Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση Dropshipping

Contents

πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση σταδιοδρομίας5 απλά βήματα για να ξεκινήσετε το Dropshipping Store σας το 2020

Η έναρξη της δικής σας επιχείρησης dropshipping είναι μια συναρπαστική – και αρκετά έξυπνη – απόφαση για το 2020. Αυτό’εκτιμάται ότι θα υπάρξει 2,14 δισεκατομμύρια ψηφιακοί αγοραστές παγκοσμίως το 2021, οπότε οι πελάτες περιμένουν εκεί έξω. * Αλλά γνωρίζοντας πού να ξεκινήσετε και τον καλύτερο τρόπο για να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας για επιτυχία, μπορεί να είναι μάλλον δύσκολο.


Εισαγάγετε τους ειδικούς. Και όχι, εμείς’δεν φυσάμε τη δική μας τρομπέτα εδώ – επικοινωνήσαμε με τους αληθινούς πότες για να σας προσφέρουμε συμβουλές με δυνατότητα δράσης σε κάθε στάδιο του οδηγού μας για την τελική πτώση. Αυτοί’ήμουν εκεί που βρίσκεστε τώρα και έχετε κάποια λόγια σοφίας για να σας βοηθήσουμε στο δρόμο σας.

Εδώ’ρίξτε μια γρήγορη ματιά στα πέντε βασικά βήματα που έχετε’Θα πρέπει να περάσω για να γίνω σταγόνας…

Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση Dropshipping: 5 απλά βήματα

 1. Βρείτε τη θέση και τα προϊόντα σας
 2. Επιλέξτε έναν προμηθευτή
 3. Τακτοποιήστε όλα τα νόμιμα πράγματα
 4. Επιλέξτε το κανάλι πωλήσεων
 5. Ξεκινήστε την εμπορία των προϊόντων σας

Εμείς’Θα σας καθοδηγήσω σε κάθε ένα από αυτά τα βήματα και θα αποκαλύψετε τρία κοινά λάθη που πρέπει να αποφύγετε, προκειμένου να σας δοθεί η καλύτερη πιθανότητα επιτυχίας. Αλλά πρώτα, εμείς’θα ξεκινήσω με την κοινή ερώτηση: τι είναι το dropshipping?

* Πηγή: Oberlo

Τι είναι το Dropshipping?

Γρήγορη ματιά!

Το Dropshipping είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο όπου εσείς, ο πωλητής λιανικής, το κάνετε’Πρέπει να αποθηκεύσετε ή να χειριστείτε οποιοδήποτε απόθεμα. Οι πελάτες παραγγέλνουν προϊόντα μέσω του διαδικτυακού σας καταστήματος και ειδοποιείτε τον προμηθευτή σας. Με τη σειρά τους επεξεργάζονται, συσκευάζουν και αποστέλλουν το προϊόν απευθείας στον πελάτη. Απλός!

Μπορεί να ακούγεται μυστηριώδες, αλλά το dropshipping είναι πραγματικά πολύ απλό.

Αφήνω’ξεκινήστε με το ρόλο σας. Λειτουργείτε ως έμπορος λιανικής – έχετε κατάστημα, διαφημίζετε προϊόντα και δέχεστε πληρωμές από πελάτες. Όλα αυτά ακούγονται αρκετά οικεία. Ωστόσο, ενώ ένα κανονικό ηλεκτρονικό κατάστημα θα στέλνει απλά τα προϊόντα του στον πελάτη σε αυτό το σημείο, το dropshipping είναι λίγο διαφορετικό.

Όταν λάβετε μια παραγγελία πελάτη, την προωθείτε στον προμηθευτή σας. Ο προμηθευτής είναι τρίτος που κατέχει και αποθηκεύει τα προϊόντα σας’επαναπωλούν. Όταν λαμβάνουν μια παραγγελία από το κατάστημά σας, προετοιμάζουν, συσκευάζουν και αποστέλλουν αυτό το προϊόν απευθείας στον πελάτη σας.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει ποτέ να χειριστείτε τα προϊόντα μόνοι σας, κάτι που είναι μια από τις βασικές διαφορές μεταξύ των καταστημάτων και παραδοσιακών καταστημάτων.

πώς λειτουργεί το dropshipping

Λοιπόν, από πού προέρχεται το κέρδος σας;?

Λοιπόν, χρεώνετε την τιμή λιανικής για τα προϊόντα σας – ως πελάτες, τα περισσότερα από τα προϊόντα που αγοράζουμε χρεώνονται στην τιμή λιανικής. Για παράδειγμα, εάν εσείς’πωλώντας γυαλιά ηλίου, ενδέχεται να χρεώσετε στον πελάτη σας $ 50 για ένα ζευγάρι.

Στη συνέχεια πληρώνετε τον προμηθευτή σας τη χονδρική τιμή για το ίδιο προϊόν. Η χονδρική τιμή είναι αυτό που συνήθως λιανοπωλητές πληρώνουν για προϊόντα όταν αγοράζουν από κατασκευαστές, και αυτό’είναι φθηνότερο από την τιμή λιανικής. Έτσι, για το ίδιο ζευγάρι υποθετικών γυαλιών ηλίου, μπορείτε να πληρώσετε στον προμηθευτή σας 40 $.

Αυτό σημαίνει ότι καταλήγετε με κέρδη 10 $!

Ένα από τα κύρια σχέδια του dropshipping είναι ότι δεν το κάνετε’Πρέπει να επενδύσουμε ένα τεράστιο σωρό χρημάτων αγοράζοντας τόνους μετοχών για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις.

Αυτό το καθιστά ένα πολύ πιο προσιτό και διαχειρίσιμο επιχειρηματικό μοντέλο. Δεν το κάνεις’Δεν χρειάζομαι μεγάλα χρηματικά ποσά για να ξεκινήσετε, και δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ενοικίαση αποθήκης για αποθήκευση αποθεμάτων – ή την προσπάθεια τοποθέτησης 100 κουτιών γυαλιών ηλίου στο ανταλλακτικό δωμάτιο!

Infographic Dropshipping

Ψστ! Δεν είστε αρκετά έτοιμοι να διαβάσετε έναν ολόκληρο οδηγό για το dropshipping; Σας ακούμε. Οτι’Γιατί δημιουργήσαμε αυτό το εύχρηστο infographic για να σας καθοδηγήσουμε στα βασικά βήματα για το πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση σταδιοδρομίας. Το’είναι η σύντομη, γλυκιά και απλή έκδοση του πλήρους οδηγού μας, για να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για τη γρήγορη περίληψη του οδηγού μας και, στη συνέχεια, μη διστάσετε να βυθιστείτε μέσα και έξω από το άρθρο όπως και όταν το χρειάζεστε. Απολαμβάνω!

πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση infographic

Πρέπει να σας Dropship?

Το Dropshipping είναι μια δημοφιλής μέθοδος πώλησης, αλλά αυτό δεν ισχύει’το εννοώ’s για όλους. Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να πέφτουν για λάθος λόγους ή με μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Λοιπόν, θα πρέπει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση σταγονιδίων; Αφήνω’μάθετε…

Το Dropshipping είναι για εσάς εάν…

 • Έχετε ήδη ένα κατάστημα και θέλετε να δοκιμάσετε νέα προϊόντα χωρίς μεγάλο κίνδυνο
 • Θέλετε να ξεκινήσετε στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό
 • Εσείς’είστε έτοιμοι να επιμείνετε, να είστε υπομονετικοί και να επενδύσετε στην επιχείρησή σας

Dropshipping isn’για σένα αν…

 • Θέλετε απλώς να κερδίσετε γρήγορα
 • Δεν το κάνεις’Δεν θέλω να βάλω χρόνο (ή χρήματα) στην επιχείρησή σας
 • Εσείς’βασίζεστε σε αυτό για να αντικαταστήσετε την τρέχουσα 9-5 δουλειά σας και να ζήσετε στην πολυτέλεια για πάντα

Εντάξει, οπότε μπορεί να αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι που πιθανότατα κέρδισε το dropshipping’θα σε κάνω εκατομμυριούχο. (Μόνο πιθανότατα – ποτέ δεν ξέρεις!) Αλλά το dropshipping εξακολουθεί να είναι ένα φανταστικό, ακόμη και προσοδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο για να.

Θέλουμε απλώς να γνωρίζετε αυτά τα πράγματα πριν ξεκινήσετε, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στα πραγματικά σημαντικά και διασκεδαστικά μέρη του dropshipping!

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΙ

πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση που θα σας κάνει να ρίξετε μια ματιά“Για αρχάριους, εγώ’δ λένε ότι το dropshipping δεν είναι ‘γίνετε πλούσιοι γρήγορα’ είδος επιχείρησης.

Αν εσύ’ψάχνετε να δημιουργήσετε μια μακροπρόθεσμη, βιώσιμη μάρκα που θα σας πληρώνει ένα πλήρες εισόδημα από ένα φορητό υπολογιστή, για πολλά ακόμη χρόνια, τότε θα χρειαστεί χρόνος και αφοσίωση για να το ρυθμίσετε.

Ωστόσο, αυτό είναι ένα μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσετε για να δημιουργήσετε έναν τέτοιο τρόπο ζωής.

Ο καθένας μπορεί να συγκεντρώσει ένα βασικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και να εισαγάγει μερικά προϊόντα, αλλά αυτό’πώς οι άνθρωποι που ήρθαν πριν από εμάς έδωσαν ένα κακό όνομα.”

Λιούις Σμιθ, επιχειρηματίας & Ο ιδρυτής του Dropship ξεκλειδώθηκε

Μπορείτε να διαβάσετε μερικούς μύθους σταγονόμετρα παρακάτω ή να μεταβείτε κατευθείαν στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για μια ισορροπημένη ματιά στο τι να περιμένετε από το dropshipping…

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Dropshipping

Εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι αν το dropshipping είναι κατάλληλο για εσάς; Ρίξτε μια ματιά στα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα παρακάτω, για να δείτε αν ζυγίζει ως νίκη για εσάς!

Πλεονεκτήματα Dropshipping Μειονεκτήματα Dropshipping
Δεν το κάνεις’Χρειάζεστε έναν μεγάλο προϋπολογισμό για να ξεκινήσετε, που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου σας χωρίς οικονομικό κίνδυνο ή πίεση. Το’είναι ανταγωνιστική! Το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει μια επιχείρηση σταδιοδρομίας σημαίνει ότι αισθάνεται όπως κάνουν όλοι.
Δεν το κάνεις’Χρειάζομαι τόνους αποθηκευτικού χώρου. Φανταστείτε να αγοράζετε αρκετό απόθεμα για ένα ολόκληρο κατάστημα σήμερα – πού θα το κρατούσατε; Με το dropshipping, δεν το κάνεις’Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για όλα αυτά! Τα χαμηλά περιθώρια είναι η σκοτεινή πλευρά έναντι του γενικού κόστους – συχνά μπορεί να αισθανθείτε την πίεση να πουλήσετε φθηνότερα για να ανταγωνιστείτε με άλλες μάρκες.
Το’ευέλικτη – εσύ’δεν είναι συνδεδεμένο με ένα γραφείο, ένα γραφείο ή ένα κατάστημα με τούβλα. Η επιχείρησή σας κινείται μαζί σας! Τα ζητήματα αποστολής μπορεί να εμφανιστούν εάν εσείς’συνεργάζομαι με πολλούς προμηθευτές. Χρειάζεστε αποστολή για να είστε γρήγοροι και αξιόπιστοι, κάτι που είναι δύσκολο όταν είστε’δεν είμαι υπό έλεγχο – και αυτό’εσείς που πρέπει να χειριστείτε τα παράπονα εάν τα πράγματα πάνε στραβά.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΙ

shopify κριτική χρήστη chris headshot“Μπορείτε να διευθύνετε μια επιχείρηση αποστολής από οπουδήποτε στον κόσμο, αρκεί να έχετε φορητό υπολογιστή και σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Δεν το κάνεις επίσης’Δεν χρειάζεται απόθεμα εκ των προτέρων που είναι ιδανικό για κάποιον που μόλις ξεκινάει σε αυτό.

Το μεγαλύτερο όφελος όμως είναι όταν έχετε όλα τα πάντα, κερδίζετε χρήματα ενώ κοιμάστε.

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη μέρα που ξύπνησα και είχα κάνει περισσότερα από μια νύχτα από ό, τι επρόκειτο να κάνω δουλεύοντας για όλη την εβδομάδα.”

Chris Wane, επιχειρηματίας & Ιδρυτής του Advanced Dropshipping

Τώρα που εσύ’λίγο περισσότερο από έναν εμπειρογνώμονα σταγόνας, ας’Βυθιστείτε στα πέντε βήματα για το πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση dropshipping – συμπληρώστε με συμβουλές και πληροφορίες από πραγματικές ιστορίες επιτυχίας dropshipping.

Το ήξερες?
Οι λιανοπωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου που χρησιμοποιούν dropshipping έχουν τη δυνατότητα να είναι έως 50% πιο κερδοφόρα από εκείνους που ασχολούνται μόνο με το απόθεμα επιτόπου.

# 1. Βρείτε τη θέση και τα προϊόντα σας

Γρήγορη ματιά!

Η εύρεση θέσης είναι χρήσιμη για τη σύνδεση με ένα κοινό-στόχο και για την προμήθεια σχετικών προϊόντων. Οι θέσεις είναι σημαντικές, αλλά τα προϊόντα είναι ακόμη πιο ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Κάντε έρευνα αγοράς, βρείτε τρόπους για να προσθέσετε αξία και σκεφτείτε τι είδους πελάτες θέλετε να προσελκύσετε στο κατάστημά σας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, και αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό – οπότε μην το κάνετε’παραλείψτε το!

Φαίνεται ότι ξεκινούν οι περισσότεροι οδηγοί για να ξεκινήσετε κάτι “Βρείτε τη θέση σας…” – και το dropshipping δεν διαφέρει.

Η εύρεση της θέσης σας είναι σημαντική επειδή σας βοηθά να περιορίσετε το κοινό-στόχο σας και τους τύπους προϊόντων που εσείς’Θα επικεντρωθώ. Μπορεί ακόμη και να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην επιτυχία της επιχείρησής σας μακροπρόθεσμα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προσεγγίσετε τις εξειδικευμένες θέσεις – μπορείτε είτε να προχωρήσετε σε καυτές τάσεις είτε να επιλέξετε πιο μακροπρόθεσμες, σταθερές επιλογές. Στοίχημα μπορείτε να μαντέψετε ποιο προτείνουμε!

Οι καυτές τάσεις είναι ωραίες για βραχυπρόθεσμες νίκες, αλλά αυτές’εκ νέου εξαιρετικά ανταγωνιστική, μπορεί να έρθει με τιμές χαμηλού επιπέδου, και να μην’διαρκεί πολύ. Εσείς’καλύτερα να επιλέγετε μια θέση που παρέχει με συνέπεια και σας δίνει επαναλαμβανόμενους πελάτες.

Ο Lewis Smith συμβουλεύει επίσης τους νέους dropshippers να μην επικεντρώνονται υπερβολικά στις γρήγορες νίκες:

“Οι αρχάριοι πρέπει να επικεντρώνονται στην επιλογή μιας μακροπρόθεσμης εξειδικευμένης αγοράς με συνεπή ζήτηση και διαθεσιμότητα προμηθευτή, σε αρκετά υψηλό σημείο τιμών, με ανταγωνιστικούς χρόνους παράδοσης 1-2 ημερών.”

Λοιπόν, πώς επιλέγετε μια κερδοφόρα θέση?

Λοιπόν, αυτό’είναι πάντα μια καλή ιδέα να κάνουμε κάποια έρευνα – και υπάρχουν πολλά εργαλεία εκεί έξω για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας:

 1. Google Trends – αυτό το εύχρηστο εργαλείο σας δείχνει πόσο δημοφιλείς είναι ορισμένοι όροι αναζήτησης με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε ακόμη και να δείτε το ενδιαφέρον αναζήτησης ανά περιοχή και να το συγκρίνετε με άλλους όρους αναζήτησης με την πάροδο του χρόνου. Ω, και αυτό’δωρεάν!
 2. SEMrush – ακόμα κι αν δεν το κάνεις’Χρησιμοποιήστε το για να μειώσετε τη θέση σας, αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να σας βοηθήσει να μείνετε στην κορυφή του μάρκετινγκ. Από την έρευνα λέξεων-κλειδιών έως τον εξερευνητή της αγοράς, το SEMrush είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα για οποιαδήποτε επιχείρηση.
 3. Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google – αυτό το δημοφιλές εργαλείο σάς βοηθά να αποφασίσετε ποιες λέξεις-κλειδιά πρέπει να στοχεύσετε, να δείτε πόσο συχνά αναζητούνται συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και να ανακαλύψετε νέες σχετικές λέξεις-κλειδιά για εξερεύνηση.
 4. Kickstarter – αυτό’είναι δωρεάν, αυτό’είναι εύκολο, και αυτό’Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να βρείτε δημοφιλή προϊόντα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση ανά κατηγορία και περιοχή και σας δείχνει ποια προϊόντα απογειώνονται – καθιστώντας το πιο συγκεκριμένο βήμα από το Google Trends.
 5. Trend Hunter – μια τεράστια διαδικτυακή κοινότητα αφιερωμένη στην κοινή χρήση των τάσεων της αγοράς. Το’ο κόσμος’η μεγαλύτερη κοινότητα τάσεων, και με 20 εκατομμύρια μηνιαίες προβολές, εσείς’βεβαιωθείτε ότι είστε σε καλή παρέα – και βρείτε μερικές λαμπερές νέες ιδέες για την επιχείρησή σας!

Ίσως έχετε ήδη μια ιδέα για αυτό που εσείς’ψάχνω, αλλά αν δεν το κάνεις’t, τότε μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί κατεύθυνση ανάμεσα σε όλες αυτές τις τάσεις.

Αν εσύ’προσπαθείτε να ξεκινήσετε, σας προτείνουμε να προσπαθήσετε να βρείτε μια θέση που συνδυάζει την κερδοφορία με το πάθος σας. Με αυτόν τον τρόπο, κερδίσατε’να καταλήξετε σε πτώχευση ή να βαρεθείτε από το μυαλό σας πουλώντας προϊόντα για τα οποία έχετε μηδενικό ενδιαφέρον!

Για να βρεις μια θέση’είστε παθιασμένοι με, αναρωτηθείτε:

 • Ποια προϊόντα αγοράζετε περισσότερο?
 • Ποιοι ιστότοποι, ιστολόγια και καταστήματα επισκέπτεστε συχνότερα?
 • Υπάρχουν σελίδες κοινωνικών μέσων που σας αρέσουν ιδιαίτερα?
 • Συλλέγετε προϊόντα; Οτιδήποτε αγοράζετε ξανά και ξανά?

Βεβαιωθείτε όμως ότι συνδυάζετε το πάθος με την έρευνα – μόλις είστε’περιορίσατε τη θέση σας, ελέγξτε το’Είναι κερδοφόρα χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω.

Για να βοηθήσουμε, εμείς’κάναμε κάποια σκάψιμο και βρήκα μερικές από τις πιο κερδοφόρες θέσεις που αναμένεται να συνεχίσουν να μεγαλώνουν.

Εξετάσαμε τις πιο κερδοφόρες αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η μόδα, τα ηλεκτρονικά και τα μέσα ενημέρωσης και τα έπιπλα – όπως φαίνεται από τη Statista. Σε αυτές τις αγορές υπάρχουν κατηγορίες όπως υποδήματα, βιβλία ή οικιακές συσκευές. Το’είναι μέσα σε αυτές τις κατηγορίες που εσείς’Θα βρω εξειδικευμένα προϊόντα προς πώληση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια ανάλυση κάθε αγοράς και την αναμενόμενη ανάπτυξή τους από τώρα έως το 2024:

κερδοφόρο γράφημα αγορώνΕδώ μπορείτε να δείτε τις πιο κερδοφόρες αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου και την ανάπτυξή τους από τώρα έως το 2024.

Σύμφωνα με τη Statista, Η μόδα είναι η αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου με την υψηλότερη αξία το 2020, με επιβλητικά 717.440 εκατομμύρια δολάρια. Οτι’αναμένεται να αυξηθεί σε πάνω από 900 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2024, καθιστώντας τη μόδα μια αρκετά κερδοφόρα αγορά!

Αλλά σε ποιες κατηγορίες πρέπει να βρίσκετε προϊόντα; Αναλύσαμε τα δεδομένα και βρήκαμε τις τρεις πρώτες κατηγορίες που αναμένεται να αυξηθούν περισσότερο από τώρα έως το 2024:

 • Τσάντες και αξεσουάρ: αναμένεται να αυξηθεί κατά 10,8% και να φτάσει πάνω από 200 δισεκατομμύρια δολάρια
 • Οικιακές συσκευές: αναμένεται να αυξηθεί κατά 9,7% φθάνοντας τα 190 δισεκατομμύρια δολάρια
 • Ενδύματα: αναμένεται να αυξηθεί κατά 8,7% φθάνοντας τα 640 δισεκατομμύρια δολάρια

κορυφαία κερδοφόρα καμπύλη ηλεκτρονικού εμπορίουΣύμφωνα με τη Statista, οι τρεις κατηγορίες που αναμένεται να αναπτυχθούν περισσότερο από τώρα έως το 2024 είναι τσάντες και αξεσουάρ, οικιακές συσκευές και είδη ένδυσης.

Άλλες πολλά υποσχόμενες κατηγορίες περιλαμβάνουν παιχνίδια και μωρά, τρόφιμα και ποτά και χόμπι και χαρτικά. Η κατηγορία με τη χαμηλότερη προβλεπόμενη αύξηση είναι το Footwear, το οποίο αναμένεται να αυξηθεί μόνο κατά 4% τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΙ

πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση που ρίχνει raitis headshot“Προσπαθήστε να επιλέξετε προϊόντα που οι άνθρωποι αγοράζουν επανειλημμένα. Όταν κάποιος αγοράζει έναν καμβά, πιθανότατα κέρδισε’Χρειάζομαι άλλο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αν ποτέ. Ωστόσο, τα μπλουζάκια επαναγοράζονται συχνά σε τακτική βάση.”

Raitis Purins, επικεφαλής μάρκετινγκ στο Printful

Η εφαρμογή Dropshipping Oberlo πραγματοποίησε επίσης έρευνα για τις πιο δημοφιλείς εξειδικευμένες κατηγορίες. Προσδιόρισε τις 10 καλύτερες κατηγορίες και αναλύθηκε στις θέσεις με την υψηλότερη απόδοση για κάθε μία.

Για παράδειγμα, το έδειξε αυτό γυναίκες’Τα είδη ένδυσης και αξεσουάρ ήταν η κορυφαία κατηγορία – και ότι σε αυτήν την κατηγορία, η θέση που έλαβε το μεγαλύτερο ποσό παραγγελιών ήταν εσώρουχα.

Η έκθεση Oberlo αξίζει σίγουρα να δείτε για να σας βοηθήσει να περιορίσετε ακόμη περισσότερο τη θέση σας!

Μόλις εσύ’Βρήκατε τη θέση σας, μπορείτε να ξεκινήσετε την προμήθεια προϊόντων. Ο Ricky Hayes, ένας επιτυχημένος επταψήφιος dropshipper, είχε μερικές σοφές λέξεις για την επιλογή των προϊόντων σας:

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΙ

πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση που να ρίχνει σανό“Ειλικρινά, το κλειδί για να ξεχωρίζεις από τους άλλους είναι να έχεις κάτι νέο στην αγορά που θα τους ανατινάξει. Από όλα τα καταστήματα που έχω, τους ανθρώπους που μέντορα και τους πελάτες μου’βοήθησα, βλέπω ένα κοινό νήμα – τα προϊόντα που γενικά έχουν καλύτερα αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα είναι αυτά που είναι:

 1. Λύνοντας προβλήματα
 2. Μοναδικός
 3. Υψηλή ποιότητα

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που αναζητώ όταν προωθώ ένα προϊόν, επειδή οι άνθρωποι αγοράζουν περισσότερα από μια ανάγκη παρά μια ανάγκη στις περισσότερες περιπτώσεις. Όταν κοιτάζετε ένα προϊόν, φανταστείτε το κοινό – φανταστείτε το φύλο τους, φωτογραφίστε την ηλικία του, φωτογραφίστε το χρησιμοποιώντας το αντικείμενο και εικόνα εάν έχει μαζική έκκληση…”

Ricky Hayes, επιχειρηματίας & Dropshipper

Ακολουθούν μερικές κορυφαίες συμβουλές για την εύρεση των τέλειων προϊόντων για την επιχείρησή σας:

 1. Προσδιορίστε τυχόν τρέχουσες τάσεις. Υπάρχουν καυτά προϊόντα στη θέση σας; Ο συνδυασμός δημοφιλών αντικειμένων με πιο σταθερά είναι ένας καλός τρόπος για την ενίσχυση των πωλήσεων.
 2. Πραγματοποιήστε έρευνα προϊόντων. Πόροι όπως το Google Trends και το Kickstarter.com είναι χρήσιμοι για να δουν τι ενδιαφέρουν τα άτομα.
 3. Βρείτε τρόπους για να προσθέσετε αξία. Μπορείτε να αυξήσετε το προϊόν σας’αξίζετε τον εαυτό σας; Η προσθήκη αξίας μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε τον ανταγωνισμό – αυτό μπορεί να γίνει μέσω ενός μοναδικού οδηγού για τη χρήση ή την εγκατάσταση του προϊόντος, για παράδειγμα.
 4. Σκεφτείτε το κοινό σας. Το προϊόν σας θα προσελκύσει τους χομπίστες; Ή επιχειρήσεις; Στην ιδανική περίπτωση θέλετε να πουλήσετε ένα προϊόν για το οποίο οι άνθρωποι θα επανέρχονται ξανά και ξανά, και ότι μπορούν’να πάρουν τα χέρια τους εύκολα στο τοπικό τους κατάστημα.
 5. Υφηγητής’Μην φοβάστε να τεντώσετε τη θέση σας… ωρες ωρες. Γνωρίζουμε ότι περάσαμε πολλές ηλικίες για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την τέλεια θέση σας, αλλά ακούστε μας. Αν εσύ’επαναπώληση εξοπλισμού κάμπινγκ, πρέπει να κολλήσετε αποκλειστικά σε σόμπες και σκηνές κάμπινγκ; Οχι! Θα μπορούσατε να πειραματιστείτε με σχετικά αντικείμενα, όπως πετσέτες θαλάσσης, μπότες πεζοπορίας ή άνετες κουβέρτες. Ξεκινήστε μικρά και δείτε πώς αντιδρούν οι πελάτες σας.

Το’Αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να βρείτε τα σωστά προϊόντα, καθώς αυτό θα επηρεάσει τα πάντα, από το κοινό σας έως τον προμηθευτή σας και όχι μόνο. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με μια θέση κυρίως επειδή μπορεί να διευκολύνει τον περιορισμό των προϊόντων σας και να βεβαιωθείτε ότι δεν το κάνετε’καταλήξετε με μια τυχαία επιλογή αντικειμένων στο κατάστημά σας.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΙ

shopify κριτική χρήστη emma headshot“Νομίζω ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους τα καταστήματα σταγονιδίων μου κάνουν καλά είναι ότι επικεντρώνομαι σε ένα προϊόν τη φορά. Με αναγκάζει να γνωρίσω πραγματικά το κοινό και να μάθω τι ταιριάζει μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο εκεί’Είναι πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα το προϊόν να έχει καλή απόδοση όταν δοκιμάζεται.

Πολλοί αρχάριοι φαίνεται να έχουν σύνδρομο λαμπερού αντικειμένου – πάντοτε άλμα από προϊόν σε προϊόν και ποτέ δεν ξοδεύουν πραγματικά αρκετό χρόνο σε κανένα από αυτά. Μια τόσο ξεχωριστή εστίαση δεν μου δίνει ποτέ καλά αποτελέσματα.”

Emma Reid, επιχειρηματίας & Dropshipper

Εάν θέλετε να πουλήσετε τα δικά σας προϊόντα αντί να προμηθευτείτε κάποιον άλλο’s, ίσως θελήσετε να ελέγξετε την εκτύπωση κατ ‘απαίτηση σταγόνα ως εναλλακτική επιλογή.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 1. Βρήκα τη θέση σας
 2. Πραγματοποίησε έρευνα προϊόντων
 3. Διάλεξε τα προϊόντα σου

# 2. Επιλέξτε έναν προμηθευτή

Γρήγορη ματιά!

Η επιλογή του κατάλληλου προμηθευτή dropshipping είναι απαραίτητη για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Μπορείτε να είστε τόσο καλοί όσο ο προμηθευτής σας – εσείς’βασίζεστε σε αυτά για να στείλετε προϊόντα καλής ποιότητας γρήγορα για να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας. Παρακάτω, περιγράφουμε μερικές κορυφαίες συμβουλές για την εύρεση ενός αξιόπιστου προμηθευτή dropshipping για την επιχείρησή σας.

Μόλις εσύ’Βρήκατε τα ιδανικά προϊόντα σας, χρειάζεστε έναν προμηθευτή που μπορεί, καλά, να τα προμηθεύσει για εσάς!

Η σταδιοδρομία σας εξαρτάται αρκετά από τον προμηθευτή σας που κάνει καλή δουλειά. Οι πελάτες σας’ Η γνώμη σας εξαρτάται από την αποστολή και την ποιότητα του προϊόντος που φτάνει – κανένα από τα οποία δεν έχετε κανέναν έλεγχο.

Το 58% των ερωτηθέντων πελατών σταμάτησαν να ψωνίζουν με εμπόρους λιανικής λόγω μιας αρνητικής εμπειρίας αποστολής, επομένως χρειάζεστε έναν προμηθευτή που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Όπως εσύ’περιμένω, υπάρχουν πολλοί προμηθευτές εκεί έξω. Μερικά είναι καλά. Μερικά δεν είναι τόσο καλά. Και μερικά πρέπει να αποφεύγονται με κάθε κόστος. Εδώ’πώς να πεις τη διαφορά…

 1. Παραγγείλετε ένα δείγμα προϊόντος από οποιονδήποτε προμηθευτή σας’σκέφτεστε να συνάψετε μια σχέση με. Σημειώστε ιδιαίτερα τον χρόνο παράδοσης και την ποιότητα του προϊόντος.
 2. Προσέξτε για δόλιους προμηθευτές – αυτοί’έξω εκεί! Ορισμένες φορές, οι άνθρωποι προσπαθούν να ενεργήσουν ως μεσάζοντες ανάμεσα σε εσάς και τον πραγματικό προμηθευτή, ώστε να κερδίσουν τα κέρδη σας.
 3. Κάντε κάποιο σκάψιμο. Οι περισσότεροι χονδρέμποροι δεν’να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια στο μάρκετινγκ ή το SEO τους – δοκιμάστε διαφορετικούς όρους αναζήτησης και μην κάνετε’να αποβληθεί εάν ο προμηθευτής σας’Ο ιστότοπος φαίνεται χρονολογημένος.

Αυτές οι τακτικές θα σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε τους προμηθευτές καλής ποιότητας από τους κακούς – και θυμηθείτε να προσέχετε τις απάτες!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο συν παρακάτω για να ανακαλύψετε τρεις κορυφαίους τρόπους για να αποφύγετε τέτοιες ανέντιμες συναλλαγές ή συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε πέντε υπέροχες μεθόδους για να βρείτε τον τέλειο προμηθευτή σας.

Το ήξερες?

Το 84% των πωλητών στο Διαδίκτυο διαπιστώνουν ότι η δημιουργία σχέσης με έναν προμηθευτή dropshipping είναι η νούμερο ένα οδόφραγμα για τη δημιουργία της διαδικτυακής τους επιχείρησης.

“Κατάλογος αποστολών.” Dropship Gogo

5 Μέθοδοι εύρεσης προμηθευτή Dropshipping

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βρείτε έναν προμηθευτή σταγονιδίων. Εδώ είναι οι κύριες προσεγγίσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε…

1. Επικοινωνήστε απευθείας με τον κατασκευαστή

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους εύρεσης αξιόπιστων προμηθευτών. Πρώτα, επικοινωνήστε με ένα προϊόν’κατασκευαστής και ζητήστε τους μια λίστα με τους προμηθευτές χονδρικής τους. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με αυτούς τους χονδρεμπόρους και ρωτήστε αν υποστηρίζουν την αποστολή!

2. Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου

Παραδείγματα κατασκευαστών ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνουν το Shopify και το BigCommerce – μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και, στη συνέχεια, να προσθέσετε μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να εισάγετε προϊόντα από προμηθευτές. Αυτός είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε, τον οποίο εμείς’Θα βρω περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.

Εδώ’Τι σκέφτεται η Emma σχετικά με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος Shopify με το πρόσθετο Oberlo:

“Συνήθιζα να κάνω dropship στο WordPress και στη συνέχεια να πληκτρολογώ την παραγγελία και τη διεύθυνση των πελατών στο AliExpress. Τότε δεν μπορούσα’να βρω έναν τρόπο να αυτοματοποιήσω, έτσι μετακόμισα στο Shopify για το επόμενο κατάστημά μου.

Η πλατφόρμα Shopify είναι πραγματικά φιλική προς το χρήστη και δεν το κάνετε’Πρέπει να ξέρω πώς να κωδικοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα κατάστημα.

Το πρόσθετο Oberlo έκανε τη ζωή μου πολύ πιο εύκολη. Το Oberlo είναι επίσης ένα υπέροχο δωρεάν εργαλείο που σας βοηθά να εκπληρώνετε παραγγελίες και να εξοικονομείτε χρόνο.”

3. Παραγγελία από τον διαγωνισμό

Αυτό είναι ένα τακτοποιημένο hack hack – αυτό’είναι κυρίως χρήσιμο αν εσείς’αγωνίζομαι να βρω έναν προμηθευτή, οπότε μη’βασίζομαι σε αυτό από την πρώτη μέρα.

Εδώ’πώς λειτουργεί: βρίσκετε έναν ανταγωνιστή που υποψιάζεστε ότι είναι επίσης σταγόνας και κάνετε μια μικρή παραγγελία μαζί τους. Μόλις λάβετε το προϊόν, πάρτε το καπέλο του ντετέκτιβ σας – βρείτε τη διεύθυνση επιστροφής και το Google. Αυτό θα σας οδηγήσει στον αρχικό αποστολέα… γνωστός και ως προμηθευτής σταγονιδίων.

4. Πηγαίνετε σε μια έκθεση

Αν σας αρέσει να βγείτε εκεί έξω και να συναντάτε πρόσωπο με πρόσωπο, θα πρέπει να σκεφτείτε να πάτε σε μια έκθεση. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με τους βασικούς παίκτες στη θέση σας.

Μπορείτε να κάνετε επαφές, να πραγματοποιήσετε έρευνα προϊόντων και να επεκτείνετε πιθανούς προμηθευτές – όλα σε ένα γεγονός! Απλά, όμως, εσείς – εσείς’Χρειάζομαι λίγο χρόνο και χρήμα για να παρευρεθώ. Μπορείτε να δείτε τις επερχόμενες εμπορικές εκθέσεις με μια απλή αναζήτηση στο Google – ιστότοποι όπως το SaleHoo και το WholesaleCentral διαθέτουν ημερολόγια εμπορικών εκθέσεων για να σας βοηθήσουν.

5. Πληρώστε για έναν κατάλογο προμηθευτών

Οι κατάλογοι προμηθευτών μπορούν να σας βοηθήσουν’ξαναρχίζω – αυτοί‘συνήθως παραγγέλλεται από προϊόν ή βιομηχανία, διευκολύνοντας την εύρεση σχετικών προμηθευτών. Αυτοί’είναι τέλεια για αναπήδηση ιδεών, και συνήθως ελέγχονται για να βεβαιωθείτε ότι οι προμηθευτές που αναφέρονται είναι γνήσιοι.

Οι κατάλογοι μπορούν να μειώσουν την ταλαιπωρία, να σας εξοικονομήσουν χρόνο και να δημιουργήσουν νέες ιδέες. Ωστόσο, συνήθως πρέπει να πληρώσετε για αυτά και ενδέχεται να μην τα επισκεφτείτε ξανά αφού βρείτε τους προμηθευτές σας.

Επικοινωνία με τον προμηθευτή σας Dropshipping

Λοιπόν, μόλις εσείς’βρήκατε τον τέλειο προμηθευτή σας για αποστολή – ή τουλάχιστον μειώσατε τις επιλογές σας – τι κάνετε?

Πρώτα απ ‘όλα, αν εσείς’ψάχνω να κάνω σοβαρές έρευνες και να κάνεις την μπάλα να κυλά, τότε εσύ’Θα πρέπει να είμαι νομικά προετοιμασμένος και έτοιμος να συναντήσω τον προμηθευτή’επίσημα κριτήρια. Εμείς’Θα μιλήσω για αυτό στην επόμενη ενότητα.

Εάν, προς το παρόν, απλά θέλετε να κάνετε μερικές αρχικές ερωτήσεις, τότε δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για αυτό ακόμα.

Εκτός από αυτό, ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές για το πώς να προσεγγίσετε πιθανούς προμηθευτές:

 • Να είστε επαγγελματίας. Στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στο τηλέφωνο, να γνωρίζετε τη γλώσσα, τον τόνο και τις πληροφορίες που έχετε’επαναχρησιμοποιώ. Να είστε σίγουροι και ευγενικοί, να είστε ενεργοί στην προσέγγισή σας και να μην κάνετε’να κάνω παράλογες απαιτήσεις – αυτό’Θα προχωρήσω πολύ στη δημιουργία μιας καλής σχέσης!
 • Σήκωσε το τηλέφωνο. Για πολλούς ανθρώπους, αυτό είναι αρκετό για να φέρει έναν κρύο ιδρώτα – αν ναι, μην’μην ανησυχείς! Οι προμηθευτές λαμβάνουν καθημερινά τόνους κλήσεων, έτσι’το συνηθίζεις ακόμα κι αν είσαι’t – και η κλήση του προμηθευτή σας είναι ο ευκολότερος τρόπος για να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.
 • Προετοιμάσου. Εάν έχετε απορίες, δοκιμάστε να τις γράψετε πριν επικοινωνήσετε. Σιγουρευτείτε’κάνατε κάποια έρευνα σχετικά με τον προμηθευτή, τα προϊόντα σας και τη νομική πλευρά των πραγμάτων. Αυτό θα βοηθήσει τον προμηθευτή σας να σας πάρει σοβαρά.

Τώρα είναι η ώρα να υποβάλετε όσες ερωτήσεις έχετε. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν ο προμηθευτής σας είναι αξιόπιστος και η σωστή επιλογή για εσάς – αλλά θα αποδείξει επίσης στον προμηθευτή σας ότι εσείς’έχετε κάνει την εργασία σας και παίρνετε στα σοβαρά την επιχείρησή σας.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο συν παρακάτω για να αποκαλύψετε μερικές από τις καλύτερες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραγγείλει πάντα δείγματα προϊόντων από οποιονδήποτε προμηθευτή σας’σκέφτεστε για την επιχείρησή σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να τα αξιολογήσετε από έναν πελάτη’προοπτική – εξετάστε την εξυπηρέτηση πελατών, τους χρόνους παράδοσης, τη συσκευασία και την ποιότητα των προϊόντων τους.

Να θυμάστε ότι 77% των παγκόσμιων καταναλωτών έχουν εγκαταλείψει τις αγορές λόγω μη ικανοποιητικών επιλογών αποστολής, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη αυτό κατά την παραγγελία των δειγμάτων προϊόντων σας.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 1. Έρευνες προμηθευτές dropshipping
 2. Ελέγξατε ότι ο προμηθευτής σας είναι αξιόπιστος
 3. Επικοινωνήστε με τον πιθανό προμηθευτή σας
 4. Παραγγελία προϊόντων δείγματος
 5. Υποβάλατε τις ερωτήσεις του προμηθευτή σας

Γρήγορα κεφάλια!

Το Shopify προσφέρει ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Εάν θέλετε επιπλέον συμβουλές πάνω από αυτόν τον οδηγό, αυτό’αξίζει να δείτε!

# 3. Ταξινόμηση όλων των νομικών πραγμάτων

Γρήγορη ματιά!

Εσείς’δημιουργείτε μια νόμιμη επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, οπότε πρέπει να επιλέξετε όλα τα νομικά πλαίσια για να μπορέσετε να ξεκινήσετε την πώληση. Οι περισσότεροι προμηθευτές dropshipping θα χρειαστούν κάποιο είδος νομικής τεκμηρίωσης προτού συμφωνήσουν να συνεργαστούν μαζί σας’αξίζει να πάρει τη σωστή πρώτη φορά.

Οταν εσύ’Σκεφτόμαστε πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση που θα σας κάνει να πέσετε, μπορείτε να εμπλακείτε σε εξειδικευμένες στρατηγικές και προϊόντα, προμηθευτές και πωλήσεις. Μπορεί να είναι εύκολο να ξεχάσουμε τη νομική πλευρά των πραγμάτων – και κυρίως γιατί’κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν’πραγματικά θέλω να σκεφτώ. Ή όχι για πολύ καιρό, ούτως ή άλλως!

Αλλά αν εσύ’είστε σοβαροί για την επιτυχία της επιχείρησής σας, τότε πρέπει να είστε συνετοί για αυτό το βήμα. Δεν το κάνει’Πρέπει να είναι βαρετό ή αγχωτικό – αυτό είναι που κάνει την επιχείρησή σας πραγματικότητα, και όχι απλώς ένα όνειρο.

Είστε έτοιμοι να το κάνετε πραγματικό; Αφήνω’φύγε!

Τώρα είναι τόσο καλή στιγμή για να καταστήσουμε σαφές ότι δεν είμαστε δικηγόροι. Εμείς’ήρθατε εδώ για να βοηθήσετε και κάναμε το καλύτερο δυνατό για να περιγράψουμε με σαφήνεια τις παρακάτω πληροφορίες. Όμως, εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, καθοδήγηση ή νομικές συμβουλές, καλύτερα να το ζητήσετε από έναν επαγγελματία – εμείς’πάλι περισσότερο στους δημιουργούς ιστότοπων και, y’ξέρω, τεχνικά πράγματα.

1. Ελέγξτε τις τοπικές νομικές απαιτήσεις σας

Το Dropshipping είναι 100% νόμιμο – αλλά οι απαιτήσεις διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία και χώρα σε χώρα. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε διπλό και τριπλό έλεγχο πριν ξεκινήσετε. Για παράδειγμα, ίσως χρειαστεί να αποκτήσετε άδεια επιχείρησης.

2. Επιλέξτε μια δομή επιχείρησης

Ενα τι?

Η δομή της επιχείρησής σας δείχνει σε ποια κατηγορία βρίσκεται η επιχείρησή σας’είναι ένας νομικά αναγνωρισμένος χαρακτηρισμός. Παραδείγματα περιλαμβάνουν εταιρείες και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Υπάρχουν πολλά εκεί έξω, αλλά εδώ είναι τρία από τα πιο συνηθισμένα:

 • Ατομική ιδιοκτησία – την πιο βασική και απλή επιχειρηματική δομή. Έρχεται με ελάχιστο πονοκέφαλο κατάθεσης και φόρου, το οποίο είναι ένα μπόνους. Ωστόσο, εκεί’Δεν υπάρχει προστασία ευθύνης, η οποία θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα προσωπικά σας περιουσιακά στοιχεία – γι ‘αυτό, δεν το κάνουμε’Δεν το συνιστώ πολύ!
 • Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης (LLC) – αυτό καταγράφει την επιχείρησή σας ως ξεχωριστή από εσάς (σε νομικούς όρους). Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε ένα καλύτερο επίπεδο προστασίας εάν, ας πούμε, ότι θα υποβληθείτε σε μήνυση.
 • C Corporation – παρέχει το υψηλότερο επίπεδο προστασίας της ευθύνης, το οποίο έρχεται με μεγαλύτερη ηρεμία… και υψηλότερη τιμή. Οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες ιδρύονται σε αυτήν την κατηγορία.

Μπορούμε’να σας πω ποια επιχειρηματική δομή πρέπει να επιλέξετε. Σε γενικές γραμμές, η LLC τείνει να ταιριάζει σε περισσότερες επιχειρήσεις από τις άλλες.

3. Δημιουργήστε έναν ξεχωριστό επαγγελματικό λογαριασμό

Υφηγητής’να συνδυάσετε τα οικονομικά της επιχείρησής σας με τα προσωπικά σας οικονομικά. (Απλά μην’τ).

4. Κάντε αίτηση για EIN

Το EIN σημαίνει Αριθμός Αναγνώρισης Απασχόλησης και μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για έναν αρκετά εύκολα μέσω του ιστότοπου IRS. Όλες οι επιχειρήσεις χρειάζονται ένα από αυτά, ακόμα κι αν δεν το κάνετε’Έχω υπαλλήλους.

Απαιτείται EIN για:

 • Υποβάλετε αίτηση για εργασία με τους περισσότερους προμηθευτές σταγονιδίων
 • Πληρώνω φόρους
 • Διατηρήστε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς φόρους και τα οικονομικά ξεχωριστά (δείτε το βήμα # 3 παραπάνω)

5. Καταχωρήστε την επιχείρηση και το όνομα τομέα σας

Δεν το κάνεις’Θέλετε κάποιος άλλος να αντιγράψει το φοβερό όνομα της επιχείρησής σας, έτσι; Για να το αποφύγετε αυτό, καταχωρίστε το όνομα της επιχείρησής σας στις αρμόδιες αρχές. Εσείς’Θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές και συμβουλές για αυτό στη Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ’οδηγός: Επιλέξτε το όνομα της επιχείρησής σας.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 1. Ελέγξατε τις τοπικές νομικές απαιτήσεις σας
 2. Επιλέξατε τη δομή της επιχείρησής σας
 3. Δημιουργήστε έναν ξεχωριστό επαγγελματικό λογαριασμό
 4. Εφαρμόστηκε για EIN
 5. Καταχώρησε το όνομα της επιχείρησής σας

# 4. Επιλέξτε το κανάλι πωλήσεών σας

Γρήγορη ματιά!

Τώρα αυτό’ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε τα διάφορα διαθέσιμα κανάλια πωλήσεων και να επιλέξετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς. Παραδείγματα καναλιών πωλήσεων περιλαμβάνουν την κατασκευή του δικού σας καταστήματος ή τη χρήση μιας αγοράς όπως το Amazon ή το eBay. Εμείς’Κοιτάξτε τους κύριους παίκτες και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο για την επιχείρησή σας.

Αρα εσύ’έχετε ξεκαθαρίσει όλες τις λογικές νομιμότητας, εσείς’έχετε επιλέξει τα προϊόντα σας και οι προμηθευτές σας είναι έτοιμοι και περιμένουν να ξεκινήσουν οι παραγγελίες.

Αυτό σημαίνει εσένα’είστε έτοιμοι να πουλήσετε, να πουλήσετε, να πουλήσετε!

Αλλά πού?

Απαντώντας σε αυτήν την ερώτηση είναι αυτό το βήμα. Τα κανάλια πωλήσεων είναι απλώς όπου πουλάτε τα προϊόντα σας και πώς τα παίρνετε μπροστά στους πελάτες. Για παράδειγμα, η πώληση πρόσωπο με πρόσωπο είναι ένας τύπος καναλιού πωλήσεων. Τα καλύτερα για το dropshipping είναι:

 • Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου (όπως το Shopify ή το BigCommerce)
 • Πώληση μέσω διαδικτυακής αγοράς (όπως το Amazon ή το eBay)

Διαδικτυακό κατάστημα έναντι αγοράς

Αυτό είναι ένα κοινό λάθος στο ηλεκτρονικό εμπόριο – δημιουργήστε το δικό σας ή αξιοποιήστε στο έπακρο μια έτοιμη πλατφόρμα; Κάθε πλευρά έρχεται με τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, έτσι’αξίζει να σταθμίσετε τις επιλογές σας πριν επιλέξετε.

Ηλεκτρονικό κατάστημα Αγορά
Παραδείγματα ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ Τέλη πώλησης? Τέλη συνδρομής Ευκολία εγκατάστασης
Αγοράστε
BigCommerce
Αμαζόνα
eBay
Αυξήστε την κυκλοφορία μόνοι σας Προϋπάρχουσα κυκλοφορία
Κανένας ~ 10% ανά προϊόν ή πώληση (μεταβλητή)
~ 29 $ / μήνα ~ 39,99 $ / μήνα (Amazon)
Ανετα Εξαιρετικά εύκολο

Κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify σας δίνει τα εργαλεία για να δημιουργήσετε εύκολα το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Πρέπει να αυξήσετε τη δική σας κίνηση και να επενδύσετε λίγο χρόνο, αλλά το αντίθετο είναι ότι έχετε απόλυτο έλεγχο στο κατάστημά σας’σχέδιο. Η διαχείριση επωνυμίας, μάρκετινγκ και αποθεμάτων είναι επίσης πολύ πιο εύκολη στη διαχείριση μέσω ενός δημιουργού ηλεκτρονικού εμπορίου.

Διαδικτυακές αγορές είναι δημοφιλείς επειδή έχουν ήδη πολλούς επισκεψιμότητα για να αξιοποιήσετε. Εάν καταχωρίσετε τα προϊόντα σας σε έναν ιστότοπο όπως το Amazon, για παράδειγμα, έχετε πολλές πιθανότητες να τους δείτε από πολλούς πιθανούς πελάτες.

Το μειονέκτημα? Δεν έχετε κανέναν έλεγχο επί της επωνυμίας, εσείς’είστε στο έλεος των πολιτικών τους, και συχνά πρέπει να πληρώνετε τέλη πώλησης ή καταχώρισης.

Συνολικά, προτείνουμε να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα – αυτό’Είναι καλύτερο για την υποστήριξη μακροπρόθεσμων, επιτυχημένων επιχειρήσεων και όχι για χόμπι πωλήσεις. Αλλά γιατί να μην ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε επιλογή πριν αποφασίσετε?

dropshipping διαδικτυακό κατάστημα έναντι διαδικτυακής αγοράς

Εδώ’Τι είπε ο Ricky σχετικά με τα οφέλη από τη χρήση του Shopify στο dropship:

“Προτιμώ το Shopify επειδή είναι ο γρηγορότερος και ευκολότερος, και ο ηγέτης της βιομηχανίας στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού είναι ότι έχετε μια τεράστια κοινότητα ανθρώπων που θα σας βοηθήσουν να σας υποστηρίξουν και να σας φροντίσουν εάν χρειάζεστε βοήθεια (που θέλετε), ώστε να μπορείτε να χτίσετε τις δεξιότητές σας και να δημιουργήσετε την επιχείρηση των ονείρων σας. Επιτρέπει επίσης την καλύτερη προσαρμογή, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη.

Προσωπικά, προτείνω σε όσους ξεκινούν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα να δημιουργήσουν έναν βασικό ιστότοπο στο Shopify όσο καλύτερα μπορείτε (χωρίς να ανησυχείτε για κάθε λεπτομέρεια) και να κάνετε την κυκλοφορία εκεί. Αυτό θα είναι όπου μαθαίνετε περισσότερο, επειδή μπορείτε πάντα να βελτιώσετε εύκολα τον ιστότοπό σας με την πάροδο του χρόνου.”

Shopify Πλεονεκτήματα Shopify Μειονεκτήματα
Ο καλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά Λιγότερη ελεύθερη κίνηση από μια διαδικτυακή αγορά
Διαθέτει μια εξειδικευμένη εφαρμογή dropshipping που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν, που ονομάζεται Oberlo, που διευκολύνει την αύξηση των πωλήσεων Το Shopify χρεώνει μια χρέωση συναλλαγής εκτός και αν χρησιμοποιείτε τις πληρωμές Shopify
Σας δίνει τα εργαλεία για να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση Εάν θέλετε περισσότερες δυνατότητες, εσείς’Θα χρειαστώ ένα premium πακέτο Oberlo, ξεκινώντας από 29,90 $ / μήνα
Πλεονεκτήματα BigCommerce Μειονεκτήματα BigCommerce
Διαθέτει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την κλιμάκωση μιας επιχείρησης Όχι τόσο φιλικός για αρχάριους όσο και το Shopify
0% έξοδα συναλλαγής ή καταχώρισης Δεν υπάρχει ειδική ενσωμάτωση dropshipping ειδικά σχεδιασμένη για το BigCommerce
Οι ισχυρές επιλογές πώλησης πολλαπλών καναλιών σας δίνουν αρκετό χώρο για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα Μπορεί να είναι πάρα πολύ για χειρισμό για πολύ μικρά καταστήματα

Ψηστ! Κερδίστε έως και τρεις μήνες δωρεάν με το BigCommerce

Απλώς θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το BigCommerce προσφέρει έως και τρεις μήνες δωρεάν όταν εγγραφείτε σε ένα νέο πρόγραμμα. Μεταβείτε στον ιστότοπο του BigCommerce για να δείτε αυτήν την προσφορά ζωντανά!

Πλεονεκτήματα Amazon Μειονεκτήματα Amazon
Τεράστια επίπεδα ελεύθερης κυκλοφορίας Δεν υπάρχει πραγματικός έλεγχος για την επωνυμία, τη στρατηγική πωλήσεων ή την κατάταξη
Διαθέτει τη δική του υπηρεσία ολοκλήρωσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε, να συσκευάσετε και να παραδώσετε τα δικά σας προϊόντα Χωρίς μακροπρόθεσμη σύνδεση πελατών – καλύτερη για βραχυπρόθεσμες πωλήσεις
Το’Είναι γρήγορη και εύκολη στην πώληση Πρέπει να πληρώσετε τα τέλη καταχώρισης / πώλησης που μπορούν να αποδώσουν τα κέρδη σας

Πρέπει να είναι το ένα ή το άλλο?

Οχι! Μπορείτε να επιλέξετε να συνδυάσετε διαφορετικά κανάλια πωλήσεων, γι ‘αυτό’άγχος αν μπορείτε’αποφασίζω. Αν ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή, σας συνιστούμε πρώτα να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας με αυτόν τον τρόπο.

Αυτό συμβαίνει γιατί’Θα διευκολύνει τη διαχείριση της επιχείρησής σας μακροπρόθεσμα. Οι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify και το BigCommerce διαθέτουν εντυπωσιακά ενσωματωμένα συστήματα αποθέματος, κάνοντας τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Στη συνέχεια, μπορείτε να επεκταθείτε για να πουλήσετε στο Amazon ή στο eBay εάν ​​θέλετε.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 1. Έγινε κάποια έρευνα για διαφορετικά κανάλια πωλήσεων
 2. Αποφάσισε ποιο κανάλι πωλήσεων ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας

Μάθετε περισσότερα

Δεν είστε σίγουροι ποιο κανάλι πωλήσεων είναι κατάλληλο για εσάς; Δείτε τις κριτικές μας για να μάθετε περισσότερα:

 • Μας Κριτική Shopify σας δίνει μια πλήρη ματιά στο Shopify’δυσκολίες και αδυναμίες
 • Ανακαλύψτε το BigCommerce’πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στις αναλυτικές μας Αναθεώρηση BigCommerce
 • Μάθετε ποια πλατφόρμα είναι καλύτερη για εσάς στο δικό μας Shopify εναντίον Amazon σύγκριση

# 5. Ξεκινήστε το μάρκετινγκ των προϊόντων σας

Γρήγορη ματιά!

Μόλις το κατάστημα και τα προϊόντα σας είναι ζωντανά, μπορείτε’απλώς καθίστε πίσω και ελπίζω ότι οι άνθρωποι σκοντάφτουν. Το Διαδίκτυο είναι ένα μεγάλο μέρος, οπότε πρέπει να δώσετε στα προϊόντα σας την προσοχή που τους αξίζει. Το μάρκετινγκ είναι το κλειδί για την αύξηση της κυκλοφορίας και την αύξηση των πωλήσεων.

Εσείς’ήρθατε πολύ μακριά από το να ονειρευτείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και το Googling “σταγόνα για ανδρείκελα” όταν το αφεντικό σου δεν μπορούσε’βλέπω. Τώρα, με το κατάστημά σας ζωντανό και τα προϊόντα σας έτοιμα, περιμένετε με εντυπωσιακή αναμονή για την πρώτη πώληση στο τηλέφωνο.

Τίποτα.

ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Προτού ρίξετε το τηλέφωνό σας με απογοήτευση ή εγκαταλείψετε εντελώς το dropshipping, ας σας δείξουμε τρεις κορυφαίες τακτικές μάρκετινγκ για να αποκτήσετε περισσότερες πωλήσεις.

Σύμφωνα με το Shopify, πρέπει να ξοδέψετε τουλάχιστον το 75% του χρόνου σας στο μάρκετινγκ για τουλάχιστον τέσσερις έως έξι μήνες μετά την έναρξη του ιστότοπού σας. Ναι, το διαβάσατε σωστά – γι ‘αυτό τυλίξτε τα μανίκια σας και ετοιμαστείτε να γυρίσετε κάποια μαγεία μάρκετινγκ!

# 1. SEO

Το Dropshippers εξαρτάται από το SEO όπως και οι άλλοι διαδικτυακοί πωλητές. Το SEO σημαίνει ‘βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης’, και είναι η τέχνη της εύρεσης του ιστότοπού σας στο Google’αποτελέσματα αναζήτησης. Εάν διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα, πρέπει να το βελτιστοποιήσετε έτσι ώστε το Google να το κατατάσσει ψηλότερα στις σελίδες αναζήτησης.

Κάντε αυτό χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά, συνδέοντας με άλλες σελίδες στον ιστότοπό σας και βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι φιλικός προς τον χρήστη, γρήγορη φόρτωση και φιλικός προς κινητά. Η εκκίνηση ενός ιστολογίου στον ιστότοπό σας μπορεί επίσης να κάνει θαύματα για SEO, επειδή η Google αρέσει το περιεχόμενο μεγάλης διάρκειας και υψηλής ποιότητας.

Οι διαδικτυακές αγορές έχουν το δικό τους είδος SEO. Αν εσύ’σχετικά με το Amazon ή το eBay, έχετε λιγότερο έλεγχο σχετικά με το πόσο καλά κατατάσσονται τα προϊόντα σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Ένα σημαντικό πράγμα είναι να δώσετε προσοχή στις κριτικές των πελατών σας, καθώς αυτές επηρεάζουν σοβαρά πόσο καλά ιστότοποι όπως το Amazon κατατάσσουν τα προϊόντα σας.

# 2. Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Επιλέξτε το σωστό κανάλι κοινωνικών μέσων για την επιχείρησή σας – για παράδειγμα, δεν θα πρέπει να προβάλλονται όλα τα καταστήματα στο Instagram, οπότε αξιολογήστε προσεκτικά πού ταιριάζει καλύτερα η επωνυμία σας. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε ποιος αγοράζει τα προϊόντα σας και πού’είναι πιο πιθανό να επισκεφθείτε.

Δημοσιεύστε σχετικό, κανονικό περιεχόμενο που’Δεν είναι πολύ πωλητής στη φύση – θυμηθείτε ότι οι άνθρωποι πηγαίνουν στα κοινωνικά μέσα για να χαλαρώσουν, οπότε μην το κάνετε’τους βομβαρδίζουμε με πιεστικές προσφορές.

wayfair dropshipping επιχειρηματικά κοινωνικά μέσαΓνωρίζατε ότι η Wayfair ξεκίνησε ως κατάστημα σταγονιδίων και τώρα συνεργάζεται με περισσότερους από 10.000 προμηθευτές; Εδώ μπορείτε να δείτε πώς το Instagram διαθέτει οπτικά ευχάριστες, φωτεινές φωτογραφίες για να προσελκύσετε την αφοσίωση.

Εάν το καταφέρετε σωστά, τα κοινωνικά μέσα μπορούν να αποτελέσουν τεράστια πηγή επισκεψιμότητας. Το 54% των προγραμμάτων περιήγησης κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την έρευνα προϊόντων, έτσι’αξίζει τον χρόνο και την προσπάθειά σας.

Εσείς’Θα ακούσω πολλά για πληρωμένες διαφημίσεις σε ιστότοπους όπως το Twitter και το Facebook. Συνιστούμε να ασχοληθείτε πρώτα με την κοινωνική σας πλατφόρμα, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις επί πληρωμή για να αυξήσετε την υπάρχουσα επισκεψιμότητά σας.

Ο Ricky Hayes συμβουλεύει τους νέους πελάτες να προσέχουν να μην βασίζονται υπερβολικά σε πληρωμένες διαφημίσεις:

“Για αρχάριους, εστιάστε στην εκπαίδευση ως κορυφαία προτεραιότητά σας. Μην πέσετε στην παγίδα ότι οι διαφημίσεις στο Facebook είναι η μόνη πλατφόρμα μάρκετινγκ και μάθετε για το Google, το Bing και το YouTube, που είναι τομείς με μεγάλες ευκαιρίες.”

# 3. Εικόνες προϊόντων και περιγραφές

Η χρήση εικόνων αποθεμάτων των προϊόντων σας μπορεί να είναι εξαιρετική – αυτά’συχνά παρέχονται από τον προμηθευτή σας, δηλαδή’είμαι επαγγελματίας στην ποιότητα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε άλλα σταγονόμετρα να έχουν την ίδια φωτογραφία προϊόντος με εσάς!

Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όταν εμφανίζονται δίπλα-δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης (για παράδειγμα στο Pinterest). Για να το αποφύγετε αυτό, δοκιμάστε να τραβήξετε τις δικές σας φωτογραφίες προϊόντων. Βεβαιωθείτε ότι αυτοί’είναι καλής ποιότητας, διαυγές, καλά φωτισμένο και όχι θολό. Έχουμε έναν οδηγό για τον τρόπο λήψης φωτογραφιών προϊόντων, εάν χρειάζεστε μερικές συμβουλές!

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε έναν από τους ανταγωνιστές σας γράφοντας πειστικές περιγραφές προϊόντων που πωλούν πραγματικά το προϊόν. Συνδεθείτε με τον πελάτη, είστε περιγραφικοί και συνοπτικοί και θα πρέπει να δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο Raitis Purins μας έδωσε τις συμβουλές του σχετικά με τον τρόπο επιτυχούς εμπορίας προϊόντων:

“Για να είστε επιτυχημένοι στο μάρκετινγκ προϊόντων, θα πρέπει να δώσετε σε όλους σας’πρέπει να παρουσιάσουμε το προϊόν και να αφήσουμε την τιμή να είναι ακριβώς η τιμή. Το’Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια ιστορία που να δικαιολογεί την τιμή.”

καθημερινό παράδειγμα συγκομιδής πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση σταγονιδίωνΗ Daily Harvest χρησιμοποιεί ευφάνταστες φωτογραφίες και περιγραφές για να πουλήσει τα προϊόντα της. Μας αρέσει το πώς’έβγαλε τα βασικά οφέλη αυτού του smoothie! Καλό να ξέρω…

Αυτές οι συμβουλές είναι για να ξεκινήσετε με το μάρκετινγκ. Όπως πάντα, εκεί’μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα, οπότε μην το κάνετε’τσεκάρετε τα και μετά σταματήστε. Συνεχίστε, συνεχίστε το Google και συνεχίστε να μαθαίνετε.

Το μάρκετινγκ είναι μια ατελείωτη δουλειά, οπότε όσο περισσότερο το απολαμβάνετε και αγκαλιάζετε τον πειραματισμό με νέες τεχνικές, τόσο πιο επιτυχημένη θα πρέπει να είναι η επιχείρηση σας!

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 1. Διάλεξε τις κύριες στρατηγικές μάρκετινγκ
 2. Αφιερωμένος χρόνος για τη λειτουργία της επιχείρησής σας’ εμπορία
 3. Άρχισε να ερευνά περισσότερες μεθόδους μάρκετινγκ

3 κοινά λάθη Dropshipping για αποφυγή

Συχνά ακούτε ένα στατιστικό στοιχείο που ρίχνει γύρω από το ότι το 90% των επιχειρήσεων που πέφτουν αποτύχουν. Οτι’είναι μια τρομακτική σκέψη για τους νέους, αλλά αν κοιτάξετε πιο κοντά, είναι’Είναι δύσκολο να βρεθεί μια αξιόπιστη πηγή για αυτό το σχήμα.

Αυτό που είναι αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μερικά κοινά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην επιχείρησή τους, προκαλώντας τους να αγωνιστούν. Εμείς’έχετε συνθέσει τα χειρότερα, ώστε να αποφύγετε να κάνετε τα ίδια λάθη.

# 1. Δεν επενδύει χρόνο ή χρήμα

Αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι νέοι dropshippers – και ένα από τα χειρότερα!

Το Dropshipping δεν το κάνει’Χρειάζομαι το ίδιο είδος εφάπαξ επένδυσης με άλλα επιχειρηματικά μοντέλα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει’σημαίνει ότι πρέπει’για να βάλετε χρήματα. Για παράδειγμα, η εγκατάσταση ενός καταστήματος Shopify θα σας κοστίσει 29 $ το μήνα και ίσως χρειαστεί να προπληρώσετε έναν προμηθευτή για τα προϊόντα που έχετε’δεν πωλήθηκε ακόμη.

Αυτά είναι τα κανονικά κόστη που πρέπει να συναντήσετε κατά τη λειτουργία μιας επιχείρησης αποστολής και εάν εσείς’είστε απρόθυμοι να χωρίσετε με μετρητά, τότε εσείς’Θα βρεθείτε γρήγορα πίσω από τον ανταγωνισμό.

Ωστόσο, οι κύριες επενδυτικές ανάγκες είναι ο χρόνος. Οτι’Δεν πρέπει να πούμε ότι πρέπει να ξυπνά κάθε μία από τις ώρες αφύπνισης, αλλά αξίζει ακόμα την προσοχή σας. Αφιερώστε χρόνο για να ερευνήσετε σωστά προϊόντα και προμηθευτές, να προσέχετε τους πελάτες σας και να δεσμευτείτε στο μάρκετινγκ. Εσείς’Σύντομα θα δω τα οφέλη!

Χρειάστηκε στον Chris μια πραγματική επιμονή πριν ξεκινήσει να κερδίζει σοβαρά μετρητά:

“Χρειάστηκαν 5 αποτυχημένες προσπάθειες στο κατάστημα προτού τελικά άρχισα να κάνω συνεπείς πωλήσεις, αλλά όταν τελικά το έσπασα, έκανα τα πρώτα μου 10.000 £ μέσα στις πρώτες 6 εβδομάδες από το 6ο κατάστημά μου.”

# 2. Παραμέληση της υποστήριξης πελατών

Αυτό είναι ένα άλλο κοινό λάθος που μπορεί να βλάψει σοβαρά την επιχείρησή σας. Ακριβώς επειδή εσύ’δεν στέλνετε προϊόντα στον πελάτη σας άμεσα’σημαίνει ότι μπορείτε να πλύνετε τα χέρια της ευθύνης σας.

Ένα επιβλητικό 80% των ανθρώπων σταματά να συνεργάζεται με μια εταιρεία λόγω της κακής εμπειρίας των πελατών, ώστε να μπορείτε να’δεν αντέχω να προσπαθήσω!

Διαβάστε κριτικές προϊόντων, απαντήστε σε θετικά και αρνητικά σχόλια, διορθώστε προβλήματα και γίνετε ενεργός παρουσία για τους πελάτες σας. Με το 97% των καταναλωτών να διαβάζουν διαδικτυακές κριτικές πριν αγοράσουν ένα προϊόν, μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας παραμένοντας ενεργός στις ενότητες κριτικής και επιλύοντας προβλήματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα – και ευγενικά -.

Εάν ένας πελάτης είναι δυσαρεστημένος με την παραγγελία του, αυτό’εσείς που πρέπει να ανεβείτε και να το αντιμετωπίσετε – ακόμα κι αν το λάθος δεν ήταν’το λάθος σου!

# 3. Εστίαση σε λάθος τμήματα των πληρωμένων διαφημίσεων

Αυτό είναι κάτι που ο Lewis Smith έχει δει πολύ συχνά:

“Ένα συνηθισμένο λάθος που βλέπω να κάνουν νέοι dropshippers προσπαθούν να οδηγήσουν σε χαμηλή κίνηση στα καταστήματά τους χρησιμοποιώντας διαφημίσεις Facebook και Instagram. Κατά την πώληση προϊόντων υψηλότερης αξίας, αυτό’είναι πολύ πιο εύκολο να εξυπηρετήσουμε την υπάρχουσα ζήτηση από ό, τι είναι να δημιουργήσουμε νέα ζήτηση – αυτό’Γιατί το εξειδικευμένο στάδιο έρευνας και επικύρωσης είναι τόσο κρίσιμο.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δείτε την επισκεψιμότητα επί πληρωμή:

Το πρώτο είναι ‘Μάρκετινγκ βάσει διακοπών’, όπως αναμφίβολα θα έχετε δει στις δικές σας ροές στο Facebook και στο Instagram (δηλαδή εκείνα τα θαυμάσια πηκτώματα λεύκανσης δοντιών που φαίνεται να είναι παντού).

Ωστόσο, στο Dropship Unlocked διδάσκουμε μια πιο στοχευμένη προσέγγιση για την εύρεση πελατών, γνωστή ως ‘Μάρκετινγκ με πρόθεση αναζήτησης’. Αυτές είναι διαφημίσεις που εμφανίζονται μόνο σε πελάτες που εκφράζουν ενεργά το ενδιαφέρον τους για την αγορά του προϊόντος σας (δηλαδή: Αγορές Google και διαφημίσεις με κείμενο αναζήτησης).

Αυτό εστιάζει τις διαφημιστικές σας δαπάνες μόνο στις περισσότερες ‘έτοιμο για αγορά’ οι πελάτες. Στη συνέχεια, εκτελούμε εκ νέου στόχευση καμπανιών σε κανάλια κοινωνικών μέσων για να επαναφέρουμε τους πελάτες στον ιστότοπό σας εάν έφυγαν χωρίς αγορά.”

Ερ&A με Dropshippers

Ερ&Α ΜΕ ΛΕΥΗΣ ΣΜΙΘ

πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση που θα σας κάνει να ρίξετε μια ματιά“Μέχρι στιγμής, το πιο ικανοποιητικό κομμάτι της μέρας μου είναι να μπορώ να το περάσω με τη γυναίκα μου, επειδή ένα από τα κύρια κίνητρά μου για τη δημιουργία μιας επιχείρησης τρόπου ζωής ήταν να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου.”

Λίγο για τον Lewis… Ο ιδρυτής της Dropship Unlocked, Lewis Smith, είναι επιχειρηματίας από το Λονδίνο της Αγγλίας, ο οποίος εγκατέλειψε την εταιρική του δουλειά για να ξεκινήσει μια ανεξάρτητη τοποθεσία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Παράλληλα με τη διαχείριση του δικού του χαρτοφυλακίου για επιχειρήσεις αποστολής ηλεκτρονικού εμπορίου, βοηθά πλέον άλλους επιχειρηματίες του Ηνωμένου Βασιλείου να δημιουργήσουν επιχειρήσεις που αλλάζουν τη ζωή τους με καθοδήγηση και εκπαίδευση μέσω του Dropship Unlocked.

Ερ&ΜΕ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟ

shopify κριτική χρήστη chris headshot

“Η μεγαλύτερη επιτυχία μου ήταν μάλλον η ανάπτυξη της επιχείρησής μου αρκετά για να μου δώσει την ευκαιρία να ξεπληρώσω την υποθήκη μου. Το να πω ότι ο αρχικός μου στόχος ήταν να κερδίσω 200 £ το μήνα, να είμαι σε θέση να εξοφλήσω την υποθήκη μου, αυτό ακόμα φυσά το μυαλό μου μέχρι σήμερα.”

Λίγο για τον Chris… Ο Chris σταματάει και απενεργοποιείται τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά το κάνει πλήρους απασχόλησης τα τελευταία 2 και μισά χρόνια. Ξεκίνησε την επιχείρησή του ως τρόπος δημιουργίας επιπλέον μετρητών για να πληρώσει τους λογαριασμούς του και να εξοικονομήσει χρήματα για ένα οδικό ταξίδι σε όλη την Αμερική. Αυτός’πούλησε τα πάντα, από κοσμήματα έως googles χιονιού και προϊόντα ποδηλασίας.

Ο Chris διευθύνει τώρα το Advanced Dropshipping Academy, το οποίο βοηθά τους ανθρώπους να δημιουργήσουν και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση dropshipping μέσω βήμα προς βήμα οδηγών.

Ερ&ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΑΪΤΙ

πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση που ρίχνει raitis headshot

“Όταν η Printful μόλις ξεκίνησε, υπήρχαν ελάχιστες ή καθόλου εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες drop-on-demand (POD). Μέχρι τώρα εμείς’έχουν ήδη εκπληρώσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια είδη, γεγονός που δείχνει ότι η ζήτηση αυξάνεται.”

Λίγο για τον Ραΐτη… Ο Ραΐτης σκηνοθέτησε τον Printful‘λειτουργίες μάρκετινγκ από το 2016. Η Printful είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τυπογραφίας και αποθήκευσης κατά παραγγελία στον κόσμο – ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, δεδομένου ότι η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013!

Ερ&ΜΕ ΜΕ EMMA REID

shopify κριτική χρήστη emma headshot

“Το’Είναι πολύ σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε πού βρισκόσασταν πριν από ένα μήνα. Και συνεχίστε να κοιτάζετε ξανά το κατάστημά σας και δείτε αν μπορείτε να εντοπίσετε κάτι για βελτίωση. Αυτές οι σταδιακές αλλαγές θα επιδεινώσουν και θα οδηγήσουν στην οικοδόμηση κάτι επιτυχημένου.”

Λίγο για την Έμμα… Έχοντας βαρεθεί γρήγορα από τη δουλειά της ως ρεσεψιονίστ, η Έμμα ξεκίνησε την πρώτη της επιχείρηση σταδιοδρομίας πριν από περίπου 4 χρόνια. Έκτοτε, κατάφερε να κλιμακώσει ένα προϊόν σε έσοδα 560.000 $ μέσα σε μόλις 8 μήνες. Αυτή’λειτουργεί το τρέχον κατάστημα πώλησης σταγονιδίων της για 6 μήνες, αλλά σχεδιάζει να ξεκινήσει να πουλάει τα δικά της προϊόντα λευκής ετικέτας μέσω αυτού στο εγγύς μέλλον.

Παράλληλα με την επιχείρηση της dropshipping, η Emma διαχειρίζεται τον ιστότοπό της emmareid.com, την οποία χρησιμοποιεί για να ανεβάσει μαθήματα για να βοηθήσει τους επίδοξους dropshippers.

Ερ&ΜΕ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΟΥΕΣ

πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση που να ρίχνει σανό

“Η βιομηχανία κινείται τώρα προς την οικοδόμηση μιας επωνυμίας, η οποία βασικά απλώς παίρνει έναν πιστό πελάτη που θα αγοράσει από εσάς, ξανά και ξανά.”

Λίγο για τον Ρίκι… Ο Ricky Hayes είναι εμπειρογνώμονας που έχει εμπειρία πάνω από δύο χρόνια και πάνω από 6.000.000 $ σε πωλήσεις στο Shopify χρησιμοποιώντας Facebook, Google, Bing & Διαφημίσεις YouTube για προσέλκυση πελατών. Αυτός’είναι επίσης ο συνιδρυτής του Drophipping Shopify θέμα Debutify.

Ο Ricky έχει ένα κανάλι Youtube με περισσότερους από 13.000 συνδρομητές και επικεντρώνεται στη διδασκαλία των επιχειρήσεων πώς να δημιουργούν μακροπρόθεσμες ροές εσόδων μέσω επωνυμίας.

συμπέρασμα

Ήρθατε σε αυτό το άρθρο αναζητώντας απαντήσεις σχετικά με τον τρόπο έναρξης μιας επιχείρησης. Ας ελπίσουμε ότι εσύ’είσαι τώρα αρκετά σίγουρος για να ξεκινήσεις και να μετατρέψεις αυτά τα όνειρα σταγονίδια σε πραγματικότητα.

Εμείς’περάσαμε από τη διαδικασία, από την επιλογή των προϊόντων σας μέχρι το μάρκετινγκ του καταστήματός σας. Το καταλαβαίνουμε’είναι πολλά να αναλάβουμε, οπότε εδώ’είναι μια ωραία γρήγορη ανακεφαλαίωση αυτών των πέντε βημάτων…

Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση Dropshipping: 5 απλά βήματα

 1. Βρείτε τη θέση και τα προϊόντα σας
 2. Επιλέξτε έναν προμηθευτή
 3. Τακτοποιήστε όλα τα νόμιμα πράγματα
 4. Επιλέξτε το κανάλι πωλήσεων
 5. Ξεκινήστε την εμπορία των προϊόντων σας

Στην πορεία, εμείς’έσπασε τους μύθους και προσπάθησε να σας προετοιμάσει για το πώς είναι πραγματικά το dropshipping. Με σοφή λόγια από αληθινές σταγόνες σταγόνα σας, ελπίζουμε’είμαι τώρα ενθουσιασμένος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map