
Web-Stat (δωρεάν και premium εκδόσεις):
Παρακολούθηση και ανάλυση των πελατών σας’ προέλευση και κινήσεις χρησιμοποιώντας αυτό το ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο. Το’Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε από πού προέρχονται τα κέρδη σας και μπορεί να είναι χρήσιμο για τη δημιουργία στοχευμένων εκστρατειών μάρκετινγκ ή πωλήσεων.
McAfee Secure (δωρεάν και premium εκδόσεις):
Επαληθεύστε την εταιρεία ασφαλείας McAfee και δώστε στους πελάτες σας ηρεμία. Η ασφάλεια είναι μια τεράστια ανησυχία για οποιονδήποτε στο διαδίκτυο, οπότε η γνώση των προσωπικών σας στοιχείων είναι ασφαλής είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για όσους επισκέπτονται το κατάστημά σας.

BigCommerce

Όπως είδαμε νωρίτερα, το BigCommerce συμπληρώνει την πλειονότητα των θεμάτων του με χρήσιμες εφαρμογές και προσθήκες που παρέχουν μια σειρά λειτουργιών ηλεκτρονικού εμπορίου. Προσθέστε σε αυτό μια αγορά εφαρμογών, καθώς και τη δυνατότητα σύνταξης προσαρμοσμένου HTML και το BigCommerce σας καλύπτει καλά όταν πρόκειται για λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κάθε εργαλείο πώλησης που χρειάζεστε, ενσωματωμένο

Τα πρότυπα του BigCommerce ενδέχεται να λείπουν από το σχεδιασμό, αλλά ας το αφήσουμε’Μην ξεχνάτε ότι εκτός από την προσοχή των δυνητικών πελατών, πρέπει επίσης να τους πουλάμε!

Ευτυχώς, τα θέματα BigCommerce περιέχουν σχεδόν όλες τις δυνατότητες πωλήσεων και μάρκετινγκ που χρειάζεται ο ιστότοπός σας. Αυτό μπορεί να είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος καθώς δεν το κάνετε’Πρέπει να περάσετε αιώνες προσπαθώντας να βρείτε επιπλέον λειτουργίες για το κατάστημά σας στην αγορά εφαρμογών.

Μεταξύ των “βασικά χαρακτηριστικά” εσείς’Θα βρείτε σε ένα θέμα BigCommerce είναι:

 • Ενσωματώσεις με πλατφόρμες όπως το Amazon, το eBay και οι Αγορές Google – ιδανικές για να προσεγγίσετε μια ευρύτερη ομάδα δυνητικών πελατών
 • Παρακολούθηση αποθέματος και πληροφορίες εγγύησης
 • Διαχείριση αποθεμάτων – συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας περιγραφής προϊόντος
 • Εγκαταλελειμμένες ρυθμίσεις ανάκτησης καλαθιού και αναλυτικά στοιχεία – ιδανικά για στόχευση πελατών που δεν έχουν’ολοκλήρωσα την αγορά τους
 • Δημιουργία κωδικού κουπονιού – ένας πολύ καλός τρόπος προσέγγισης παλαιών πελατών ή χαλάρωσης σε νέους

Μπορείτε να βρείτε πολλά επιπλέον “βασικά χαρακτηριστικά” στη γραμμή εργαλείων του Επεξεργαστή θεμάτων.

ταμπλό μεγάλων επιχειρήσεωνΧρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου BigCommerce για να προσθέσετε προϊόντα’να είναι ευκολότερο.

Η έλλειψη επιλογής μπορεί να σημαίνει ηρεμία

Εσείς’είναι απίθανο να χρειαστούν περισσότερες δυνατότητες, αλλά το BigCommerce τους προσφέρει ούτως ή άλλως, σε αυτό App Marketplace. Ορισμένες εφαρμογές είναι δωρεάν – για παράδειγμα SurveyMonkey – ενώ άλλες κοστίζουν χρήματα μετά από μια δοκιμαστική περίοδο.

Η επιλογή μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη όσο το Wix’Ωστόσο, η εστίαση είναι πολύ πιο αυστηρή, με κάθε εφαρμογή να σας βοηθά να βελτιώσετε το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας και να αυξήσετε τα κέρδη. Οι δωρεάν δοκιμές είναι ένας φανταστικός τρόπος δοκιμής διαφορετικών δυνατοτήτων και λειτουργιών στον ιστότοπό σας προτού αποφασίσετε αν αξίζει να ξοδέψετε χρήματα που κερδίζετε.

Το BigCommerce μπορεί να αισθάνεται λιγότερο ευέλικτο από το Wix (σίγουρα εκτός αν ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε), αλλά αυτό έχει τα πλεονεκτήματά του. Η γκάμα προηγμένων δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου επιλέγεται προσεκτικά και πολλές από τις οργανώσεις έχουν γίνει για εσάς – οπότε και εκεί’λιγότερος κίνδυνος να παρασυρθούν κατά λάθος και να γεμίσετε το κατάστημά σας με μια σειρά από χαρακτηριστικά που δεν έχετε’πραγματικά χρειάζομαι!

4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ + ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η ασφάλεια στο διαδίκτυο καθίσταται ολοένα και πιο σημαντική για τους καταναλωτές, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αποτελεί τεράστια προτεραιότητα για εσάς κατά την έναρξη ενός διαδικτυακού καταστήματος. Παρά το πόσο ασφαλές νομίζετε ότι είναι το κατάστημά σας, η πρόσφατη έρευνά μας έδειξε ότι όλοι διατρέχουν κίνδυνο εγκλήματος στον κυβερνοχώρο .

Οι κύριες ανησυχίες για την ασφάλεια κατά τη λειτουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να είναι:

 • Πώς διατηρώ τους πελάτες μου ασφαλείς
 • Πώς διατηρώ τον εαυτό μου ασφαλή και ασφαλή

Έτσι, ποια από τις δύο πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου μας μπορεί να σας δώσει ηρεμία?

Wix eCommerce

Με τόσους πολλούς πελάτες παγκοσμίως, πώς το Wix διατηρεί όλους ασφαλείς?

Για πελάτες: Δωρεάν κρυπτογράφηση SSL και HTTPS

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Google, όλοι οι ιστότοποι Wix είναι πλέον εξοπλισμένοι με Transport Layer Security (TLS) και έχουν ενεργοποιηθεί για HTTPS (Secure HyperText Transfer Protocol), και τα δύο κρυπτογραφούν όλα τα δεδομένα που αποστέλλονται και λαμβάνονται από σελίδες στον ιστότοπό σας.

Στα απλά αγγλικά, αυτό σημαίνει ότι τυχόν δεδομένα που αποστέλλονται στον ή από τον ιστότοπό σας είναι αναμεμιγμένα και μπορούν’να παρακολουθηθούν από χάκερ και άλλους κατασκοπευτές.

Μπορείτε να δείτε αν εσείς’καλύπτεται από προστασία HTTPS κοιτάζοντας στη γραμμή διευθύνσεων του ιστότοπού σας (γραμμή URL). Αμα δεις μια πράσινη κλειδαριά και μια διεύθυνση ιστού με πρόθεμα ένα πράσινο “https” τότε εσύ’εκ νέου καλυμμένο – απλό!

Η διασφάλιση της προστασίας του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου από το HTTPS είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξετε στους πελάτες σας ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής, αξιόπιστος και επαγγελματίας. Αυτό είναι απαραίτητο εάν θέλετε να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα να ξοδεύουν τα χρήματά τους μαζί σας.

Για να εφαρμόσετε το HTTPS στο κατάστημά σας, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε ένα πιστοποιητικό SSL (Secure Sockets Layer), αλλά το Wix το κάνει συνήθως για εσάς αυτόματα κατά τη ρύθμιση του καταστήματός σας .

Σας κρατά ασφαλείς

Το’Δεν είναι μόνο πελάτες που μπορούν να τσιμπήσουν από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, πρέπει επίσης να καλύψεις τον εαυτό σου.

Λοιπόν’είναι καλά νέα ότι ένα αρκετά μεγάλο μέρος του Wix’Το Κέντρο βοήθειας είναι αφιερωμένο στη διασφάλιση της δικής σας ασφάλειας. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλές ενότητες σχετικά με την προστασία από το ηλεκτρονικό ψάρεμα (αποφεύγοντας επίσης ψεύτικα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Wix που προσπαθούν να σας εξαπατήσουν από τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας), από τις οποίες αρκετές έχουν κάνει τους γύρους τα τελευταία χρόνια.

Wix έχει περάσει επίσης αυστηρούς ελέγχους από τον κλάδο για να διασφαλίσει ότι τα στοιχεία της κάρτας σας και τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή.

Η πλατφόρμα είναι συμβατή με το ISO 27018 και το PCI DSS (Πρότυπα ασφάλειας δεδομένων βιομηχανίας καρτών πληρωμής) με πιστοποίηση επιπέδου 1. Και οι δύο πιστοποιήσεις δείχνουν ότι το Wix είναι αρκετά ασφαλές για την αποθήκευση σημαντικών και ιδιωτικών στοιχείων, όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

BigCommerce

Η ασφάλεια του διαδικτυακού σας καταστήματος αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα για το BigCommerce – όπως και εσείς’ελπίζω από έναν ειδικό ηλεκτρονικού εμπορίου.

Για τους πελάτες σας: Πλήρης κρυπτογράφηση και αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Για μέγιστη ηρεμία, ολόκληρος ο ιστότοπος του BigCommerce είναι πιστοποιημένος με PCI DSS και εφαρμόζει αυτόματα αυτά τα πρότυπα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Η ταξινόμηση αυτής της πιστοποίησης από εσάς μπορεί να είναι δαπανηρή, έτσι το γεγονός ότι το BigCommerce το παρέχει για εσάς, όπως και το Wix, είναι πολύ καθησυχαστικό και ένα τεράστιο πλεονέκτημα υπέρ του.

Οι συνδρομητές του BigCommerce μπορούν ακόμη και να κατεβάσουν ένα δωρεάν πιστοποιητικό συμμόρφωσης PCI DSS για να προσθέσουν τον ιστότοπό τους, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να γνωρίζουν πόσο προστατευμένοι είναι (ένας εξαιρετικός τρόπος οικοδόμησης εμπιστοσύνης!).

Όπως το Wix, το BigCommerce παρέχει επίσης ένα δωρεάν ειδικό πιστοποιητικό SSL για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να κρυπτογραφήσετε τους πελάτες σας’ δεδομένα που χρησιμοποιούν HTTPS σε ολόκληρο το κατάστημά σας.

Μπορείτε ακόμη και να εφαρμόσετε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των αγοραστών σας’ δεδομένα που προέκυψαν’Αυτή τη στιγμή προσφέρεται από το Wix eCommerce.

Εσείς’είμαι πιθανώς εξοικειωμένος με την ασφάλεια 3D (‘επαληθευμένο από’) και το σύστημα επεξεργασίας πληρωμών που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης από τις δικές σας διαδικτυακές εμπειρίες αγορών. Το BigCommerce το παρέχει για εσάς και για αυτό’Είναι ένας πολύ καλός τρόπος προστασίας των πελατών σας, ακόμη κι αν προσθέτει ένα επιπλέον βήμα στο ταμείο.

Για εσάς: Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και προληπτικά μέτρα

Για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας ασφαλή, το BigCommerce δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, έτσι ώστε το κατάστημά σας να είναι ασφαλές εάν ξαφνικά είστε εκτός σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο ηλεκτρισμός σας πεθάνει σε μια κακή καταιγίδα, τότε μπορείτε να ξεκουραστείτε εύκολα γνωρίζοντας ότι όλες οι αλλαγές σας’μόλις περάσατε ώρες κάνοντας ασφαλή και υγιή σε έναν διακομιστή BigCommerce κάπου.

Άλλα μέτρα ασφαλείας μπορεί να αισθάνονται λίγο over-the-top παρά την προστασία που παρέχουν.

Κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι συνεχίζετε να αποσυνδέεστε. Αυτό συμβαίνει επειδή το BigCommerce συμμορφώνεται με τόσο αυστηρά πρότυπα PCI DSS (Απαίτηση 8 της Έκδοσης 3.2, για να είμαστε ακριβείς) που σας αποσυνδέει μετά από 15 λεπτά αδράνειας. Μπορείτε να επεκτείνετε το χρονικό όριο σε δύο ώρες, αν σας ενοχλεί πραγματικά.

Αυτή η αυτόματη αποσύνδεση μπορεί να σας καλύψει εάν αφήσετε τον υπολογιστή σας χωρίς επίβλεψη για κάποιο λόγο (όχι ότι σας συνιστούμε να το κάνετε σε δημόσιο χώρο). Τα πρότυπα απαιτούν επίσης να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας κάθε 90 ημέρες, κάτι που είναι ένα άλλο εύχρηστο μέτρο ασφαλείας για να σας κρατάει στα πόδια σας.

5. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εάν κολλήσετε κατά το σχεδιασμό του ιστότοπού σας ή κάτι άλλο’Λειτουργεί όπως πρέπει, τότε’Είναι σημαντικό να γνωρίζετε το είδος της διαθέσιμης υποστήριξης που θα σας βοηθήσει.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν υπάρχει’δυνητικά χρήματα, χρόνο και τα προς το ζην σας στη γραμμή.

Αυτό καθιστά την υποστήριξη πελατών τεράστιο παράγοντα όταν αποφασίζετε την πλατφόρμα από την οποία ξεκινάτε το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Wix eCommerce

Με περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, αυτό’Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Wix αφιερώνει πολλούς πόρους για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες του υποστηρίζονται καλά και ξέρουν πού να στραφούν εάν αντιμετωπίσουν δυσκολίες.

Ένας συντάκτης γεμάτος συμβουλές και συμβουλές

Η Wix εκτιμά ότι ο καθένας χρειάζεται βοήθεια σε κάποιο σημείο και ότι το να κολλήσετε κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας μπορεί να έχει πραγματικό αντίκτυπο στην επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Λοιπόν’Είναι εξαιρετικά χρήσιμο να έχετε άμεσα διαθέσιμες συμβουλές εργαλείων σε όλο το πρόγραμμα επεξεργασίας. Αυτές είναι μικρές επεξηγηματικές φυσαλίδες ομιλίας που εμφανίζονται όταν τοποθετείτε το ποντίκι σας πάνω από οποιοδήποτε στοιχείο.

Υπάρχουν επίσης πολλά κουμπιά βοήθειας που ανοίγουν αναδυόμενα άρθρα βοήθειας σχετικά με συγκεκριμένα αντικείμενα – ιδανικά για να σας παρακολουθούν όταν η διαδικασία γίνεται λίγο δύσκολη

Πλήρης κάλυψη πελατών

Wix’Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι τόσο γεμάτο από συμβουλές που μπορεί να μην χρειάζεστε καν το Κέντρο βοήθειας Wix με δυνατότητα αναζήτησης, αλλά’Είναι ένας μεγάλος πόρος για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε την υποστήριξη Wix μέσω τηλεφώνου και να ζητήσετε επιστροφή κλήσης (αν και αυτό δεν είναι’υπηρεσία 24/7) ή υποβάλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης. Αν εσύ’συνδρομητής που πληρώνει, το εισιτήριό σας θα χτυπηθεί στο μπροστινό μέρος της ουράς.

BigCommerce

Το BigCommerce μπορεί να έχει μόνο ένα κλάσμα της πελατειακής βάσης που διαθέτει η Wix, αλλά να είστε σίγουροι ότι γνωρίζει ότι οι πελάτες θα χρειαστούν υποστήριξη στην πιο περίπλοκη πλατφόρμα του.

Ξενάγηση και…

Μπορείς’να κρύψω το γεγονός ότι το BigCommerce’Ο συντάκτης αισθάνεται συντριπτικός σε σύγκριση με το Wix.

Σίγουρα, λαμβάνετε μια ξενάγηση κατά την πρώτη εγγραφή σας, αλλά μπορεί να βρεθείτε να σκοντάψετε λίγο περισσότερο, καθώς δεν υπάρχουν δυναμικές συμβουλές εργαλείων για να σας καθοδηγήσουν. Εκεί’είναι επίσης ένας μοναδικός, μοναχικός σύνδεσμος για να βοηθήσετε σελίδες στο κάτω μέρος του πλαϊνού πλαισίου σχεδίασης, κάτι που μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να εντοπιστεί για ορισμένους χρήστες.

Το’Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ προσφέρονται 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη και επιλογές ζωντανής συνομιλίας, οι κριτικές και τα σχόλια από τους χρήστες του BigCommerce ήταν πολύ μικτά – οπότε να γνωρίζετε!

Μια κοινότητα υποστήριξης

Ελεύθερα, το Γνώσεις υποστήριξης BigCommerce η βάση είναι εξαιρετική. Αναζητήστε άρθρα, διαβάστε τους αναλυτικούς οδηγούς και παρακολουθήστε τα διασκεδαστικά, ενημερωτικά βίντεο του Πανεπιστημίου BigCommerce.

Αξιολογούμε επίσης το φόρουμ της κοινότητας BigCommerce, όπου οι χρήστες γνωρίζουν πραγματικά τα πράγματά τους και είναι στην ευχάριστη θέση να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να μοιραστούν ιδέες.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εφεδρικό αν προσπαθείτε να φτάσετε στην πραγματική ομάδα υποστήριξης του BigCommerce….Στην πραγματικότητα, ίσως αξίζει να παραλείψετε την υποστήριξη πελατών και να κατευθυνθείτε κατευθείαν στα φόρουμ!

6. ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Εντάξει, εμείς’επιστρέφετε στο τελικό παιχνίδι τώρα και αυτό’Ήρθε η ώρα να καλύψουμε έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες όταν πρόκειται για την επιλογή ενός δημιουργού ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου: αξία για τα χρήματα

Wix eCommerce

Το Wix είναι γνωστό για την προσφορά μιας σειράς διαφορετικών προγραμμάτων premium. Ωστόσο, όπως εμείς’κοιτάζουμε μόνο τους κατασκευαστές καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου σε αυτήν τη συζήτηση, εμείς’Θα κοιτάξετε μόνο τα σχέδια τιμών που σας επιτρέπουν να πουλάτε online.

Προηγμένα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου για την τιμή ενός καφέ

Το Wix σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε όσους ιστότοπους θέλετε πριν πληρώσετε ένα σεντ, κάτι που ακούγεται υπέροχο μέχρι να το καταλάβετε για να πουλήσετε διαδικτυακά μέσω του Wix ΠΡΕΠΕΙ να εγγραφείτε είτε στο ‘ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ’ ή ‘πολύ σπουδαίο πρόσωπο’ πρόγραμμα ασφαλίστρου επί πληρωμή.

Το’είναι καλά νέα ότι Wix’τα προγράμματα πριμοδότησης Όλα προσφέρουν εξαιρετική αξία.

Για την τιμή ενός φλιτζανιού καφέ και ενός muffin, έχετε μια σειρά από εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου, υποστήριξη μπροστά στην ουρά, αποθήκευση 10 GB και εύρος ζώνης 20 GB – που είναι αρκετός χώρος αποθήκευσης για 3000+ φωτογραφίες προϊόντων υψηλής ανάλυσης και αρκετό εύρος ζώνης για τη διαχείριση περίπου 2 εκατομμυρίων επισκεπτών το μήνα!

Wix’Οι συνδρομές στο ηλεκτρονικό εμπόριο σάς δίνουν πρόσβαση σε δεκάδες επιπλέον πρότυπα premium, περισσότερες εφαρμογές και μια σειρά κουπονιών για να ενισχύσετε το κατάστημά σας’παρουσία, όπως κουπόνια Google Adword.

Σχέδια τιμολόγησης ηλεκτρονικού εμπορίου Wix 1 έτος
($ / μήνα)Premium eCommerce (μικρές επιχειρήσεις)VIP (χρήστης ισχύος)
17 $
25 $

BigCommerce

Το να είσαι μια εξειδικευμένη πλατφόρμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου σημαίνει ότι το BigCommerce δικαιολογείται να χρεώνει τους χρήστες του περισσότερο από ό, τι το Wix?

Επένδυση σε μια εξειδικευμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου

Το BigCommerce χρεώνει σχεδόν διπλάσιο από ό, τι κάνει το Wix για το φθηνότερο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου και τα premium θέματα και εφαρμογές του’μέρος του πακέτου.

Με μια ματιά, μοιάζει με μη-εγκεφάλου – χρησιμοποιήστε το Wix αντ ‘αυτού, σωστά?

Καλά, ‘Ναί’ αν εσύ’Σχεδιάζετε μόνο ένα μικρό κατάστημα, αλλά εάν θέλετε μια ανοησία προσέγγιση για τις επιχειρήσεις και να προβλέψετε ότι το κατάστημά σας θα αυξηθεί αρκετά (π.χ. πέραν των 50 προϊόντων), τότε το BigCommerce μπορεί να είναι η καλύτερη μακροπρόθεσμη επένδυση.

Το BigCommerce υπάρχει αποκλειστικά για διαδικτυακούς εμπόρους, και για αυτό πιο βασικό σχέδιο περιλαμβάνει το είδος των εξειδικευμένων δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου που έχετε’Πρέπει να σκάψω στο Wix’s App Store, το οποίο καθιστά την κατασκευή του καταστήματός σας πολύ εύκολη. Μπορείτε να δείτε την εις βάθος ανάλυση του κόστους BigCommerce για να δείτε πώς θα μπείτε στο καλό.

Ακόμα και ακριβά πρότυπα BigCommerce μπορούν να αποδειχθούν καλή σχέση ποιότητας / τιμής. Διακόσια δολάρια μπορεί να ακούγονται ακριβά για ένα εξειδικευμένο, έτοιμο για κινητά πρότυπο ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά το σκεφτείτε αυτό στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων:

Όχι μόνο η επένδυσή σας ύψους 200 $ σε ένα θέμα θα δώσει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα μια τεράστια αρχή, αλλά σε σύγκριση με το είδος των μετρητών που έχετε’Πρέπει να ξοδέψετε έναν επαγγελματία σχεδιαστή ιστότοπων για να επιτύχετε το ίδιο τελικό προϊόν, εσείς’πιθανώς εξοικονομείτε χιλιάδες!

Θυμηθείτε, μπορείτε να δοκιμάσετε το BigCommerce για 15 ημέρες προτού πληρώσετε’αξίζει να το πάρετε για δοκιμαστική μονάδα πριν το κάνετε.

Σχέδια τιμολόγησης BigCommerce 1 έτος
($ / μήνα)Στάνταρ (βασικό κατάστημα)Επιπλέον (αναπτύξτε και διαθέστε στην αγορά την επιχείρησή σας)Pro (κλιμάκωση της επιχείρησής σας)Επιχείρηση
29,95 $
79,95 $
249,95 $
Εθιμο

WIX VS BIGCOMMERCE – ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Βρήκα αυτό το άρθρο χρήσιμο?

επισημασμένο μπλοκ

wix εναντίον bigcommerceΘέλετε λοιπόν να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση – αλλά με πολλούς κατασκευαστές ιστότοπων για να διαλέξετε, πώς ξέρετε ποια είναι η σωστή για εσάς?

Η επιλογή του σωστού δημιουργού ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι μια μεγάλη απόφαση, καθώς το καθένα προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες και οφέλη για να επωφεληθείτε.

Για να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο κοιτάζοντας μια οθόνη και πονοκέφαλο, εμείς’συγκρίναμε δύο από τις αγαπημένες μας πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ μας, βάζοντάς τα με κεφάλι για να δουν ποιο θα ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας.

Εάν επιλέξετε την ευελιξία Wix για μικρές επιχειρήσεις ή απευθυνθείτε απευθείας στον ειδικό ηλεκτρονικού εμπορίου, το BigCommerce?

Παρακάτω συγκρίνουμε αυτούς τους δύο κατασκευαστές ιστότοπων με τους παράγοντες ηλεκτρονικού εμπορίου που έχουν σημασία – συμπεριλαμβανομένων των προτύπων, της ασφάλειας και της αξίας χρήματος.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΥΝΟΨΗ

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να διαβάσετε τις συγκεκριμένες ενότητες:

 1. Αποθήκευση ταχύτητας ρύθμισης
 2. Πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου
 3. Χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου
 4. Ασφάλεια ιστότοπου + καταστήματος
 5. Υποστήριξη πελατών
 6. Σχέση ποιότητας και τιμής
 7. Τελική ετυμηγορία

1. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ

Κατά την έναρξη ενός ηλεκτρονικού εμπορίου, αποθηκεύστε το’Είναι σημαντικό να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και να αρχίσετε να δημιουργείτε παρουσία το συντομότερο δυνατό.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος, επομένως η χρήση ενός εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο γρήγορα και εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι θέλετε μια πλατφόρμα που:

 • Είναι εύκολο να το παραλάβετε και να το χρησιμοποιήσετε
 • Παρέχει αξία για τα χρήματα
 • Προσφέρει μια ευρεία επιλογή προτύπων ηλεκτρονικού εμπορίου από τα οποία μπορείτε να εργαστείτε
 • Παρέχει χρήσιμα εργαλεία που βελτιώνουν τη ροή εργασίας σας
 • Καλύπτει όλες τις ανάγκες σας

Λοιπόν, πώς συγκρίνονται τα Wix και BigCommerce?

Wix eCommerce

Πρώτα πράγματα πρώτα, για να εκτελέσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου στο Wix you’Θα πρέπει να εγγραφείτε είτε στο ‘ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ’ ή ‘πολύ σπουδαίο πρόσωπο’ σχέδια, τα οποία σας συνδέουν ‘Καταστήματα Wix’ (το πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου και επεξεργασίας πληρωμών).

Μόλις αυτό’ταξινομημένο, εσύ’είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την κατασκευή του ιστότοπού σας.

Πρότυπα γρήγορης εκκίνησης

Το Wix προσφέρει έναν εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό προτύπων (πάνω από 500 στον τελευταίο αριθμό), με πολλά ειδικά βελτιστοποιημένα για καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτά τα πρότυπα έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις βέλτιστες πρακτικές ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως απλές επιλογές πλοήγησης πελατών, που σημαίνει ότι αυτά τα πρότυπα έχουν σχεδιαστεί για πώληση.

Αυτή είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου, καθώς μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα πρότυπο και, στη συνέχεια, να το επεξεργαστείτε όπως κρίνετε κατάλληλο.

Στην πραγματικότητα, εκεί’τίποτα που δεν σας εμποδίζει να αλλάξετε όσα ή λιγότερα θέλετε! Θα μπορούσατε απλώς να ενημερώσετε τις εικόνες και τις επικεφαλίδες και, στη συνέχεια, να το ονομάσετε – κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σχεδιασμένο και δημοσιευμένο στον Ιστό – εύκολο!

Ο επεξεργαστής Wix

Wix’Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι όπου βρίσκεστε’πρόκειται να ξοδεύετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας κατά τη δημιουργία του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και στα δύο ‘επιφάνεια εργασίας’ και ‘κινητό’ λειτουργία, η οποία σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό κατάστημα για χρήστες στο σπίτι και εν κινήσει, οπότε δεν χρειάζεται ποτέ να χάσετε μια πώληση.

Wix’Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι απλό στη χρήση ως έχει’ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ‘Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε’ συντάκτης, που σημαίνει ότι εσείς’εκ νέου αποτελεσματική επεξεργασία του ιστότοπού σας σε πραγματικό χρόνο. Απλώς μεταφέρετε και αποθέστε κείμενο, εικόνες και δυνατότητες όπου θέλετε και αυτό θα αναπαραχθεί ακριβώς στον ιστότοπό σας.

Αυτό μπορεί να μειώσει μαζικά το χρόνο σχεδιασμού που θα μπορούσατε να ξοδεύετε σε άλλους, πιο σημαντικούς τομείς της επιχείρησής σας.

Wix ADI

Για μια ελαφρώς πιο καθοδηγημένη διαδρομή για να συνδεθείτε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε Wix ADI.

Το Wix ADI είναι ένα εργαλείο σχεδιασμού ιστοσελίδων γρήγορης εκκίνησης, το οποίο χρησιμοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη (ή κάτι παρόμοιο με αυτό) για να συγκεντρώσει το πρώτο προσχέδιο ενός ιστότοπου για εσάς. Απαντώντας σε ένα σύνολο ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών, π.χ. σχετικά με τα προϊόντα που σκοπεύετε να πουλήσετε, το Wix ADI είναι σε θέση να δημιουργήσει μια σελίδα περιεχομένου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως αφετηρία στο Wix Editor.

Το’Είναι ένα τακτοποιημένο εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου και μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για μικρότερους, πιο προσωπικούς ιστότοπους. Ωστόσο, για το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας, εσείς’Θα ήθελα πιθανώς κάτι πιο ουσιαστικό για να ξεχωρίσω.

BigCommerce

Από τη στιγμή που ανοίγετε BigCommerce, σε ξέρεις’στα χέρια ενός ειδικού ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εκεί’Δεν χρειάζεται να ελέγξετε το σχέδιό σας καθώς το BigCommerce είναι αποκλειστικά προσανατολισμένο να σας βοηθήσει να πουλήσετε. Αλλά πόσο γρήγορα σας βοηθά να συνδεθείτε στο διαδίκτυο?

Όχι τόσο γρήγορη εκκίνηση

Μόλις εγγραφείτε στο BigCommerce, εσείς’μου έστειλε ένα εισαγωγικό email που περιέχει το κατάστημά σας’τη διεύθυνση ιστού (ή τη διεύθυνση URL, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον τεχνικό όρο) καθώς και έναν σύνδεσμο προς το Οδηγός εκκίνησης καταστήματος και Περιήγηση στον πίνακα ελέγχου για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να ξεκινήσει χωρίς εμπόδια.

Το BigCommerce σάς παρέχει επίσης ένα PIN υποστήριξης και ένα τηλεφώνημα από την ομάδα λίγες μέρες αργότερα. Αυτή είναι μια πολύ ωραία πινελιά που σας κάνει να νιώθετε σαν να θέλετε το έθιμο σας.

Ενσωμάτωση προϊόντων από αλλού

Μια πολύ χρήσιμη και εξοικονόμηση χρόνου δυνατότητα είναι η δυνατότητα εισαγωγής του αποθέματος προϊόντων σας – πιθανώς και της λίστας πελατών σας – από άλλες πλατφόρμες απευθείας στο νέο σας κατάστημα BigCommerce χρησιμοποιώντας ένα αρχείο CSV ( ‘τιμές διαχωρισμένες με κόμμα’ Το αρχείο είναι ένας τύπος υπολογιστικού φύλλου που μπορεί να διαβαστεί από υπολογιστή και να μετατραπεί σε πίνακες δεδομένων, π.χ. λίστες προϊόντων ή λεπτομέρειες πελατών).

Έτσι, εάν θέλετε να κάνετε συναλλαγές γρήγορα, Το BigCommerce μπορεί να είναι η γρηγορότερη πλατφόρμα για να ξεκινήσετε τη λειτουργία σας εάν το κάνετε’είστε ήδη ένας έμπειρος πωλητής στο eBay ή στο Etsy.

Πρόγραμμα επεξεργασίας θεμάτων BigCommerce

Η δημιουργία ενός καταστήματος στο BigCommerce είναι μια λίγο πιο επίπονη αν εσείς’ξεκινάτε την επιχείρησή σας από το μηδέν. Ευχαριστώ’παρέχουμε πολλά εργαλεία για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τα προϊόντα σας, τους τρόπους πληρωμής σας και ακόμη και το μάρκετινγκ πριν επιλέξετε ένα πρότυπο (ή ‘θέμα’, στο BigCommerce-speak).

Τι’περισσότερο, σχεδόν όλα Θέματα BigCommerce εφοδιαστείτε με δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου που εσείς’Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο προσθέτοντας στα περισσότερα πρότυπα Wix μόνοι σας (εάν εσείς’επιλέξατε ένα πρότυπο μη ηλεκτρονικού εμπορίου, δηλαδή).

Ωστόσο, σε σύγκριση με το Wix Editor, το BigCommerce’Το Theme Editor δεν το κάνει’Νιώθω τόσο φιλόξενοι ή διαισθητικοί.

Τα εργαλεία είναι λίγο πιο δύσκολο να βρεθούν και ενώ το drag-and-drop υποστηρίζεται’Δεν είναι ακριβώς διαισθητικό. Έτσι, ενώ το BigCommerce διαθέτει έναν σε βάθος επεξεργαστή που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πολύ εντυπωσιακό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε πόσο καιρό θα χρειαστεί να φτιάξετε τον ιστότοπό σας, αν αγωνιστείτε να βρείτε τα εργαλεία που χρειάζεστε!

2. ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ένας ελκυστικός αλλά φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός είναι το κλειδί για έναν εξαιρετικό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Όχι μόνο ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος δημιουργεί μια καλή πρώτη εντύπωση, αλλά βοηθά επίσης τους πελάτες σας να πλοηγούνται και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν τις αγορές τους.

Και τα δυο Wix και BigCommerce το γνωρίζουν καλά, αλλά ποιος έχει το πλεονέκτημα; Αφήνω’μάθετε!.

Wix eCommerce

Το Wix διαθέτει μια γκαλερί με πάνω από 500 πρότυπα επαγγελματικής σχεδίασης για να συνεργαστείτε, που περιλαμβάνει δεκάδες εξειδικευμένα σχέδια καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το καλύτερο μέρος για το Wix’Τα πρότυπα είναι ότι ακόμα και όταν τα επεξεργάζεστε όσα θέλετε, εσύ δεν’Δεν χρειάζεται να ξέρω πώς να κωδικοποιήσετε καθόλου!

Προ-σχεδιασμένα πρότυπα

Η εκκίνηση από ένα πρότυπο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια. Δεν έχετε μόνο μια εντυπωσιακή σχεδίαση καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι βελτιστοποιημένη για τους πελάτες σας, αλλά ο χρόνος που εξοικονομείτε μπορεί να διοχετευτεί σε άλλους, πιο σημαντικούς τομείς της επιχείρησής σας.

πρότυπα διαδικτυακών καταστημάτων wixWix’Τα πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ο τέλειος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο και να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Η πλειοψηφία του Wix’Τα πρότυπα είναι δωρεάν, αλλά μερικά είναι διαθέσιμα μόνο σε συνδρομητές του προγράμματος Wix eCommerce ή VIP. Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένα πρότυπα, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι ακόμα πιο βελτιστοποιημένοι από τα δωρεάν – ιδανικό για τον εκκολαπτόμενο διαδικτυακό επιχειρηματία που θέλει να ξεκινήσει με το δεξί πόδι.

Τα πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου Wix τείνουν να συνοδεύονται από ένα σύνολο βασικών εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε προϊόντα, να διαχειριστείτε τις τιμές και τις αποστολές και να συνδέσετε τρόπους πληρωμής μεταξύ άλλων βασικών χαρακτηριστικών.

Σημείωση: Μόλις εσύ’επιλέξατε ένα πρότυπο στο Wix και μπήκατε στο πρόγραμμα επεξεργασίας και μετά είστε κλειδωμένοι σε αυτό το πρότυπο και δεν μπορείτε να το αλλάξετε.

BigCommerce

Θέματα BigCommerce μπορεί να μην έχει την εντυπωσιακή πίτσα του Wix’πρότυπα, αλλά επειδή εξυπηρετεί αποκλειστικά χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου – τα θέματα του το αντικατοπτρίζουν.

Ενώ μπορεί να είναι λιγότερο όμορφα από το Wix’(σίγουρα τα δωρεάν), πολλά θέματα του BigCommerce έρχονται μαζί με τις δυνατότητες διαδικτυακών συναλλαγών που εσείς’είτε πρέπει να προσθέσετε μόνοι σας ένα πρότυπο Wix ή να παραλείψετε εντελώς – οπότε αυτό μπορεί να είναι εξοικονόμηση σε πραγματικό χρόνο, αν εσείς’επιθυμείτε να ξεκινήσετε την πώληση ή να μην κάνετε’Έχω τον χρόνο να σχεδιάσουμε πλήρως και να αναπτύξουμε ένα κατάστημα από ένα πιο βασικό πρότυπο.

Πρότυπα για να σας βοηθήσουν να πουλήσετε

Το BigCommerce προσφέρει σχεδόν 100 θέματα, προσεκτικά επιλεγμένα και ειδικά σχεδιασμένα για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τους νεοεισερχόμενους στο ηλεκτρονικό εμπόριο ή για ανεξάρτητους εμπόρους – όχι μόνο μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα θέμα καταστήματος, ώστε να αντικατοπτρίζει καλύτερα την επιχείρησή σας (π.χ. να αλλάξετε μερικά χρώματα και εικόνες), αλλά μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε ως εξαιρετική πηγή έμπνευσης εάν’αγωνίζομαι για ιδέες σχεδιασμού.

Εμείς’εντυπωσιάζομαι ιδιαίτερα από την όμορφη, νέα γκάμα ‘Μεμβράνη πολυγράφου’ θέματα που σας επιτρέπουν δημιουργήστε δυναμικές βιτρίνες χωρίς να χρειάζεται κωδικοποίηση! Η γκάμα Stencil θα είναι οικεία στους χρήστες του Wix, καθώς έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας σε έναν επεξεργαστή WYSIWYG – ιδανικός για την καλύτερη ρύθμιση του σχεδιασμού του ιστότοπού σας.

Η χρήση ενός προγράμματος επεξεργασίας WYSIWYG είναι ένας πολύ πιο γρήγορος και πιο αποτελεσματικός τρόπος εργασίας που μπορεί να ελευθερώσει πολύτιμο χρόνο – χρόνο που θα μπορούσατε να αφιερώσετε στην εξειδίκευση του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή των διαφημίσεων κοινωνικών μέσων για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας!

πρότυπα διαδικτυακών καταστημάτων bigcommerceΤα πρότυπα BigCommerce είναι γεμάτα με εύχρηστες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου για γρήγορη ενεργοποίηση και λειτουργία του ιστότοπού σας!

Ένα από τα απογοητευτικά πράγματα για το Wix είναι ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε πρότυπα μετά την επιλογή ενός. Ωστόσο, το BigCommerce σάς επιτρέπει να αλλάζετε θέματα όπως θέλετε, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για την ενημέρωση ή την επωνυμία του ιστότοπού σας.

Η δυνατότητα εναλλαγής θεμάτων αφαιρεί επίσης την πίεση να πρέπει να διαλέξετε το τέλειο αμέσως, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε το χρόνο σας και να βεβαιωθείτε πραγματικά ότι’έχετε επιλέξει το καλύτερο θέμα για την επιχείρησή σας.

Το’Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με το Wix, τα περισσότερα θέματα του BigCommerce προέρχονται’δωρεάν. Οι τιμές μπορούν να ανέλθουν έως και 230 $ + (πάνω από τη συνδρομή σας στο BigCommerce!)’Θέλω να επιλέξω το θέμα σας πολύ προσεκτικά.

Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με ένα δωρεάν πρότυπο και στη συνέχεια να κάνετε αναβάθμιση αργότερα, εάν θέλετε.

HTML για θέματα

Το BigCommerce σάς δίνει επίσης πλήρη εξουσία να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας HTML και CSS. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να κατεβάσετε ένα θέμα στον υπολογιστή σας, να προσαρμόσετε τον κώδικά του εκτός σύνδεσης χρησιμοποιώντας το Σημειωματάριο ή άλλο λογισμικό και, στη συνέχεια, να το ανεβάσετε ξανά στον Επεξεργαστή θεμάτων.

Το’Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι είναι από κανένα μέσο απαραίτητο για να μάθετε πώς να κωδικοποιείτε στο μέγιστο από ένα πρότυπο BigCommerce!

3. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ?

Το Wix eCommerce και το BigCommerce είναι και οι δύο πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά είναι προσαρμοσμένες σε διαφορετικούς τύπους χρηστών. Θέλουμε να το σκεφτόμαστε έτσι:

 • Wix eCommerce – μια απλοποιημένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για μικρές και ανεξάρτητες επιχειρήσεις
 • BigCommerce – μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου πλούσια σε χαρακτηριστικά για αναπτυσσόμενες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις

Έχοντας αυτό κατά νου, ας’Συγκρίνετε το ζεύγος’λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Wix eCommerce

Το ηλεκτρονικό εμπόριο Wix μπορεί να είναι μια πιο απογυμνωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει’σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πρόσθετα και εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τις κερδοσκοπικές σας δυνατότητες.

Εκατοντάδες έξυπνα πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου

Το Wix συνδυάζει πολλά χρήσιμα εργαλεία και εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου με τα πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτό “κιτ εκκίνησης” των βασικών μπορεί να σας βοηθήσει να:

 • Παρακολούθηση παραγγελιών
 • Διαμορφώστε τους φόρους
 • Ορίστε τα έξοδα αποστολής
 • Συνδέστε τρόπους πληρωμής
 • Βρείτε το κατάστημά σας στο διαδίκτυο (με επεξεργασία δεδομένων ιστότοπου για βελτίωση του ιστότοπού σας’s SEO)

Μπορεί να ακούγεται λίγο βασικό, αλλά για τη συντριπτική πλειονότητα των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων αυτά τα απαραίτητα εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση της επιχείρησής σας και στην ενίσχυση του καταστήματός σας’παρουσία στο διαδίκτυο.

Οτι’να μην πεις ότι μπορείς’Βρείτε πιο προηγμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου στο Wix – φυσικά μπορείτε! Αυτές οι δυνατότητες μπορεί να είναι στάνταρ σε πολλά θέματα του BigCommerce, αλλά μπορείτε να βρείτε τις περισσότερες από αυτές τις λειτουργίες τρίτων με το κυνήγι μέσω του Wix App Market.

Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές είναι δωρεάν, αλλά οι περισσότερες εφαρμογές που παρέχουν πρόσθετες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου είναι διαθέσιμες μόνο σε συνδρομητές που πληρώνουν.

Οι καλύτερες εφαρμογές για τη δουλειά

Μπορεί να είναι καθησυχαστικό να γνωρίζουμε ότι το Wix διαθέτει πρόσθετες δυνατότητες εάν τις χρειάζεστε, αλλά ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου που διατίθενται σε νέους επιχειρηματίες όπως εγώ και εσείς?

5 κορυφαίες εφαρμογές Wix για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα# 1# 2# 3# 4# 5
Etsy Shop (δωρεάν):
Ενσωματώστε το υπάρχον κατάστημα Etsy με το κατάστημα Wix. Η πώληση σε πολλούς ιστότοπους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τα έσοδα και να βρείτε πελάτες από διαφορετικά υπόβαθρα.
Κουμπί PayPal (δωρεάν και premium εκδόσεις):
Προσθέστε ένα κουμπί πληρωμής με ένα κλικ στο κατάστημά σας με υποστήριξη για περισσότερα από 25 νομίσματα. Το PayPal εκτιμάται ιδιαίτερα από τους καταναλωτές, οπότε η προσφορά του ως τρόπου πληρωμής σίγουρα θα βοηθήσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στο κατάστημά σας.
LiveChat (δωρεάν δοκιμή 30 ημερών):
Η προσφορά ζωντανής υποστήριξης στους πελάτες σας σε πραγματικό χρόνο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη και να απαντήσετε γρήγορα σε τυχόν ερωτήσεις ή ζητήματα που μπορεί να έχουν. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να πραγματοποιήσουν επαναλαμβανόμενη αγορά από ιστότοπους όπου έχουν λάβει καλή εξυπηρέτηση.
Web-Stat (δωρεάν και premium εκδόσεις):
Παρακολούθηση και ανάλυση των πελατών σας’ προέλευση και κινήσεις χρησιμοποιώντας αυτό το ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο. Το’Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε από πού προέρχονται τα κέρδη σας και μπορεί να είναι χρήσιμο για τη δημιουργία στοχευμένων εκστρατειών μάρκετινγκ ή πωλήσεων.
McAfee Secure (δωρεάν και premium εκδόσεις):
Επαληθεύστε την εταιρεία ασφαλείας McAfee και δώστε στους πελάτες σας ηρεμία. Η ασφάλεια είναι μια τεράστια ανησυχία για οποιονδήποτε στο διαδίκτυο, οπότε η γνώση των προσωπικών σας στοιχείων είναι ασφαλής είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για όσους επισκέπτονται το κατάστημά σας.

BigCommerce

Όπως είδαμε νωρίτερα, το BigCommerce συμπληρώνει την πλειονότητα των θεμάτων του με χρήσιμες εφαρμογές και προσθήκες που παρέχουν μια σειρά λειτουργιών ηλεκτρονικού εμπορίου. Προσθέστε σε αυτό μια αγορά εφαρμογών, καθώς και τη δυνατότητα σύνταξης προσαρμοσμένου HTML και το BigCommerce σας καλύπτει καλά όταν πρόκειται για λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κάθε εργαλείο πώλησης που χρειάζεστε, ενσωματωμένο

Τα πρότυπα του BigCommerce ενδέχεται να λείπουν από το σχεδιασμό, αλλά ας το αφήσουμε’Μην ξεχνάτε ότι εκτός από την προσοχή των δυνητικών πελατών, πρέπει επίσης να τους πουλάμε!

Ευτυχώς, τα θέματα BigCommerce περιέχουν σχεδόν όλες τις δυνατότητες πωλήσεων και μάρκετινγκ που χρειάζεται ο ιστότοπός σας. Αυτό μπορεί να είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος καθώς δεν το κάνετε’Πρέπει να περάσετε αιώνες προσπαθώντας να βρείτε επιπλέον λειτουργίες για το κατάστημά σας στην αγορά εφαρμογών.

Μεταξύ των “βασικά χαρακτηριστικά” εσείς’Θα βρείτε σε ένα θέμα BigCommerce είναι:

 • Ενσωματώσεις με πλατφόρμες όπως το Amazon, το eBay και οι Αγορές Google – ιδανικές για να προσεγγίσετε μια ευρύτερη ομάδα δυνητικών πελατών
 • Παρακολούθηση αποθέματος και πληροφορίες εγγύησης
 • Διαχείριση αποθεμάτων – συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας περιγραφής προϊόντος
 • Εγκαταλελειμμένες ρυθμίσεις ανάκτησης καλαθιού και αναλυτικά στοιχεία – ιδανικά για στόχευση πελατών που δεν έχουν’ολοκλήρωσα την αγορά τους
 • Δημιουργία κωδικού κουπονιού – ένας πολύ καλός τρόπος προσέγγισης παλαιών πελατών ή χαλάρωσης σε νέους

Μπορείτε να βρείτε πολλά επιπλέον “βασικά χαρακτηριστικά” στη γραμμή εργαλείων του Επεξεργαστή θεμάτων.

ταμπλό μεγάλων επιχειρήσεωνΧρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου BigCommerce για να προσθέσετε προϊόντα’να είναι ευκολότερο.

Η έλλειψη επιλογής μπορεί να σημαίνει ηρεμία

Εσείς’είναι απίθανο να χρειαστούν περισσότερες δυνατότητες, αλλά το BigCommerce τους προσφέρει ούτως ή άλλως, σε αυτό App Marketplace. Ορισμένες εφαρμογές είναι δωρεάν – για παράδειγμα SurveyMonkey – ενώ άλλες κοστίζουν χρήματα μετά από μια δοκιμαστική περίοδο.

Η επιλογή μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη όσο το Wix’Ωστόσο, η εστίαση είναι πολύ πιο αυστηρή, με κάθε εφαρμογή να σας βοηθά να βελτιώσετε το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας και να αυξήσετε τα κέρδη. Οι δωρεάν δοκιμές είναι ένας φανταστικός τρόπος δοκιμής διαφορετικών δυνατοτήτων και λειτουργιών στον ιστότοπό σας προτού αποφασίσετε αν αξίζει να ξοδέψετε χρήματα που κερδίζετε.

Το BigCommerce μπορεί να αισθάνεται λιγότερο ευέλικτο από το Wix (σίγουρα εκτός αν ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε), αλλά αυτό έχει τα πλεονεκτήματά του. Η γκάμα προηγμένων δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου επιλέγεται προσεκτικά και πολλές από τις οργανώσεις έχουν γίνει για εσάς – οπότε και εκεί’λιγότερος κίνδυνος να παρασυρθούν κατά λάθος και να γεμίσετε το κατάστημά σας με μια σειρά από χαρακτηριστικά που δεν έχετε’πραγματικά χρειάζομαι!

4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ + ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η ασφάλεια στο διαδίκτυο καθίσταται ολοένα και πιο σημαντική για τους καταναλωτές, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αποτελεί τεράστια προτεραιότητα για εσάς κατά την έναρξη ενός διαδικτυακού καταστήματος. Παρά το πόσο ασφαλές νομίζετε ότι είναι το κατάστημά σας, η πρόσφατη έρευνά μας έδειξε ότι όλοι διατρέχουν κίνδυνο εγκλήματος στον κυβερνοχώρο .

Οι κύριες ανησυχίες για την ασφάλεια κατά τη λειτουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να είναι:

 • Πώς διατηρώ τους πελάτες μου ασφαλείς
 • Πώς διατηρώ τον εαυτό μου ασφαλή και ασφαλή

Έτσι, ποια από τις δύο πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου μας μπορεί να σας δώσει ηρεμία?

Wix eCommerce

Με τόσους πολλούς πελάτες παγκοσμίως, πώς το Wix διατηρεί όλους ασφαλείς?

Για πελάτες: Δωρεάν κρυπτογράφηση SSL και HTTPS

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Google, όλοι οι ιστότοποι Wix είναι πλέον εξοπλισμένοι με Transport Layer Security (TLS) και έχουν ενεργοποιηθεί για HTTPS (Secure HyperText Transfer Protocol), και τα δύο κρυπτογραφούν όλα τα δεδομένα που αποστέλλονται και λαμβάνονται από σελίδες στον ιστότοπό σας.

Στα απλά αγγλικά, αυτό σημαίνει ότι τυχόν δεδομένα που αποστέλλονται στον ή από τον ιστότοπό σας είναι αναμεμιγμένα και μπορούν’να παρακολουθηθούν από χάκερ και άλλους κατασκοπευτές.

Μπορείτε να δείτε αν εσείς’καλύπτεται από προστασία HTTPS κοιτάζοντας στη γραμμή διευθύνσεων του ιστότοπού σας (γραμμή URL). Αμα δεις μια πράσινη κλειδαριά και μια διεύθυνση ιστού με πρόθεμα ένα πράσινο “https” τότε εσύ’εκ νέου καλυμμένο – απλό!

Η διασφάλιση της προστασίας του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου από το HTTPS είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξετε στους πελάτες σας ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής, αξιόπιστος και επαγγελματίας. Αυτό είναι απαραίτητο εάν θέλετε να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα να ξοδεύουν τα χρήματά τους μαζί σας.

Για να εφαρμόσετε HTTPS στο κατάστημά σας, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε ένα πιστοποιητικό SSL (Secure Sockets Layer), αλλά το Wix το κάνει συνήθως για εσάς αυτόματα κατά τη ρύθμιση του καταστήματός σας .

Σας κρατά ασφαλείς

Το’Δεν είναι μόνο πελάτες που μπορούν να τσιμπήσουν από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, πρέπει επίσης να καλύψεις τον εαυτό σου.

Λοιπόν’είναι καλά νέα ότι ένα αρκετά μεγάλο μέρος του Wix’Το Κέντρο βοήθειας είναι αφιερωμένο στη διασφάλιση της δικής σας ασφάλειας. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλές ενότητες σχετικά με την προστασία από ηλεκτρονικό “ψάρεμα” (γνωστός και ως αποφυγή ψεύτικων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Wix που προσπαθούν να σας εξαπατήσουν από τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας), εκ των οποίων αρκετοί έχουν κάνει τους γύρους τα τελευταία χρόνια.

Wix έχει περάσει επίσης αυστηρούς ελέγχους από τον κλάδο για να διασφαλίσει ότι τα στοιχεία της κάρτας σας και τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή.

Η πλατφόρμα είναι συμβατή με το ISO 27018 και το PCI DSS (Πρότυπα ασφάλειας δεδομένων βιομηχανίας καρτών πληρωμών) Επίπεδο 1-διαπιστευμένο. Και οι δύο πιστοποιήσεις δείχνουν ότι το Wix είναι αρκετά ασφαλές για την αποθήκευση σημαντικών και ιδιωτικών στοιχείων, όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

BigCommerce

Η ασφάλεια του διαδικτυακού σας καταστήματος αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα για το BigCommerce – όπως και εσείς’ελπίζω από έναν ειδικό ηλεκτρονικού εμπορίου.

Για τους πελάτες σας: Πλήρης κρυπτογράφηση και αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Για μέγιστη ηρεμία, ολόκληρος ο ιστότοπος του BigCommerce είναι πιστοποιημένος με PCI DSS και εφαρμόζει αυτόματα αυτά τα πρότυπα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Η ταξινόμηση αυτής της πιστοποίησης μόνοι σας μπορεί να είναι δαπανηρή, έτσι το γεγονός ότι το BigCommerce το παρέχει για εσάς, όπως και το Wix, είναι πολύ καθησυχαστικό και ένα τεράστιο πλεονέκτημα υπέρ του.

Οι συνδρομητές του BigCommerce μπορούν ακόμη και να κατεβάσουν ένα δωρεάν πιστοποιητικό συμμόρφωσης PCI DSS για να προσθέσουν τον ιστότοπό τους, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να γνωρίζουν πόσο προστατευμένοι είναι (ένας εξαιρετικός τρόπος οικοδόμησης εμπιστοσύνης!).

Όπως το Wix, το BigCommerce παρέχει επίσης ένα δωρεάν ειδικό πιστοποιητικό SSL για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να κρυπτογραφήσετε τους πελάτες σας’ δεδομένα που χρησιμοποιούν HTTPS σε ολόκληρο το κατάστημά σας.

Μπορείτε ακόμη και να εφαρμόσετε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των αγοραστών σας’ δεδομένα που προέκυψαν’Αυτή τη στιγμή προσφέρεται από το Wix eCommerce.

Εσείς’είμαι πιθανώς εξοικειωμένος με την ασφάλεια 3D (‘επαληθευμένο από’) και το σύστημα επεξεργασίας πληρωμών που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης από τις δικές σας διαδικτυακές εμπειρίες αγορών. Το BigCommerce το παρέχει για εσάς και για αυτό’Είναι ένας πολύ καλός τρόπος προστασίας των πελατών σας, ακόμη κι αν προσθέτει ένα επιπλέον βήμα στο ταμείο.

Για εσάς: Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και προληπτικά μέτρα

Για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας ασφαλή, το BigCommerce δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, έτσι ώστε το κατάστημά σας να είναι ασφαλές εάν ξαφνικά είστε εκτός σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο ηλεκτρισμός σας πεθάνει σε μια κακή καταιγίδα, τότε μπορείτε να ξεκουραστείτε εύκολα γνωρίζοντας ότι όλες οι αλλαγές σας’μόλις περάσατε ώρες κάνοντας ασφαλή και υγιή σε έναν διακομιστή BigCommerce κάπου.

Άλλα μέτρα ασφαλείας μπορεί να αισθάνονται λίγο over-the-top παρά την προστασία που παρέχουν.

Κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι συνεχίζετε να αποσυνδέεστε. Αυτό συμβαίνει επειδή το BigCommerce συμμορφώνεται με τόσο αυστηρά πρότυπα PCI DSS (Απαίτηση 8 της έκδοσης 3.2, για να είμαστε ακριβείς) που σας αποσυνδέει μετά από 15 λεπτά αδράνειας. Μπορείτε να επεκτείνετε το χρονικό όριο σε δύο ώρες, αν σας ενοχλεί πραγματικά.

Αυτή η αυτόματη αποσύνδεση μπορεί να σας καλύψει εάν αφήσετε τον υπολογιστή σας χωρίς επίβλεψη για κάποιο λόγο (όχι ότι σας συνιστούμε να το κάνετε σε δημόσιο χώρο). Τα πρότυπα απαιτούν επίσης να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας κάθε 90 ημέρες, κάτι που είναι ένα άλλο εύχρηστο μέτρο ασφαλείας για να σας κρατάει στα πόδια σας.

Νικητής ασφάλειας: BigCommerce

Και τα δύο εργαλεία διασφαλίζουν ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές και ασφαλές – για εσάς και τους πελάτες σας.

Ωστόσο, Το BigCommerce προσφέρει μερικές ακόμη ενσωματωμένες δυνατότητες ασφάλειας ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το 3DSecure και το Wix στην ασφάλεια.

5. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εάν κολλήσετε κατά το σχεδιασμό του ιστότοπού σας ή κάτι άλλο’Λειτουργεί όπως πρέπει, τότε’Είναι σημαντικό να γνωρίζετε το είδος της διαθέσιμης υποστήριξης που θα σας βοηθήσει.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν υπάρχει’δυνητικά χρήματα, χρόνο και τα προς το ζην σας στη γραμμή.

Αυτό καθιστά την υποστήριξη πελατών τεράστιο παράγοντα όταν αποφασίζετε την πλατφόρμα από την οποία ξεκινάτε το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Wix eCommerce

Με περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, αυτό’Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Wix αφιερώνει πολλούς πόρους για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες του υποστηρίζονται καλά και ξέρουν πού να στραφούν εάν αντιμετωπίσουν δυσκολίες.

Ένας συντάκτης γεμάτος συμβουλές και συμβουλές

Η Wix εκτιμά ότι ο καθένας χρειάζεται βοήθεια σε κάποιο σημείο και ότι το να κολλήσετε κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας μπορεί να έχει πραγματικό αντίκτυπο στην επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Λοιπόν’Είναι εξαιρετικά χρήσιμο να έχετε άμεσα διαθέσιμες συμβουλές εργαλείων σε όλο το πρόγραμμα επεξεργασίας. Αυτές είναι μικρές επεξηγηματικές φυσαλίδες ομιλίας που εμφανίζονται όταν τοποθετείτε το ποντίκι σας πάνω από οποιοδήποτε στοιχείο.

Υπάρχουν επίσης πολλά κουμπιά βοήθειας που ανοίγουν αναδυόμενα άρθρα βοήθειας σχετικά με συγκεκριμένα αντικείμενα – ιδανικά για να σας παρακολουθούν όταν η διαδικασία γίνεται λίγο δύσκολη

Πλήρης κάλυψη πελατών

Wix’Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι τόσο γεμάτο από συμβουλές που μπορεί να μην χρειάζεστε καν το Κέντρο βοήθειας Wix με δυνατότητα αναζήτησης, αλλά’Είναι ένας μεγάλος πόρος για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε την υποστήριξη Wix μέσω τηλεφώνου και να ζητήσετε επιστροφή κλήσης (αν και αυτό δεν είναι’υπηρεσία 24/7) ή υποβάλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης. Αν εσύ’συνδρομητής που πληρώνει, το εισιτήριό σας θα χτυπηθεί στο μπροστινό μέρος της ουράς.

BigCommerce

Το BigCommerce μπορεί να έχει μόνο ένα κλάσμα της πελατειακής βάσης που διαθέτει η Wix, αλλά να είστε σίγουροι ότι γνωρίζει ότι οι πελάτες θα χρειαστούν υποστήριξη στην πιο περίπλοκη πλατφόρμα του.

Ξενάγηση και…

Μπορείς’να κρύψω το γεγονός ότι το BigCommerce’Ο συντάκτης αισθάνεται συντριπτικός σε σύγκριση με το Wix.

Σίγουρα, λαμβάνετε μια ξενάγηση κατά την πρώτη εγγραφή σας, αλλά μπορεί να βρεθείτε να σκοντάψετε λίγο περισσότερο, καθώς δεν υπάρχουν δυναμικές συμβουλές εργαλείων για να σας καθοδηγήσουν. Εκεί’είναι επίσης ένας μοναδικός, μοναχικός σύνδεσμος για να βοηθήσετε σελίδες στο κάτω μέρος του πλαϊνού πλαισίου σχεδίασης, κάτι που μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να εντοπιστεί για ορισμένους χρήστες.

Το’Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ προσφέρονται 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη και επιλογές ζωντανής συνομιλίας, οι κριτικές και τα σχόλια από τους χρήστες του BigCommerce ήταν πολύ μικτά – οπότε να γνωρίζετε!

Μια κοινότητα υποστήριξης

Ελεύθερα, το Γνώσεις υποστήριξης BigCommerce η βάση είναι εξαιρετική. Αναζητήστε άρθρα, διαβάστε τους αναλυτικούς οδηγούς και παρακολουθήστε τα διασκεδαστικά, ενημερωτικά βίντεο του Πανεπιστημίου BigCommerce.

Αξιολογούμε επίσης το φόρουμ της κοινότητας BigCommerce, όπου οι χρήστες γνωρίζουν πραγματικά τα πράγματά τους και είναι στην ευχάριστη θέση να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να μοιραστούν ιδέες.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εφεδρικό αν προσπαθείτε να φτάσετε στην πραγματική ομάδα υποστήριξης του BigCommerce….Στην πραγματικότητα, ίσως αξίζει να παραλείψετε την υποστήριξη πελατών και να κατευθυνθείτε κατευθείαν στα φόρουμ!

Δείτε την πλήρη κριτική μας για το Υποστήριξη πελατών BigCommerce και Υποστήριξη πελατών Wix καθώς και πόρους εκμάθησης και τα φόρουμ της κοινότητας.

Νικητής για βοήθεια και υποστήριξη: Wix eCommerce

Wix κερδίζει για παροχή συμβουλών όπου κι αν κάνετε κλικ – Απλώς αισθάνεστε’είσαι καλά χέρια. Γνωρίζοντας ότι υποστηρίζεται από αξιόπιστη υποστήριξη πελατών που μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση του δυνητικού χρόνου διακοπής λειτουργίας του ιστότοπου, μπορεί να σας απαλλαγεί από πολλές πιέσεις και να μειώσετε τυχόν επιπτώσεις στα έσοδα.

Το BigCommerce μπορεί να είναι λιγότερο συγχωρητικό σε σύγκριση. Η πλατφόρμα παίρνει kudos για να μας καλέσετε από ολόκληρο τον Ατλαντικό για να προσφέρουμε ανεπιθύμητη βοήθεια σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια, αλλά’Λείπει η υποστήριξη στο πρόγραμμα επεξεργασίας και το γεγονός ότι πρέπει να βασιστείτε σε εμπειρογνώμονες τρίτων που εμφανίστηκαν’Διατίθεται κατ ‘απαίτηση, όπως μια πραγματική επιλογή υποστήριξης πελατών, είναι μια πραγματική απογοήτευση.

6. ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Εντάξει, εμείς’επιστρέφετε στο τελικό παιχνίδι τώρα και αυτό’ήρθε η ώρα να καλυφθεί ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες όταν πρόκειται για την επιλογή ενός δημιουργού ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου: αξία για τα χρήματα

Wix eCommerce

Το Wix είναι γνωστό για την προσφορά μιας σειράς διαφορετικών προγραμμάτων premium. Ωστόσο, όπως εμείς’κοιτάζουμε μόνο τους κατασκευαστές καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου σε αυτήν τη συζήτηση, εμείς’Θα κοιτάξετε μόνο τα σχέδια τιμών που σας επιτρέπουν να πουλάτε online.

Προηγμένα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου για την τιμή ενός καφέ

Το Wix σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε όσους ιστότοπους θέλετε πριν πληρώσετε ένα σεντ, κάτι που ακούγεται υπέροχο μέχρι να το καταλάβετε για να πουλήσετε διαδικτυακά μέσω του Wix ΠΡΕΠΕΙ να εγγραφείτε είτε στο ‘ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ’ ή ‘πολύ σπουδαίο πρόσωπο’ πρόγραμμα ασφαλίστρου επί πληρωμή.

Το’είναι καλά νέα ότι Wix’τα προγράμματα πριμοδότησης Όλα προσφέρουν εξαιρετική αξία.

Για την τιμή ενός φλιτζανιού καφέ και ενός muffin, έχετε μια σειρά από εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου, υποστήριξη μπροστά στην ουρά, αποθήκευση 10 GB και εύρος ζώνης 20 GB – που είναι αρκετός χώρος αποθήκευσης για 3000+ φωτογραφίες προϊόντων υψηλής ανάλυσης και αρκετό εύρος ζώνης για τη διαχείριση περίπου 2 εκατομμυρίων επισκεπτών το μήνα!

Wix’Οι συνδρομές στο ηλεκτρονικό εμπόριο σάς παρέχουν πρόσβαση σε δεκάδες επιπλέον πρότυπα premium, περισσότερες εφαρμογές και μια σειρά κουπονιών για να ενισχύσετε το κατάστημά σας’παρουσία, όπως κουπόνια Google Adword.

Σχέδια τιμολόγησης ηλεκτρονικού εμπορίου Wix 1 έτος
($ / μήνα)Premium eCommerce (μικρές επιχειρήσεις)VIP (χρήστης ισχύος)
17 $
25 $

Wix’σχέδια τιμολόγησης – Αποκτήστε το lowdown σε κάθε Wix’τα premium σχέδια με τον πρακτικό οδηγό μας.

BigCommerce

Το να είσαι μια εξειδικευμένη πλατφόρμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου σημαίνει ότι το BigCommerce δικαιολογείται να χρεώνει τους χρήστες του περισσότερο από ό, τι το Wix?

Επένδυση σε μια εξειδικευμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου

Το BigCommerce χρεώνει σχεδόν διπλάσιο από ό, τι κάνει το Wix για το φθηνότερο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου και τα premium θέματα και εφαρμογές του’μέρος του πακέτου.

Με μια ματιά, μοιάζει με μη-εγκεφάλου – χρησιμοποιήστε το Wix αντ ‘αυτού, σωστά?

Καλά, ‘Ναί’ αν εσύ’Σχεδιάζετε μόνο ένα μικρό κατάστημα, αλλά εάν θέλετε μια ανοησία προσέγγιση για τις επιχειρήσεις και να προβλέψετε ότι το κατάστημά σας θα αυξηθεί αρκετά (π.χ. πέραν των 50 προϊόντων), τότε το BigCommerce θα μπορούσε να είναι η καλύτερη μακροπρόθεσμη επένδυση.

Το BigCommerce υπάρχει αποκλειστικά για διαδικτυακούς εμπόρους, και για αυτό πιο βασικό σχέδιο περιλαμβάνει το είδος των εξειδικευμένων δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου που έχετε’Πρέπει να σκάψω στο Wix’s App Store, το οποίο καθιστά την κατασκευή του καταστήματός σας πολύ εύκολη. Μπορείτε να δείτε την εις βάθος ανάλυση του κόστους BigCommerce για να δείτε πώς θα μπείτε στο καλό.

Ακόμα και ακριβά πρότυπα BigCommerce μπορούν να αποδειχθούν καλή σχέση ποιότητας / τιμής. Διακόσια δολάρια μπορεί να ακούγονται ακριβά για ένα εξειδικευμένο, έτοιμο για κινητά πρότυπο ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά το σκεφτείτε αυτό στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων:

Όχι μόνο η επένδυσή σας ύψους 200 $ σε ένα θέμα θα δώσει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα μια τεράστια αρχή, αλλά σε σύγκριση με το είδος των μετρητών που έχετε’Πρέπει να ξοδέψετε έναν επαγγελματία σχεδιαστή ιστότοπων για να επιτύχετε το ίδιο τελικό προϊόν, εσείς’πιθανώς εξοικονομείτε χιλιάδες!

Θυμηθείτε, μπορείτε να δοκιμάσετε το BigCommerce για 15 ημέρες προτού πληρώσετε’αξίζει να το πάρετε για δοκιμαστική μονάδα πριν το κάνετε.

Σχέδια τιμολόγησης BigCommerce 1 έτος
($ / μήνα)Στάνταρ (βασικό κατάστημα)Επιπλέον (αναπτύξτε και διαθέστε στην αγορά την επιχείρησή σας)Pro (κλιμάκωση της επιχείρησής σας)Επιχείρηση
29,95 $
79,95 $
249,95 $
Εθιμο

Αναθεώρηση προγράμματος τιμολόγησης BigCommerce – Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές, ρίξτε μια ματιά στον αναλυτικό οδηγό μας.

Νικητής στην αξία για τα χρήματα: Wix eCommerce

Wix eCommerce παίρνει νίκη στη μάχη για καλύτερη αξία.

Δεν είναι μόνο το Wix’Τα μηνιαία πακέτα είναι φθηνότερα από το BigCommerce, αλλά δεν το κάνετε’Πρέπει να επενδύσετε εκατοντάδες δολάρια σε κάθε πρόσθετο θέμα – ξεκλειδώνονται από τη συνδρομή του προγράμματος σας. Παίρνετε επίσης πρόσβαση σε περισσότερες εφαρμογές στο Wix και επιπλέον μπόνους για να δώσετε στο κατάστημά σας μια πραγματική λήψη στο χέρι.

Το BigCommerce είναι πιο ακριβό και στοχεύει σε μεγαλύτερα, πιο ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά καταστήματα και οι τιμές αντικατοπτρίζουν αυτό. Όχι πολλοί από τους αναγνώστες μας θα βρίσκονται σε ένα στάδιο όπου χρειάζονται ένα σχέδιο επιπέδου επιχείρησης, έτσι Wix’Η βελτιωμένη προσφορά ηλεκτρονικού εμπορίου κερδίζει.

WIX VS BIGCOMMERCE – ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Αμέσως, ας’να είμαι ειλικρινής: Το Wix είναι πιο προσιτό και πιο εύκολο στη χρήση από το BigCommerce.

Αυτό κάνει το Wix την προφανή επιλογή αν εσείς’είναι μια μικρή επιχείρηση, εκκίνηση ή ανεξάρτητος έμπορος ξεκινώντας από το μηδέν. Το’είναι επίσης μια σταθερή επιλογή εάν εσείς’είστε έμπειρος πωλητής eBay ή Etsy.

Wix’Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι ευκολότερο στη χρήση, πιο διαισθητικό και πιο υποστηρικτικό χάρη στις συμβουλές εργαλείων του, ενώ τα προσφερόμενα σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου λειτουργούν σημαντικά φθηνότερα από το BigCommerce’μικρό

Το Wix προσφέρει επίσης μια ευρύτερη γκάμα εντυπωσιακών προτύπων που θα δώσουν στο κατάστημα σας ένα στιλβωμένο αλλά δημιουργικό πλεονέκτημα.

BigCommerce, από την άλλη πλευρά, είναι μια πιο σοβαρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που στοχεύει σε αναπτυσσόμενες και μεσαίες έως μεγάλες επιχειρήσεις.

Αυτό θέτει τις τιμές, τα εργαλεία και τα πρότυπα τους σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από το Wix’μικρό. Επομένως, εάν θέλετε ένα επεκτάσιμο κατάστημα που ταιριάζει στις υψηλές φιλοδοξίες σας, έχετε καλή κατανόηση των δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου και πιθανώς γνωρίζετε και το HTML – τότε το BigCommerce αξίζει την επιπλέον επένδυση.

Ωστόσο, καθώς πολλοί από τους αναγνώστες μας είναι πιο πιθανό να διευθύνουν μικρά ή ανεξάρτητα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, πρέπει να βάλουμε το Wix eCommerce μπροστά από το BigCommerce σε αυτήν τη συγκεκριμένη συζήτηση.

Δοκιμάστε το Wix Ecommerce δωρεάν

Δοκιμάστε το BigCommerce Δωρεάν για 15 ημέρες

Βρήκα αυτό το άρθρο χρήσιμο?

Ερώτηση – Σας ωφέλησε αυτή η συζήτηση; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν τη συζήτηση; Στείλτε τους αυτήν τη σελίδα ή κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης στα αριστερά.

Εσείς’Θα μας βοηθήσετε με τη διάδοση των πληροφοριών σχετικά με τον ιστότοπό μας και εσάς’Θα τους βοηθήσω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map