Wix vs Weebly vs Squarespace: Η μάχη των μεγάλων τριών

wix vs weebly vs squarespace επιλεγμένη εικόναΑκόμα κι αν δεν το κάνεις’να ξέρετε το πρώτο πράγμα για τη δημιουργία ιστοσελίδων, εσείς’Πιθανότατα να έχουμε ακούσει για τα τρία μεγάλα: Wix,Γουέμπλι, και Squarespace.


Αυτοί οι κατασκευαστές ιστότοπων έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν με επιτυχία στην αγορά, να εμφανιστούν στην οθόνη της τηλεόρασής σας, τις ροές κοινωνικών μέσων και σε διαφημίσεις YouTube. Ο καθένας έχει τόνους εξαιρετικών δυνατοτήτων για να προσφέρει, και έχει κερδίσει τη θέση του στην αίθουσα φήμης του δημιουργού ιστότοπων – πώς σκοπεύετε να επιλέξετε?

Οτι’όπου μπαίνουμε. Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε την προσεκτικά διεξαγόμενη έρευνα για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη. Εμείς’δοκιμάσαμε, δοκιμάσαμε και αναλύσαμε κάθε κατασκευαστή σε τομείς όπως η ευκολία χρήσης, η σχέση ποιότητας / τιμής και η ευελιξία του σχεδιασμού, ώστε να μπορούμε να σας δώσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Εδώ’είναι μια γρήγορη ματιά στο πώς συγκρίνονται οι τρεις πλατφόρμες:

Το Wix βγήκε στην έρευνά μας ως ο καλύτερος δημιουργός ιστότοπων, και ο νικητής αυτού του head to head battle royale. Αλλά γιατί τα πήγε τόσο καλά; Και πώς συγκρίθηκαν οι Weebly και Squarespace?

Θέλετε να παίξετε τους Wix, Weebly και Squarespace εναντίον άλλων κατασκευαστών ιστότοπων; Επισκεφτείτε το άρθρο μας σχετικά με το καλύτερο από τα καλύτερα για να συγκρίνετε περισσότερες πλατφόρμες. 1

Contents

Wix vs Weebly vs Squarespace: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Wix Πλεονεκτήματα Wix Μειονεκτήματα
Το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Δεν’Θα σας αφήσουμε να αλλάξετε πρότυπα όταν ο ιστότοπος είναι ζωντανός
Συνδυάζει την ευκολία χρήσης με τόνους δημιουργικού ελέγχου Έλλειψη αποθηκευτικού χώρου
Weebly Πλεονεκτήματα Weebly Μειονεκτήματα
Καλύτερες δυνατότητες για κλιμάκωση ενός ιστότοπου Η προσαρμογή μεταφοράς και απόθεσης είναι περιορισμένη
Το φθηνότερο πρόγραμμα εκκίνησης Μπορώ’να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας χωρίς να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Weebly
Πλεονεκτήματα Squarespace
Καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά κάθε δημιουργού ιστότοπων Σχετικά ακριβά σχέδια τιμών
Τα καλύτερα πρότυπα όσον αφορά το σχεδιασμό και την ευελιξία Χωρίς κατάστημα εφαρμογών

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Δείτε πώς κατατάσσονται αυτοί οι κατασκευαστές στον οδηγό μας για το Καλύτεροι γενικοί δημιουργοί ιστότοπων
 • Επισκεφθείτε το Διάγραμμα σύγκρισης του Εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων για να συγκρίνετε κορυφαίες μάρκες και βασικά χαρακτηριστικά

2

Τι’είναι η διαφορά μεταξύ Wix, Weebly και Squarespace?

Οι Wix, Weebly και Squarespace σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μόνοι σας, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε μια γραμμή κώδικα ή να έχετε πτυχίο στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Αυτοί οι κατασκευαστές παρέχουν έναν εύκολο, προσιτό τρόπο για τη δημιουργία επαγγελματικών ιστότοπων.

Και λοιπόν’είναι η διαφορά μεταξύ τους?

Το Wix είναι ένα πλήρες πρόγραμμα μεταφοράς και απόθεσης – αυτό’Είναι εύκολο στη χρήση και έχει πολύ δημιουργικό έλεγχο. Οι Weebly και Squarespace χρησιμοποιούν επίσης drag-and-drop, αλλά μπορείτε’Απλώς σύρετε οτιδήποτε μπορείτε με το Wix. Η Weebly έχει περισσότερη δομή που καθοδηγεί το σχέδιό σας, ενώ το Squarespace προσφέρει ένα πιο τεχνικό στυλ επεξεργασίας και μεγάλη δημιουργική ελευθερία.

Αυτές είναι μερικές από τις διαφορές που μπορούν να επηρεάσουν τη λήψη αποφάσεών σας. Αλλά τι σημαίνουν αυτοί οι παράγοντες για εσάς? Εδώ’είναι μια γρήγορη περίληψη για το ποιος είναι ο καλύτερος κατασκευαστής…

 • Wix: το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων, ιδανικό για αρχάριους που αναζητούν πολύ δημιουργικό έλεγχο
 • Weebly: καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις και χαρτοφυλάκια, φιλικά για αρχάριους με δομημένα σχέδια
 • Squarespace: καλύτερο για δημιουργικά που αναζητούν σχέδια και δυνατότητες υψηλής ποιότητας

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Δείτε ποιος κερδίζει η σε βάθος σύγκριση Wix vs Weebly
 • Μάθετε αν το Weebly ή το Squarespace είναι το ιδανικό παιχνίδι για εσάς η σύγκριση μας μεταξύ Weebly εναντίον Squarespace: Μια μάχη του εγκεφάλου και της ομορφιάς
 • Σχισμένο μεταξύ του Wix και του Squarespace? Διαβάστε τη σύγκριση Wix vs Squarespace για πλήρη ανάλυση
 • Συγκρίνετε όλους τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων το γράφημα σύγκρισης του Website Builder

3

Ευκολία στη χρήση

Η κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει’Είναι δυνατή μόνο για άτομα με γνώση της τεχνολογίας – πρέπει να είναι ανοιχτή σε αρχάριους και επαγγελματίες, ανεξάρτητα από την εμπειρία σας. Δεν το κάνεις’Δεν πρέπει να γνωρίζω οποιονδήποτε κωδικό για να χρησιμοποιήσετε το Wix, το Weebly ή το Squarespace. Αλλά εκτός από αυτό, πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιούν?

Στο πλαίσιο της έρευνάς μας, δοκιμάζουμε τους ίδιους τους κατασκευαστές και, στη συνέχεια, κάνουμε άλλους ανθρώπους να τους δοκιμάσουν επίσης. Εδώ’Αυτό που βρήκαμε, καθώς και κάποιες σκέψεις από τους χρήστες μας για κάθε κατασκευαστή. Λοιπόν’απλά πρέπει να πάρουμε τα λόγια μας για αυτό!

Wix

Το Wix είναι το πιο εύκολο στη χρήση των τριών. Το’είναι το πιο φιλικό για αρχάριους, χωρίς να θυσιάζεται κανένας δημιουργικός έλεγχος. Ο απλός επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πλήρως εξατομικευμένο ιστότοπο με ευκολία: απλώς επιλέξτε στοιχεία όπως πλαίσια κειμένου και άλλες εντυπωσιακές λειτουργίες, όπως βίντεο και κουμπιά, και σύρετέ τα όπου θέλετε στη σελίδα σας.

Αισθάνομαι ότι θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο και να τρέξετε αρκετά γρήγορα, με πολλές δυνατότητες που θα περίμενα να χρειαστεί πολύς χρόνος για την κωδικοποίηση.”

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Wix ADI (Artificial Design Intelligence) για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για εσάς, απλά επιλέγοντας τα χρώματα και τα θέματα που σας αρέσουν και εισάγοντας πληροφορίες όπως το όνομα και τον σκοπό του ιστότοπού σας. Μπορείτε ακόμα να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας ή να τον μετακινήσετε σε Wix Editor για πλήρη έλεγχο, αλλά’είναι ένας πολύ γρήγορος και εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

ευκολία χρήσης του wix website builderΤο Wix καθιστά εξαιρετικά απλή τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Wix Editor, όπου επεξεργάζεστε ένα πρότυπο ή του Wix ADI, το οποίο δημιουργεί έναν εξατομικευμένο ιστότοπο για λίγα λεπτά.

Γουέμπλι

Ο Weebly είναι επίσης πολύ φιλικός για αρχάριους. Τα πρότυπά του είναι πιο δομημένα για να σας βοηθήσουν να καθοδηγήσετε το σχέδιό σας, καθιστώντας το πιο περιοριστικό από το Wix, αλλά λιγότερο συντριπτικό. Το’Επίσης δεν είναι τόσο διαισθητικό όσο το Wix, αλλά δεν το κάνει’να πάρει πολύ χρόνο για να το συνηθίσεις. Εάν δεν το κάνετε’Δεν θέλω να σκεφτώ πολύ το σχεδιασμό, το Weebly είναι μια καλή επιλογή.

“Πολύ διαισθητικό, απλό. Το’Βασικά είναι σαν ένα πιο δομημένο Wix αλλά με λιγότερα εναλλακτικά χαρακτηριστικά, κάτι που είναι ωραίο κατά κάποιον τρόπο. Ήταν πολύ εύκολο στη χρήση.”

Squarespace

Το Squarespace είναι το πιο δύσκολο να χρησιμοποιήσετε από αυτούς τους τρεις κατασκευαστές. Αλλά’Ακόμα απέχει πολύ από την επιστήμη πυραύλων – χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να αντιμετωπίσουμε από την απόλυτη απλότητα των Wix και Weebly.

Ιδανικό για όσους έχουν κάποια τεχνική εμπιστοσύνη ή ακόμα και λίγη υπομονή, Το Squarespace είναι το πιο κοντινό σας’Θα μεταβείτε σε έναν επαγγελματικά σχεδιασμένο ιστότοπο χωρίς να χρησιμοποιήσετε προγραμματιστή.

“Το Squarespace συνδυάζει αποτελεσματικά πολλά για εσάς με μία κίνηση, το οποίο πιστεύω ότι είναι υπέροχο. Φαίνεται απίστευτο επίσης.”

Ευχρηστία – η απόφαση:

Το Wix είναι το πιο εύκολο στη χρήση του ιστότοπου. Ο σχεδιασμός μεταφοράς και απόθεσης, καθώς και η επιλογή χρήσης του Wix ADI, το καθιστά πραγματικά φιλικό για αρχάριους χωρίς να παραιτηθεί από τον δημιουργικό έλεγχο. Το Weebly είναι απλό αλλά πιο περιοριστικό, ενώ το Squarespace είναι το πιο τεχνικό από τα τρία και ο Weebly κάθεται κάπου στη μέση.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Ενδιαφέρεστε για το Wix ADI? Δείτε τη σύγκριση Wix Editor έναντι Wix ADI για να μάθετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς!
 • Θέλετε να δείτε όλους τους καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων δίπλα-δίπλα και να συγκρίνετε τις αξιολογήσεις τους από την ευκολία χρήσης έως τα σχέδια τιμών? Ρίξτε μια ματιά στο Διάγραμμα σύγκρισης του Εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων για μια σύγκριση δίπλα-δίπλα.

4

Ευελιξία σχεδιασμού

Λένε ότι δεν κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του, αλλά κρίνουμε τους ιστότοπους από το σχέδιό τους. Έχετε πάει ποτέ σε έναν ιστότοπο, βρήκατε τη διάταξη πολύ συγκεχυμένη, απογοητευθήκατε και αποχωρήσατε από τη σελίδα; Υφηγητής’ας είναι αυτός ο ιστότοπός σας!

Τα Wix, Weebly και Squarespace έχουν όλα πρότυπα για να κάνουν τον ιστότοπό σας να φαίνεται ο καλύτερος, είτε εσείς’είστε βέβαιος σχεδιαστής ή don’να γνωρίζετε τα πανό σας από τις παρουσιάσεις σας. Αλλά πόσο εύκολο είναι να εξατομικεύσετε το πρότυπό σας; Πώς θα φαίνεται στο κινητό; Και μπορείτε να αλλάξετε γνώμη εάν θέλετε να αλλάξετε το σχέδιό σας αργότερα?

Ο Wix έχει πάνω από 500 πρότυπα να επιλέξεις απο, συμπεριλαμβανομένων νέων σχεδίων, κενών προτύπων για να ξεκινήσετε από το μηδέν με, και 16 διαφορετικές κατηγορίες όπως ‘Επιχείρηση‘ και ‘Φωτογραφία‘. Το’Είναι εύκολο να βρείτε το τέλειο πρότυπο για τον ιστότοπό σας.

wix vs weebly vs squarespace wix πρότυπαΤο Wix διαθέτει πάνω από 500 πρότυπα για να διαλέξετε, καλύπτοντας μια σειρά διαφορετικών κλάδων και θεμάτων. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με νέα σχέδια, πιο δημοφιλή πρότυπα ή ανά κατηγορία, όπως “Ιστολόγιο Lifestyle”.

Το’Είναι πολύ εύκολο να προσαρμόσετε το πρότυπο Wix χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα’απλό εργαλείο επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης. Απλώς επιλέξτε τις λειτουργίες που θέλετε – όπως βίντεο, εικόνες ή φόρμες επαφής – και αποθέστε τις όπου θέλετε στη σελίδα σας!

Όλα τα πρότυπα Wix ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές, λοιπόν’Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για κάποιον που χάνει. Το κύριο μειονέκτημα του Wix είναι η ευελιξία του – ενώ έχετε απόλυτη δημιουργική ελευθερία έναντι του σχεδιασμού του ιστότοπού σας, μπορείς’t αλλάξτε το πρότυπό σας όταν ο ιστότοπός σας είναι ζωντανός.

Η Weebly, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να αλλάζετε πρότυπα όποτε θέλετε. Αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο εάν θέλετε να δώσετε στον ιστότοπό σας μια επωνυμία ή απλά θέλετε μια αλλαγή!

Υπάρχουν 35 θέματα Weebly να επιλέξεις απο – πολύ μικρότερη επιλογή από ό, τι παίρνετε με το Wix – αλλά εξακολουθείτε να έχετε πολλές διαφορετικές κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε. Με απλά, ελκυστικά σχέδια, εσείς’σίγουρα θα βρείτε ένα σχέδιο που σας αρέσει.

θέματα δημιουργίας ιστοσελίδων weeblyΗ Weebly έχει μια σειρά από πάνω από 30 θέματα, που καλύπτουν μια ποικιλία βιομηχανιών, από διαδικτυακά καταστήματα έως χαρτοφυλάκια και ιστολόγια. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του θέματος πριν το επιλέξετε.

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του θέματος πριν το επιλέξετε και το Weebly καθιστά πολύ εύκολο να παρακολουθείτε τα θέματα που εσείς’δοκιμάσαμε αποθηκεύοντάς τα σε μια λίστα που προβλήθηκε πρόσφατα. Όπως ο Wix, όλα τα θέματα Weebly ανταποκρίνονται στα κινητά.

Μπορείτε επίσης να κάνετε τζαζ στο Weebly’τα θέματα και τα φτιάξε τα δικά σου. Το πρόγραμμα δημιουργίας απλοποιεί την εξατομίκευση του ιστότοπού σας, χρησιμοποιώντας το ίδιο στυλ επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης με το Wix. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε κώδικα για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που’είναι πραγματικά μοναδικό χρησιμοποιώντας το Weebly Code Editor!

Γουέμπλι’Τα θέματα είναι πιο δομημένα από το Wix’μικρό. Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν αυτό μια ευχάριστη ανακούφιση, ενώ άλλοι έχουν εκφράσει την απογοήτευσή τους για τους περιορισμούς τους. Αυτό εξαρτάται πραγματικά από τον έλεγχο που θέλετε στο σχέδιό σας.

Εάν θέλετε πολλά στοιχεία ελέγχου και πραγματικά υψηλής ποιότητας σχεδιασμό, Το Squarespace είναι το καλύτερο που μπορείτε να πάρετε.

σχεδιασμός ποιότητας squarespaceΗ Squarespace υπερηφανεύεται για τα υψηλής ποιότητας σχέδια προτύπων, τα οποία δημιουργούνται από εσωτερικούς σχεδιαστές

Το Squarespace διαθέτει μια εκπληκτική συλλογή προτύπων για να περιηγηθείτε και να διαλέξετε. Μπορεί να μην έχει εκατοντάδες σαν τον αντίπαλό του Wix, αλλά κάθε ένα έχει σχεδιαστεί με ένα απίστευτο πρότυπο.

Είχαμε οι ειδικοί μας να εξετάσουν τα πρότυπα από κάθε γωνία – και σημείωσαν κορυφαίες βαθμολογίες σε όλα, από το μαρκάρισμα και το σχεδιασμό έως την εμπειρία του χρήστη.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση ανά κατηγορία ή ακόμα και εισάγοντας τον σκοπό του ιστότοπού σας – για παράδειγμα, “Για να μοιραστώ το φωτογραφικό μου χαρτοφυλάκιο” – και θα σας δώσει προσαρμοσμένα αποτελέσματα που ταιριάζουν. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση κάθε σχεδίου και ακόμη και να προτιμήσετε τις κορυφαίες επιλογές σας.

πρότυπα squarespaceΤο Squarespace διευκολύνει την εύρεση του τέλειου σχεδιασμού σας, με κατηγορίες, γραμμή αναζήτησης και χρήσιμες περιγραφές για κάθε πρότυπο.

Εάν η επιλογή είναι πολύ δύσκολη, μη’Μην ανησυχείτε – μπορείτε να αλλάξετε το πρότυπό σας ανά πάσα στιγμή ή ακόμη και να εγκαταστήσετε πολλά πρότυπα για να εργαστείτε. Εμείς’σίγουρα αγωνίζομαι να διαλέξω μόνο ένα!

Κάθε πρότυπο Squarespace ανταποκρίνεται σε κινητά και σας δίνει μια επαγγελματική, κομψή και μοντέρνα αισθητική για να βασίσετε τον ιστότοπό σας’το σχέδιο είναι ενεργοποιημένο. Μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας εντελώς μοναδικό χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης ή ακόμα και μέσω κωδικοποίησης.

Σχεδιασμός Ευελιξία – η απόφαση:

Το Squarespace είναι η κορυφαία μας επιλογή για σχεδιασμό. Έχει τα καλύτερα σχέδια ποιότητας στην αγορά, και με τόνους επιλογών προσαρμογής, ο ιστότοπός σας προορίζεται να ξεχωρίσει από το πλήθος. Wix και Weebly’δεν είναι καθόλου κακό, αλλά μπορούν’να ανταγωνιστώ με το Squarespace’σχέδια.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Αίσθημα εμπνευσμένο από το Squarespace’σχέδια? Μάθετε περισσότερα στην αναθεώρηση προτύπων Squarespace
 • Ξεκινώντας ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο? Δείτε την κριτική μας για τους 9 καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων χαρτοφυλακίου για να βρείτε το σωστό εργαλείο δημιουργίας για εσάς

5

Χαρακτηριστικά και εργαλεία

Τώρα για τα πραγματικά ζουμερά πράγματα. Τα χαρακτηριστικά και τα εργαλεία είναι τα γρανάζια που διατηρούν τον ιστότοπό σας σκληρό – θέλετε ένα αξιόπιστο και ομαλό λειτουργικό σύστημα που όχι μόνο θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, αλλά θα αναβαθμίσει τον ιστότοπό σας πάνω από τους ανταγωνιστές σας’! Τα Wix, Squarespace και Weebly έχουν μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση στα χαρακτηριστικά, γεγονός που καθιστά δύσκολο να πούμε ποια είναι σίγουρα καλύτερη. Εδώ’είναι μια σειρά από βασικούς τομείς:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Εάν θέλετε να πουλήσετε μέσω του ιστότοπού σας, εσείς’Θα χρειαστώ εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου. Από βασικές δυνατότητες, όπως η αποδοχή πληρωμών μέχρι την εγκατάλειψη ανάκτησης καλαθιού, εκεί’Είναι ένα πλήθος εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε να προσελκύετε αυτές τις πωλήσεις.

Η Wix έχει τρία σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου ειδικά σχεδιασμένα για να υποστηρίζουν τις πωλήσεις στο διαδίκτυο. Αυτά σας παρέχουν μια σειρά από ενσωματωμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε να μπορείτε να δέχεστε διαδικτυακές πληρωμές, να λάβετε επιπλέον χώρο αποθήκευσης, να πουλάτε χωρίς πληρωμή προμήθειας και να παρακολουθείτε τον ιστότοπό σας’η πρόοδος με τη χρήση του Google Analytics.

Το Weebly σάς επιτρέπει να πουλάτε μέσω των τριών σχεδίων του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ανάλογα με την επιλογή του προγράμματός σας, μπορείτε να πουλήσετε ψηφιακά προϊόντα, να λάβετε κριτικές προϊόντων, να ενεργοποιήσετε τη διαχείριση αποθέματος και τις εκπτώσεις αποστολής, να δημιουργήσετε κουπόνια, να ξεκλειδώσετε εγκατεστημένα email καλαθιού και πολλά άλλα.

Το Squarespace διαθέτει μια τεράστια γκάμα εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου για να διευκολύνει τη ζωή των πωλήσεών σας. Αυτά περιλαμβάνουν ζουμ εικόνας προϊόντος, ανάκτηση καλαθιού, εγκατεστημένα τέλη συναλλαγής 0%, προώθηση προϊόντων στο Instagram, λογαριασμούς πελατών, απόθεμα προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών, ελέγχους φόρου και αποστολής, δημιουργία κουπονιών και άλλα!

Καλό να ξέρω: Το Squarespace σάς επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα πληρωμές εκτός σύνδεσης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η εφαρμογή Squarespace Commerce και μια βασική συσκευή ανάγνωσης καρτών Square (49 $). Αυτό είναι ιδανικό για όσους σχεδιάζουν να πουλήσουν σε εκθέσεις ή αναδυόμενα καταστήματα, καθώς και στο διαδίκτυο. Το Square συγχρονίζεται άμεσα με το ηλεκτρονικό απόθεμά σας, έτσι δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υπερπροσφορές.

Blogging

Το Wix διαθέτει πολλά ενσωματωμένα εργαλεία blogging που μπορούν να βοηθήσουν το ιστολόγιό σας να ξεκινήσει με επιτυχία, συμπεριλαμβανομένων γκαλερί, αναρτήσεων και καμπανιών μέσω email. Εάν θέλετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες, αυτό’είναι καλύτερο να προσθέσετε τη δωρεάν εφαρμογή Wix Blog στον ιστότοπό σας.

Η Weebly διαθέτει περισσότερα ενσωματωμένα εργαλεία blogging από το Wix, καθώς και ενσωμάτωση στο Weebly App Center. Αυτά τα ενσωματωμένα εργαλεία περιλαμβάνουν λειτουργίες κοινής χρήσης, εργαλεία διαχείρισης σχολίων και ενσωμάτωση μέσων.

Το Squarespace είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός υψηλής ποιότητας δημιουργικού ιστολογίου ή χαρτοφυλακίου. Όλα όσα χρειάζεστε είναι ενσωματωμένα, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών blogging, όπως κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων, υποστήριξη πολλαπλών συγγραφέων, γεωγραφικές ετικέτες, προτιμήσεις χρηστών, προγραμματισμένη κοινή χρήση και προσαρμόσιμες διευθύνσεις URL.

Εμπορία

Το μάρκετινγκ είναι απαραίτητο για τη διάδοση των πληροφοριών σχετικά με τον νέο σας λαμπερό ιστότοπο!

Το Wix σάς επιτρέπει να εκτελείτε καμπάνιες μέσω email και να δημιουργείτε ενημερωτικά δελτία, να μοιράζεστε σε κοινωνικά μέσα και να προσθέτετε λειτουργίες όπως πανό στον ιστότοπό σας. Πολύ Wix’Οι δυνατότητες μάρκετινγκ περιλαμβάνονται στις εφαρμογές όπως το Wix Shoutout ή από τρίτα μέρη στο Wix App Market.

Η Weebly προσφέρει δέσμευση δυνητικών πελατών, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε φόρμες στον ιστότοπό σας προκειμένου να συλλέξετε επαφές και να αλληλεπιδράσετε με επισκέπτες. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε καμπάνιες μέσω email ανάλογα με το σχέδιο που έχετε’εκ νέου – αυτό το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διατρέχει την εφαρμογή Weebly Promote, η οποία ενσωματώνεται στον ιστότοπό σας Weebly.

Το Squarespace διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μάρκετινγκ πλήρως ενσωματωμένο, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε καμπάνιες μέσω email, να προσαρμόζετε τις διατάξεις email και να στέλνετε email βελτιστοποιημένα για κινητά γρήγορα και εύκολα. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας με κοινωνικά μέσα, να ρυθμίσετε ενημερωτικά δελτία και να χρησιμοποιήσετε το MailChimp για να δημιουργήσετε λίστες αλληλογραφίας.

Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Αν οι άνθρωποι ήταν’ελέγχοντας τα email τους, μπορείτε να είστε σίγουροι’Θα ελέγξω τις ειδήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Ευτυχώς, Οι Wix, Weebly και Squarespace υποστηρίζουν την ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων.

Το Wix σάς επιτρέπει να προσθέτετε κουμπιά κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας, ενώ το κατάστημα εφαρμογών του μπορεί να σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε κοινωνικά εργαλεία, όπως ενότητες σχολίων και προσαρμοσμένες ροές Twitter. Εν τω μεταξύ, το Weebly σάς επιτρέπει να προσθέτετε εύκολα κοινωνικά εικονίδια στις ιστοσελίδες σας για σύνδεση με τις σελίδες κοινωνικών μέσων, ενώ μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα κουμπί Facebook Like.

Το Squarespace σάς επιτρέπει να συνδέετε λογαριασμούς από πάνω από 25 διαφορετικούς κοινωνικούς λογαριασμούς, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Instagram, YouTube, Spotify και Pinterest. Αυτόματη ανάρτηση περιεχομένου σε Twitter, Facebook ή Tumblr και ενθαρρύνετε τους επισκέπτες να σας ακολουθούν με κοινωνικούς συνδέσμους στον ιστότοπό σας.

Λειτουργίες και εργαλεία – η ετυμηγορία:

Τα Wix, Weebly και Squarespace έχουν υπέροχα χαρακτηριστικά – κάνουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Η Weebly διαθέτει τις καλύτερες δυνατότητες για την κλιμάκωση του ιστότοπού σας, ειδικά εάν εσείς’εκτελεί έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων. Το Squarespace διαθέτει τις καλύτερες δυνατότητες ποιότητας από κάθε κατασκευαστή, ενώ το Wix διαθέτει τόνους χαρακτηριστικών για την προσαρμογή και την επέκταση του ιστότοπού σας.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε την κριτική Wix για μια καλύτερη ματιά σε αυτόν τον οικοδόμο’χαρακτηριστικά
 • Εάν ο Weebly’τα εργαλεία σας τράβηξαν την προσοχή, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Weebly για πιο εμπεριστατωμένη εμφάνιση
 • Το Squarespace διαθέτει τις καλύτερες δυνατότητες ποιότητας – μάθετε περισσότερα στην κριτική μας για το Squarespace
 • Θέλετε να κάνετε το καλύτερο για το ιστολόγιό σας? Διαβάστε την κριτική μας για τις καλύτερες πλατφόρμες Blogging για να βρείτε το τέλειο ταίριασμα
 • Θέλετε να πουλήσετε online? Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για μια δίπλα-δίπλα ματιά στους καλύτερους κατασκευαστές για την κατασκευή διαδικτυακών καταστημάτων. Βρείτε κριτικές, βαθμολογίες με αστέρια και άλλα!
 • Διαβάστε την κριτική μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο Wix για να μάθετε αν είναι’είναι ο σωστός κατασκευαστής για την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Διαβάστε την κριτική μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο Weebly για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες που θα βοηθήσουν το κατάστημά σας να πετύχει
 • Διαβάστε την κριτική μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο Squarespace και αποφασίστε σήμερα αν θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

6

Αγορές εφαρμογών

Ενώ τα Wix, Weebly και Squarespace έχουν όλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά ενσωματωμένα, ίσως θελήσετε να προσθέσετε επιπλέον λειτουργίες ή εργαλεία καθώς μεγαλώνει ο ιστότοπός σας. Οτι’όπου μια αγορά εφαρμογών μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμη. Η προσθήκη εφαρμογών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την αναβάθμιση του ιστότοπού σας, ενώ ταυτόχρονα τον καθιστά μοναδικό.

Το Wix διαθέτει ένα μεγάλο και εύκολο στην πλοήγηση App Market, με πάνω από 200 εφαρμογές σε προσφορά. Εκεί’είναι ένας συνδυασμός εσωτερικών και τρίτων εφαρμογών, καθώς και δωρεάν και premium λειτουργιών.

αγορά εφαρμογών wixΤο Wix App Market διαθέτει πάνω από 200 εφαρμογές για να διαλέξετε. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να βοηθήσουν στην επέκταση του ιστότοπού σας προσθέτοντας επιπλέον λειτουργικότητα και μπορούν να κάνουν τον ιστότοπό σας να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Μπορείτε να αναζητήσετε την εφαρμογή ή να σας λειτουργήσει’ψάχνετε ή περιηγηθείτε ανά κατηγορία, όπως ‘Κρατήσεις‘, ‘Επαγγελματικά εργαλεία‘, ή ‘Ανάλυση‘. Κάθε εφαρμογή διαθέτει ανάλυση λειτουργιών και τιμών, καθώς και κριτικές χρηστών και αξιολογήσεις με αστέρια, ώστε να μπορείτε να βρείτε την καλύτερη επιλογή για τον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να ενσωματώσετε εφαρμογές στον ιστότοπό σας Weebly από το Κέντρο εφαρμογών Weebly. Με πάνω από 300 εφαρμογές, Το Weebly έχει ακόμα μεγαλύτερη γκάμα για να διαλέξετε από το Wix!

weebly app centerΗ Weebly διαθέτει ένα εκτεταμένο κέντρο εφαρμογών με περισσότερες από 300 εφαρμογές. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση και περιήγηση για να βρείτε τις τέλειες ενοποιήσεις για τον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε την εφαρμογή σας’ψάχνετε ή φιλτράρετε ανά κατηγορία. Ωστόσο, υπάρχουν λιγότερα εργαλεία περιήγησης για να σας βοηθήσουν από ό, τι με το Wix, πράγμα που σημαίνει ότι θα ήταν δύσκολο να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα τόσο ευρύ φάσμα.

Το Squarespace υποστηρίζει εφαρμογές, όπως η εφαρμογή Commerce και η εφαρμογή Analytics, αλλά αυτές είναι ενσωματωμένες. Αυτό σημαίνει Το Squarespace δεν το κάνει’Έχω μια αγορά εφαρμογών – ορισμένοι μπορεί να βρουν αυτό το βολικό και λιγότερο ενοχλητικό, ενώ άλλοι μπορεί να θέλουν την επιλογή προσθήκης επιπλέον λειτουργιών.

Αγορές εφαρμογών – η ετυμηγορία:

Το Wix έχει την καλύτερη αγορά εφαρμογών. Το’s close όμως – Η Weebly έχει περισσότερες εφαρμογές στο κέντρο εφαρμογών της, αλλά το Wix παρέχει εξαιρετικά εύκολη ενσωμάτωση και υψηλής ποιότητας δυνατότητες για την κλιμάκωση του ιστότοπού σας. Το Squarespace δεν το κάνει’Έχω μια αγορά εφαρμογών, καθώς βασίζεται σε ενσωματωμένες δυνατότητες.

7

SEO

Το SEO είναι εξαιρετικά σημαντικό αν θέλετε κάποιος άλλος εκτός από τη μαμά σας και τον καλύτερό σας φίλο να δει τον αγαπημένο σας ιστότοπο. Αλλά τι είναι?

SEO σημαίνει βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και αυτό’πώς εντοπίζεται ο ιστότοπός σας στο Google. Το να μην φροντίζετε το SEO σας είναι σαν να έχετε πάρτι γενεθλίων και να μην στέλνετε προσκλήσεις – χωρίς αυτό, ο ιστότοπός σας θα καθίσει μόνος του με το καπέλο του πάρτι, τρώγοντας τούρτα από μόνη της. Οτι’είναι πολύ λυπηρό για να το σκεφτώ – ο ιστότοπός σας αξίζει το καλύτερο πάρτι ποτέ!

Μπορεί να πιστεύετε ότι το SEO δεν είναι’τόσο εύκολο όσο το να βάζεις μερικές προσκλήσεις στην ανάρτηση, αλλά με το Wix’s SEO Wiz, θα μπορούσε επίσης να είναι! Απλώς επιλέξτε μερικές λέξεις-κλειδιά και το εξειδικευμένο εργαλείο θα δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο σχέδιο για να κατατάξετε τον ιστότοπό σας σε υψηλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης.

wix seo wizΤο Wix το καθιστά εξαιρετικά εύκολο για εσάς να ξεκινήσετε με το SEO, ακόμα κι αν είστε’είσαι πλήρης αρχάριος. Το Wix SEO Wiz σας καθοδηγεί σε μερικές ερωτήσεις και δημιουργεί ένα εξατομικευμένο σχέδιο SEO για να το ακολουθήσετε.

Εκτός από αυτό, το Wix διαθέτει έναν ολοκληρωμένο οδηγό SEO, όπου μπορείτε να αναζητήσετε την περιοχή που βρίσκεστε’θέλω να μάθω περισσότερα για. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε οδηγούς βοήθειας για πολλά διαφορετικά θέματα που καλύπτουν το SEO, που απευθύνονται σε αρχάριους μέχρι και σε πιο προχωρημένο επίπεδο.

οδηγός wix seoΤο Wix διαθέτει έναν σε βάθος Οδηγό SEO για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και να σας υποστηρίξουμε καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει.

Το Weebly διαθέτει επίσης έναν απόλυτο οδηγό SEO που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και, στη συνέχεια, να αναπτύξετε και να παρακολουθείτε τον ιστότοπό σας’η πρόοδος. Σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα και είναι πολύ φιλικός για αρχάριους.

weebly απόλυτος οδηγός seoΓουέμπλι’Ο Ultimate SEO Guide έχει σχεδιαστεί για να σας καθοδηγήσει στη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας για SEO, από τα πρώτα στάδια έως τα πιο ανεπτυγμένα συστήματα.

Γουέμπλι’Ο οδηγός είναι πολύ φιλικός για αρχάριους και, όπως το Wix, διαθέτει εξαιρετικά ενσωματωμένα εργαλεία SEO για τη μεγιστοποίηση του ιστότοπού σας’διαδικτυακή παρουσία. Αλλά δεν διαθέτει το διαδραστικό στοιχείο που παρέχεται από το Wix’s SEO μάγος.

Τόσο το Wix όσο και το Weebly έχουν εφαρμογές SEO στα καταστήματα εφαρμογών τους, τις οποίες μπορείτε να προσθέσετε για περαιτέρω βελτίωση ή βοήθεια με το SEO σας.

Το Squarespace περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία SEO, που σημαίνει ότι δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εύρεση της σωστής εφαρμογής ή προσθήκης για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας.

Υπάρχουν άρθρα και βίντεο στις σελίδες υποστήριξης του Squarespace για να σας βοηθήσουν να μάθετε SEO για τον ιστότοπό σας στο Squarespace. Υπάρχει επίσης μια λίστα ελέγχου SEO για να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα εκκίνησης του ιστότοπού σας.

SEO – η ετυμηγορία:

Το Wix έχει καλύτερες δυνατότητες SEO από το Weebly και το Squarespace. Προσφέρει τη μεγαλύτερη υποστήριξη, με τον οδηγό SEO φιλικό για αρχάριους και τον μακροπρόθεσμο οδηγό SEO. Οι Weebly και Squarespace έχουν ισχυρό SEO και εξαιρετικά ενσωματωμένα εργαλεία, αλλά δεν διαθέτουν το ίδιο επίπεδο αλληλεπίδρασης με το Wix – ειδικά για αρχάριους.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Ποιοι είναι οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων για SEO; (Spoilers: τουλάχιστον ένας από αυτούς τους κατασκευαστές είναι στη λίστα!) Ανακαλύψτε περισσότερα στο η κριτική μας για τους 3 καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων για βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης
 • Μπορείτε να βαθμολογήσετε καλά με τους δημιουργούς ιστότοπων? Μάθετε στο άρθρο μας στο Website Builder SEO εναντίον WordPress SEO: Ποιο είναι καλύτερο?
 • Θέλετε μερικές συμβουλές SEO? Μάθετε τη σημασία της χρήσης του κειμένου αγκύρωσης στο άρθρο μας Απλή αλλά ισχυρή συμβουλή SEO. Στη συνέχεια, ανακαλύψτε πώς να δομήσετε τον ιστότοπό σας στο Απλή αλλά ισχυρή συμβουλή SEO – Αρχιτεκτονική ιστοτόπου άρθρο.

8

Βοήθεια και υποστήριξη

Η οικοδόμηση ενός ιστότοπου είναι ακριβώς όπως η κατασκευή οτιδήποτε – τα πράγματα μπορεί μερικές φορές να πάνε λίγο λάθος. Ακριβώς όπως το να έχετε ένα επιπλέον ζευγάρι χέρια δεν πονάει ποτέ όταν εσείς’επανασυναρμολογώντας έπιπλα επίπεδης συσκευασίας, έχοντας ένα καλό σύστημα υποστήριξης μπορεί να σας προσφέρει ηρεμία όταν είστε’εκτελείτε ξανά τον ιστότοπό σας.

Το Wix έχει εξαιρετική υποστήριξη, όπως:

 • τηλεφωνική υποστήριξη
 • υποστήριξη κοινωνικών μέσων
 • υποστήριξη μέσω email
 • μια σε βάθος βάση γνώσεων

Μπορείτε ακόμη να λάβετε χρήσιμες συμβουλές στη σελίδα ενώ επεξεργάζεστε τον ιστότοπό σας, κάτι που είναι υπέροχο όταν εσείς’μόλις ξεκινήσω! Απλώς κάντε κλικ στα ερωτηματικά για να επεκτείνετε αυτά τα πλαίσια βοήθειας και να μάθετε περισσότερα.

wix στη σελίδα υποστήριξηςΤο Wix σάς παρέχει χρήσιμες φυσαλίδες βοήθειας για να σας υποστηρίξει στη σελίδα εάν κολλήσετε κατά την επεξεργασία του ιστότοπού σας. Σας οδηγεί ακόμη και σε σχετικές σελίδες υποστήριξης στη βάση γνώσεων.

Αυτή η βοήθεια στη σελίδα είναι πραγματικά πολύτιμη, σας υποστηρίζει καθώς επεξεργάζεστε τον ιστότοπό σας και σας εξοικονομεί από την ανάγκη να μεταβείτε σε διαφορετική σελίδα για να λύσετε τις ερωτήσεις σας. Εάν χρειάζεστε μια μεγαλύτερη εξήγηση, αυτές οι φυσαλίδες βοήθειας μπορούν να σας οδηγήσουν στη σχετική σελίδα υποστήριξης στη βάση γνώσεων.

Το Weebly διαθέτει επίσης ένα σταθερό σύστημα υποστήριξης. Παρέχει:

 • υποστήριξη μέσω email
 • υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • τηλεφωνική υποστήριξη
 • πόροι κοινωνικής βοήθειας
 • Κέντρο βοήθειας με άρθρα και οδηγούς

Η Weebly προσφέρει μόνο τηλεφωνική υποστήριξη στα πακέτα με υψηλότερες πληρωμές, αλλά παρέχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας όπου δεν το κάνει η Wix’τ.

Το Squarespace διαθέτει ένα μικρό αλλά δυνατό εύρος επιλογών υποστήριξης:

 • 24/7 υποστήριξη μέσω email
 • υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • σε βάθος κέντρο βοήθειας

Ενώ το Squarespace δεν το κάνει’Προσφέρετε τηλεφωνική υποστήριξη, οι υπηρεσίες που παρέχει είναι εξαιρετικά λεπτομερείς και υψηλής ποιότητας. Μόνο στο Κέντρο βοήθειας θα βρείτε οδηγούς, βίντεο, ένα εκτεταμένο φόρουμ κοινότητας και ακόμη και την επιλογή εγγραφής σε διαδραστικά σεμινάρια με ειδικούς του Squarespace.

Βοήθεια και υποστήριξη – η ετυμηγορία:

Το Wix έχει την καλύτερη βοήθεια και υποστήριξη. Συνδυάζει την ποσότητα με την ποιότητα και η υποστήριξη στη σελίδα είναι μια εξαιρετική δυνατότητα. Το Weebly έχει καλή βασική υποστήριξη, αλλά προσφέρει λιγότερα από το Wix εάν εσείς’σχετικά με πρόγραμμα χαμηλότερης πληρωμής. Το Squarespace έχει εξαιρετική υποστήριξη, αλλά ένα μικρότερο εύρος επιλογών από το Wix.

9

Τιμολόγηση και αξία για τα χρήματα

Αν εσύ’ανησυχούμε ότι όλα αυτά τα εκπληκτικά σχέδια προτύπων, οι δυνατότητες και οι επιλογές υποστήριξης θα σας κοστίσουν, ετοιμαστείτε να αναπνέετε. Οι Wix, Weebly και Squarespace προσφέρουν κάτι για κάθε προϋπολογισμό, καθιστώντας την οικοδόμηση ιστότοπων προσιτή και όχι σφίξιμο. Στην πραγματικότητα, οι δύο Wix και Weebly προσφέρουν ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα στο οποίο μπορείτε να μείνετε για όσο θέλετε. Το Squarespace δεν το κάνει’Έχω ένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Ο Wix έχει επτά σχέδια τιμών που κυμαίνονται από 13 $ έως 49 $ ανά μήνα, συν το δωρεάν πρόγραμμα. Το δωρεάν πρόγραμμα σάς παρέχει όλες τις βασικές δυνατότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός ιστότοπου, όπως 500MB storage και 500MB bandwidth – ωστόσο, μπορείτε’για να συνδέσετε τον δικό σας τομέα και το Wix θα εμφανίζει διαφημίσεις στον ιστότοπό σας. Αυτό δεν είναι’ιδανικό αν εσείς’στοχεύω σε μια επαγγελματική εικόνα!

Εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση, υπάρχουν τέσσερα σχέδια που έχουν σχεδιαστεί για τη δημιουργία ιστότοπων (αυτά είναι τα σχέδια για να διαλέξετε εάν δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να πουλήσω online). Χρεώνεται ετησίως, αυτά τα σχέδια κυμαίνονται από 13 $ ανά μήνα έως 39 $ ανά μήνα:

 • Το πρόγραμμα Combo στα 13 $ το μήνα (χρεώνεται ετησίως): αυτό περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης 3 GB και εύρος ζώνης 2 GB, αφαιρεί διαφημίσεις Wix από τον ιστότοπό σας και σας επιτρέπει να συνδέσετε τον δικό σας τομέα.
 • Το απεριόριστο πακέτο με 17 $ ανά μήνα: Αυτό σας παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης 10 GB και συνοδεύεται από επιπλέον δυνατότητες, όπως κουπόνια διαφημίσεων 300 $.
 • Το πρόγραμμα Pro στα 22 $ το μήνα: αυτό συνοδεύεται από όλα όσα περιλαμβάνονται στο πακέτο απεριόριστων, καθώς και αυξημένο χώρο αποθήκευσης 20 GB και μπόνους όπως 50 $ για να δαπανήσετε για τη δημιουργία επαγγελματικού λογότυπου.
 • Το πρόγραμμα VIP στα 39 $ το μήνα: έρχεται με τα πάντα από το πρόγραμμα Pro, αλλά σας δίνει το πρόσθετο πλεονέκτημα της υποστήριξης VIP και της απόκρισης προτεραιότητας.

Όλα αυτά τα σχέδια συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε χωρίς να ανησυχείτε – αν είστε’δεν είμαι χαρούμενος, απλά λάβετε επιστροφή χρημάτων!

Η Weebly διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα, το οποίο σας παρέχει βασικά χαρακτηριστικά όπως:

 • 500MB αποθήκευση
 • Εργαλεία SEO
 • Υποστήριξη συνομιλίας και email

Θα υπάρχουν διαφημίσεις Weebly στον ιστότοπό σας εάν χρησιμοποιείτε το δωρεάν πρόγραμμα και κερδίσατε’να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το δικό σας όνομα τομέα – αντ ‘αυτού θα περιλαμβάνει το “Weebly.com” υποτομέας. Αυτό σημαίνει ότι η διεύθυνση του ιστότοπού σας θα μοιάζει κάπως έτσι: www.mybeautifulwebsite.weebly.com.

Εάν θέλετε να καταργήσετε διαφημίσεις και να συνδέσετε τον δικό σας τομέα, εσείς’Θα πρέπει να αναβαθμίσω. Τα καλά νέα είναι, Με το πρόγραμμα Connect $ 5 ανά μήνα, η Weebly έχει τη φθηνότερη τιμή εκκίνησης περίπου!

Η Weebly έχει τρία σχέδια τιμολόγησης:

 • Προσωπικό πρόγραμμα 6 $ ανά μήνα: Αυτό είναι παρόμοιο με το δωρεάν πρόγραμμα, αλλά σας επιτρέπει να συνδέσετε τον δικό σας τομέα. Κέρδισε’αφαιρέστε τις διαφημίσεις όμως – γι ‘αυτό εσείς’Θα χρειαστώ το επαγγελματικό σχέδιο…
 • Το επαγγελματικό πρόγραμμα 12 $ ανά μήνα: Αυτό αφαιρεί διαφημίσεις, σας παρέχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και προσφέρει επιπλέον δυνατότητες, όπως φόντο βίντεο και λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Σχέδιο απόδοσης $ 26 ανά μήνα: έχει τα πάντα από το επαγγελματικό πρόγραμμα, συν εγγραφή μέλους και πιο προηγμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως διαχείριση αποθέματος.

Weebly τιμολόγησηΚάντε κλικ για να δείτε λεπτομερώς τα σχέδια τιμών της Weebly

Όπως και ο Weebly’δωρεάν πρόγραμμα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για όσο διάστημα θέλετε, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε όλα τα πληρωμένα προγράμματα (εκτός εάν εσύ’πληρώνετε ανά μήνα. Αυτό είναι υπέροχο, καθώς σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε το εργαλείο δημιουργίας και να επιστρέψετε τα χρήματά σας αν θέλετε’δεν είμαι χαρούμενος.

Το Squarespace κρατά τα πράγματα απλά. Έχει τέσσερα σχέδια τιμών – το 12 $ ανά μήνα Προσωπικό πρόγραμμα και το 18 $ ανά μήνα Επιχειρηματικό σχέδιο έχουν σχεδιαστεί για τη δημιουργία ιστοσελίδων, ενώ το Βασικό πρόγραμμα 26 $ ανά μήνα και το 40 $ ανά μήνα Προηγμένο πρόγραμμα να σας δώσει ό, τι χρειάζεστε για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Δεν υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα με το Squarespace, αλλά συνοδεύεται από κάθε σχέδιο τιμών δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Δεν το κάνεις’Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε στοιχεία πληρωμής, εκτός εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε σε πρόγραμμα επί πληρωμή μετά τη λήξη της δοκιμής.

τιμολόγηση του squarespaceΤο Squarespace έχει δύο σχέδια για την κατασκευή ιστοσελίδων, με το φθηνότερο να είναι το προσωπικό σχέδιο $ 12 ανά μήνα. Το επιχειρηματικό σχέδιο έχει υπερδιπλασιάσει τις δυνατότητες και κοστίζει 18 $ ανά μήνα.

Το Προσωπικό σχέδιο είναι το πιο βασικό, αλλά σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν κομψό ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου απεριόριστου εύρους ζώνης και χώρου αποθήκευσης. Squarespace’Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι μόνο 6 $ περισσότερα, αλλά προσφέρει διπλάσιες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών ηλεκτρονικού εμπορίου, διαφημιστικών αναδυόμενων παραθύρων και προηγμένης προσαρμογής.

Αν και Squarespace’Οι τιμές είναι σίγουρα υψηλότερες από τη Weebly’s, το φθηνότερο πακέτο του προσφέρει περισσότερα από τα περισσότερα. Για παράδειγμα, Wix’s 13 $ ανά μήνα Το πρόγραμμα Combo είναι πιο ακριβό, αλλά προσφέρει μόνο εύρος ζώνης 2 GB και χώρο αποθήκευσης 3 GB σε σύγκριση με το απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης που προσφέρει η Squarespace.

Κερδίστε έκπτωση 10% σε οποιοδήποτε πρόγραμμα Squarespace

Έχουμε έναν αποκλειστικό κωδικό έκπτωσης που θα χτυπήστε 10% από το κόστος οποιουδήποτε προγράμματος Squarespace. Για να εξαργυρώσετε αυτήν την προσφορά, εισαγάγετε τον κωδικό WBE στο ταμείο.

Τιμολόγηση και αξία για τα χρήματα – η απόφαση:

Η Weebly προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής. Έχει τη φθηνότερη τιμή εκκίνησης αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση από το δωρεάν πρόγραμμα και έχει πραγματικά επεκτάσιμες επιλογές καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει. Το Wix προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής και Squarespace’Οι τιμές αντικατοπτρίζουν τα υψηλά πρότυπα, αλλά η Weebly κλέβει τη νίκη εδώ.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε την κριτική τιμολόγησης Weebly για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα διαθέσιμα σχέδια τιμών
 • Μάθετε σε ποιο πρόγραμμα Wix είναι κατάλληλο για εσάς την αναθεώρηση τιμολόγησης Wix
 • Τι παίρνετε για τα χρήματά σας? Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση τιμολόγησης Squarespace για να μάθετε αν είναι’αξίζει την επένδυση
 • Σιγουρευτείτε’δεν πληρώνω πάρα πολύ – διαβάστε την κριτική μας για τους φτηνότερους κατασκευαστές ιστότοπων για να συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές
 • Σας αρέσει ο ήχος ενός δωρεάν προγράμματος; Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το καλύτερο – διαβάστε για τους 10 καλύτερους δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων το 2019 Για περισσότερες πληροφορίες

συμπέρασμα

Το’Ήταν μια βόλτα με rollercoaster, αλλά στο δρόμο, αυτό το άρθρο έβαλε τα Wix, Weebly και Squarespace μεταξύ τους σε όλους τους τομείς που έχουν σημασία.

Το’Ήταν ένα αρκετά μακρύ ταξίδι, οπότε ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα εάν χρειάζεστε μια ανανέωση των στιγμιότυπων αυτής της επικής μάχης. Εμείς’Θα έχω μερικές τελικές σκέψεις – και τόξα νίκης – κάτω από το τραπέζι.

Κατηγορία & ΝικητήςWixWeeblySquarespaceΕυκολία στη χρήση

Νικητής: Wix

Ευελιξία σχεδιασμού

Νικητής: Squarespace

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Νικητής: Ισοπαλία

Αγορές εφαρμογών

Νικητής: Wix

SEO

Νικητής: Wix

Βοήθεια & Υποστήριξη

Νικητής: Wix

Τιμολόγηση & Σχέση ποιότητας και τιμής

Νικητής: Weebly

Η εξαιρετικά απλή επεξεργασία μεταφοράς και απόθεσης καθιστά το Wix πολύ εύκολο στη χρήση. Ιδανικό για αρχάριους, χωρίς να θυσιάζεται ο δημιουργικός έλεγχος.Φιλικό για αρχάριους, αλλά λιγότερο διαισθητικό από το Wix. Το Weebly είναι εύκολο στη χρήση, αλλά μπορεί να είναι περιοριστικό.Πιο τεχνικό από το Wix και το Weebly, το Squarespace δεν είναι τόσο φιλικό για αρχάριους.
Ταιριάζει καλύτερα σε εκείνους με λίγη τεχνική τεχνογνωσία ή σε αυτούς που δεν βιάζονται.

Εκατοντάδες πρότυπα για να διαλέξετε, εύκολο να προσαρμόσετε, μεγάλη δημιουργική ελευθερία. Μπορώ’t εναλλαγή προτύπου όταν ο ιστότοπος είναι ζωντανός.

Μικρότερο εύρος προτύπων από το Wix. τα σχέδια είναι πιο δομημένα, που σημαίνει λιγότερη δημιουργική ελευθερία. Μπορεί να αλλάξει πρότυπα όταν ο ιστότοπος είναι ζωντανός.

Σχέδια καλύτερης ποιότητας στην αγορά – κομψά, μοντέρνα και επαγγελματικά. Πολλή δημιουργική ελευθερία και εργαλεία επεξεργασίας. Μπορεί να αλλάξει πρότυπο ανά πάσα στιγμή.

Ποικιλία χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα δημιουργίας, από blogging και μάρκετινγκ έως διαδικτυακές πωλήσεις.

Οπλισμένος με τις καλύτερες δυνατότητες για κλιμάκωση μιας επιχείρησης, η Weebly διαθέτει πολλά ενσωματωμένα εργαλεία για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του ιστότοπού σας.

Όλα του Squarespace’Τα χαρακτηριστικά είναι ενσωματωμένα και διαθέτει τις καλύτερες δυνατότητες ποιότητας στην αγορά.

Εκατοντάδες εφαρμογές, εύκολη στην περιήγηση και αναζήτηση σε όλες τις επιλογές, συνδυασμός δωρεάν και premium, εσωτερικών και τρίτων εφαρμογών.

Εκατοντάδες εφαρμογές, θα μπορούσαν να είναι ευκολότερες στην περιήγηση και αναζήτηση σε όλες τις επιλογές, συνδυασμός δωρεάν και premium, εσωτερικών και τρίτων εφαρμογών.

Χωρίς αγορά εφαρμογών.

Ενσωματωμένα εργαλεία SEO, καθώς και επιπλέον βοήθεια από το SEO Wiz και SEO Guide. Πολύ φιλικός για αρχάριους και σχεδιασμένος για να σας υποστηρίζει καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει.

Ενσωματωμένα εργαλεία SEO, καθώς και επιπλέον υποστήριξη με τη μορφή Ultimate SEO Guide. Σχεδιασμένο για να σας υποστηρίζει καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει.

Ενσωματωμένα εργαλεία SEO, καθώς και άρθρα υποστήριξης και οδηγοί, συμπεριλαμβανομένης μιας λίστας ελέγχου SEO. Πολύ εμπεριστατωμένο, αλλά θα μπορούσε να είναι πιο φιλικό για αρχάριους.

Ποικιλία επιλογών υποστήριξης, όπως τηλέφωνο, email και υποστήριξη κοινωνικών μέσων. Πολύ εκτεταμένη και χρήσιμη Γνωσιακή Βάση, καθώς και υποστήριξη στη σελίδα κατά την επεξεργασία. Δεν υπάρχει επιλογή ζωντανής συνομιλίας.

Ποικιλία επιλογών υποστήριξης, όπως τηλέφωνο, email, ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη κοινωνικών μέσων. Επίσης διαθέτει Κέντρο βοήθειας με οδηγούς και άρθρα. Η τηλεφωνική υποστήριξη διατίθεται μόνο σε προγράμματα με υψηλότερη πληρωμή.

Μικρή γκάμα υψηλής ποιότητας υποστήριξης. υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζωντανής συνομιλίας, καθώς και ένα εξαιρετικά εκτεταμένο κέντρο βοήθειας με οδηγούς, βίντεο, διαδικτυακά σεμινάρια και ένα φόρουμ κοινότητας.

Επτά πακέτα τιμών, συν δωρεάν πακέτο. Τέσσερα σχέδια ιστότοπου κυμαίνονται από 13 $ έως 39 $ ανά μήνα. Τρία σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου κυμαίνονται από 23 $ έως 49 $ ανά μήνα. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών σε όλα τα πληρωμένα προγράμματα.

Τρία πακέτα τιμών κυμαίνονται από 6 $ έως 26 $ ανά μήνα, συν δωρεάν πακέτο. Το υψηλότερο πρόγραμμα απευθύνεται μόνο στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η φτηνότερη τιμή εκκίνησης για αναβάθμιση από δωρεάν πρόγραμμα. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε όλα τα προγράμματα επί πληρωμή.

Τέσσερα πακέτα τιμών κυμαίνονται από 12 $ έως 40 $ ανά μήνα. Χωρίς δωρεάν πρόγραμμα. Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, δεν απαιτούνται λεπτομέρειες.

Το Wix είναι καλύτερο για αρχάριους, ειδικά εκείνοι που μπορεί να μην έχουν μεγάλες τεχνολογικές δεξιότητες, αλλά εξακολουθούν να θέλουν μεγάλη δημιουργική ελευθερία. Το’Ιδανικό για την κατασκευή ενός επαγγελματικού ιστότοπου εύκολα και γρήγορα, χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα και με μεγάλη υποστήριξη πίσω σας.

Το Weebly είναι καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις, καθώς διαθέτει όλες τις καλύτερες δυνατότητες για κλιμάκωση και ανάπτυξη του ιστοτόπου της επιχείρησής σας. Το’Είναι αρχάριος φιλικός με δομημένα πρότυπα, οπότε αν δεν το κάνετε’Δεν θέλω να ανησυχώ πάρα πολύ για το σχεδιασμό, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος δημιουργίας ενός απλού και κομψού ιστότοπου.

Το Squarespace είναι το απόλυτο όνειρο για κάθε δημιουργικό. Το’Διαθέτει τα καλύτερα σχέδια ποιότητας στην αγορά – αν θέλετε έναν πραγματικά εκπληκτικό ιστότοπο, αυτό’είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το’Είναι λίγο πιο τεχνικό στη χρήση, οπότε απλά μην το κάνετε’Μην περιμένετε να αναβαθμιστεί ο ιστότοπός σας εν μία νυκτί.

Κάθε οικοδόμος είναι καλύτερο για κάτι διαφορετικό. Αλλά ποιος παίρνει σπίτι το τρόπαιο?

Ο γενικός νικητής αυτής της μάχης είναι… drumroll παρακαλώ…Wix!

Το Wix είναι ο γενικός νικητής της σύγκρισης Wix vs Weebly vs Squarespace, γιατί συνδυάζει δυνατά σημεία στους πιο σημαντικούς τομείς. Το’Είναι εύκολο στη χρήση, με υπέροχα σχέδια και δυνατότητες, κορυφαία υποστήριξη και ανταγωνιστικές τιμές.

Το Wix είναι ο νικητής μας, αλλά ήταν δικό σας; Γίνετε μέλος του πρωταθλητή σας για μια δωρεάν εορταστική δοκιμή και ξεκινήστε σήμερα το ταξίδι δημιουργίας ιστότοπων!

Wix vs Weebly vs Squarespace: Συχνές ερωτήσεις

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map