Wix vs Shopify: Ποιο θα πρέπει να επιλέξετε να πουλήσετε στο Διαδίκτυο;

wix vs shopify επιλεγμένη εικόνα


Το Wix vs Shopify είναι ένας συνδυασμός μεταξύ δύο δημοφιλών κατασκευαστών ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στην μπλε γωνία, Αγοράστε: ένα ειδικό βαρέων βαρών ηλεκτρονικού εμπορίου’βοήθησε 600.000 επιχειρήσεις να παράγουν συνδυασμένα έσοδα άνω των 55 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στην κόκκινη γωνία, Wix: δημιουργία ιστοσελίδας’s drag-and-drop king, με δυνατότητα πώλησης στο διαδίκτυο.

Το Wix είναι πρώτα απ ‘όλα ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, ενώ το Shopify έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να βοηθήσει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν τα δικά τους διαδικτυακά καταστήματα. Και οι δύο είναι φιλικοί για αρχάριους, αν και το Wix είναι ευκολότερο στη χρήση επειδή το κάνει’είναι λιγότερο ισχυρό από το Shopify. Το Wix είναι καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις, ενώ το Shopify μπορεί να χειριστεί πολύ μεγαλύτερες πωλήσεις.

Spoiler alert – Το Shopify είναι η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά και είναι σήμερα’νικητής. Αλλά φυσικά, είναι’Δεν είναι για όλους.

Για ένα, Shopify’Τα ισχυρά εργαλεία του το καθιστούν τόσο ακριβότερο όσο και ελαφρώς πιο δύσκολο στη χρήση από το Wix, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι πολλά να αναλάβουμε για μικρές επιχειρήσεις. Ωστόσο, το Wix μπορεί’t παρέχετε το ίδιο επίπεδο ελέγχου και εξειδικευμένα εργαλεία πωλήσεων με το Shopify, οπότε για σοβαρές διαδικτυακές πωλήσεις κερδίζει το Shopify.

Σε αυτήν τη λεπτομερή σύγκριση, εμείς’Θα αναλύσουμε την εις βάθος έρευνά μας που πραγματοποιήσαμε σε κάθε πλατφόρμα, καλύπτοντας τις τιμές, SEO, υποστήριξη πελατών, ευκολία χρήσης και πολλά άλλα. Εμείς’Θα σας πω ακριβώς τι μπορούν να κάνουν οι Wix και Shopify και να αποκαλύψετε ποιος είναι ο καλύτερος.

Μέχρι το τέλος, εσύ’Θα ξέρω αν το Wix ή το Shopify είναι κατάλληλο για εσάς.

Πρώτα, εδώ’είναι ένα γρήγορο στιγμιότυπο του Wix εναντίον Shopify. Μπορείτε να συγκρίνετε κάθε πλατφόρμα και να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή.

Contents

Wix vs Shopify: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Shopify

Πλεονεκτήματα Shopify# 1# 2# 3
Υποστήριξη 24/7

Το Shopify προσφέρει 24ωρη υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας. Εσείς’δεν έμεινα ποτέ μόνος κατά τη λειτουργία του καταστήματός σας.

Ισχυρά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου

Το Shopify είναι ένας από τους ηγέτες της αγοράς όσον αφορά τις ενσωματωμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου. Για παράδειγμα, το Abandoned Cart Recovery περιλαμβάνεται σε κάθε σχέδιο.

Πάνω από 100 επιλογές πληρωμής

Διατίθεται ευρύ φάσμα επιλογών πληρωμής, όπως PayPal, Stripe και Shopify’το δικό του πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα πληρωμών.

Μειονεκτήματα Shopify# 1
Μπορεί να είναι ακριβό

Οι εφαρμογές, τα premium θέματα και η μηνιαία συνδρομή σας μπορούν να αυξηθούν. Τα σχέδια είναι διαφανή και σε λογικές τιμές, και πρέπει να θεωρηθούν ως επένδυση στο κατάστημά σας. Ωστόσο, μπορείτε να εξοικονομήσετε 20% στο πρόγραμμα που έχετε επιλέξει όταν εγγραφείτε για δύο χρόνια.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Wix

Πλεονεκτήματα Wix# 1# 2# 3
Πραγματικά απλή διεπαφή επεξεργασίας

Χάρη στο Wix’s Λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης, η τοποθέτηση της δικής σας σφραγίδας σε οποιοδήποτε από τα πρότυπα 500+ είναι εύκολη.

Φτηνά σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου

Το Wix σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε το κατάστημα σας να λειτουργεί με μόλις $ 20 / μήνα. Εκεί’Δεν υπάρχουν κρυφά κόστη, και τα σχέδια περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεστε για να πουλήσετε online.

Χρήσιμες εφαρμογές

Εφαρμογές όπως το Ecwid μπορούν να προστεθούν και ‘συνδεδεμένος’ στο κατάστημά σας, δίνοντάς σας περισσότερα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν πράγματα όπως οι καθολικές πληρωμές αποστολής και τα εγκαταλελειμμένα email καλαθιού αγορών.

Μειονεκτήματα Wix# 1
Περιορισμένη επεκτασιμότητα

Το Wix isn’Σχεδιασμένο για να πουλάτε χύμα. Το’Είναι ένας απίστευτος δημιουργός ιστότοπων, αλλά ο μοναδικός σκοπός του δεν είναι’ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ευκολία στη χρήση

Αν εσύ’πουλάω online, ώρα είναι χρήματα. Όσο πιο εύκολο βρίσκετε να τρέχετε το κατάστημά σας, τόσο περισσότερο χρόνο μπορείτε να αφιερώσετε προσελκύοντας και εξυπηρετώντας νέους πελάτες.

Το Wix ή το Shopify είναι πιο εύκολο στη χρήση?

Αφήνω’s cut to the chase: η ευκολία χρήσης είναι κεντρική για το Wix’επιχειρηματικό μοντέλο. Το’είναι ένα εργαλείο δημιουργίας drag-and-drop · για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, κάνετε κλικ σε μια λειτουργία (για παράδειγμα μια εικόνα) και σύρετέ την στο σημείο που θέλετε. Το’είναι τόσο απλό.

συντάκτης wixWix’Το πρόγραμμα επεξεργασίας drag-and-drop διευκολύνει την προσαρμογή του σχεδιασμού του ιστότοπού σας.

Οτι’εντάξει όταν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αλλά όταν πρόκειται για ηλεκτρονικά καταστήματα, περισσότερη δομή μπορεί να είναι χρήσιμη.

Δοκιμάσαμε το Wix και το Shopify ζητώντας από τους καθημερινούς ανθρώπους να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα. Η γενική συναίνεση ήταν ότι παρόλο που’Είναι απίστευτα εύκολο να επεξεργαστείτε το Wix’πρότυπα, αυτό’Είναι λίγο πιο δύσκολο να ρυθμιστεί πραγματικά η πλευρά του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εδώ είναι μερικές από τις σκέψεις τους:

Το Wix ήταν καλό επειδή παρείχε περισσότερη δημιουργική ελευθερία, αλλά ήταν λίγο πιο μπερδεμένο κατά την προσθήκη προϊόντων και τη δημιουργία κατηγοριών σε σύγκριση με το Shopify.

Δεν είχα κανένα πραγματικό πρόβλημα με το Shopify ως πλατφόρμα – ήταν πολύ εύκολο και αποτελεσματικό να προσθέσω προϊόντα. εγώ μπορώ’Φανταστείτε ότι είναι τόσο απλό όσο το Wix’s διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, αλλά μερικές φορές χρειάζεστε μόνο περισσότερη δομή – και εδώ είναι που το Shopify λειτουργεί καλύτερα.

Το Shopify διατηρεί τη διεπαφή επεξεργασίας και τον πίνακα ελέγχου ξεχωριστά. Μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα, να διαχειριστείτε τις πωλήσεις και να δημιουργήσετε καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκτός του προγράμματος επεξεργασίας. Και παρόλο που το Shopify’Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι πιο περιοριστικό από το Wix’s, τα θέματα έχουν ήδη ρυθμιστεί για να σας βοηθήσουν να πουλήσετε.

επεξεργαστής shopifyΑγοράστε’Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι όπου μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα’αισθητική.

Εσείς’Θα βρω ότι το Shopify έχει μια πιο απότομη καμπύλη μάθησης από το Wix. Μακροπρόθεσμα, αυτή η επιπλέον δομή θα κάνει πραγματικά τη διαδικασία δημιουργίας σας ολόκληρος ηλεκτρονικό κατάστημα ευκολότερη.

Wix vs Shopify – Ευκολία χρήσης: Η απόφαση

Το Wix και το Shopify είναι αρκετά ίσο για ευκολία στη χρήση. Για καθαρή απλότητα επεξεργασίας, το Wix είναι δύσκολο να νικήσει. Η αντιστάθμιση είναι ότι έχετε λιγότερο έλεγχο backend σε σχέση με το Shopify, γεγονός που καθιστά τη συνολική διαδικασία πιο δύσκολη. Αν εσύ’Ψάχνετε να δημιουργήσετε ένα προηγμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, το Shopify είναι η καλύτερη διαθέσιμη πλατφόρμα.

Σχεδιασμός προτύπων και δυνατότητα προσαρμογής

Το σχέδιο έχει σημασία. Αν περπατούσατε πέρα ​​από μια αταξία βιτρίνα, εσείς’είναι λιγότερο πιθανό να πάει στο κατάστημα, σωστά; Το’δεν διαφέρει με τα διαδικτυακά καταστήματα.

Και οι δύο πλατφόρμες παρέχουν μια μεγάλη γκάμα δωρεάν και πληρωμένων προτύπων. Το μεγάλο πλεονέκτημα Αγοράστε’Τα θέματα είναι ότι αυτοί’στρέφεται προς τη βοήθειά σας να πουλήσετε.

shopify θέματαΤα θέματα του Shopify δημιουργούνται από ανεξάρτητους σχεδιαστές, που κυμαίνονται από δωρεάν έως 180 $

Το 39% των διαδικτυακών αγορών στις ΗΠΑ πραγματοποιείται πλέον μέσω κινητού τηλεφώνου και ο αριθμός αυτός αυξάνεται μόνο. Τόσο το Shopify όσο και το Wix’Τα θέματα ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές, που σημαίνει ότι το κατάστημά σας θα λειτουργεί εξίσου καλά με οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί ο πελάτης σας.

Ανεξάρτητοι σχεδιαστές διασφαλίζουν το Shopify’Τα θέματα 60+ είναι ενημερωμένα και καλύπτουν μια σειρά βιομηχανιών. Στα 180 $, μερικά από το Shopify’Τα θέματα επί πληρωμή είναι στην ακριβή πλευρά, αλλά είναι’είναι μια εφάπαξ πληρωμή που πρέπει να δείτε ως επένδυση στο κατάστημά σας.

Το Wix, εν τω μεταξύ, προσφέρει πάνω από 500 πρότυπα. Τα περισσότερα ενδέχεται να μην έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο (εκεί’εξακολουθούν να είναι 57 που είναι!), αλλά καλύπτουν σχεδόν κάθε κλάδο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Αυτοί’είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να επεξεργαστείτε (περισσότερα σε αυτό στην επόμενη ενότητα μας), ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε από αυτά σε ηλεκτρονικό κατάστημα.

πρότυπα wixΤο Wix έχει πάνω από 500 πρότυπα και μια ειδική ενότητα Online Store.

Το μειονέκτημα των προτύπων Wix είναι, σε αντίθεση με το Shopify, μπορείς’μεταβείτε μετά’επιλέξατε ένα. Αυτό μπορεί να δυσκολευτεί εάν θέλετε να αλλάξετε το εμπορικό σήμα του καταστήματός σας.

Το’Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο το Shopify όσο και το Wix προσφέρουν ειδικά χαρακτηριστικά για τη βιομηχανία στα πρότυπά τους, γεγονός που καθιστά το σχεδιασμό του διαδικτυακού σας καταστήματος πολύ πιο γρήγορο και πιο εύκολο.

Μπορείτε να κάνετε προσαρμοσμένες τροποποιήσεις?

Υφηγητής’Νιώθω σαν εσένα’έχετε αρκετό περιθώριο για προσαρμογή στο πρότυπό σας; Μπορείτε να κάνετε προσαρμοσμένες αλλαγές στο Shopify και Wix χρησιμοποιώντας HTML (Hypertext Markup Language) και CSS (Cascading Style Sheets).

Ο κώδικας Wix σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα πάντα, από εφαρμογές ιστού έως κύλιση σελίδων και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση κάνοντας κλικ ‘Κώδικας’ τότε ‘Εργαλεία προγραμματιστή’ στο πρόγραμμα επεξεργασίας Wix. Μετά από αυτό, εσείς’Θα έχω απόλυτο έλεγχο σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης του ιστότοπού σας Wix.

Με το Shopify, αυτό’Είναι πολύ εύκολο να κάνετε προσαρμοσμένες αλλαγές. Απλώς κάντε κλικ ‘Επεξεργασία HTML / CSS’ στη σελίδα Shopify Admin και εσείς’είστε έτοιμοι να κωδικοποιήσετε.

Wix vs Shopify – Σχεδιασμός: Η ετυμηγορία

Το Wix κερδίζει το Shopify για σχεδιασμό. Η απλότητά του στο σχεδιασμό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή αν εσείς’είναι ένας μικρός έμπορος. Wix’Τα πρότυπα είναι συσκευασμένα για να σας βοηθήσουν να κάνετε τα βασικά αμέσως. Αλλά αν θέλετε ένα πιο ισχυρό ηλεκτρονικό κατάστημα αυτό’Βελτιστοποιημένο για πωλήσεις, Shopify’Τα θέματα είναι για εσάς.

Χαρακτηριστικά πωλήσεων

Εδώ είναι που Αγοράστε λυγίζει τους μύες του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Shopify είναι σαν ένα μαχαίρι Swiss Army ηλεκτρονικού εμπορίου – αυτό’είναι ένα ενιαίο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Wix isn’Τόσο ισχυρό όσο το Shopify, αλλά εξακολουθείτε να έχετε μια εντυπωσιακή γκάμα λειτουργιών ηλεκτρονικού εμπορίου. Εμείς’Θα βουτήξω στις πλατφόρμες’ διαφορές παρακάτω…

Τύποι προϊόντων

Τόσο το Wix όσο και το Shopify σας επιτρέπουν να πουλάτε φυσικά, ψηφιακά και προϊόντα υπηρεσιών. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό’είναι μια στενή αρχή στον αγώνα χαρακτηριστικών πωλήσεων.

Ωστόσο, με το Wix, θα χρειαστείτε μια εφαρμογή για την πώληση προϊόντων υπηρεσιών, ενώ το Shopify απαιτεί ενοποίηση τρίτου μέρους για την πώληση ψηφιακών προϊόντων. Η δυνατότητα πώλησης των άλλων δύο τύπων προϊόντων είναι ενσωματωμένη σε κάθε πλατφόρμα.

Παρουσίαση προϊόντος

Εάν τα προϊόντα σας φαίνονται καλά, το ίδιο ισχύει και για τις πωλήσεις σας. Θα αγοράζατε κάτι στο διαδίκτυο το οποίο εμφανίστηκε σε μια θολή φωτογραφία; Το αμφιβάλλουμε.

Το Shopify σας δίνει μεγάλη ελευθερία όσον αφορά την εμφάνιση των προϊόντων σας. Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστα στοιχεία με πολλές παραλλαγές, κάτι που είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Ωστόσο, εσύ’Θα πρέπει να εγκαταστήσω εφαρμογές για να ενεργοποιήσουμε τη λειτουργία ζουμ προϊόντος, καθώς και βίντεο προϊόντων.

Το Wix αφήνει πραγματικά τα προϊόντα σας να λάμπουν. Προσφέρει μια ενσωματωμένη λειτουργία βίντεο προϊόντος για τη βελτίωση του πελάτη σας’εμπειρία και μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μια δυνατότητα ζουμ προϊόντος.

Τι’Επιπλέον, τον Μάιο του 2018, το Wix παρουσίασε νέα λειτουργικότητα προσαρμογής αγοράς. Η δημιουργία μιας ξεχωριστής σελίδας ολοκλήρωσης αγοράς είναι ιδανική για την επωνυμία σας και την κατώτατη γραμμή σας.

Επιλογές πληρωμής

Το Shopify καλύπτει σχεδόν όλους τους τομείς. Επιτρέπει πάνω από 100 διαφορετικές πύλες πληρωμής, αλλά δεν το κάνει’επί του παρόντος υποστηρίζουμε την πλατεία. Επιπλέον, θα πρέπει να πληρώσετε τέλη συναλλαγής – εκτός αν χρησιμοποιείτε τη δική του πύλη, το Shopify Payments.

Το Wix υποστηρίζει όλες τις παραδοσιακές επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των PayPal, Stripe και Square, αλλά δεν το κάνει’Να επιτρέπονται οι ψηφιακές πληρωμές πορτοφολιών όπως το Apple Pay και το Amazon Pay. Ωστόσο, η Wix τραβάει ένα πίσω στο Shopify, επιβάλλοντας μηδενικά τέλη συναλλαγής σε οποιαδήποτε σχέδια τιμών.

Επιλογές αποστολής

Το Shopify τρέχει ένα σφιχτό πλοίο. Σας βοηθά σε κάθε βήμα στην πολύπλοκη διαδικασία αποστολής, από την προσφορά δωρεάν αποστολής έως το συγχρονισμό με εναλλακτικούς παρόχους αποστολής. Συνοπτικά, εσείς’ποτέ δεν έμεινα λανθάνον κατά την οργάνωση αποστολής με το Shopify.

Το Wix δεν το κάνει’ταιριάζει αρκετά Shopify εδώ. Για παράδειγμα, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε παραγγελίες και να ορίζετε φορολογικούς κανόνες για κάθε προϊόν, το Wix δεν το κάνει’Προσφέρετε εκτυπώσιμες ετικέτες αποστολής και εσείς’Θα χρειαστούν εφαρμογές για να βοηθήσουν με τις πληρωμές καθολικής αποστολής.

Διαχείριση αποθεμάτων

Όπως εσύ’περιμένω, το Shopify είναι το πλήρες πακέτο όσον αφορά το απόθεμα. Μπορείτε να ανεβάσετε μεμονωμένα ή πολλά προϊόντα, να χρησιμοποιήσετε εργαλεία διαχείρισης αποθεμάτων, να λάβετε αναφορές εσόδων και να περιηγηθείτε εύκολα.

Το Wix έχει σχεδιαστεί για μικρότερα διαδικτυακά καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι η διαχείριση του αποθέματος είναι πιο περιορισμένη από το Shopify, καθώς χρειάζεστε εφαρμογές για να βοηθήσετε με τις αναφορές εσόδων και τα αναλυτικά στοιχεία επισκεπτών. Ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε πολλά προϊόντα, πράγμα που είναι πραγματικά χρήσιμο.

Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού

Το Shopify γνωρίζει τι βοηθά εμπόρους όπως εσείς πουλάτε στο διαδίκτυο. Λάβετε εγκατεστημένη ανάκτηση καλαθιού – αυτό σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πελάτες που έχουν εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας με αντικείμενα που βρίσκονται ακόμα στο καλάθι τους πριν το κάνουν check out.

Με την ανάκτηση των χαμένων πωλήσεων, η έρευνα ισχυρίζεται ότι μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδα κατά 25%! Σκεφτείτε το σαν να σφραγίζετε τις τρύπες σε μια διαρροή βάρκα.

Προς το παρόν, η ανάκτηση του εγκαταλελειμμένου καλαθιού είναι διαθέσιμη μόνο με το Wix μέσω μιας εφαρμογής τρίτου μέρους. Το’είναι πολύ πιο απλό να ενσωματωθεί στο Shopify.

Τα βασικά προγράμματα Shopify παρέχουν την Εγκαταλελειμμένη ανάκτηση καλαθιού, τη δημιουργία κωδικού έκπτωσης και την ενσωμάτωση πολλαπλών καναλιών (περισσότερα για το τελευταίο σημείο που έρχεται).

Αναβαθμίστε το πρόγραμμα Shopify και εσάς’Θα ξεκλειδώσω δωροκάρτες και λεπτομερείς αναφορές, καθώς και εξελιγμένες τιμές αποστολής τρίτων.

Ρυθμίσεις φόρου

Το Wix σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τους φόρους, να συμπεριλάβετε φόρο στην τιμή του προϊόντος και πολλά άλλα. Το’είναι καλύτερο αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή Avalara, η οποία είναι ένα πρόγραμμα αυτοματοποιημένου φορολογικού λογισμικού που σας βοηθά να υπολογίσετε τους φορολογικούς συντελεστές σε πραγματικό χρόνο.

Όπως εσύ’περιμένετε, το Shopify σάς δίνει τόνους ελέγχου των φορολογικών σας ρυθμίσεων – μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε το Shopify ώστε να χειρίζεται αυτόματα κοινούς φορολογικούς υπολογισμούς για να ελευθερώσετε το χρόνο σας και να μειώσετε τον πόνο του εγκεφάλου.

Οι πελάτες του Shopify Plus μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στο Avalara AvaTax, το οποίο αυτοματοποιεί τόσο τους φορολογικούς υπολογισμούς σας όσο και τη διαδικασία υποβολής φόρου.

Wix vs Shopify – Χαρακτηριστικά πωλήσεων: Η απόφαση

Το Shopify είναι ο ξεκάθαρος νικητής για τις δυνατότητες πωλήσεων, αλλά το πλαίσιο είναι το κλειδί. Το Wix περιλαμβάνει ό, τι χρειάζεστε για να πουλήσετε στο διαδίκτυο. Εάν δεν το κάνετε’Θέλετε να χτίσετε μια επιχείρηση ή να πουλήσετε σωρούς προϊόντων, θα απολαύσετε την απλότητα του Wix – αλλά για πιο σύνθετα διαδικτυακά καταστήματα, το Shopify είναι το καλύτερο.

Χαρακτηριστικά μάρκετινγκ

Το Shopify βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε εφαρμογές τρίτων για μάρκετινγκ. Ενώ αυτό σας δίνει μεγάλη ευελιξία, αυτό’Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τις δύο πλατφόρμες δίκαια με τόσες πολλές εφαρμογές.

Από την άλλη πλευρά, το Wix άλλαξε το παιχνίδι μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου με το Wix Ascend. Μια ολοκληρωμένη λύση μάρκετινγκ, το Ascend διατίθεται ως ξεχωριστή συνδρομή, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε τις καμπάνιες μάρκετινγκ εύκολα σε ένα μέρος.

Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Ένας διακόπτης συμφωνίας μεταξύ του Shopify και του Wix είναι το Shopify’s πολυκαναλική ενοποίηση. Εδώ μπορείτε να συνδέσετε το κατάστημά σας σε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Instagram, καθώς και αγορές όπως το Amazon και το eBay.

Αυτές τις μέρες, το 48% των ανθρώπων’Οι αναζητήσεις για προϊόντα ξεκινούν σε αγορές. Το’Είναι υπέροχο που το Shopify σας επιτρέπει να πουλάτε σε διαφορετικά κανάλια, και αυτό’κάτι που μπορεί να κάνει ο Wix’ταιριάζει.

Καμπάνιες μέσω email

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το Wix Ascend σάς δίνει τον έλεγχο όλων των πραγμάτων μάρκετινγκ, όλα σε ένα μέρος. Παρόλο που μπορείτε να στέλνετε τρεις καμπάνιες μέσω email το μήνα χωρίς συνδρομή Ascend, λαμβάνετε premium λειτουργίες και πολύ υψηλότερο όριο καμπάνιας εάν εγγραφείτε.

Με το Shopify, μπορείτε να δημιουργήσετε καμπάνιες μέσω email από τη σελίδα διαχειριστή. Ωστόσο, για περισσότερη ευελιξία, μπορείτε να ενσωματώσετε μια σειρά εφαρμογών όπως το Omnisend Email Marketing και το Privy.

Blogging

Το Wix σάς επιτρέπει να δημιουργείτε όμορφα ιστολόγια με ευκολία. Στην πραγματικότητα, το μόνο εμπόδιο που αντιμετωπίζει είναι η λειτουργικότητα αρχειοθέτησης (αποθήκευση παλαιών αναρτήσεων για ανάγνωση των χρηστών). Αν πραγματικά θέλατε αυτή τη σχετικά μοναδική λειτουργία, εσείς’πάλι καλύτερα χρησιμοποιώντας ένα ειδικό blogging εργαλείο όπως το WordPress ούτως ή άλλως.

Το Shopify έχει άσχημα αποτελέσματα στο blogging. Δεν διαθέτει ενσωματωμένες δυνατότητες ανάλυσης, κοινωνική σελιδοδείκτη και καμία δυνατότητα αναζήτησης συγκεκριμένου ιστολογίου. Συνολικά, οι προσφορές του στο blog είναι δυσοίωνες.

SEO

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι η πρακτική να βεβαιωθείτε ότι το κατάστημά σας εμφανίζεται σε ισχυρή θέση στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Τόσο το Shopify όσο και το Wix διευκολύνουν:

 • Προσθέστε και επεξεργαστείτε μετα-τίτλους / περιγραφές – τον τίτλο και το κείμενο που εμφανίζεται στο Google
 • Προσαρμογή slug URL – το κείμενο που έρχεται μετά από τον τομέα σας, π.χ. www.websitebuilderexpert.com“/ ηλεκτρονικό εμπόριο-ιστότοποι-κατασκευαστές / συγκρίσεις / wix-vs-shopify /”
 • Επισυνάψτε εναλλακτικό κείμενο σε εικόνες – κείμενο που διαβάζει η Google για να κατανοήσετε τι πραγματικά απεικονίζουν οι εικόνες σας
 • Λάβετε περαιτέρω οδηγίες με ‘Βέλτιστες πρακτικές SEO’ προτροπές

Ωστόσο, το Wix έχει το προβάδισμα εδώ. Προσφέρει υποστήριξη λέξεων-κλειδιών, προτείνοντας δημοφιλείς λέξεις ή φράσεις που αξίζει τον κόπο – κάτι που το Shopify δεν προσφέρει.

Wix vs Shopify – Χαρακτηριστικά μάρκετινγκ: Η απόφαση

Η Wix κερδίζει τον γύρο μάρκετινγκ! Το’είναι πολύ κοντά, αλλά το Wix προσφέρει απλώς περισσότερα από το Shopify – ειδικά όταν λαμβάνετε υπόψη τις ανώτερες δυνατότητες του blogging και τη δύναμη και την απλότητα του Wix Ascend, προσφέροντας όλα τα εργαλεία μάρκετινγκ σε ένα διαχειρίσιμο μέρος.

Καταστήματα εφαρμογών

Η ενσωμάτωση εφαρμογών μπορεί να ωφελήσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, δίνοντάς σας πρόσβαση σε περισσότερα εργαλεία και δυνατότητες για να ενισχύσετε το κατάστημά σας’απόδοση. Τόσο το Shopify όσο και το Wix διαθέτουν καταστήματα εφαρμογών, προσφέροντας διάφορες δωρεάν και επί πληρωμή ενοποιήσεις για βοήθεια σε όλους τους τομείς του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αγοράστε’Το App Store σας δίνει ακόμη μεγαλύτερο περιθώριο ανάπτυξης του καταστήματός σας. Μπορείτε να προσθέσετε μια λίστα επιθυμιών πελατών, να ρυθμίσετε το dropshipping, να προσθέσετε κριτικές προϊόντων και να χρησιμοποιήσετε τη μετατροπή νομίσματος – και αυτό’μόνο η αρχή!

Για εφαρμογές ειδικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο, το κατάστημα Wix δεν μπορεί να ταιριάζει με το Shopify. Ωστόσο, συνιστούμε διεξοδικά το Ecwid για όλα τα διαδικτυακά καταστήματα Wix. Αυτή η εφαρμογή σάς παρέχει πρόσβαση σε ισχυρές λειτουργίες, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο καλάθι και καθολικές πληρωμές αποστολής.

Wix vs Shopify – App Store: Η απόφαση

Το Shopify έχει ένα καλύτερο κατάστημα εφαρμογών από το Wix όσον αφορά τις ενσωματώσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, στο ότι έχει απλά περισσότερα να διαλέξει. Το Wix είναι καλό για μικρότερα διαδικτυακά καταστήματα, αλλά για μεγαλύτερες και καλύτερες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου (όπως πληρωμές καθολικής αποστολής), μπορείτε να ενσωματώσετε την εφαρμογή Ecwid.

Παρακολούθηση απόδοσης με το Analytics

Παρακολούθηση του ιστότοπού σας’Η απόδοση είναι σημαντική. Σας βοηθά να αναπτύξετε την επιχείρησή σας δείχνοντάς σας τι είναι και τι είναι’δουλεύω!

Και οι δύο πλατφόρμες παρέχουν πρόσβαση στο Google Analytics, το οποίο σας δίνει εξαιρετικές πληροφορίες για το τι κάνουν οι πελάτες σας. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζετε ακριβώς πώς να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας για να κερδίσετε περισσότερα μετρητά.

Το’αξίζει να σημειωθεί ότι για το Wix, εσύ’Θα πρέπει να είμαι σε σχέδιο τιμής ηλεκτρονικού εμπορίου για να χρησιμοποιήσετε το Google Analytics – αλλά με το Shopify, αυτό’είναι διαθέσιμο σε όλα τα σχέδια.

Το Shopify καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με πολλές ενσωματωμένες δυνατότητες ανάλυσης, όπως συμπεριφορά πελατών, επίπεδα αποθεμάτων και παρακολούθηση μετατροπών. Λοιπόν’Κάντε πολλή ανάλυση για να δείτε ποια πλατφόρμα κερδίζει εδώ.

Wix vs Shopify – Analytics: Η ετυμηγορία

Το Shopify παρέχει περισσότερες ενσωματωμένες δυνατότητες ανάλυσης από το Wix, και έτσι κερδίζει σαφώς αυτόν τον γύρο. Το Wix επίσης δεν το κάνει’να παραχωρήσετε πρόσβαση στο Google Analytics στο δωρεάν πρόγραμμα, επειδή χρειάζεστε μια εξατομικευμένη διεύθυνση URL χωρίς υποτομέα, έτσι κι εσείς’Θα πρέπει να αναβαθμίσω σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Υποστήριξη πελατών

Αν εσύ’έχετε κολλήσει ανάμεσα στο Wix και το Shopify, σκεφτείτε το επίπεδο υποστήριξής σας’Θα χρειαστεί.

Και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν:

 • Υποστήριξη τηλεφώνου και email
 • Ειδικοί λογαριασμοί βοήθειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Φόρουμ και κέντρο βοήθειας

Αγοράστε’Ωστόσο, η τηλεφωνική υποστήριξη είναι 24/7. Προσφέρει επίσης υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας – ένα χαρακτηριστικό που δεν διαθέτει αυτήν τη στιγμή το Wix’έχω.

Εάν το κατάστημά σας αντιμετωπίσει προβλήματα στις 4 π.μ., είναι απαραίτητο να έχετε άμεσα διαθέσιμη υποστήριξη.

κέντρο βοήθειας shopify

Ένα τεράστιο σημείο στο Wix’Η εύνοια είναι η βοήθειά του στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Μπορεί να είναι απογοητευτικό να κάνετε κλικ εμπρός και πίσω μεταξύ ενός οδηγού και του καταστήματός σας, αλλά με το Wix, μπορείτε να λάβετε βοήθεια απευθείας μέσα από το πρόγραμμα επεξεργασίας.

Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τον επεξεργαστή’τα ερωτηματικά και δημιουργείτε μικρές φυσαλίδες ομιλίας, οι οποίες απαντούν σε κοινά προβλήματα. Στο Shopify, αυτή η διαδικασία είναι πιο απότομη και απαιτεί από εσάς να επισκεφθείτε μια ξεχωριστή σελίδα.

βοήθεια επεξεργαστή wixWix’Η εύχρηστη βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας είναι εξαιρετική για γρήγορες απαντήσεις εκεί και μετά.

Wix’Το Κέντρο βοήθειας διαθέτει εκατοντάδες άρθρα και βίντεο για να σας υποστηρίξει. Η διάταξη είναι πιο καθαρή από το Shopify’s Κέντρο βοήθειας, το οποίο δεν συμβαίνει’περιλαμβάνει βίντεο. Τούτου λεχθέντος, και οι δύο κόμβοι έχουν περισσότερες από αρκετές πληροφορίες για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Wix vs Shopify – Υποστήριξη πελατών: Η απόφαση

Συνολικά, το Wix έχει καλύτερη υποστήριξη πελατών από το Shopify. Η υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο με το Shopify είναι υπέροχη, αλλά είναι’είναι η ποιότητα του Wix’υποστήριξη που την καθιστά νικητή. Ένα πιο ολοκληρωμένο κέντρο βοήθειας και υποστήριξη απευθείας στο πρόγραμμα επεξεργασίας σημαίνει Wix Edges Shopify εδώ.

Σχέση ποιότητας και τιμής

Η σύγκριση χωρίς Wix vs Shopify δεν είναι πλήρης χωρίς να κοιτάξουμε τις τιμές. Αφήνω’Ανακαλύψτε ποιος προσφέρει καλύτερο χτύπημα για τα χρήματα σας.

Τιμολόγηση Wix

Τα τρία σχέδια Wix που σας επιτρέπουν να πουλάτε online είναι:

 • Βασική επιχείρηση – $ 20 / μήνα
 • Business Unlimited – 25 $ / μήνα
 • Επιχείρηση VIP – 35 $ / μήνα

τιμολόγηση wix

Όλα διαθέτουν απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο αποθήκευσης 20GB-50GB και κουπόνια διαφημίσεων 300 $. Αναβάθμιση σε Wix’Το επιχειρηματικό πρόγραμμα VIP σας δίνει προτεραιότητα και VIP υποστήριξη.

Τιμές Shopify

Αγοράστε’Τα τρία κύρια σχέδια τιμολόγησης είναι:

 • Βασικό Shopify – 29 $ / μήνα
 • Αγοράστε – 79 $ / μήνα
 • Προηγμένο Shopify – 299 $ / μήνα

Το’Είναι λίγο πιο ακριβό από το Squarespace, αλλά το Shopify αξίζει εύκολα τα λεφτά. Από όλες τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που δοκιμάσαμε στην έρευνα Βαθμολογία πελατών, το Shopify ήρθε στην κορυφή!

Εξοικονομήστε έως και 20% στο Πακέτο Shopify

Σας αρέσουν οι εκπτώσεις; Ποιος δεν το κάνει’τ? Λοιπόν, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε σχεδόν 190 $ ετησίως στο Πρόγραμμα Shopify εάν ​​εγγραφείτε για δύο χρόνια, ή 94 $ ετησίως iΕάν εγγραφείτε για ένα έτος.

Θα μπορούσατε να βάλετε αυτές τις εξοικονομήσεις στους λογαριασμούς των νοικοκυριών, κάποιον’το ταμείο κολλεγίων ή το γιορτινό σας!

shopify τιμολόγηση

Εκτός εάν εσύ’είναι ένα μεγάλο κατάστημα, το Shopify Basic θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Εσείς’Θα λάβω κωδικούς έκπτωσης, απεριόριστα προϊόντα και αποθηκευτικό χώρο και πολυκαναλική ενοποίηση. Η αναβάθμιση σε Shopify ή Advanced Shopify σάς παρέχει καλύτερα αναλυτικά στοιχεία και αναφορές.

Πώς συγκρίνονται?

Η πιο δίκαιη σύγκριση είναι μεταξύ του Wix’s Business Unlimited και Shopify Basic όπως αυτές’με παρόμοια τιμή. Αυτά είναι τα δύο σχέδια που πρέπει να εξετάσετε εάν εσείς’χτίζετε το πρώτο σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Το Wix Business Unlimited διατίθεται σε φθηνότερα στα 25 $ / μήνα έναντι 29 $ / μήνα για το Basic Shopify.

Και τα δύο σχέδια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για σύνδεση και πώληση. Ποιο είναι κατάλληλο για εσάς θα εξαρτηθεί από την κλίμακα της επιχείρησής σας και τη φιλοδοξία σας.

Το Wix προσφέρει φανταστική σχέση ποιότητας / τιμής. Για την τιμή μερικών καφέ Starbucks και ενός σάντουιτς, λαμβάνετε εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου, φιλοξενία, ασφάλεια, αποθήκευση και αρκετό εύρος ζώνης για τη διαχείριση 2 εκατομμυρίων επισκεπτών ανά μήνα. Αν εσύ’δουλεύοντας με έναν προϋπολογισμό ή θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα απλά, το Wix είναι μια αστρική επιλογή.

Wix vs Shopify – Αξία χρημάτων: Η ετυμηγορία

Το Shopify προσφέρει καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής από το Wix. Λόγω των εργαλείων που περιλαμβάνονται ως στάνταρ, Το Shopify είναι η καλύτερη επένδυση αν σκοπεύετε να αναπτύξετε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Όσο πιο εξελιγμένο το κατάστημά σας, τόσο περισσότερο θα απολαύσετε να βρίσκεστε σε ένα πρόγραμμα Shopify. Αλλά το ηλεκτρονικό εμπόριο Wix είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα εισόδου για νέους πωλητές στο διαδίκτυο.

Τι γίνεται με τις εναλλακτικές λύσεις για το Wix και το Shopify?

Όταν πρόκειται για την κατασκευή του διαδικτυακού σας καταστήματος, το Wix και το Shopify είναι και οι δύο εξαιρετικές επιλογές. Αλλά αν δεν σας καλούν ούτε, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για εξερεύνηση. Παρακάτω, εμείς’Θα εισαγάγω γρήγορα τρεις μεγάλες εναλλακτικές λύσεις…

BigCommerce

Μεγάλες επιχειρηματικές φιλοδοξίες; Το BigCommerce είναι για εσάς. Το’είναι το καλύτερο για ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες, παρέχοντας τα περισσότερα και καλύτερα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά κάθε πλατφόρμας που δοκιμάσαμε. Μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε αυτοκρατορία ηλεκτρονικού εμπορίου, με το υψηλότερο σχέδιο τιμών κατάλληλο για καταστήματα που παράγουν έως και 1 εκατομμύριο δολάρια σε ετήσια έσοδα.

Squarespace

Σας αρέσει το σχέδιο; Το Squarespace διαθέτει τα πιο κομψά πρότυπα για να βοηθήσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να ξεχωρίζει. Έχει επίσης εκπληκτικά ενσωματωμένα χαρακτηριστικά και ένα ισχυρό σύστημα απογραφής, αλλά αυτό’Είναι σχετικά δύσκολο να χρησιμοποιηθεί σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων με λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου, επειδή απαιτεί περισσότερες δημιουργικές δεξιότητες.

Γουέμπλι

Συνειδητό κόστος; Το Weebly είναι η καλύτερη επιλογή για τα χρήματα. Το’Είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση, έτσι’Είναι ιδανικό για χρήστες χωρίς μεγάλη τεχνογνωσία που θέλουν να δημιουργήσουν έναν ωραίο ιστότοπο και να πουλήσουν μερικά προϊόντα στο πλάι. Ωστόσο, για οτιδήποτε πιο περίπλοκο, πρέπει να κοιτάξετε αλλού.

Γιατί να μην ελέγξετε τη σύγκριση των 5 καλύτερων τρόπων δημιουργίας διαδικτυακού καταστήματος ή των 7 κορυφαίων πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου?

Ή, εάν εσείς’Είστε πρόθυμοι να δείτε πώς η Wix και η Shopify ταιριάζει με άλλους ανταγωνιστές, δείτε μερικές από τις παρακάτω κριτικές:

 • Wix vs Weebly – η μάχη των οικοδόμων.
 • Shopify vs Squarespace – το εξελιγμένο απόθεμα ανταποκρίνεται στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Ποιος θα νικησει?

Wix vs Shopify: Συνολικός νικητής

Το Wix vs Shopify είναι μια μάχη μεταξύ δύο εξαιρετικών κατασκευαστών διαδικτυακών καταστημάτων. Ποιο θα επιλέξετε εξαρτάται από το τι θέλετε από την επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Αναρωτηθείτε: είστε τακτικός χρήστης ή επίδοξος επιχειρηματίας ηλεκτρονικού εμπορίου?

Το Shopify συνεργάζεται με κάποιον κόσμο’οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, όπως η Budweiser και η Tesla Motors. Το’είναι καλύτερο για επιχειρήσεις πλήρους απασχόλησης.

Το Wix είναι καλύτερο για άτομα που θέλουν να αλλάξουν έναν περιορισμένο αριθμό προϊόντων, ενώ το Shopify μπορεί να υποστηρίξει μικρά καταστήματα μέχρι τις μεγάλες επιχειρήσεις. Το Shopify είναι κατάλληλο μόνο για την κατασκευή διαδικτυακών καταστημάτων, ενώ το Wix είναι επίσης κατάλληλο για πώληση μέσω διαδικτύου’το κύριο επίκεντρο του ιστότοπού σας.

Έχοντας αυτό κατά νου, ποιο θα πρέπει να επιλέξετε? Αφήνω’Έχουμε μια γρήγορη ανακεφαλαίωση για την οποία το οικοδόμο είχε καλύτερη απόδοση μέσω της σύγκρισής μας, προτού σας δώσει οριστικούς τελικούς δείκτες για την επιλογή του καλύτερου για εσάς.

Wix vs ShopifyWixShopifyΕυκολία στη χρήσηΣχέδιοΧαρακτηριστικά πωλήσεωνΧαρακτηριστικά μάρκετινγκΚαταστήματα εφαρμογώνΑνάλυσηΒοήθεια και υποστήριξηΣχέση ποιότητας και τιμής
Με το Wix, δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία της διεπαφής του ιστότοπού σας’Είναι πιο εύκολο, αλλά δεν έχετε κάποιο δημιουργικό έλεγχο στο backendΤο Shopify είναι εύκολο στη χρήση σε όλους τους τομείς, ειδικά κατά τη διαχείριση του αποθέματός σας
Ευχάριστα πρότυπα που είναι πολύ απλά στην επεξεργασία. ιδανικό για μικρότερα ηλεκτρονικά καταστήματαΠροσφέρει εξαιρετικά πρότυπα που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για να σας βοηθήσουν να πουλήσετε στο διαδίκτυο
Σας επιτρέπει να πουλάτε φυσικά, ψηφιακά και προϊόντα υπηρεσιών, αφήνει τα προϊόντα σας να λάμπουν, αλλά συνολικά διαθέτει αρκετά απλά εργαλεία πωλήσεωνΗ αγορά’τις καλύτερες δυνατότητες πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένων εξαιρετικών ενσωματωμένων αναλυτικών στοιχείων και εργαλείων διαχείρισης αποθέματος
Θαυμάσιες δυνατότητες μάρκετινγκ, ειδικά με ιστολόγιαΑγοράστε’Η ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων είναι μια φανταστική προσφορά και αποδίδει έντονα για SEO
Τεράστιο κατάστημα εφαρμογών, αλλά προσφέρει λιγότερο ενοποιημένες εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου από το ShopifyΈνα άλλο τεράστιο κατάστημα εφαρμογών, με ατελείωτες ενσωματώσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που βοηθούν στην ενίσχυση του ιστότοπού σας’πωλήσεις
Απλή εσωτερική ανάλυση, καθώς και πρόσβαση στην παρακολούθηση του Google Analytics Πρόσβαση στο Google Analytics, καθώς και σε πιο προηγμένες ενσωματωμένες δυνατότητες αναλυτικών στοιχείων για να παρακολουθείτε το κατάστημά σας’επιτυχία
Email, κοινωνικά μέσα και τηλεφωνική υποστήριξη, καθώς και ένα εξαιρετικά χρήσιμο φόρουμ. Διαθέτει επίσης έναν μοναδικό επιτόπιο επεξεργαστή24/7 υποστήριξη τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας, αλλά δεν το κάνει’να έχετε οποιαδήποτε βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας
Μπορεί να χτίσει ένα κατάστημα δωρεάν, αλλά οι χρήστες θα πρέπει να αναβαθμίσουν σε τρία προσιτά σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου για να πουλήσουν πραγματικάΜεγάλη σχέση ποιότητας / τιμής αν εσείς’ψάχνω να αναπτύξω την επιχείρησή σας. Προσφέρει επίσης δωρεάν δοκιμή 14 ημερών

Το Wix είναι καλύτερο για μικρά διαδικτυακά καταστήματα με έμφαση στην επωνυμία και το μάρκετινγκ. Το’Είναι ιδανικό για ιστότοπους που επεκτείνονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, συνδυάζοντας σταθερά εργαλεία πωλήσεων με εξαιρετική προσαρμογή. Το Shopify, από την άλλη πλευρά, έχει σχεδιαστεί για να οδηγεί καταστήματα όλων των μεγεθών προς την επιτυχία και διαθέτει τα ηλεκτρικά εργαλεία για να το αποδείξει!

Το Shopify κοστίζει περισσότερο, αλλά εσείς’πληρώνετε για μια πολύ καλύτερη γκάμα δυνατοτήτων πωλήσεων, εξειδικευμένα πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου και απόλυτο έλεγχο στο κατάστημά σας. Το Wix είναι φθηνότερο, καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για μικρότερες επιχειρήσεις, αλλά εσείς’δεν λαμβάνετε την ίδια προσαρμοσμένη υπηρεσία για το κατάστημά σας.

Λοιπόν, πώς αποφασίζετε εάν το Wix ή το Shopify είναι κατάλληλο για εσάς?

Εδώ’είναι ένας γρήγορος κανόνας για να βοηθήσετε:

 • Αν θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα απλά και να πουλήσετε λιγότερα από 10 προϊόντα, επιλέξτε το Wix.
 • Εάν θέλετε να πουλήσετε πάνω από 10 προϊόντα ή γενικά να αναπτύξετε την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου, επισκεφτείτε το Shopify.

Γιατί να επιλέξετε Wix αντί για Shopify?

 • Κατάλληλο για ιστότοπους που πωλούν μερικά προϊόντα
 • Πολλά δημιουργικά στοιχεία ελέγχου
 • Περισσότερα πρότυπα
 • Καλύτερες δυνατότητες blogging
 • Μπορεί να χτίσει ένα κατάστημα δωρεάν

Γιατί να επιλέξετε Shopify αντί για Wix?

 • Κατάλληλο για μεγαλύτερες επιχειρήσεις
 • Πώληση πολλαπλών καναλιών στο Facebook και άλλα
 • Τα καλύτερα εργαλεία πωλήσεων στην αγορά
 • Ενσωματωμένα εργαλεία ανάλυσης
 • Υποστηρίζει περισσότερες πύλες πληρωμής

Ως μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, το Shopify είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Έχει καλύτερες δυνατότητες πωλήσεων ποιότητας, περισσότερες επιλογές πληρωμής και είναι ευκολότερο να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με.

Πρόκειται για μια κορυφαία αντιστοιχία ηλεκτρονικού εμπορίου. Όποιο κι αν επιλέξετε μπορεί και θα σας βοηθήσει να πουλήσετε στο διαδίκτυο.

 • Δοκιμάστε το Shopify Free
 • Δοκιμάστε το Wix Free

Wix vs Shopify: Συχνές ερωτήσεις

Είναι το Wix ή το Shopify καλύτερο για επιχειρήσεις?

Αν εσύ’Σχεδιάζετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με μοναδικό σκοπό την πώληση μέσω διαδικτύου, το Shopify είναι η καλύτερη επιλογή. Το Wix είναι εξαιρετικό για βασικούς ιστότοπους που πωλούν το περίεργο προϊόν εδώ και εκεί, αλλά για αληθινό εξαιρετικό ηλεκτρονικό εμπόριο, χρειάζεστε μια ισχυρή πλατφόρμα όπως το Shopify.

Τι’είναι φθηνότερο, Wix ή Shopify?

Μπορείτε να πουλήσετε online με το Wix με χαμηλότερο κόστος από ό, τι με το Shopify. Με το Wix’s Business Basic σχέδιο, μπορείτε να πουλήσετε online με μόλις $ 20 / μήνα ενώ το Shopify’Το φθηνότερο πακέτο είναι $ 29 / μήνα. Το Shopify έχει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε.

Μπορώ να κωδικοποιήσω στο Shopify και το Wix?

Ναί! Το Shopify έχει τη δική του γλώσσα προτύπου που ονομάζεται Liquid, στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση για να πραγματοποιήσετε προηγμένες προσαρμογές στο Shopify’θέματα. Ο κωδικός Wix είναι προσβάσιμος μέσω του Wix’Το πρόγραμμα επεξεργασίας και σας επιτρέπει επίσης να κάνετε σύνθετες αλλαγές στα πρότυπα του.

Τα Wix και Shopify έχουν πολύγλωσση ικανότητα?

Το Wix σας επιτρέπει να ρυθμίσετε πολλές εκδόσεις της ίδιας σελίδας σε διαφορετικές γλώσσες – στην πραγματικότητα, το καθιστά πολύ εύκολο να το κάνετε. Μπορείτε να μεταφράσετε κείμενο, συνδέσμους, ρυθμίσεις SEO και Wix Stores με ένα κλικ ενός κουμπιού. Το Shopify προσφέρει επίσης πολύγλωσσες εφαρμογές, όπως το GTranslate, αλλά προέκυψαν’αρκετά φιλικό προς τον χρήστη.

Το Do Wix και το Shopify έχουν μια λειτουργική έκπτωση?

Ναί! Με το Wix και το Shopify μπορείτε να δημιουργήσετε κωδικούς έκπτωσης για τους πελάτες σας. Ωστόσο, με το Wix, αυτό πρέπει να είναι ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Το Shopify είναι λίγο πιο προηγμένο εδώ, καθώς μπορείτε να προσφέρετε ποσοστιαίες εκπτώσεις.

Μπορώ να πουλήσω προϊόντα στο Wix?

Ναί. Ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα Wix χωρίς κόστος, εσείς’Θα πρέπει να πραγματοποιήσω αναβάθμιση σε ένα από τα τρία σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση προϊόντων. Αυτά τα premium σχέδια είναι: Βασικά ($ 20 / μήνα), Απεριόριστα (25 $ / μήνα) και VIP (35 $ / μήνα).

Ποιο είναι καλύτερο για SEO, Wix ή Shopify?

Το Wix απλώς το κάνει. Και οι δύο πλατφόρμες θα σας επιτρέψουν να επεξεργαστείτε μετα-τίτλους, μετα-περιγραφές και URL slugs – ωστόσο, το Wix καταβάλλει κάθε προσπάθεια προσφέροντας υποστήριξη λέξεων-κλειδιών. Το Wix παρέχει επίσης ισχυρότερες δυνατότητες blogging από το Shopify, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τον ιστότοπό σας να εμφανίζεται σε περισσότερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο.

Τα θέματα Wix και Shopify ανταποκρίνονται στο κινητό?

Ναί. Το Wix διαθέτει 71 πρότυπα με δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ το Shopify διαθέτει 10 δωρεάν θέματα και 50+ επιλογές επί πληρωμή, τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε από 140 $ – 180 $. Κάθε θέμα που παρέχεται από κάθε πλατφόρμα ανταποκρίνεται σε κινητά, επομένως το κατάστημά σας θα φαίνεται καλό σε οποιαδήποτε οθόνη μεγέθους.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map