Wix vs Weebly vs Squarespace εναντίον Jimdo – Κορυφαία 3 πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα το 2020

Wix vs Weebly εναντίον Squarespace εναντίον JimdoWix vs Weebly vs Squarespace εναντίον Jimdo – Αφήστε την μάχη να ξεκινήσει!


Η προσπάθεια να καταλάβω ποιος δημιουργός ιστότοπων λειτουργεί για εσάς είναι δύσκολη. Μερικές φορές όλοι φαίνονται το ίδιο, μερικές φορές είναι διαφορετικοί.

Λοιπόν, πώς πρέπει να επιλέξετε?

Το να αφιερώσετε χρόνο για να δοκιμάσετε όλους τους κατασκευαστές ιστότοπων μπορεί να είναι εξαντλητικό. Αυτό το άρθρο θα σας παράσχει έναν πίνακα που παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα καθενός από τους κατασκευαστές ιστότοπων για εσάς.

Θα σας βοηθήσει πραγματικά να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια του εγκεφάλου για να ελέγξετε πρώτα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, ώστε να περιορίσετε αυτά που δεν ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Εδώ’είναι μια συνοπτική προβολή των αξιολογήσεών μας για αυτούς τους κατασκευαστές ιστότοπων, ώστε να μπορείτε να δείτε γρήγορα τον τρόπο με τον οποίο ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον:

Contents

Wix vs Weebly εναντίον Squarespace εναντίον Jimdo
Πλεονεκτήματα & Περίγραμμα σύγκρισης μειονεκτημάτων
 1. Παράγοντας δημοτικότητας
 2. Κορυφαία πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα (Wix vs Weebly vs Squarespace εναντίον Jimdo)
 3. Πώς να επιλέξετε το Website Builder ανάλογα με το τι χρειάζεστε
 4. Η πρότασή μας σε εσάς

1. ΠΑΡΑΓΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Όσο κι αν δεν το κάνουμε’Για να σκεφτείτε πόσο δημοφιλές θα πρέπει να έχει ένα δημιουργό ιστότοπων σημαντικό αντίκτυπο στην απόφασή σας σχετικά με το ποιος θα χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει τον ιστότοπό σας, πιστεύαμε ότι πρέπει να το καλύψουμε και εδώ.

Το’s περισσότερο ως “ενδιαφέρον” παράγοντας για να συζητήσουμε τα πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα κάθε δημιουργού ιστότοπου παρακάτω.

Εδώ είναι οι τάσεις των Wix, Squarespace, Weebly και Jimdo στις αναζητήσεις Google:

Squarespace εναντίον Wix vs Weebly εναντίον Jimdo - Google TrendΚάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το πιο πρόσφατο γράφημα Google Trend

Αυτό που σας λέει, είναι ότι το Wix λαμβάνει τις περισσότερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, μετά τους Weebly, Squarespace και Jimdo.

Το’δεν προκαλεί έκπληξη Wix.com είναι το υψηλότερο, καθώς έχουν δημοσιεύσει περισσότερους από 92 εκατομμύρια ιστότοπους.

2. Κορυφή PROS & CONS (Wix vs Weebly vs Squarespace εναντίον Jimdo)

Πλεονεκτήματα

Wix | Squarespace | Weebly | Τζιμντό

Μειονεκτήματα

Wix | Squarespace | Weebly | Τζιμντό

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ WIX# 1# 2# 3
Καλύτερη συλλογή επαγγελματικών προτύπων σχεδιασμού διαμετρήματος

Το Wix προσφέρει πάνω από 510 πρότυπα επαγγελματικής εμφάνισης που είναι πολύ ενημερωμένα έως σήμερα’τις τάσεις του σχεδιασμού (σε σύγκριση με την άλλη έλξη & πτώση δημιουργών ιστότοπων).

Το καλύτερο μέρος για το Wix’Τα πρότυπα είναι ότι είναι ήδη δομημένα, μορφοποιημένα και προσυμπληρωμένα με περιεχόμενο, οπότε απλά πρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο σας, να αντικαταστήσετε το προκαθορισμένο περιεχόμενο με το δικό σας.

Αν λοιπόν εσείς’δεν είστε δημιουργικοί ή καλοί με σχέδια, Wix’Τα πρότυπα θα λειτουργήσουν πολύ καλά για εσάς καθώς κερδίσατε’Πρέπει να αγωνιστείτε με τη δημιουργία της δικής σας διάταξης σελίδας.

Το πιο καινοτόμο drag & απόρριψη δημιουργού ιστότοπου

Το Wix εισάγει με συνέπεια νέες και καινοτόμες δυνατότητες και σχέδια που είναι επίσης φιλικά προς το χρήστη (μπορείτε να δείτε τις νέες τους δυνατότητες ανά μήνα εδώ).

Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια parallax 1-pager, να εισαγάγετε φόντα βίντεο, να δημιουργήσετε πολλές ενότητες στις σελίδες σας, όλες χωρίς να αγγίξετε κανέναν κωδικό. Η Wix είναι πολύ μπροστά από τους ανταγωνιστές τους από αυτή την άποψη.

Το Wix έχει επίσης ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται “Wix ADI“(σημαίνει Artificial Design Intelligence) που σας βοηθά να δημιουργήσετε αυτόματα την πρώτη έκδοση του ιστότοπού σας. Θα σχεδιάσει τις ιστοσελίδες και τις διατάξεις σας για εσάς, θα συμπληρώσει το περιεχόμενό σας και θα κάνει τον ιστότοπό σας να φαίνεται επαγγελματικό.

Αυτό επιλύει πολλούς πονοκεφάλους σας ειδικά εάν εσείς’δεν είστε υπέροχοι στο σχεδιασμό ή απλά θέλετε τον πιο γρήγορο τρόπο για να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο. Το’ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ “Έγινε για σένα” υπηρεσία.

Υποστήριξη και βοήθεια διαθέσιμη παντού

Η Wix διαθέτει μια από τις ισχυρότερες υποδομές υποστήριξης που διατίθενται σε όλους τους κατασκευαστές ιστότοπων. Έχουν κουμπιά βοήθειας / υποστήριξης παντού.

Μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στο κύριο κουμπί βοήθειας στο πάνω μέρος της σελίδας είτε σε κάθε στοιχείο που χρησιμοποιείτε έχει επίσης το δικό του μοναδικό κουμπί βοήθειας. Το’είναι ωραίο που τα κουμπιά βοήθειας είναι εκεί που μπορείτε να κάνετε κλικ χωρίς να κοιτάξετε περαιτέρω.

Εάν χρειάζεστε λίγο περισσότερο “ΚΡΑΤΗΜΑ χεριων”, Το Wix σας προσφέρει επίσης τηλέφωνο & υποστήριξη μέσω email.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ# 1# 2# 3
Όμορφα πρότυπα ποιότητας σχεδιαστών

Το Squarespace σας προσφέρει όμορφα, σχεδιαστικά πρότυπα που ανταποκρίνονται στα κινητά και που προσελκύουν αναμφισβήτητα την προσοχή. Τα πρότυπα είναι καθαρά, μινιμαλιστικά και εκπέμπουν μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.

Η τελική τους ποιότητα είναι υψηλή – λες και ένας σχεδιαστής έχει επενδύσει μήνες στη στίλβωση τους. Μας αρέσουν και εκτιμούμε τις καθαρές γραμμές τους σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων’ πρότυπα που θα μπορούσαν να είναι λίγο θορυβώδη.

Όλα τα πρότυπα Squarespace ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές

Το Squarespace προσφέρει πρότυπα απόκρισης, που σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του προγράμματος περιήγησής σας και το περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, των προβολών διαφανειών) θα προσαρμοστεί αυτόματα για να σας προσφέρει μια βελτιστοποιημένη εμπειρία προβολής. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν οι επισκέπτες σας τείνουν να χρησιμοποιούν κινητές συσκευές.

Εκτεταμένες επιλογές στυλ για να προσαρμόσετε το σχέδιό σας

Το Squarespace σας παρέχει εκτεταμένες επιλογές στυλ που δεν παρέχουν οι περισσότεροι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων. Μπορείτε σίγουρα να κάνετε προσαρμοσμένο στυλ με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, αλλά πρέπει να γνωρίζετε πώς να επεξεργάζεστε κωδικούς.

Το Squarespace διαθέτει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ που σας βοηθά να κάνετε όλο το προσαρμοσμένο στυλ χωρίς να αγγίζετε κωδικούς, από την αλλαγή των εικόνων φόντου έως την προσαρμογή των λεπτομερειών μικρογραφιών.

PROS ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ WEBBLY# 1# 2# 3
Πολύ φιλικό προς το χρήστη, σύρετε & απόρριψη δημιουργού ιστότοπου

Το Weebly είναι ίσως το πιο εύκολο στη χρήση εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που διατίθεται σήμερα. Δεν το κάνουν’Σας κατακλύζουμε με υπερβολικό αριθμό κουδουνιών και σφυρίγματος, και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα βασικά στοιχεία για τη δημιουργία μιας λειτουργικής ιστοσελίδας.

Γουέμπλι’Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι πολύ διαισθητικό στη χρήση, το οποίο είναι καλό για όλα τα επίπεδα χρηστών, ειδικά αν φοβάστε κάτι που σχετίζεται με την τεχνολογία. Μπορείτε κυριολεκτικά να δημιουργήσετε έναν καλό ιστότοπο σε λίγες ώρες.

Αυτοί’πρόσφατα εισήγαγε πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και εργαλεία. Μη φοβάστε, αυτοί’διατηρήθηκε στην ικανότητά τους να τα διατηρούν εύκολα στη χρήση – ακόμη και για αρχάριους.

Τα σχέδια προτύπων είναι σε τάση

Στο παρελθόν, Weebly’Τα σχέδια δεν ενημερώνονται καθόλου. Ωστόσο, αυτοί’πρόσφατα παρουσιάζουμε καλύτερα και πιο κομψά πρότυπα, κάτι που είναι μια πολύ καλή και ευπρόσδεκτη βελτίωση.

Όλα τα πρότυπά τους είναι επίσης ανταποκρινόμενα σε κινητά, ώστε ο ιστότοπός σας να φαίνεται επαγγελματικός σε κινητές συσκευές. Η αλλαγή προτύπων είναι επίσης εύκολη με μόλις 1 κλικ και όλο το υπάρχον περιεχόμενό σας θα μεταφερθεί αυτόματα στο νέο πρότυπο.

Το Weebly σάς παρέχει επίσης πρόσβαση στα πρότυπα’ Κωδικοί HTML / CSS. Επομένως, εάν γνωρίζετε λίγο κώδικα (ή αν προσλαμβάνετε κάποιον που το κάνει), αυτό σας δίνει την ευελιξία να προσαρμόσετε εκτεταμένα το σχέδιό σας.

Προ-σχεδιασμένες διατάξεις σελίδας

Όταν πρόκειται για το σχεδιασμό των σελίδων σας, αν δεν το κάνετε’Για να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, το Weebly έχει πάνω από 40 προκαθορισμένες διατάξεις σελίδας για να διαλέξετε για να ξεκινήσετε.

Αυτοί’έχετε συντάξει δημοφιλείς διατάξεις σελίδας για σελίδες οικίας, για, υπηρεσίες, επαφές, μενού εστιατορίων και χαρτοφυλακίου. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά και να αρχίσετε να προσαρμόζετε ή να αλλάζετε τις διατάξεις για να το κάνετε δικό σας. Περισσότερα σχετικά με αυτό παρακάτω.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΖΙΜΝΤΟ# 1# 2# 3
Ένας πραγματικά διεθνής δημιουργός ιστότοπων

Σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του, ο Jimdo έχει ομάδες σε όλο τον κόσμο και έτσι εάν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη ή μητρική σας γλώσσα, ο Jimdo είναι ένας καλός δημιουργός ιστότοπων που μπορεί να εξετάσει τη χρήση.

Πρόσβαση σε κώδικες HTML και CSS για να προσαρμόσετε το σχέδιό σας

Εάν γνωρίζετε πώς να κωδικοποιήσετε ή εάν εργάζεστε με έναν κωδικοποιητή, αυτό σας δίνει τεράστια ελευθερία σχεδιασμού καθώς μπορείτε να επεξεργαστείτε τους κωδικούς στο πρότυπό σας. Εάν δεν το κάνετε’Προτίθεστε να επεξεργαστείτε τους κωδικούς αμέσως, αυτό σας δίνει την ευελιξία να το κάνετε στο μέλλον.

Δωρεάν πλατφόρμα

Τζιμντό’Η δωρεάν πλατφόρμα (JimdoFree) σας παρέχει αρκετά εργαλεία για να δημιουργήσετε έναν πολύ λειτουργικό ιστότοπο. Δεν υπάρχει απολύτως καμία πίεση για αναβάθμιση στην πλατφόρμα επί πληρωμή (JimdoPro και JimdoBusiness) και δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί για το πόσο καιρό μπορείτε να παραμείνετε δωρεάν χρήστης.

Πλεονεκτήματα

Wix | Squarespace | Weebly | Τζιμντό

Μειονεκτήματα

Wix | Squarespace | Weebly | Τζιμντό

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ WIX# 1# 2# 3
Δύσκολο να αλλάξετε πρότυπα

Παρόλο που το Wix διαθέτει πολλά προ-κατασκευασμένα πρότυπα σχεδιαστών για να διαλέξετε, από εσάς’επιλέξατε ένα για να το χρησιμοποιήσετε’t εναλλαγή σε άλλο πρότυπο. Εάν το κάνετε, θα πρέπει να εισαγάγετε ξανά το περιεχόμενό σας. Το’Είναι λίγο ενοχλητικό, οπότε φροντίστε να αφιερώσετε το χρόνο σας για να επιλέξετε το σωστό σχέδιο προτύπου!

Ορατές διαφημίσεις στο δωρεάν πακέτο

Χρησιμοποιώντας το Wix’Το δωρεάν πρόγραμμα συνοδεύεται από εμφανώς μεγάλα και εμφανή διαφημιστικά λογότυπα Wix στο πλάι και στο κάτω μέρος του ιστότοπου μετά τη δημοσίευσή σας. Όλοι οι δωρεάν δημιουργοί ιστότοπων έχουν τις δικές τους διαφημιστικές πιστώσεις (κατανοητές από τότε’παρέχουμε υπηρεσίες δωρεάν) αλλά Wix’Είναι πραγματικά αρκετά εμφανείς. Θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση για να καταργήσετε τις διαφημίσεις.

Δεν έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση πολύπλοκων αναγκών ηλεκτρονικού εμπορίου

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, Wix’Τα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είναι αρκετά προηγμένα για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε πλήρως το κατάστημά σας. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, έχουν καλύτερα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου από τους περισσότερους τυποποιημένους κατασκευαστές ιστότοπων, αλλά δεν το κάνουν’Συμπεριλάβετε βασικά εργαλεία διαχείρισης, όπως αποστολή αυτόματων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης στους πελάτες σας μετά την πληρωμή τους, ρύθμιση παραμέτρων φόρων και εξόδων αποστολής, καθώς και γενική διαχείριση παραγγελιών, όπως σήμανση παραγγελιών ως αποστολή ή πληρωμή.

[ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ: Η Wix εισήγαγε από τότε πιο προηγμένα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου (δείτε την πλήρη κριτική μας εδώ). Αυτά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη δική σας αποστολή & διεκπεραίωση τελών με βάση τους προορισμούς αποστολής και το εύρος τιμών του προϊόντος. Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε αποστολή & διαχείριση των τελών με βάση την κατάσταση στην οποία στέλνετε, επιτρέποντάς σας να έχετε πιο λεπτομερή έλεγχο σε αυτό. Μπορείτε επίσης να ορίσετε φορολογικούς συντελεστές με βάση τον προορισμό αποστολής σας (μπορείτε να ορίσετε διαφορετικούς φορολογικούς συντελεστές για διαφορετικές χώρες και πολιτείες). Μόλις αποστείλετε τα προϊόντα σας, μπορείτε επίσης να επισημάνετε κάθε παραγγελία ως “πλήρης”, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε ποιες παραγγελίες είναι ακόμη ανοιχτές και πρέπει να εκπληρωθούν.]

Μειονεκτήματα για την τετραγωνική επιφάνεια# 1# 2# 3
Κατά την προβολή του ιστότοπού σας σε μια φορητή συσκευή, η εμφάνιση του σχεδιασμού σας σε λειτουργία επεξεργασίας μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από τη δημοσιευμένη λειτουργία

Από το Squarespace’Τα πρότυπα σχεδίασης είναι όλα ανταποκρινόμενα σε κινητά και βελτιστοποιούνται αυτόματα για κινητές συσκευές, αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενό σας μπορεί “μετατόπιση” θέσεις από μόνη της για να ταιριάζει όμορφα σε μια φορητή συσκευή’οθόνη.

Αυτή είναι μια μικρή ενόχληση καθώς κερδίσατε’Έχω 100% έλεγχο του τρόπου εμφάνισης του ιστότοπού σας σε κινητές συσκευές, καθώς οι διαστάσεις προβολής για διαφορετικές κινητές συσκευές είναι διαφορετικές. Αυτό είναι ένα μικρό μειονέκτημα καθώς δεν το κάνετε’Έχω πλήρη έλεγχο του πώς φαίνεται η οθόνη του κινητού.

Οι εκτεταμένες επιλογές στυλ θα μπορούσαν να είναι συντριπτικές

Αν και Squarespace’Το Style Editor σάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε ή να σχεδιάσετε σχεδόν τα πάντα στον ιστότοπο χωρίς να μπείτε σε κωδικούς, κάτι που θα μπορούσε να είναι λίγο συντριπτικό για ορισμένους. Έχοντας μεγάλη ευελιξία στο στυλ μπορεί να είναι συντριπτική και μερικές φορές προσπαθώντας λίγο πολύ σκληρά για να δημιουργηθείτε αφαιρεί τη μινιμαλιστική ομορφιά ενός ιστότοπου.

Το κλειδί εδώ δεν είναι να κάνουμε πάρα πολλά με όλα αυτά τα ευέλικτα εργαλεία. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε έναν πολύ ελκυστικό ιστότοπο με το Squarespace χωρίς να αισθάνεστε την ανάγκη να επεξεργαστείτε κάθε στοιχείο σχεδίασης στον ιστότοπό σας.

Squarespace’Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ενοποιείται μόνο με έναν επεξεργαστή πληρωμών (Stripe)

Παρόλο που το Stripe είναι δημοφιλές και αξιόπιστο, ελπίζουμε ότι το Squarespace θα μπορούσε να ενσωματωθεί σε περισσότερους επεξεργαστές πληρωμών (όπως το PayPal), καθώς το Stripe δεν είναι ακόμη διαθέσιμο σε εμπόρους από μικρότερες χώρες.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ: Το Squarespace είναι πλέον πλήρως ενσωματωμένο στο PayPal, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρετε δύο διαφορετικές επιλογές πληρωμής για τους αγοραστές σας. Επιπλέον, το Squarespace είναι επίσης συμβατό με το Apple Pay, το οποίο καθιστά πολύ εύκολο για τους αγοραστές σας να αγοράζουν από τα κινητά τους τηλέφωνα Apple.

Έχουμε μια ολοκληρωμένη κριτική για το Squarespace’Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου εδώ.

ΜΕΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ WEBBLY# 1# 2# 3
Περιορισμένες επιλογές προσαρμογής προτύπου

Το Weebly σας επιτρέπει μόνο να αλλάξετε στυλ γραμματοσειράς και συνολικό συνδυασμό χρωμάτων για κάθε πρότυπο. Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε τροποποιήσεις πέρα ​​από αυτό, όπως αλλαγή του χρώματος της γραμμής μενού, σχεδίαση φόντου περιεχομένου ή προσαρμογή του πλάτους περιεχομένου κ.λπ., θα πρέπει να τροποποιήσετε τους κωδικούς του προτύπου για να το κάνετε.

Λοιπόν’είναι σίγουρα δυνατό να κάνετε λεπτομερείς προσαρμογές, δεν υπάρχει μόνο’έναν τρόπο χωρίς κώδικα. Και πάλι, άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων, όπως το Wix ή το Squarespace, σας προσφέρουν τρόπους χωρίς κώδικα για να προσαρμόσετε το σχέδιό σας.

Πιο αργή παρουσίαση νέων, καινοτόμων χαρακτηριστικών

Η Weebly τείνει να εισάγει νέα εργαλεία / λειτουργίες μόνο μία ή δύο φορές το χρόνο, που είναι πιο αργή από ό, τι θέλουν οι περισσότεροι χρήστες (οι υπάρχοντες χρήστες είναι πάντα πεινασμένοι για περισσότερες δυνατότητες!)

Ωστόσο, όποτε εισάγουν νέες λειτουργίες, είναι αρκετά εντυπωσιακές και οι χρήστες ανταμείβονται με αυτές τις νέες δυνατότητες. Οι νέες δυνατότητες τείνουν να είναι αρκετά προηγμένες, αλλά η Weebly εξακολουθεί να είναι σε θέση να τις διατηρήσει πολύ φιλικές προς το χρήστη – κάτι που κάνει καλύτερα η Weebly.

Οι δυνατότητες του blog χρειάζονται βελτίωση

Ένα άλλο κοινό παράπονο μεταξύ των χρηστών είναι ότι το Weebly’Οι λειτουργίες blogging είναι αρκετά πρωτόγονες. Σήμερα, ιστότοποι με ιστολόγια θέλουν τη δυνατότητα να επισημαίνουν σχετικές δημοσιεύσεις, πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις ή τελευταίες δημοσιεύσεις. Η Weebly δεν έχει ακόμη ενσωματώσει αυτά τα εργαλεία στο ιστολόγιό τους.

Σας δίνουν τα βασικά, όπως τα κουμπιά κοινής χρήσης, τη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης περιεχομένου σε κάθε ανάρτηση ή ακόμη και τη δυνατότητα προγραμματισμού πότε θα πρέπει να δημοσιεύεται μια ανάρτηση στο μέλλον. Ωστόσο, κατά την άποψή μας, η προβολή σχετικών, δημοφιλών ή τελευταίων δημοσιεύσεων είναι πολύ βασικά εργαλεία που πρέπει να έχει κάθε ιστολόγιο.

ΜΕΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ JIMDO# 1# 2# 3
Χρειάζεται πιο επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα

Το διαμέτρημα του Jimdo’Τα πρότυπα είναι μέτρια όταν συγκρίνονται με τους ανταγωνιστές τους. Η χρήση της δωρεάν έκδοσης του Jimdo σας δίνει έναν ορισμένο αριθμό προτύπων για χρήση, οπότε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα πρότυπα, θα πρέπει να εγγραφείτε στα premium πακέτα τους.

[ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ – Ο Jimdo πρόσθεσε πρόσφατα περισσότερες επιλογές προτύπων στη συλλογή τους. Πρόσθεσαν επίσης προηγμένα χαρακτηριστικά όπως (1) πλήρεις παρουσιάσεις στο παρασκήνιο με εργαλεία για την προσαρμογή διαφορετικών οπτικών εφέ στην εικόνα φόντου και (2) πλήρες βίντεο φόντου, που σας επιτρέπει να εισαγάγετε ένα βίντεο ως φόντο στον ιστότοπό σας – αρκετά εντυπωσιακό! Σε αυτό το σημείο, αυτό είναι το πρώτο του είδους του μεταξύ των κατασκευαστών ιστότοπων που εξετάζουμε. Αυτές οι ενημερώσεις δείχνουν ότι ο Jimdo εστιάζει πραγματικά στη βελτίωση των προτύπων τους. Εμείς’ανυπομονώ για πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.]

Περιορισμένες επιλογές στυλ εκτός εάν επεξεργαστείτε τους κωδικούς

Σε σύγκριση με άλλα drag & ρίξτε τους δημιουργούς ιστότοπων, Jimdo’δεν το κάνει’Σας δίνουμε πολλές επιλογές για να επεξεργαστείτε το στυλ / σχεδιασμό του ιστότοπού σας. Ωστόσο, έχετε πρόσβαση για να επεξεργαστείτε τους κωδικούς στο πρότυπο σχεδίασης, αλλά αυτό’s μόνο εάν γνωρίζετε πώς να κωδικοποιήσετε ή εάν εργάζεστε με έναν κωδικοποιητή.

Όχι μια πραγματική διεπαφή χρήστη μεταφοράς και απόθεσης

Ακόμη και αν και ο Jimdo’Τα εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων δεν είναι μεταφορά και απόθεση, μη’να σε αφήσω να σε ξεγελάσει να σκεφτείς ότι ο Jimdo δεν είναι’εύχρηστο. Οι λειτουργίες και η φιλικότητα προς το χρήστη κάνουν ακόμα τη δουλειά, αν και θα ήταν πιο διαδραστικό με το drag and drop.

3. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑ Ανάλογα με το τι χρειάζεστε

Σύμφωνα με την περίληψη των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων παραπάνω, κάθε οικοδόμος ιστότοπων έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και αδυναμίες.

Ακολουθούν οι προτάσεις μας με βάση αυτό που ίσως ψάχνετε:

1) Ευκολότερο στη χρήση – δείτε το Wix.com ή το Weebly.

2) Κομψό & Επαγγελματικός Σχεδιασμός – δείτε το Squarespace (δείτε τον κωδικό προσφοράς) και το Wix.com.

3) Εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου – θα πρέπει να εξετάσετε το Wix, το Weebly ή το Squarespace (κάντε κλικ σε συνδέσμους για να δείτε τις κριτικές μας στα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου).

4. Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΑΣ

Στο τέλος της ημέρας, σας συνιστούμε να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό με τουλάχιστον 2 κατασκευαστές ιστότοπων και να τους δοκιμάσετε μόνοι σας. Το’Είναι ο μόνος τρόπος για να πάρετε μια καλή αίσθηση που να λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Η οικοδόμηση ενός ιστότοπου είναι μια επένδυση χρόνου και χρήματος – κυρίως μια επένδυση του χρόνου σας. Λοιπόν’Είναι σημαντικό να πραγματοποιήσετε τη δέουσα επιμέλεια και να ελέγξετε για να δείτε με ποιον δημιουργό ιστότοπων αισθάνεστε πιο άνετα.

Υφηγητής’αδυνατίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη δοκιμή τους, καθώς θα πληρώσετε πολύ χρόνο εάν χρειαστεί να αλλάξετε τους κατασκευαστές ιστότοπων αργότερα.

Διαβάστε τις κριτικές των ειδικών μας

Θέλετε να δείτε σε βάθος κριτικές για τους δημιουργούς ιστότοπων παραπάνω; Κάντε κλικ ΕΔΩ:

 • Αναθεώρηση Wix
 • Αναθεώρηση Squarespace
 • Αξιολόγηση Weebly
 • Κριτική Jimdo

Βρήκα αυτόν τον οδηγό χρήσιμο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map