Πώς να πουλήσετε έπιπλα στο Διαδίκτυο: 10 απλά βήματα για να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να αναπτύξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων

Πώς να πουλήσετε έπιπλα στο ΔιαδίκτυοΟι ΗΠΑ έχουν τη μεγαλύτερη αγορά επίπλων στον κόσμο, με έσοδα από πάνω από 300 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018. Αν θέλετε να μπείτε σε αυτήν τη δράση, εσείς’Θα χρειαστώ μια επαγγελματική πλατφόρμα πωλήσεων.


Ακολουθώντας αυτά τα 10 εύκολα βήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων.

Η πώληση επίπλων στο διαδίκτυο μπορεί να φαίνεται σαν ένας γρήγορος τρόπος για να κερδίσετε τα χρήματα από την παλιά ντουλάπα που κάθεται στο δωμάτιό σας. Αλλά στα σωστά χέρια, μπορεί να γίνει μια ανταμείβοντας επιχείρηση. Λοιπόν, πώς θα δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο κατάστημα επίπλων στο διαδίκτυο; Χρειάζεστε τεχνολογικές δεξιότητες ή επιχειρηματικό σχέδιο τύπου μαθητευόμενου?

Η απλή απάντηση είναι όχι’Δεν χρειάζεται. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τα 10 απλά μας βήματα, και εσύ’Θα είστε καλά στο δρόμο σας για την οικοδόμηση της αυτοκρατορίας επίπλων σας…

Ακόμα και όταν έχετε ένα σχέδιο, μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, τη σειρά με την οποία πρέπει να κάνετε κάθε βήμα, τον καλύτερο τρόπο για να επιλέξετε την πλατφόρμα σας ή ακόμα και πώς να προβάλλετε τα προϊόντα σας.

Αυτά τα βήματα θα σας δώσουν μια σαφή και λεπτομερή ανάλυση του καλύτερου τρόπου δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος για την επιχείρησή σας επίπλων.

Λοιπόν, τι περιμένουμε; Αφήνω’ξεκινήστε, ώστε να μπορείτε να πουλήσετε!

1

Contents

Βρείτε το σωστό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Συνήθως όταν βλέπετε τα έπιπλα να διαφημίζονται στο Διαδίκτυο, αυτό’μέσω πλατφορμών όπως Craigslist, eBay, ακόμη και Etsy. Αυτά είναι καλά για την πώληση του περίεργου αντικειμένου, αλλά δεν το κάνουν’υποστηρίζω πραγματικά μια μακροπρόθεσμη επιχείρηση.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια επαγγελματική και αξιόπιστη μάρκα για το κατάστημα επίπλων σας, αυτό’αξίζει να εξεταστεί ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ολοι’Ακούγεται για το eBay, αλλά αυτό που είναι ο δημιουργός ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου?

Λοιπόν, αυτό’είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε κανένα κώδικα – ή ακόμη και να έχετε δεξιότητες σχεδιασμού. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νόμιμο ιστότοπο για τα προϊόντα σας με ευκολία και χωρίς να πληρώσετε για έναν προγραμματιστή.

Εν ολίγοις, σκεφτείτε έναν δημιουργό ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου σαν ένα κομμάτι από πραγματικά υψηλής ποιότητας έπιπλα επίπεδης συσκευασίας – με όλα τα εργαλεία που περιλαμβάνονται. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό κομμάτι και κανείς δεν θα ξέρει ότι συνοδεύτηκε από ένα βιβλίο οδηγιών και όχι από μια μεγάλη τιμή.

Εμείς’κάναμε την έρευνά μας, και μπορούν να σας πουν τις τρεις καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση επίπλων στο διαδίκτυο είναι:

 • Αγοράστε
 • Wix eCommerce
 • BigCommerce

Εμείς’δοκιμάσαμε και δοκιμάσαμε αυτούς τους κατασκευαστές, τους συγκρίναμε με τους ανταγωνιστές τους, και έκαναν τους καθημερινούς ανθρώπους να τους βάλουν και στους ρυθμούς τους. Όχι μόνο αυτοί είναι οι κατασκευαστές με την υψηλότερη βαθμολογία στην αγορά, αλλά έχουν επίσης όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ένα αναπτυσσόμενο κατάστημα επίπλων.

Εδώ’ρίξτε μια γρήγορη ματιά στις αξιολογήσεις τους:

Ψδστ! Απλώς θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το BigCommerce προσφέρει έως και τρεις μήνες δωρεάν όταν εγγραφείτε σε ένα νέο πρόγραμμα. Μεταβείτε στον ιστότοπο του BigCommerce για να δείτε αυτήν την προσφορά ζωντανά!

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου?

Ίσως αναρωτιέστε γιατί δεν το κάνουμε’Απλώς συνιστούμε να κατεβάσετε μια εφαρμογή πώλησης ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Etsy. Αυτοί’είσαι τόσο γρήγορος όσο και εύκολος τρόπος πώλησης στο διαδίκτυο, σωστά; Η απάντηση είναι ότι θέλουμε να σας εξοικονομήσουμε χρόνο, χρήματα και προσπάθεια μακροπρόθεσμα!

Μόλις εσύ’έχετε δημιουργήσει το πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου, διαθέτει τα εργαλεία για την αυτοματοποίηση πολλών χρονοβόρων εργασιών για εσάς. Τόσο το Shopify όσο και το BigCommerce έχουν ειδικά χαρακτηριστικά για να βοηθήσουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα επίπλων να πετύχει. Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει και αρχίζετε να επεξεργάζεστε περισσότερες παραγγελίες, εσείς’Θα είμαι σίγουρα ευγνώμων για αυτές τις εξειδικευμένες δυνατότητες εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια!

shopify πωλούν έπιπλα onlineΤο Shopify σας παρέχει όλα τα εργαλεία για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα επίπλων και να το κάνετε μακροπρόθεσμα επιτυχία

Παρόλο που πρέπει να πληρώσετε για έναν οικοδόμο ηλεκτρονικού εμπορίου, η εκτόξευση θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα. Η Etsy, για παράδειγμα, χρεώνει τέλη καταχώρησης και τέλη συναλλαγής, τα οποία μπορούν πραγματικά να συσσωρευτούν καθώς οι πωλήσεις σας αυξάνονται. Μάρκες όπως το Shopify και το BigCommerce θέλουν να σας βοηθήσουν και προσφέρουν εκπτώσεις σε υπηρεσίες όπως η αποστολή.

Οι καλές επιχειρήσεις σχεδιάζουν μπροστά, και με τον προϋπολογισμό για έναν κατασκευαστή ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτό’είναι ακριβώς αυτό που εσύ’κάνω.

Πώς να επιλέξετε ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Εμείς’σας έδωσα τους τρεις πρώτους, αλλά εκεί’ένα ολόκληρο φορτίο μεγάλων κατασκευαστών ηλεκτρονικού εμπορίου ακόμα εκεί έξω. Η επιλογή μπορεί να είναι πολύ δύσκολη, οπότε εδώ’είναι μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν εσείς’περιορίζοντας τις επιλογές σας:

 • Προϋπολογισμός και σχέση ποιότητας / τιμής – πόσο είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε και ποιος είναι ο οικοδόμος’τα σχέδια τιμών όπως; Θυμηθείτε να δείτε τα υψηλότερα σχέδια για το πότε πρέπει να επεκταθεί η επιχείρησή σας.
 • Ευκολία στη χρήση – πόσο τεχνικά είστε σίγουροι; Πόσο εύκολο είναι το εργαλείο κατασκευής; Εξετάζουμε την ευκολία χρήσης σε όλες τις κριτικές μας, γιατί όταν εσείς’το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, χρειάζεστε ένα οικοδόμο που συνεργάζεται μαζί σας και όχι εναντίον σας.
 • Χαρακτηριστικά – διαθέτει ο κατασκευαστής όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε; Σκεφτείτε τα πράγματα που είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς – για παράδειγμα, χρειάζεστε λειτουργικότητα blogging; Ή εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού; Υφηγητής’απλώς εγκατασταθείτε για τα βασικά – βεβαιωθείτε’δεν μου λείπει!
 • Ευελιξία σχεδιασμού – πόσα πρότυπα πρέπει να επιλέξει ο οικοδόμος; Μπορείτε να τα προσαρμόσετε εύκολα ώστε να αντικατοπτρίζουν τη δική σας επωνυμία; Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε, οπότε ο σχεδιασμός είναι ένα σημαντικό ζήτημα.
 • Βοήθεια και υποστήριξη – μπορούμε όλοι να κολλήσουμε λίγο τώρα. Ελέγχετε πάντα τις διαθέσιμες επιλογές υποστήριξης, για να είστε σίγουροι’δεν αφήνουμε να κρέμεται χωρίς βοήθεια από ειδικούς όταν το χρειάζεστε πραγματικά.

Ένα από τα κύρια πράγματα που πρέπει να προσέχετε όταν εσείς’Η σύγκριση των κατασκευαστών ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εάν προσφέρουν δωρεάν δοκιμή. Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να δοκιμάσετε προτού αγοράσετε και μπορείτε ακόμη και να εγγραφείτε σε μερικούς διαφορετικούς κατασκευαστές για να δείτε ποιον σας αρέσει περισσότερο!

Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες, οπότε πρέπει να βρείτε την τέλεια για εσάς.

2

Εγγραφείτε σε πρόγραμμα Premium

Μόλις εσύ’βρήκατε το τέλειο ταίριασμα, αυτό’ώρα να κάνετε το άλμα και να εγγραφείτε σε ένα premium πρόγραμμα.

Για να ξεκινήσετε, εδώ’ρίξτε μια γρήγορη ματιά στα εύρη τιμών των τριών κορυφαίων κατασκευαστών ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου, για να σας δώσει μια ιδέα για το τι να περιμένετε (χρεώνεται ετησίως):

 • Shopify: 29 $ έως 299 $ ανά μήνα
 • Wix eCommerce: 20 $ έως 35 $ ανά μήνα
 • BigCommerce: 29,95 $ έως 224,95 $ ανά μήνα

Όπως μπορείτε να δείτε, το Shopify και το BigCommerce έχουν μεγάλα εύρη τιμών. Αυτό δίνει στο κατάστημά σας τεράστιο περιθώριο ανάπτυξης. Γιατι αυτοι’Και οι δύο αφοσιωμένες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, προσφέρουν επίσης έναν τόνο επιπλέον δυνατοτήτων για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί καθώς κάνετε αναβάθμιση.

Το πρόγραμμα Basic Shopify $ 29 ανά μήνα, για παράδειγμα, σας παρέχει όλες τις βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, όπως η εγκατάλειψη ανάκτησης καλαθιού, οι πωλήσεις πολλών καναλιών και οι εκπτώσεις αποστολής.

Όταν κάνετε αναβάθμιση στο Shopify, ξεκλειδώνετε πιο προηγμένα εργαλεία, όπως δημιουργία δώρων και επαγγελματικές αναφορές.

Για όλους τους κατασκευαστές, ο γενικός κανόνας είναι όσο περισσότερα πληρώνετε, τόσο πιο προηγμένα εργαλεία αποκτά η επιχείρησή σας.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μια σαφή ανάλυση των βασικών χαρακτηριστικών που προσφέρονται σε ένα βασικό σχέδιο σε σχέση με ένα προηγμένο σχέδιο:

Το Builder σας διαθέτει το Basic Advanced shopify λογότυπο μικρό εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων Δοκιμάστε σήμερα Διαβάστε την πλήρη κριτική Premium υποστήριξη Ανάκτηση καλαθιού Δωρεάν πιστοποιητικό SSL Απεριόριστο εύρος ζώνης Δοκιμάστε σήμερα Διαβάστε την πλήρη κριτική λογότυπο-wix-100x100 Δοκιμάστε σήμερα Διαβάστε την πλήρη κριτική Premium υποστήριξη Ανάκτηση καλαθιού Δωρεάν πιστοποιητικό SSL Απεριόριστο εύρος ζώνης Δοκιμάστε σήμερα Διαβάστε την πλήρη κριτική Κουίζ BigCommerce Δοκιμάστε σήμερα Διαβάστε την πλήρη κριτική Premium υποστήριξη Ανάκτηση καλαθιού Δωρεάν πιστοποιητικό SSL Απεριόριστο εύρος ζώνης Δοκιμάστε σήμερα Διαβάστε την πλήρη κριτική

Αφήνω’σπάστε γρήγορα αυτές τις δυνατότητες, αρχίζοντας από premium υποστήριξη. Και οι τρεις κατασκευαστές παρέχουν υποστήριξη 24/7 με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά αν κάνετε αναβάθμιση σε προχωρημένο πρόγραμμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υποστήριξη premium. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας αποκλειστικός πράκτορας υποστήριξης για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε ή να απαντήσετε κατά προτεραιότητα σε τυχόν ερωτήματα.

Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία που στέλνει αυτοματοποιημένα email σε πελάτες που έχουν αφήσει αντικείμενα στο καλάθι αγορών τους. Μπορείτε ακόμη και να εξατομικεύσετε και να προσθέσετε εκπτώσεις στο email για να πειράξετε αυτούς τους αγοραστές πίσω, εξοικονομώντας πωλήσεις και αυξάνοντας τα έσοδά σας. Το Wix δεν το κάνει’Έχω ενσωματωμένο αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά το Shopify και το BigCommerce.

Το SSL σημαίνει Secure Sockets Layer. Ένα πιστοποιητικό SSL είναι απαραίτητο για οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα, επειδή κρυπτογραφεί οποιεσδήποτε πληροφορίες περνούν από τον ιστότοπό σας και προστατεύει ευαίσθητα δεδομένα από χάκερ. Μπορείτε να δείτε γιατί’Είναι τόσο σημαντικό για όσους δέχονται διαδικτυακές πληρωμές!

εύρος ζώνης είναι πόσα δεδομένα μπορούν να μεταδοθούν μέσω του ιστότοπού σας. Εάν τα δεδομένα σας είναι περιορισμένα και έχετε ξαφνική αύξηση της κυκλοφορίας, ο ιστότοπός σας ενδέχεται να παρουσιάσει σφάλμα. Τα Shopify, Wix και BigCommerce σας δίνουν απεριόριστο εύρος ζώνης από την πρώτη ημέρα, δίνοντάς σας πολύ χώρο για ανάπτυξη.

3

Επιλέξτε ένα όνομα τομέα

Μόλις εσύ’εγγραφείτε στο τέλειο πρόγραμμα premium, εσείς’Θέλω να πάω στο πραγματικά συναρπαστικό μέρος – επιλέγοντας το δικό σας όνομα τομέα!

Ένα όνομα τομέα είναι ο ιστότοπός σας’τη διεύθυνση και είναι πώς οι άνθρωποι αναγνωρίζουν και βρίσκουν τον ιστότοπό σας. Το’μέρος του ιστότοπού σας’Η ταυτότητα – για παράδειγμα, δική μας είναι www.websitebuilderexpert.com.

Τα ονόματα τομέα είναι σημαντικά για τη δημιουργία μιας επαγγελματικής και αξιόπιστης εικόνας για την επιχείρησή σας.

Φανταστείτε εάν η διεύθυνση του ιστότοπού μας ήταν www.zxfgh-jkjh94fgj.com. Θα μας πήρατε σοβαρά; Το’Δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο του ιστότοπού μας, αυτό’δεν είναι πιασάρικο, κερδίσατε’να το θυμάσαι και άσε’Αντιμετωπίζω, φαίνεται αρκετά ντροπαλό!

Τα ονόματα τομέα δεν’Έρχονται δωρεάν, αλλά αυτοί’αξίζει σίγουρα την επένδυση. Διαφέρουν στην τιμή, αλλά συνήθως κατά μέσο όρο περίπου 20 $ ετησίως. Τα καλά νέα είναι ότι πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν έναν δωρεάν τομέα για τον πρώτο χρόνο όταν συνδέεστε σε ένα δωρεάν πρόγραμμα!

Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε ένα από έναν καταχωρητή ονόματος τομέα – όπως το Domain.com – που συχνά έχουν διάφορες εκπτώσεις. Μπορείς εξοικονομήστε 25% στο κόστος του τομέα σας όνομα μέσω του Domain.com, χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού WBE25.

Λοιπόν, πώς επιλέγετε ένα όνομα τομέα; Ακολουθούν οι κορυφαίες συμβουλές μας για την επιλογή ενός domain killer:

 • Κρατήστε το απλό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν τομέα που είναι εύκολο να θυμηθείτε (και να συλλαβίσετε)! Σκεφτείτε τις διευθύνσεις που γνωρίζετε στην πραγματικότητα από το κεφάλι σας, όπως το www.webuyanycar.com – όλοι κάνουν ακριβώς αυτό που λένε στον κασσίτερο.
 • Κρατήστε το σύντομο. Υφηγητής’να δημιουργήσετε μια μακρά ή περίπλοκη διεύθυνση – οι άνθρωποι μόλις κέρδισαν’δεν το θυμάμαι!
 • Κρατήστε το καθαρό από τον αριθμό και τις παύλες. Όπως και το παράδειγμα που δώσαμε παραπάνω, εμφανίζονται αριθμοί και παύλες’ιδανικό για τομείς. Αν κάποιος’λέγοντας τη διεύθυνσή σας δυνατά, πώς’ο ακροατής ήθελε να ξέρει αν’μικρό “my-website-3” ή “mywebsite-τρία”? Παίρνει αδέξια και αρκετά σύγχυση – καλύτερα να απομακρυνθείτε εντελώς.
 • Κρατήστε το σχετικό. Αυτό είναι προφανές, αλλά αυτό’Είναι εύκολο να μπεις στην αποστολή να είσαι μοναδικός. Αν η επιχείρησή σας ονομάζεται Little Blue Door, για παράδειγμα, μην’επιλέξτε το I-love-country-music ως τομέα σας. Ακόμα και αν εσύ’εκ νέου Ντόλυ’Ο μεγαλύτερος θαυμαστής, οι πελάτες σας θα είναι πολύ μπερδεμένοι! Βεβαιωθείτε ότι ξεχωρίζετε για τους σωστούς λόγους.
 • Κρατήστε το πιασάρικο. Μπορείτε να διασκεδάσετε με τον τομέα σας! Θέλετε να είναι αξέχαστη και μοναδική, οπότε γιατί να μην την δοκιμάσετε σε φίλους και συγγενείς για να δείτε τι σκέφτονται; Μπορούν να το θυμούνται μετά από μερικές μέρες; Είναι πολύ παρόμοιο με ένα άλλο εμπορικό σήμα?

Πολλά άτομα έχουν ήδη ένα όνομα τομέα. Αν εσύ’για ένα από αυτά, μπορείτε να συνδέσετε τον τομέα σας με τον ιστότοπο που έχετε’φτιάξατε με τον επιλεγμένο κατασκευαστή σας.

Το Shopify, το Wix και το BigCommerce σας επιτρέπουν να το κάνετε αυτό και όλοι έχουν οδηγούς βοήθειας για να σας δουν στη διαδικασία.

4

Επιλέξτε και προσαρμόστε ένα πρότυπο

Για να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, εσείς’Θα πρέπει να διαλέξω ένα πρότυπο. Αυτή είναι βασικά η δομή για μια διάταξη σελίδας, γεμάτη με παραδείγματα εικόνων και κειμένου που θα σας βοηθήσουν να δείτε τις δυνατότητές της.

πρότυπα επίπλων shopifyΤο Shopify διαθέτει συγκεκριμένα πρότυπα για ηλεκτρονικά καταστήματα επίπλων για να σας δώσει τα καλύτερα σχέδια για την επιχείρησή σας

Το’σαν να βλέπεις ένα σπίτι – μπορείς να δεις πού βρίσκονται τα φωτιστικά και πού οι σημερινοί ιδιοκτήτες έχουν τοποθετήσει την τηλεόραση. Αλλά μόλις μετακινηθείτε, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα πάντα με τα δικά σας πράγματα, επιτρέποντάς σας να φέρετε το δικό σας στυλ στη διάταξη.

Ακριβώς όπως το κυνήγι σπιτιού, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν εσείς’βλέπω έναν οικοδόμο’σχέδιο.

Πρώτον, υπάρχει μια καλή γκάμα προτύπων για να διαλέξετε; Δεν το κάνεις’Θέλω απλώς μια πολύ χούφτα, οπότε ρίξτε μια ματιά και δείτε πόσα προσφέρονται. Εσείς’Πιθανότατα θα διαπιστώσω ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές – όπως το Wix, για παράδειγμα – προσφέρουν τόνους, δίνοντάς σας μια εκπληκτική επιλογή!

πρότυπα διαδικτυακών καταστημάτων wixΤο Wix προσφέρει πάνω από 500 πρότυπα συνολικά, με 81 από αυτά που έχουν σχεδιαστεί για ηλεκτρονικά καταστήματα

Όπως μπορείτε να δείτε από το Wix’s template store, συχνά υπάρχουν κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να φιλτράρετε και να αναζητήσετε το τέλειο πρότυπο. Αυτό είναι ένα πραγματικά χρήσιμο χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέξετε, καθώς μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

Άλλα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε είναι…

Προεπισκόπηση – μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των προτύπων πριν επιλέξετε ένα για πάντα?

Το Shopify, το Wix και το BigCommerce σας επιτρέπουν να κάνετε προεπισκόπηση του προτύπου σας προτού το επιλέξετε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε μια πραγματικά καλή αίσθηση για το σχέδιο προτού δεσμευτείτε σε αυτήν τη διάταξη.

Εναλλαγή – αν συνειδητοποιήσετε ότι δεν το κάνετε’Θέλω αυτό το πρότυπο αργότερα, μπορείτε να το αλλάξετε?

Το’Είναι μεγάλο ζήτημα να επιλέξετε ένα μόνιμο πρότυπο από την πρώτη ημέρα. Το’να είσαι σαν να πρέπει να παντρευτείς το πρώτο άτομο που πηγαίνεις ποτέ σε ραντεβού – μπορεί να δουλέψει για λίγους τυχερούς, αλλά τις περισσότερες φορές,’απλά δεν πρόκειται να συμβεί!

Το Shopify και το BigCommerce σας επιτρέπουν να αλλάζετε πρότυπα ανά πάσα στιγμή – ακόμα και μετά την προβολή του ιστότοπού σας. Δυστυχώς, το Wix eCommerce δεν το κάνει’Θα σας αφήσω να το κάνετε αυτό, επειδή προσφέρει τόση προσαρμογή.

Το τελευταίο πραγματικά σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την εξέταση των προτύπων είναι οι πελάτες σας για κινητά. Αν εσύ’έχετε αγοράσει ποτέ οτιδήποτε στο τηλέφωνό σας, ή καταραμένος ακατάλληλους ιστότοπους που δεν έχουν’ταιριάζει στην οθόνη του κινητού σας, τότε εσείς’Θα γνωρίζω τη σημασία της ύπαρξης ιστότοπου που να ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές.

Με ορισμένους κατασκευαστές, όπως το Wix και το Shopify, μπορείτε να επεξεργαστείτε την προβολή του κινητού σας για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας μοιάζει με τον τρόπο που θέλετε σε όλες τις οθόνες. Εναλλακτικά, μπορείτε να το αφήσετε όπως είναι και το πρότυπό σας θα αναδιαμορφωθεί αυτόματα ώστε να ταιριάζει στην οθόνη’παρακολουθείται.

Πώς να προσαρμόσετε ένα πρότυπο

Μόλις εσύ’διάλεξες το πρότυπό σου, εσύ’Θα πρέπει να το κάνω δικό σας. Οι καλοί οικοδόμοι θα σας επιτρέψουν να τραβήξετε τα γάντια σας και να αλλάξετε ό, τι θέλετε, όπως:

 • Εικόνες
 • Κείμενο
 • Χρωματιστά
 • Γραμματοσειρές
 • Προσθήκη και διαγραφή σελίδων
 • Διάταξη σελίδας
 • Μενού
 • Επικεφαλίδες
 • Κουμπιά
 • Παρουσιάσεις διαφανειών, γκαλερί και βίντεο

Και πολλα ΑΚΟΜΑ! Δεν το κάνεις’Χρειάζομαι πτυχίο σχεδιασμού για να κάνουμε τον ιστότοπό σας δικό σας – με τους κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου’είναι εύκολο όπως πίτα. Το κατάστημα επίπλων σας θα έχει τη δική του μοναδική μάρκα, οπότε αφήστε το να λάμψει! Διασκεδάστε, αλλά και διατηρήστε την επαγγελματική – για παράδειγμα προσπαθήστε να διατηρείτε τα χρώματα και τις γραμματοσειρές συνεπείς σε όλες τις σελίδες σας.

Εάν θέλετε επιπλέον λειτουργικότητα, όπως προσθήκη φορμών επαφής ή ξετυλίγματος πλαισίων μαρτυρίας, μπορείτε να προσθέσετε εφαρμογές. Το Shopify, το Wix και το BigCommerce διαθέτουν όλα καταστήματα εφαρμογών για να προσθέσετε πιο μοναδική προσαρμογή και δυνατότητες στον ιστότοπό σας.

5

Προσθέστε τα έπιπλα σας

Το’τη στιγμή που εσύ’περίμενα! Τώρα’ήρθε η ώρα να προσθέσετε τα έπιπλα σας και να δείξετε στον κόσμο τι εσείς’πρέπει να προσφέρω. Εκεί’Σκεφτείτε πολλά εδώ, οπότε μείνετε μαζί μας καθώς καλύπτουμε τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε τα έπιπλά σας για επιτυχία…

Γράψτε μια συναρπαστική περιγραφή

Εσείς’πουλάτε online, ώστε να μπορείτε’Χρησιμοποιήστε την ασημένια γλώσσα πώλησης για να πείσετε τους πελάτες να αγοράσουν αυτήν την αντίκα καρέκλα ή το υπερσύγχρονο σκελετό κρεβατιού. Χρειάζεστε την περιγραφή του προϊόντος σας για να δώσετε στους πελάτες όλες τις πληροφορίες που θέλουν να γνωρίζουν (χωρίς να το ζητούν) και να τους κυλήσετε σε γάντζο, γραμμή και νεροχύτη.

Αυτό σημαίνει πρέπει να είσαι ενημερωτικός. Σκεφτείτε υλικά, διαστάσεις, χρώματα, βάρος. όλα τα πράγματα που ένας πελάτης μπορεί να θέλει να γνωρίζει σχετικά με την εφοδιαστική ενός προϊόντος.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα κατάστημα επίπλων. Με ένα ζευγάρι τζιν, αν δεν το κάνουν’Ταιριάζει μπορείτε να τα ρίξετε σε ένα συρτάρι ή ακόμα και στην τσάντα σας για να τα επιστρέψετε αργότερα. Εάν μια ντουλάπα έχει λάθος μέγεθος ή είναι διπλάσιο από το βάρος που πιστεύατε, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια σοβαρά προβλήματα.

Στη συνέχεια, προσθέστε κάποια αίσθηση. Πείστε τους επισκέπτες σας ότι το σπίτι, το γραφείο ή το διαμέρισμά τους δεν θα είναι πλήρες χωρίς το σετ γραφείων και καρεκλών με τις κορυφαίες πωλήσεις.

Περιγραφή προϊόντος έπιπλα la-z-boyΑυτό το τμήμα λεπτομερειών προϊόντος από το ηλεκτρονικό κατάστημα La-z-Boy Furniture Galleries δίνει μια σαφή, ελκυστική περιγραφή της καρέκλας’Προώθηση, καθώς και σύνδεση με άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Μπορείτε να το διακρίνετε: στην παραπάνω εικόνα, τις λέξεις “απλότητα”, “μοναδικός”, “εκλεπτυσμένο”, “καθαρή επένδυση σιλουέτα”, και “ποιότητα και άνεση” όλοι κάνουν το ρόλο τους για να πείσουν τον πελάτη ότι αυτό το κομμάτι είναι μια καλή αγορά.

Τραβήξτε φωτογραφίες ποιότητας

Κανείς δεν πρόκειται να αγοράσει έναν καναπέ αν είναι’Παραμονεύει μια κακή φωτογραφία. Σιγουρευτείτε’τραβάτε κρυστάλλινα, υψηλής ποιότητας, υπέροχες έγχρωμες εικόνες για να αναδείξετε τα προϊόντα σας και αποφύγετε κοκκώδεις φωτογραφίες με pixel με κάθε κόστος.

Τραβήξτε φωτογραφίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες και κάντε τις αρκετά μεγάλες για να τις δείτε στον ιστότοπό σας.

εικόνες προϊόντων επίπλων ikeaΤο IKEA χρησιμοποιεί κομψές φωτογραφίες για να εμπνεύσει τους πελάτες του και να ενθαρρύνει τις πωλήσεις. Όλες οι φωτογραφίες είναι ελαφριές και καθαρές, για να αναδείξουν πραγματικά τα προϊόντα που εμφανίζονται.

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τις εικόνες σας – καθώς και να έχετε μεμονωμένες φωτογραφίες προϊόντων, γιατί να μην πάρετε μερικές συμβουλές από τους σουηδούς θεούς να πωλούν έπιπλα στο διαδίκτυο; Το ΙΚΕΑ διαθέτει τμήματα έμπνευσης, ακόμη και μια γκαλερί των προϊόντων του σε πραγματικά σπίτια.

Ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα σας διαδικτυακά καταστήματα επίπλων και δανείστε κάποια έμπνευση από το πώς’έβαλαν τις εικόνες των προϊόντων τους. Μπορείτε πραγματικά να κάνετε αυτές τις εικόνες μέρος της επωνυμίας σας και να τις χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε με πελάτες.

Ορίστε μια λογική τιμή

Πιθανότατα ήσασταν’δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος επίπλων για να δώσετε τα προϊόντα σας μακριά.

Η τιμολόγηση θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα, αλλά υπάρχουν δύο σημαντικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε: υφηγητής’t υπερτιμήστε τα προϊόντα σας και μην’να τα πωλήσετε. Λοιπόν, θα μπορούσατε να σκεφτείτε. Όμως, το να βρεις αυτό το χαρούμενο μεσαίο έδαφος μπορεί να είναι πιο δύσκολο από το αναμενόμενο.

Οι τιμές σας πρέπει να αντικατοπτρίζουν την ποιότητα των επίπλων σας’επαναπωλούν, είτε αυτό’s αντίκες κομμάτια ή πακέτα DIY.

Επίσης, σκεφτείτε πόσο δουλεύετε εσείς’βάλτε στα προϊόντα σας. Είναι κομμάτια κατά παραγγελία που ξοδέψατε χρόνο, χρήματα και υλικά; Ή είναι μεταχειρισμένα αντικείμενα που κοστίζουν λιγότερο αλλά χρειάζονται καθαρισμό?

Εάν θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις, οι ανταγωνιστικές τιμές μπορούν να βοηθήσουν στη μετατόπιση των αποθεμάτων πολύ πιο γρήγορα από τις ακριβές τιμές. Αλλά βεβαιωθείτε ότι οι τιμές σας είναι αρκετές για να καλύψετε τα δικά σας έξοδα – θέλετε να κερδίσετε τελικά!

Ένας από τους καλύτερους τρόπους σωστής τιμολόγησης είναι να ρίξετε μια ματιά σε άλλα διαδικτυακά καταστήματα που πωλούν παρόμοια έπιπλα για εσάς. Αυτό είναι καλό για τον καθορισμό ενός σημείου αναφοράς, καθώς και για την ανάδειξη του ανταγωνισμού.

Για παράδειγμα, εάν υπάρχει’άλλος ιστότοπος που πωλεί τις ίδιες επίπεδες ντουλάπες για τη μισή τιμή, εσείς’θα χάσετε πελάτες από τις φθηνότερες προσφορές τους.

Να εμφανίζεται πάντα η τιμή καθαρά – μη’να κάνετε τον πελάτη να το ψάξει ή να αφήσει οποιαδήποτε σύγχυση ως προς το πόσο’Θα πληρώνω στο ταμείο.

Κατηγοριοποιήστε τα έπιπλα σας

Ενώ όλοι αγαπάμε μια χαριτωμένη πώληση στην πραγματική ζωή, αυτό’δεν είναι το ίδιο με τα διαδικτυακά καταστήματα. Αν υπάρχει’Χωρίς ρήμα, λογική ή σαφή λογική για τον τρόπο καταχώρισης ή ομαδοποίησης των προϊόντων, οι πελάτες πιθανότατα κατευθύνονται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Οτι’Γιατί κατηγορίες – ή συλλογές, όπως αυτές’αποκαλούνται επίσης – είναι τόσο σημαντικά. Αυτά είναι που σας επιτρέπουν να κάνετε αγορές από Ανδρικά, Γυναικεία, Παπούτσια ή Αξεσουάρ, όταν εσείς’ψωνίζετε για ρούχα online.

Το Shopify, το Wix και το BigCommerce σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε κατηγορίες προϊόντων. Τα προϊόντα μπορούν να τοποθετηθούν σε περισσότερες από μία κατηγορίες, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολο για τους πελάτες να φιλτράρουν και να βρουν αυτό που αυτοί’ψάχνω για. Μια ντουλάπα, για παράδειγμα, μπορεί να καθίσει σε ένα “Καλύτερη πώληση” κατηγορία καθώς και “Έπιπλα κρεβατοκάμαρας”.

κατηγορίες επίπλων καρβέλιΗ επιχείρηση επίπλων loaf.com χρησιμοποιεί κατηγορίες για τη δομή του ηλεκτρονικού καταστήματός της και διευκολύνει τις αγορές. Το κορυφαίο μενού και οι εικόνες σας επιτρέπουν να ψωνίζετε ανά κατηγορία ή μπορείτε να δείτε προϊόντα στην πώληση.

Το’εξαρτάται από εσάς πώς θέλετε να κατηγοριοποιήσετε τα προϊόντα σας, αλλά θα έπρεπε λογικό, σαφές και συνεπές. Η προσθήκη σχετικών ή προτεινόμενων κατηγοριών προϊόντων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε πελάτες, όπως και κατηγορίες όπως “Νέο σε”, ή επιτρέποντας στους πελάτες να φιλτράρουν κατά χρώμα, μέγεθος ή τιμή.

Το Shopify και το BigCommerce είναι ιδιαίτερα καλοί σε λειτουργίες όπως αυτή. Αυτοί’έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει μεγάλο αριθμό πωλήσεων και προσφέρει πολλές διαφορετικές παραλλαγές προϊόντων.

Και οι τρεις από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου σάς επιτρέπουν να πουλάτε απεριόριστο αριθμό προϊόντων. Άλλοι κατασκευαστές ενδέχεται να περιορίσουν τον αριθμό των προϊόντων που μπορείτε να πουλήσετε ανάλογα με το πρόγραμμα τιμών σας ή να έχουν πολύ περιορισμένες παραλλαγές προϊόντων, καθιστώντας δύσκολη την κατάλληλη κατηγοριοποίηση του καταστήματός σας.

6

Ρύθμιση πληρωμών

Αφού κάνετε όλη τη σκληρή δουλειά, λαμβάνοντας όμορφες φωτογραφίες των προϊόντων σας και επιμελώς να επεξεργαστείτε τις τιμές, αξίζετε μια ανταμοιβή. Όχι μόνο οποιαδήποτε ανταμοιβή – ένα χρηματικό έπαθλο!

Τα καλά νέα είναι, όταν το κατάστημά σας ξεκινήσει να λειτουργεί, όλη αυτή η σκληρή δουλειά θα αποδώσει – κυριολεκτικά. Για να αποδεχτείτε αυτές τις καλά κερδισμένες πληρωμές μέσω του ιστότοπού σας, πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο και να ενεργοποιήσετε τις συναλλαγές.

Οι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου διευκολύνουν τη ρύθμιση πληρωμών με λίγα μόνο κλικ. Οι πελάτες μπορούν στη συνέχεια να κάνουν check out εύκολα, εκεί στον ιστότοπό σας.

παραγγελία στο κατάστημα bigcommerceΤο Hyphen Sleep είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήθηκε με το BigCommerce. Δέχεται πιστωτικές κάρτες, PayPal και Amazon Pay και διευκολύνει τους πελάτες να κάνουν checkout.

Πρώτα απ ‘όλα, ρίξτε μια ματιά σε ποιες επιλογές πληρωμής είναι διαθέσιμες – πόσες υπάρχουν; Μπορείτε να δεχτείτε πληρωμές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα; Τι γίνεται με διαφορετικά νομίσματα?

Οι κύριες πύλες πληρωμής που πρέπει να προσέξετε είναι:

 • PayPal
 • τετράγωνο
 • Amazon Pay
 • Apple Pay

Υπάρχουν τόνοι περισσότεροι στην προσφορά – το Shopify, για παράδειγμα, προσφέρει πάνω από 100 πρόσθετες πύλες πληρωμής.

Πώς επιλέγετε με τόσες πολλές επιλογές; Εάν η επιχείρησή σας είναι ήδη συνδεδεμένη με έναν διαθέσιμο πάροχο πληρωμών, μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε μια πύλη πληρωμής που θα ωφελήσει περισσότερο τους πελάτες σας.

Για παράδειγμα, εάν η βάση πελατών σας είναι ως επί το πλείστον παλαιότερη δημογραφική, τότε’Είναι ίσως καλύτερο να μην βασίζεστε σε ψηφιακές πληρωμές πορτοφολιών όπως το Apple Pay.

Ωστόσο, μπορείτε να ρυθμίσετε πολλαπλούς τρόπους πληρωμής: για παράδειγμα, το κατάστημα BigCommerce που απεικονίζεται παραπάνω δέχεται πιστωτικές κάρτες, PayPal και Amazon Pay.

Ορισμένοι κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου χρεώνουν τέλη συναλλαγής. Το Wix και το BigCommerce σας επιτρέπουν να πουλάτε εντελώς δωρεάν, ανεξάρτητα από τον πάροχο πληρωμής που θα επιλέξετε. Το Shopify χρεώνει τέλη συναλλαγής, εκτός εάν χρησιμοποιείτε τη δική του εσωτερική πύλη πληρωμής, το Shopify Payments.

Όποιο εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου και αν επιλέξετε, πάντα να τα βεβαιώνεις’σχετικά με Συμβατό με PCI. Αυτό διασφαλίζει ότι όλα επεξεργάζονται με ασφάλεια και ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την ταφή σας κάτω από βουνά νομικών εγγράφων.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι Ασφάλεια SSL. Αυτό σημαίνει Secure Sockets Layer και κρυπτογραφεί όλες τις πληροφορίες που έχουν εισαχθεί στον ιστότοπό σας. Ένα πιστοποιητικό SSL προστατεύει τα στοιχεία πληρωμής από τους εισβολείς και είναι απαραίτητο για οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η πλειοψηφία των κατασκευαστών – συμπεριλαμβανομένων των Shopify, Wix και BigCommerce – παρέχουν και τα δύο αυτά μέτρα ασφαλείας. Μερικά don’t, ωστόσο, ελέγχετε πάντα!

7

Ταξινόμηση των ρυθμίσεων αποστολής σας

Μέχρι τώρα, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα επίπλων είναι σχεδόν έτοιμο. Το’Έχει σχεδιαστεί όμορφα, τα προϊόντα είναι όλα στη θέση τους, εσείς’έχετε τον δικό σας τομέα και εσείς’είστε έτοιμοι να αρχίσετε να δέχεστε πληρωμές. Εκεί’είναι ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να επιλυθεί: αποστολή.

Διεύθυνση προέλευσης αποστολής

Πρώτα πράγματα πρώτα – χρειάζεστε κάπου για αποστολή. Η προέλευση αποστολής θα ρυθμίσει τον τρόπο υπολογισμού της αποστολής και των φόρων, και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη λήψη αποστολών σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείτε να στείλετε από την αυλή σας, το εργαστήριό σας, ένα γραφείο ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αποθήκη εκπλήρωσης.

Η αποθήκη εκπλήρωσης σάς βοηθά να αυτοματοποιήσετε την αποστολή και ακόμη και να χειριστείτε τα περισσότερα για εσάς. Το απόθεμά σας αποθηκεύεται σε αποθήκη, και αν εσείς’έχετε ενσωματώσει το κατάστημά σας και, στη συνέχεια, τα είδη συσκευάζονται και αποστέλλονται μόλις τα αγοράσετε’έχουν πωληθεί. Αυτό δεν είναι’t για όλους και κοστίζει επιπλέον, αλλά αυτό’είναι ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από τους πονοκεφάλους.

Αυτή η απόφαση εξαρτάται πραγματικά από το μέγεθος και τον όγκο των προϊόντων που εσείς’επαναπωλούν. Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, εσείς’Θα πρέπει να επεκταθεί από όπου αποθηκεύετε και αποστέλλετε το απόθεμά σας.

Όσον αφορά τα έπιπλα, αυτό’είναι απίθανο εσύ’Θα τα αποθηκεύσω όλα στο σπίτι σας – ειδικά αν εσείς’πωλούν μεγάλα κομμάτια!

Προορισμοί αποστολής

Σκεφτείτε πού βρίσκεστε’Θα στέλνω σε. Θα στέλνετε τοπικά; Σε εθνικό επίπεδο; Διεθνώς?

Φυσικά, αυτό’Θα κοστίσω περισσότερο για αποστολή σε ορισμένα μέρη από άλλα, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε ζώνες αποστολής που έχουν διαφορετικές τιμές (και ακόμη και διαφορετικές μεθόδους αποστολής) σε αυτές. Αυτά μπορεί να είναι ταχυδρομικοί κώδικες, πολιτείες ή ακόμη και ολόκληρες χώρες.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ελέγξετε πού βρίσκεστε’χαίρεστε την αποστολή σε – μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες ζώνες καθώς μεγαλώνετε ή να διαγράψετε ζώνες στις οποίες δεν θέλετε πλέον να αποστείλετε. Οι πελάτες εκτός αυτών των ζωνών δεν θα έχουν δικαίωμα αποστολής.

Τιμές και μέθοδοι αποστολής

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αποστολής που μπορείτε να προσφέρετε. Το’Καλύτερα να ξεκαθαρίσετε τα έξοδα αποστολής από την αρχή, καθώς τυχόν εκπλήξεις στο ταμείο μπορούν να αποβάλουν τους πελάτες πολύ χρόνο. Εδώ’μια γρήγορη ματιά στις τρεις κύριες επιλογές αποστολής που μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες:

 • Ακριβές κόστος αποστολής – εδώ χρεώνετε το ακριβές ποσό που θα κοστίσει για την αποστολή του αντικειμένου με ταχυμεταφορείς, όπως USPS.
 • Κατ ‘αποκοπή αποστολή – αυτή είναι η απλούστερη επιλογή. Το’σαν μια γενική χρέωση, όπου καθορίζετε μια τιμή και την εφαρμόζετε σε προϊόντα ή / και παραγγελίες. Για παράδειγμα, θα κοστίσει 5 $ για την αποστολή ενός αντικειμένου οπουδήποτε στις ΗΠΑ.
 • Δωρεάν αποστολή – Μας αρέσει όλοι να βλέπουμε αυτήν την επιλογή στο ταμείο και μπορείτε να δώσετε και αυτό το ζεστό ασαφές συναίσθημα στους πελάτες σας. Μπορείτε να το προσφέρετε για όλες τις παραγγελίες, ορισμένα αντικείμενα ή παραγγελίες πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό.

Ορισμένοι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν πιο ανεπτυγμένα εργαλεία αποστολής από άλλα. Για παράδειγμα, το BigCommerce προσφέρει επίσης ένα “αποστολή από” επιλογή, η οποία σας δίνει περισσότερο έλεγχο για το ποσό που χρεώνετε για αποστολή. Αυτό σας επιτρέπει να φορτίζετε κατά βάρος, που είναι καλό για την αποστολή βαρέων αντικειμένων (όπως έπιπλα) που προέκυψαν’καλύπτεται από αποσπάσματα σε πραγματικό χρόνο.

Ταχυμεταφορείς

Ένα άλλο μεγάλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι με ποιον ταχυμεταφορέα συνεργάζεστε για να αποστείλετε το πολύτιμο φορτίο σας. Πρέπει να είναι αξιόπιστοι – δεν το κάνετε’Δεν θέλω τα παράπονα των πελατών για τα έπιπλά τους να θρυμματίζονται, να σπάνε ή να διασπώνται λόγω απρόσεκτων ταχυμεταφορών.

Εδώ είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς ταχυμεταφορείς:

 • USPS
 • FedEx
 • Canada Post
 • UPS
 • Royal Mail Ηνωμένου Βασιλείου
 • DHL

Πολλοί κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το Shopify και το BigCommerce, έχουν ενσωματώσεις με ταχυμεταφορείς όπως αυτές για να κάνουν τη ζωή αποστολής σας ευκολότερη.

Για παράδειγμα, παρέχονται όλα τα USPS, FedEx, Canada Post, Royal Mail, Australia Post και UPS τιμές αποστολής σε πραγματικό χρόνο για χρήστες του BigCommerce. Οι προσφορές σε πραγματικό χρόνο σας βοηθούν να περιορίσετε το κόστος στο ελάχιστο και δίνει στον πελάτη τον έλεγχο για την επιλογή που θέλει να πληρώσει.

Εκεί’αρ “καλύτερος” ή “σωστά” επιλογή για υπηρεσία ταχυμεταφορών – κάθε επιχείρηση θα έχει διαφορετικές ανάγκες, οπότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά για να δείτε ποια είναι η καλύτερη για εσάς.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Χρειάζεστε βοήθεια για τη διευθέτηση της αποστολής σας; Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Προϊόντα αποστολής: Οδηγός βήμα προς βήμα για πλήρη ανάλυση της διαδικασίας από την αρχή έως το τέλος.

8

Κάντε προεπισκόπηση, δοκιμάστε και ξεκινήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα επίπλων

Εσείς’σχεδόν εκεί! Αλλά μη’να πατήσετε το κουμπί δημοσίευσης ακόμα. Πρώτα, αφήστε’Προεπισκόπηση του καταστήματος επίπλων σας για να δείτε πώς φαίνεται στο διαδίκτυο.

Αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει – οι κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν “Προεπισκόπηση” κουμπί που σας επιτρέπει να δείτε το κατάστημά σας σαν να ήταν ζωντανό. Τώρα είναι η ώρα να εντοπίσετε τυχόν δυσλειτουργίες, εικόνες που κέρδισαν’t φόρτωση, ή τυχόν συνδέσμους που δεν’δουλεύω.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει τις σελίδες των προϊόντων σας – λειτουργεί το ζουμ του προϊόντος σας; Κάνει το “Προσθήκη στο καλάθι” κουμπί κάνει πραγματικά τη δουλειά του? Ελέγξτε επίσης το ταμείο. Πηγαίνετε μέχρι τη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς και βεβαιωθείτε ότι έχετε’έχω μια ομαλή και απρόσκοπτη διαδρομή πελατών.

Υφηγητής’Μην ξεχάσετε αυτούς τους χρήστες κινητών. Κάντε προεπισκόπηση του ιστότοπού σας στο κινητό σας, σιγουρευτείτε’Είναι όλα μορφοποιημένα τέλεια – χωρίς εικόνες από σκουός, κουμπιά που λείπουν ή γιγαντιαία μενού που καταλαμβάνουν ολόκληρη την οθόνη.

Προσέξτε για τυχόν λεπτομέρειες που μπορεί να έχετε χάσει μέχρι τώρα – ελέγξτε ξανά τις ρυθμίσεις του καταστήματός σας και βεβαιωθείτε ότι η γλώσσα και το νόμισμα ταιριάζουν. Διατηρείτε πάντα τα στοιχεία επικοινωνίας σας ενημερωμένα – τα πράγματα ενδέχεται να έχουν αλλάξει από τότε που ξεκινήσατε να χτίζετε το κατάστημά σας!

Οταν εσύ’δουλεύετε για κάτι τόσο καιρό, μπορείτε να σταματήσετε να βλέπετε τα μικρά πράγματα που σας κοιτάζουν στο πρόσωπο. Το’ώρα για ένα φρέσκο ​​ζευγάρι ματιών!

Ζητήστε από συναδέλφους, φίλους και οικογένεια να χρησιμοποιούν τον ιστότοπό σας. Ζητήστε τους να δοκιμάσουν το ταμείο και να διαβάσουν τις περιγραφές των προϊόντων σας. Αρνούνται να φορτωθούν σελίδες; Είναι σπασμένος ο σύνδεσμος προς τη σελίδα Σχετικά; Δεν έχει αναφερθεί τιμή σε ένα προϊόν?

Εάν μπορείτε να εντοπίσετε τυχόν μικρά σφάλματα πριν από το ζωντανό σας κατάστημα, εσείς’Θα εμφανίζονται πολύ πιο επαγγελματικοί και αξιόπιστοι στους πιθανούς αγοραστές.

9

Προωθήστε τα έπιπλα σας

Μέχρι τώρα, ίσως θέλετε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Αλλά η δουλειά δεν’να σταματήσεις μόλις εσύ’ξεκίνησε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Υφηγητής’Μην ανησυχείτε όμως, αυτό είναι το πραγματικά διασκεδαστικό μέρος!

Τώρα’Είναι η ώρα να περάσετε στις εικονικές στέγες και να φωνάξετε για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για να ακούσουν όλοι.

Εσείς’έβαλα όλη αυτή την αγάπη και τη φροντίδα στο κατάστημά σας, αλλά δυστυχώς, οι άνθρωποι ήταν’θα πας μαγικά για να αγοράσεις τα προϊόντα σου. Πρέπει να τους κάνεις να έρθουν σε εσένα.

Οι κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου γνωρίζουν ότι το μάρκετινγκ είναι το κλειδί για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και παρέχουν ενσωματωμένα εργαλεία για να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα έπιπλα σας. Από ενημερωτικά δελτία έως κοινωνική κοινή χρήση, εσείς’Έχω έναν κόσμο ισχυρών εργαλείων μάρκετινγκ στα χέρια σας.

SEO

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι ένας τρόπος για να κάνετε τον ιστότοπό σας να καθίσει και να μετακινηθεί στις μηχανές αναζήτησης, ώστε να κατατάσσεται σε υψηλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το’είναι ένα απόλυτο μυστήριο για μερικούς, και γι ‘αυτό οι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου προσπαθούν να σας βοηθήσουν όσο μπορούν.

Το BigCommerce, το Shopify και το Wix έχουν όλοι οδηγούς SEO και εργαλεία για να σας βοηθήσουν. Το Wix διαθέτει ακόμη και έναν οδηγό SEO, ο οποίος σας δίνει μια εξατομικευμένη λίστα ελέγχου για παρακολούθηση.

Οι οικοδόμοι μπορεί να έχουν ήδη κάνει κάποια δουλειά, αλλά τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς. Μπορείτε να ορίσετε λέξεις-κλειδιά, να προσαρμόσετε επικεφαλίδες και διευθύνσεις URL και να γράψετε τους τίτλους και τις περιγραφές που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

εργαλεία wix seoΤο Wix διαθέτει εξαιρετικά ενσωματωμένα εργαλεία SEO για να σας βοηθήσει να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Ελέγξτε τι εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης, προσαρμόστε τις επικεφαλίδες και πολλά άλλα.

Τα καλά νέα είναι, εσύ’έχετε ήδη κάνει βήματα για τη βελτιστοποίηση του καταστήματός σας. Αυτές οι περιγραφικές και ενημερωτικές περιγραφές προϊόντων που γράψατε θα κάνουν θαύματα για την αύξηση της κυκλοφορίας και των αγορών μέσω του ιστότοπού σας!

Πώληση πολλαπλών καναλιών

Οι πολυκαναλικές πωλήσεις είναι εκεί που πουλάτε σε περισσότερα κανάλια παρά στον δικό σας ιστότοπο. Για παράδειγμα, μπορείτε να πουλήσετε σε πολλά κοινωνικά κανάλια, όπως το Facebook, το Instagram, το Pinterest και το Twitter.

Το BigCommerce διαθέτει ενσωματωμένες ενσωματώσεις με αυτές τις πλατφόρμες και καθιστά εξαιρετικά εύκολη τη διαχείριση όλων των πωλήσεών σας από ένα μέρος. Το Shopify ενθαρρύνει επίσης τις πολυκαναλικές πωλήσεις και για καλό λόγο!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα μέρος που επισκέπτονται οι περισσότεροι άνθρωποι για πληροφορίες, ψυχαγωγία και για την ανακούφιση από την πλήξη’είναι η τέλεια καταιγίδα για ψώνια. Προωθώντας τα προϊόντα σας μέσω αυτών των καναλιών, μπορείτε εύκολα να προσεγγίσετε ένα πολύ ευρύτερο κοινό από ό, τι αν καθόσασταν περιμένοντας να σας βρουν άτομα στο Google.

Μπορείτε να παραθέσετε προϊόντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να δημιουργήσετε ένα Facebook Store το οποίο ενσωματώνεται στον κύριο ιστότοπό σας.

Μάρκετινγκ μέσω email

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – ειδικά εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – εξακολουθεί να είναι ένας πολύ επιτυχημένος τρόπος σύνδεσης με τους πελάτες.

Μπορείτε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ειδοποιήσετε τους πελάτες σχετικά με μια νέα συλλογή προϊόντων, μια ειδική έκπτωση ή μια νέα πώληση. Εάν αυτό ακούγεται σαν πολλή δουλειά, τι γίνεται με τα αυτοματοποιημένα ευχαριστήρια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πραγματοποίηση μιας αγοράς από έναν πελάτη?

Για όσους εκτελούν ένα blog παράλληλα με την επιχείρησή σας, αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε πελάτες και να κάνετε τα email σας που είναι λίγο πιο ενδιαφέροντα.

Αν εσύ’ανησυχείτε ότι δεν έχετε ιδέα για το πώς να εκτελέσετε μια καμπάνια μέσω email, don’μην ανησυχείς. Το εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου σας έχει υποστηρίξει μέχρι τώρα και τα πράγματα προέκυψαν’πρόκειται να αλλάξει.

Για παράδειγμα, το Wix διαθέτει ένα σύστημα μάρκετινγκ email που ονομάζεται Wix ShoutOut, το οποίο σας επιτρέπει να εκτελείτε καμπάνιες μέσω email χωρίς να επενδύετε ώρες και ώρες του χρόνου σας. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, να παρακολουθείτε την επιτυχία τους χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία.

wix shoutout online κατάστημα επίπλωνΤο Wix ShoutOut σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γρήγορα και εύκολα και να παρακολουθείτε την πρόοδό τους χρησιμοποιώντας αναλυτικά στοιχεία

Ενώ οι περισσότεροι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέτουν κάποιο ενσωματωμένο σύστημα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε πάντα να στραφείτε σε εφαρμογές για πιο ισχυρά εργαλεία.

10

Διαχειριστείτε το απόθεμά σας

Συγχαρητήρια, εσύ’φτάσατε στο δέκατο και τελευταίο βήμα!

Οι άνθρωποι μπορούν’μην σταματήσετε να μιλάτε για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα επίπλων. Οι πωλήσεις πλημμυρίζουν, η αποστολή σας λειτουργεί ομαλά και εσείς’Έχουμε εικόνες που παίρνουν το IKEA ως το επόμενο μεγάλο πράγμα. Τώρα, πρέπει να παρακολουθείτε όλες τις παραγγελίες σας.

Η παρακολούθηση αποθέματος είναι το σημείο όπου παρακολουθείτε τα επίπεδα των αποθεμάτων σας και παρακολουθείτε ποια προϊόντα έχουν χαμηλό απόθεμα, δεν είναι διαθέσιμο ή χρειάζεστε αντικατάσταση ή αφαίρεση.

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να πουλήσετε αυτό το εφάπαξ γραφείο της Γεωργίας, να κολλήσετε στην πλάτη, να ξεχάσετε να το αφαιρέσετε από τον ιστότοπό σας… και να το πουλήσει ξανά. Ένας απογοητευμένος πελάτης είναι πάρα πολλοί, επομένως η διαχείριση του αποθέματός σας είναι ζωτικής σημασίας.

Εάν έχετε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, αυτό μπορεί να ακούγεται αρκετά γεμάτο. Σίγουρα εσύ’Ποτέ δεν θα μπορέσω να αφήσω το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μόνο; Τι γίνεται αν ένα αντικείμενο εξαντληθεί ενώ εγώ’βγαίνω στο μεσημεριανό; Οτι’όπου η επιλογή ενός ιστότοπου δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να είναι σωτηρία ζωής (ή τουλάχιστον εξοικονόμηση χρόνου)!

shopify διαχειρίζεται κατάστημα επίπλωνΤο Shopify διευκολύνει τη διαχείριση της επιχείρησής σας μόλις το κάνει’να λειτουργήσει αυτοματοποιώντας εργασίες και να σας δώσει όλα τα εργαλεία σας σε ένα μέρος

Με κατασκευαστές όπως το Shopify και το BigCommerce, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε μερικές από τις πραγματικά σημαντικές και χρονοβόρες εργασίες. Για παράδειγμα, μόλις το επίπεδο των αποθεμάτων φτάσει στο μηδέν, αυτό το στοιχείο θα επισημανθεί αυτόματα ως “Μη διαθέσιμο” στη βιτρίνα σας.

Έτσι μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας χωρίς να ανησυχείτε!

Το BigCommerce και το Shopify είναι κορυφαίες επιλογές για τη διαχείριση των επιπέδων αποθεμάτων, καθώς διαθέτουν εξαιρετικά ισχυρά συστήματα αποθέματος για να κάνουν τη ζωή σας εύκολη. Το κάνουν όσο το δυνατόν πιο απλό και πραγματικά κάνουν πολύ δουλειά για εσάς.

Τρόπος πώλησης επίπλων στο Διαδίκτυο: Περίληψη

Το’ήταν ένα μακρύ ταξίδι, αλλά εμείς’ήμουν μαζί σας σε κάθε βήμα. Τώρα εμείς’φτάσατε στο τέλος των 10 βημάτων μας, γνωρίζετε τα σκαμπανεβάσματα της κατασκευής του δικού σας διαδικτυακού καταστήματος επίπλων.

Στην πορεία, εσύ’έμαθα για τη σημασία των τομέων, τι πρέπει να προσέχετε όταν επιλέγετε σχέδια, τα πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν εσείς’προσθέτοντας εκ νέου τα έπιπλά σας, τις περίπλοκες λεπτομέρειες της αποστολής και την παρακολούθηση αποθέματος και φυσικά τη δύναμη του μάρκετινγκ.

Ως ανακεφαλαίωση, ακολουθούν τα 10 βήματά μας για τον τρόπο πώλησης επίπλων στο διαδίκτυο:

 1. Βρείτε το σωστό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου
 2. Εγγραφείτε σε πρόγραμμα Premium
 3. Επιλέξτε ένα όνομα τομέα
 4. Επιλέξτε και προσαρμόστε ένα πρότυπο
 5. Προσθέστε τα έπιπλα σας
 6. Ρύθμιση πληρωμών
 7. Ταξινόμηση των ρυθμίσεων αποστολής σας
 8. Κάντε προεπισκόπηση, δοκιμάστε και ξεκινήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα επίπλων
 9. Προωθήστε τα έπιπλα σας
 10. Διαχειριστείτε το απόθεμά σας

Ακολουθώντας αυτά τα 10 απλά βήματα, μπορείτε να έχετε το δικό σας επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων. Εμείς’έχω αναλύσει λεπτομερώς σε κάθε στάδιο και πρότεινε πώς οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου – Shopify, Wix eCommerce και BigCommerce – μπορούν να σας βοηθήσουν και στο ταξίδι σας.

Οι πελάτες σας μπορεί να μην το γνωρίζουν ακόμη, αλλά αυτοί’σε περιμένω. Γι ‘αυτό’μη διστάσετε – δημιουργήστε σήμερα και εσείς’Θα ολοκληρώσω το βήμα 10 πριν το γνωρίζετε!

Πώς να πουλάτε Έπιπλα στο Διαδίκτυο: Συχνές ερωτήσεις

Υπάρχουν κανόνες σχετικά με το τι μπορώ να πουλήσω μέσω του διαδικτυακού μου καταστήματος?

Οχι! Οι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου σάς επιτρέπουν να πουλάτε ό, τι θέλετε μέσω του διαδικτυακού σας καταστήματος, λαμβάνοντας υπόψη ότι μια διαδικτυακή αγορά όπως η Etsy επιβάλλει τους δικούς της κανόνες. Με την Etsy, μπορείτε να πουλάτε χειροποίητα, vintage ή χειροτεχνικά είδη, αλλά με το Shopify, μπορείτε να πουλάτε vintage έπιπλα μαζί με μοντέρνα κομμάτια και ακόμη και αξεσουάρ σπιτιού.

Διαβάστε τη σύγκριση Shopify vs Etsy για να δείτε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μπορώ να κερδίσω κέρδος μέσω του διαδικτυακού μου καταστήματος επίπλων?

Φυσικά! Δεν υπάρχουν κρυφά κόλπα ή κανόνες – δημιουργήστε το κατάστημά σας, ανεβάστε τα προϊόντα σας και φύγετε! Αν εσύ’ανησυχείτε για τις μηνιαίες χρεώσεις των κατασκευαστών ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να επιλέξετε ένα φθηνότερο πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Weebly για να ξεκινήσετε. Από τις τρεις κορυφαίες επιλογές μας, το Wix είναι η φθηνότερη, ξεκινώντας από $ 20 το μήνα.

Μπορώ να έχω πολλές παραλλαγές του ίδιου προϊόντος?

Ναί! Με ένα πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify, μπορείτε να έχετε πολλές παραλλαγές. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε τον ίδιο καναπέ σε διαφορετικά χρώματα ή τα ίδια κουτιά αποθήκευσης σε διαφορετικά μεγέθη. Μπορείτε να παραθέσετε όλες τις επιλογές προϊόντων σας γρήγορα και εύκολα, χωρίς ταλαιπωρία!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map