Παραδείγματα ηλεκτρονικού εμπορίου | 5 Εμπνευσμένες μελέτες περιπτώσεων για εσάς

Παραδείγματα ηλεκτρονικού εμπορίουΌταν αρχίσαμε να δημιουργούμε ιστότοπους για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πρόσθετα δευτερεύοντα εισοδήματα στις τότε εταιρικές μας δουλειές, το βρίσκουμε πάντα εμπνευσμένο και ενθαρρυντικό να διαβάζουμε παραδείγματα και μελέτες περιπτώσεων ηλεκτρονικού εμπορίου..


Η προσπάθεια οικοδόμησης μιας επιχείρησης δεν είναι εύκολη και ειλικρινά, αποθαρρύνοντας πολλές φορές τις πρώτες μέρες.

Εάν έχετε δουλειά πλήρους απασχόλησης, παιδιά, εξωσχολικές δραστηριότητες ή άλλα “ΖΩΗ” υποχρεώσεις, το να προσπαθείς να βγάλεις λίγες ώρες την ημέρα ή την εβδομάδα για να χτίσεις μια επιχείρηση είναι πολύ δύσκολο.

Για εμάς, αυτό που πραγματικά βοήθησε να φωτίσει μερικές μέρες ή να μας δώσει περισσότερη ενέργεια για να συνεχίσουμε, ήταν να βρούμε ιστορίες επιτυχίας από παραδείγματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μας έδινε ελπίδα ότι τουλάχιστον μερικοί άνθρωποι πέτυχαν επιτυχία και ότι θα μπορούσαμε επίσης να το κάνουμε αν το κρατούσαμε. Μας έδειξε ότι άνθρωποι που δεν είναι πολύ διαφορετικοί από εμάς, μπορούν “φτιάξε το”.

Επιπλέον, αυτά τα παραδείγματα ηλεκτρονικού εμπορίου μάς έδωσαν επίσης χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις στρατηγικές, τις τακτικές ή τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν για να χτίσουν τις επιχειρήσεις τους. Τα βρίσκουμε ενδιαφέροντα και εκπαιδευτικά, ακόμη και μέχρι σήμερα.

Εκτός από την παρακολούθηση του Shark Tank, εδώ είναι μερικά άλλα παραδείγματα ηλεκτρονικού εμπορίου που θα σας εμπνεύσουν επίσης.

Εμείς’Θα μοιραστώ επίσης μαζί σας μια από τις αγαπημένες μας πηγές μάθησης από άλλες επιχειρήσεις επιτυχίας (και τις αποτυχίες τους) αργότερα σε αυτήν την ανάρτηση παρακάτω.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ε-ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ # 1: ΠΩΛΗΣΗ 170.000 $ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΚΑΥΤΗΣ ΣΩΣΗΣ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ

Εκεί το έχεις. Δεν το κάνεις’Πρέπει να εφεύρουμε ένα άλλο Facebook για να γίνεις επιτυχημένος!

Η Casey και η Morgan δημιούργησαν τη δική τους καυτή σάλτσα χρησιμοποιώντας ωμό μέλι και νιφάδες τσίλι, και πούλησαν αξίας 170.000 $ μέσα σε 1 χρόνο.

Παραδείγματα ηλεκτρονικού εμπορίου - Μικτή κατασκευήΚάντε κλικ σε αυτήν την εικόνα για να δείτε τη μελέτη περίπτωσης

Αυτή η μελέτη περίπτωσης αναλύει μερικές διορατικές συμβουλές, μαθήματα και εργαλεία που χρησιμοποιούν για να τροφοδοτήσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ε-ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ # 2: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΛΗΡΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΕΙΔΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 50.000 $ ΑΝΑ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Αυτή η μελέτη περίπτωσης είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένη, καθώς το ζευγάρι που δημιούργησε αυτήν την επιχείρηση είναι γονείς πλήρους απασχόλησης.

Σας δείχνει επίσης πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ επιτυχημένη επιχείρηση, ακόμη και σε πολύ στενές θέσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, πωλούν μοτίβα ρούχων κούκλας (πραγματικά !!)

Παραδείγματα ηλεκτρονικού εμπορίου - Pixie FaireΚάντε κλικ σε αυτήν την εικόνα για να δείτε τη μελέτη περίπτωσης

Ο Τζέισον και η Κανέλα βρήκαν ένα πρόβλημα που χρειάστηκε επίλυση, αξιοποίησε τις δεξιότητές τους και πούλησε ψηφιακά προϊόντα στους πελάτες του.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς λειτουργούν τα ψηφιακά προϊόντα, πώς λειτουργούν’είναι πιο μοχλό από τα φυσικά προϊόντα και ποια εργαλεία χρησιμοποιούσαν για την πώληση προϊόντων ψηφιακής λήψης.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ε-ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ # 3: ΠΩΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ JUICE GREW ΑΠΟ 8.000 $ ΑΝΑ ΜΗΝΟ ΕΩΣ 96.000 $ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Το’Δεν είναι εύκολο να πουλήσεις κανένα προϊόν και να κερδίσεις την ώθηση για να αυξήσεις τις πωλήσεις είναι εξίσου δύσκολο.

Η Τζέσικα, ο ιδρυτής της Raw Generation, παρόμοια με όλες τις μικρές επιχειρήσεις, πέρασε από μια φάση να βρει πώς να δημιουργήσει πωλήσεις.

Παραδείγματα ηλεκτρονικού εμπορίου - Raw GenerationΚάντε κλικ σε αυτήν την εικόνα για να δείτε τη μελέτη περίπτωσης

Έπρεπε να καταλάβει πώς να τοποθετήσει το προϊόν χυμού της και ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσει περισσότερες πωλήσεις. Πειραματίστηκε με ιστότοπους διαπραγμάτευσης (όπως Groupon, κ.λπ.) και ανέπτυξε την επιχείρησή της από εκεί.

Σε αυτήν τη μελέτη περίπτωσης, η Τζέσικα μοιράζεται επίσης 5 σημαντικά μαθήματα που έμαθε μέσα από τις δικές της εμπειρίες στην οικοδόμηση της επιχείρησής της.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ε-ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ # 4: ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ 80.000 $ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Πραγματικά δεν το κάνει’έχει σημασία τι σου συνέβη στο παρελθόν. Εάν καταβάλλετε σκληρή δουλειά, επιμονή και μάθετε συνεχώς, μπορείτε επίσης να επιτύχετε στην οικοδόμηση μιας επιχείρησης.

Ο Ρόμπερτ Νάβα βρισκόταν εκτός των διορθωτικών εγκαταστάσεων από 11 ετών έως 27 ετών. Αλλά αυτό δεν έγινε’να τον σταματήσει να πετύχει επιτυχία στην πώληση εργαλείων εξωτερικού χώρου.

Επικεντρώθηκε στην οικοδόμηση μιας επιχείρησης σταγονιδίων όπως δεν έκανε’Διαθέτει κάποιο από τα δικά του προϊόντα για να πουλήσει και κέρδισε την προσέλκυση δημιουργώντας ένα ακόλουθο μέσω Facebook.

Παραδείγματα ηλεκτρονικού εμπορίου - αποθήκη εθνικών πάρκωνΚάντε κλικ σε αυτήν την εικόνα για να δείτε τη μελέτη περίπτωσης

Η επιτυχία στην οικοδόμηση μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου δεν έχει’πάντα διάκριση εναντίον του παρελθόντος σας. Μπορείτε να ελέγξετε το δικό σας μέλλον εάν δώσετε στον εαυτό σας άδεια να το πράξει.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ε-ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ # 5: ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 7 ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι μόνοι τρόποι αγοράς σε πιθανούς αγοραστές είναι μέσω παραδοσιακών καναλιών διαφήμισης, όπως διαφημίσεις εφημερίδων ή περιοδικών.

Αυτό που έκανε αυτή η ομάδα συζύγων, ήταν το YouTube – ένα από τα πιο γρήγορα και πιο δημοφιλή κανάλια – για να πουλήσει προϊόντα επέκτασης μαλλιών.

Παραδείγματα ηλεκτρονικού εμπορίου - Luxy HairΚάντε κλικ σε αυτήν την εικόνα για να δείτε τη μελέτη περίπτωσης

Ο τρόπος που το έκαναν ήταν μέσω της παροχής εξαιρετικού, πολύτιμου περιεχομένου στο κοινό τους, προσφέροντάς τους δωρεάν εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας λαμπερού στυλ μαλλιών (εμπνευσμένο από διασημότητες) μόνοι σας.

Αυτό “Ελεύθερος” τρόπος μάρκετινγκ είναι εξαιρετικά ισχυρός και αποτελεσματικός. Τα σεμινάρια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε μια επωνυμία, μια βάση θαυμαστών και τελικά να προωθήσετε χρήσιμα προϊόντα για να αγοράσετε το κοινό σας για να επιτύχουν τους στόχους τους (σε αυτήν τη μελέτη περίπτωσης, δημιουργήστε όμορφα χτενίσματα).

ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΡΟ ΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Όταν ξεκινήσαμε να χτίζουμε τις επιχειρήσεις μας, βρήκαμε έναν φοβερό ιστότοπο που πήρε συνέντευξη από επιτυχημένους επιχειρηματίες. Αυτό που εκτιμήσαμε για αυτές τις συνεντεύξεις είναι ότι το λεγόμενο “ολονύκτιες επιτυχίες” συνέβη με χρόνια αγώνων και αποτυχιών.

Εκτός από την κατανόηση των στρατηγικών και της τακτικής του τρόπου με τον οποίο αυτές οι μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις χρησιμοποιούσαν τις επιχειρήσεις τους, οι συνεντεύξεις πήγαν επίσης βαθιά στην ψυχολογία των επιχειρηματιών και σε τι αγωνίστηκαν.

Αυτοί’είμαστε απλώς άνθρωποι, και σίγουρα συσχετίσαμε τις εμπειρίες τους και βρήκαμε ότι οι ιστορίες τους μας έδωσαν ενθάρρυνση και δύναμη για να περάσουμε μερικές από τις δύσκολες στιγμές μας.

Ο ιστότοπος είναι οι Mixergy.com και εγώ’Σας ενθαρρύνω ιδιαίτερα να παρακολουθείτε ή να ακούτε μερικές από τις συνεντεύξεις όπως εσείς’Πιθανότατα τα βρίσκω πολύ χρήσιμα επίσης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ – ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ Ε-ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ

Βρήκα αυτόν τον οδηγό χρήσιμο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me